K-report
 

Archiv do 11.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční uzel Praha » Archiv do 11.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 23:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

barguzin:

jsou to přípravné dokumentace, takže (Vysočany - Lysá) nejdřív za rok projekt a za další rok, když budou finance a nebudou problémy, možná i realizace (i když tou dobou tam zas budou odklony kvůli Úvaly - Běchovice..).. zas je to skorem podmínkou Rajský Zahrady + váže to na další racionalizaci na turnovský trati + tlak by na to mohl být i kvůli městské železnici, tak snad by to mohlo projít hladce..

hlavní - Smíchov je problematičtější, časově bych realizaci tipoval na 2013 a dál (souběžně nebo po hlavní - Hostivař (mimo).. - samozřejmě mimo mosty přes Vltavu), pokud nepočítám přidruženou racionalizaci, která je nutná kvůli výlukám a měla by jít dříve..

co se týče Vysočany - Lysá, myslim že by tam mohlo stačit i pojetí jako racionalizace, ale podrobnosti neznám..
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3191
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 27. října 2007 - 23:09:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Lysé by se měly některé věci udělat právě ještě před stavbou Běchovice - Úvaly. Zejména vzhledem k vyšší propustnosti kvůli odklonům.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4150
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 11:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta DÚR stavby Vysočany - Lysá se má dělat více než rok, ale jen cca za 20 milionů... Vzhledem k termínům výše uvedeným se nedá začátek samotné realizace čekat dříve, než v roce 2011, tj. v době, kdy modernizace Úvaly - Běchovice už poběží, resp. bude se chýlit ke konci. Dělat tyto stavby zároveň je nesmysl (jedna trať může zastupovat druhou při výlukách), a protože "betonová loby" se v Praze zabydlela, tak bych skoro tipl, že za cca 3 - 4 roky se rozeběhne něco jako "koridorizace" trati Vysočany - Lysá.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Lenny
Neregistrovaný host
Odeslán z: 172.141.3.196
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 13:57:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jestli je v provozu spojka tratí 011 na O91 tesně u Masny?
viz mapka
http://www.mapy.cz/#x=133127552@y=135957120@z=15@mm=ZP
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 14:42:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak bych skoro tipl, že za cca 3 - 4 roky se rozeběhne něco jako "koridorizace" trati Vysočany - Lysá.

Pokud se dobře pamatuji, tak K.A.F. před časem psal, že se bude muset udělat brzo, protože končí životnost svršku.
Poznejte kraj plný rybníků, lesů ale i křížků a božích muk, navštivte Zemi zamyšlenou.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4152
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 15:03:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lenny: Je.

(Příspěvek byl editován uživatelem bkp.)
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 16:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mibl: kde životnost svršku nekončí... (?)
M B
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.245.51
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 17:34:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Ano, tak nějak to bude. Je vyloučen souběh staveb Bě-Uv a Pha-Lysá. Dříve jmenovaná stavba zlikviduje na významnou dobu dvě koleje ze tří a na tu jednu se s bídou vejde příměstská doprava. Naopak do stavby Bě-Uv se bude muset stihnout postavit provizorní ESA ve Vn (skončí tam současná provizorní ESA z hl.n.),obousměrné AH s pracovním názvem Průmyslová, dálkově ovládaná odb. Skály a traťovina do Počernic. Optimální by bylo stěhovat ESU z hl.n. rovnou do Vysočan bez mezideponie (léto 2008), ale nejsem si jist zda se to stihne. Co se týka Rajčatové zahrádky, těžko říci, buď se stihne v této době, nebo až po Bě-Uv.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4153
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 18:04:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M B:
Díky, mám tomu rozumnět mj. tak, že budou na nějakou dobu (třeba platnost jednoho JŘ) odkloněny dálkové vlaky z 011 na 231 a že na hlavním nádraží se postaví nové zabzař?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
4rař
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.102.235
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 20:34:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se zeptat, do tohodle málo vidím, ale zajímalo by mě, podle snímku víše to vypadá, že se na Masaričku od Kolína vůbec po novém spojení nebude jezdit.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7498
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 20:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4rař: skrz tunely a po estakádách ne, ale trať jako taková je součástí Nového spojení a v jeho východní části je výrazně přestavěna! Takže ta otázka je spíš špatně položena. Podívej se na fotky z východní části Nového spojení, tzn. např. oblast u ulice Sluncová.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3194
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 21:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Jak jsem již napsal včera, musí se jisté práce na 231 stihnout ještě před stavbou Běchovice - Úvaly (i za cenu, že bude realizace této stavby odsunuta) a těmito pracemi je zejména AH Vysočany - Lysá (pravděpodobně s celkem dvěmi čtveřicemi nových oddílových návěstidel). Důvodem je samozřejmě zvýšení propustnosti tratě pro odkloněné vlaky z 011. Tam se nejspíš vlezou akorát tak vlaky vyšší kvality a příměstské osobáky.
Další práce ve stylu koridoru se budou na 231 dělat možná ještě i po dostavbě Běchovice - Úvaly (peronizace, přeložky,...).
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Mahel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 6-2004
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 07:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lenny:
v provozu na spojovacím viaduktu je jedna kolej, využívaná mj. k obracení souprav motorových vlaků při nájezdu z depa.
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 09:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuhle jsem se nahodou vyskytnul v kolejisti Vrsovic osobniho, na strane u depa, a zjistil jsem jednu vec, ktera mi nikdy nedosla. Nakladni dvojkolejka, vedouci dlouhe kilometry od Malesic, je do Vrsovic osobniho zaustena jednokolejne! A samozrejme to hrozne zdrzuje provoz a vedle depa (pred Zeleznym mostem) je pak v podstate vyhybna, kde casto ceka jeden vlak (typicky z ONJ) na krizovani. To me dost prekvapilo a rikam si, jak tam mohla vzniknout takova hovadina! Pritom kolejiste je na zhlavi siroke, jsou tam spousty vyhybek (a sturcu..), ale ta dvojkolejka se tam stahuje do jedne koleje.. Asi je to z historickych dob, kdy se naklady spis rozpoustely do nakladnich kolejist a ONJ neexistovalo, a pak uz to nikdo nedodelal..
Oběhy 350, rok 2007 KNIHA JÁZD rušňov 350 Babitron Poloha vlaku ČD XLS Brno-Praha
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bkp:
...na hlavním nádraží se postaví nové zabzař...

To už by nyní mělo být instalováno. Od loňského roku se upravovala původní reléovna (ažd71 na tunelském zhlaví, prostory v blízkosti jižního podchodu) pro novou ESA11 s EIP, která nahradí i stávající ETB na mosteckém zhlaví a zahrne tunely nového spojení (btw. pokud jde o JOPku, v DK už je pro NS vyčištěna pravá část stěny VEZO; "pragotrony" a kamery, které tuto plochu původně okupovaly, byly vymístěny na LCD nad panelem). Po přechodnou dobu je jižní zhlaví pod výše zmíněnou provizorkou.

(Snad jsem to nepopletl - případná oprava vítána ).
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1036
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 11:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomas_Palyza:
...samozrejme to hrozne zdrzuje provoz ... jak tam mohla vzniknout takova hovadina...
Vzdálenost vjezdů dopraven PVSO a PVO je ca. 300m. Samotné zúžení do jediné koleje je ale až uvnitř osobního nádraží, jehož zhlaví je roztaženo na ca. 600m (to není tak zlé). Zabzař umožňuje postupný rozpad závěru cesty, takže až dodnes to určitě nebyl problém. Uvidíme příští rok...

...naklady spis rozpoustely do nakladnich kolejist a ONJ neexistovalo ... pak uz to nikdo nedodelal...
Náklady "padaly" právě do PVSO a přes osobní (ve směru Smíchov) jich odjíždělo jistě více než dnes.
Jinak z ONJ do Vršovice se přijíždí i z vjezdové skupiny (ONJ není "jendosměrné", ale to asi víte). Nedostavěla se ani druhá kolej mezi PVSO a ONJ-odjezdem.
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 13:42:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik> Diky za odpoved. A ty zkratky jsou presne co? Praha Vrsovice... To je pravda, ze tam toho tudy muselo jezdil jeste vic.
Oběhy 350, rok 2007 KNIHA JÁZD rušňov 350 Babitron Poloha vlaku ČD XLS Brno-Praha
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7501
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle se bude řešit asi až v rámci stavby Modernizace trati Hostivař - hlavní nádraží, jejíž zahájení optimisticky odhaduji tak za tři roky.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1037
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomas_Palyza:
Ve směru od hlaváku:
PVO - Vršovice osobní nádraží (Nusle)
PVSO - Vršovice seřaďovací nádraží - odjezdové nádraží
PVSV - Vršovice seřaďovací nádraží - vjezdové nádraží [vjezdová skupina + tranzitní skupina (tzv. čekačky)]
Vhd_sl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Hostivař samostatně možná, na ten je tlak, ale ten zbytek snad měl jít až později.. (?)
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 12:59:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomáš Palyza: no ony byly Nusle stavěny na zaústění tří tratí (dvojkolejky od Hostivaře, jednokolejky z Krče a jednokolejky z ONJ) k perónům, průtah z/do odjezdového do "nákladních" kolejí 9-15 a ještě na zaústění depa. Dnes odpadl ten nákladní průtah, takže soupravy na ONJ budou moci jezdit po kolejích 9-15 a k perónům se dotáhnou dvě dvojkolejky (Hostivař a Malešice) a Pacifik, akorát se bude muset celé zhlaví totálně překopat, protože mezi depem a 221 jaksi není místo.
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 11-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 18:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha Běchovice - 1. 11. 2007
Dnes se konečně udělalo hezky a protože jsem měl ráno čas, vyrazil jsem nafotit situaci v Běchovicích.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V úseku Praha Dolní Počernice - Praha Kyje nic nového, snad jen přibylo pár patek kolem 2. TK. Nové patky vyrostly také u Prahy Libně a to u 2. TK v oblasti vjezdů do Libně po předvěsti automatického hradla. V tomto úseku byly tedy odstraněny dřeviny a zlikvidován "betonový monolit" v místě býv. zastávky Praha Hloubětín.
Na hlavním nádraží v Praze byly pod halou vztyčeny nové stožáry TV.
http://www.masiny.zde.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3216
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa: Perfektní. Jsem zvědavý, zda odstraní i ty staré sloupy TV u II.nástupiště, když už to tam tak pěkně zarovnali.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 08:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ačkoliv se nedávno teprve vypsala soutěž o provedení stavby rekonstrukce nástupišť 1.-4. na hlaváku, tak čekejte pěknej mazec.
Ve zkratce asi toto: od grafikonu se zavřou všechny čtyři nástupiště jako průjezdná, zůstanou pouze asi dvě koleje kusé od tunelu, které se postupem stavby budou měnit(prvdpd. pro odbavení os. vlaků na Chechtov). Předělávat se budou všechna nástupiště najednou, jižní a prostřední podchod(jsou to ty staré pro ty co nevědí sv.strany), dokončení zavazadlového tunelu na severní straně(jižní zavazadlový tunel se postupně bude předělávat na kabelovod- ale až později) a samozřejmě rekonstrukce celého sev. zhlaví pro napojení na estakádu(výhybky na severu od nást. 5.-7. se budou předělávat až po této akci). To vše se zhruba musí stihnout tak, aby zde 1.9.2008 projel první vlak(nepíšu, že po všech kolejích).
Tákže jsem na to hódně zvědav!
Gatto nero
www.pendolino.cz
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 11-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 09:15:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že se opravy dočká i hala nad nástupišti. Když jsem se kouknul nahoru a viděl ta popraskaná skla, tak mě napadlo, kdy se někdy nějaké uvolní a do někoho se dole zabodne...

(Příspěvek byl editován uživatelem Krysa.)
http://www.masiny.zde.cz
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3670
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 09:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jakém stavu je kolejový svršek na nástupištích 1-4? Nezasloužil by si také očistec? Bude se opravovat i to secesní zastřešení?
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 09:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa: má se údajně natírat, ale pochybuju, že příští rok, jak říká zdroj, skončí to nápisu "Praha hl.n.", který na S straně chybí
Martin: samo, že jsem myslel 1.-4. nást. včetně žel spodku. a svršku
Gatto nero
www.pendolino.cz
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3673
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 10:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dá se očekávat, že k GVD 2008/2009 budou vlaky SC Pendolino odkloněny sem?
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1757
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 10:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík: Dle nějakého zadání, které jsem tu někde nedávno viděl se s halou snad také počítá, ovšem ukončení rekonstrukce je plánováno až v r.2009.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 12:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kryso, už jsem viděl, že při větru jedno sklo spadlo na střechu béčka, tak se rozšvihlo a dolů už jen pršely střepy...
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 11-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 14:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Paráda, teď se tam budu cítit ještě bezpečněji. Zajímalo by mě, co by se semlelo, kdyby to třeba gilotinovalo nějakého cizince...
Jinak drobné info z Nového spojení - v oblasti Sluncová už se rozhrnuje štěrk a na lávce u Libně byla instalována vjezdová návěstidla (některá ještě nekompletní).
http://eldar.cz/kank
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 15:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Krysa: správný pojem je dekapitace
Doufám, že by jistě byl na místě nějaký šotouš a měli bychom to z první ruky...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3220
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 16:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík, ad.:
Budou se dělat všechny 4 nástupiště, ale samozřejmě ne všechny naráz. Pokud vím, tak nejdříve III. a IV. a pak I. a II.. Už jenom proto, že vlaky od Smíchova se dál jak na IV. nedostanou a i jinak si nedovedu provoz na hlaváku při šesti hranách představit.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
K. A. F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 17:19:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lysá(mimo) - Vysočany(vč.): podle zadání optimalizace v ose, AB, peronizace, výměna roštu v celé délce, variantně přeložka před Čelakovicemi, takový skorokoridor. Realizace po r. 2012. Kromě toho by měla být provizorně posílena kapacita před odklony dálkových vlaků při výlukách v Klánovících, tj. v roce 2009 provizorní zab. zař. Vysočany, rozdělení úseků Čelakovice - Mstětice, Mstětice - Počernice a Skály - Vysočany pomocí AHr; když to půjde dobře, tak i něco navíc.

Hlavní(mimo) - Smíchov(vč.): je to zadáno bez mostu přes Vltavu, takže (zatím) dvě koleje. Realizace snad 2012 - 2015.

Hostivař(vč.) - hlavní(mimo): vyčlenění Hostivaře k přednostní rekonstrukci v letech 2010 - 2011 je nyní pravděpodobné, ale zbytek by měl přímo navázat.
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 11-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 16:00:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Hrabovce jsou již připravená nová kolejová pole, jistojistě pro Odb. Sluncová :-)
http://eldar.cz/kank
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 12-2003


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 16:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa > Chtel jsem se nekdy podivat na ty nakresy a animace NS. Jak to vlastne je? Z Hrabovky povedou 3 koleje ke Sluncove? Dival jsem se, ze oni z toho vlastne ted nejake udelali 3-kolejku z Masarycky na Hrabovku, ne? A dal to tam taky jeste prerubou? Ono je tam myslim na tu 3. kolej i misto v tom rosti, tj. cca nad Thamovou ulici, co jde do tunelu pro pesi...
Oběhy 350, rok 2007 KNIHA JÁZD rušňov 350 Babitron Poloha vlaku ČD XLS Brno-Praha
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 17:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomáš Palyza: Znáš www.novespojeni.cz ? Místo na tříkolejku tam opravdu není, pouze prvních několik set metrů byla příprava ale i tam by se museli rozbít skály. Teď se bude pokládat kolej ML.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1086
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 17:09:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TP: ne, z Hrabovky na Sluncovou bude dvojkolejka.
PPPppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 09:42:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upřesnil bych předchozí příspěvky takto:

Místo na tříkolejku tam opravdu je, ale dělat se nebude (alespoň zatím).

Vypadá to na salámovou metodu, kratičký netrojkolejný úsek bude tak dlouho dráždit, až se nakonec podaří dokončení trojkolejky prosadit.

Při trochu drsnějším postupu by se dalo uvažovat i o 4 kolejích, ale s těmi už by byly problémy i u aktuálně budovaných staveb NS.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1089
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 09:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PPPppp: no, nejsem si zrovna moc jist, že tam to místo na trojkolejku je. Asi by se místy musela ubourat zárubní zeď...
PPPppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 11:22:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jo, tedy jen kousek té staré, poblíž místa, kde její bourání nestihli v 50.letech. Ono je většinou místo i na druhé straně kolejí (pozůstatky karlínské zastávky atd.), je tam jen jedno opravdu zaškrcené místo, jak končí zbytky zastávky (či co to je) a pak je jeden karlínxký činžák a z druhé strany ta nedobouraná zeď. Jednou to projde...
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 12:23:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, cili spis myslite, ze jak byl (je) ten sturc (odvrat) po sjezdu vlaku z Hrabovske spojky, pod zdi - tam je pak dal nejak rozbourana ta zed, ze? Pritom tam vlevo by bylo asi i to misto pro tu 4.kolej.. Ale kriticky je to asi dal, musela by se asi posunout cela ta operna zed do zahrad tech karlinskych domu. Tzn. pred tim mistem, nez odbocovala ta vlecka dolu...

Jinak, jak je to s tou Karlinskou zastavkou? Moc o tom nevim. Kde presne byla a do kdy fungovala? A kudy se z ni lezlo dolu?
Oběhy 350, rok 2007 KNIHA JÁZD rušňov 350 Babitron Poloha vlaku ČD XLS Brno-Praha
PPPppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 12:38:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, myslel jsem to spíš tak, že tam je nezastavěná plocha potenciálně využitelná pro koleje, ne hotové těleso.

Mnohá města zříceniny vystavují (Řím, Atény, atd.), ale já věřím, že tady bude ta nedobouraná/nedostavěná zeď jednou začištěna a to právě stavbou další koleje.

Budeme si pak moci odšktrtnout další z řady nedokončených válečných a krátce poválečných dopravních staveb, které se přece jen dočkaly dokončení.
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 11-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se od Masaryčky směrem ke Sluncové pokládá nová 1. TK
http://eldar.cz/kank
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 11-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 16:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na pokládku jsou již připraveny i výhybky.
http://eldar.cz/kank
Tomáš_záruba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KAF: To "něco navíc" by mohl být třeba perón v HoPo, nebo bylo myšleno "podbití od km do km"? Můžu poprosit na mail (nebo sem) km polohu těch "provizorních" hradel? Díky moc.
K. A. F.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 18:18:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TZ: To první - uvidíme, zda se to stihne. Staničení hradel zatím nevím.
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 19:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad TZ: Nebo by "něco navíc" mohla být 4. kolej z Vysočan do Skal (no jo, už mlčím )
PEVA
Tomáš_záruba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 01:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurňa snad jsme se dohodli, že 070 stačí jedna kolej, né?

Navíc co neprojede dál ani po 231 ani po 070 asi nemá smysl do HoPo zavádět, na Skalách končí už metro a to myslím stačí. :-)
Ten perón jsem myslel jako "něco, co z těch dalších věcí má asi nejlepší poměr cena/užitek".
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 11-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 19:30:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodně informací o modernizaci západní části žst. Praha hl. n. se objevilo v článku na webu Nového spojení (www.novespojeni.cz - Informace stavby).
http://eldar.cz/kank
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3717
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 11:01:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
Nemám tomu doufám rozumět tak, že se na zastávku Karlín "zapomene" a dalších 20 let tam zůstane tohle?!
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 11:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u toho Karlína, odkud vedla zrušená vlečka do ČKD Karlín (Dukla)? Přímo z Hrabovky? Anebo uhýbala někde z hlavní trati?
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1827
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 11:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tajemný EM: z širé trati.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 13:57:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to záleží, jak se to bere. Vjezdové návěstidlo KL (z 2. TK) bylo před napojením této vlečky, takže ze zabezpečováckého hlediska to širá trať nebyla. Mezi vlečkou a Hrabovkou pak ještě byl cesťák KLc.

Než se tam začala šťourat stavba NS, bylo vidět, že za propustkem, kde se to napojovalo, byla původní vyhybka nahrazena přímou kolejí tak, že většina pražců zůstala na místě a ty delší pak byly přiříznuté (jen se vyměnily šíny). Navíc tam bylo u prokřížení kolejnic dvoupásového kolejového obvodu (což obvykle dělá vyhybka), no prostě spousta stop po bývalém odbočení.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1805
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 14:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, mam za to, ze i ta odbocna vyhybka tam byla relativne dlouho po zaniku vlecky.
Ostatne neexistuji/nema nekdo nejake fotky s toto vlecky ?
Ani bych se nedivil, kdyby misto odboceni nebylo v minulosti oblibene "sotomisto" ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4163
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 14:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Máš. Je to docela bordel, v současné době totiž není ani rozhodnuto o (ne)zachování Masarykova nádraží. Původně mělo NS být jen po Sluncovou, až v průběhu přípavy se podařilo pod jeho křídla dostat i částečnou rekonstrukci Masarykova nádraží, tedy v době, kdy není rozhodnuto o jeho existenci...
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 11-2002


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 15:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak výhybky 203, 202 a 201 jsou položeny, pokládá se i kolej 201a (ML) od Libně. Od Masaryčky probíhá zaštěrkovávání nově položeného úseku koleje ML a na krakorci už rostou návěstidla.
http://eldar.cz/kank
Heme
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 19:41:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, chápu, že můžu listovat a přešíst si to, ale je to na dlozhé lokte. Na novespojeni.cz jsem tak pochipil, že most, ležící na malé Hrabovské spojce je snesen, chci se zeptat, jestli to je pravda a jestli je poznat těleso celé této spojky, nebo se nějak zakomponovalo do výstavby estakád, díky za odpovědi.
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 18:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stav Běchovic dnes odpoledne (11.11.2007)
 
 
 
 
 
 

Mimochodem kdy se má začít v 1. a 0. SK začít pokládat štěrk a následně kolejivo?
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Milan CH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.69.32
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 18:15:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heme: pokud vím, tak most "malá Hrabovka" zatím snesen není, ale bude později až se nebude využívat pro stavbu ( rekonstrukce křenovky apod. ) Těleso je patrné pouze z části ( směrem k hl. n. ) ostatní již vidět není.
Snad jsem to napsal dobře, pražáci nechť mě opraví, pokud je to jinak. Díky. Nejsem z Prahy.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace