K-report
 

Archiv do 31.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 180, 181, 182, 183 - šestikola » Staré archivy » Archiv do 31.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1576
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 23:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šrouby jsou hnus, velebnosti
Kdo ale vydržel v Třebové až do dneška, měl šestikolo v dýzlu :-)
 
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3472
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 23:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostradík

Konečně jsem měl dneska navečer si toto vše tady přečíst ...Jsem v šoku!
Co říci na Vaší...z..akci..
Kdybych nebyl svině, tak rovnou to tady klidně všem vyžvaním i s JŘ, ale mám ústů, a vím jaké jste měli s tím zařízovaní.Jelikož, denně kolem 180 001 chodím, tak se nediv.Také nejsem šotouš této řady a navíc..když mám ten den pracovní volno a dobře jsem o všem věděl, tak se nediv, že jsem se zlobil a byl dost..Ještě abych si Já začal platit za focení mašin pod Svým DKV co dělám..to tedy je dot stupidní
To, že jsem Vám někomu dal "POUZE" a to píši Pouze 100kč, zato, že jsem si to vyfotil ráno v depu, na Lhotce,Pak příjedz do Ústí, Letohrad a zpět v Ústí a na závěr opět při odstavovaní v depu ČT.Myslím, že bylo z mé Ústí k Vám.Kdybych chtěl, tak trávím celý den akci s Váma.Kord , co by mě bralo, bylo Bezpráví!
Další,co mě jako Vážně dostalo bylo od Vás, když přímo v depu jste někdo chtěl po mém kolegovi, který byl za mnou v ČT peníze za focení...Vážně v tu chvíli, škoda, že ..asi bych řekl jedno.OK zaplatil Vám a za Fotku v depu 180 001+002, Na Estakádě, v Borohrádku a ještě někde..nevím kde takové peníze..Hmm..
A závěrem Vám, Tobě řeknu, že moc dobře vím, jaké byli náklady na vaší akci!!!!!!Takže s tím bych se také raději nechlubil.


Takže asi tak mým závěrem....
Už je to jak na Pražské Burze, když si jdu koupit fotku 13*18 za 20kč a ke všemu bez popisu a nic!!!

PS:Kdyby jsi pořádal, nebo tedy byl spíš jako spolupořadatel akce s názvem T a kord 478 máš mou plnou častku!!
Nemysli, také jsem už něco zažil a na akci v okolí MB nám nikdo ze šotičů, co jsme potkávali na trati nedal ani korunu!!
Takže, když člověk něco pořádá, asi to hlavně dělá díky sobě a musí počítat stím, že ...

********
Soryy, že jsem se do tebe dal, ale toto jako zaměstnanec DKV Česká Třebová vzalo....
Milý Luboši.Já rozhodně vím co s penězi (bylo by fajn si to vyfotit zdarma),ale nejsem ani vychcaný (zaplatili jeden fotoflek ale pak se tam motali celý den např Jakuza,čočkin,nanemb zbytek má smůlu neznám jména ani přezdívky ale ty ksichty jsou notoricky známé)
Těším se na odpovědi, narážky atd..Snad nic zlého jsem neudělal!Jen doufám, že jako až by někdy bylo něco s muz.vozidly ČT za jízdu a nedej bůh, já byl jako strojvedoucí a šel si to někde vyfotit...A ty na mě spustil..
Na rovinu bych tě poslal do prdele
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 28. května 2007 - 23:26:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo a že jsou ty šrouby takové stříbrné co?To budou házet odlesky do objektivu.
luboši:jsem zaměstnanec depa proto na to mám nárok,jsem zaměstnanec čd proto na to mám nárok,jsem z trebové proto na to mám nárok,jsem železniční fanda proto na to mám nárok atd. atd.
Velkej Třebovák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.194.126
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 00:41:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akce E698.001 ...tohle jsou fotky k ničemu-cirkus...ale to je vaše věc... Pod ř.180 by to mělo nějakej význam,ale takhle je to fakt jen divadlo..
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 07:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: Velkej Třebovák

cirkus/divadlo

My platící jsme organizátorům byli vděční za tohle - což se bohužel (2x180) asi už těžko v nejbližší době bude opakovat...

I když ze svého bych řazení vlaku taky viděl na jiné, ale to si každý bude moci udělat ve "svém" vlaku - pokud vůbec dokáže něco takovéhoto zorganizovat.
Zelené "B" bych asi nebral (na tom se většina diskutujících platících fotografů taky shodla) naopak za lokomotivu bych dával vozy s malým či žádným logem - např. řazenou Sasku. Vděčný vůz (svoji stavbou fotogenický) a nemá loga tak výrazné-jako třeba řazená cisterna. Ale jak jsem napsal, buďme rádi za toto, po bitvě je každý generálem.
Na modelových kolejištích taky vidíte co nejvěrohodnější modelový provoz a mě vždy pobaví, jak dotyčný klub do "věřně modelového světa" zařadí třeba nikdy neexistující pivovarnické vozy. Paskvili některých "obchodníků" a nesoudnost některých modelářů tak zkazí tuto soupravu... - a to je jenom si hraní...

Ale jedno na závěr: kdyby všicí , co neplatili už z nějakého svého důvodu zaplatili čásku krející náklady (a né jako Jakuza dal směšných 30,- Kč), mohla by se příště při jiné akci dovést i muzejní vozy...

* ....a pak bychom si teprve všichni asi smlsly...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - nejbližší otevření muzea je o víkendu 2. a 3. června 2007
Ivan_horník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 09:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš ČT zakaž někomu at tam fotí...fakt postavený na hlavu, prostě se to dozvěděli a tak si to jeli vyfotit proboha, jakápak vychcanost??vaše blbost že vy ste byli ti co to zaplatili...ste si měli objednat tunel, a z obou stran vybírat vstupný, když tě to tak žere...

tady jde o to, jak se rozčilujete nad tím, že si to někdo dovolil vyfotit...s tím ste prostě museli počítat, nezlob se na mě..


Jasně, s tím se prostě musí počítat, že se to někdo doví, když jede náááááhodou kolem.
ale tohleto všecko je důležitý ty we, a pak sou eště jiný věci, který sou důležitý, rozumíš. A to je podstatný.
Konečný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 10:10:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobré ráno pánové,
dovolte mi, abych se jako "velitel zájezdu" stručně vyjádřil k několika věcem:
1.děkuji všem sponzorům a platícím účastníkům, že se podařilo takovou jízdu za 53 300Kč v českých poměrech uspořádat. Jsem rád, že náš nápad zaujal tolik železničních fandů z celé střední Evropy.
2. Omlouvám se za nečekané ranní zpoždění vlaku, způsobené neschopností lok. 180.002 (je otázka, jak kvalitní byla příprava stroje po několikaleté odstávce). DKV ČT se již omluvilo. Tato událost měla za následek zkrácení trasy o úsek Borohrádek - Týniště.
3. Po nedobrých zkušenostech s propagací našich jízd jsme se s Jenou dohodli, že na net půjde jen stručné avizo chvíli před uzávěrkou přihlášek, vše ostatní se bude řešit mejlem/telefonicky. Tak jsme chtěli vyjít vstříc i těm, co by rádi přijeli, ale nemají na nás kontakt. Cena byla s ohledem na očekávaný zájem a počet přihlášených stanovena na 1200Kč/celý den. Uvedena byla proto, aby všichni počítali se značnou finanční náročností celé akce. Ti, co se ozvali na mejl, věděli, že nabízíme i "slevy". Většina slušných aspoň tu stovku ráda dala. Neřeším, kde pak jezdili, co fotili atd. Extrémem byla ale parta mladíků z Letohradu, kteří vypadali, že spadli z Marsu. Právě takoví hýbou žlučí všem slušným účastníkům. A to jsem osobně J. Adolfovi poslal veškeré informace o jízdě dopředu právě proto, aby se ti mladí mezi sebou domluvili, za jakých podmínek se regulerně mohou k nám přidat. Nestalo se....O to víc se ostatním pletli do cesty.
Je třeba si uvědomit, že po stokorunách na takovou jízdu nevybereme. Každý nás ale měl možnost oslovit a domluvit se, co je pro něj přijatelné, a mnozí to takhle udělali k oboustranné spokojenosti.

4. Lokomotivy při jízdě dostaly snad všechna čísla, která kdy za svou kariéru nosily. To bylo jisté divadýlko pro zpestření. Souprava byla v dané chvíli nejlepší z cenově dostupných. Návoz jiných vozů by jízdu o desítky procent prodražil. To Bt-k bylo původně objednáno pro přepravu účastníků a zůstalo tam i poté, co šéf KC Pardubice fotozastávky zakázal. Navíc scénář akce jaksi nemohl být součástí ROJŘ, proto ty místy nevraživé reakce dopravních zaměstnanců (práce navíc, v neděli...)
5. Budu rád, když se nás u příští akce sejde co nejvíce. Nebojte se mi poslat mejl. Informace dostanete, i když se pak třeba nepřihlásíte. Ale na netu žádné podrobnosti nehledejte. Dokud se české mravy nezlepší, v dohledné době to jinak nepůjde. Věřím, že spousta lidí si to zjistí i "bokem", ale takové prosím, ať si to nechají pro sebe, a pokud chtějí, mohou se k akci připojit či finančně přispět. Je zcela zbytečné vyhrožovat mi "já už to vím, a rychle to sem napiš, nebo to sem dám naschvál já". Řeči typu "já dělám v depu, takže mám nárok naše mašiny fotit zadarmo i na Vašem vlaku" zavánějí primitivizmem. I když tohle řeknou všichni zaměstnanci ČD, stejně z toho zvl. vlak nepojede.

Pěkný den přeje a zas někdy nashledanou u kolejí se těší

MUDr Petr Konečný, Prostějov
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3476
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 12:24:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen mě tedy ještě zajíma, proč to takhle muselo přijet do České Třebové

 
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4162
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 12:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mamenb: třeba proto, že "originální" plechové cedule ležely na mašině (vraceli jsme je tam až večer v depu) a o tu maketu projevil někdo z účastníků zájem. A protože se už stroj 180.002 nikde cestou "domů" nefotil, tak ta krátkodobá "absence" nikomu nevadila...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3478
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 12:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:
Ahá, tak to jo..takže raději sundat E a nic tam zpět nedat.V ČT místo ukradené lité 180 002 se aspoň vyrobilo plechové číslo.. a koukám, že i to je v Hájí

a tady je ta 182 123,143..
 
 
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4163
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 13:05:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: čti pořádně!! Tak znovu - původní (plechové, lité) čísla 180.001 a 002 šly ráno z čel "dolů", celý den se vozily na mašinách a večer šly zase "nahoru". Když kolem těch mašin každý den chodíš, tak sis toho snad mohl všimnout...

Nejsme zloději...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3479
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 13:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena
Já nic neříkám, a vím, že jste je ráno sundávali a...Ano byly na stanovištiToho jsem si asi nevšiml.
 
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 14:03:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

184.501, 13:40 Kolín, směr Nbk
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 14:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jgcp:
Kam az zachadzaju 184-ky a aku zataz vozia?
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Němec z Ova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.2.226
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 14:46:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera večer dovezla 184 501-5 z Kadaně čtyři vozy do revize pro ostravskou OOS. Dnes ráno se z Ostravy vrací zpět do Kadaně s deseti vozy po provedené revizi. Dle mně šlo o její první dálkovou jízdu mimo vlečky Severočeských Dolů. Jinak se snad drží svých vleček. Bližší snad upřesní místní.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 16:31:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doplnění ke 184 je v aktuálních od MJJ, jinak to byla pěkná ucelenka v klubových barvách.

(Příspěvek byl editován uživatelem jgcp.)
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33872
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 18:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Halbstadt:
Jé Tady už jsou zakázaný fotky

Ad Čouda přečti si starší příspěvky a příjdeš na to sám


?????
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33889
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 19:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od Batyra níže je to ve Fotografech.
Budu rád, když tam budou směrovány i další reakce. Díky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 20:29:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Těch pět šestikoláků z Veselí nad Moravou už je v Přerově.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3849
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 22:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivan Horník:
Jasně, s tím se prostě musí počítat, že se to někdo doví, když jede náááááhodou kolem.

Akorát že tady nikdo nepsal něco o tom že tam někdo jel náhodou, přečti si to po mě ještě jednou, jasně jsem psal, že se to prostě dotyční dozvěděli a tak co jim bránilo v tom aby si to jeli vyfotit???
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 13:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen mě tedy ještě zajíma, proč to takhle muselo přijet do České Třebové-Já nic neříkám, a vím, že jste je ráno sundávali a...Ano byly na stanovištiToho jsem si asi nevšiml.
Jsi trošku mimo ne?
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 14:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi to byla malá pomsta organizátorů neplatícím fotičům, nebo lenost strojvedoucích, kteří s tím jeli. Však to od nich zjistím. Ale na druhou stranu mi 180.002 bez čísla připoměla dobu, kdy taky tak jezdila, takže mi to žíly nerve. Jinak kromě mého prvního ranního snímku jsem již žádného fotografa, natož pořadatele nepotkal. Akorád u UO jsem potkal PaV a ten mi tvrdil, že platil. Tak nevím proč se na některé z předchozích vášnivých debat, které probíhají na více stranách někdo naváží do letohradských.
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 14:25:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb
Promiň, ale od jednoho našeho společného kolegy jsem měl o Tobě daleko lepší reference...mluvil o Tobě samými superlativy a ty se tu prezentuješ takto...to se ti pod ČD vymyzal mozek (promiň za tuto hanebnou až urážlivou nadsázku)

Psát o tom, že jako zaměstnanec třebovky máš právo a pod... To si myslíš, že to vše je zadarmo či co - zkus si něco zorganizovat a pak piš tyto nesmysly...

Prostě jsi se dal na tu špatnou a opačnou stranu a v některých, kteří o Tobě (jako já dosud) měli velmi kladné mínění jsi hluboko klesl - nebo, to co jsi tu napsal, nemyslíš vážně a psal jsi to jako ostrašující příklad toho, jak by se někteří další mohli takhle nedůstojně chovat (příklad již zmíněného Jakuzy a pod.).

Zmínil jsi tu ještě jeden fakt:
Už je to jak na Pražské Burze, když si jdu koupit fotku 13*18 za 20kč a ke všemu bez popisu a nic!!!

Tu fotku nemusíš kupovat přeci-je jen na Tobě, zda za to dáš peníze-ale když nedáš, nebudeš ji mít čestně koupenou. To je to samé, když nechceš platit a je ti moc těžko za akci zaplatit, tak jí přeci nemusíš ani fotit. Nebo tím svým přirovnáním si vlastně chtěl říct - fotku chci, ale platit za ni nebudu jako chci zadarmo fotit na akci, ale platit za to přeci nebudu. Tak asi tu fotku prostě asi ukradneš - tak to snad ani nechceš o sobě říct. Ale Ty jsi to tu zmínil, já se tě jen na to ptám... když vlastně neplatíš za službu (v tomto případě o diskutující akci "180") a požitek vlastně rád fotíš/kradeš (byl jsi fotit) - a to je stejné, jako s těmi tebou zmíněnými fotky...


Heleť, vím jsi asi ještě mlád, ale skovej si tyto své příspěvky víše a po čase se na něj podívej - věř, bude Ti z toho po určité době úzko...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - nejbližší otevření muzea je o víkendu 2. a 3. června 2007
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 14:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano pav zaplatil za jeden fotoflek to je třeba zdůraznit.Po tom co prohlásili že to je jediné misto kde budou fotit naskočili do šunky a jeli si to vyfotit hned dál.asi tak jako nanemb.TA STOVKA BYLA ZA JEDEN FOTOFLEK!nebo se pletu?a hlavně se o tom zase dohadujte.......
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 17:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A koukat na film v letním kině dírou v plotě by vám přišlo taky normální?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 19:26:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wokodobe opět nesmyslný příměr, kino je oplocený nejspíš soukromý pozemek, kde se pro vstup a službu shlédnutí filmu platí. Váš šotoušký vlak nejede nikde na plotem, ale po pozemcích Dráhy kolem nichž jsou pozemky veřejné, na nichž nemáte právo komukoli omezovat vstup. Najměte se všechny pozemky kolem předpokládané jízdy vašeho vlaku a potom máte nárok z nich vykazovat lidi kdykoli.
A když jsme u toho, vy šotoušci běžně porušujete zákon, když lezete na drážní těleso mimo veřejnosti přístupné prostory a ještě se párek debílků vyfotí na návěstidle autobloku, to je úplně normální co? Potom zde apelujte na něčí morálku a podobné kydy, už jste s tím trapný
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: A ty si šotoušku nikdy na drážní těleso nikdy v životě ani nešlápl že?
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 612
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 20:58:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chopin: Teď jsi šlápnul do pořádného kravince. On fýra po tom drážním tělese myslím špacíruje celkem pravidelně, poněvadž teleport na lokomotivu zatím není zprovozněn. A skoro bych řekl, že to má i dovolené.
Sare
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 21:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wokodobe: pomerne dobry primer... nikdo te nenuti se na ten film divat a kdyz uz ho chces videt, tak zaplatis... to samy je soukromy fotovlak... kdo si nedokaze odpustit ten vlak (tu kupu srotu) vyfotit, tak at proboha prispeje par korun tem lidem, co si s tim dali tu praci, to vyrizovani a navic za to zaplatili fakt hodne penez a vyfoti si to... kdo nechce prispet ani korunu, at si tu krajinku s trati vyfoti s nejakym jinym vlakem, treba senzacnim krasnym novym nalestenym pendolinem... nerekl bych ani pip, kdyby se nejednalo o fotovlak, ale zde byl primarni ucel te jizdy, ktera stala desetitisice, fotografovani, takze kazdy aspon trochu slusny clovek, ktery si ten placeny vlak chce vyfotit, tak preci prispeje, ne? ja porad nechapu co tady resite, proc se ohanite svym svatym pravem fotit si kde chcete a co chcete, ale uprimne - opravdu vam to neprijde ani trosku blbe stat vedle lidi, co ten fotovlak zaplatili, celou akci pripravili a mit ty same fotky jako oni, akorat za 0,- Kc? proste kdyz odmitam pridat svou trochou do mlyna, tak neparazituju a vyfotim si neco jinyho... kdyz mam zajem o ta vozidla, tak by mi nemelo delat problem prispet par korun na to, ze vubec vyjely

jinak k afere Pav, Jakuza a dalsi Letohradaci: pokud jsem dobre videl, tak Pav platil u Cermne za sebe 200,-, Jakuza 100,- (sice ne jeho sto korun, ale platil;-) - takze ten placeny fotoflek se zastavkou meli zaplacen... to, ze nebyla fotozastavka (=cekani na svetlo) v Bezpravi (pokud byla tak o ni z oficialnich materialu nevim) je zalezitosti poradatelu (mozna to byl zamer) a tam, kde se nestavelo by se podle me vybirat nemelo (ten flek pak neposkytuje prave ty "placene" vyhody)... pokud se tam nakonec mimoradne stavelo a cekalo na slunce, v tu chvili meli vsichni co fotili zaplatit, ale takto podrobne info nemam...
nad temito malymi rybami, co si dovolily vyfotit dve, tri fotky za nejaky, byt maly peniz, bychom se mohli povznest... ve mne vyvolali mnohem vetsi znepokojeni ti, ktere jsem cely den vidal na vsech moznych flecich bez cedulky, s podivnym usmevem na rtech a kteri se vecne cpali pred platici fotografy, chovali se pomerne nevychovane a na jakekoliv upozorneni nereagovali... tito lide byli parazity v pravem slova smyslu a ti by se meli na dalsich akcich vskutku zpacifikovat

tento prispevek vyjadruje pouze muj osobni nazor na akci, kterou jsem videl svyma vlastnima ocima (Jakuzovo auto jsem videl na fleku jednou, Bezpravi jsem nenavstivil, parazitu v pravem slova smyslu jsem videl jen par, z akce mam velmi dobry pocit a poradatelum jsem za ni vdecny) a prosim vsechny, aby si odpustili zbytecne reci o tom, co jsem za debila, kdyz jsem slusny a ochotny prispet nejakym obnosem na dobrou vec... za dlouhy prispevek se omlouvam, ale musel jsem zareagovat na spoustu nepravd a naprosto nesmyslnych argumentu, ktere jsem si zde za poslednich par dni precetl...

a abych jen tak neplevelil diskusi jako ostatni, tak tady pridavam dva skeny z let davno minulych - obe fotky porizeny v Hradci Kralove
 
 
/// ..::TrainWeb Gallery::.. http://trainweb.cz ///
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 23:11:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: Fíra možná, ale ne fýra
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 30. května 2007 - 23:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chopin: No pokud fíra, pak i fýra. Padž tenhle fýra je fíra.

P.S. V tvrdých "y" a měkkých "i" mám pořádek. Na to mě nechytíš.

(Příspěvek byl editován uživatelem Adams.)
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 00:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams: No jo, ale to já nevím že fýra je opravdu fíra.... Tak to potom jo, to se potom fírovi Fýrovi omlouvám, ale souhlasím s jeho názorem.. Já bych za takový fotopas nedal ani korunu!!! Ještě abych podporoval lidi, kteří si jedou vyfotit šestikoláka a pak na své fotce vydělali těžké prachy, otiskem někde v renomovaném časopisu a to daleko více než oných 1200 za fotopas(tomu výrazu se musím opravdu smát, to jsem ještě neslyšel). A jestli si někde stoupnu u tratě a příjde někdo, že chce stovku za fotoflek, tak bych samozřejmě chtěl vidět nějakou dohodu o pronajmutí pozemku, jinak se z místa nehnu a fotím si co chci. Ovšem když mě někdo zmlátí, což jsem slyšel, že je obvyklou záležitostí pořadatelů takovýchto akcí, tak je to úplně jasné - zavolám policajty.. A to že někdo zdělává tabulky, píše na mašiny antišotoušské napisy nebo se lidé na stanovišti oblékají do reflexních vest, mě spíše láká vyfotit a honem to někde zveřejnit a ukázat.. Tajné věci vždy nějakým způsobem přitahují, alespoň teda mě.. Lepší by bylo všemu dát potřebnou prezentaci, najít hodně sponzorů. Slyšel jsem, že když se nostalgická jízda zveřejní v kalendáři nostalgických jízd, SŽDC nabízí dop.cestu zdarma.. Tak i tahle možnost by daleko snížila cenu této akce, ale to by asi pak šotoušům organizátorům vadilo, že šestikolo u Čermné s mechanikama má hodně lidí a snímek už zase ztráci na vzácnosti, že?
Jirkas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 00:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chopin: Protože se nerad hádám, nebudu se s nikým hádat, stejně toho druhého nepřesvědčím . Ale myslím, že pár věcí by chtělo trochu vysvětlit.
1. Který je to ten renomovaný časopis, kde vydělám těžký prachy na pár fotkách? Mám takový pocit, že někdo žije dost v iluzi, že jako přispěvatel do časopisu zbohatne.
2. Už někdy pořadatel někoho fakt zmlátil? Nevylučuju to, ale neslyšel jsem o tom a skoro bych řekl, že to jsou uměle živené mýty, aby se mohlo vykládat, jací jsou ti organizátoři zlí.
3. I kdyby to opravdu tak bylo s dopravní cestou, tak se obávám, že to nic nevyřeší. Dopravní cesta tvoří v celkových nákladech na zvláštní jízdu v podstatě zanedbatelnou částku. A zveřejňovat to kdoví jak dlouho dopředu, když tou dobou není jasné co a jak a jestli vůbec bude, to bude mnohem problematičtější než si tu dopravní cestu zaplatit. A moc bych se divil, kdyby nějaké zveřejnění opravdu mělo vliv na cenu dopravní cesty.
4. Ať se taková akce medializuje jak chce, sponzora, který není blázen do železnice stejně neženete. Proč by taky někdo něco dával takovým bláznům, kteří vyjedou s jakýmsi starým vláčkem. Prostě jinak, než že se na to poskládají zájemci se peníze sotva seženou.
5. Přesně kvůli takovým fotičům, jako jsou popsáni, se akce tají, co to jde. Jasně že vykázat z pozemku takového člověka nejde a když se chová jak se chová a nemá snahu se nějak podílet na nákladech akce, a ještě si libuje v tom, jak s ním nikdo nic neudělá a nemůže ho vyhodit a nic mu zakázat, je nejlepší ho u trati nemít vůbec. Nepodaří se odfiltrovat všechny, ale lepší pět takových než padesát, kteří by dorazili, když by se akce veřejně propagovala.
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 00:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chopin: No tak fíru fýru bychom měli vyřešeného...

A k tomu zbytku: 1200 za fotopas je pro mě nesmysl, za to mi ta jízda nestojí, symbolickému příspěvku organizátorům za pár fotek z jednoho nebo dvou fleků se nebráním. Navíc pokud již mají zajištěno financování akce těmi jedoucími, nevidím důvod, proč akci nezveřejnit a dát prostor k přispění (třeba i pouze dobrovolně) i takovým, co stojí jenom o těch pár fotek. Myslím, že lidi pořád ještě umí ocenit námahu (alespoň někteří) a tak by se organizátorům mohlo v průběhu akce sejít ještě nějakých pár barevných papírků navíc na pivo nebo na příští akci. A dalších x lidí bude mít z té akce radost. Naopak utajování té akce a zohyzdění lokomotivy, aby si náhodou někdo tu jejich jízdu nevyfotil, to mi přijde pod úroveň a většinou to pak pouze vyvolá reakci podle známého rčení - "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá." A kam tohle vede, to si doplňte sami.

Jenom napovím, že "vytvoření přátelské šotokomunity" není bohužel správná odpověď.
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 00:56:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirkas: Hm dobrá, ale asi stále ještě nejsem takový blázen do železnice, co by vyhodil 1200,- za vyfocení šestikoláka, kterého si kdykoliv a !zadarmo! můžu vyfotit nedaleko od domova...
Adams
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 01:05:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirkas: ... asi stále ještě nejsem takový blázen do železnice, co by vyhodil 1200,- za vyfocení šestikoláka, kterého si kdykoliv a !zadarmo! můžu vyfotit nedaleko od domova...

No, to jsem tu tvrdil před zhruba měsícem i já, nicméně bavit se o řekněme desetkrát nižší cifře už je pro mě přijetelná věc, kterou tady ovšem nikdo tenkrát nepřipustil...

A pokud se najde dost lidí, kteří svou účastí (jízdou ve vlaku, určováním si fotohaltů) tu jízdu zaplatí, tak nevidím jediný inteligentní důvod, proč poté nedát k dispozici s úsměvem tu lokomotivu pro jeden snímek i dalším nadšnecům. Jediný důvod je právě ona s prominiutím paranoidní sobecká představa, že ti zlí neplatiči mi ten můj mnou zaplacený vlak "okoukají" a "ofotí"...

A i v případě, že ji ti cestující nezaplatí celou, je dobré tohle podle mého názoru udělat, protože od těch ostatních můžu pár dalších papírků vybrat (i třeba jen dobrovolně)...
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 06:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adams
proč poté nedát k dispozici s úsměvem tu lokomotivu pro jeden snímek i dalším nadšnecům.

...Ty mě ale BROKU bavíš... ...nechceš si vedle Jakuzovýho šotovníku založit Adamsovy sny...

A co to udělat obráceně - zorganizuj akci, zaplať jí a my si jí jednou přijedeme vyfotit...To ty ale takový frajer asi nejsi, ale rejpal na DF to jo, viď - třeba jako na DF "021"...a nějaké ty paragrafy si ti taky nějak zakrucují, že...

Adams a podobné axistence - je mi Vás tak i trochu líto - i když Adamsovy po tom, co je pro jedno vyfocení schopen obětovat i jednorzový příspěv..tak bude asi na akcích i výtanějším hostem...


Chopin
a pak na své fotce vydělali těžké prachy, otiskem někde v renomovaném časopisu a to daleko více než oných 1200 za fotopas

Tak k tomuhle už jen NO COMENT - jsi už zralý jen pro chocholouška...
Prosím, kde jste slyšel takovouhle blbost či četl...to vás ve snu napadlo, či ve stesku po něčem napadlo...
Ale nic, zkuste nějakou fotku dát do jakéhokoliv časopisu a uvidíte sám - z toho, co jste napsal, je vidět, že Vám ještě ani jediná fotka někde nevyšla...

Ale perly týdne jste kluci Adams a Chopin určitě vzplodili...
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz


VÝTOPNA ZDICE - nejbližší otevření muzea je o víkendu 2. a 3. června 2007
Hans_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 06:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirkas: Hm dobrá, ale asi stále ještě nejsem takový blázen do železnice, co by vyhodil 1200,- za vyfocení šestikoláka, kterého si kdykoliv a !zadarmo! můžu vyfotit nedaleko od domova...

Ano, tak to ma byt, kazdy ma preci sve pravo se dotycne akce proste nezucastnit.

A pokud se najde dost lidí, kteří svou účastí (jízdou ve vlaku, určováním si fotohaltů) tu jízdu zaplatí, tak nevidím jediný inteligentní důvod, proč poté nedát k dispozici s úsměvem tu lokomotivu pro jeden snímek i dalším nadšnecům. Jediný důvod je právě ona s prominiutím paranoidní sobecká představa, že ti zlí neplatiči mi ten můj mnou zaplacený vlak "okoukají" a "ofotí"...

Myslim ze zrovna na teto akci se o jeden snimek nikdo nedohadoval. Ale i tak bych podobne rozhodovani nechal ciste na poradatelich.

Abych shrnul me pocity z celeho podle mne zbytecneho dohadovani ohledne jedne vydarene akce: vadi mi jedina vec - ze si hodne lidi mysli, ze se jedna o nejakou verejnopravni podivanou a oni maji jakesi priviligium se ji ucastnit za jimi definovanych podminek (idealne zdarma) a nekdo at to kouka zaplatit.
Muj obdiv maji ti, kterym akce sice za danych podminek nevyhovuje, ale tak na ni proste nejdou a vydrzi to i bez komentaru typu jak je cela akce k nicemu anebo proc by to melo byt zadarmo.
http://trainweb.cz/ - Železniční fotogalerie
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 07:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když si můžete ty šestikola vyfotit kdykoliv u baráku tak že se tady ty fotky nějak neobjevují?A jo dneska jednička veze uhlí z Ostravy a dvojka jí dělá postrk.Ste se pak probudili s rukou v nočníku ne?A těch ostatních šestikol taky jezdí hromada/sto nebo tak nějak ale mají jenom 4nápravy a dělají bzzzzz co?/se už konečně probuďte.JENOM NA KREPORTU SE DÁ UDĚLAT Z DROBKU HOUSKA.
Honza_z_kv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 08:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Adams: ja osobne nevidim duvod k tomu, aby poradatel, kdyz ma akci zaplacenou prihlasenymi ucastniky by meli nekam davat jakekoliv info o jejim konani? To nemyslis vazne, ze ne? Ty asi fakt veris tomu, ze by se jako par lidi seslo na jednom miste, pofotili a jeli domu? Probud se ze sna !!!!

Kdyby ale byla jina situace a vsichni fotografove se chovali slusne a platili by, pak by se to mohlo zverejnit i drive, dat nizsi pausal a vsichni by byli spokojeni, ale sam uznas ze po tom co se na "kacku" pise, tak je to nerealne a pokud bych ja neco poradal, tak "kacko" z toho vynecham, nestojim o "prizivniky" a jini poradatele taky ne, je pravda ze vzdycky se nakej najde, ale cim min tim lip.

Myslim ze za poslednich par let se situace na podobnych placenych akcich nezmenila, a po konani akce se akorat jen na poradatele snese tady hromada negativnich prispevku o tom jak jsou nemoralni ze chteli za tu akci platit a ze vam sotousum sem nedali jizdni rad !!! Ale uvedom si, ze kdyz nakou akci delas, stoji urcite penize, na fotoakce jezdi priblizne stejny pocet lidi a da se rict ze se uz vsichni povetsinou zname, tak se vyhodi urcita cena a stava se ze ani tak se nevybere a je zapotrebi hledat jina reseni treba ve sponzorech aby se jelo...

Akce byla velmi povedena a poradatelum za ni patri velky DÍK !!!
Se 749 102-0 na věčné časy a nikdy jinak!!

www.kzm-kv.cz
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4169
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 08:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chopin: k tomu co jsi napsal mohu říci snad jen toto: škoda, že tu není nějaká "Síň slávy největších nesmyslů", myslím že máš velkou šanci přinejmenším na titul "Hlod měsíce"...

Ale děkuju, hezky jsem se po ránu zasmál a smích je zdravý...

PS: nemůžu si odpustit otázku - to s těmí jízdami lok. ř. 180 (a to i DB) kolem baráku myslíš fakt vážně??
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1368
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 09:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove, omlouvam se, ze Vam lezu do takove "pekne" flame war, ale nedam me to.
Nemam absolutne v umyslu Vam zde delat arbitra, na to jsou tu jiny pripadi.
Co se tyce jadra sporu, chapu potrebu akci zaplatit, ale zase mame pravni stat, kde jsou jaksi definovany co jo a co ne, nekdy pro nekoho bohudik a nekdy zase pro nekoho bohuzel. Dalsi vec jest slusnost a podobne, ale to zas uznavam ze pro nektere lidi je/jsou sproste slova a nadavky. Co se tyce provoznich zamestnancu depa a jejich "prava", no to je sporne, minimalne protoze, ze pokud by nebyla zadna ZAPLACENA jizda, tak by si taky vyfotili prd. Ale zase ze zde da pripadne operovat ze "vstricnosti", ale to zas je pripad od pripadu, ze ...
Ale co me spis, tak za tyto veci nemuze tato diskuze a druha vec, nechce si nekdo, nekde, nejlepe na webu na to tema zridit "burzu" ? Nekdo nabizi organizovani akce a nekdo ji poptava, tohle "tajnustkareni" sice mozna eliminuje nezadouci osoby po strece, ale zase zmensuje pocet potencialnich platicich pripadne prodrazuje akci a lze predpokladat, ze do budoucna pocet podobne organizovanych akci bude narustat a nelze se vcelku cemu divit. Takze udelat neco, kde by byli poradatele a to i potencialni + ucastnici, vse nejlepe s celymi jmeny a fotkami + historie, kdo to mysli poctive se nema ceho bat a neni duvod aby se skryval, dale mit moznost i se vyjadrovat a hodnotit oboje ucastniky pro snadnejsi orientaci, kdo jo a kdo ne. S tim ze by poradatel si pak vybral, koho oslovi a na koho se vykvajzne. Akorat to hodnoceni, zase muzou byt lide, co si budou potrebovat lecit svuj mindrak, jakysi, cili taky to pripadne zohlednit.
A samozrejme to udelat mezinarodne, cili vicejazycne, co kdyzby taky nekdo ...
Nic, klidne tohle plkani ignorujte, jen me uz nejak ta Vase flame war nebavi.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Fotista_václav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 09:33:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny spoluúčastníky "rozloučení s albatrosy"
Ještě jednou děkuji pořadatelům, kteří měli mravenčí práci s přípravou akce.
Děkuji také sponzorům, že jsme se my ostatní mohli zúčastnit za pouhých 1200,-

P.S.: Dovolte mi ještě pár poznámek k některým výrokům, co tu zazněly.


A jestli si někde stoupnu u tratě a příjde někdo, že chce stovku za fotoflek, tak bych samozřejmě chtěl vidět nějakou dohodu o pronajmutí pozemku, jinak se z místa nehnu a fotím si co chci.

To máš pravdu. A právě proto je jediné řešení takové akce co nejvíce utajit. Tím se počet parazitů výrazně sníží.


když mě někdo zmlátí, což jsem slyšel, že je obvyklou záležitostí pořadatelů takovýchto akcí

Jsem hrdý na to, že pořadatelé i účastníci neklesli tak hluboko, aby někeho mlátili, přestože někteří paraziti si o to doslova koledovali.


1200 za fotopas je pro mě nesmysl, za to mi ta jízda nestojí
nejsem takový blázen do železnice, co by vyhodil 1200,- za vyfocení

Potom nechápu, o co vám jde. Nikdo vás k účasti nenutí.


a tak by se organizátorům mohlo v průběhu akce sejít ještě nějakých pár barevných papírků navíc na pivo

Jasně, od účastníků pár barevných papírku na pivo a od ČD faktura na zaplacení desítek tisích za objednaný vlak. TAK TAKHLE TO OPRAVDU NEMůŽE NEFUNGOVAT.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3854
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 09:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby se tady někteří nechovali jak malý děcka, který prostě nesnesou nic jiné, než co oni chtěli, tak by to bylo o něčem jiném, i tahle podná diskuze...

Už se ani fakt nedivim lidem, "normálním" lidem, kteří o dráze nevědí nechtějí vědět a nijak je nezajímá, že si myslí, že drážní nadšenci sou paka...tohle prostě není už normální co se z některých lidí tady vyklube...

Jena, Ostradik:
Vám dvěma a zřejmě ne jen vám dvěma patří dík za to, že ste byli schopni tuhle akci uskutečnit, sice Víťo trochu si tady zbytečně vyšiloval, ale i tak ste dobrý kluci...

A ostatní, co zastávají názor, že je slušnost něco zaplatit když si chci něco vyfotit...hoši vzdejte to, běžte do léčebny nebo já nevim...
Žijete asi uplně na jiný planetě...jedoucí vlak není v téhle zemi zakázáno fotit, natož za to platit, at je to šotoakce nebo běžný vlak...

Pro takovéhle individua by bylo potřeba zavést to co si přejete u šotoakcí, zákaz focení i běžných vlaků a tvrdý postihy na vás za jednu debilní fotku...aby vás přešli roupy si tady vyskakovat pak...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3855
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 10:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotista Václav:
To máš pravdu. A právě proto je jediné řešení takové akce co nejvíce utajit. Tím se počet parazitů výrazně sníží

Další takovej co se chová jak malý děcko, počet parazitů, bože to snad už není ani možný...

Jo byl jsi skvělý, že jsi zaplatil tu částku, mužeš na sebe bejt hrdej a rádoby parazity odsuzuj...}}
Hans_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 10:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ostatní, co zastávají názor, že je slušnost něco zaplatit když si chci něco vyfotit...hoši vzdejte to, běžte do léčebny nebo já nevim...

Ano, pokud nejaky vlak jede jen diky financnim prostredkum urcitych lidi, kteri za jeho foceni chteji prispet na alespon castecne pokryti nakladu, pak je moralni (i kdyz samozrejme ne vynutitelne) za jeho foceni skutecne zaplatit. Je to podivne, ale je to tak.
Ze jsou na teto diskusi lide, kteri zastavaji nazor, ze kdo chce za sve sluzby zaplatit, ma jit do lecebny, je sice smutne, ale zas tak moc me to neprekvapuje.

Pro takovéhle individua by bylo potřeba zavést to co si přejete u šotoakcí, zákaz focení i běžných vlaků a tvrdý postihy na vás za jednu debilní fotku...

To ponechme na provozovateli beznych vlaku. Pokud by bezne vlaky vyjizdely pouze za ucelem foceni, asi by tomu i tak bylo :-)
http://trainweb.cz/ - Železniční fotogalerie
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 10:35:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro takovéhle individua by bylo potřeba zavést to co si přejete u šotoakcí, zákaz focení i běžných vlaků a tvrdý postihy na vás za jednu debilní fotku...aby vás přešli roupy si tady vyskakovat pak...

Tak....a začneme třeba s tím, že budeme hlásit osoby pohybující se na pozemku Dráhy bez povolení vstupu, čímž porušují zákon, že? A já jako občan jsem povinen přestupování nahlásit příslušným orgánům
Mitas24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 11:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moderátoři: nestálo by za úvahu tuto diskusi vymazat nebo přesunout jinam? - a pánové by si laskavě mohli přečíst, co je v záhlaví této stránky - i když nakrásně beru na vědomí, že akce se šestikoláky byly prapůvodem. Ale teď už jsou mimo mísu a ostatní akorát znechucují. A obrázek jsem si už všichi udělali - o všech stranách...
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 11:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby nedošlo k omylu já jsem pořadatel nebyl pouze jsem zajistil mírné vzhledové vylepšení(zhoršení věc názoru)lokomotiv. fýra:můžete to zkusit.Už jste někdy četl proti všem? ad:všichni podmínky akce byly jasně dané a věděli o nich dokonce i ti kvůli kterým se tady diskutuje.Tady opravdu není o čem diskutovat.ale můžete klidně pokračovat... :-)
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3857
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 12:19:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mitas24:
Přesně tak, ted se teprve pozná kdo jakej je...z místních...

Hans cz:
Mě už taky nepřekvapuje že jsou dokonce lidé kteří se rozčilují nad tím, že někde nezaplatil něco co byl jejich vlastní počin...nevidim jedinej důvod, proč by měl někdo platit něco co si chce jen vyfotit...obzvlášt v tomhle případě na tom nic nemorálního neshledávám když nezaplatim...

Stejně se tady budou prát dva tábory o své názory, takže ta diskuze stejně nebude mít žádný cíl...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 845
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 12:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik kdybych věděl, až někoho uvidím, že to je někdo odsud, tak bych to udělal z chutí! A pak bych se bavil, jak milej šotoušek platí za vstup do neveřejných prostor hlídce železniční policie "fotopas" pár set korun. Přece je to slušnost, co jejich svědomí? to jim nevadí běžně překračovat zákon?, když vyfotit si lokomotivu bez zaplacení je podle vás otázky slušnosti a morálky a bůhví čeho? Kde je teď vaše morálka? V p....co?
Chopin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 12:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena: nemůžu si odpustit otázku - to s těmí jízdami lok. ř. 180 (a to i DB) kolem baráku myslíš fakt vážně??

Já jsem neříkal 180, ale šestikoláky a ne že mi jezdí kolem baráku, ale že nedaleko od domova. Busem za 45min, gumokolákem za 30min.. 180tka ne..

(Příspěvek byl editován uživatelem Chopin.)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4715
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 12:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu přeruším vaše hádky aktuálním výskytem šestikol:
181.008 Jablůnka
181.069 Kojetín
181.084 Čadca (P6)
181.115 Bohumín-Vrbice
181.150 Praha-Uhříněves
182.038 Český Těšín (D3)
182.072 Český Těšín (D2)
182.134 Český Těšín (TK)
182.168 Třinec (P1)
183.010 Český Těšín
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 12:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fýra:bohužel vstup do kolejiště mám takže moje morálka je v poho. šopene:můžu se zeptat jak dlouho budeš stát u trati aby jsi si vyfotil prototypy šestikol?myslim že celkem dlouho. Ostatně za chvíli možná těch šestikol bude až až akorát že polských v podobě ET22.
Hans_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 13:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct:
Vim ze je to asi marne, ale zkusim to jeste jednou vysvetlit.

Par lidi se rozhodlo, ze usporadaji pro zajemce fotojizdu lokomotiv 180. Stalo je to pres 50 tisic. Jelikoz tu jizdu sami platili, a byla urcena pouze pro ucely fotografovani, stanovili si (svete div se) i vlastni podminky pro ucast na sve akci ve snaze ziskat aspon trochu vlozenych prostredku zpet.
Od slusnych lidi se pak da ocekavat bud dodrzeni techto podminek, nebo neucast na akci, kazdy se muze svobodne rozhodnout, cemu da prednost.
V tom je prave ta "moralka" - chci-li mit uzitek (uzitkem je zde mysleno udelat si fotku, kterou uz bych jinak dnes asi udelat nezvladl) z neci prace, nebudu to delat proti jeho vuli.

Ja osobne bych se velmi stydel fotit vysledky prace nekoho jineho, aniz bych splnil jeho podminky. A navic jeste zduvodnovat, ze muj pohled na vec je spravny, na to teprve nemam zaludek. Ale chtit po vsech to samozrejme nemohu :-)

Chopin:
Ano, pokud nerozlisujeme mezi 180, 181, 182, mate pravdu. Ale to uz ta argumentace trochu sklouzava jinam :-)
http://trainweb.cz/ - Železniční fotogalerie
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 13:24:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostradik pokud vstupku máte, pak víte, že je tam napsána kouzelná větička ........za účelem výkonu služby....že? Takže to asi nebude nějaký courání se s foťákem po nádraží
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3859
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 13:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:
Nicméně na tohle se už tak nějak ohled nebere, zjistěj že si zaměstnanec a nechají tě být...ikdyž je to psané tak jak píšeš...

Hans cz:
Nevim na co vynaložili těch dalších dvacet tisíc ale pátrat po tom nebudu...

Od slusnych lidi se pak da ocekavat bud dodrzeni techto podminek, nebo neucast na akci, kazdy se muze svobodne rozhodnout, cemu da prednost.
V tom je prave ta "moralka"

Jo takže člověk který se o akci dozvěděl dejme tomu v depu nikoliv tady, věděl kdy a kde to pojede a jel si tedy loko vyfotit je podle Tebe neslušný...??zajímavá dedukce...

Docela mě mrzí, že sem na sms typu v tolik a tolik ti projede suezem dvojice 180 nijak nereagoval a nevydal se to tam i pitomim mobilem vyfotit...asi bych zíral jak blázen kdyby na mě někdo vyhrkl že tam nemam co fotit a když už jo tak zaplat...

Vim ze je to asi marne, ale zkusim to jeste jednou vysvetlit
Tuhle stejnou frázi bych mohl taky klidně použít...
Ostradik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 13:48:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro-zrovna vy by jste mohl vědět že se to dá ošetřit i jinak.A jak ?Kdo má ví kdo nemá vědět nemusí.
Hans_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 13:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je irelevantni kde se o tom kdo dozvedel. Nevsiml jsem si, ze by byl nekdo fotici mobilem vyhanen, dokonce si myslim ze nebyl vyhanen nikdo.
Nemluvil jsem vsak primarne o skutecne nahodnych fotografech a tech, co si udelaji jednu fotku.
Spis jsem mel na mysli takove ty pseudonahodne a objizdejici vsechny fotofleky a to bez prispeni poradateli.

(Příspěvek byl editován uživatelem hans_cz.)
http://trainweb.cz/ - Železniční fotogalerie
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4171
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 14:20:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš: víš, ono cena za mašiny není rozhodně jedinou položkou v nákladech na akci. Stručně řečeno - tvořila zhruba polovinu, ale nemalý peníz stál poplatek za dopravcí cestu. A vozy taky nebyly zadác. A k tomu si ještě připočti DPH 19%...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace