K-report
 

Archiv do 05.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční muzea a spolky » Archiv do 05.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 17:09:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta je krásná... Teď už byste mohli vypravit hezkej manipulák, kdyby byly koleje dál. Plánujete i nějaký brzdící vozy? Přeci jen ten kopeček na most... A z kterýho roku ta zetka je? Díky motorová myš
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 18:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna sada snímků jen tak na prázdniny zde http://zeleznicka.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie . Přeji příjemnou zábavu . motorová myš
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 19:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby rozkrádání kolejového materiálu z úseku Zubrnice - Lovečkovice dostalo nový rozměr, povolil Krajský úřad ústeckého kraje novou sběrnu druhotných surovin přímo vedle lovečkovického nádraží. Jak z prvních týdnů provozu tohoto "obecně prospěšného" zařízení vyplývá, o kvalitní materiál nouze není.
 
 
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:39:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a je to:místo aby přispěli právě nějakými podobnými akcemi jako v Kolíně,tak opět hází klacky pod nohy klackové nestydatí,smečka vlčí...Skutečně zde vidíte,že ouředníci z kraje nedělají zhola nic pro turistický ruch v kraji.Jinak mne napadá taková malá nerovnost:Jisté úzkorozchodky byly za 1Kč!Proč za stejnou položku nebyl předán pracně oživovaný úsek přes Zubrnice?Pro někoho to jde a pro někoho ne?
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 20:43:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin Kašpar: Ty kolejnice na fotce jsou evidentně ze stavby. V opačném případě vám něco brání to ohlásit (prásknout)? Domluvit se s provozovatelem?
Zdepa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 22:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano. pokud potkáte ve sběru kolejnice vašeho vzoru tak to nahlašte. my v lomu, co jsme svého času sjezdily všechny sběrny v okolí berouna a popovidali si s majiteli, že pokud tam uvidíme cokoliv co se podobá materiálu polních železnic, tak běžíme na policii, už nám sami volají pokud si nejsou jistí. jedno podání před 5-ti lety bylo v berouně (ukradly nám cikáni 2 kusy koleje) a od té doby vše v pohodě
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 22:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je v tom, že k úseku, kde se nejvíce krade, nemáme doposud žádný aspoň prozatímní majetkoprávní vztah, čili k úspěšnému řízení je potřeba aktivní spolupráce současného vlastníka - tedy řetězce SŽDC SDC ST. Ten samozřejmě řeší "závažnější provozní problémy" a než přijde řada na nějaké zbytky někde v kopcích. Mimochodem, pokud máte "štěstí" a zloději jsou dopadeni přímo na místě činu, je třeba jim prokázat, že všechny nařezané kusy nařezali opravdu oni. Pokud se nehodlají přiznat, tak je tím docela problém. Navíc někdo musí ten objemný "předmět doličný", tedy třeba nařezané metry kolejnic odvézt někam na služebnu. Policie na to není samozřejmě vybavena a tak aby jste si pomalu vydržovali pohotovostní četu, která ten materiál nějak zajistí, což se povede zase málokdy. Až toto absolvujete několikrát po sobě, nabydete dojmu, že vlastnictví čehokoliv je v tomto státě snad trestné. Další martýrium následuje při vyčíslení škody, aby majitel, tedy opět SŽDC SDC ST vyčíslil skutečně objektivní výši škody, která by se dostala nad limit 5 000 Kč.
Na čem se dá domluvit s provozovatelem sběrny?
Jindřich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 17:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Policice v takovém případě nic stejně nevyřeší. Když nám naposledy na Křimově vybílili OTÍCI výtopnu, vše jsme nahlásili. Chvilku po této události jsme vyfotili dva OTÍKY jak nám začali rozebírat odstavenou M 131.2. Opět jsme to vše nahlásili a poskytli fotografie pachatelů včetně SPZ.Po měsíci přišlo vyjádření, že nic nezjistili a případ se odkládá. Takto funguje v Chomutově Policie ČR.
www.holiday.cz/lokomotiv
KPL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.111.164
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 21:54:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Kašpar, Jindřich:

jestli vám to uleví, nejste v tom sami
 
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 07:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KPL - nojo, když vy ste nechali na trati před Šenovem podle pána inšpektóra jen uniformu a divíte se, že vám jí někdo čórnul... nebo teda možná i kalhoty a čepici...
Bohužel pomůže jen přímé hrubé násilí, které možná odradí potenciální podobná prasata, ale při jejich iq <= dnešní datum... nevím nevím
Jindřich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 1-2004


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 09:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že všude je to stejné.Jeden z rozumných policistů(zní to zajímavě) mi poradil, že pokud přistihneme pachatele při činu, máme mu dát přiměřeně do tlamy.
www.holiday.cz/lokomotiv
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 6-2003


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 13:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_reiser: Bohužel pomůže jen přímé hrubé násilí...
Navádíš zcela správně, ale myslím, že to není jen věc tvého osobního názoru na tyto jevy, ale i snaha získat další klienty pro obor své činnosti, viď
Společnost pro veřejnou dopravu Lokálka Pňovany - Bezdružice RegioMap Plzeňského kraje
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 14:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však už mám pro takový případ připravenou dojemnou závěrečnou řeč
Málem už jsem něco podobného realizoval, když jsme sestřelili naším strojem na přejezdu auto... "Řidič" měl štěstí, že jsme se věnovali na hlavě zraněné paní-tchyni, kterou vezl, jinak to tak říkajíc odsral, takhle jsme vychladnuli... Tchyně se zachránila-to bude pro něj větší trest
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 05. srpna 2007 - 00:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V poslední dráze jsem poněkud nepochopil vyznění článku "loučení s albatrosy" (180.001 a 2) a narážky na údajné snahy některých muzejních institucí o získání těchto vozidel. Tedy nic nikomu nedat, vše nechat velké dráze, pak si nechat obě loko za státní peníze připravit na šotoakci, pofotit, odstavit a zahodit. Nebo to bylo myšleno jinak?
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 11. srpna 2007 - 20:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osecká Pouť 2007 - jízdní řády zvláštních parních a motorových vozů zveřejněny na www.kphv.cz Těší se na Vaši návštěvu pořadatelé a spolek KPHV.
Motoráček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 12. srpna 2007 - 18:13:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Kašpar: Nevěř všemu, co se píše v Dráze. Vše je trochu jinak, ale zatím to sem nemohu napsat.
Zachrochtám, zavrčím, zahalím se do oblaku dýmu a zmizím jako červený sršeň!
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 16:40:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Téma, které tady dlouho nebylo.

 
Jindřich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 18:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Muzeum na Masaryčce je hloupost.Ideální místo je Děčín východ.
www.holiday.cz/lokomotiv
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 291
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč je nejlepší Děčín východ ??????? To by mě opravdu zajímalo. Tím nehci hájit Masaryčku.
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jindřich:
no jistě, pro takového Moraváka je nejvhodnější místo na druhém konci republiky. Chomutov, Lužná, Děčín...
Jako kdybych já argumentoval, že nejlepší místo je Bohumín.
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
Silenymax
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 19:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČmoudČmoudik protože to pak bude mít blíže do Děčína já bych byl tedy po prahu už jen lepšé dostání se do prahy než doděčíná bráno pro lidi z moravy a dále je fakt že zase do děčína by mohly chodit více němci ale ty si dojedou i do prahy rádi ....¨a muzeum je pro český národ a ukázání co české ručičky vytvořily takže jednoznačně praha ... ikdyž plno lidí bude hájit Děčín tím žetam jsou lepší prostory a pod...

jo a ještě ČmoudČmoudik už se to blíží ještě 22 nocí...
ICQ 134407993
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 21:21:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pravapara: no, to už tu fakt dlouho nebylo... Nový ředitel NTM je podle mých informací asi opravdu kompetentní, především zastavil personální zemětřasy.
Postoj ČD k NŽM je neuvěřitelný, naštěstí do toho už nemají víceméně co kecat.
Mmch: Ing. Zeithammer soud vyhrál a je znovu zaměstnancem NTM.
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 21:34:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mě to přijde jako nějaká kachna. V době, kdy ministerstvo kultury má ušetřit miliardu, se tu v klidu konstatuje, že s penězma není problém. Kromě toho, vtěsnat historii do 40 vozidel a 10 drezín znamená, že tam těžko bude prostor pro další exponáty, které vývoj během dalších padesáti let přinese. Ostatně, jaká bude přístupová cesta k tomu objektu.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 13. srpna 2007 - 23:39:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V přístupu k objektu nevidím problém..kdo chodil na burzy tak nemá problém v orientaci..Brána k "poštovnímu" příjezdu a asfalt .cesta pod opěrnou zdí..pod most magistrály.Je to mimo kolejiště a v bezpečí..s tím napojením na kolejiště je to nesmysl..ach ty naše ČD..pokud už je někdo podmáznutý s jiným lukrativním využitím prostor depa tak se nedivím nesouhlasu ČD...magoři..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 06:09:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Masaryčce je poměrně dost málo místa na počet exponátů...Do budoucna se "určitě" uvažuje o renovaci vozidel třebas umístěných v depozitu v Chomutově.Pokud by jenom toto mělo být na "Masně",tak už teď je plno.Prostory budou muset být o hodně větší a nejspíše by bylo nejlepší postavit pořádnou velkou halu.Je to otázka "chechtáčků" a placu.Nejlepší by ale v tomto případě dle mne byla Morava.(nikoli lokalita Hanušky či podobné...)Stejně tak je na tom areál Čelákovice,i když tam by zřejmě bylo možno pořádné muzeum postavit na místě stávající depozice.Ta masna je prťavoučká a je jí každopádně škoda....Děčín-nemám představu jaký areál to má být.Možná by to nebylo špatné....Ne všechno musí být ve státečku v tomto státě nebo městě všech měst.Ten pragocentrák...V tomto případě tedy spíše Čelákovice a zdejší depozička do modrenizací...Jo,"chechtáčky" jsou přeci jen úsměvné lístečky....
Silenymax
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 07:02:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no když by se to nevešlo tak by se udělala druhá expozice dotupná železnicí a pendloval by mezi nima historický vláček a je jedno ať už pární nebo diesel motorák ale mohly by se po různu střídat třeba 5 vozidel (třeba 1 pára a 3 motory + komárek aby bylo využití)

tj stím že by bylo možno návštívit obě expozice nezávisle na sobě tj za jednu cenu a za jinou obě + přeprava tam a zpět tím

aaa žvatlám nesmysly sem unaven po noční no tak nikdo nekamenujte
ICQ 134407993
Jindřich
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 08:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musim souhlasit, že pro Moraváky je Děčín daleko, jenže Masaryčka je díky stavbě Nového spojení značně zmenšená.Neumim si tedy představit, jak by se tam vozidla NTM, která jsou prozatím v depozitu Chomutov, vešla. Jedna stránka věci, je ta, že by muzeum na Masaryčce bylo dříve hezké.Druhá stránka věci ale je, že i do této oblasti vstupuje politika a tudíž pochybuji, že by vzniklo NŽM na lukrativních pozemcích v centru města.A pokud NŽM bude v Praze, Olomouci či v Děčíně, nikdy nedojde k ukojení každého šotouše.Na jednu stranu bych i přál to muzeum Olomoci.
www.holiday.cz/lokomotiv
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 11:17:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouši z Čech mají k dispozici Lužnou a Jaroměř, případně i halu NTM na Letné. Případné zřízení muzea v Chomutově nebo v Děčíně by opravdu bylo pro šotouše z Moravy nevýhodné. Zejména poté, co až na několik vyjimek byly dochované parní lokomotivy redislokovány výhradně na území Čech.
Silenymax
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stejně nakonec upravějí za pár mil.kč chomutov a budou to mít bez práce
ICQ 134407993
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Alf. Na burzu jsem kdysi chodíval také, jde jen o to, aby ta přístupová cesta a také nějaká plocha k parkování byla součástí areálu muzea. Což je odhadem plocha větší než samotný areálek depa samotný. Sice polohu v rámci země to má dobrou, ale tím asi všechny výhody končí. Dnes se jedná o torzo bývalého depa, což je samo o sobě z historie železniční dopravy dost málo. Tento areál bude do plánované kapacity ihned naplněn, dopadne to jako s dopravní halou v NTM. Zaplní se a pak několik desetiletí na to bude sedat prach, než se za padesát let seženou peníze na další, trochu větší. A řešit polohu podle toho, jestli to mají Češi nebo Moraváci dál nebo blíž...
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 12:59:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin kašpar - Jak již tady někdo výše naznačil, nevím, co by na to například severočeši říkali, kdyby to muzeum s celostátní působností bylo například v Bohumíně. Poloha muzea v rámci ČR je důležitá.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4361
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 13:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin kašpar: k těm "albatrosům". Moc jsi to nepochopil. Nejde o žádné narážky na muzejní aktivity, ale čiré kostatování, že o mašiny mají zájem muzejníci (celkem lhostejno jací) a že je v budoucnu velmi nepravděpodoné, že setrvají obě pod jednou střechou. Celkem mě i udivuje, že 002 je podle všeho stále v Třebové, cesta do Chomutova aby stihla Den otevřených věcí se zdála být hotovou věcí...

A tu poznámku o přípravě mašin na akci za státní peníze.... no radši nic...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4362
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 14:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motoráček: to máš pravdu, že nelze věřit všemu. A to ani zde napsanému...

Situace se na dráze (a nejen tam) neustále mění, co platilo včera nemusí dnes a opačně.
Pravapara
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 14. srpna 2007 - 17:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu to shrnout?
Článek o muzeum NŽM vyšel v tisku. Toto je ofocené z Hradeckého deníku. Myslím, že to tedy prošlo celostátně, ale na šotostránkách žádná odezva.
Existuje rozdhodnutí vlády ČR o zřízení Národního železničního muzea v Praze na Masaryčce. Proto byly i objekty bývalého depy bezplatně převedeny na NTM (nakolik je to právně v pořádku, je na diskusi). Vláda také rozhodla, že na vybudování muzea uvolní 300mil. Protože se s budováním muzea nikdy nezačalo a Magistrát města Prahy to i snad v územním plánu blokuje, k čerpání nikdy nedošlo. Peníze ve státním rozpočtu jsou jaksi fiktivní a určitě je shrábne někdo potřebnější. A pokud je těch 170mil. na investice pro celé NTM, tak pochybuji, že to bude moci jít jen na Masaryčku.
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. srpna 2007 - 20:15:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár foteček z běžného provozu na JHMD zde http://www.fotomysak.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie&fs=zeleznice . motorová myš
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 19:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další novinky a zajímavosti z řepenbahnu zde http://zeleznicka.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie
. motorová myš
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 21. srpna 2007 - 11:17:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolínští řepovoziči, vytváříte Dějiny, protože už o vás píše i časopis Dějiny a současnost (konkrétně v č. 8/2007). Je tam zmínka i o "akci pražec" atd.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 15:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám velkou prosbu,
nemá někdo ze zde diskutujících kontakt na "Zahradní Železnici Zásmucka" .. na Pacifiku jsem stránky sice našla,ale kontakt už nikoli ...
Chtěli bychom učiniti návštěvu,ale bez předchozí domluvy si netroufáme ...
Případný kontakt prosím na mail .. Ď.


ICQ 237-113-861
ROroRO
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.20.140
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 18:20:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravapara: Nejde jen snad ani tak o Masnu, jako takovou. Město tam drží do roku 2012 stavební uzávěru.Plánovaná je nová trať rychlodráhy v ose Negerliho viaduktu směrem pod hlavní nádraží, zajišťující propojení Wilson - Berlin. Nástupiště v podzemí Hl.n. Další problém je, že pozemky před bývalým depem - parkoviště pod Magistrálou je už t.č. soukromý (ING). Podobně i pozemky směrem k Vítkovu. Stísněnost pod Magistrálou a Novým Spojením, to taky není nic moc. Bylo by rozumnější zbudovat zde všeobecně strojírenské muzeum. Díky původní koncepci "vozovky", tam budou modernější, čili objemnější vozidla našlapaný, jak sardinky. Masna je prostě malá, mělo se jít s muzeem do Buben! Tam je krytých kolejí skoro 5 km! Nebýt KHKD a J.Křenka , tak se původní točna z Masny, zásluhou zasloužilého pracovníka a chvíliředitele ŽM K.Z., ocitla ve šmelcu. Ještě, že jí soukromníci vykoupili! Díky.
M.Kunt
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.25.181
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 20:06:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://prazsky.denik.cz/zpravy_region/muzeum20070811.html
(to už tu bylo)
http://www.archiweb.cz/news.php?action=show&type=1&id=3745 (zvláště diskuse stojí za to ; zdejší P.T. čtenářstvo upozorňuji na 3. odst. od konce)

http://insolitus.bloguje.cz/517206-navsteva-zeleznicniho-muzea.php

NTM komentovat nebudu, ale něco jiného ano: dostal jsem dnes mail z Bruselu, že řada turistů a zájemců odtud chce do Česka na železniční památky - co mají doporučovat. Myslíte, že jsou nějaké stránky anglicky nebo francouzsky? Moc jich není. Asi nejlepší má JHMD. Třeba "z Bruselu" placený Kolín - nic. Škoda, měli bychom se nad sebou zamyslet...
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 20:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad M.Kunt : rádi bychom je měli, ale je těch starostí moc, a všechno bohužel nejde hned, pořád jsou tu věci, které mají přednost.... Ale v průběhu září budou alespoň letáčky v němčině a angličtině, poté doufám přijde na řadu web... motorová myš
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 22. srpna 2007 - 23:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. M.Kunt: Nevím, jak je to jinde, ale třeba z hlediska cestovního ruchu se v Ústeckém kraji setkávám s názorem, že technické nebo industriální památky připomínají práci, proto odrazují turistu od návštěvy, který chce pouze odpočívat mezi hrady, zámky a jezdit po předražených cyklostezkách. Je to možná přitažené za vlasy, ale vzneste občas dotaz na informačním středisku na tuto oblast.
K muzeu na Masaryčce - absence parkovací plochy či dokonce přístupové cesty považuji v centru Prahy dost za průser. Ale možná jsou to pozemské přízemní starosti...
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1836
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 12:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad NTM... odkdy tam sedí Horymír Koníček? v mé korespondenci s NTM se za ředitele vydával nějaký Horymír Kubíček...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 18:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na www.kphv.cz zveřejněny další foto z akce "Parním vlakem k Berounce" a foto z Osecké pouti. Tímto všem návštěvníkům děkujeme jménem KPHV a Krušnohorského expresu za hojnou účast a doufejme že se tam setkáme i příští rok!
Metcalf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. srpna 2007 - 23:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jarda_kučera Nějak se nemůžu doklikat do fotogalerie na www.kphv.cz. Co je špatně Jardo?
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 09:03:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Metcalf:Nejsi sám
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 15:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drazí kolegové a nejet Vy, dovoluji si Vám oznámiti, že dneškem počínaje bylo zprovozněno diskuzní fórum přímo na řepařském webu http://zeleznicka.bloudil.cz/forum/ . Tímto samozřejmě neodcházíme z K-reportu ani odjinud, můžete nám psát kam bude ctěná libost . Těšíme se na Vaše návštěvy, podněty, dotazy, připomínky atd. motorová myš
Jarda_kučera
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 17:41:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teda nevím, pánové, jste jediní kdo to nemůže najít. Po otevření kphv.cz se vám zobrazí kresba Všudybylky a pod ní je tlačítko "Vstupte", takže na to kliknete a jste na hlavní stránce. Vpravo jsou odkazy a tam je "Naše fotogalerie". Stačí takto?
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 24. srpna 2007 - 21:42:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jarda Kučera:Jo,funguje.Malé písmo vpravo je příčinou...
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 19:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda co se to Kolínské řepařce nedozvídám... http://pilatka.webgarden.cz/pilatcin-obcasnik/erzika-na-kolejich-krd.html
Naši snědí spoluobčané... motorová myš
MP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.142.173
Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 21:34:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V diskusi o parních lokomotivách se objevily fotky z depa ve Velenicích. Nedávno jsem tam projížděl a ani ve snu by mě nenapadlo že tam vevnitř něco stojí. Že to je ale 555 a 365 to mě teda dostává. Budeme mít zachovány v Lužné nebo Ntm duplicitně lokomotivy novějších trakcí ale 365 si tam nechaj rozkrást před očima. No holt to asi patří někomu nedobytnýmu. Ještě jedna zima a střecha skončí na těch mašinách.
Je to škoda.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 18:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dával jsem následující příspěvek do "Parních lokomotiv", ale bez odezvy, tak to zkusím tady, třeba budu úspěšnější :-):

Vážení, při listování starými Dráhami mi padl do oka článek Poslední výkony parní trakce v pražském uzlu (Milan Bíba, Dráha 8/99, s.5 a dále), kde se mj. píše: „… Šlo například o 534.0392, využívanou zde do března 1977 a posléze předanou Národnímu technickému muzeu.“
Přiznávám, že jsem nikdy o této záležitosti nikde neslyšel nečetl. V žádném z dostupných seznamů zachovalých kremáků se tahle mašina nevyskytuje. Může to někdo upřesnit nebo vyvrátit?
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 14:51:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: nejde o botu, neměla to být 534 0342??? Ale jen hádám
http://vrbam.ic.cz/
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 23:07:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrbam: doslova opsáno a 3x zkontrolováno :-))). Ale stejně - i kdyby. Existuje snad 534.0342??? Naposledy klatovská 534.0432 s Vršovicemi snad nikdy nic neměla společného a nikdy ani nebyla určena pro NTM. V seznamech lokomotiv určených k zachování v NTM byl z poválečných kremáků (534.03) vždycky jen 534.0301. Oba zbývající v Čechách (.0323 a .0432) se zachovali více méně proti vůli vrchnosti.
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 09:08:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tisku se objeví různé blbiny:
příklad: Někdy v polovině sedmdesátých let byl v Železničáři (podnikové noviny tehdejší Severozápadní správy ČSD) článek, v němž bylo uvedeno, že lokomotiva 387.016, která hnila v Kovošrotu Č.Lípa bude zachráněna pro muzejní účely. V roce 1980 však byla rozřezána (sám jsem byl svědek likvidace).Jen na pojezdu bylo křídou napšáno NEŘEZAT URČENO PRO NTM. Dokonce jsem řezání fotil i když blo škaredé počasí. Kde jsou dvojkolí,části rozvodu atd. nevím, v Lužné je pouze blok válců, který byl zachráněn přímo z kovošrotu.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 21:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past: to je sice pravda, ale tohle bylo napsáno v roce 1999 v poloodborném časopise s bibliografií etc. Dneska se nedá na nic spolehnout
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 14:06:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na obálce knihy "Zápas o Benešovy dekrety před vstupem do Evropské unie" - viz www.dokoran.cz/index.php?&p=book.php&id=325 se objevilo vskutku zajímavé ilustrační šotofoto.
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1684
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 19:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aaa,Nové údolídocela vtipnej nápad..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 03. září 2007 - 20:19:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco nového z Kolína http://zeleznicka.bloudil.cz/?lang=cz&page=fotogalerie .
A kdo budete mít možnost, 6. září na ČT 2 od 15.25 jde pořad Svět na kolejích, který je věnován řepařské drážce. motorová myš
franta007
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.44.206
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 12:58:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na čt24 byl rozhovor s řiditelem TM a nějakou osobou od železničního muzea(či nějak tak) a o muzeu na Masaryčce mluvili jako o hotové věci. Tak to by bylo fakt dobrý. Viděl jsem jen kousek, doma se na to kouknu jestli to má čt v archivu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace