K-report
 

Archiv do 23.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Úzkorozchodné dráhy » Staré archivy » Archiv do 23.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 18:44:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PjP: tak to buhužel při nejlepší vůli nepůjde, stojí nám totiž v cestě vjezdy do spousty firem, čerpací stanice, STK a teď i silniční přivaděč ze silnice na Chlumec n/C. ... Přes tohle už vláček nikdy bohužel nepojede. I když by to bylo super, jezdit už z bývalé Agencie, ta je od vlakové zastávky 200 m... Čo bolo, to bolo, terazky som motorovú myšú
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1402
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 18:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, ale tam k Vam vede normalni vlecka, ne ? Nebo jsem to nejak cele nepochopil dobre ?
Ja vim, ze to nebude puvodni smer, ale co na tom, ja bych to az tak nejak moc neprehanel.
Ostatne ne vsici potencialni navstevnici budou (asi) mit auto a pokyn - vystoupite na Kolin zastavka, ci jak se to jmenuje by pripadne byl jednodussi na navigaci, jak - vystoupite, nastoupite, pojedete a pak vystoupite ... ;-)
Ostatne neco na ten zpusob jest otazka, zda by se nedali vhodnou "upravou" infiltrovat i ty Bychory. Ale uznavam, ze v obcich to bude i o cenach pripadnych pozemku, masinka na 600mm te sire sice moc nepotrebuje, ale te delky + pripadna vyhybna na konci ...
Vono k te "historicke" vernosti trate, otazka jest, kdyby ta drazka prezila, tak jake by dneska bylo jeji smerovani a vedeni ... ;-)
Ale jak pisi, moc to tam neznam.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 19:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta vlečka vede právě přes bývalou Agencii zadem do KORAMA, ale dál jsou v cestě výše zmiňované překážky, takže je to neprůstřelné... Jiné cesty nět. A co se Býchor týče, totéž, stojí nám v cestě nově založená čtvrť obytných domů. motorová myš
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 19:18:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak to nic ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1817
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. reakce Kolíňáků - jojo pánové, to jsem rád, že jste na první přečtení pochopili co myslím.V podstatě tady bylo všechna "teoretická" negativa jmenována. Ale na druhou stranu - když se dokázaly sehnat peníze na stavbu (což určitě nebylo jen tak), tak by se potom měl udržet i provoz.
Jen pro formu zopakuju, že jsem rád, že se vám daří. A potom přidám můj názor na možnost porovnávání s jinými úzkými v ČR&SR. Podle mne nijak extra nevadí, že je to novostavba. Ale ta trasa už problém bude. Co třeba rezignovat na snahy dostat se "někam k Býchorám" a otočit kolem pole zpět? Samozřejmě "oválek" je ještě větší disneyland, ale dovedu si potom představit provoz dvou souprav v protisměru, nebo třeba cílené vlaky na výhybnu, kde by byl nějaký program a zatím by druhá souprava kroužila kolem:-) Šílenost co? Ale jet do pole a stejnou cestou zpět je šílenost podobná...
A to srovnání: Solvay - vláček je sice velká atrakce, ale je to doplněk celkového skanzenu. Byl jsem tam naposled před lety a jeden místní mi vysvětloval, že oni klasické kolečko raději nestavěli, protože by hrozilo že si při večerní "zábavě" někdo začne "pouštět vláčky na kolejišti".
Mladějov - pokud nepočítám ty nechutný kecy okolo, tak vlastní drážka vede super prostředím, i neturisti jako já se rádi jeden směr svezou a druhej projdou...
Balog a jiné LŽ na Slovači - to snad nemusím komentovat, ty jsou prostě jiná kategorie

Ovšem s podobným problémem jako vy by se mohli potýkat "Heřmaničkáři", toužící o obnovu Frýdlantsko - Heřmanické dráhy. Jak jsem s některými mluvil, tak si to zatím moc nepřipouštěj. Ale pokud se jim jednou povede obnovu rozjet, tak dokud nebudou opravdu jezdit až do Heřmanic, tak je to taky dost o ničem.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 10:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 353: Ono to Jirko kolem pole zpátky nejde.Žádnej majitel pole či jezeďák si nenechá obklíčit pole kolejema.I kdyby jsme mu tam nadělali čtyři přejezdy, nebude souhlasit, navíc orná půda je orná půda.Hodně se jí zničilo stavbou té automobilky poblíž a lidi jsou na zábory půd jak sršni.V katastru byly pozemky pod bývalou drážkou naštěstí stále vedeny jako "řepná drážka"takže bylo jednání s majiteli o něco jednodušší i když také žádná legrace.Dali jsme si za úkol a cíl obnovit drážku pokud možno tak jak vedla k Býchorám a cesta zpět kolem pole nevede.Pozemky až do Býchor jsou již vykoupené.Když se dostaneme s tratí na podzim či do zimy až na Výrovnu, bude to již vést odněkud někam,k Výrovně vede silnice a už je tam les.I turistické značení.Tudíž i jakási možnost využití vláčku jen jedním nebo druhým směrem.Výrovna by také byla použitelná pro nějaký program.Na výhybně Černý Most není vhodný prostor.I když stávající stavidlo na potoce dává možnost trochu si zaplavat (spíš se týká loko čety na čoudě aby se osvěžila při dobírání vody).Díky že nám držíte aspoň trošku všici palec, ono to fakt není jednoduchý i když to tak třeba podle obrázků na řepných stránkách vypadá... z kovárny
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1821
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 12:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasná zpráva, že nějaká změna trasy teď nepřipadá v úvahu. To byl spíš jen hec.
Zjara jsme s kolegou zkoumali terén tam u toho lesa, kam směřujte. A tak mně napadá spíš se spojit s nějakými dalšími nadšenci (cykloturisti, houbaři, přátelé chřástala polního a já nevím co všechno existuje) a tam ať už oni vybudují nějakou svou atrakci. Lanové centrum, houbařskej skanzen, naučnou stezku kolem lesa dokola, prostě cokoliv, co by mně (a další) motivovalo tam s váma jet.
PS - tahle terénní vlna na kraji lesa je bývalé těleso nebo neškodný hrbol? Bohužel už přesně neurčím, kde jsem to fotil, ale přibližně v ose drážky to bylo.
 

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 12:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Několikrát jsem se pokoušel najít nějaké stopy po drážce v blízkosti Býchor a Písečného mlýna. Jako kluk si bezpečně pamatuji, že na odbočce na Písečný mlýn stály ještě někdy kolem r.65-66 v kudlibabkách zarostlé zbytky řepáků. Po cca 30ti letech jsem nic nenašel, dokonce ani viditelnější stopy po tělese. Trať vedla souběžně s cestou od Býchor k P. mlýnu a ta ji po zrušení drážky pohltila. A to, co bylo mimo, pohltila a urovnala vegetace. Ta fotka je, myslím, jen zbožným přáním. Dost možná, že to je i pozůstatek mnoha cvičení vojenské posádky. Pokud je to blíž k "Viničáku" ( to je ten kopec s lesem víceméně vpravo od tratě ), tak by i toto mohlo být možné. Vojáci většinou budovali okopy mnohem mohutnější než bylo drážní tělěso. A že jich tam bylo.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 12:25:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, osobne bych se za tuto atrakci spis primlouval nekde u obydleneho sidla s ohledem na dalsi "zazemi" a s koncu teto drazky jako lepe s ohledem na pocty obyvatel a tudiz pocet potencialniho prepravychtejiciho substratu vychazi lepe strana Bychorska.
Tam me pri tom vcerejsim ortofotozkoumani zaujal prostor okolo hriste, ale certvi, co tam je ted a dalsi, predpokladam, ze by pripadne byli dulezity funkcionari FC prvniposledni v kategorii lidi velmi protivnych ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 12:38:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel podle fotky nemůžu identifikovat focené místo.Od Výrovny k Písečnému Mlýnu je v místě tělesa drážky průsek lesem, samotné těleso už není moc znatelné, u Pískomlýna je přes potok mostek - to je pozůstatek po drážce, dnes jde po něm polní cesta.Dál je pak těleso drážky směrem na Býchory kolem chatové osady těsně při levém okraji cesty a pak v lese (je tam nemladý nestarý hustník).Možná trošku napoví na řepných stránkách jedny z prvních fotogalerií pod názvy Kudy povede železnička I a II, tam je to vyfoceno.Mezi poli se snažíme držet pozůstatků starého náspu a máme už i pár vykopávek pamatujících železniční provoz( hřeby, lašny, železný pražec z výhybky, kusy kolejnic).Takže zatím trasujeme správně.
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 22:28:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně je potřeba kolíňákům popřát, aby dobře ustáli tzv. všední dny a hlavně měli štěstí na solidní zaměstnance. Pak už to půjde samo.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 12:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 353: V té spolupráci s jinými spolky jsem poněkud pesimistický, v Kolíně je spolek nadšenců do druhé světové , spolek středověkých rytířů Páni z Kolína, pak parta zabývající se odbojem za druhé války, znovu se probouzející baráčníci, dvě rozhádané kmochovy hudby, docela aktivní klub při Tábornické unii pořádající akce pro děti na Kmochově ostrově, polabští básníci, malíři a jiní umělci a pak nějaké sdružení pro práci s handicapovanými,ale fakt nevím kdo by si chtěl nějak svoji akci spojit s náma.Modeláři nejspíš ne, ti jsou na nás poněkud naprdlí, protože máme větší mašinky koleje a vagonky.Zatím jediní kteří by něco byli ochotni s náma pořádat jsou ti vozejčkáři.Taky stavíme a upravujeme jeden vagon pro možnost jejich naložení, svezení a vyložení.Prostě vagon pro ZTP.Ještě existuje docela aktivní partička kolem bluegrassu a country muziky, bylo by možná zajímavé pokusit se udělat u Vejrovny nějaký muzikantský sejšn a drážka by mohla navážet divactvo.Samozřejmě to závisí na dostavění tratě až tam a na libovůli majitele Výrovny a okolních luk.Ale to jsou všecko jen takové prdlé nápady...
MP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.37.253
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 14:02:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeptám se, jak to vypadá s Malletkou na JHMD, pořád ještě bude odstavená a sloužit jako "neprovozní exponát" nabo se s ní bude něco dělat a v dohledné době (příští sezonu) se objeví opět na trati???

Děkuji za odpověď

PS a motorák z Polska se zkouší nebo jak to s ním vypadá???
BSD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.226
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:42:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad David K: mě se vaše členění úkoroz. drah zamlouvá a respektuji ho. Dal bych do diskuse malé změny:
1)Vojenské dráhy, vyjmout z kategorie Průmyslové dráhy a nechat je jako samostatnou kategorii č.4.
(byly to dráhy obranného charakteru: čsl.žel.pluku v Pardubicích a tvrzové drážky v podzemí čsl.stálého opevnění (dělostřelecké tvrze
v letech 1936-38), dále používané i po r.1950).
2)Muzejní dráhy vyjmout z kategorie Zábavné dráhy
a nechat je jako samostatnou kategorii č.5.
(je na zvážení je dále členit, ale většinou jejich název nese druh muzejničení.
3)Pouťové dráhy uvádět jako 3.4.
Vím, že členění úkoroz.drah nebude nikdy dokonalé, ale o jejich zařazení rozhodují převažující aspekty: pro jaký účel byly postaveny
a jakému účelu v době provozu sloužily.(neplatí
pro Muzejní dráhy).Bylo by rozumné, kdyby se přátelé a majitelé úkokolejek sjednotili v náhledu na jejich zařazení. Dále bych navrhoval
aby vznikl kód označení místa a druhu úz.dráhy:
stát/kraj/okres/druh dráhy/ev.č.dráhy/
1. / 2./ 2. / 2.2.1. / např.15. / například:

ČR 1., Středočeský 2., Benešov 2.,
průmyslová,podniková,lomová 2.2.1., dále,řádka:
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /
kód ozn./rozchod/délka /období /druh /pozn. /
/ mm. / m. /provozu/trakce / /
její celý název,popř. zkratka např.ČHLD.
Je věcí názoru, jak provést jednotnou evidenci
úzk.drah, vždyť na území Čech,Moravy,Slovenska a
Podkarpatské Rusi (1918-1939), bylo na 883 úzk.
drah,(číslo není přesné).Jinak fandím všem majitelům a budoucím budovatelům úzkokolejek.Sám
vlastním zahradní dráhu a vím, co to obnáší.
U37002
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 11-2002


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 23:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To BSD, asi něco ve smyslu tu dosypání štěrku do kolejí, tamhle se povolily šrouby či hřeby na pražcích, tadyhle se musí ze zahrady vyhnat konkurence První krtčí s podzemní dráhou, ,,Pavle, kde zase je čep do kuple a osmičku jste zase ztratili", sakra, ta vegetace už zase jede do kolejí...
www.sweb.cz/U37.002
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 09:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad BSD: Vezmu to od konce - členění podle lokality, s tím souhlasím bezvýhrad, za základ bych stanovil výchozí stanici (u rozsáhlejších systémů zasahujících do více okresů).
Co se týče členění, tak vojenské dráhy bych nějak extra nevyčleňoval - maximálně tak zavést kategorii "cvičné dráhy", což byla například i dráha v Úvalech sloužící ke školení řidičů lokomotiv. "Vojenslé" se váže spíš k osobě majitele (např. lesní dráha v Kamenici n./Cirohou), drážky v tvrzích jsou stejného charakteru jako například drážka v pražském kolektoru pod Senovážným náměstím.
Rovněž tak považuji za nevhodnou kategorii "Muzejní dráha". Každá takováto dráha je budována a provozována za účelem přilákat lidi-turisty a je vcelku jedno, jestli se majitelé snaží o nějakou úroveň historické věrnosti, či ne. Typickým příkladem je "Muzejní dráha" v Solvayových lomech - máme tam sice pár historicky cenných vozidel, které hrstka zasvědcenců snad ocení, ale běžný provoz nemá s muzejnictvím nic společného ač to máme v názvu.
Měli bychom si přiznat, že charakter dráhy a tím i její zařazení se může s časem měnit. Třeba:
1-x-x-2.2 (průmyslová dráha) Maladějov 1918-199x
1-x-x-3.3 (turistická dráha) Mladějov 199x-dosud
David
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 09:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad BSD: Trochu jsem to na www.solvayovylomy.cz/uzke/definice.htm upravil, ale cleneni soucasnych drah bude asi porad namet na diskusi :o).
D.
PS: Par fotek z Muzejni noci u nas na http://montannispolecnost.publix.cz/(ny55os452klvby55clvcqd55)/default.aspx?id=99&ido=12&sh=216438808 , ze Setkani setrvacniku snad casem. D.
Skalák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 19:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co takhle úzká na SOOSu. Dlouho se nic nepsalo,ale přesto se jezdí dál. Máte někdo hist. foto z provozu na této drážce.
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 19:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtečním týdeníku byla ukázka zlepšovacího návrhu něčeho, co by se dalo nazvat chytačem ujetých důlních vozíků. Nejprve tam byla ukázka ujetí klasického důlního vozíku rozchodu pravděpodobně 600 mm po strmé rampě s nárazem a elegantním vystartováním do vzduchu. Po namontování zlepšováku soudruzi předváděli, jak při dodržení určité rychlosti přes něj vozík přejede, při překročení pak dojde k jeho zachycení a zastavení. Dočkal se tento zlepšovací návrh nějakého rozšíření?
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.162
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 07:14:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže rozdelenie úzkych už máme. Ešte ostáva zoradiť tých 883 úzkorozchodných dráh podľa rozdelenia.
 
Rumcajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 07:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kovář Mirek:
A co KRÚŽOK? Pravda, nejsme mědvědi od Kolína, ale jsme a nějak se klube myšlenka Vám oplatit návštěvu Vychylovky.
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 08:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin Kaspar: Nevim presne, co soudruzi vylepsili, ale uz davno pred pamatnou schuzi v restauraci Pod Kastany se na svaznych drahach pouzivali zachycovace. Byly dva druhy - jeden jednodussi pusobil proti zpetnemu ujeti vozu pri ceste nahoru a byla to vlastne takova velka zapadka, krera zachytila osu voziku pri zpetnem pohybu. Pro smer dolu se pouzivala podobna zalezitost - opet to byla nevyvazena paka, kterou vsak zavazi drzelo tentokrat dole. Projizdejici voziky narazily prvni osou na pomocnou svislou paku, cimz se zvedla hlavni zachycovaci paka a ted zalezelo, jak rychle vozik jel. Pokud pomalu, stacilo zavazi zase sklopit zachycovac a nic se nestalo, jen druha osa zase "brnkla" o pomocnou paku. Kdyz ale jel rychleji, nestacila se paka sklopit, druha osa narazila do zachycovaci paky a vozik se zastavil. Pokud se pri tom neohnula osa (coz se obcas stavalo :o), stacilo povytahnout vozik nahoru, paka se sklopila a jelo se dal. Stejneho principu se mimochodem pouziva dodnes u vytahu.
David
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 08:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Lubochlast: Co ten "kolotoc" v Nitre? Jsou nejake nove informace? Neni to nakonec obycejna lokomotivni tocna, co budovali pred depem?
David
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.162
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 09:47:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nie, nieje to točňa z Radošinej. Musím si ale najsť čas a zavítať do múzea. Potom sem dám údaje o tom kolotoči + nové informácie z npž.
 
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2020
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 14:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skalák: Mrkněte na příspěvky v Karlovarském kraji za poslední dobu, několikrát se tam probírala.
ICQ -> 21 65 33 068
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 20:04:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme tu další pokroky a novinky ze stavby, račte dále http://zeleznicka.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie . motorová myš
franta z PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.54.62
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 11:09:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli 17.6. bude provozní den ZŽZ spojený s jízdami M 262.045 po trati 013.
Více na stránkách PP
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:49:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo k čemu sloužila tato drážka v depu Česká Lípa?Snad prý se tam vozilo uhlí v dobách parního provozu.
 
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:03:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, v tomto prostoru dříve byly skládky uhlí lokodepa. Po kolejkách se ručně vozily vozíky naplněné uhlím k zauhlovacímu výtahu, který už dávno neexistuje.
miš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 19:46:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na www.osoblazsko.com už je CZ a PL plakát na novou turistickou sezonu Slezských zemských drah (Třemešná - Osoblaha). Jízdy v So a Ne od 23. 6. do 2. 9. 2007.
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.162
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 08:59:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hádanka. Z čoho to je?
 
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 09:37:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to vím, ale zatím to tu nebudu uvádět. Ať si trochu namáhají mozek i ostatní.
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.162
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 13:13:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dáme si to isté z iného uhla.
 
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1469
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 13:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, hnaci podvozek B' s mechanickou vazbou dal, lec Raba to nebude ...
Teda pokud si ji z boku pamatuji dobre a T47.0 zrejme taky nee, takze co pak zbyva ? M21.0 ?
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2412
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 13:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tohlencto to je
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 14:03:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já mohu doplnit, že snímky byly pořízeny na výstavišti Agrokomplex v Nitře.
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 14:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ja bych doplnil, ze to bylo foceno nedavno, protoze loni touhle dobou podvozek nebyl ani natreny a ani nestal na kolejich :o)
A co karoserie? ( viz http://foto.solvayovylomy.cz/7-2006-slovensko.php )
David
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.162
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 15:38:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Info ku kolotoču.
rozchod 600 mm,dĺžka okruhu cca 28m, 1ks lokomotíva parná imitácia dĺžka cca 215cm + 24 cm nárazníky,výška 140 cm + 30cm komín, elektromotor zberač pod lokomotívou, vodič v strede koľajiska, výška kolesa 40cm 2 kusy vagón osobný dĺžla cca 208 + 24 nárazníky. Bez výrobného štítku. Podľa majiteľa je to ČKD a vraj bola umiestnená v parku oddychu v nitre.
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.110.187.138
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 17:37:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte pravdu, je to hnací podvozok z M21 na ktorej prebieha v npž oprava. Dnes by mala jazdit BNE 50 ex.Želiezovce ,to je tá prestavba a ČKD CP 36.001.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 10:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár obrázků z návštěvy kyjevské pionýrské železnice předminulý týden.
 
 
 
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1460
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 09:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolil bych si dát zde odkaz na nedělní fotky z Čierného Balogu

a dva odkazy na fotky (3MB) ze Stožek (přece jen je to trochu z ruky a ne každý šotouš si šlápne mnoho kilometrů pro fotku jednoho vagonku)
Fotka vagonku
A nějaké to povídání
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 10:40:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezké, ale chybné popisky u fotek mohou někoho svést na scestí. Např. hasičské vozidlo ČHŽ není na rámu páry, ale na rámu motorové lokomotivy Deutz, která se po válce vyskytovala v Jindřichově Hradci. Později na tomto pojezdu byl usazen motor z tryskáče MIG-15 na odstraňování svěhu. Torzo přišlo na ČHŽ roku 1999, kde byla posléze dosazena požární nádrž.
"Nejspíš vlečný vůz", focený u peronu v Chvatimechu je původně motorák M 21.007, resp. de facto M 21.006, který po r. 1959 jezdil v Osoblaze jen jako vlečňák Ba/u 619 ČSD. Po poslední rekonstrukci by ale měl fungovat i jako řídicí vůz k motoráku M 21.004 ČHŽ. Viz též označení R 21.007 pode dveřmi, dále http://fira.hyperlink.cz/m_21.htm hist. přehled speciálních vozidel na www.jhmd.cz atd.
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 11:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V oblasti Stožek je ještě jedna památka na LD. Obrázek, byť velmi naivistický, je vyrytý do barevného kovu a to, že tam stále je, je myslím nejlepší důkaz o malé návštěvnosti oněch míst :o)

 
 
David
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 11:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad cogwheel: no když já jsem spíš přes tramvaje, za chyby se omlouvám.
Jako omluvu za chybné popisky dávám ještě tři (ale už neúzké fotky) z blízkého okolí.
 
 
 
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q má buď FF nebo neumí číst :-)
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 09:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi tak pred rokem a pul tady probehla zprava, ze v polskem Zninu se nekdy touto dobou chystaji nejake velke oslavy spojene s mezinarodnim setkanim na rozchodu 600. Nevite o tom nekdo neco blizsiho?
David
Filipes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 10:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD: David_k: Za MPŽ jsme se tam taky chystali ale po emailové korespondenci nám organizátoři odpověděli: že "Festival w Zninie został odwołany". Taže se nic nekoná
Kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.180.200
Odesláno Středa, 20. června 2007 - 19:58:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar pratele,
muj italsky kamos shani fotky dulnich elektrickych lokomotiv:
Wolfgang Richter is searching for pictures of Mining electric locos in ex-Cecoslovakia ( SSW , AEG , but also other ) . Can you help ?
Thanks
Giovanni
Kdo muze pomoci? Fotky take uvitam :-)
S pozdravem a diky Kwasi
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.110.187.138
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 16:34:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaujali ma tieto lokomotívy.
http://narrow.parovoz.com/E750/
Je na ne ešte nejaký odkaz na nete? Má niekto foto?
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 21:35:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak taky něco z jihu
 
 
 
ICQ:450 504 903
UŽ JE TO TAK,749.018-8 ODVEZLA SVŮJ POSLEDNÍ VLAK
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 16:55:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Den otevřených dveří v POLDI Kladno
 
 
 
 
 
 
 
BSD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.226
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 21:48:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad: David K.
Máte pravdu, vojenské úzk. dráhy vůbec neuvádět,
protože armáda byla jejich majitelem, ale sloužily různému účelu. Je fakt, že samostatná kategorie Muzejní úzk. dráhy je sporná, protože
tyto dráhy jsou především turistické. Protože
více příspěvků a názorů nebylo, tak bych vaše
členění úzk. drah přijal jako nejvhodnější a budu
ho používat.Dále bych je pomocí čísel. kodu je
zařadil podle lokality: /stát/kraj/okres/druh úz.dráhy/ev.č.dráhy/ a stručné údaje:/rozchod/
délka/období provozu/Pozn./.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hádejte, copato jepato???
 
motorová myš
Poldi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.14.17
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:02:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky přidám něco se soudku...opravdu pěkná akce!
 
 
 
Poldi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.14.17
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:08:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...
 
 
 
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2438
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myš - řekl bych, že v popředí tvoje pracovní obuff a v pozadí vaše parní ffunidlo...
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Bdlm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toten Dědek musel tak blbě čumět z boudy?Asi mu chyběl RUM!
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 22:43:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k - blagodarjů tebjá, právě jsi vyhrál jízdu na Tragaču do šturcu a zpět . Trefa do černého. Za odměnu přikládám nikověk do kotle, ale fotečky z dneška. Zlíchováci dovezli odpoledne , a večer jezdila jak z praku.
Klobouk dolů... motorová myš

 
 
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2439
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 23:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Miš - ok, píšu si a zejtra odpoledne si to (snad) vyberu
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2443
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 12:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myšáku - změna, nevyberu, nějak to nezvládám (pozdravuj Figuru)... snad příští tejden, nebudu-li ležet někde nožkama nahoře a s hadrem na ku*evsky bolící palici po nějaký kořaleční smršti.

Tempotaxi, Poldi, nemáte náhodou fotku boudy déháčky zevnitř?
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
paris.est
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.207.2
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 16:35:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera na JHMD zkušebka Px.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace