K-report
 

Archiv do 10.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 810 ze všech stran » Archiv do 10.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 07:31:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

809-140-7
 

810-528-0
 
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 09:05:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: Nikdo mě nikam nelámal, protože na to ani nikdo nemá čas. Všichni jsou zaneprázdněni bojem o korýtka a předěláním stanov, takže o nově příchozí a staronové se N I K D O nezajímá. Apropó, kdyby se neváleli noviny všude po pultech, oknech a nebo podlaze, tak bych je nemusel sbírat a po někom uklízet.
Už si někdy vzal do ruky zelenou a červenou fixu a orámoval pozitivní a depresivní články??? Neee??? Tak to udělej a musíš zákonitě dojít na to, že horší než tyhle noviny je už jen černá kronika na bulvární Nově. A to samé se týká OSŽ. Jen ty jejich noviny jsou více pozitivně naladěné. Jinak boje o koryta jsou tam úplně stejné a o normální dělníky se N I K D O nezajímá. To je jen na oko, aby se dělníkům zacpala huba. Já jsem z venku, nezaujatý a hlavně nestranný. V tom je moje výhoda. Poznal jsem ČSD, soukromníky i nynější ČD. Zkušeností mám po této stránce na rozdávání.
Když jsou tak odbory silné a drží pohromadě, proč je tolik na elektrikách krátkých směn? Proč jsou přerušené směny? Proč jím za jízdy a nemám čas na odpočinek a jídlo??? ATD, atd. Jen silné keci o vydobytých věcech pro lidi. Jen keci
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 09:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn: Nic ve zlým, ale mě jen tak někdo už rohlíkem neopije. Motorový panťák říkám 842 ze Studénky. Oba jsou ze Studénky a oba mají stejné karoserie. Dokonce i rozmístění oken a služebního oddílu je podobné a kdyby quatro nemělo "B" stanoviště, tak jsou dveře na konci jako na 460 a 560. No nezapře to Studénku.
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 10:42:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Matýsek:

Dík za obšírnou odpověď. Ale pokud jsi tak nestranný a obeznámený se situací, pak musíš znát i odpověď na otázku, proč ty krátké směny, proč se nenajíš jinak než za jízdy (to mi neříkej, že se nenajde chvilka, aby sis nemusel cintat polívku na gatě). Pročti si starší noviny, nebo zápisy z kolektivních vyjednávání za uplynulé 2-3 roky a musíš sám poznat, kdo se jak o fíry zasazoval a naopak, kdo to shazoval. Je to jen na tobě. Já tvrdím: OSŽ pro nás fíry nehla už několik let ani prstem, narozdíl od federace. Jinak s tím hrabáním majetků u federace se moc pleteš. Federace není OSŽ. A nějaké dohady, pocity? Mluv konkrétně. FS nemá své cestovky (p. Skalický kvůli tomu zmizel do FŽ, kde s tím pokračuje). Já ty chlapy všechny do jednoho znám osobně a myslím, že se snaží dost, jen občas něco nevyjde, jak už to bývá. Kolektivka by mohla být o dost lepší, ale přečti si reakci ostatních odborových svazů na návrhy federace a následné mlžení okolo. Vše je na stránkách FS ČR i OSŽ. Ono stát bokem a dělat ze sebe arbitra je možná větší vychcanost, než to vstůpit. Vše co oni vyjednají máš a náklady na ten jednací aparát a vše klem zatáhnou z příspěvků ti co vstůpili. Také je to výhodné v období stávky, že? Můžeš říct, že nejsi organizován, čímž nemáš problém se zaměstnavatelem, který samozřejmě zjišťuje, kdo se jak staví na odpor. Pro takové (a to fakt neber osobně) bych zavedl institut individuálních pracovních smluv, prostě vyjednej si to, co zmákneš sám, platem počínaje, přestávkami na jídlo konče. Pak byste se vy zpovzdálíhledící možná divili. Ale jsem rád, že tě do federace nikdo netlačí, proti takovému hledání nových členů jsem zcela zaujatý. Lidi musí chtít sami. A že jsou Zájmy depresivní? Myslíš, že je skutečně lepší malovat věci v růžových barvách, když jsou šedé? Měj se fajn.

P.S. Víš, že v nejvyspělejší ekonomice světa tě bez potvrzení příslušnosti k nějakému odborovému svazu leckde ani nezaměstnají?
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 11:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra: Dělení vozů na oddíly, stejně jako rozmístění oken a dveří, vychází z Německých motorových vozů někdy ze 30-40. let minulého století. 830 je téměř na chlup obšlehnutým layoutem...no a další vozy pokračovaly v zažitých zvycích, a tedy se přes řady 820 a 85x¨uplatnily i u 842 a 843. Adaptace na vozidla elektrické trakce ja již pouze ukázkou logiky - proč vymýšlet vymýšlené?
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
http://www.zelpage.cz/autor/?id=149
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 15:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eightyfour: já jsem tu podobu zaregistroval náhodou, při porovnávání fotek. Určitě je to od někud okoukané, líbí se mi to, vyhovuje mi to nejen při práci... Tak stejně jsem se nedávno koukal na satelit a byly ta ty německý malý motoráčky nápadně podobné pudélku 810. Historii výroby nebo spíše zrození M152 neznám, takže si myslím, že i M152 (810) asi vychází z tohoto typu.
Drn: pojď na Všeobecnou diskusi, tady nebudeme o odborech polemizovat, na 810
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1879
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 23:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no M 152.0 zrovna v Říši okoukaná není, ale o M 131.1 se to říci nedá, ta v Říši inspiraci měla, stejně jako M 284.0 a následnice M 262.0.

Otázka pro šukanofily/znalce - kdeže?
 
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 01:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt :

to vypadá jako Lovosice - Most, ale přesné místo si netroufnu hodit do placu ... to fakt musejí udělat znalci!
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 06:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: v úseku Podsedice-Třebívlice a je to os 26514 fotka je nádherná.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1880
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 08:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: nezbývá než dodat: 810.148
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1185
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 11:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem se projížděl na Os 9782 nádherným pozdně odpoledním sluncem zalitým krajem Podřipska a cítil jsem se krásně. Jen jsem jel ze Straškova do Kmetiněvse s fýrou sám v motoru. Obrázek trojice motorových vozů 809 ve Straškově je na stránkách a dokládá tu příjemnou atmosféru odkaz
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
...zadíval jsem se na její posmutnělý chrup a řekl:"Jó pani, nikdo nejsme komplet." (M.Šimek)
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 11:39:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tabulky laků:
 
 
 
 

Omlouvám se adminům za čtyři obrázky.
http://zelfoto.webovastranka.cz/
ICQ : 297-774-273
...zadíval jsem se na její posmutnělý chrup a řekl:"Jó pani, nikdo nejsme komplet." (M.Šimek)
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 16:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: jak pise 831 a v pozadi hrad Hazmburk
810.529-8
Ať žijou 810
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 16:29:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák: helejd u první fotky máš psáno 809.140-7 ale ja at koukam jak koukam tak na obou obrazcich vidim stejnou fotku, tudiz 810.528-0
810.529-8
Ať žijou 810
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1881
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 25. září 2007 - 21:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fiira: tak jsem potkal v Lovosicích mosteckou 810.079. Ta už je taky v Lounech a tedy v Mostě nemají pevnou členskou základnu 810ek?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 01:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Carloslt:

Tipuju to na úsek z Třebenic města do Dlažkovic nad přejezdem na Ráčkovci. Motor právě překonal nejprudší stoupání trati (24 promile, ale jen pár desítek metrů). Co ty na to?
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 01:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 831: Beru zpět, chybí tam cesta podél trati. Je to jak píšeš, od Podsedic do Třebívlic právě projel tu dlouhou rovinku a míří ke hřbitovu.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 01:55:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to uzavřeme... Jste mne zpočátku zmátli... :-)

Drne nemáš tam turnus? tak přesnou lokalizaci jsem fakt nečekal. :-) Je to před zastávkou Dlažkovice, po vystoupání z Třebenic. Vlak MOs 26514 měl 5 minut zpoždění...
Jinak jak jsem psal, je to 810.148.

(Příspěvek byl editován uživatelem karloslt.)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 13:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: co se týká lounskejch potažmo mosteckejch motorů, je to bída, kolikrát vyjede i bangle místo nich.........
810.529-8
Ať žijou 810
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 14:07:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem to dobře neodhadl,ale všude jsou stejně jabloně, bodláky, Házmburk.
Drn: ty tam jezdíš jako fíra to jsem tě někdy musel vidět.Myslíš ten přejezd s PZZ jak je tam 10, nebo ty ostatní dva blíž k Třebenicím ?
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1883
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 20:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fiira: ta 810.079 je pořád mostecký motor? pokud ano, tak jak se vyskytl na osobáku Louny - Lovosice?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 07:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včerejší klasika. Něco na té 191 je zvláštního, vypadá pěkně
 
 
 

A tady jsou ústecké stroje. Tedy bývalé ústecké... Jezdí dobře, ale to hovado co polepilo stropy pivníma táckama, by potřebovalo nakopat do p....
 
 
 
 
 
 
 
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 07:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

373 žádná sláva, včera jsem vykouřil lidi z cocpitu ven. Po 15 minutách stání se vyvalil deklama hustý dým a bylo vyděláno...
 
 
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 09:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matysekfyra Hm pivní tácky otrhaný, to mi připomíná 541
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 10:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DKV Praha vyměnilo 810 103 za 810 621 DKV Brno.
750371
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 10:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

malé upřesnění PJ UL nemá ve stavu žádné svoje 810, 040 a 238 jsou původem z PJ Louny, ale před předáním jezdili na výkonech LN-Č.Lípa.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1620
Registrován: 4-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 11:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mmm:ano,včera sem viděl celý den řádit "odéesáckou" 810.621 řádit na 210-ce.A vypadá celkem zachovale.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 11:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

750371: tož to na nich nepoznám. Jen mají jen strhané nálepky z Ústí.

Fyra: jo, něco takového, ale tam je to všude kde se podíváš. Debilové co to lepí.
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 11:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: ta 079 je porad mostak, ale proste most spada pod louny a tak se jezdi cim se da, i kdyz mimo turnus.
810.529-8
Ať žijou 810
E499001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 09:49:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco veselejšího na pátek...
Takhle vypadá názorně situace, kdy se na žilinské točně o průměru 22m otáčí souprava 2x811(nebo 811+912),která má celkový rozvor 21,85m.Jeden člověk hlídá pravou stranu,druhý levou a výsledkem bývá většinou otočení vozidla do profilu vedlejší koleje,kde v ten moment nesmí nic stát.
 
 
Čouda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 5-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 10:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy v tý Ostravějste jiní lidi. Někdo ba za zlepšené pracovní prostředí formou pivních tácků dal bůh ví co a vy si to v klidu otrháte. Achjo kam ten svět spěje a potom si nestěžujte na nekulturní prostředí na stanovištích HKV ČD. Můžete si za to především sami viz obrázky. A to nemůuví o těch zamračených co přišly do Meziměstí. V Ostravě kam se podíváš všude šeredná mašina. Vodrbaná, rezatá, a s olejovým bazénkem ve strojovně. Možná některým strojům křivdím, ale ty některý Kocouři jsou fakt ke zvracení.

P.S. určitě lépe vypadaly ty tácky než lepidlo...
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 22:55:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud myslíš že zabordelením stanoviště se zvýší kultura práce na tomto kubistickém paskvilu tak budiž.Ona 810 v jakémkoli klonu není obstojnou dopravní jednotkou na vzdálenost větší než 15 km. A co se týká hnacích vozidel tady se vozidla neudržují tady se pouze systematický nechávají chátrat!!!
Kdo o to stojí?????
Čouda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 14:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem tu nemluvil o zabordelení stanoviště. Někdo rád nahý holky někdo zase pivní tácky. Beru, když to bude tvoje turnusovka. Potom si tam dělej co chceš, ale takhle je to už vůči ústečákům dost šeredný. někdo si tu mašinů hýčká, lepí si tam tácky aby se mu líbila a pak přijde chachar: "Jé tácky já je asi zničím"
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 16:57:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo mi identifikuje tento stroj v pozadí ?
Fotka stáhnuta z fscr.cz
 
Děkuji všem !
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 19:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

on asi nepřišel s tím že ho napadlo :Jé já to zničím...Třeba to sralo nějakýho nadřízenýho
Kdo o to stojí????? Šlak to tref!!!
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1848
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 20:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810.024 před Valšovem:
 
ČD Cargo - první krok k samostatné nákladní železniční síti.
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1631
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 21:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad šari:nemusíš se bát,nejde o 810.271,ale o 810.221!!
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 01:13:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810.090
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=30.09.2007&238m=p&238p=TNOVINY&238v=116909
Fiiiiira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co dělala lounská 348-3 na osobákách v okolí Hodonína? Tam dostala na čele na 1. stanovišti ten novej lak?
810.529-8
Ať žijou 810
Petan363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 8-2007


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V České Třebové na dni železnice byla pěkná 810 540 i s přívěšákem...
 
Eror
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 21:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

8.10 bude přistavena do Parsu na přestavbu 810 308+010 312
Bar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.168.209.117
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 07:34:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810.333 (DKV Plzeň, PJ Rakovník) po laku:
 
 
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1232
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 08:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: Jo, v pohodě. Díky. Já sem si nebyl tak zcela jist
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Čouda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Houba: Myslíš, že za to může nadřízený? V tom případě se vše co jsem napsal vztahuje na něho a hanba mu
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4207
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 00:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky všem za nafocení tabulek laků, sic sem všechny měl ale pro ověření je to výborný materiál jen tak dál:-)
Vim že furt jen kecám že už snad brzo bude tady ta tabulka aktualizovaná ale snad už se k tomu brzo dostanu, ten měsíc co sem tady nebyl nebyl jen tak...prostě není na nic čas:-(
Ještě jednou díky všem snaživcům a kdyby Matýsekfýra nafotil krom všech možných detailů i tabulku laku nezlobil bych se, když už plýtváš tolika snímky jeden navíc na každém motoru tě nezabije ne?:-)prosím:-)
Krysolet na laminátku !!!
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 846
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 15:59:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šukafon 810 334-3 před odjezdem na zkušební jízdu.

 
Tak jak jsem žil,žiju dál
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1896
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 16:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard: bez těch popisků je ten šukec takový chudý...

je plyšový?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 16:29:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No kurnik...mě to naopak přijde hodně luxusní - taková limuzínka...
Král šukafonů, člen ŽelPage, konstruktér...
eightyfour.pise.cz
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 849
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 16:35:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Tak to nevím.Chvilku po vyblejsknutí se dal do pohybu (pro rýpálky - zamýšleného ) a tak jsem ani neměl ,kdy ho okouknout.
Tak jak jsem žil,žiju dál
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám dvě fotky focene v úseku Třešť - Kostelec u Jihlavy. První je u žst. Jezdovice, druhá před žst. Kostelec u Jihlavy

 
 
-SIS bus KAROSA B731.00 a Karosa B731.20 a ŠM-11 s automatickou převodovkou PRAGA 2M70
-30.5.2007 - 10 let od ukončení provozu posledního trolejbusu ŠKODA 9TrHT28 ev.č.11, tudíž i posledního trolejbusu typu 9Tr v pravidelném provozu s cestujícími v ČR.
Bar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.209.184
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:33:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: bylo by možno poslat na mail fotku 810.246 v Kostelci u J. ve větším rozlišení /do mého archívu/? Moc dík.
Qwerty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:40:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810.191 dnes na 326 (Hostašovice - Nový jičín h.n.)
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1415
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je? K čemu se ta zásuvka používá?
 
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1954
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 22:32:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzasl: UIC zásuvka. Používá se ke komunikaci mezi HV, ale to už snad upřesní povolanější.
Takže to vypadá (viz diskuz 814), že tento werk si v původním stavu už také nevyfotíme...
 
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1903
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 23:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

honzasl: zásuvka dálkového ovládání dveří a napájení vlečných vozů 010 a odvozených.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 07:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

810.056 má UIC zásuvku? Wau. Jinak u ní to bude sloužit pro komunikaci mezi ní a přívěsnými vozy v provozu 0/0-S. Jsou upravovány i 059 a 060 a snad i 058.

Karloslt: Kdepak na dveře je ta velká. Tohle je na infosystém a vícečlenné řízení.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1416
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K čemu slouží zásuvka MZ vím. K čemu slouží zásuvka UIC taky vím (na K.repu jsem 3 roky a mám 1400 příspěvků). Otázka je, co dělá zásuvka UIC na voze 810?
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zásuvky UIC na 810 a 010 slouží k propojení informačního systému,to a označovače jízdenek.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1419
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Netušil jsem, že něco takového je i na 810. Máte někdo fotky?
Milanklewar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 09:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás to mají všechny 810,které mají samoobslužní systém,protože ve špičkách se do Nového jičína jezdilo ve složení 810+010+810 nebo 810+010.Bylo nutné signalizace zastávky na znamení,funkčnost označovačů jízdenek a hlášení.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace