K-report
 

Archiv do 17.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 680 - pendolina » Staré archivy » Archiv do 17.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1191
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 14:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jsou Br 406 čtyřsystémové a dva ze čtyř systémů jsou 3kV ss a 25kV 50Hz, tak by stálo za to je vyzkoušet i u nás a v případě úspěšného výsledku zkoušet je používat jako vyrovnávku výkonů za naše pendolina na německých tratích.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. května 2007 - 14:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, napsané na Káčku to vypadá hezky

1) protože mají asynchronní pohony, budou nejspíš rušit
2) DB využijí tyhle vlaky (mají jich málo) na těch směrech, kde se to vyplatí (Holandsko, Francie)
3) především se DB budou snažit nevytvořit situaci, v jejímž důsledku by došlo k nutnosti vyrovnávání čehokoliv.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6223
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 08:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) protože mají asynchronní pohony, budou nejspíš rušit ano, obecně rozšířený blud.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Fotomaniak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 14:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
151 001 je nej
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 16:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobo: zkoušelo se to? Nezkoušelo. Takže nevíme jistě. Spíš bych si ale myslel, že rušit bude.
Asdf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Pri čomkoľvek s vyšším výkonom na jeden TM ako OBB 2016 je pravdepodobnosť rušenia ca. 95% ...
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo, jses preci byvaly konstrukter ( a mozna i soucasny). Jakym zpusobem udelas ze stejnosmeru stridavinu? Co Ti rika Fourieruv rozklad? Jen doplnim - cca 1 MW modulovanz max. 3 kHz.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Kalanis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 23:55:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, v nejhoršim vezmeš stejný počet stejnosměrných elektromotorů a alternátorů a popáruješ je (dvojice elektromotor-alternátor, na každý vůz jedna). Cca 65% účinnost (když se zadaří, tak až 81%), závity se dají lehce dopočítat i jen se znalostí středoškolský fyziky (nedávno jsem to zkoušel z nudy počítat). Jinak nějaký jiný křemíkový srandičky (v nejhorším v kombinaci s elektromotorem bouchajícím do mirkospínače a relátka).

Neberte to ale tak vážně. To už by to pendolino vypadalo jako od .
Doprava nebo cizí kapsy? Je to jedno - tunely jako tunely...
Jbb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 19:37:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pokud bych chtěl mít zaručeno, že se svezu pendolínem komfortně, tak to uděláme takto - koupím si dvě místa u okénka proti sobě, bohatě stačí druhá třída... nohy hodím pod stolem na druhou stranu a jedu jako král... Teda většinou takhle jedu i tak, ale kdybych si chtěl být jistý, že bude místo...
V této souvislosti mám ovšem dotaz na znalé. Dnes jsem si kupoval v Olmiku lístek do Práglu, chtěl jsem "druhá třída, vůz tři(bistrovůz), po směru jízdy, u okénka, na té straně co jsou čtyřky... A paní mi sdělila, že žádné takové místo v 3vz není... Takže jsem si musel vzít stejnou specifikaci (místo 56) ve voze č.4, abych při výletu do bistra zjistil, že ze všech 4siců je obsazen jediný... To mají špatný rezervační systém, nebo co? Stěžoval jsem si průvodčímu a ten mi sdělil, že s tím nic neudělá, ale že si mohu přesednout...
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 21:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jbb:až pojedeš příště tak se podívej do chlívečků na místenky, sedačky 1xy až 2xy mají psáno něco jako rezervováno pro zákazníky bistrovozu.Zřejmě proto ani nejsou v Rez systému. Dle tvého popisu by ti vyhovavala sedačka č.31 nebo 41. Proč ale paní tvrdila to opravdu nevím
Gatto nero
www.pendolino.cz
Jbb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 22:03:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No evidentně to o rezervaci nevěděl ani průvodčí... Každop. by se tohle nemělo stávat, myslím...
Koukal jsem na ty plány zvednout cenu 1tř... to už si rozmyslím, jestli připlatím 250Kč... ta stovka je snesitelná, ale 250Kč už míň... a navíc to kafe zdarma je z pytlíku, velmi hnusné, zatímco v bistrovoze mají z espressomatu... To už fakt bude lepší koupit 2 místa v 2.tř ;-)
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1178
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 20:00:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem cestoval z Břeclavy do Prahy spojem SC Pendolino... taxem zvědav, jestli se o tom zítra objeví tisková zpráva na webu ČD... pokud ne - nemuseli to zaznamenat, byla neděle - užiju si alespoň pár minut slávy tady...
Ale teď vážně - SC72 v mém voze byla už z Břeclavy obsazenost 99%, průvodčí měla nejvíce práce s mladýma Rusákama, které až po půl hodině "donutila" zaplatit rezervaci, a pak další minuty je přesvědčovala, aby si šli sednout na jiné místo do prvního vozu... Nemají to jednoduché, už posledně jsem byl svědkem podobné události...
Bistro mělo žně, nějaká hodněčlenná skupinka mladých Anglánů každou chvíli "rabovala" plecháče a zmrzky... večer budou určitě pokračovat v tažení Phou.. Do Hole se přijelo načas, po výstupu se vyrojilo hafo naháněčů ubytování a někteří si po pár minutách odváděli své oběti...
Po noční jízdě Galileem, kdy do béčkových kupéček zatejkalo a po rozednění mě zase obletoval a přistával na mně různý hmyz, byla jízda Pinďou zakončením dne na úrovni...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Zapití autobloku již 09.06.2007 v Kolovratech! Přijď, budeš vítán!
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 13:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a v kterém si jel voze? já jel tu samou trasu v šestém a obsazenost tak 75%
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 15:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jel sem ve voze pět...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Zapití autobloku již 09.06.2007 v Kolovratech! Přijď, budeš vítán!
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 23:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z, K:
Dvojky se místenkují od hospody, takže v čelním voze (č.7) si (nejen na 72) zcela pravidelně můžete užít celý prostor sami pro sebe :-) ; dnes bohužel nechladil, resp. až ve Svitavách se civilně oděnému technikovi? fýro-kolegovi? (v Břeclavi nastupoval spolu se strojvedoucím) podařilo mrazení uvést do provozu.
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 07:51:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Servisman.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 15:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes SC o
pul ctvrte z Prahy hlasi vyprodano. A to je ctvrtek! Docela čumím :-)
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 15:32:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hrubyv: To je ve čtvrtek zcela běžné...
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a zítra jede na SC507 90 filharmoniků, jízdenky si hradí a do trumpety si taky dají
Gatto nero
www.pendolino.cz
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znamená to tedy, že ty řeči, že je pendolino předražené a že jezdí prázdné, jsou lživé? Já se vážně ptám, protože SC jezdím jen zřídka.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Comar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hrubyv: jak ktere spoje. napriklad u sc do vidne je obsazenost skoro vzdycky tak kolem 30%
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1396
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsi holt jiná klientela. Já jel do Ostravy samozřejmě pinďolínem. Ušetřil jsem zaměstnavateli akorát za zpátečku (a 2 tř.).
Pak jsem jel jen tam, protože víkend a já pokračoval na východ, a k tomu to pinďolíno začalo jezdit v 5.26 z Prahy, to jsem nevstal a další jede v 9.26! Jenže IC stálo vlastně stejně - plné jízdné (KMB nezúčtuji) a IC příplatek. 1. třída by mě příšla v SC levněji než v tom ICéčku.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1407
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove, jak to vubec vypada s pripadnym nakupem dalsich jednotek ? Prece jenom, pokud to chteji honit do Berlina, tak jednaj jim ten pocet nebude stacit a jednak pravdepodobne je lidi umlati baglama, protoze tam nejak jaksi kam ?
Teda aspon co si vybavuji interier.
A predstava, ze nekdo pojede s Berlina/Drazdan do Prahy/Brna/Bratislavy jen s diplomatkou je tak mirne receno usmevny ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:07:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a rovnou by ty soupravy mohly být i devíti vozový, aby se zvýšila kapacita a pochopitelně i výkon. Šlo by vložit 685 + 083, jestli se nepletu Doufám, že nepletu.
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:08:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp:kdo není slepej,může si v každém voze všimnout velkých polic na úschovu svých zavazadel!!!Ale i slepí se najdou...
Vlakoň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: tam se těch zavazadel teda vejde! Navíc pokud bych k tomu seděl zády určitě bych si tam něco odložil
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1409
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vazeny jednooky, nemam odvahu v CZ nechavat sve zavazadla bezdozoru, ostatne na to upozornuje kdejaky letacek Policie CR ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nic,tak si na ta zavazadla sedněte,a potom si stěžujte že nemáte místo na sezení.Pendolinem jezdí zlodějové non-stop pozor na to!Nebo si najměte ochranku a je to ne?!
Georgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:07:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten priestor na bágle je bohužiaľ tragický - keď sme vozili zahraničných študentov na dlhšie pobyty v ČR z letiska, tak úvahy o použití pendolina padli práve na tom, že sme si nevedeli predstaviť uloženie množstva objemných kufrov. No a priestor nad hlavou je tiež smiešny - mal som tam problém aj s malým príručným kufríkom. Pritom je to škoda - jediný väčší nedostatok z hľadiska interiéru.
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo si objednat místenku k tomu místu, kde si můžete dát objemnější zavazadla. No nevím. Takto jsem piňdu netestoval, ale když jsem jel z Cannes do Paríže, tak jsem svou "bagáž" viděl naposledy na péroně v převzetí Francouze a potom, kdybych se nepřihlásil v Paříží. No už jsem měl o to i bobky, ale v poho. Nikdo to neukradl. Tam je sice jiný stát, ale nemyslím si, že by naší "snědí přátelé" jezdili v 680.
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1410
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vazeny pane, nesudte chovani lidi podle jedne nahodne jizdy, nota bene ve Francii, ktera je nam mentalne cizi. Pojdte si zajezdit do DE, ktera je nam chovanim a uvazovanim blizsi, tam jednak zjistite, ze objemna zavazadla se davaji mezi sedaky, samozrejme v pripade ciste ctyrkoveho interieru, coz je ostatne to, kam jsem se tim mim, pro Vas evidentne stupidnim, dotazem chtel dostat. Ale kazdy podle sveho, ze.
A na namitku, zcela opravnenou, ze i v DE jsou tyto police, tak mam protiargument, bo pri svem pouzivani techto vlaku, jsem zde videl odlozene pouze lodaky, ktere majitele meli dost problem dostat vubec do vagonu, cili nebezpeci nenapadneho rychleho odnosu ven, v podstate nehrozi.
Prekvapive ? Pri inteligenci projevene ve Vasich prispevcich nikterak prekvapujici.
A abyste se s toho obdivu k pindovy nepo...
A ostatne ja s nim ani jezdit nechci, to jen me jej nejaky ... chce nacpat do me trasy, ale pokud me dorovnate cenovy rozdil mezi vlakem a letadlem, neni problem. Nemluve u letadla o navaznych problemech s dalsim postrkovanim po Praze. Ale to jsou pro Vas prece prkotiny, bo Vy zrejme jezdite v takovych pripadech Taxi a to nejlepe nakladnim, ze ...
Pavel
P.S. Ja vim, ze jsem nekam neco dneska psal, ale s temito lidmi, mam vazne obavy, jinak komunikovat jaksi nejde.
P.S.II A preberte si to panove oba, co komu jest, me uz se proste nechce rozlisovat co kdo s Vas jo a ne.
P.S.III Debilni oblibenou rasismem smrdici poznamku nechavam ucelove bez povsimnuti.
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula:přesně tak,já jsem se teda v pendolinu cítil vždy bezpečně...nikdy bych se teda nebál o svá zavazadla....a připálený jsem tam taky ještě nepotkal....

PS.:dneska se něco stalo s pendolinem ,protože jela náhradní souprava,nebo se stalo něco na trati???
Esox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte proč dneska stála trojka o půl druhé v Olomouci prázdná? Na dveřích měla napsaný SC 505. Že by zase chcíplo?
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 23:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Esox: Jo dneska chcíplo SC505 a kaštani jeli dál EC107...
Jurda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 11:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve středu stálo odstavené Pendolíno kolem 9 v Ostravě - Svinov na 10. koleji....číslo bohužel nevím, protože jsem neměl nějak moc času a přední kryt, kde má číslo byl sundaný...
Na přechodu pro chodce, drtí TATRA důchodce....
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 17:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp:
Když se vám Pendolina ČD nelíbí, tak si tady nestěžujte a bežte si jezdit na ICE do Německa. Tam Vám to určitě neukradnou...
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1418
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 18:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Vasi smule sluzeb ICE v Nemecku vyuzivam ... seru, co ?
A k tem kradezim, vcelku prislusnym pripadum doporucuji prostudovat statistiky prislusnych trestnych cinnu, mozna Vas tyhle blbe pocity "bezpeci" k Vasi smule prejdou.
Ale kazdy podle sveho, ja si v konecnem dusledku preci taky muzu koupit IGK, ne ? se divim, ze to tu nekdo jeste nepouzil jako argument. Prijem na to mam ...
Zas par ... bude zelenych ... cimpa to asi .. ? :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 18:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Vasi smule sluzeb ICE v Nemecku vyuzivam ... seru, co ?
Mno tak neserete, protože jste to napsal ve svém předešlém příspěvku, proto jsem to napsal.
Prijem na to mam ...
Pro mě za mě si kupte třeba modré z nebe, mi je to jedno
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, neví někdo, co jelo dnes na SC 510 ?
Za info děkuji.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:18:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

John:680.001
Gatto nero
www.pendolino.cz
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 22:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám menší dotaz. Jezdila 001 i v době kdy zkoušela normálně na spojích SC? A zkouší teď ještě někde, když je všech 7 souprav vytížených? Díky
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 08:51:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PJP-pozor, antipendolinismus už není IN. Teď je v kursu řada 814. A když se to srovná s tím co jezdí v říši a připomene z čeho to vzniklo...
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 10:37:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula: V době zkoušek 001 na SC, ani na žádných jiných vlacích s cestujícími nejezdila. Ani by nemohla, neb interiér jednoho vozu byl vystěhován úplně a dalšího vozu částečně. Interiéry v ostatních vozech byly v různém stupni rozebranosti, protože se z 001 bralo vše potřebné do ostatních jednotek. Do jednotky taky bylo nainstalováno (v podstatě trvale) velké množství techniky a všude nataháno spousta kabelů.
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 14:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík: Díky moc !
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 17:08:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp 07. června 2007 - 19:54:50

Josef Bazala 1.6.2006 pro Právo:
„Pro plánované trasy do zahraničí a rozšíření těch vnitrostátních o České Budějovice a Plzeň bychom potřebovali čtrnáct souprav. Možnost přikoupit si další pendolina tedy opravdu zvažujeme. V každém případě bychom ale s výrobcem uzavřeli lepší smlouvu, než byla ta nynější.“

- Na Plzneň a Budějovice ovšem ještě není hotov koridor, kde by se schopnosti jednotky uplatnily, takže v tomto ohledu jsem pro nejbližších pár let skeptický

- k ježdění na Berlín doporučuji přečíst tento dokument: odkaz

A predstava, ze nekdo pojede s Berlina/Drazdan do Prahy/Brna/Bratislavy jen s diplomatkou je tak mirne receno usmevny ...

K tomu byl ještě jeden dokument (teď ho bohužel neumím najít), zabývající se skladbou cestujících a právě většina cestujících jsou pracovní cesty jedoucí na jednodenní pracovní cestu. (S výjimkou výkyvů na přelomu víkendu.) A bylo tam právě i zdůvodnění počtu a velikosti odkládacích prostor v 680...
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 17:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Páňula: Co se týká zkoušení v současné době, tak se občas zkouší v místech, kde jsou problémy s KO.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 17:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Steamer: A TO JSI SLYŠEL KDE?
aby Ti neutekla pára
Gatto nero
www.pendolino.cz
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 18:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Například přímo na místě měření nebo na jednáních o úpravách ukolejnění, kolejových obvodů, ...
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 904
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 18:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George: Ten Váš dokument je z října 2001.
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 19:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro: Ano, vím to, tady jde například o ty počty cestujících v jednotlivých směrech, a jejich počet se za posledních 5 let moc nezměnil, stejně jako se nezvedl počet jednotek a nevymizela nutnost jejich zdvojování při jízdě na Berlín ...
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, beru zpět. Já už si zase představil měřící techniku v Pendolinu a zkušební jízdy.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honzík.)
Gatto nero
www.pendolino.cz
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6247
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 12:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prej o 680 má zájem cargo. na zkoušku to bude mít zálohu na žižkově
nutné úpravy trati budou provedeny
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 14:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude i náklední verze "680"?
Páňula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 16:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím k čemu by byla, když může u nás jet stejně jako ostatní vlaky. Teda pokud ty vagóny jsou stavěně na 160 což nevím na 100%
http://www.walachuv.blog.cz
Icq: 378-775-919
Skype: panula007
p.u.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.65.210
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 02:00:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co jsem tak dneska mezi řečí v práci slyšel, tak ČD odpískaly pendolino do Varšavy.
Osobně si myslím, že je to docela škoda.
Robert Š.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.157.234
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 09:25:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to já si naopak myslím, že je to celkem rozumné. Tratě v Polsku jsou povětšinou rovné a na to je klopidla škoda. Zvláště, když jich není dvakrát nazbyt.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 12:15:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na Žižkově se bude natáčet zas nějakej super film
Gatto nero
www.pendolino.cz
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 17:36:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na SC 72 680.004 a na SC 508 680.007:
 
 
Taurus4you
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 3-2007


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 14:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý mají fíři s pendolinama dovolenou jízdu na určitch úsecích při zpoždění 190km\h. Newím o tom nic...jen jsem se to teď dozvěděl. A bylo psáno zdroj: DKV Praha
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 920
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 18:01:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T4U: Blbost.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace