K-report
 

Archiv do 14.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Staré archivy » Archiv do 14.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 18:43:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobní doprava nemůže být výdělečná - výdělečná je nákladní doprava a ta pokrývá částečně ztráty z osobní dopravy. Dalším zdrojem financí jsou objednatelé - čili stát, kraje, města..ti pokrývají ztráty - platí to na železnici, ale i u autobusů, zajišťující dopravní obslužnost měst. Vyjímku mohou tvořit ve velkých městech dopravní podniky nebo "speciální linky" - např. Student agency a podobě, kde soukromý sektor výdělečný být může. Na železnici ale o tom silně pochybuji, protože náklady jsou zde nesrovnatelně větší.
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 18:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě jednou, pokud není doprava výdělečná, tak ji (normální) dopravce neprovozuje. příjem se skládá z jízdného a dotací od státu, krajů a obcí
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 19:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

výdělečná je nákladní doprava a ta pokrývá částečně ztráty z osobní dopravy
Křížové financování osobní dopravy z dopravy nákladní (nebo naopak) je v EU zakázáno. Tím neříkám, že se tak někdy skrytě neděje.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 19:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé je, že JD Pha - Kolín je u ranního R 865 i se zastavením ve Vrškách rychlejší než JD u R 673.A Pannonia odjíždí už ve 21.53 kvůli taktu? Jinak Detvan jede odpoledne do Prahy samostatně jako EC144. Dopoledne z Prahy budou ale vozy jezdit asi dále na "Praze".A pokud jsem se dobře díval, tak R do/z Vsetína se bude v jednom směru jmenovat Zátopek a ve druhém směru Matalík. To zas budou zmatky...
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 19:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Inu jako vždy: jeden o voze, druhý o koze...
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 20:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdenek84: Ano s tím s vámi souhlasím - soukromý dopravce, který jede ,,na sebe" rozhodně nebude provozovat ztrátovou dopravu. Ovšem dopravce, který je objednán státem, krajem či městem provozuje většinou takové linky a spoje, které se sami uživí jen těžko. Ztráty a určitý zisk pro tohoto dopravce hradí pak tyto subjekty, které si dané spoje nasmlouvali. Tak že by konečně shoda názorů?
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 20:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák: Prosím, nerozlišujte dopravce ve vlastnictví státu nebo soukromého kapitálu, protože principielně se jedná o totéž. Akciová společnost vlastněná kýmkoliv (státem nebo soukromníkem) podniká ze zákona za účelem dosažení zisku. Jinak víceméně souhlas, ale nevím, zda si uvědomujete, že Vaše věta "Ztráty a určitý zisk pro tohoto dopravce hradí pak tyto subjekty, které si dané spoje nasmlouvali." platí samozřejmě i pro České dráhy.
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 20:51:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou svine zas*any!!! Co me to udelali R376/377 Galileo Galilei??? JEDINY nocni rychlik po trati 260 a on jako zastavi jen v Pardubicich? Co to je sakra za hovadinu? Blbost ci nesmyslny napad? Nakopat je do prdele.
Jaka je vubec moznost, ze se konecny navrh jeste zmeni???
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 20:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200: Ano, možná jsem to takhle přesně nenapsal jako Vy, ale takhle nějak jsem to myslel a nezbývá mi, než s Vámi souhlasit
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 21:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Nádražák: Ano, IC/EC jsou kratší, než před několika lety. Pamatuji si, kdy ještě jezdil Ostravan ve 4 hodiny z Ostravy a měl 13 vozů. Je třeba vzít v potaz, že vlaky vyšší kvality jezdí prakticky po celý den v hodinovém intervalu a navíc začala jezdit i Pendolina (proto kratší vlaky na Ostravu).
Nevidím v tom problém, jen je třeba operativně řešit pátky/neděle a dny před Velikonocemi či Vánocemi - tam vidím velmi malou flexibilitu ČD v posilování souprav o další vozy.
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
www.ostravaci.cz, fotografie Ostravy.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 21:07:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea: ,,Jaká je možnost?" - MINIMÁLNÍ. Teď už se budou většinou jen ,,dolaďovat" přesné časy příjezdů a odjezdů a návaznost spojů jako taková. To znamená, že si někdo bude hrát s minutami.. Co se týče zastávek vlaků jsou karty TÉMĚŘ rozdány, ale jak se říká, naděje umírá poslední ;)
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 21:18:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Ano tak v tom posilování vidím stejný problém jako Vy - například pátky či pondělky jsou někdy fakt děsné. Je tedy ale otázkou, zda má cenu zavádět stále nové a nové vlaky o rozporuplné kvalitě (kvalita a počet vozů) nebo udělat pár pořádných vlaků? Já osobně bych byl pro druhou možnost. Mylsím, že by tím ČD získali více prestiže než sponzorigem kdejaké akce..
Jog
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 09:31:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je zaujímave že v novom grafikone sa R 423 Cassovia objaví reštaurační vozeň, skôr by som ho privítal na R 224 Šírava a ešte malá otázočka prečo nie je uverejnený Konečný návrh trate 270 a 320?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 09:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečný návrh tratě 270,320 a dalších, co v návrhu chybí, jsem neobdržel. Tak proto.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 10:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím že můžem být rádi že tam zveřejnil "Pes" aspon to co se k němu dostalo...
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7098
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:24:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten zatím dostupný soubor s konečným návrhem obsahuje pouze tratě na území kraje Středočeského a Jihomoravského a tratě navazující.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1648
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:39:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Norimberáky" na 170 stavějí nově i v Berouně, jinak na 171 návrat k původním (vyjma příjezdu do Berouna)časovým polohám. K řazení se vyjadřovat zatím nebudu, protože to se ještě bude určitě dodělávat.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 14:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně že zmizely zy ranní hrůznosti v Berouně v podobě minutového nepřípoje....
Nabrak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.146.112.190
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 15:01:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je za hloupost ty přímé vlaky do Ústí?
Už vidím, jak někdo jede 2:20 hod. tlamou do Ústí:-)
Bude to mít jediný "efekt"...delší trasa = větší riziko zpoždění. No, máme se na 091 na co těšit.
Jinak to samé na ML. S druhou změnou JŘ se konečně a slavnostně zavedl takt,jen proto aby se teď rušil:-(
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1652
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 16:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nabrak: To souvisí se zajížděním "pražských pantografů" právě až do Ústí, protože 460 mají jít do Ostravy. Něco tam jezdit musí. Ostatně je to stejně daleko jak Pardubice.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 19:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jaké přímé vozy pojedou na R 923???
Někde jsem se doslechl že lůžka z Brna do Salzburgu???
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1432
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 19:57:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček:
Nepřípoj v Berouně: Vidíš, stížnostem bylo vyhověno.
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 20:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bytls:Co to je za blbost?V návrhu řazení to teda není...(ještě k tomu jede R923 z Č.Budějovic do Brna...)

Belinea:Taky mě to sere úplně nejvíc!!!Nacafackovat tomu,koho to napadlo!!!Žádná náhrada za to,nic

(Příspěvek byl editován uživatelem lukssek.)
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1433
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 22:42:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Vlček:
Nepřípoj v Berouně: Vidíš, stížnostem bylo vyhověno.
Galilei
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.250.254.226
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 19:31:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea: Ovšem nádražák chrochtá blahem že se ze Svitavska a Blanenska v noci nikdo nedostane
Dj_la_défense
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 19:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by zajímalo, kolik lidí jede ve dvě ráno ze Svitav, a těch podobnejch děr. Má někdo nějakou nezaujatou zkušenost?? Já si tipnu, že moc lidí to nebude. Já skutečně nevidím nic divného na tom, že to tam nestaví. Prostě tenhle vlak jasně naznačuje, pro kterou klientelu to je a pro kterou ne.
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 20:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek:něco je o tom i na http://240.bahnworld.info/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=1
a mimochodem R 923 v hlavičce vůz má!
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 20:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Galilei - A jak jste na to prosím vás přišel? Vy jste snad věštec ne?
vlakvedoucí z 377
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.250.254.226
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 23:04:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dj_la_Defénse: R377, 10/11.8.: +13/-12 v ČT, +10/-5 v SY a +9/-2 v Blansku.

Tudíž zrušení zastavování nechápu. Z těchto stanic jezdí poměrně dost lidí, povětšínou z/do práce nebo z/na dovolenou. A v žádném případě se nejedná o nějaké nepřízpusobivé nebo o mládežníky z diskoték.

A další věc hovoří pro zastavování. Zatímco v jiných koutech republiky stavějí vlaky (i ty noční) u každého patníku, i když jich jede více za noc, zde by měl projet jeden jediný vlak pul republiky? I za dob nedávno minulých existovalo spojení kraje s jihem (a přípoji v České Třebové i s východem) pomocí R Horehronec, který jel z Prahy, přes ČT, Brno a Bratsilavu až do Košic. Pokud by zde bylo vlaků za noc více a jeden z nich zastavoval, proti nezastavení ostatních bych neměl nejmenších námitek, ale toto je s prominutím blbost.
vlakvedoucí z 377
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.250.254.226
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 23:18:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se. Sekl se mi počítač a poslalo se to vícekrát.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35160
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 23:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opraveno. Pro zamazení opakování tohoto problému doporučuji registraci, ta odeslání příspěvku značně urychlí (je to pak v řádu sekund).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 23:25:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlakvedoucí z 377: Ještě pořád jste mi ale neřekl, jak jste přišel na to, že kvůli tomu nezastavování Galilea "chrochtám" blahem - jelikož máte stejnou IP adresu jako pod přezdívkou Galilei, domnívám se, že jde o jednu a tu samou osobu

(Příspěvek byl editován uživatelem Nádražák.)
vlakvedoucí z 377
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.250.254.226
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 00:11:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák: Nejedná se o tu a samou osobu, ale abych pravdu řekl mě také příjde že z toho máte radost, že něco projede v Třebové a Svitavách z Vašich předešlých příspěvků.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 09:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlakvedoucí z 377: Pokud se opravdu nejedná o jednu a tu samou osobu, v tom případě se omlouvám. Proti Svitavám, které v noci nemají opravdu žádné spojení nemám vůbec nic. Nelíbí se mi však Třebová, ve které noční R staví po hodině bez ohledu na poptávku. Proto u Galilea říkám: Svitavy ano, Třebová ne.
Dj_la_défense
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 12:18:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak, jsem si to přečetl, a ...
pokud Ti lidé jedou do práce, tak z těchto vesnic většinou vystoupí v Brně, ten vlak je v Brně ve 4:01, což na to jít do práce je moooc brzy, i kdyby to byli nějací fachmani z fabriky, tak šichta jim bude začínat až v 6 ráno, navíc nevím, jak je to s noční MHD v Brně, tudíž argument lidu do práce se mi zdá divný. A pokud někdo jede na dovolenou? Nějak se mi nezdá ta doba odjezdu, já na dovolenou teda ve dvě ráno nejezdím, bude to sice tím, že jezdim zásadně autem, ale i kdybych si vybral železnici, tak přece nebudu odjíždět takhle ráno, buď večer na noc, nebo ráno. Takže zastavování maximálně v Blansku, kde vlak už je v relativně "slušnou dobu". (vycházím z letošního Galilea!) Avšak pokud si vezmeme časovou polohu toho nového, tak zastavování i v Blansku je bez efektu (cca 3:05). Galileo totiž v těchto stanicích bude ve velice klidnou dobu kolem 2. až 3.hodiny ranní. Pro tyto vesnice a cestující do práce bude určen Sp 1971 Svitavy 5:03 - Brno 6:12! Toto je ideální spoj. Eventuelně Os 4703.

Nic proti Svitavám, ani Blansku a ani Letovicím, ale na to, aby tam zastavoval i takto mizerný mezistátní rychlík by potřeovali aby tam Galileo byl mezi 23. - 24. hodinou a nebo mezi 5. - 6. hodinou.
očko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.153.144
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 21:29:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli už jste to někdo zjistil, ale na stránkách SENA jsou uveřejněny komplet nové NJŘ pro všechny tratě a světe div se ,nejsou zaheslované. Sice z toho nepoznáte co pojede v pondělí a co v dubnu, ale ledacos se z toho dá vyčíst.
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 00:07:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele to není tak pravda. Vemte si, že když pojedou v 5:03 a dojedou v 6:12 je to již pozdě a navíc musí jet ještě tím Brnem někam. Pak do práce přijdou i v 8.
Dj_la_défense
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 01:56:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, já pochybuji, že do hodiny se nedá z hlavního nádraží po Brně dostat kamkoliv, což je dejme tomu v půl 8 a při trendu pracovní doby v dnešní době je to více než postačující. A spát mohu doma zhruba do 4 do rána, už někoho vidím, jak vstává do práce, jelikož tam potřebuje být ne v půl 8, ale v 7, na rychlík s příjezdem do Brna tuším nově kolem 3:39... Toto není pádný argument, spíš se většina, zde diskutujích, smíří s tím, že Galileo bude v úseku Praha-Brno rychloběžka, což při jeho poloze, bude více než adekvátní.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 10:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak sem koukal na trat 070 tak jsem fakt s udivem pozoroval novy vyplod - zastavovani R v Bysicich. to by me tedy zajimalo proc a ci to byl vymysl? nebo se tam snad prestehoval nejaky papalas z GeRetu? to je jako kdyz se zacalo stavet pred lety v cakovicich. nikdy sem tam nevidel vystoupit vic jak tri lidi a kvuli tomu tam stavi rychlik. kdyz chteji aby to stavelo i v bysicich, tak to uz muze zastavovat i v krupacove vrutici, chotetove, v prisovicich ... fakt des
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 11:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

očko: a můžete prosím upřesnit konkrétní odkaz na ty NJŘ?
Wałbrzych
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 12:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokom: nemáte pravdu, jezdím tam často a mnohdy tam nastupuje/vystupuje tak 15 lidí. Ty R jsou vlastně nejvyužívanější v úseku Čakovice-Všetaty. K Byšicím: ono to asi "dálkové" cestující neodradí (vlak tím zpomalen nebude), ale ani davy Byšičanů nepřiláká, přestože je to celkem velká vesnice. Čili: nějak mi to nevadí, horší by ovšem bylo, kdyby se to "rozlezlo" na další a další stanice. Spíš by mohlo do Byšic zajíždět více Os ukončovaných ve Všetatech.
Kotec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.166.62
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 14:56:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, tak proti původnímu (prvnímu) návrhu tam vidím jedno velké negativum - posun dvouhodinového taktu Os na 170 Plzeň - ML o hodinu, čímž tyto vlaky a) nedoplňují původní rychlíkový takt pro Stříbro, Planou a ML b) se odsunují z využívanějších poloh (určitě byla využívanější poloha z Plzně 15:XX a 17:XX než 14:XX a 16:XX, vycházím z toho, že jsem sám mnohdy jezdil ze školy z Plzně 16:XX osobákem "svojšíňákem" než ho zrušili, protože jezdil velice prázdný). Naprosto nechápu, proč se tak zásadní změna objevila až v tomto konečném JŘ a ne v tom prvním.
Nabrak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.146.112.190
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 15:45:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Tomu moc nerozumím. Tím, že se prodlouží objehy až do Ústí se přece neušetří žádnou soupravy. Zvíší se přece potřeba "pražských pantografů", takže celkový počet souprav zůstane plus-mínus stejný.

Zajíždění příměstských vlaků je nešťastné řešení a nesystémové řešení příměstské dopravy, které negativně ovlivní mě jako cestujícího.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:29:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Wałbrzych: faktem je, ze tudy nejezdim kazdy den, vesmes jen pa, so, ne, po na stridacku, ale za tu dobu jsem videl 15 lidi v cakovicich tak zhruba 2x, vic tedy ne. jinak souhlas, nejvic je to napraskany do vsetat, i kdyz do bolky to je taky slusne, pak uz to jen klesa ...
heduš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.95.200
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:54:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mě dost zase sere že ty R projíždějící nestavěj a nebudou stavět v Lovosicích to je na pěst,zase chtěj abych jezdila gumokolem.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3820
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nestálo by za to lovosickou diskuzi (konečně) přesunout někam na slepou kolej?
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 18:57:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nabrak: Zajíždění příměstských vlaků je nešťastné řešení a nesystémové řešení příměstské dopravy, které negativně ovlivní mě jako cestujícího.

Šlo by to prosím přeložit do češtiny?
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1658
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:21:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nabrak: Já z toho radost také nemám, protože tím pádem se ešusy dostávají do míst, kde je poptávka nižší, než v okolí Prahy, zatímco tam se rozpadají žabotlamy, ale tak to zkrátka je. Já si to nevymyslel. "Bohužel" i jiné kraje požadují kvalitnější soupravy (ešusy)a s tím co je, to řeší ČD takto, i když do toho Ústí to snad nebude garantované, takže tam může zavítat i tlama. No jsem zvědavej na oběhy pantografů a ešusů z Prahy.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 723
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:22:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Walbrzych:
Vždyť máte Os 9541, 9547, 9542 a 9544 až z/do Byšic . (9546 jede do Mělníka)

U ranního 1141 lze očekávat v Byšicích tak 15-20 cestujících (viz letošní 9503).
PEVA
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:32:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Nebrak:Tomu moc nerozumím. Tím, že se prodlouží objehy až do Ústí se přece neušetří žádnou soupravy.

Od 1.4 08 má být depo Ústí depo pro společnost Cargo(nákladní lokomotivy),takže osobní ústecké 460ky půjdou na ostravsko(budou udržovány všechny 460ky na jednom místě)a pražské 451,2 a 471 budou jezdit částečně místo nich.Převádět několik souprav 460 do depa Praha by asi nebylo efektivní.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7122
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dyť můžou za ty 460 předat z Ostravska do Prahy peršingy a vagony a ty by jezdily na osobácích kolem Ústí. Kolik těch 460 vůbec bude? Něčím se to v Praze nahradit musí a ešusů určitě tolik nepřibude.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Apollo 17
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.50.108
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 20:21:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Poborsiii:Taky asi nějaké 163+Bt/Bdt atd přijdoudo Čech .
Ovšem nárůst pražských jednotek nebude asi velký.Dnes jezdí 60 km z Prahy do Roudnice,trasa se jim prodlouží o 40 km do Ústí a tam budou mít obrat,takže nárůst bude možná o 3-4 jednotky.
Peršingy budou nahrazovat pantografy na rameni do Lysé.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3823
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem nárůst pražských jednotek nebude asi velký. ... takže nárůst bude možná o 3-4 jednotky.

No nevím, když už nyní je v Praze jednotek nedostatek, každý rok jich přibyde tak šest, sedm, a dvě až tři chcípnou...
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Transdanubium
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 22:30:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak čtu ty příspěvky o Galileo Galieli,tak sice nevím,kde by mněl zastavovat,či ne,ale zaujala mně ztam poznámka o tom v kolik chodí lidi do práce.
No já dělám vrátného a u nás chodí do práce už i ve 4.hodinu raní.A nejsou to jen ojedinělí lidi.Zvláště v pátek a v sobotu,to blbnou na kvadrát.Např.: minulý týden už borec přišel ve 3 hodiny.Nějaký svářeč...bo co.
Wałbrzych
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 23:19:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peva: to mám, a je to tak správné. Škoda, že tam nebude zajíždět ten poslední ve 23, lidi ze Spolany by to asi ocenili.
1141 má zastávky rozumně; akorát jsem si až teď všiml, že je to taky R, stejně jako 1142 v 19:15 z Prahy. Ale zaplať Pámbu za něj (á propos, přes zastovování v Tišicích, Byš., Břez., LuMH a Příš. má být nejrychlejší...tak co).
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 01:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heduš už jděte s těmi Lovosicemi do háje.Na takovou, s prominutím vesnici tam zastavuje vlaků dost. Lovosice i Litoměřice mají spojení se světem slušný. Je mi jasný ,že je co zlepšovat, ale katastrofa to není.
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 06:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: pojízdnou výstavku úžasné nové techniky bych v tom nehledal. Zamyslete se nad tím, jak byste to řešil jinak, když:
a) v UL nebudou žádné ptg
b) časové polohy Os mezi Prahou a UL musí být +/- takové, jaké jsou - jinak nevyjde buď skupina v UL, nebo bude po cestě další předjíždění, nebo podobná jiná nepříjemnost.

Poborskii: totéž.
Nabrak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.146.112.190
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 09:24:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: máte pravdu...také v tom hledám spíše užasnou výstavku historického "šrotu":-)

Apollo 17: Budou s oddělením Carga ještě někde takovéhle libůstky?
Olda808
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 09:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zvýší se nějak počet Os Bratislava-Břeclav???Jo a budou na této trase nějaké nové rychlíky????dík moc
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 10:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo 17: Peršingy budou nahrazovat panťáky do Lysé? A jak bude řešena úvrať Vysočany - Masna? To budou soupravy 162.xxx + 3vozy + 162.xxx? Nebo to bude jezdit jenom do Libně?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace