K-report
 

Archiv do 10.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 242 - plecháče a 263 - princezny » Archiv do 10.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U vozu 843 se tlačítken utrál připojuje 1.,nebo 2.agregát na výkon(otáčky motoru,buzení generátoru,připojení TM do jízdního/brzdného schématu).V neutrálu příslušná trakční skupina nereaguje na požadavky od ručního,ani automatického řízení,motor je na volnoběhu.Je tak možno jet jen na jedno motorovou skupinu,druhá je na volnoběhu a nepracuje.
ZMAL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.60.3
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:40:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy - na lok je komunikační adaptér,kterej přijímá signály z řídícího vozu (poměrný tah) a na výstupu se "sepne" buď chod nahoru nebo dolů,tak jako když se přeloží kontrolér do polohy + nebo - (přemostíš kontakty),jediná zpětná odezva sou trakční proudy,na který sou tam převodníky. Ještě je tam informace o trolejovým napětí.Jestli budou komunikovat dva plechy mezi sebou nevím zatím se počítá jen s jedním.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6718
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aby mohli 2 plechy mluvit pomocí UIC řeči, tak by tam musel být i opačný převodník. otázka k čemu by to bylo, jedině snad spojit to se 754.018 (nebo která to byla)
a asi by na tom ředitelským plecháči musel být nějaký komunikačnní displej

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1715
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:06:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo:
Standardní plecháč umí vynechávat odbočky, nebo ne? Myslím tím vynechání "zbytečných" stupňů při rychlém nájezdu/sjezdu do/z výkonu? A to dálkové řízení to umět bude, nebo ne?
Na odbočkových střídavkách jsem nikdy nejel a ani o nich skoro nic nečetl.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
ZMAL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.60.3
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:16:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy - jestli o tom nic nevíš tak se to blbě vysvětluje,vycházel sem z toho že o tom něco víš,"přeskakování" stupňů na odbočkové lok. není možný ani kdyby tam byly dva adaptéry,to by někdo musel rekonstruovat i silovinu a princip regulace.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:19:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co přenos dalších informací - co když dojde k výpadku třeba čerpadla oleje, nebo k předkročení jeho teploty, co když přestane foukat ventilátor TM, atd....
ZMAL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.60.3
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 15:18:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě že tam těch přenášenejch informací moc není ještě sem to dopodrobna nezkoumal ale není tam ani třeba to na kterým stupni se nachází volič,ještě se na to musím podívat,ta reko je ještě na začátku.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1718
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 15:28:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZMAL:
Tak o střídavkách-odbočkovkách jsem se učil před deseti lety na průmyslovce v Elektrické trakci v dopravě. Ale zapomínám. Princip regulace zhruba znám. Avšak nevím, zdali plecháče třeba nebyly nějak rekonstruovány podobně, jako 151/150, kde lze nově přeskakovat "zbytečné" odporové stupně.
Přenášené informace - on se smí řídit vlak, aniž by fíra neměl info o stavu pomocných strojů a přístrojů na mašině? No toto... nějak mi uniká, proč by systém nemohl na displeji ukazovat stupně voliče, když ten převodník to stejně bude muset vědět, aby vůbec mohl ovládat volič.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
ZMAL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.60.3
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:32:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mě právě taky zaráží,ale asi si někdo myslí že stačí informace o trakčním proudu.Až budu vědět víc tak dám vědět.Jinak žádná reko jako na 151 nebyla.Co se týče PP tak by stačilo vytáhnout stav větrných relé a podle tlaku v nap. potrubí fíra pozná že nejdou kompresory.Kams ty chodil do školy a ve kterých letech?
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1721
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1999 maturita v Masné v Praze. Spolu s jedním zdejším diskutérem.
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Půjde ZMALe vůbec z řidičáku zapnout a vypnout HV?. To co se zobrazuje na 340 je docela fajn, jen občas ta elektronika zlobí, protože se tam při stavbě stále něco dobastlovalo, díky jednomu člověku v depu. Nikdo si nebyl schopnej pořádně sednout a říct, co to má umět a nemá umět, aby projektant měl jednodušší práci. Bohužel tak to je u drah se vším. Dálkovina na Dvořiště je ten samej příklad a budoucí motorová žehlička na tom není o moc lépe. Stále se tam něco doplňuje a tak, což zrovna u elektroniky není moc dobré...
Martin
ZMAL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.60.3
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:12:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin2 - HV snad jo
Qěcy - já myslel že v Č Třebové
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1723
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:13:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine2, co je špatnýho na dálkovině ČB - HD, krom napájení ZZ?
Stránky o lok. 109E: http://109-e.wgz.cz
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z pohledu funkce vlastně nic, jen se tam všechno dobastlovalo za pochodu. Jediným vnějším projevem jsou naddimenzované technologické budovy v žst.
Je špatné, když se přijde na to, že by byla fajn například GTN nástavba, když už je akce rozjeta a takových věcí tam je více.
Ano můžeme říct, že to byla první akce svého druhu u nás a nebyly s tím zkušenosti.
Na druhé straně opravdu dobrý projektant a hlavně investor by neměl dopustit aby docházel ke stavům, že se radikálně mění průběh stavby a raději věnuje více energie a peněz na promyšlenej projekt.
Ostatně tento přístup si dráha neosvojila do součané doby, viz 854, kolik že je před a sérií? 5, 6 nebo více? Z kolika vozidel? Z 50ti...? 471 jsou na tom velice podobně.
Martin
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 14:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Lokofanda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 20:02:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

831:Jak už jsem psal v "DKV Plzeň" paráda,stejně jako na 742/754...mašinu to zvýrazní a snad mi to příjde,že i omladí.Asi je to tím,že na každý modernizovaný,nebo nový řadě ty světla,nebo jejich rámečky takový jsou...Líbí se mi to...
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 20:21:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě taky a vnitřek má taky pěkný
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4347
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 13:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co že ste to tady řešili??
 
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
Pokerna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 14:29:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Luboš_ct: velmi pěkný jen až bude jezdit aby se oněj staraly myslím o ten lak
363 037-3 jsi fakt senzační jen ten nátěr by ti slušel takovej jakej máš jen novej:-)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1411
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: Bych si s váma tu 242 210 vyměnil, místo té 242 265. Ta vaše má seříznuté nárazníky a to se mi líbí víííc. Třeba je to jen muj názor, ale mě se to líbí prostě víc.
Jo, fotky zevnitř plecháče, tak to fakt nepopíšu, co na nich je, protože to je pro mě španělská vesnice
 
 
 
 
 
 
 
 
 


No a teď jiní plecháči:
 
 
 
 
831
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:21:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Hrady
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 16:09:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Os 8033 v čele s 242 207-9 přijíždí do Koterova.
 
Matys
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:18:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

242265-7 bude mít co nevidět hotovou ségru 242266-5 v CZ-loko.
Jirkabrno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 9-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Maloměřicích:
 
 
230100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:24:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu poprosit o výrobní čisla a roky výroby plecháčů. Prohledal jsem celý svůj archlív a kde nic tu nic.Díky
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4360
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matys:
No ještě to chvilku zřejmě potrvá, zatím je vnitřek stále vykuchaný...ale nový nátěr už má:-)

Karelpl:
Pěkné fotky!

230100:
73E1 - 242.201 - 242.230 6816 - 6845 (1975)
73E2 - 242.231 - 242.256 7270 - 7295 (1979)
73E3 - 242.257 - 242.286 7603 - 7632 (1981)
hned po této sérii byli Máša a Dáša 263.001 a 002 - 7633 a 7634
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
230100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš-ct -Díky,díky,díky
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1360
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 21:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo tu scháněl aktuel.foto 242 214

 
Jirkabrno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 9-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 21:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépa_rákos: Ta fotka je odkud???
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1365
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 21:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z ČB - depo
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle toho náspu vpravo sem si chvíli myslel že Brno-Maloměřice na koleji T8
2337 je super stroj!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1416
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pépo: Díky moc, já jsem se po ní sháněl
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1368
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a ještě jedna...

 
Jirkabrno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 9-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 18:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik: Taky jsem přemýšlel, zda-li to není u nás v Majlontě, ale pak jsem si říkal, že takovou mašinu jsem tady neviděl.
ZMAL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.60.3
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:08:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě teda vůbec nepřijde že by to mohlo byt v Majlontě.
Morňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 07:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kočkodane nemysli a dělej, házet závitníky do tlumivky není moc dobrý
Matys
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:47:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboši_ct 242.266-5 je mnohem dále než si myslíš.
Peter140001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 07:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ako vyzerá blonski princezná 263.006??? Posudťe sami - 263.006
ICQ - 441 546 338
Skype - Peter140001

www.railpage.net
Tasa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 10:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to hnus velebnosti. Lituju slovenské šotouše, do poslední chvíle nebudou vědět, co fotí, jestli Eso nebo Princeznu.
Tajík_363
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 14:37:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TASA: nebo taky peršina... je to peknej blivajs...vsechny masinky stejný...všechno pěkný se tam ztratí a zaniká v šílený kombinaci...
A pak když mají ten "peknej" lak krásně ŠPINAVEJ - jak to u ŽS známe...
Dokud se kola točí...je vše na pohodu...
Tasa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajík 363: Hele Tajíku, od kdy se na trati můžou potkat Princezny s Peršingama
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1138
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba takhle:
 
Autor Petr Kadeřávek, fotka z www.railfaneurope.net
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4518
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboši_ct 242.266-5 je mnohem dále než si myslíš.

Asi tak nějako....
Dneska dokonce už měla zkušební jízdu Svitavy - Skalice, ale v doprovodu 742 353.A lak ji sluší
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1372
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

242 241 po Evy

 
Tasa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 8-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tajemný em: To není zrovna standard, že?
Samozřejmě, že se Princezna s Peršingem může potkat, třeba v KH. Ale když bude šotouš stát někde u trati, tak mu přijede bud Peršing nebo Princezna, podle toho, kde stojí, to dá rozum, že.
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1140
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 21:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě, že ne. Takhle se v Třebové před 12 lety slavilo 150 let olomoucko-pražské železnice. Tehdy jezdily ještě lepší konvoje, např. 121+122+123+372+230 apod..

(Příspěvek byl editován uživatelem tajemný em.)
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4381
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 23:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matys:
242.266-5 je mnohem dále než si myslíš
No tak ono už je to taky skoro měsíc co jsem ho tam viděl, dodal bych fotku ale nebudu dráždit hada bosou nohou...

Jinak 242.210 již v Brně, foto o ničem ale jako důkaz že už tam je to postačí:
 

A jedna toho času neprovozní:
 
a jestli mne pamět neklame tak byla zatažena na soustruh...
Šlak tref Cargo!!!
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 378
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 18:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jakeho duvodu ma 242 207 jeden klasicky pantograf a jeden poloptg?
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Matys
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 23:01:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboši_ct,tuším o čem mluvíš.A že jsi to viděl před měsícem,jsem nevěděl.Co jsem já věděl a viděl,potvrzuje i informace Manemba.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4535
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 06:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jedna malinká na shlídnutí
 
Holky, mašinky a zelená, to jsou naše koníčky:-) MBŽKF
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 4-2007


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 14:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

242 265 stojí právě v Hradci Králové!
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 4-2007


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 14:33:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se omlouvám,byla to prý 242 266-5.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4443
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 17:05:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak dělala až v HK??přeprava do Plzně přes HK že by??
Cargo nebo ČD oboje dopadne jednou stejně...
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 07:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_čt:nevím,manželka ji blikla do mobilu tak sem dám fotku odpoledne.
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 08:04:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou nějaký zprávy o 263 002??
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Tasa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 8-2007


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 11:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo o 263.001
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 12-2006


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 16:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tasa: 263.001 stojí v Maloměřicích severní hala a nic se s ní nedělá. Chybý jí trakčňáky, vyrovnávě nápravových tlaků,izolázory na EDB,a pak odpojovače. Celkem dost práce.
Zpráva z Maloměřic: na E0 byla 242.248,před sevení halou stojí 242.210
 ještě přidávám jednu fotku 242.261+210
  a před jižní halou stojí"Bobr" již v novém kabátku 242.227
 . Už jen podvozky(1 stojí u 263.001 v severní hale)a na trať
ZMAL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.60.3
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 20:21:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

263 002 bude snáááááád do konce listopadu,ale nic sem neřekl
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 13:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jxxx: Udělal sis z partnerky šotoreportérku? To je vynikající nápad! Já se o to snažím už pátým rokem, ale stále jsme na začátku - rozdíl mezi brejlofcem a esem pořád nepobírá.

"To je brejlovec, žejo, má na boku ty kulaté okýnka!"
"Miláčku, podívej se na střechu..."
Yeah Federace zlínských fotičů
Jxxx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 4-2007


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 21:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec:nechci plevelit plecháčí a princezní diskusi,reaguji ve všeobecné neželezniční.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace