K-report
 

Archiv do 14.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 14.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Slexx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 10:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

, ale skenováním zčernala,
Zkuste jí ofotit digitálem. :-)
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 12:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže já nemám originál, jen tu naskenovanou kopii.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 5.8.2007
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 13:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosim o zodpovezeni otazky - pri lonskem padu strechy hanusovickeho depa byl znicen historicky motorovy vuz, jen nemam jeho cislo, tak me jej prosim napsite. Dik.
 
 
 
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1105
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 13:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Belinea: CDlm 4-9587, přípojný vůz k M 120.417.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno & MHD Olomouc » http://tramvaj.wz.cz
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 14:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michale děkuju a díky za opravu
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2257
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 09:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bych snad poslal policajtům..

Nic se nestane, protože takovou fotografii by podle posledního výroku soudu musela pořídit policie, protože jinak by šlo o privatizaci výkonu veřejné moci a ta je nepřípustná (dnešní HN, str1).

Jinak se omlouvám za malou mystifikaci směrem k CIPovi, na Gotthardu nějaká odd. návěstidla (asi dohromady 5 v každém směru) jsou a to mezi Biascou a Airolem, ve zbytku se jezdí mezistaničně.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 12:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Slexx:

Blbost, já taky měl určení na polikliniku, kam chodilo celé depo a žst. Přesto jsem vždy šel k doktorovi v jiném městě, kde nikdy nebyla fronta.Stačilo že měl smlouvu na persky. Nikdo to nikdy nenapadl.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 16:12:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uvidíme co mi řeknou v depu,jestli ta možnost odvolání bude,ale měla by být možnost odvolání.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 20:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: Nám tiskopis na persku nedávali do ruky, ale posílali ji přímo lékařce a ta nám ji pak vyplněnou předala.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 20:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážený Colline, původně jsem už neměl naprosto v úmyslu jakkoliv reagovat na Vaše nesmysly, ale nedá mi to. Uvědomte si, jakou děláte reputaci svému zaměstnavateli. Už jsem Vás jednou upozornil, že toto není DF zaměstnanců ČD. Když si jako "substrát" dám Vaše výroky do souvislosti, tak mi vychází,že na zajištění provozu a bezpečnosti železniční dopravy se podílí člověk s úrovní toho týpka co tolik toužil být tramvajákem tak, až polil benzínem bezdomovce. Pak ovšem přestanu služby ČD využívat a za něplatit, protože se mám rád.
Stav lidského zdraví nelze popsat pomocí ANO/NE. Vždycky jsou určité intrevaly s neostrými hranicemi. Jestliže Vás lékařka neuznala, protože se pohybujete někde v těch hranicích (pokud ne mimo ně), chrání tím především život a zdraví Vás a zejména ostatních účastníků provozu. A následně také sebe, protože když něco vyvedete, tak bude i ona zkoumána, zda něco nezanedbala. Je mi líto, že se Vám nesplní sen, ale nejste sám, kdo přichází o sen. Nejde o naplnění Vašich šotopředstav, ale o firmu a jejího zákazníka.
A na závěr - výsledek lékařské prohlídky není ani rozsudek ani správní verdikt, aby bylo možno se proti němu odvolat. Proi chřipce se také odvoláte? Ke komu? A co tím dosáhnete? Myslíte, že uzná, že na Vás vlezla omylem a opustí Vás? Ne musíte se vyléčit. Takže rada - zkuste si zjistit, poč jste neprošel. Buď je to indispozice vrozená a pakmáte smůlu a musíte se s ní smířit. Nebo to je dočasná záležitost a máte šanci se dát dohromady a zkusit to s odstupem znovu. Ale zkoušet objíždět doktory jestli se někteý neustrne je cesta do pekel. Třeba se ustrne a Vy jednou něco prošvihnete a ...
Omlouvám se všem diskutujícím za off topic :-)
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 20:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Johny11:Mě to taky nedá,abych neodpověděl.
Stalo se,nejen mě, že jsme u jisté paní doktorky neuspěli.Je zvláštní, že dva se proti jejímu rozhodnutí odvolali a u jiného lékaře BEZ PROBLÉMŮ uspěli.Máte pravdu, že to může být moji idispozicí, ale také to může být zaujatosí jisté paní doktorky,ale to netvrdím jen já,ale moji verzi zde v dřívějších příspěvcích potvrdilo několik lidí.Pokud by měla paní doktorka pravdu,pak opravdu neuspěji,ale co byl by hřích se proti tomu neodvolat.

(Příspěvek byl editován uživatelem Corllin.)
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 20:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin: jen se nedej...Nové koně je třeba...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1568
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 23:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chlapi,raději se věnujte zase něhodám....nebo se to tu zvrhne v příběhy naší paní doktorky..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1569
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 23:35:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo ještě lépe nehodám..PS-neumím editovat..
..pořádná mašina má kotel a komín..
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2258
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 08:52:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je zvláštní, že dva se proti jejímu rozhodnutí odvolali a u jiného lékaře BEZ PROBLÉMŮ uspěli.

Já jsem na vyšetření u dokrora byl iks krát, ale není mi jasné, jak se proti němu můžu odvolat, respektive kde se to dělá.. Jak a kde se můžu odvolat proti tomu, že mi moje doktorka diagnostikuje třeba angínu ?

Může se samozřejmě stát, že jeden doktor by léčil to, co druhý považuje za ještě přijatelné a tak podobněm protože medicína opravdu není o logice ANO-NE.

ale také to může být zaujatosí jisté paní doktorky

Nezlobte se, ale zdravej člověk by měl projít bez problémů kdekoliv. Pokud to tak není, tak má nějaký problém ten člověk a né ten doktor.

PS? Já si na konci totáče chtěl dělat "topičský zkoušky" a brigádnicky jezdit (což tehdy někde šlo), ta představa skončila velmi rychle na očích (mám na obou očích 0,25 disoptrie +cylindry a brejle používám jen na řízení). Myslíte, že si kvůli tomu trhám žíly ?
přednosta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 09:12:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ: Nezlobte se, ale zdravej člověk by měl projít bez problémů kdekoliv.
Mám vlastní zkušenost, pravda těsně po "sameťáčku", ale doktor mě schválně nepustil na mašinu, protože si to vedení depa nepřálo. Sám mi to později přiznal. A ani se nezačervenal...Od té doby jsem opět zdravotně způsobilý
VP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.197.149.91
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 09:26:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novinky:
Před půl devátou se na železničním přejezdu na trati mezi Čelákovicemi a Neratovicemi ve středních Čechách srazil osobní vlak s nákladním autem. Nikdo nebyl zraněn, vlak vykolejil.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 10:04:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ:
Tak u vyšetření fyzického zdrav. stavu nevím, jak se odvolává, ale proti výsledkům ofiko psychotestů u ČD se odvolat lze, a je to na papíře s výsledkem dokonce napsáno.
Jinak se občas u ČD skutečně praktikuje to, co psal přednosta.
Hanzalik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 11-2003


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 10:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

doplním VP:

nehoda se stala v 8:08 na zastávce Jiřice a jednalo se o vlak 19404. Žádná zranění. Na cestě je NPV z Vršovic.

(Příspěvek byl editován uživatelem hanzalik.)
Zabij bobra, zachráníš strom...
www.martinhanzal.net
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2259
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 10:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak se občas u ČD skutečně praktikuje to, co psal přednosta.

Dobře - ale má smysl cpát se někam, kde člověka evidentně nechtí ?
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 11:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RŠ:
No jo, jenže oni místo toho, aby vám na férovku řekli, že vás jako fíru nechtěj, tak vás pošlou na persku a takhle to zaonačí. A když se na centrálním personálním oddělení (nadřazené pers. oddělení pro celé ČD) zeptáte, jestli berou fíry v jiném depu, tak vám řeknou, že neberou. A když si pak jednotlivá depa obvoláte, zjistíte, že třeba ve dvou by vás vzali hned, necháte se tedy přeložit, jdete znovu na persku a v klidu projdete. Prostě bordel, bordel a cochcárna.
UŽST také oficiálně neberou nové zaměstnance, ale skutečnost je jiná. Mému bráchovi na telefonický dotaz v UŽST, zdali berou nové zaměstnance rovnou odpověděli že žádné neberou a za měsíc jsem měl dva nové kolegy (tzv. z ulice).
zvědavý amatér
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.237.142.21
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 12:48:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kde člověka evidentně nechtí ?
Nejen to, má nějaký hlubší smysl nechat se zaměstnat u podniku, který jeho stávající loajální zaměstnanec popisuje jako "bordel, bordel a cochcárna"?

Proč nezkusit štěstí u vyzobávače? Pravda bez režijky, ale třeba bez pocitu studu za svého zaměstnavatele.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1426
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 14:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZA:
Nějaký vyzob touží po výpravčím? Nějaký vyzob mi dá vyšší mzdu a režijku (nebo náhradu za ni), FIPky? A je ten vyzob poblíž mého bydliště?
A proč bych se měl stydět za svého zaměstnavatele? Ať se styděj ti, co to "říděj". Moje loajalita je úměrná výši mzdy a nepřímo úměrná výši buzerace.
zvědavý amatér
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.237.142.21
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 15:57:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Qěci, s přibývajícím věkem zjistíte, že i váš čas a důstojnost mají nějakou hodnotu, kterou FIPka a režijka nevyváží. :-)
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 17:41:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak pro informaci, proti všemu je odvolání a proti všemu se dá udělat přeskum.Pokud půjdu k jiné doktorce a ta řekne,že jsem způsobilý,tak je asi někde něco špatně.Přesně jak říkal kolega Qěcy.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Petr_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 18:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/obrazem--ridic-vjel-skodovkou-pod-vlak_120332_q4426.html
Baník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 18:29:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corlline
V Italské mají monopol a pěkně toho zneužívají , vlastně proč ne , když je to dost dobře finančně uspokojuje .
Pokaždé , když jdu na persku , tak se mne doktorka ptá , z čeho mám zvýšený tep a tlak .
Z čeho asi , že ?!
Také mi kdysi bylo v Italské doporučeno , když jsem tam skočil se špatným zažíváním , že mám dodržovat pravidelnou životosprávu , pravidelně jíst , čůrat , kakat atd.......
To jsem opravdu valil oči !!!!
Podotýkám , že jsem 13 let letmo federant.
Oni jsou sice ŽELEZNIČNÍ POLIKLINIKA , ale to je asi tak všechno , co o železnici vědí a co je s ní spojuje , jinak jsou naprosto mimo keramiku.
Corlline , držím palce , znám tě , dosáhni toho , o čem sníš , Italská , neItalská , jdi si za tím , jinde to určitě vyjde.
Hodně štěstí.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 19:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Petr.s - "pěkný" a bohužel tradiční...spěchal jsem řekl řidič..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 07. srpna 2007 - 22:41:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou horší doktoři. Jako fýra jsem užíval léky na vysoký tlak, ale po odchodu z nadbytečnosti od ČD jsem se nechytal ani v dopr. podniku ani u francouzů v MLS. Léčený krevní tlak netolerují. Jen mladý a perfektně zdravý má v kapitalismu šanci.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 11:01:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za podporu,pak dám vědět jak jsem dopadl,ale do Italský rozhodně nepůjdu
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 11:12:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cprllin . hůř než že tě potkám za pultem lok dopadnout nemůžeš...hodně štěstí
Madusan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 13:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo je po čtyřicítce zdravý, má špatného závodního doktora
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 14:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corline,hodně štěstí a trpělivosti,když jsi se rozhodl jít do toho,můžeš uvést jméno oné MUDr-PUDr?
Asi tuším,o koho jde.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 16:17:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mladějov:To si nepamatuju,ale myslím,že dělá primářku na neurologii
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 10:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska smetl rychlík na pardubicku ženskou:
http://www.novinky.cz/krimi/rychlik-zabil-na-pardubicku-zenu_120448_7i6hi.html
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 19:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slíbený popis nehody Čerčany-Senohraby 1981
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Rambuteau
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. srpna 2007 - 21:31:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slíbený popis nehody Čerčany-Senohraby 1981

Tu rozmlácenou zamračenou odstavenou v Senohrabech a nákladní vozy shozené dolu ze stráně v lese si dodones dobře pamatuju.
Standa Balík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.66.211
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 00:34:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Plešoun - Čerčany-Senohraby 1981 - podle mých nezaručených pramenů se tato nehoda stala ne 3.9. ale 8.9
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 11:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa Balík: zase jeden šotouš, co vytváří fámy. Domníváte se, že ten co psal ten Poučný list (to je naprosto oficiální dokument) neměl kalendář bo co?????????????
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 16:33:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím omluvte mne,ale rada pro Corllina:Měl jsem problém s doktorama,ale stačí si ŘÁDNĚ prostudovat vyhlášku o zdravotní způsobilosti k výkonu povolání 101 sbírky.Je tam vše a já díky ní své problémy vyřešil,protože ani železniční lékaři jí pořádně neznají.
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 10. srpna 2007 - 21:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11:

ale já mám u této nehody taky datum " 8.9.1981" ...
JirikP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.36.163
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 01:48:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: Jestli ono to nebude spis tak, ze na skenu nevalne kvality se 3 a 8 snadno zameni, vime????????????? (stejny pocet otazniku jako ve vasem prispevku)
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 10:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pan Johny11:Nejdřív se pořádně podívejte a pak teprve něco říkejte.Od vás jsem ještě nic moudrého a smysluplného nečetl.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 11:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On to tak nekvalitní sken není. Článek jsem přepsal z podkladů, které mám k dispozici, je to Dopravní upozornění, které se četlo na školeních a prošlo mnoha rukama. Konkrétně toto pochází z GŘ. Pokud je tam překlep, dokažte to na jiném oficiálním dokumentu a já to třeba opravím. Nemá cenu se tady vzájemně napadat. Předložte svoje podklady, potom je možná nějaká diskuse.

 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 9.8.2007
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 16:07:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/na-nadrazi-v-hradci-kralove-horel-vlak_120627_heqso.html
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 21:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení, pokud někdo napíše podle mých nezaručených pramenů tak pouze utrácí čas těch, kteří tuto stránku otvírají proto, aby se něco dozvěděli. Proto moje reakce a otazníky.

Corllin: račte se podívat např. do rubriky Staré fotografie. Když sem chci dát nějakou informaci, tak se snažím pro své tvrzení doklad v literatuře. Nebo se třeba jedu na místo podívat a poptat zasvěcených - viz šoto diskuse na DF ČD o "tajné odbočce" ve špičáckém tunelu.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4051
Registrován: 9-2002


Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 23:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masíčko z kostěnic fotili kámoši...dopadla podobně jako ten v rájci od pendolína...
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 23:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro otrlé!!!!
Dne 10.8 2007 na trati 229 při vedení vlaku č.258 strojvedoucí JHMD nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu trati a rozhledovým podmínkám,takže při průjezdu kempem Osika došlo k závažné MÚ.
 Vzhledem k devastaci ostatků nebylo možno určit rod,čeleď,druh a popis oběti.
 Je ovšem možné,že se jednalo o sebevraždu,protože podobný opeřenec byl spatřen již 3 dny předtím,jak posedává na pařezu nedaleko místa této MÚ.(na konci přísp.)Bohužel se nepodařilo tento vlak včas zastavit,ale lokomotiva(i s pachatelem-stejným strojvedoucím)byla zachycena tamtéž při návratu na vlaku č.259.
 
Věřím,že se podobná událot již nebude opakovat!!!!
P.S.Kdo dočetl až sem,snad se na mně nezlobí,ale chtěl jsem jen trochu odlehčit zdejší vážnou debatu o projetých PN,povol.rychostech a jiných závažných věcech.Také omluva JHMD,jejichž služeb jsem ke své spokojenosti využíval.
Ale toto zde uvedené se opravdu stalo,nejedná se o žádnou fikci.... Pěkné další dny!!!!
 
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 00:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bylo přímo k popukání...
...u Semilassa potece kref. A za to ja vam rucim!!! ----
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1473
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 07:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa Balík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.191.111.39
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 07:28:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: "promiňte" za Váš "drahocenný čas"
Plešoun: pravda je na Vaší straně, uznáván
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 09:27:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak koukám,že nedávné vykolejení nedaleko Křimova prošlo bez povšimnutí.Pro info:motorový vůz 810... vykolejil přes naplavenou zeminu která se na trať sesunula z nově otevřeného silničního nadjezdu.Otázkou je:byl již zkolaudován?Ono se to totiž snadno může stát i na tratích hlavních...pak by následky byly krutější...
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1610
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 13:25:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však se stalo...tuším v posledním čísle plátku Železničář je v sloupku Nehody popsáno najetí nějaké elektriky na naplavenou zeminu na přejezdu...taky myslím vyběhla ven...
..pořádná mašina má kotel a komín..
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 14:46:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf:Jižní Čechy.Zaplavený přejezd po bouřce.Tady v tom případě to byla zemina naplavená z nového mostu (výpadovka Chomutov - SRN nebo co to je za kamionovou pěšinku)Ale ony ty silniční nadjezdy jsou všude dělány-svod ke kolejím a do ztracena...Ten přejezd.dalo by se zabránit:Na boudě nikdo není,tak to nikdo nevidí?
Pitvat to nebudu.Jinak hodně ujetých km bez nehody s Lízou,je kouzelná...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7115
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 15:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, pokud jsem správně pochopil, tak u těch Sudoměřic jen o pár dní a o kousek dál u Chotovin byla trať také poškozena sesuvem zeminy z nově budovaného silničního nadjezdu.

Jinak k sesuvům:
9.8.2007 22:30 – Jednotka Hasičského záchranného sboru Českých drah Praha zasahovala dnes večer na železniční trati č.210 u Jarova (Vrané nad Vltavou-Zbraslav), na kterou se vlivem silného deště sesulo zhruba 20 kubíku zeminy. Jednotka za pomoci ženijního nářadí trať uvolnila.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1614
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 01:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.tiscali.cz/news/tis_aktualita.phtml?clanekid=155902&chan=news&r=nb i v Rusku se dějí věci..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 08:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdopak nám to kosil návěstidla na brodeckém zhlaví v Dluhonicích:
 
Snad se tam stalo něco o víkendu, ale stopy po vykolejení moc vidět nejsou.
Chybí tam dva odjezdy a trpaslík.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza o.)
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 879
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 15:28:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_o: To je příprava na ECTS, tedy odstranění návěstních bodů
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 869
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 16:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DI na svých stránkách uveřejnila fotky z vykolejení v Sudoměřicích už před delší dobou
IV.koridor-2.etapa aktualizace 14.8.2007
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4036
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 19:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Rusko je docela drsné, kráter cca 2 metry ...
Představa, že by se to mohlo stát v ČR, mě docela děsí ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Z důvodu technických problémů na straně poskytovale hostingu je dočasně pozastavena aktualizace stránek.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace