K-report
 

Archiv do 29.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nehody » Staré archivy » Archiv do 29.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1364
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Houba: Základní poučka: Brzdi tak, aby chuchvalce masa byly až za soupravou. Havrani Ti budou vděční.
Eso
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic aktuálního ale mám pár historek od jednoho fíry:
1)vezl náklad a na rovině viděl nějakýho sebevraha v koliejích,ubrzdil to,vylezl ven a ten borec na něj začel řvát proč ho nezabil a šuterm rozbil jedno okno
2)Jeden fíra jel s 810,v oblouku vy děl nějaký 2 malý holky se psem,ty utekly a pes zůstal pod vlakem
3)Fíra jede narychlíku a vidí jak spadlo malý dítědo studny,vlak zastavil zachránil dítě a dostalodměnu asi 500
4)Fíra srazil malý dítě, zastavil slezl z mašiny a šel k němu,smálo se na něj a zeptal se ho comu je, pak šel blíž šáhl mu pod hlavu jestli mu neteče krev a ucejtil (jak sám řikal)"něco měkýho"-byl to mozek...
poslední 2 příhody se stali jedný osobě a z poslední příhody se dostával 14 dní...
http://vojtavlaky.wz.cz
Návěstidla zvedají svůj prst, výpravčí zdraví, závory přetnou silnici - uvolněte cestu! A ona projíždí, majestátní, poetická a krásná - parní lokomotiva.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:40:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládm že u 4. případu to to dítě neprežilo.

PŠ: Rada dobrá, ono se pak už asi popojet nedá, co (kvůli sběru puzzlí), když už se tam motá celá ta vyšetřovací banda?
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:55:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Ale vzpomínám si,že jednoho také museli havránci poučit .. jak správně ...


ICQ 237-113-861
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nedá se popoject poněvadž souhlas s pohybem vozidel může dát už jen vyšetřovatel MU
ŠLAKTOTREFDOPRAVA nová perspektiva mladých strojvedoucích...
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1365
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se setkal s tím, že popojet nešlo a Havrani lezli pod vagóny a pěkně kousek po kousku ho vyndavali. A ještě před tím si pro mě k mašině došli, odvedli mě tam a pěkně mi ukázali, co je teď čeká. Jemně naznačovali, že tím, že jsem se pokusil brzdit jsem mu stejně nepomohl. Když se mi po deseti letech stalo něco podobného, vydržel jsem a zastavil jsem opravdu až koncem nákladu za přejezdem. Nikomu to nevadilo a Havrani to nezapomněli děkovně okomentovat.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba

Popojet NIKOLI .. ale profík zastaví až "za" .. jako ten nedávno u nás ...


ICQ 237-113-861
Eso
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:23:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u tý 4 faktdítě nepřežilo...
http://vojtavlaky.wz.cz
Návěstidla zvedají svůj prst, výpravčí zdraví, závory přetnou silnici - uvolněte cestu! A ona projíždí, majestátní, poetická a krásná - parní lokomotiva.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2360
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když někdo nepochopí, co znamená červené světlo, dobře mu tak.

256

Zákon ze dne 29. června 2001 O pohřebnictví a o změně některých zákonů novelizovaný v březnu 2006

§ 2
Vymezení základních pojmů

Pro účely tohoto zákona se rozumí
a) lidskými pozůstatky mrtvé lidské tělo, nebo jeho části do pohřbení, pokud nejsou za podmínek stanovených zvláštním právním předpisem2) použity pro potřeby lékařské vědy, výzkumu nebo k výukovým účelům a zpopelněny ve spalovně zdravotnického zařízení podle zvláštního právního předpisu,2)

§ 4


(1) S lidskými pozůstatky a s lidskými ostatky musí být zacházeno důstojně a tak, aby nedošlo k ohrožení veřejného zdraví nebo veřejného pořádku; z těchto důvodů je zakázáno
c) vystavovat lidské pozůstatky před pohřbením, s výjimkou nekonzervovaného mrtvého lidského těla, které může být vystaveno v otevřené rakvi do 1 týdne od úmrtí, a s výjimkou konzervovaného mrtvého lidského těla, které může být vystaveno v otevřené rakvi i po uplynutí 1 týdne od úmrtí,
h) zacházet s lidskými pozůstatky nebo lidskými ostatky způsobem dotýkajícím se důstojnosti zemřelého nebo mravního cítění pozůstalých a veřejnosti.

§ 26
Přestupky
(1) Přestupku se dopustí ten, kdo
c) vystavuje lidské pozůstatky před pohřbením, nejde-li o výjimky stanovené v § 4 odst. 1 písm. c),
j) zachází s lidskými pozůstatky nebo lidskými ostatky způsobem dotýkajícím se důstojnosti zemřelého nebo mravního cítění pozůstalých a veřejnosti.

(2) Za přestupky podle odstavce 1 písm. b) a c) lze uložit pokutu až do výše 20 000 Kč a za přestupky podle odstavce 1 písm. a), d), e), f), g), h), i) a j) pokutu až do výše 50 000 Kč.


PS: Můžete namítnout, že by se zákon 256/2001 mohl novelizovat, ale to stejně nebrání potenciálním žalobám příbuzných.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2362
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevidím žádný důvod, proč bych měl já brát nějaké ohledy na něho.

Takže se neotočíte a vyblejete se přímo na něj.

PS: Já pamatuju někdy v roce 1990 mrtvolu někde u Karlštejna. Nevypadala nijak zohaveně, ležela v koleji do Prahy a táhlo z ní strašlivě pivo a náš R Prag-Urquell kolem ní jel pomalu a každej tydýt vč. mě si musel nevědomky stáhnout okno a čumákovat co se jako děje. Pak se nějak povážlivě začaly zaplňovat toalety a jejich 99 % obsazenost vydržela až do Plzně.
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 21:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak dost bylo masové výroby změňme téma
ŠLAKTOTREFDOPRAVA nová perspektiva mladých strojvedoucích...
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:00:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začínáte být opravdu dost nechutný .....
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoro bych si tipnul, že na některých vašich příspěvcích jsou znát jisté znaky nekrofilie.

Myslím, že být skutečně přímým účastníkem (vyšetřovaným při MU s úmrtím) a ne jen nezúčastněným čumilem, řadě z vás by okamžitě zmehlo...možná byste si i poblili trikot.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 873
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že být skutečně přímým účastníkem (vyšetřovaným při MU s úmrtím) a ne jen nezúčastněným čumilem, řadě z vás by okamžitě zmehlo...možná byste si i poblili trikot.

To nikdo z nás nemůže vědět, dokud to nenastane... A myslím, že i nejeden fíra po něčem takovém už tu šavli hodil...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 07:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrátím se k tématu

Dvě fotky z převrácení EDK 10/2 u přerovského St.3 14.6.2007 a jedna po odtažaení do depa 20.6.2007:
 
 
 
Kvalita odpovídá denní době.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza o.)
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2363
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 10:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoro bych si tipnul, že na některých vašich příspěvcích jsou znát jisté znaky nekrofilie.



Když jiným vymlouvám nápady na ukazování mrtvol na veřejnosti, že jo....
jk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.208.10
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 13:18:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jsem v reportáži správně viděl, tak "hlavní část" těla byla zakrytá, holt si nikdo nevšiml ruky. Nic příjemného, ale zase naopak zbytečná hysterie v duchu TV Nova (popř. ČT, Prima...).
Silácké příspěvky typu "ať to všichni vidí" jsou od lidí, kteří by se při spatření něčeho podobného a) pozvraceli, b) rozplakali. Kromě tvrdého jádra, které by fotografie pověsili na net ještě ten den.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 875
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 16:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Silácké příspěvky typu "ať to všichni vidí" jsou od lidí, kteří by se při spatření něčeho podobného a) pozvraceli, b) rozplakali. Kromě tvrdého jádra, které by fotografie pověsili na net ještě ten den.

Psal jsem zde příspěvky ve stylu "ať to všichni vidí" a taky už jsem viděl člověka po zkásnutí vlakem... a ani jsem se za

a)nepozvracel
b)nerozplakal

Pokud bych to čirou náhodou vyfotil, fotky bych si pro sebe určitě nenechal, na to vezmi jed.

Taže budu asi patřit do tvrdého jádra
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Mike_shunt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 19:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pes38: Jak jsem tě tak za jeden víkend trošku poznal, tak si myslím, že tam dávno patříš
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To RadekŠ: Jako schopný bankovní úředník nejste tak blbý, abyste nevěděl, že nejde o obsah, ale o formu sdělení. Přijde mi, že se v tom trošku vyžíváte. Apropos, už jste něco podobného viděl tak jako ten výpravčí, co psal výše? In natura a zblízka?
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2364
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:41:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako schopný bankovní úředník nejste tak blbý

To mi fandíte - nepracuju jako bankovní úředník*, takže nemůže platit ani ten zbytek (((-:

Jinak - neviděl a nechápu, proč na to někdo chce čumět, respektive to chce ukazovat jinejm.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4317
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 15:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes odpoledne se stala na trati číslo 275 nehoda mezi osobním automobilem a osobním vlakem vedeným motorákem 810.168 (jestli jsem dobře viděl) + vlečným vozem 010. Stalo se na přejezdu u Poděbrat mezi Horkou a Olomouc, Řepčín.

Na místě jsou hasiči, záchranka a vrtulník jsou již pryč. Asi půl hodiny byla zastavena doprava na komunikaci vedle tratě. Osobní doprava na trati je zastavena.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Drn
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 4-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To RadekŠ: Tak vás pomlouvají, že jste. To neva. Prostě si jen myslím, že kdybyste toho byl byť jen nepřímým účastníkem, těžko byste to tu takhle pitval. Je to zážitek na celý zbytek života a ne zrovna z těch, ke kterým by se normální člověk rád vracel. To vám klidně podepíšu.
Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná přemýšlel jestli tu šestnáctku dnes dostane a přehlédl světla. Pro neznalé fotečku těch Poděbrad kam autíčko mířilo. Je tam fakt krásně.
 
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4245
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 20:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drn:
A pozor, vrací se to, i po letech, třeba ve snu....podvědomí je svině.

Právě přesně tohoto bych se bál snad víc jak toho vidět to napoprvé...

Lepší nevidět na vlastní oči, nezažít a ani o tom nečíst...
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
Výpravčí
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 06:47:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak další průser na obzoru. V Července porucha ZZ a přitom se podařilo postavit vlakovou cestu IC 518 na vyloučenou kolej. Asi staniční dozorce ( který asi stavěl vlakovou cestu ) to moc neuměl. Jestli ho to tedy vůbec někdo prakticky naučil
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4377
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 15:18:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobní automobil se v neděli na přejezdu u Vojníkova na Písecku srazil s vlakem. Čtyřiadvacetiletý řidič vjel na nechráněný přejezd trati z Tábora do Ražic a přehlédl přijíždějící vlak. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, na vlaku vznikla škoda 300 000 korun, sdělila v neděli jihočeská policejní mluvčí.



14.10. 2007 14:56
VOJNÍKOV - Ve vlaku v té době cestovalo šest lidí, policisté na místě při dechové zkoušce vyloučili u řidiče i strojvedoucího alkohol. Příčinu nehody vyšetřují písečtí dopravní policisté a Drážní inspekce.

Poslední vážná nehoda vlaku s automobilem se na Písecku stala 10. září na železničním přejezdu u Okrouhlé. Pět lidí uvnitř automobilu utrpělo vážná zranění, ve vlaku nebyl nikdo zraněn. Vlak na trase Tábor - Ražice narazil do pravého boku vozu, vlekl ho asi 30 metrů a pak ho odrazil vlevo mimo železniční trať.
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
nabouraná 854
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.35.219
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 08:48:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Plasích na přejezdu bourala v So 854, střet s nákladním autem. Zatím bez podrobností.
veger
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.114.36
Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 21:59:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejvíc mne na těch píseckých nehodách štve,že ty kreteni,co nedokážou zastavit,pokaždé zrušili jednu Regionovu,takže v Tb není pomalu s čím jezdit.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 18:32:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už zas něco
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 19:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lidi jsou stejně paka, kam teď bez těch hnát doběhne?
Jen do mě Bramborhlavy! Spojte síly a směle k cíli...
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 22:54:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další auto pod vlakem
Nedaleko železniční zastávky Nepřevázka v Bezděčíně na Mladoboleslavsku se ve středu půl desáté střetl na přejezdu rychlík jedoucí z České Lípy do Nymburka s autem. V dodávce Ford Tranzit nepřežil střet dvacetiletý řidič.

24.10. 2007 12:56 - 13:19 Aktualizováno
MLADÁ BOLESLAV - "Auto bylo zaklíněno pod vlakem, provoz byl přerušen. Obnovit se ho podařilo kolem třinácté hodiny," řekl mluvčí Drážní inspekce Zdeněk Neusar.

Podle něj vyplývá z předběžného vyšetřování příčiny nehody, že světla na přejezdu byla v době střetu v provozu. "Zavinění tedy pravděpodobně nebude na straně železnice," doplnil Neusar.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 21:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Muž přežil srážku s Pendolinem:http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=25.10.2007&238m=d&238p=ODPOLEDNITN&238v=119188
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a ďábel je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 23:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rick_hunter - Čekal jsem o této události na netu trochu více diskuzí,protože se jedná asi o první případ,kdy člověk přežil střetnutí s 680?U prvního případu,kdy přijela urvaná ruka do žst Pardubice,tomu bylo přesně naopak.
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 08:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych tomu chlapovi dal metál za to, že to přežil. Jinak co jsem z toho pochopil, tak strojvedoucí ani nevěděl, že někoho nabral.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:31:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je vidět, asi nedostalo Pendolino pět hvězdiček v nárazových testech za příkladnou ochranu chodců náhodou.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1256
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 11:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Corllin metál? Já bych toho debilla hned důkladně opentlil pokutou za neoprávněný vstup do kolejiště a protože si všechno tohle způsobil sám svojí blbostí, nechal bych mu zaplatit i jeho léčení
Dvaašedesátka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.237
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 13:36:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý bylo...Dal si pár piv a šel do práce....To ještě někde lze?No,je to síla.Měl štěstí...
Fýra:souhlas.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2099
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 18:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidíte jak máme z ocelené lidi.
"Pane řidiči,sešlápněte pedál plynu,nám mladým nedělá pomalá jízda dobře."


PŘES 720 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/test/index.php
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 00:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi máme taky pěkně otrlé a navíc (nevím jak to dělají)mají taky neuvěřitelné štěstí.V Blansku přes ten služební přechod přejde za den tak 300 lidí,a z toho v poslední době žádná mrtvola a jen jeden zraněný....A to nemluvím o Blansku-městě,tam je to taky zázrak,i když od minul.týdne to tam chodci s EC(70)trochu prohrávají na body....
Josepdep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 09:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je všude,když cestující výpravčí pošle do podchodu,to dostane jmen.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 10:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Josepdep: Proto už na to výpravčí (nejen ti) zvysoka...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Hrbdrb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 15:07:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další adept na oběť je jistý mladík který si každé ráno v Roudnici nad Labem krátí cestu do školy chůzí po trati okolo místní továrny. Rychlost je tam malá jen 40 a to je jeho štěstí. Už dvakrát jsem za ním brzdil na rychlobrzdu, on totiž na houkání nereaguje protože ho neslyší, má totiž v uších sluchátka od Mp3. Takže bacha když lezu přes koleje je dobrý si tu muziku stlumit!!!!
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 16:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrbdrb: to myslíš lokálku ze Straškova?
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4632
Registrován: 11-2002
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 17:36:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrbdrd: takový jedinec si zaslouží jediné možné označení - debil...
Možná by potřeboval nějakou "šokovou terapii" - pokud by to bylo možné, dojet pomaloučku a potichoučku k němu a těsně za zády dupnout na houkačku... Z pár metrů tu jeho "aparaturu" určitě přehluší... Bych se divil, kdyby si potom, když by ohlédnutí viděl motor za nepustil něco do gatí...
Hools
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:35:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena:Doslovně a výborně okomentováno!
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 21:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před lety to výpravčí v Blansku(nebo kdo to ovládá)zkoušel s trochou legrace,když na tu digitální odjezdovou tabuli v hale do dolního ,,běhacího,, řádku napsal přibližně toto:Žádáme cestující,aby k příchodu na nástupiště používali podchod.Kdo nepůjde podchodem,na přechodu kolejí spadne a zlomí si nohu! Moc to nepomohlo......
Hrbdrb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 22:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

¨Jena: jo jasně to víš že už to mám připravený přesně jak píšeš až to zrealizuji tak dám vědět jen je problém ráno je tma on je vidět fakt na poslední chvíli a v tu chvíli máš myšlenky někde jinde. To my věř už jsem zabíjel.
Hrbdrb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 22:53:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831: jo jasně jedná se o lokálku do straškova je to v prostoru u fabriky Meva-vyrobce popelnic, a není zdaleka jediný kdo si tu krátí cestu
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5408
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 01:19:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky si občas krátím cestu po kolejích, ale nikdy by mě nenapadlo při tom poslouchat mp3
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 09:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne? V poslední době mi přijde,že snad každý člověk pod cca 25let má dráty v uších, kam se podíváš. Chodí s nima všude, po ulici, přes ulici a úplně nejlepší, potkat tydle muzikofily ve vlaku a nuceně poslouchat to co oni...
Já teda nemám nic proti muzice, ale sluchátka si nasadím doma v křesle a pustím si je tak, že to sousedi neslyší...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1767
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 09:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pod 25 let ? To zas jste v CZ nejak pozadu ;-)
V DE clovek obcas nevi, zda uz je to jen naslouchatko, nebo jen dozvuky davneho mladi ... :-)
A nejvesti sranda jest, kdyz maj dva evidentne rande a bud (obvykle) ma chlap zavedeny draty nebo oba dva zaraz, to musi byt evidentne neco very coooool ... :-))
No nic, proste achjo ... ;-)
Ostatne, pokud me je znamo, tak podobnym zpusobem zezadu vzali u Usti nad Orlici mesta, kdyz se jezdilo po nespravne a tam byli dva zaraz ? Nebo jen jeden ? Skoro si rikam, ze takovehle veci/zaberi by mela pouzivat DI/DU/CD v "reklamni" kampani na "smrt" ... :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 09:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byli dva,(pár)ten hoch snad studoval na drážním institutu -tak přece ví po které koleji se jezdí neboť na houkání reagoval zdvižením ruky.Bohužel se neohlídl za sebe.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1263
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 10:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to nějak špatně studoval, jinak by věděl, že na dvojkolejné trati má vždy vystoupit z kolejí na vnější stranu (ne jen zvednout ruku), protože v hluku projíždějícího vlaku nemusí slyšet ten, co jede po druhé koleji na něj.

Pjp to musí být super rande, aneb každý si jede svoje blues, tak proč se scházejí vůbec
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4635
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 10:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: ad to Ústí - jj, tak nějak to tenktát bylo. Vzhledem k tomu, že byli přejeti oba najednou a to dosti drastickým způsobem, stalo se, že si havrani nevšimli, že jim kus jedné končetiny chybí a pokud se nepletu, tak jedna noha (nebo část) spadla z mašiny až v Praze...

Lidi jsou prostě paka. Neřeknu, když si někdo pustí sluchátka v buse nebo ve vlaku (za předpokladu, že to neřve na celý vůz, i tyhle případy se stávají a člověk si pak klade otázku, jak na tom pak bude dotyčný se sluchem za pár let), tak nic moc neřeknu, ale když tak vidím jezdit cyklisty, chodce na úzké cestě bez chodníku nebo dokonce někoho na kolejích, to jsou prostě potencionání sebevrazi...

Je tady asi hodně lidí, co méně či více často na železniční pešuňk vstoupí. A asi každý tu potvrdí, jak důležité je dobře slyšet. Někdy dokonce více než vidět, neb je kupa míst, kde když už ten vlak uvidíte, je to ne-li pozdě, tak na poslední chvíli...
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 11:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó to v jedné vesničce žili,byli dva mladíci.. jednoho dne vystoupili z osobáku a místo přes ves si cestu dom zkrátili /jako pokaždé/po kolejích .. bohužel pro tyto chlapce to tentokráte byla cesta poslední .. nikdo jim totiž nesdělil tu novinu,totiž že po skončení koridorové výluky byla tato kolej BANALIZOVÁNA ...


ICQ 237-113-861
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 12:06:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A najednou se frčí i v "protisměru" na plnej knedlik... a sotva stihnou říct: "a ku*va..."

Možná by se mělo začít ve stanici hlásit, že došlo ke změně technických podmínek provozu a že se potencionálním sebevrahům doporučuje větší opatrnost.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 13:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná by se mělo začít ve stanici hlásit, že došlo ke změně technických podmínek provozu a že se potencionálním sebevrahům doporučuje větší opatrnost.

Myslím,že taková to,byt tragická událost,se mezi lid rozkřikne víc,než hlášení .. které stejně většina cestujících neposlouchá ...


ICQ 237-113-861
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 08:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to je bohužel výsledek dnešního stavu že vše musí být už od raného dětství co nejbezpečnější. Pak mizí pud sebezáchovy a občas by se chtělo říct rčení mý babičky "nešikovný maso musí pryč". Mimochodem tu by dnes asi zavřeli - když jsem byl ještě předškolák a na chalupě mně poslala do břízek pro křemenáky do polívky s tím že "si vem hůlku a šťourej před sebou, víš že tam bejvaj hadi".

Kupodivu nejenže nás had jako kluky nikdy nekous, ale už někdy v pátý třídě nám bylo jasný že přes jizerskej viadukt a tunelem lze jít pouze ihned po projetí motoru od Harrachova neb na to pak je minimálně 10 minut.

Psí kusy se ale dělaly odjakživa. Z Dušnice se na Hradsko odnepaměti chodilo tunelem (pro výstup se občas zastavilo na přejezdu silnice....). Traduje se že si tam jednou stoupli modrý policajti ve snaze pokutovat průchodce. První jim vyjela do cesty ženská s kočárkem, kterou začali vehementně prcat jak si to představuje. A nechali toho vzápětí když vyjel chlápek s koněm a vozem
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4344
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 12:57:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm dvěma u UO, oba jsem je znal chodili na dopravku v Třebové a to s těma sluchátkama je jen výmysl ze starny médií a buh ví koho...v tu dobu jsem dělal civilku ve špitále v UO a mluvil sem se záchrankou přímo po incidentu...popisovali mi z koho co zbylo, dnes už si to "raději" nepamatuju, jedna uklízečka je viděla na místě jak je to žvejklo zrovna se pohybovala prej v blízkosti...
Oba totiž údajně chtěli spáchat sebevraždu, nikdo to v tu dobu nechápal...

Jo jinak sám se sluchátkama přes Majlont chodím, ale to sem teda jak ostříž furt se otáčím a vyhlížím zda něco nejede...
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace