K-report
 

Archiv do 16.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční uzel Praha » Archiv do 16.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 11-2002


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 11:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde to kradou? Pokaždé někde jinde, nebo stále na stejném místě? Už mi do ucha zazněl návrh dát tam odstřelovače...
http://www.masiny.zde.cz
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9886
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 16:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeptám se i tady - to si toho nikdo z projiždějících strojvedoucích nevšimne? Jak dlouho ta demontáž trvá?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
K. A. F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.189.227
Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 22:33:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp a Hroch: V Libni
- napojení čtyřkolejky od hlavního a Sluncové, odpojení depa na západním zhlaví jsou ve stavbě Nového spojení;
- východní a střední zhlaví + 2. a 3. nástupitě jsou v probíhající stavbě "Libeň - Běchovice, 1. část";
- zbytek západního zhlaví je ve stavbě "Libeň - Běchovice, 2. část", na níž je zpracovaná přípravná dokumentace (DÚR);
- no a mimoúrovňový přesmyk z ranžíru do Malešic by měl být stavbou "Libeň - Běchovice, 3. část", která ale vyžaduje změnu územního plánu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3847
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 18. srpna 2007 - 23:12:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zbytek západního zhlaví je ve stavbě "Libeň - Běchovice, 2. část", na níž je zpracovaná přípravná dokumentace

Hmm, tak přesně toho jsem se obával; ale stejně dík!
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3867
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 00:23:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeptám se i tady - to si toho nikdo z projiždějících strojvedoucích nevšimne? Jak dlouho ta demontáž trvá?

Hezká úvaha, ale trochu bych ji rozvinul:
- Opravdu fýra pozná, že se nejedná o řádné dělníky, ale o zloděje?
- Kdyby fýra okamžitě nahlásil, že viděl zloděje, za jak dlouho je na místě policejní hlídka? Resp. co jiného by mohl v té chvíli dělat?
- Pokud zloději slyší přijíždějící vlak (a že vlaky opravdu nejsou tichošlápci), umějí se schovat tak, aby je nikdo nezpozoroval (bujné vegetace je všude okolo docela dost)?
- Nemají ti, kteří se takovouto činností "profesionálně" zabývají (zde se patrně nejedná o náhodné kolemjdoucí, kteří to jen tak zkusí) zmáknutý (odpozorovaný) jízdní řád?
- Pokud by někdo, dejme tomu ze stavby, narazil na takovouto skupinku, jak by se zachoval?
- ...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1533
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 19. srpna 2007 - 11:41:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bkp: - fíra těžko rozezná jestli jde o dělníky nebo o sběratele kovu-a v mnoha případech jde o tytéž osoby.Během směny položit kabel,po směně vyhrabat kabel.
- s tímto už zkušenosti mám,navést někde k trati policajty trvá i 10 minut jenom po telefonu.
- když se budou schovávat u každého vlaku,tak budou více podezřelí,takže bych tipnul,že to tam brali nadrzo(a možná i ve vestách některé ze stavebních firem)
- to samé jako předchozí bod
- "Néé,nazdar bráácho,chceš pomoct"??
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 07:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všiml jsem si, že od Libně jsou podél stávající trati na hlavní nové patky na sloupy, to tato trať zůstane taky zachována?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3885
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 20. srpna 2007 - 09:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zůstane zachováno napojení depa Libeň, a to jak do libeňské stanice, tak směrem na hlavní.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 11-2002


Odesláno Neděle, 26. srpna 2007 - 17:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to tu nějaké mrtvé, tak to trochu oživím. Na běchovickém zhlaví Libně se patkuje až po most přes Rokytku. Další patky rostou u Odb. Kyje (2 díry pro patky jsou už i na začátku nástupiště u mostu - včera je tam dělaly 2 bagři)
http://www.masiny.zde.cz
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 00:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidávám nějaké fotky - chtěl jsem vidět naše mizející stará, rezavá návěstidla...

Jinak, ono se kradou nejen kabely, ale dokonce i sterk z koleji! Viz SK108 Běchovice..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oběhy 350, rok 2007 KNIHA JÁZD rušňov 350 Babitron Poloha vlaku ČD XLS Brno-Praha
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 332
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 27. srpna 2007 - 00:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste jsem se chtel zeptat - Pry, ze se autoblok mezi Bechovicema a Malesicema nekdy vypina, resp. dava Rozkazem, ze neplati, a jindy zase plati a jezdi se podle nej.
Ale to snad ani nejde, aby byl jednou rozvrtanej a podruhe zase platnej a jezdilo se podle nej, kdyz do toho vrtaji, ne? To se snad musi nejak uredne schvalit, ze je v poradku..
Jak to tam s tim je ?
Oběhy 350, rok 2007 KNIHA JÁZD rušňov 350 Babitron Poloha vlaku ČD XLS Brno-Praha
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 28. srpna 2007 - 23:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 15:05 jel z Holešovic nějakej zvláštní vlak s dětma do Ústí nad Labem, souprava byla tvořena 3*Bt
 
 

Co mě však udivilo, bylo, že průvodčí před odjezdem zamykala všechny dveře plné soupravy čtyřhranem a nakonec asi i ty poslední, co v nich stála, když dávala souhlas. Parně to bylo z bezpečnostních důvodů -aby si děti za jízdy neotevřely a nevypadly (tyto dveře nemají žádné blokování) Ale nechci radši vidět, co by se dělo, kdyby bylo nutno urychleně opustit soupravu (např., kdyby začlo hořet). Asi by se skákalo z oken. A já si právě myslel, že u vozů s lidmi musí být zajištěny dveře tak, aby je bylo možno otevřít bez použití speciálního nástroje...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 08:46:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před zhruba 65 lety také jezdily tímto směrem vlaky, u kterých se to nedodržovalo. Ty ale v Bohušovicích nad Ohří uhýbaly na vlečku do Terezína. Nedobrovolní "cestující" byli před odjezdem shromážděni ve Veletržním paláci (nyní galerie moderního umění), transporty pak odjížděly z Prahy-Buben (Holešovická přeložka ještě neexistovala).
Cernys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 9-2004
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 09:00:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel: Docela drsná poznámka
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 09:11:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ano. Myslím si, že toto téma by se mělo věnovat spíše (zejména novým) stavbám žel. infrastruktury v Praze. Já s tím off-topic nepřišel.
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 09:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v archivu pár nových fotek z úseku Klánovice - Dolní Počernice, tentokrát od jiného autora (Drak z Metrowebu) -> http://praha14.vhd.cz/fotky/thumbnails.php?album=84 ... díky za ně..
Bram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 29. srpna 2007 - 10:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cogwheel: Bylo by vhodné doplnit, že pro "nedobrovolné" cestující byly vagony obvykle pouze s místy k stání a nešlo se z nich kochat výhledem na ubíhající krajinu.
Flodur
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.238.44
Odesláno Čtvrtek, 30. srpna 2007 - 21:06:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tuto adresu jsem umístil fotky východní části NS, které jsem dnes vyfotil v 19 hodin a drátovalo se jak o život, http://rudyk.rajce.idnes.cz/Nove_spojeni_30.8.2007/
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 08:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy se má spustit provoz po nové trati z Vítkova do Vysočan (to je přes most Balabenka???) a Holešovic?
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 16:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V prosinci 2008 s novým GVD 08/09. Alespoň takto jsem to pochopil.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7210
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 19:22:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_j: Zprovoznění Nového spojení je plánováno na 31.8./1.9.2008. Nejspíš k tomu bude i nějaká dílčí změna grafikonu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Iamgood
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 21:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar lidi, dotaz od laika - chápu to dobře tak, že teď někdy začne jednokolejný provoz Běchovice - Kyje a že někde v těch Kyjích bude nejspíš tedy provizorní kolejový přejezd?? A existuje někde plánek, jak bude budoucí podoba běchovického zhlaví Libně? Kam bude zapojena ta kolej navíc? Díky za info.
To je můj názor na tuto věc. :-)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3922
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 31. srpna 2007 - 23:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provoz na Novém spojení bude spuštěný přesně za rok, vlaky od Běchovic po něm nejprve jezdit patrně nebudou (protože výluky Běchovice - Kyje - Libeň), s převedením Pendolin na hlavní bych také příliš nepočítal (protože rekonstrukce 1. až 4. nástupiště hlavního nádraží), to všechno až s prosincovou změnou JŘ.

Iamgood:
Přesně tak; nová kolej nebude nikam zapojena, povede průběžně z Poříčan až do Libně. Podoba Běchovic pro hlavní trať bude stanice se třemi hlavními dopravními kolejemi a jednou předjízdnou pro směr Kolín.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1694
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 10:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Já jsem hlavně zvědavej, jestli se s těmi nástupišti na Hlaváku vůbec začne. Výběrové řízení zatím probíhá snad jen na 1. tunel. Bylo by hezké kdyby se to celé zvládlo do prosince příštího roku, ale to by to museli začít kopat začátkem ledna.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 11:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Ono se musí kvůli rekonstrukci nástupišť dělat výběrové řízení na TUNEL? Nebo se má jednat o rekonstrukci nástupišť + zhlaví + tunelu(ů)?
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 2039
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 12:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí jsem se na ČT1 dozvěděl z úst zástupkyně SŽDC, že Nové spojení v Praze propojí dokončený 1. a 2. koridor . Tak na to si počkám
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 13:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to jsem slyšel taky. Bohužel jsem u toho obědval a málem mi zaskočilo
Gatto nero
www.pendolino.cz
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 398
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 14:47:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masarykovo nádraží 01.09.2007
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3924
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 01. září 2007 - 16:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masinka, Honzík:
Citlivky. To jste nikdy před tím nečetli noviny, nesledovali TV zpravodajství...?

Rail2005:
Pěkné fotky.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 495
Registrován: 7-2005


Odesláno Neděle, 02. září 2007 - 17:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

railmene ty tvoje fotky sou fak sjuuupr
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 11:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě trocha estakády Masarykovo ze soboty 1.9.2007. Počasí nebylo nic moc, takže je to v rámci možností.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Milan Ch
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.69.32
Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 19:36:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: Díky za pěkné foto jak z estakády tak z Mas. nádraží. Jsou fakt super.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1696
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 20:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan: Právě že bylo vyhlášeno jen výběrové řízení na reko kolejí v 1.tunelu.
O žádném jiném, tedy na reko zhlaví a nástupišť, nevím.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3982
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 21:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak rozsáhlá ta rekonstrukce kolejí v 1. tunelu má být? Pouhá odbnova stávajícího, anebo zcela nové?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 16:22:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapa: Tak teď už tomu rozumím. Já myslel, že výběrovka na reko nástupišť už je hotová věc... Díky.
K. A. F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 17:53:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na rekonstrukci kolejí v 1. vinohradském tunelu se soutěží projekt. Tunelové trouby se práce týkat nemají, nový bude kolejový rošt, štěrk, přizpůsobí se TV.

Na "Západní část" Prahy hl. n. je projekt hotový, vypsání soutěže na realizaci lze čekat během nejbližších týdnů.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 18:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K.A.F. jen dotaz odbočka Blatov a "suez" zůstanou jak byly i po "koridorizaci"? A od Malešic se bude zapojovat trať jak? Nechci otravovat ale nějako mi to uniklo. Když tak stačí jen odkaz. Děkuji
K. A. F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 18:35:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blatov a Suez teď beze změn. Se stavbou Úvaly - Běchovice budou na Blatově spojky na 100 a přibude odvrat. Od Malešic do Běchovic beze změn.
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 18:50:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K.A.F děkuji.předpokládám že všechny koleje budou banalizované?
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 22:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mužu se zeptat jestli se krom dosazení nových kolejí na masaryčce ňák výrazně změnila i spoloha vyhybek / kolejí? Jestli jo, nemáte tady prosím někdo obrázek původního kolejového rosmístění a dnešního (nebo jak to plánují)?
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 22:21:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Gregor:Současná poloha výhybek a kolejí je celkem dobře patrná na fotkách od Rail 2005 o pár příspěvků výš.(spodní řada).
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7245
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 17:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už asi třetí den za sebou vždy odpoledne či večer pendlují OKD-D se štěrkem ve vozech Ua z Krhanic přes Čerčany někam do Prahy, nejspíš do Běchovic. Může mi tam to sypání někdo potvrdit? Jde o soupravu 2*740 + 28*Ua + 2*740, vše OKD-D.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
xyz1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.224.231
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 19:18:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vůbec pokračuje přestavba odbavovací haly Hlavního nádraží? Jezdím tam cca každé tři týdny a nic se (podle mě) neděje. A za tou ohradou ze sádrokartonu bylo vždy ticho.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 19:43:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď je slyšet ruch,ke dveřím přijíždějí auta s materiálem,asi se začalo dělat.
Jiří_marel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 7-2007
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 09:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi 7 kolejí zbylo v prostoru Masaryčky kde se uvažuje s nástupišti pro vlaky na letiště.Zajímalo by mě zda se budou nyní využívat na odstavování souprav či se soupravy budou odstavovat v žel.st.Bubny.Budou se v rámci nynější rekonstrukce také upravovat koleje u 1.nástupiště kratší 2.nástupní hrany a koncová kolej k poště?Jsou tyto koleje vůbec využívány?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3992
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 10:12:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, stávající rekonstrukce se týká pouze zhlaví a zabezpečovacího zařízení.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 11:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Bkp: + Trolejového vedení.

Mám dojem, že by nemusel být takový problém v blízkém budoucnu opravit jednotlivá nástupiště. Postupně, jedno po druhém, vždy, když se najdou nějaké peníze.

Neměl by být ani problém zvednout je 550 mm nad TK, s výjimkou 1. koleje, kde to asi problém bude, protože do podélné budovy jsou nějaké vchody.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3995
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 11:25:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neměl by být ani problém zvednout je 550 mm nad TK, s výjimkou 1. koleje, kde to asi problém bude, protože do podélné budovy jsou nějaké vchody.

Tuším, že do těch vchodů jsou nějaké schody.
Jinak, dík za doplnění.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 881
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 11:47:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuším, že do těch vchodů jsou nějaké schody.

Obávám se však, že se jedná o schody dolů.
Popravdě mě přeqapilo, že se to neudělalo již při rekonstrukcích vlaštovek, které proběhly v minulých letech. Vždyť se tam daly naházet vyžilé bkp panely od DP a zaasfaltovat.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1698
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 12:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slídil: Tak by se 1. kolej trochu zahrábla...
Tomášk: Jen né proboha asfalt.

(Příspěvek byl editován uživatelem Zapa.)
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
R.Š.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.157.234
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 16:08:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před časem se mluvilo o kompletní obnově nástupišť na Masaryčce, která snad počítala s tím, že budou rozšířena. Chápal jsem to tak, že první a druhá kolej zůstanou jak jsou a nástupiště č. 2 a výše se rozšíří spou s posunem kolejí. Jak tento záměr koresponduje s prováděnou rekonstrukcí výhybek mi není známo. Je také otázkou jak to nakonec s tou Masnou bude v budoucnu.
Jamessn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 16:57:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokračuje přestavba odbavovací haly Hlavního nádraží?
Včera jsem tam už čichal barvy a laky
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1699
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 19:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jamessn: Ty tam čicháme už dobrý tři měsíce, tedy ne dole, ale nahoře.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
chodec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.223.57
Odesláno Středa, 12. září 2007 - 16:25:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii
pozdě ale přece.. ty Ua jezdily do běchovic. sypala se 2.kolej
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7293
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 23:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na hlavním nádraží v horní hale se objevila nová ohrada tam, co uprostřed bylo občerstvení, který přestěhovali úplně na konec haly k jižnímu podchodu, tam co byly taxíky - no, tam toho moc neprodají.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Jpnk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 09:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na hlavním se pomalu a jistě chystá 1 etapa přestavby. Zatím jsou přestěhovány informace v dolní hale a dozorčí přepravy. Dle směru stěhování to vypadá že pracovat se bude v severní( levé ) části haly.
http://www.darujkrev.cz/
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1706
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 11:37:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Taky jsem na to včera (nebo už předevčírem?) koukal. Kdo bude mít hlad, tak si to najde. Ono zase tolik ,ještě celkem slušných možností, tam není. No hlavně, že herna zůstává...

Jpnk: Celkem jsem zvědavej, jak to spojej s přestavbou starých podchodů a hlavně kdy ty se začnou opravdu dělat, když už je na to stavěn příští GVD (tedy ne jen kvůli nim).
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Stranger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 13:46:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znamena to, ze se povede, aby se vesla prestavba zhlavi kvuli NS, rekonstrukce 1.-4. nastupiste a prave ty podchody do pristiho GVD, vse dohromady?
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 11-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 19:55:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Běchovicích je položena nová 2. SK a v Kyjích je do 1. TK vložena výhybka.
http://www.masiny.zde.cz
Telini
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 20:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To znamená, že už byla vyloučená kolej v celém úseku Libeň - Běchovice? To muselo/musí trvat několik dnů. Jak velký to mělo/má vliv na dopravu? Straší se tady příštím rokem a tohle už byl asi ostrý test.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace