K-report
 

Archiv do 27.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Úzkorozchodné dráhy » Staré archivy » Archiv do 27.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 22:42:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připojuju se ke gratulaci . Teda tahle pára mi utekla o pár dní... Nu což, člověk nemůže býti všude .
S motory se to dle JHMD má tak, že poslední pořízený motorák je bez lavic, a předpokládané nasazení do provozu (podle časových možností dokončení) cca podzim letošního roku. Držme jim palce, aby se dílo zadařilo . Ostatní tři stroje budou postupně následovat. motorová myš
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1618
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 22:56:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JHMD - super! A kdy bude zas úzký "kremák" jezdit?A ještě dotaz,když už dostala mašina naše(hezčí) svítilny a pár detailů,proč zůstalo označení PKP?
Jinak s tím webem se taky přimlouvám za aktualizaci..je to škoda..Jinak držím palce,jentak dál!!
..pořádná mašina má kotel a komín..
Swariner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 15. srpna 2007 - 23:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je teda fakt, ty původní lampy jsou jiné kafe - člověk měl pocit, že se na něj řítí operační sál i s doktorem Cvachem... Pokud vím, tam tahle mašina byla pouze zapůjčena a nevím, zda se na tom něco změnilo, takže možná proto ty Polskie Koleje Państwowe..Ale i tak paráda - tyhle mašiny prostě miluju!
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 10:53:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Označení je o ouřadu (drážním...), nákladní vozy mají taky rumunské výsostné znaky... Tím že tam není (opravdu hodně stručně řečeno) nápis JHMD, je to o značný fous jednodušší. Z hlediska DÚ je to v podstatě polská mašina a rumunské vozy... aby z ní byla česká se vším všudy = docela záhul...
Mikl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 11:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta Px jezdí na 260 od pondělí 13.8. V neděli 12.8. jela na přípřeži. Lokomotiva má i číslo a logo JHMD.
Darter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:02:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osma: No tedy, docela sebou v Hradci hodili, pára vypadá mňamózně. To už může JHMD začít provozovat bystřičku kompletně v parní trakci, jeden skvost vedle druhého. Škoda jen, že Malletka šla do kopru, přeci jenom je zajímavější, než Resita. Přeji všem úzkejm (JHMD, SZD, no i těm ČD, v budoucnu možná i FOD) ať to pára tlačí
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1624
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 13:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Pavel reiser-o.k. díky tušil jsem to...už jsem s někým o tomhle mluvil..Ach ta byrokracie.
..pořádná mašina má kotel a komín..
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 20:17:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár foteček z běžného provozu na JHMD zde http://www.fotomysak.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie&fs=zeleznice . motorová myš
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 21:26:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak se dnes dělo na "řepce",že chvíli po 17té byla roztopena čouda v depu ..??


ICQ 237-113-861
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 21:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem zabloudil i do zdejší diskuse,a tak přispěju svojí troškou do mlýna-když se tak rozplýváte nad párou u JHMD....Taktéž i já,tak jsem aj foto urobil...(Jinak jsem pořídil i jiné snímky z tohoto provozu,viz můj příspěvek z 12.8. 23.51hod-v sekci nehody)A časem přihodím i jiné foto z prázdnin.provozu,byl jsem na Osice...,(ale až bude čas foto zmenšit,mám velké rozliš.)
 
 
 
 
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 08:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: objednaná jízda pro nějaké kameramany.Mělo se jezdit asi od jedné odpolední, tak to asi v pět dávali Káču zpátky do depa.Byl jsem v práci tož víc podrobností nevím.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 16:41:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže na řepné kampani byla ČT, natáčeli pořad Svět na kolejích, a k vidění bude 6. září okolo 15.00 na ČT 2. No a kdo tenhle termín nestihne (a že nás bude většina ), tak asi do 14 dnů poté bude k vidění na internetu, odkaz zjistím a včas sem předám . motorová myš

Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.90.35
Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 19:31:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řepná kampaň... letos jste stavěli to vás omlouvá. Doufám, že příští rok místo toho obilí bude okolo trati ta správná plodina...
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 22:34:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Darter: a co je s Malletkou? Pamatuju si spravne, ze ji skoncila revize kotle a nejak se nevi, kdo zaplati jeho GO? Nenastal nejaky posun v tomto?

Jo, a neni ta Malletka tentyz stroj, ktery si jako dite (80. leta) pamatuju stat v "open air deponii" kdesi ve dvore budovy NTM?
Getttttt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Pátek, 17. srpna 2007 - 23:05:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

" v "open air deponii" kdesi ve dvore budovy NTM?"
Jo, to byla přesně vona.
Darter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 12:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pikehead: Malletka (U47 001) je přesně ve stavu, v jakém jste ji popsal. Právě proto jsem napsal, že je v kopru. NTM nemá zájem o její zprovoznění a zájem JHMD zřejmě opadl, vzhledem k tomu, že mají tři plně provozuschopné parní lokomotivy. Nevím, kde je umístěna v NTM nyní (venku, uvnitř? ). Když už nejezdí, tak by jí alespoň mohli šoupnout mezi vnitřní expozici, ať má důstojné místo. Jestli tam vůbec nějaké volné místo uvnitř je, dlouho jsem tam nebyl, takže situaci exponátů neznám. Nebo zavěsit na strop
Michal_Ř
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 15:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Osoblažce v provozu stroje 705.914 a 916. Ostatní "tůčka" zde nejsou. Z osmi Balmů jsou čtyři ve Třemešné, z toho jeden ještě v původním nátěru. Další dva jsou v Osoblaze, jeden v provozu a poslední v Krnově. Brzdicí vozy jsou taktéž v Krnově. Jak již bylo výše zmíněno, v Třemešné se buduje stání pro Resitu. Zde je také deponován Faur s pojízdným cirkusem. Uhlobaron v Osoblaze asi stále žije, ale kupy uhlí u manipulační koleje v Osoblaze sem byly dovezeny autem. ČD asi neměly zájem...
Sajtr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 20:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem si úplně jist, ale myslím, že v Osoblaze ve výtopně stojí i 913. Jinak jedno TUčko stojí v Olomouci v depu.

Malletku jsem na loňských oslavách 100 let J. Hradec - Obrataň čistě náhodou objevil odstavenou v Nové Bystřici ve výtopně. Není tam náhodou pořád?
gesicht
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:40:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malletku jsem na loňských oslavách 100 let J. Hradec - Obrataň čistě náhodou objevil odstavenou v Nové Bystřici ve výtopně.
Nestála ani za vystavení? Možná bude nejlepší, když si ji NTM stáhne z5 do Práglu (na Masnu ).
Getttttt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 21:45:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na Masnu - nejlépe na pomník Doprostřed haly
výkresy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.90.248.182
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 10:08:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím...chci se optat nemá někdo typové výkresy ceských nebo slovenských úzkorozchodných lokomotiv? je jedno jakých moc díky za odpoved
Darter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2007
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 13:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

výkresy: Nějaké výkresy najdete na www.parostroj.net v sekci hnací vozidla, jsou tam M 11.0, M 21.0, TU 47.0 I., TU 47.0 II.
výkresy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.90.248.182
Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 17:09:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díky moc :-) spis me ale zajimaji vykresy jokomotiv typu BNxx nebo DHxx BNDxx ale diky i za tohle.pokud nekdo vide o nakych vyhresech ala BN tak se prosim ozvete :-)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2621
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 21:07:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

výkresy - http://www.mpz.cz/node/103, malý beny třeba na http://www.solvayovylomy.cz/uzke.php?u=typy, existuje ale ještě jedna německá stránka, kde jsou prospekty naskenovaný líp.

Co se týče třeba DH120, mohu poskytnouti celkem zdařilý model v 1:45, rozchod kdekoli mezi 13,5 a 16,6 mm.
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.39
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 07:25:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky z agráču. A je tam aj kolotoč, ktorý som spomínal.
http://www.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?lang=1&id=3994
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 19:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další novinky a zajímavosti z řepenbahnu zde http://zeleznicka.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie
. motorová myš
Potkan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 22:09:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mixmouses: Půjčte nám Janičky, po použití v pořádku vrátíme...........
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1634
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 23:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...potkan..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 00:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim mel bych tu par veci ktery bych potreboval identifikovat :-)

co je tohle za stroj
odkaz

pak bych potreboval zjistit tento stroj.je to lokomotiva stojící v Čiernem Balogu na Čiernohronské železnici.typoval bych to na nějaký Deutz:
odkaz a
odkaz b

a pak bych tady měl ještě jeden ořišek z Čierneho Balogu - tenhle stroj měl motor značky tatra nevim jestli puvodní:
odkaz a
odkaz b
odkaz c

když budete vedet označení něčeho nebo budete mit k tomu jeste nejaky material budu moc ríd.díky moc
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.162
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 08:49:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivosek
tebou hladaný deutz
http://www.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?lang=1&page=9&kat=1&id=21593&list=1
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 09:16:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Deutz (dočasně na Vychylovce) prý předtím jezdil ve Víglaši. Na Vychylovce toho moc nenajezdil, neboť brzy mu praskl blok (nepůvodního) motoru. Měl taky dost ojetá kola. Známé ale je jeho účinkování (spolu s U 34.901) při přetahu odstavených parních lokomotiv (Henschla a č.1) z remízy na Tanečníku přes Beskyd a úvratěmi dolů na Vychylovku na přelomu 70. a 80. let minulého století. To byly počátky muzejních aktivit na Vychylovce.
Ivosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 12:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za info....ale co teda dela ten deutz na ČHŽ kdyš je to majetek HLÚŽ? a to druhý nevíte ?
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 13:31:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsem diky za info o malletce. :-) No a kolik stoji odhadem takova GO kotle? To umi ve Velenicich a na Zlichove, ze?
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 13:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mixmouses: ta masinka nejde zbrojit stylove vodnim jerabem?
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 13:59:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když má vodojem až dole v rámu, tak asi dost dobře ne. Nebo Vám by se na ní líbil nějaký vodotěsný trychtýř na boku kotle?
Stoner
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 14:09:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navíc na takovýchto drahách nebyl vodní jeřáb zrovna běžným vybavením. (Čest několika výjimkám potvrzujícím pravidlo)
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 14:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neni jerab jako jerab.
 
David
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 15:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potkan : Janičky Vám půjčíme, ale tu moji byste hodně rychle vraceli, páč by Vám to tam obrátila vzhůru nohama... . Z ní má respekt i Kocour, a že ten se jen tak něčeho nebojí .
Qodnímu jeřábu : máme "ve skladu" jen velký, sháníme malý, a namontovat na něj kus hadice jako v Lužné není problém, takže budeme Kaču napájet i z něj, pokud se dohodneme, že bude takto používán. Pokud neseženeme menší, tak dost možná okopírujeme tenhle maličký . motorová myš
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 18:11:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ivosek - žádný "oříšek" neexistuje - ta modrá věc bez kol je jeden ze 2 prototypů lokomotivy BN60H se širokým rámem pro rozchody 800-1100 mm, který byl dle dokumentace ČKD Radotín vyroben v TSM Lučenec v roce 1965. Oba prototypy na rozchodu 900 mm sloužily v n.p. Prefa Vlkanová. Toto je č.002. Sám nejvyšší Hrabě mi v r.1994 nabízel obtisk štítku na mou krásně bílou mikinu. Kde je štítku konec ??
Ten Deutz z Vychylovky, respektive z Viglaše, je veden již v 12/1947 na LŽ Detva. Jednalo se o reparaci, mašinka šla původně do Francie. Vždyť prý ještě ve Viglaši byl čitelný francouzský text adresy zastupující firmu K-H-Deutz v Paříži. Jinak měla č.46786 a je z r.1944. Typ OMZ 122.
Nejnovější archivní informace o původní lokomotivě Deutz na ČHLŽ samozřejmě vyvracejí spisek Ing.Zeithammera. Byl prodán až za války zprostředkovatelské firmě. Totožná lokomotiva, kterou známe ze Zákamenného po r.1945 je zatím problém, protože poválečné sčítání LŽ jí nikde neuvádí. Že by reparace nebo vojáci ?
No díky sčítání v r.1947 se ví, že na LŽ v Muráni se jako reparace za nedodané osobní motoráky pro ČHLŽ a PLŽ z Maďarska objevila jedna malá motorová lokomotiva a na LŽ došla větší série oplenových vozů......
zmar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.47.87
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 22:29:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměly se ty nedodané osobní motoráky týkat spíš LLŽ a PLŽ ?
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 23:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano souvisí to s objednávkou z r.1942 dresín a kol.busu pro PLŽ a LLŽ. ČHLŽ měla dost vozidel...
Jinak na PLŽ měl dojít v 07/1936 mot.vůz Gebus č.M 10.001, který byl na poslední chvíli odřeknut pro velkou váhu zjištěnou při převzetí v Radotíně a tak šel za bráchou do Teresvy
Gama78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 01:24:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zdepa Ten deutz 4260 sa vynoril z neznama zaciatkom 50 rokov na LZ Hrinova(aj CKD 1441 prisla z tejto LZ) odkial bol zanedlho predisponovany na prikaz Ing.Konfala do Zakamenneho, ktore tymto vyriesilo svoju naliehavu potrebu stroja na posun.Kde jazdila masinka predtym zatial neviem, ale zistim to.
Na PLZ to s tymi kol.busmi naozaj mysleli vazne, lebo PLZ vypracovala aj projekt na stavbu odbocky od vypravne LZ cez jednu z tych dlhych ulic v Hradku az do blizkosti stanice CSD L.Hradok, a prave tato odbocka mala sluzit na osobnu dopravu tymito kol.busmi od stanice CSD do stanicky PLZ a dalej.Tie reparecne opleny na PLZ z madarska, podla mojich informacii ich bolo 12, nevies z akej drahy v Madarsku pochadzali?
Miš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.229.75.210
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 08:39:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem si v Brně na nádraží přečetl že MPŽ ve Zbýšově pořádají ve čtvrtek 23.8 od 15 do 19h Den otevřených dveří a budou asi jezdit s párou BS80. Mohlo by to tam být zajímavý, jsem zvědavej co tam vše za rok udělali :-)
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 17:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak máme na KŘD novou funkci, jakou, to se dočtete zde http://pilatka.webgarden.cz/pilatcin-obcasnik/jak-se-ne-stat-tiskovou-mluvci-2.html motorová myš
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 17:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

, kdybys furt netahal do hajcu hromady myšobordelu tak jsme tam už zabydlený dávno.Ale když to máme furt někam schovávat a přelejzat hromady myšosýra nahnilého tak se tam asi nikdy nezabydlímez a od výhně.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 17:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jooooo? A čím jiným než myšobordelem to tam chceš zabydlit? A zrovínka v sobotu přivezu další várku, heč... motorová myš
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 22:38:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad gama78 - znovu koukám do výpisků a o původu oplenů nic nemám - celá reparace z Maďarska byla prostřednictvím Vasutfelyesztö R.T. Orban Viktor - šlo o dieselovou lokomotivu typu R20/25 s motorem Hofherr-Schratz č.13937, rok 1943, o váze 2,1 t a na pile v Muráni byla převzaza 10.3.1947, podle zápisu z 01/1950 je uváděno využití na pile v Oravskom Podzámku. Oplenů bylo 24 kusů - 12 párů a byly přiděleny 4 páry Hronec, 2 páry Liborča a 6 párů PLŽ. Velkou sérii jsem zaměnil s dodávkami oplenů a plošinových vozů objednaných v r.1946 u někdejší firmy O&K ve Vysočanech (Česká akciová spoleočnost pro stavbu strojů). Dodávky došly na LŽ v letech 1947-49. Původní korespondence k reparaci z 06/1946 uvádí, že Maďarsko má dodat Československu 2 dieselové lokomotivy 600 mm, ale mluví se rovnou o typu R20/25....
Ano ČKD 1441 byla v Detve (Kriváni) - dle evidence z 6.1.1948 jsou zde loko ČKD 1441, z PLŽ půjčená MAV 4279 a Deutz 46780. U Deutze jsou 2 poznámky - označení Gebus Deutz, což nejde dohromady a rok 1942, což zase nesedí s rokem uvádeným v továrním seznamu lokomotivky Deutz.
Gama78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 00:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zdepa Tak pocet oplenov pre PLZ z reparacie suhlasi 6 parov = 12ks O/u,tiez som sa pohrabal este raz v papieroch a zistil som maximalne to ze na Slovensko sa tie opleny dostali cez hranicny priechod v Komarne.Ten Muran je zaujimavy z vykazov PLZ je zrejme ze v 50 rokoch tam mala zapozicany tiez neaky gebus(neboli uvedene blizsie udaje o nom)za ktory si sprava PLZ ziadala najom od Pily v Murani,nemas predstavu o aky rusen slo? Ta objednavka u byv.O&K Vysocany v r.1946,to bolo zrejme povojnove obnovenie a doplnenie vozoveho parku pre slovenske lesne zeleznice.Ta Mavka 4279, to som netusil ze si spravila taky daleky vylet.Pre zaujimavost v r.1952 si zase Zakamenne s PLZ vymenili tieto stroje: Zakamenne poslalo na PLZ CKD 2135 a PLZ do Zak. zase Mavag 5278(U46902),(co vyvracia tvrdenie Ing.Zeithammera v clanku kedysi uverejnenom v casopise Zeleznice ze v.r.1949 bola zapozicana na PLZ). Vymena dopadla tak ze v Zakamennom sa im U46 zdala prilis dlha a na PLZ u CKD boli zname problemy s oblukami,takze za necele tri mesiace si ich obe LZ vratili spat.
David_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 08:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zdepa: Nebyl v Detve nejaky kockopes - Gebuska s motorem z Deutze?
D.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1642
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 15:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mixmous/kovářmirek..mluvčí dobrá,web ještě lepší...už leccos chápujen tak dál!
..pořádná mašina má kotel a komín..
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 16:16:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf : díky, díky, děláme, co můžeme... A někdy i to, co nemůžeme . Jen mi nějak není jasný, co jsi to vlastně začal chápat? Pokud o tom nechceš veřejně, písni mi na mailík, to víš, my myšové jsme zvědaví Dík motorová myš
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1644
Registrován: 9-2003


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 21:34:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vše myslím jen v tom nejlepším!Máte kvalitní personál..možná v neděli zas přijedu mrknout..Udělali jste kus práce a měli štěstí na dotace..sakra to se skoro rýmuje!
..pořádná mašina má kotel a komín..
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 23:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad gama78 - motorové lokomotivy na LŽ to je věc, kterou nikdo pořádně neprozkoumal, protože k parní mašině je kotelní kniha a "hromada" papíru k revizím a zkouškám. To u motorových není, je maximálně karta základního prostředku, kam napsal hlavní mechanik nějaké údaje, ale hlavně šlo o kolonku - cena a odpisy. Když věděl že se malým mašinám říká "gebusky" tak napsal i takový nesmysl Gebus-Deutz. Jinak by mě taky zajímalo kam za války zmizly z LŽ ty 2 gebusky G40. Ze 3 dodaných zbyla jedna v Brode/Žarnovici. Seznamy které prezentuje Junek a vychází z informací Konfala, jsou zrovna u malých motorových mašinek né úplně jasné. Motorová mašinka dodaná v r.1954 na ČHLŽ od stavebních podníků se díky jeho popisu výrobce dá určit jako O&K nebo Schwarzkopf. Já bych sázel O&K.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 15:33:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alf: díky, jsme moc rádi, že jsi spokojen, jen škoda, že nebudeš moct v sobotu, páč v neděli jdeme s paní mluvčí na houby... .

Drazí kolegové a nejet Vy, dovoluji si Vám oznámiti, že dneškem počínaje bylo zprovozněno diskuzní fórum přímo na řepařském webu http://zeleznicka.bloudil.cz/forum/ . Tímto samozřejmě neodcházíme z K-reportu ani odjinud, můžete nám psát kam bude ctěná libost . Těšíme se na Vaše návštěvy, podněty, dotazy, připomínky atd. motorová myš
Gama78
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 16:17:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zdepa Ano,to mozem len potvrdit u motorovych lokomotiv v evidencii u jednotlivych LZ je skutocne doslova bordel.Co sa tyka popisov jednotlivych strojov je to snad este horsie.Uvediem priklad: dna 2.8.1961 bola z PLZ odovzdana pre lesny zavod Sobrance tato loko. popis uvadzam v povodnom zneni: Gebus Orestan Kopel,c.motora 10452 r.vyroby 1951.Co ma clovek z tohoto popisu dedukovat?Oznacenie O&K poukazuje na starsi model loko.No motor z rokom vyroby 1951 zvadza k myslienke ze by to snad mohol byt aj Stavostroj MD2S, no pri zdravom rozume predsa len zostanem u starsej O&K a domyslim si vymenu povodneho motora za ten z r.1951.Nastastie su aj starsie vykazy z PLZ napr. z r.1959 ked buduci posledny spravca PLZ(vtedy to este p.Gerek nevedel ze bude posledny)preberal spravu PLZ od svojho predchodcu.Tam bolo v kolonke motorove lokomotivy napisane toto:
1)Gebus (stavostroj) v prevadzke.
2)Gebus Ferrovia je v oprave.
3)Mot.loko.Or.Kop. mimo prev.ale
prev.schopna.
Ako vzdy perfektny popis v sifrach, a ziadne vyrobne cisla.(Tu sa clovek musi zahrat na Sherlocka Holmesa)Ale podme dalej, takze loko c.3 je urcite ta O&K odovzdana Sobrancom takze som dedukoval spravne ze to neni stavostroj lebo iny stavostroj je pod c.1 a tu by som mohol skoncit, no a vdaka tymto popisom viem o tej O&K len to, ze je to O&K bez povodneho motoru jej vyrobne cislo ani typ stale nepoznam.Este dodam snad to, ze to moze byt ta Orensteinka co bola zapozicana zaciatkom 50 rokov na Murani(preto som sa ta na to aj dotazoval ci nevies presne co za loko.to bola)ale dokazy zatial na to nemam.
Co sa tyka dalsich masiniek v zozname tak pod c.1 by mala byt BNE50 vyr.c.641 ktora prisla na PLZ prevodom v r.1956 jej povod je neznamy,ale mam informacie ze v tomto roku boli ukoncene prace na prelozke koryta Vahu v Lipt.Hradku a tuto prelozku prevadzal Vahostav takze pravdepodobne od neho bola prevodom odovzdana PLZ.
Loko. pod c.2 je urcite Ferrovia typ G40 494/1943 o tejto loko mnoho neviem mozno ma doplnis ty.Dostali sa ku mne informacie ze na PLZ dosla zo Zavadky,no ci je to pravda to budem musiet este overit v starsich spisoch PLZ.Co sa tyka tebou spominanych stratenych G40-tiek,na jednu mam typ: pocas bojov SNP bola prevezena jedna gebuska udajne G40 z bud LZ Zarnovica alebo Krivan-Detva do Korytnice a v bojoch znicena, ale je to neoverena informacia od pametnikov.Na obrazku je neaka gebuska s vlakom oplenov na jednej z nezatrolejovanych odbociek v Lubochni, podla mna je to typ G40, otazka je, co robi v Lubochni? zeby to bol stroj c.494 z PLZ?
 
zmar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.146.47.87
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 21:26:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lubochna a PLZ bylo stejne reditelstvi a tak se tam zrejme masiny presouvaly sem a tam podle aktualni potreby. V podstate stejne tak se masiny a vozy z PLZ obcas ocitaly v Korytnici. Ta jedna G40 znicena za valky v Lubochni (ja bych to povazoval za pomerne pravdepodobnou moznost), tam byla predisponovana stejnym reditelstvim a predtim si klidne mohla (aspon kratce) zajezdit napriklad v te Lubochni ...

Btw, jeste k tem oplenum z Madarska: v archivni korespondenci skutecne neni zadna zminka o jejich puvodu. Ja bych si klidne myslel, ze mohly byt i nove, vyrobene prave pro tu reparaci? Konec koncu byla to nahrada za novostavbu motoraku.
Nyplzet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 13:16:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: Co chybí RIIIc ze Zbýšova k životu? Vypadá kompletně a i docela zachovale.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 19:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda co se to Kolínské řepařce nedozvídám... http://pilatka.webgarden.cz/pilatcin-obcasnik/erzika-na-kolejich-krd.html
Naši snědí spoluobčané... motorová myš
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 376
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 19:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lokomotiva víceméně kompletní skutečně je. Hlavním důvodem proč jí prozatím život nebyl vrácen, byl odmítavý postoj vlastníka. Byť se ale lokomotiva tváří zachovale, je třeba si uvědomit, že lokomotiva dojezdila silou vůle a kupříkladu stav pojezdu, van a pravděpodobně i kotle tomu odpovídá. Nutno dodat, že minimálně skříňový kotel nyní provozní béesky,byl ve výrazně horším stavu, takže možnost jí život vrátit je jistě reálná.
Kim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 7-2004
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 08:16:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ať se tady nepíše furt jenom o Kolínu, to mě už nebaví. Tohle psali v Rovnosti. http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/vlacky_zbysov_20070823.html
http://brnensky.denik.cz/multimedia/galerie/113623.html

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace