K-report
 

Archiv do 23.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 23.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Lakro:Šlendrián nemusí zaměstnancům nikdo osobně rozlišovat,v právní rovině se musíme držet toho,že při výkonu služby se musí řídit příslušnými předpisy,vše ostatní mimo toto jednání je šlendrián.
Kočka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 15:21:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz pro Z1 z trochu jiného soudku.
Předpis Z1 jsem jen letmo prolistoval. Nicméně zarazilo mne, že jeho součástí není obsluha zabezpečovacích systémů s JOP. Nenalezl jsem ani odkaz na příslušný předpis, který v současnosti obsluhu JOP řeší. (Odkaz jsem mohl ovšem přehlédnout... :-) )
Očekával bych, že součástí předpisu, který se jmenuje "Předpis pro obsluhu staničního a traťového zabezpečovacího zařízení" bude i obsluha zabezpečovacích systémů vybavených rozhraním k obsluze splňujícím požadavky dle 60447/99-O14,O11 Základní technické požadavky; Jednotné obslužné pracoviště.
Díky za odpověď.
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 17:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro všechny Z1 chtivý fíry. Dá se fásnout jednoduše v depu. Kdyby to nešlo jednoduše, jde to "složitěji" přes D3.
přestavník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 17:55:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kočka:Přidávám další.Také elektrodynamiku neřeší...
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 18:07:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Viš co, Z1? Uvědom si, že tady nejsi na své generálské židli na nábřeží, tady tvoje výhružky vypadají dost směšně. Jenom ukazuješ laikům, že ti ubrečení měli pravdu.
Že jsi hrdý na svoji spoluúčast na tvorbě Z1 se nedivím. Já na něčem dělat tak dlouho ...
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 18:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty Z1, todle: ....neumí základní věci, za jejichž dodržování vedoucí k určité míře dosažené bezpečnosti a je za ně dost slušně placenej.... jako myslíš vážnje???!! to ste placený vy na tjech vašich židlích a víc než slušnje! na rozdíl od vás musí pitomej výpravčí umjet dopravní předpisy, předpisy o ZZ, předpisy jak se maji sparávně nakládat vagony, předpisy o přepravje cestujících + všechny možný slevy + další komerční předpisy jako třeba jak se dělá uzávjerka pokladny, a dále a dále - co z toho umíš ty?! Z1, viď? tak nazdar bazar a bjež se zase houpat na to svoje nábřeží a strašit svoje podřízený, kabrňáku!

P.S. newim kdo je Zutej Petr!
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Mirseb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 19:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Lubino: uvedu věci na pravou míru. MÚ se stala za odjezdu ze žst. Domašov. Vlak R 822 byl řazen 843+021+043. Na odjezdovém zhlaví došlo vytažení tažného háku z vozu 021 z důvodu ztracení pojistné matice. Klasika u vozů ř.020,021. Prúvodčí neměla žádný vliv na zastavení vozu 043, protože než se vzpamatovala, vůz už stál. Byli jsme po zastavení od sebe asi 40 m. Zpoždění vlaku bylo 49 min. při příjezdu do Oc. Jsem strojvedoucí z uvedeného vlaku.
Lubino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.89.52
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 20:08:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za upřesnění.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 20:12:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud někdo chcete kouknout na tu Z1, kvakněte mi do mailu nebo na ICQ.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 20:43:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý Petr: Takže výpravčí jako podle tebe nemusí umět (cituji) dopravní předpisy, předpisy o ZZ, předpisy jak se maji sparávně nakládat vagony, předpisy o přepravje cestujících + všechny možný slevy + další komerční předpisy jako třeba jak se dělá uzávjerka pokladny

?????

Takže když pojede na přivolávačku, tak se nejdřív koukne do předpisu, protože podle tebe si může může dovolit vědět h.vno, když bude sloužit ve stanici, kde dělá i komerci, tak může blbě odbavovat vozové zásilky a ve stanicích, kde dělá osobní pokladnu může podávat blbé informace o slevách. Dělal jsem výpravčího ještě za komančů, soudružské vedení dráhy bylo ještě horší než dnes, jezdilo 5 x tolik vlaků (nákladních), v předpisech byl mnohem větší bordel, než dnes (vzpomeňte na "esbéčka" a jiné totálně nepřehledné slátaniny) a předpisy jsme umět taky museli. To je základ.
Kdyby se trochu víc rozmohla ta nebezpečná směs neprofesionality, arogance a nechuti se učit, která čiší z Tvého příspěvku, dostali bychom se k závěru, že neznat předpisy a řídit dopravu je skvělá frajeřina. Tyto stránky čtou i zákazníci dráhy. Po přečtení Tvého příspěvku budou usedat do vlaku se skvělým pocitem.
walschaert
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.9.68
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 20:55:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

krivi: sorry ale myslim ze jsi cetl prilis rychle a uplne nepochopil.
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 21:08:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tak. Křivi četl, myslím, ještě rychleji než Bílý Petr psal :-).

Kolegové, což takhle udělat anketu: Kolik dní před/po začátku platnosti jste na pracoviště dostali předpis Z1?

U nás +1.
Tak nevím. Buďto je to flagrantní příklad šlendriánu anebo ta Z1 není až tak odlišná od předchozích předpisů a nic nového vlastně nepřinesla. Co říkáš Z1. Jo, tiskárna. Dlouhé dodací lhůty. Jasně.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 21:13:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Walschaert: Je to možné, Bílému Petrovi šlo hlavně o to natřít to domnělému nepříteli, ale pro mne to vyznělo tak, že bere úkorně fakt, že musí zaměstnanci znát předpisy.
Pokud zaměstnanci bojují proti nesmyslné buzeraci na dráze, je to správné. I když buzerace byla i když jsem byl já na dráze a moc se proti ní za komančů bojovat nedalo. Ale argument s předpisy je nesmyslný, předpisy pro svojí profesi každý znát musí a nemá cenu o tom diskutovat.
Dnes jsem jen častý cestující a s primitivy z řad provozních zaměstnanců, kteří neznají předpisy neumí prodat správnou jízdenku, podat informaci a přitom si dovolují buzerovat cestující, se setkávám poměrně často.
Neznalost a nekompetentnost značného počtu zaměstnanců je jeden z největších problémů ČD.
Na nábřeží i na nádraží.
Ssoumar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 04:06:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch emocí okolo předpisu Z1,rád bych si také přihřál svou polívčičku: malým průzkumem v jednom nejmenovaném depu jsem si ověřil použitelnost Z1 u strojvůdců a na výsledek si můžete vsadit(třeba u Fortuny)Tento předpis se fasoval v průběhu měsíce června a u naprosté většiny "normálních" fírů skončil na dně skříňky ...(já se řadím mezi "nenormální",protože jsem si tento skvost otevřel,prohlédl(hezké,dokonce i fotečky!)a nyní bych ho rád nabídl nějakému zájemci k dlouhodobé zápůjčce..
Tak a teď můžeš milý pane gestore,či jak se nazýváš Z1 kontrovat,protože bych fakt rád věděl k čemu je u profese strojvůdce nutná znalost těch částí předpisu,které jsou uvedeny v rozsahu znalostí
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2074
Registrován: 11-2003


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 12:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: myslím, že jsi plně nepochopil, co chtěl Bílý_petr říci - anebo jsem to špatně pochopil já - což je samozřejmě možné... - ale myslím, že spíš chtěl poukázat na to, že lidi z provozu musí umět právě všechny ty předpisy (je jasný, že nikdo neumí úplně všechno, ale základy a věci který používá musí umět každý + vědět kde to najde, když bude potřebovat), jenže ty "panáci" umí vždy jen ty "své", a vyžadují (i když takových je málo a snad se to bude zlepšovat...) ty samé znalosti po lidech z provozu...
Asi tak jsem to pochopil já...

(Příspěvek byl editován uživatelem zdeněk.)
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 14:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ssoumar: Dnes se fíra vyvěsí, zavěsí, udělá si brzdu a přijde den, kdy si půjde do dopravy ještě postavit. Znalost Z1 bude nutná a nebude na dně skříňky, ale stane se nejužívanějším předpisem.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 16:47:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk: plně souhlasím, pokud přijmeme za normální, že "nahoře" jsou pouze "panáci", soudruzi a jiná verbež . Měli by tam být pouze a jedině odborníci. Kdo dává dohromady předpis pro ZZ, musí znát svoji problematiku mnohem hlouběji, než výpravčí (teda měl by!!!) a nemusí znát třeba slevy jízdného. Učitelka chemie také neumí vyjmenovat prokleté básníky a ubohý student musí. Každý zaměstnanec by měl znát předpisy v rozsahu potřebném pro svoji funkci naprosto perfektně. Je smutné, že dráha desítky let buzeruje své zaměstnance pro kraviny, ale desítky let neumí zajistit opravdu kvalitní školení (čest výjimkám) a opravdu přísné zkoušky, zaměřené na perfektní znalosti teoretické i praktické. Několik vylosovaných otázek - neumíš? - jeden opravný termín a nazdar. Zkoušky na dráze jsou často takové povídačky naší Kačky, protože když už jsme přece toho pracovníka školili, tak ho přece nemůžeme vyhodit.
Neřeším takové samozřejmosti, jako třeba že podle na ně kladených nároků by měli být zaměstnanci také placeni.
To už je ale těžký idealizmus a proto s tímto tématem končím.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 16:57:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka 2005: to bude jen přechodný stav. Cílové řešení je, že se zruší i strojvedoucí a cestující budou chodit pěšky po trati. Kontrolní orgány budou dohlížet, aby si správně odepsali kilometry z km banky.
Trať 220 je jako první u nás již v přechodu na tento nový režim veřejné dopravy, který může pro cestující znamenat úsporu času a nervů a pro ČD zlepšení hospodářského výsledku.
přestavník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 17:21:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi:Ano,zkušební projekt se již reaizuje v ústeckém kraji.(jak je všeobecně známo).Kontrolní body budou umístěny ve zrušených zastávkách kde budou pozorovat cvrkot na trati pomocí GPC navigace ti slavní kontroloři.kdo sejde z kolejí,ten bude pokutován odebráním "licence kmb".Česky řečeno:bude mít smůlu jako když strčí hlavu do plného úlu.Bude mu kmb zneplatněna a tuto si bude muset zakoupiti novou až po uplynutí jednoho trestného měsíce.(déle to být nemůže,další "cestující" by se již neprosekali ani mačetami.to fantázo,co?
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 17:43:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přestavník: V ústeckém kraji bych nechal po kolejích chodit hejtmana a nedal bych mu přednost na přejezdu. Stejně nehoukal. Byl by to první opravdu radostný příspěvek v rubrice "Nehody".
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 18:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ssoumar: mluvíš mi z duše neb jsem taky nenormální a prolistoval jsem Z1..Nějako mi uniká smysl znalostí pro strojvedoucí...no jo jsem holt mladej a blbej..
Z1: jestli se tu jěště objevíš zkus mi to vysvětlit,bez urážky, jen opravdu mi to není jasné...ted jezdíme, mnozí znás ho jěště ani neviděli a stále jezdíme...
Jen malé rýpnutí..Jestli je tak zásadní tak jak to že se okamžitě nazastavil provoz? Jak je možné že GŘ dopustilo jízdu bez znalosti "zásadních" předpisových ustanovení?
Ssoumar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 18:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry ,Jka2005 :Jo a ještě jsme zapomněli na prodej jízdenek,ten už taky funguje..
Než tuto debatu zde ukončím,tak bych rád milému panu Z1 vzkázal,že ono se to kolikrát hezky píše,jak bylo co porušeno,opomenuto atd,ale když pak nastane skutečná zapeklitá dopravní situace,tak vím z vlastní zkušenosti ,že i ti "nejpředpisovější z předpisových" musí jednat v rozporu aspoň s jedním předpisem,neb jak známo na ČD jsou předpisy které jsou vzájemně proti sobě(viz D 2 kontr.V15 např.)
Samozřejmě nechci aby to vyznělo tak,že každý provozák chodí do práce s tím,aby porušoval imrvére předpisy,ba naopak si myslím že na železnici vládne např.ve srovnání se silnicí poměrně tvrdá disciplína(málokterý fíra si dovolí překračovat rychlost ,což ¨se třeba o "profesionálech"za volantem říci nedá) a nedodržování předpisových ustanovení se může v některých případech vymstít.
P.S. Ale ty fotečky v té Z1 jsou fakt pěkné,pak že si člověk z toho nic neveme
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 20:27:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Než se odmlčím, přítomné pány strojvedoucí - pokud jsou pamětníci parní trakce - možná potěší vzpomínka na jednu perličku, dokládající že dikce předpisů ČSD/ČD byla vždy poněkud zvláštní a nebylo vždy lehké pochopit, co se vlastně příslušným ustanovením chtělo říci.

předpis V2P, článek 97:
"Jede-li lokomotiva samotná a selžou-li všechny její brzdy, je nutno vyžádat náhradní lokomotivu."

To není vtip, to opravdu a doslovně stálo psáno v předpise ve znění platném od padesátých do osmdesátých let.
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 20:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu,že na ČD je více druhů zab.zař.,které v Z1 nejsou,nejsou tam proto,že je jich na dráze tak málo,že se to vyřeší v ZDD a nebudou se s tím otravovat předpisem všichni,co ho mají ve znalosti a to je dobře.Jde např.o elektrodynamiku,variantu ruského RZZ,které se dodávalo do NDR a u nás je asi jen ve dvou žst.jedna je v Kostelci nad Orlicí,či POAB čili prozatimní oboustranný automatický blok,taky možná neznáte a obsluha je trochu rozdílná oproti AB popsaném v Z1.Jinak JOp tam není proto,že se pořád vyvijí.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 21:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křivi: Dobrý...!!
M62: souhlasím ..proč by měli znát všichni všechno..ale co je strojvedoucím do Z1 mi furt nějak nedošlo?
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2007
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 21:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oldcerry:
To nevim,že by třeba kvůli tratím D3?
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 22:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M62:...To nevim,že by třeba kvůli tratím D3?...

To aby věděl jak správně zatočit kličkou od telefonu?
Ssoumar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 22:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard :No kličkou od telefonu zrovna ne,oni už jsou i někde vysílačky(máme přece 21 stol.ne?)a tak co tam je pro fíry aktuální je znalost výměn a zámků a jiných elementů na SV výměnách třeba.Protože ono v předpise pro provoz na D3 stojí,že výměny si přestavuje strojvedoucí,příp.tím může pověřit člena vlak.doprovodu,což se taky v drtivé většině případů děje.Jen se nesmí stát,že pověří mladou,sličnou vlakvedoucí,která má sice perfektní blůzku,špicové nohy,ale klíč od výměny v zámku zalomí tak,že fíra po chvilkovém pozorování (jejích půvabů) zjistí,že milá dívčina se jala odemykat jinou výměnu,než od které byl klíč jí fírou svěřený i s patřičnými informacemi..Potom nastane to pravé ořechové,jak klíč který se jí povedl nacpat do úplně jiného zámku vypáčit,a jít přestavit určenou výměnu.Zvlášť ,když u tabulky již čeká vlak "druhý" i s DK na palubě.Tak potom možná fíra vezme milou Z1,(tu vlastně ne,protože už předpis se nemusí s sebou tahat),tak opráší znalosti,řekne si toto je zámek ten a ten,obsluhuje se tak a tak a ono to ¨.....stejně nepomůže.
No ale teď vážně,jedině při zkouškách na D 3 ohledně vým.zámků by to snad jedině mohl strojvedoucí potřebovat.Pokud se pletu a existuje i ještě jiná možnost,prosím sem s ní!Děkuji.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1411
Registrován: 7-2004


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 22:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No máme zde takovou vlakvedoucí,sličná sice není vůbec,ikdyž někdo po 10.pivu tvrdil že jo....,a ty také nemá šajn o dopravě vůbec,přitom tady jezdí už pár let.Přehodit dvě výhybky si dovolí jen s notýskem,aby to nespletla,návěsti jí nic neříkají,bržděnka musí být jedině opsaná z předlohy,běda,je-li neplánované řazení.JZB chce provádět na postrku.Dispečeráky se taktně zametou pod stůl,vždyť maminka pracovala na vyšším postu.(A nezměnilo se to ani převedením z UŽST na VDOD)Chtěl bych jí vidět u zkoušek třeba nechat napsat ECčko...Stačí mít fotografickou paměť a dobré známé.A pak tady gestor bude obhajovat svojí Z1,vždyť je to k smíchu.A 21.století?....
 

(Příspěvek byl editován uživatelem 753006.)
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 22:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Věřím, že pánové z nábřeží monitorují zdejší diskuzi a jsem rád, že človíček s nickem Z1 přinesl svoji kůži na trh a snesl na svá bedra i věci, které neovlivní, ale na patřičných místech o nich může hovořit a spolustolovníci (ne vždy sám se sebou obědváte) ho budou poslouchat. Většinou jsme provozní zaměstnanci současní nebo odejití a pár fundovaných fandů s touhou stát se těmi provozními zaměstnanci.
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 23:17:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006: Trochu s vámi nesouhlsím. S podobnými dívenkami jsem se i já setkal, ale jsem jako fíra jsem jejich nadřízený a tak jsem jim celou problematiku vysvětlil. Atraktivní dívenka sice uměla sepsat vlak a já nevěděl co je km banka. Že dívenka přijde k lokomotivě a uvidí R+E, P+E, R, P a malé "r" a musí se dotázat, která hodnota platí ji určitě nikdo neřekl. Píši o řadě 151 a čase 5 hod. SEČ v Záběhlicích. Vlakový doprovod je velice tvárný a rád si nechá poradit.

(Příspěvek byl editován uživatelem jka2005.)
Amper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.21.67
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 09:12:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To víš, že to aspoň někteří z nábřeží monitorují. Ještě jsi nepochopil, že Z1 a M62 jsou jedna a táž osoba?
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1412
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 10:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka:Ano vlakový doprovod je tvárný,ale naše XXX není.Pokud jí to vysvětlíš v pondělí,že na JZB se neovládá brzda z postrkového vozidla a ona ti v pátek půjde u to samého vlaku udělat to samé.Nebo když přijedeš do dopravny VŠ a jedeme na druhou v pondělí jí vysvětlíš a dáš klíč 1 a ve středu už opět neví který klíč do který výbyky v té samé dopravně,tak už pak rezignujou.No chtít po ní něco se 151,tak to by byla konečná,když na 021 vozech psala kotoučovou brzdu....
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 10:55:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amper: děkuji, asi máš pravdu...njn..
M62:tak kvůli D3 ? jak je možné že jsem byl bez něj 17 let živ? že ho dostanu 14 dní po platnosti a stejně se jezdí..
Z1 = M62 ?...
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 11:17:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amper:...To víš, že to aspoň někteří z nábřeží monitorují...

Vox populi,vox dei.Snad je to konečně trkne a začnou dělat něco smysluplného a ne vymýšlet neustále nějaké nesmyslné koncepce,které nikam nevedou a jenom se za to zbytečně vyhazují peníze.
Rejža
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.195.197
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 11:29:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ssoumar: Dnes se fíra vyvěsí, zavěsí, udělá si brzdu a přijde den:
Už přišel. Dělá vlakvedoucího, píše si rozkazy (diktované po telefonu), staví si cestu (odmyká přehazuje a zamyká vyhýbky), Odbavuje cetující (prodává jízdenky a podává informace).Možná jsem i na něco zapoměl.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1416
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 11:41:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Rejža:Ale za plno věcí které musí strojvdoucí dělat si mohou především sami (včetně FS).Kdyby si to nenechali líbit,v prvopočátku,tak to dneska třeba dělat nemuseli.Vem si jenom to OO/S.Za příplatek pár kaček se do toho tenkrát pár aktivních jedinců v depech hrnulo a nyní je to již nezvratný krok.Tím samozřejmě okamžitě padla D3 a ohlašování na jejich hrb-logicky,přece se na té trati nebude hlásit vlk a njiné fíra (protože tam vlk není)...
Ale sorry,to již není do sekce nehody,ale třeba do všeobecný.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 12:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006:
O tom, jaká bude čí pracovní náplň, nerozhodují odbory, ale výhradně zaměstnavatel. Takže když fíra bude mět v pracovní době vytřít 20 záchodů a odvézt jeden vlak, tak to bez keců bude muset udělat. A zvýšení platu dostane pouze tehdy, když se zvýší produktivita jeho práce. Pokud vozbu vlaku nahradíme vytíráním záchodu, tak není důvod mu zvyšovat plat. To samé platí ve všech profesích.
Helmuth
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 12:31:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Rejža: Jo jo toto všechno dělá strojvedoucí. Ale nejhorší na tom je že v koutku vlaku se choulí v vlakvedoucí s průvdčím a podřimuji. Ve stanici se válí v bačkorách posunovači na lavicich a v hytlácích leží další členové doprovodu vlaků na manipulačním vlaku.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2320
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 19:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpusťte dotaz laika k Čerčanům: Proč se tam vyskytoval prázdný pantograf?
Budoucnost patří bagrům!
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 753006: Nezlobte se, ale Váš příspěvek zavání pocitem jisté nadřazenosti "fírovské" profese s tím, že "nebudu přeci dělat nějakou podřadnější práci" (odvěšovat si loko, prodávat jízdenky apod. Když jsem nastoupil v prováku postgraduálního studia do laboratoře, tak jsem také žil v představě, že např. od mytí nádobí máme laborantku (nechal jsem jí ho na ráno a šel jsem raději domů). Odpoledne ho ale umyla šéfová a kupodiva si mě ani ráno nepodala. Od té doby dělám vše, co je momentálně potřeba včetně méně kvalifikovaných prací, protože je to ve výsledku k dobru celého týmu. Fírové by se na to měli koukat stejně. Mají-li např. z nějakého důvodu pauzu, nevidím problém v tom, aby šli např. umýt ty záchody.
Rosi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem : Bolo to vysvetlovane o niekolko prispevkov vyssie, nebudem sa (neodborne) opakovat, najlepsie, ked si to prestudujes v originali. Takisto stoji za povsimnutie diskusia "Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - postřehy z provozu" tam je to rozobrate (myslim) este podrobnejsie.
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1419
Registrován: 7-2004


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:41:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Qěci a Chomutovák:Koukám že jste mojí odpověď vůbec nepochopili,já jsem pouze reagoval na nářek Rejži,který si stěžoval.Proto jsem mu odpověděl,že si za to mohou sami.Protože ani vlakvedoucí,ani posunovač nemůže za to,že mu přidali práci,kterou dřív nedělali,takhle jsem to myslel.Ale to samé se týká i jiných profesí.
Dám příklad za svojí.Na nástup na vlak kategorie Sp se dvěma závěsy při síle čety 1/0 jsou přípravné práce na papíry a prohlídku soupravy+osvětlení+označení vlaku 20 minut.To se nedá zvládnout,pokud to nemáš předpřipravený předem.A můžem si za to sami,když se to stíhá a nezpožďuje se vlak,protože půlka lidí chodí do práce dřív,nežli to má placené a ta druhá půlka něco ošulí a pak si třeba v půlce cesty teprv všimne je je v poruše to a to.Ale stihnout se to nedá,ale lidi drží hubu a pak se budou divit až po změně K 13 bude třeba jen 10 minut.
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 22:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si také přihřeju polívčičku, kdopa ví, že nám od 10.6.2007 platí 4. změna V15/I? Já myslím, že moc lidí ne. A to prosím je docela důležitej předpis ohledně brzdění vlaků, pro neznalé. Jenže na GŘ chtějí ušetřit, tak se změna zatím nevytiskla, protože to stojí moc zlaťáčků.
Martin
P.S. ta změna je docela rozsáhlá...
Glacensis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 3-2007


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 23:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Změna je rozsáhlá ale v podstatě nahovno, protože to co předpis V15 nyní změní, to se v D2 a V2 nemění, takže než se změní i ostatní předpisy, samotná změna V15 je v podstatě na nic. Proto na její výtisk nikdo nespěchá.
flamendr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 70.87.122.212
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 23:46:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

753006, jsi zcela mimo keramiku. Uved priplatek a za co, ktery dostavaji strojvedouci za predani povinnosti od jinych profesi na jejich bedra. Samozrejme krom jednomuzne obsluhy HV, ktera byla zrusena a pricemz o profesi pomocnik strojvedouciho jiz na CD nezakopnes. Je to pouha legenda o tom, ze vlakove cety jsou pohodlne a line s vymluvou na unik trzeb, znecisteni odevu aj. Nyni vsak sklizeji ovoce,ktere si zaseli sami. Neuvadej tedy lidi v omyl velkou lzi prosim.
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 23:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už přišel. Dělá vlakvedoucího, píše si rozkazy (diktované po telefonu), staví si cestu (odmyká přehazuje a zamyká vyhýbky), Odbavuje cetující (prodává jízdenky a podává informace).Možná jsem i na něco zapoměl.
V Bošicích měl fíra na přestavení krabičky na kolej směr Zásmuky zapracovanou v JŘ jednu minutu, a když jsem si počítal, co vše by měl podle předpisu udělat, dospěl jsem k číslu asi 30 úkonů. To jsou příjemné dvě vteřiny na jeden úkon, a to nepočítám dobu posunu po stanici....

Nábřeží se zde zastávat nechci, ale myslím, že blbců se najde nahoře i dole zhruba stejně. Jen jedni nadávají na druhé a druzí na první.
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 06:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se Z1 nemám nic společného
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 08:24:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěci je opět těžce mimo. Ale, pokud chce, vytírat hajzly může klidně přijít.
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 08:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ať se vrátíme k nehodám, tak v těch Čerčanech, poslali fíru,s rychlíkem normálně "do zdi"...
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 08:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale u výpravčích se to už někde praktikuje,vypravit vlak a jit vynést koše
Plha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 2-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 08:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vynést koše a umýt veřejné WC je celkem rozdíl.
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 08:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozdíl to je, ale kde fírové myjou záchody?
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 09:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.S.Co chcete ještě u těch Čerčan řešit?
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 11:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co, pořád ještě přemíláme jestli má zavinění personál stanice anebo fíra, nebo všichni dohromady??A jakpak dopadlo šetření.
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 11:51:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můj názor:něco mezi signalisty,tak 10:10,40 fíra,40 výpravčí
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 12:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 753006:
A to si představ, že ti taková slečinka hledá špalky na okopnutí při JZB na vozech BD (BDt). Chudinka, hledala, hledala, ale nenašla. :-))
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 12:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M62:

Já bych to řešil: 30:30:40 (sign:sign:výpravčí) Strojvedoucí 0%, bo měl zaručenou informaci od nadřízeného po dopravní stránce, že má postavený průjezd po volné. Ti tři ho poslali defacto na krchov.

P.S. I když vím, že to dopadne podstatně jinak.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 12:39:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To chomutovák:

A čí je to nadřazenost, když přijedu s rychlíkem do Libně, kde souprava obrací, a je mi tam nařízeno se vyvěsit a po objetí opět přivěsit? Upozorňuji, že Libeň je narvaná posunovači, vedoucími posunu a průvodci strojů. V čem udělali soudruzi na nábřeží chybu?
M62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 12:48:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strojvedouci nedodrzel jizdu dle rozhledovych pomeru,prosrali to tam uplne vsichni.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace