K-report
 

Archiv do 17.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Archiv do 17.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 21:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústava sice zakazuje občanům dávat povinnosti jinak než zákonem, ale to se nevztahuje na vztahy "obchodního typu". Pokud si sjednám malíře pokojů, tak mu můžu uložit povinnost vymalovat mi záchod na růžovo - a on to buď udělá, nebo jde od toho a tu zakázku nevezme. ČD jsou ve stejné situaci - na základě smlouvy provozují dráhu pro stát a ten jim do té smlouvy může přidat libovolné povinnosti. Je na nich, jestli je akceptují, nebo tu zakázku přenechají někomu jinému.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 22:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants: "Ústava zakazuje dávat občanům povinnosti jinak, než zákonem"
Samozřejmě, ale v zákoně o drahách zmocňovací ustanovení pochopitelně je. Takže zbytečně
teoretická diskuze.

Racek: "až přejde tvorba JŘ pod SŽDC, tak mu to prostě může stát nařídit"

Pro cestující by bylo lepší, kdyby to bylo stanoveno obecně závazným předpisem, on by stát taky někdy nemusel chtít ... Zveřejnění JŘ pouhé tři týdny předem, když už je skoro dva měsíce k dispozici, je nesmyslná sprosťárna.
Slaňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 23:29:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem zvědav, zdali se nám k tomu zítra vyjádří i pan Ing. Čech. (autor výše uvedené depeše). Chodí sem pod přezdívkou ŽMZ (Železniční muzeum Zlonice)
"Nikdy nikomu neraď! Chytrej si poradí sám a blbec tě stejně neposlechne!"
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 00:44:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drobná poznámka - jízdní řád už je několik dní veřejně k dispozici na IDOSu (ve čtvrtek už tam byl), tedy víc než pět týdnů před začátkem jeho platnosti. Jediné, co je "tajné", jsou traťové tabulky.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3231
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 01:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sants:
nikomu neprospěje zveřejňovat dávno neplatné pracovní návrhy v době, kdy už je spousta věcí jinak
Však já třeba vím, že to nejsou zcela aktuální návrhy a myslím, že jiní šotouši to ví také. Je to prostě o přístupu krajů a za jejich ochotu bývá spíš politika než cokoliv jiného.

Nejideálnější by byl přenos dat krajům on-line.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Klimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 08:45:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci si zeptat,zda podle nového tarifu budu platit za síťovku takto:
Mám In-kartu In-Zákazník a jsem mladší 15 let.
Budu mít tedy z té plné ceny síťovky dolů 75% ceny=poloviční + 25% pro držitele In-k. nebo pouze těch 25%?Díky
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 09:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klimi: v tarifu se píše
In-zákazník 1/2
sleva 25%
...
...
z traťových
jízdenek 15+
a síťových
jízdenek
KLASIK

Já bych tomu rozuměl tak, že skutečně i děti do 15 let mají traťovky (mimo žákovských) a síťovky za "dospělou" cenu, jenom s tou in-slevou 25%
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 18:18:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad zveřeňování jízdních (ne)řádů.
Myslím že to upravuje zákon o drahách a je tam dána povinost zveřeňovat jízdní řády v "Centrálním informačním systému jízdních řádů" (či tak nějak). Tento systém pak řeší ještě jeden zákon. Kdo chce, tak ať si to najde třeba na http://portal.gov.cz

Jinak nedočkavci můžou vlaková spojení pro příští rok hledat třeba na http://idos.cz Pozor je třeba zadat správné datum!!!
Prográmky pro BAHN
hmftgdsg
Neregistrovaný host
Odeslán z: 202.115.130.23
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 18:58:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ofiko jř pro jih čr


http://databox.mopos.cz/files/opac/kjr-2008jih.pdf
Asdf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 03:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vikijous: A práve tým, že je to v tom IDOSe je splnená aj ona zákonná podmienka, keďže CIS-JŘ nie je nič iné než práve IDOS ...
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 12:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jediné co mne napadá, proč se traťové tabulky utajují je ochrana před jejich převzetí různými pokoutnými vydavateli jízdních řádů, jistě to znáte, občas chodí vlakem a nabízejí traťový jízdní řád třeba za 10 Kč.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 13:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten odkaz na ten jihočeský JŘ je špatně. Správně to má být

http://databox.mopos.cz/files/opac/kjr-2008jih.pdf

(Příspěvek byl editován uživatelem Pes38.)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Martintrneny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 15:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes38: Ahoj trať Olomouc-Opava na příští rok v JŘ by se tam nenašla? Díky Martin
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 939
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 17:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martintrneny: Já osobně jsem si stáhl jen co, co je zde vystaveno. (bohužel mě někdo předběhl a měl data dřív, než já) Nic víc opravdu nemám.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Ramon
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 09:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo má zájem o konečnou podobu JŘ pro tratě IDS JMK, tak odkaz zde:
www.idsjmk.cz/obce
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 09:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ramon: pod tímhle odkazem byl konečný návrh k mání už někdy v srpnu. Dneska jsou tam definitivní tabulky a je to přístupné i z titulní stránky (na tu stránku .../obce nevede odkaz, tak je taková mírně neveřejná )
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 20:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyhláška MD 173/1995 Sb., kterou se provádí zákon o drahách, §53 odst. 3:
"Kraje uzavírají podle výsledků výběrového řízení s příslušnými dopravci písemné smlouvy o závazcích veřejné služby za účelem zajištění základní dopravní obslužnosti územního obvodu okresu kraje veřejnou drážní osobní dopravou podle odstavce 1 nejpozději ve lhůtě do 160 dnů před stanovenou platností jízdního řádu a na základě každé uzavřené smlouvy předají provozovateli dráhy dohodnuté počty a časovou polohu vedení jednotlivých vlaků. Podle uzavřených smluv o závazcích veřejné služby a podle uplatněných požadavků jednotlivých dopravců sestaví provozovatel dráhy konečný jízdní řád, který projedná s okresními úřady orgány krajů za účelem zajištění koordinace s jízdními řády veřejné linkové dopravy8) ve lhůtě nejpozději do 120 dnů před stanovenou dobou platnosti jízdního řádu. Projednaný konečný jízdní řád provozovatel dráhy zveřejní."

Z toho vyplývá, že České dráhy zákazem zveřejnění porušily obecně závazný právní předpis. Nevím sice, k jakému datu (resp. datům) byl jízdní řád projednán, rozhodně to ale muselo být před předáním k tisku.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1722
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 00:28:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde přestanou jezdit OS. vlaky od new GVD ??
Něco jsem zaslech fTV že někde v usteckém kraji,ale v jiném diskuzním kroužku se nikdo nevyjádřil ??
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36938
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 03:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun:
Teď jde ovšem o to, zda tím zveřejněním se nemyslí úřední vydání KJŘ.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1957
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 07:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jnd: Ústecký kraj přestane dotovat dopravu na tratích 113 Čížkovice - Obrnice a 132 Děčín - Oldřichov. Je ovšem dosti pravděpodobné, že se na obě trati v průběhu roku vlaky vrátí... :-)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://www.atlasloko.cz

ICQ 264305638
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 941
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 08:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun:
Všiml jste si, že ve větě Projednaný konečný jízdní řád provozovatel dráhy zveřejní. není uvedeno kdy? Ta norma je prostě z dnešního pohledu děravá.
Poznejte kraj plný rybníků, lesů ale i křížků a božích muk, navštivte Zemi zamyšlenou.
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 09:27:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jnd: Úsek Měcholupy-Žatec budou všechny vlaky projíždět, čtyři zastávky
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1725
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 16:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík.
Já jen jesli někam akutně vyrazit .....
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3256
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 22:19:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jnd: Sorry, ale přijde mi, že se budíte docela "brzo"...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 9-2007
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 09:51:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Úsek Měcholupy-Žatec budou všechny vlaky projíždět, čtyři zastávky"
... a skoro všechny rychlíky budou v úseku Lužná-Žatec stavět jako osobáky. Myslím, že jde o slušný pokus, jak zachovat dopravní obslužnost v úseku, kde jak rychlíky, tak osobáky vozí převážně vzduch.

Zbývá otázka, proč nemohly rychlíky začít stavět i v Hostivici, aby se tam i v odpolední špičce dostal jakžtakž intervalový provoz. A proč místo občasných zbytečných závleků na Smíchov severní nástupiště (a do Rudné) radši nejezdí pravidelný přípojný vlak Zličín(Řepy)-Hostivice. Jde trasy které jsou ve směru poptávky. Lidi si jich ale všimnou až ve chvíli, kdy budou plně integrované do PID, budou mít číslo linky na každé přehledce MHD, když se bude jezdit pravidelně, se zřetelným přestupem na MHD.
Situace, kdy z konečné tramvaje jezdí vlak do přestupní stanice v blízkém satalitním městě jen tak občas, je neintegrovaný do PID, a kdy se nádraží jmenuje jinak než stanice tramvaje, je příkladem liknavosti jak Ropidu, tak krajského úřadu.

ad zveřejnění JŘ: podle mě ČD vyhlášku přinejmenším obcházejí. Pokud existuje státem řízená oficiální aplikace, kde se zveřejňují tabulky JŘ v digitální podobě, tak není žádný legální důvod tento způsob zveřejnění zdržovat až do doby po knižním vydání. Ve vyhlášce se jasně píše "po projedání zveřejní" a basta.
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 17:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte od kdy se bude prodávat nový jízdní řád
www.vlakybroumov.estranky.cz
Fajo22
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 18:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Český cest.poriadok bude dostupný od 19.11.2007 cena by mala byť 60 Čk
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 18:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zbývá otázka, proč nemohly rychlíky začít stavět i v Hostivici,

Protože tam o odtud se službukonající i zde bydlící ajznboňáci dostanou osobáky . Ale protože mezi Měcholupy a Žatcem jim kraj osobáky neobjednal, tak jim ministerstvo "objednalo" krychlíky...
Rick_hunter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 14:05:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já doufám že bude mít nějakou inteligentní obálku, ne jako letos, kdy uprostřed tyrkysově modrý stránky byla v kruhu vyfocena zlínská REgioNova 814 002
To už sem v pekle? Ne, kdyby si byl v pekle, tak sedíš na trůnu a je v nebi, vole!!
(Pánská jízda)
ICQ:423-810-243
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3271
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 14:13:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rick_hunter:
Tak si udělejte svůj obal. Má to dvě výhody:
1) KJŘ Vám déle vydrží v nesalátovém stavu.
2) Můžete si udělat obálku se vzhledem, který Vám bude nejlépe vyhovovat.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Kotec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 160.217.166.62
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:19:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: Nechápu vaši poznámku, podle vás jezdí vlakem jen "ajznboňáci"? Zejména v úseku Praha - Kladno to podle mne není pravda aní náhodou a předpokládám, že zastavení v Hostivici mělo být kvůli možnosti přestupu na Zličín/Řepy.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 10:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotec: čtěte na co jsem reagoval - jednalo se o úsek Lužná - Žatec, speciálně Měcholupy - Žatec, nikoliv Praha - Kladno.

Na území Ústeckého kraje neobjednal krajský úřad osobní dopravu z důvodu malého vytížení, tudíž tam osobáky nejezdí/nestaví. Ale ČD to vyřešily tím, že si je nechají zaplatit ministerstvem dopravy. To ale nemůže objednat osobák, tak tam budou stavět rychlíky. A dovolil jsem si spekulaci, že z těch pár lidí, kteří tam nastupují a vystupují bude většina službukonajících zaměstnanců a jiných režijkářů - už proto, že to tam trošinku znám a také proto, že platí §1.
norim
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.40.178
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 11:33:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz:
Poveze R207 od nového GVD2008 lehátka do Benátek?
Georgo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 12:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

norim: áno, 2× Bcmz61 FS, lehátkový úsek Tábor - Venezia S.L.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 19:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11: Klidně věřím, že motiv k zastavování rychlíků mezi Lužnou a Žatcem je tak, jak píšete.
Přesto mi to přijde jako rozumný systém. Lepší, než když by opuštěnými zastávkami projížděly rychlíky, ve kterých má vlaková četa téměř přesilovku.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3278
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:16:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun:
Nejsem si jistý, že teď cestující to skóre "otočí". Přibude možná pár lidí z obcí na trase, ale ubude něco dálkových cestujících, pro které se tímto krokem tato trasa s konečnou platnsotí stane nepoužitelnou.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 22:28:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Skóre se neotočí, to máte pravdu. Tahle trasa ale je pro drtivou většinu lidí nepoužitelná už dnes. Důležité je, že nový model dopravní obslužnosti je podstatně levnější.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1057
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 09:55:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z dálkovejch nemá skoro kdo ubejt. Jezděj už prakticky jen režisti a důchodci..... . Vloni v zimě jsem v tejdnu jel ranním R do Chomoutova a max počet nás byl v Btn 3 ks a Chomutově jsme vylezli celkem 4.

Jesli někoho něco vyžene pak novej tarif s výrazným nárůstem cen traťovek + zpátečních. Takový nárůst není ani u busů ani u benzínu (pro které taky netřeba mít škrabku...)
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 17:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: levnější pro koho: pro ČD možná, pro daňové poplatníky (tj. nás) těžko...
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Canfranc: Levnější by to mělo být právě pro daňové poplatníky, protože se bude dotovat méně vlkm.
Kubabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 18:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar nema tu někdo řazeni na rok 2007/2008
Canfranc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 20:17:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby se dotovalo ještě méně vlkm, tj. neobjednaly se žádné prázdné vlaky, ani od krajů, ani od MD, neplatilo se vůbec nic.
Takhle to, co nechtějí platit dané jeden či dva kraje, ani ČD, platíme nakonec my všichni přes MD...
Kladeňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 21:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubabe:odkaz
Vítkovice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.168.76
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 22:15:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co řazení Os a Sp?
lukascada
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.138.74
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 22:45:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ty os a Sp by se hodily??
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 19:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno, to by me tez zajimalo, pokud nekdo ma, prosim poslete :-) hlavne me zajima liberecky kraj ...
Peva
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 21:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pomůcka "řazení Os a Sp vlaků se teprve kompletuje (termín 18.11.), tak ještě nemůže být k dispozici. vydržte.
PEVA
Kubabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 21:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kladeňák: Diky Moc
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 22:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

peva: tak to je jina
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 23:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pomůcka "řazení Os a Sp vlaků se teprve kompletuje (termín 18.11.), tak ještě nemůže být k dispozici. vydržte.
Na drážním intranetu řazení Sp Os již dnes bylo !
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 23:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a to VOD 1 zde uvedené bude asi 99%nástřel a ne konečná verze-soudě dle červených poznámek v textu.
Olda808
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 15:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nevíte někdo jak bude řazen Os 4605 Tišnov - Lanžhot a následný 4606 Lanžhot - Žďár n.S. ?? dík moc
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 15:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jedné nejmenované stanici už dnes návoz tištěného GVD 07/08,snad se mi podaří ho už dnes koupit.
(o výsledku radši nebudu informovat...)
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 16:00:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: tak proč to sem píšeš když neřekneš kde a ani zda už jde koupit? To nechápu :-( Já si klidně počkám do 19tého, ty tři dny mě nevytrhnou :-)
Nejlepší stránky o železnici? no přeci http://www.svetzeleznice.wz.cz
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 18:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hansst:
Nechápeš to možná proto,že kdybych to sem napsal natrvdo,mohli by z toho mít průser,protože papírově se má začít prodávat v pondělí od 10:00!
parodista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 19:29:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do jedné nejmenované stanice přijel vlak, snad se mi podaří nastoupit a svézt se bez placení.
(o výsledku radši nebudu informovat...)
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 21:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co je na novym jř na obálce?
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!

http://www.bery-zeleznice.nafoceno.cz/
Hanzalik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 11-2003


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 06:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obálka je opět světle modrá, na obrázku je mladá žena hledíce v zapadajícím slunci po boku vozu 071 kupředu (asi ke světlým zítřkům, které ovšem tímto JŘ rozhodně nepřichází...)
Zabij bobra, zachráníš strom...
www.martinhanzal.net
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 12:11:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzalík: na mne ta fotka působí pesimisticky, očekávám že:
1. Mladou manažerku na osamělém temném nástupišti v nejbližších vteřinách přepadnou nepřizpůsobiví spoluobčané, vytrhnou jí manažerský kabelkoaktovkobágl a zmizí ve tmě.
2. Pak se ozve rána a na 471 praskne nicohlav.

Těšte se na pěknou fotku na jihočeském regionálním JŘ.
Olda808
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 13:23:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nevíte někdo jak bude řazen Os 4605 Tišnov - Lanžhot a následný 4606 Lanžhot - Žďár n.S. ?? dík moc

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace