K-report
 

Archiv do 12.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Pracovní vozidla » Archiv do 12.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1459
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 07:25:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad tratovak: v rychlosti jsem procházel Váš web a musím říct, že je velmi zajímavý Našel jsem tam i fotku MUV69 s nápisem prototyp - tu jsem fotil ještě v celku před rozřezáním, ale nemám to naskenované. Takže pokud by byl zájem, mohu se pokusit najít negativ a naskenovat to.
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.213.170
Odesláno Středa, 05. září 2007 - 10:06:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dakujem, záujem je o každú "žltú mršku"
P.S.: fotenie tej prototypovej muvky som tak dlho odkladal, až ju stihli rozrezať Teraz sa len modlím, aby nerozrezali dve EDK 10 v kolínskom prístave... Ak by mal niekto cestu okolo, nech sa tam zastaví
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1462
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 05. září 2007 - 17:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty dve EDK10 má myslím focené jeden kolega z Plzně. Kdybych měl digitál, klidně tam zajedu...
Martink
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 10:45:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drezina, co byla k mání v Obratani (viz příspěvek z 26.8.) je již prodaná - není divu, byla za "pakatel" a dle fotek ve výborném stavu. Zřejmě na ni kdysi při vyřazování z vojenských skladů NZ zapoměli a teď vyplula na světlo boží. Dle informace prodejce je to skutečně neobvyklá záležitost a nedá se předpokládat, že se bude opakovat. Prý ji koupili "nějací nadšenci do svého muzea" - nevíte někdo, kdo je tím novým šťastným majitelem?
Každopádně je dobře, že neskončila v Kovošrotu.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1468
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 16:28:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

někdo tu sháněl typák DGKu5. Nemám sice typák, ale náčrt o trochu lepší, než tu byl. Bohužel stále jen bokorys. Přidávám to v PDF, obrázek kdyžtak mailem, ten by se sem nevešel.
application/pdfdgku
dgku.pdf (81.1 k)
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 06. září 2007 - 17:01:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim, ten nekdo jsem byl ja. Tenhle nacrtek je zatim nejlepsi, spolu s dalsimi vecmi vyhrabanymi z netu je to docela slusnej zaklad. Pokud se podari, jeste si omerim skutecne DGKu a pustim se do stavby. Pokud se slusne podari, napisu navod a nahraju dilci vykresy na web aby si to mohli postavit i ostatni. Material asi kuprextit, drat a plech na detaily a nastavba z Evergreenu. Vyhoda ramu z kuprextitu s ponechanou medi ma vyhodu ze se na nej da dobre pajet. Jen je skoda ze neexistuje nejaky web kam by se soustredovaly podklady ke stavbe, galerie modelu a podobne. Nejbliz k tomu ma zatim Bevelo se svym webem. Mimochodem muj Laz z papiru vypada OK, uvidime jeste jak dopadnou dalsi stavby, ja si ho chci udelat jeste z Evergrenu a samozrejme strih a popis dam na web. Skoda ze to nedelaji dalsi...
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Mawerick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 09:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Ok1xng: k tomu SVPéčku Vám přeji hodně úspěchů, já měl v plánu udělat MUVku a potom právě i to SVPéčko. Myslím si, že modelů traťováckých strojů je velice málo. V jakém měřítku tvoříte? Chtěl bych Vás poprosit jestli nemáte to SVPéčko naměřený nebo jestli nemáte typák. Předem Vám děkuji. Já mám naměřenou MUVku a ŽDJ. A pár (cca 50) fotek detailů PKP 25/20i.
 
 
 
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 09:49:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moment, ja zatim neplanuju SVP 74. Planuju a asi nejbliz realizaci je PS 74, pak je na rade DGKu, planuju jeste PA 300, MD1 a PRSM - az na PS 74 je to jeste ve stadiu shaneni podkladu. PS 74 se pomalu rodi jako vykres pro strih na evergreen. Jak rikam, problem jsou podklady, chtelo by je to nekam nahravat na web - typaky, fotky, vykresy, a pak treba i navody. Mnoho stesti.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 6-2004


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 10:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A PRSM kterou? Jen pro ilustraci, zda 3 nebo 4 nebo ještě některou z těch starých stabilních
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.213.170
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 11:03:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ak by som mohol navrhnúť priestor pre modelárov traťových strojov, tak na: http://www.tratovestroje.wbs.cz/index.php?menu=31
Typové výkresy, resp výkresy ako také sa chystám dať na stránku v najbližšom čase, podla ankety to vyzerá, že budú vo formáte *.jpg. A ak by bol záujem, možem pridať i rubriku s návodmi.
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 14:43:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tratovaku, byl bych rad za kazdy detail. Otazkou je kolik mas mista. Nahraval bych tam totiz vse co mam, takze treba desitky fotek, nakresy i od ruky, stare clanky z casopisu atd. Jakmile dokoncim i model, tak napisu strucny navod a pridam i strihy a vykresy.
A prskavky - zajimaji mne vsechny. Jenze k nim zatim neni nic nez fotografie. Prvni bude asi PRSM4, pak snad 3, o ostatnich vim jen ze existovaly, jeste jsem nevidel ani foto.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1472
Registrován: 6-2004


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 15:49:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K prskačkám: já jsem nikdy žádnou PRSM2 nebo 1 neviděl, čímž samozřejmě neříkám, že nebyly, ale starší typy sovětské výroby byly stacionární, nepojízdné, tedy ne na nějakém speciálním podvozku. Jedna je k vidění třeba v Regeně v Hranicích na Moravě, kde vesele chátrá na větru a dešti (tak co s ní taky dneska...). Fotku má kdyžtak Bafy. Nicméně do kolejiště by to byl sice zajímavý model, nicméně leda ho tak postavit někam do haly nebo max. na plac vedle kolejí...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2681
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 21:12:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou nemáte někdo v archlívu nákresek MV79/80?
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1482
Registrován: 6-2004


Odesláno Pátek, 07. září 2007 - 22:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme, už jsem ho tu i sliboval... Mám pocit, že bych našel jak 79, tak 80, snad teda krom jednoho z prototypů s boudou s designem a la DELČ 800...
Paveldacicky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 08. září 2007 - 13:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad svařovny:myslím,že poslední PRSM 4 v Čechách stojí myslím na zakladně v Duchcově.A mají tam snad i stabilku.
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 20:05:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad PRSM: PRSM 1 existovala: http://www.tratovestroje.wbs.cz/index.php?menu=8&podmenu=99
o PRSM 2 neviem, ale možno ju v ZSSR mali, len k nám nebola importovaná.Na ŽSR sa PRSM ešte používa.
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 20:09:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onehda PRSM3 varila na koridorech, nedavno varila PRSM4 v Recku. Je pravda, ze provozni je uz jen 1 a 1 kus. Skoda ze neni fotka PRSM1.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 20:49:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad SVP 74: dnes som videl dve SVP vo výluke medzi mostami a jablunkovom pri výmene podvalov (nevsimol som si ale komu patrili). Viac ma ale zaujalo, že tam mali nasadenú MINIMU.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1485
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 21:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co taková SVP 60? Kolega nedávno jednu odlovil v provozu, málem mi vypadly oči z důlků, když mi to posílal...
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 21:38:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad modely na stránke: zatial mám volného miesta na cca 4500 MB, takže jak čečiny. Otázka fotiek detailov je do diskusie. Neviem či je účelné, aby ku každému stroju bolo cca 100 fotiek. Možno by bola cesta spraviť zoznam toho, kto čo má nafotené a je ochotný poskytnúť a riešiť to súkromnou poštou. Ale ja modelár nie som a tak optimálne riešenie nechám na tých, čo tomu rozumeju...
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 21:45:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Statistik: a kde to bolo? Ja som už ani nedúfal, žaby som SVP 60 ešte niekedy mohol vidiet...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1487
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 21:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si teď zaboha nemůžu vzpomenout, kde to fotil, ale zítra tu fotku pohledám a snad dám vědět, bude-li příležitost.
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1489
Registrován: 6-2004


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 22:55:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože jsem ještě nevyhrabal slibovaný typák MV79/MV80 (našel jsem jen prospekty z MTH, kde je jen hrubý náčrt s rozvorem a délkou přes nárazníky), tak to prozatím zaplácnu aspoň typákem agmy. Ale je to provedení 1520 mm, tedy s SA-3 a navíc si nejsem jist, že ty naše měly jeřáb. Navíc ta z Chocně (fotku jsem ještě nenašel) má boudu cca 2x delší (jakoby 2 tyto boudy zadní rovnou stěnou k sobě), podobnou jinému typu sovětské "ávtodrezíny", který u nás, pokud vím, ale nejezdila.
application/octet-streamÁvtodrezina AGMu
agmu.rar (316.2 k)
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.213.170
Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 08:23:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To all: ak oskenujem a na webe uverejním fotku (napr. PRSM 1) z publikácie (cca 20-40 rokov starej) s tým, že napíšem odkiaľ to je, porušujem autorský zákon alebo nie?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2692
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 11:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne (to by bylo porušování autorskýho práva i stavba modelů - napodobenin "díla")
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
ŠOT.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.236.63
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 09:51:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo, co je za číslo vrútecký vrak dráteníka s cedulí "Diagnostika motorov - malá spotreba - vysoký výkon"?
Maty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 20:06:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ŠOT.:

M 263.0008 (894.008)
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 24. září 2007 - 19:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím nepracující pracovní stroj v České Lípě.
 
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 822
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 17:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dva vozíky MV 79 v Jihlavě.

 
Tak jak jsem žil,žiju dál
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 14:57:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard, kolko tých vozíkov tam je? Len tieto dva? Kde tam sú odstavené? používajú sa ešte abo game over? Neviete niekto, kolko ich bolo vyrobených celkom? Ď.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 19:10:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tratovak:Ty vozíky tam stojí jenom dva.Je to odstavené v prostoru za depem,co dnes mají dílny na opravu lokomotiv (znalci doplní název).Podle stavu a podle stavu ostatních vozidel v konvoji,jsou neprovozní.
Tak jak jsem žil,žiju dál
Kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.231.154
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:20:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar,
muj kamos shani podrobnosti o akumulatorovych posunovacich lokomotivach v techto tovarnach:
Kovodelne Chodoirovy zavody v Podomoklech (myslim neco bylo v letosnim Svete zeleznice?)
Vojenska tovarna Policka.
Vite neco o tom?
S pozdravem a diky Kwasi
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 17:27:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GJW Praha kúpila nový KOP 12/40:
http://www.tratovestroje.wbs.cz/index.php?menu=28&podmenu=363
Karell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 8-2007


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno v Krasíkově
 
Klv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 22:29:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna ŠMUVka z Hostivic, focená před 15 lety. Nevíte někdo, kde skončila nebo zda ještě existuje?
 
 
(Omlouvám se za kvalitu, je to scan přímo z diáku.)
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1081
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, to bude prototyp vozidla pro "náhradní autobusovou dopravu na kolejích", jehož sériovou výrobu zanikající ČSD počátkem 90. let stornovaly (jako třeba další série 731, 263/262, 362 apod.).
Kodlass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 9-2007


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám tady pár EDKček hnet první tři fotky jsou EDK 1000 a tu zbývající jsem si neprohlédl pordíte mi někdo prosím co jeto za kolejovy jeřáb
 
 
 

 
Ok1xng
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EDK 500, dnes již neexistuje, jediný kus byl v Hradci králové.
K hadům se nemluví. Hadi se zabíjejí.
Kodlass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2007


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 02:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyto EDKčka jsou v České Třebové
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 09:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, v Hranicích na Moravě se testuje nějaké nové vozítko vyrobené ve zdejším MTH Hranice. Neví někdo z Vás, co to je a k čemu je to určené??? Co to má dělat???
 
 
 
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.46.108
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 17:57:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyzerá, že ten orel je na montáž TV, ale zaujímavé!
Pecha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 6-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 09:38:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale vypada to fakt docela dobře a jediná moýnost na co by to mohlo být tak je jedně TV
Pépa_rákos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1247
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 14:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tato MUVka jezdí v Roudnici. Příjemě mě překvapila ta ruka Berger

 
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 20:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to tu MUVku řídí řidička a vzorně se o ní stará, tam by se z podlahy dalo jíst.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 16:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes viděno ve Šlapanicích.

 
Tak jak jsem žil,žiju dál
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 23:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mates vzadu na kabině je vidět smeták, tak to je jasný, že na TV. Dneska jsem podobný krám s nápadně podobnou kabinou viděl v Polsce. Akorát ten vehikl měl víc nějakých plošin, podobnost čistě náhodná?

 
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 22:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šrotace můvek v Pardubicích...
A mimochodem, ten plošiňák má před sebou taky posledních pár dní života...pujde hned po múvkách.
 
 
 
 
 
 
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 15:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten plošiňák už tam dnes nebyl...
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Sag
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 11:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

z výluky do Broumova : http://www.vlakybroumov.estranky.cz/stranka/vylukana026
www.vlakybroumov.estranky.cz
JANEK LEMOCH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.247.182
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 22:48:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čauky, neví někdo kolik bylo vyrobených sněhových pluhů KSP 411 S-1, shodný s pluhem v Tanvaldu, a jejich rozmístění v Čechách a na Slovensku i inv.č. případně 12 místný číslo? Děkuju moc za odpovědˇ.
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:21:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak prosím tímto znalce pracovních strojů.Neví někdo co je zase toto?
 
Silenymax
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motoluban: Více info zjistíš na tomto odkazu sekce Diagnostika / MD1
ICQ 134407993
Motoluban
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 16:48:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha dík.Koukal jsem tam skoro všude.Jen né do diagnostiky.
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1135
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 11:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se MD-1 pohybovala v Lovosicích. Jako každý rok koncem října nebo začátkem listopadu...
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
121073
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 16:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 20:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No comment...
 
 
Matysekfyra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 22:28:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne že by mě zaujal ten střep na kterým je to namalovaný, jen mě zaujala ta malůvka...
 
 
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2007


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 01:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim, mam takovy trochu vseobecny dotaz: hodne se zde sklonuje firma MTH. Zajima me jeji vlecka v Brne-Hornich Herspicich, ktera se v soucasne dobe likviduje. Nemate nejake informace nebo fotografie z doby tamejsiho pusobeni MTH? Diky.
Michal3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 4-2007


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 fotky z výletu 11.11. z Plzně:
 
 
ICQ: 478-647-278
www.masinky.nafoceno.cz
tratovak
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.49.122.64
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:16:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ASP 84 frčí do Klatov, už sa na ňu teším

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace