K-report
 

Archiv do 27.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD připravovaný » Archiv do 27.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hansst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 13:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud máte někdo zájem o seznam lokomotiv které padnou pod Cargo tak pište na hans.st@atlas.cz :-)
Nejlepší stránky o železnici? no přeci http://www.svetzeleznice.wz.cz
Blueseal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 17:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jak to bude s rychlíky Pha-HK-Trutnov od nového GVD? Zůstane 6 párů tam a zpět s vozy A+BDs+Bp+Bp+B? Nebo bude nějaká změna?
Hanzalik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 11-2003


Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 10:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlíky PHA - HK:

R 791 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 5:11) - Letohrad
A + BDs + Bp + Bp + B

R 651 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 6:11) - Trutnov hl.n.
WR (jen do HK) + A + BDs + Bp + Bp + B

R 793 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 7:11) - Letohrad
A + BDs + Bp + Bp + B

R 653 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 8:11) - Trutnov hl.n.
A + BDs + Ds (17.5.-14.9.) + Bp + Bp + B

R 953 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 9:11) - Hradec Králové
A + BDs + Bp + Bp + B

R 955 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 10:11) - Hradec Králové
A + BDs + Ds (17.5.-14.9.) + Bp + Bp + B

R 957 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 11:11) - Hradec Králové
A + BDs + Bp + Bp + B + WR

R 655 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 12:11) - Trutnov hl.n.
A + BDs + Bp + Bp + B + B
(poslední vůz jede jen v úseku HK - TU a jen v +)

R 959 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 13:11) - Hradec Králové
A + BDs + Bp + Bp + B + B (jen v X) + vozy do opraven (PP)

R 657 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 14:11) - Trutnov hl.n.
A + BDs + Bp + Bp + B + B + B + A
(poslední tři vozy jedou jen v úseku PHA - HK a to jen v X a + a patří společnosti H-START /tedy humusné maďarské vozy/)

R 795 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 15:11) - Letohrad
A + BDs + Bp + Bp + B + Bp + Bp + B
(poslední tři vozy jedou jen v úseku PHA - HK a to jen v X)

R 659 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 16:11) - Trutnov hl.n.
A + BDs + Bp + Bp + B + A150 + Bp + Bp + B
(poslední 4 vozy jedou jen v úseku PHA - HK a to jen v X)

R 961 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 17:11) - Hradec Králové // dále jako Sp 1759 do Letohradu
A + BDs + Ds (17.5.-14.9.) + Bp + Bp + B + B + B + B + A150
(poslední 4 vozy jedou jen v úseku PHA - HK a to jen v X)

R 963 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 18:11) - Hradec Králové
A + BDs + Bp + Bp + B + B + B + B
(poslední 3 vozy jedou jen v X)

R 965 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 19:11) - Hradec Králové
A + BDs + Ds (17.5.-14.9.) + Bp + Bp + B + B + B + B
(poslední 3 vozy jedou jen v +)

R 967 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 20:11) - Hradec Králové
A + BDs + Bp + Bp + B + B
(poslední vůz jede jen v +)

R 969 Praha Vrš. - hl.n. (odj. 22:11) - Hradec Králové
Řazení v X: A + BDbmsee + B + B + B + B + B + vozy do opraven (PP)
Řazení v 6: A + BDs + Bp + Bp + B + B + vozy do opraven (PP)
Řazení v +: A + BDbmsee + B + B + B + B + B + B + B + B + vozy do opraven (PP)
Zabij bobra, zachráníš strom...
www.martinhanzal.net
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 12:45:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je na hradcích tolik využívaná jednička, že hned 3 odpolední vlaky z Prahy (R 657, R 659 a R 961) mají v kladivech (R 657 i v neděli) celé dva vozy první třídy?
pryž
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.171.135
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 20:30:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se divíte? Staví se v Lysý právě pro ty, kvůli kterejm tam ta jednička je - dyť se hoši musí vejít, tak jakýpak troškaření...
Blueseal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 11:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hanzalík: Díky za odpověď
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 12:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč jezdí z Prahy do HK maďarské vozy? Jako vyrovnávka?
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1794
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 13:01:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách ČD http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=135 je už dostupný nový JŘ.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7595
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 20:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pražský deník: Nový jízdní řád mění cestování vlakem

dnes 16:23

PRAHA - Již 9. prosince začne platit nový jízdní řád Českých drah (ČD). Všichni, kteří jezdí po metropoli vlakem, nebo sem dojíždějí po kolejích za prací, se musí připravit na mnoho změn a novinek.

Diskuse

Podobu jízdního řádu na rok 2008 ovlivňuje rozsáhlá stavební činnost na železnici. Do provozu budou zaváděny další moderní vlakové soupravy, které už nyní jezdí na příměstských linkách a postupně vystřídají přesluhující pantografy. Mění se také tarif. Kromě zvýšení ceny jízdného v něm budou nově účtovány pouze ujeté kilometry. Lidé z měst kolo Prahy si tak za cestu do metropole připlatí různě, v závislosti na vzdálenosti stanice. Víc než v minulosti se tak vyplatí sledovat systém slev, které dopravce nabízí. Díky nim se někoho zvýšení jízdného nedotkne vůbec.
Uzavřou vinohradský tunel
„Nový jízdní řád ovlivní intenzivní stavební činnost v Praze a okolí. Rekonstrukcí prochází úsek Praha-Běchovice, dokončuje se výstavba tunelů pod Vítkovem a přestavba železniční stanice Hlavní nádraží si vynutí uzavření prvních čtyř nástupišť,“ sdělil Deníku zástupce ředitele pro Středočeský kraj a hlavní město Prahu Alois Kašpar. Uvažuje se také o rekonstrukci nádraží v Hostivaři a Holešovicích. Cestování po městě se výrazně zhorší na konci roku.
Od 5. května do 28. června 2008 totiž bude kvůli rekonstrukci vinohradského tunelu vyloučen provoz na trase mezi Hlavním a Smíchovským nádražím. „Pokusíme se dohodnout s dopravním podnikem, aby lístek na vlak platil v MHD, tak jako jsme to udělali při letní výluce Masarykova nádraží,“ pokračoval Kašpar. Konečnou stanicí se totiž dočasně stane Smíchovské nádraží a pro pokračování jízdy do centra budou muset přestoupit lidé na veřejnou dopravu.
Nové spojení způsobí revoluci
Doslova revoluce v cestování železnicí po Praze nastane na konci příštího roku, kdy bude zprovozněno Nové spojení. Díky dvěma dvojkolejným tunelům pod Vítkovem začne jezdit mnohem více městských linek. Nyní není možné přejet vlakem bez přestupu z jednoho na druhý konec Prahy, po zprovoznění Nového spojení se však stane železnice pro obyvatele metropole mnohem rychlejší a kapacitní. „Zatím je předčasné mluvit o konkrétních linkách, ale při cestování po městě se lidem skutečně nabídne zajímavá alternativa,“ sdělil Ondřej Kubala z ČD.
Do Brna pojede vlak každou hodinu
Praha - Na nejvytíženější dopravní trase Praha – Brno se rozhodly vlaky konkurovat autobusům. Ty zatím u cestujících jednoznačně vedou, protože dokáží dvousetkilometrovou vzdálenost zdolat za něco málo přes dvě hodiny. V posledních dvou letech se však provoz na dálnici D1 velmi zahustil a autobusy často uvíznou v dopravních zácpách, způsobených dopravními nehodami či kalamitami. Cesta autobusem mezi českým a moravským městem se tak často nepříjemně protáhne.
„Hodně lidí si na to stěžuje, a proto se pokusíme nyní vytáhnout do konkurenčního boje,“ sdělil Ondřej Kubala z Českých drah. Od 9. prosince tak bude mezi těmito dvěma městy jezdit celý den vlak v hodinových intervalech. První vyjde krátce po páté hodině a poslední v půl osmé večer. Cesta potrvá dvě hodiny a 42 minut.
„Je to přibližně o půl hodiny delší cesta než autobusem, ale vlak nemůže zůstat stát v žádné zácpě a navíc je pohodlnější,“ pokračoval Kubala. Cestující, kterým nevadí riskovat a nechají koupi na poslední chvíli, mohou za cestu do Brna zaplatit jen 35 korun. V den odjezdu vlaků se totiž budou za nízkou cenu prodávat lístky, které se neprodaly v předplatním systému eLiška.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1796
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přemýšlím, kdy je konec roku... Cestování po městě se výrazně zhorší na konci roku.
Od 5. května do 28. června 2008 totiž bude kvůli rekonstrukci vinohradského tunelu vyloučen provoz na trase mezi Hlavním a Smíchovským nádražím ...
a jak už jsem psal jinde a bylo mi to i potvrzeno, tak rekonstrukce bude o prázdninách, tedy o nějaké dva měsíce později....tedy po Novém roce....
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3314
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dojímá mě, jak neustále všude proklamují, že s dokončením Nového spojení se všechno otočí o 180°. Vzhledem k tomu, že se ještě pár let bude kopat u Úval nebo na benešovské a časem možná na Lysou a Smíchov, tak bych ty změny neviděl vůbec žhavě.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:15:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem zjistil k knižním JŘ jednu docela zajímavou věc která mi dřív nějak unikla a sice to, že jsou úplně v háji přípoje v Přerově mezi vlaky z Otrokovic a do Brna ...
moje nové stránky http://www.richardovystranky.cz (původní blog opouštím)
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1797
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 21:28:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Tak minimálně by se mohly protáhnout Berouny do Libně, spojit Řevnice s Brodama (tam to ale zrovna bude narážet na tu rekonstrukci) a protáhnout Benešov do Vysočan. Ovšem je jasné, že při každém dalším kopnutí se to bude muset zase upravovat.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 23:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proto máme systém změn, který na případy, že se někde kopne myslí a operativně je zapracuje
Jinak nevím, kde se vzala informace, že E-liška bude někdy stát 35, ale dnes jsem byl účasten školení pokladníků a nic takového jsem neslyšel... a to jsem nespal...
I když uznávám, že pokladník tohle nemusí vědět, co je mu koneckonců do toho, co si cestující ťuká do počítače... ale přeju jim to, za 35 kačen do Brna to je
Ministr zdravotnictví by měl varovat... GVD 2007 poškozuje zdraví!!!
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 23:09:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proto se pokusíme nyní vytáhnout do konkurenčního boje
S cenou jízdenky přes 300 Kč (obyčejné jízdné) nebo 204 Kč (nejlevnější běžná sleva KMB) má Jančura určitě bezesné noci.
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 23:20:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Don_Salieri: Elišky, které zbydou až do dne odjezdu (pokud nějaké zbydou), se budou prodávat se slevou, např. Praha-Brno za 35 Kč. Kdo má sklony k hazardu, může zkusit riskovat a čekat až do dne odjezdu. Více viz odkaz.
lukascada
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.138.74
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 07:14:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

má už někdo řazení Os a Sp vlaků???Díky
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1800
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 08:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

babilon: Nedělá se to za hranicemi spíše opačně, že čím dřív si to člověk koupí, tím má větší slevu? I když "lástminit ČD" také není k zahození, jen to chce zariskovat a věřit, že to skutečně existuje.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 09:23:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Don salieri)
No to bude fajn až s velkou slávou uvedou příští rok nové městské linky a ve změně za tisku nebo v 1.změně bude něco ve stylu "...1.3. si laskavě přelepte tabulky tratí...", čímž všechny slibované věci padnou.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7601
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 12:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Označení PIDových linek S už v novém JŘ je. A např. ve Strančicích se objevilo upravené hlášení staničního rozhlasu: "osobní vlak 91xx linky S9".
Co se týká změn JŘ, tak např. na trati 221 už od dubna nepřetržitě platí výlukové JŘ výrazně odlišné od pravidelného JŘ, aktuálně je již pátá verze a ještě bude šestá (všechny odpovídají postupu stavebních prací). Takže se nějaké takové postupné úpravy JŘ v celém pražském uzlu dají čekat, akorát to při větším počtu linek bude zmatek.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Ulubos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 20:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte, jestli by se někde daly najít nové SJŘ?
Díky.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 20:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mám knížku a pochopitelně hned nesrovnalost... Na straně C5 vlevo dole (červená část) je psaný "Leoš Janáček" jako EC147 v trase Pha-Žilina s odjezdem ve 12:06 z hlavního.Ale na straně 570 (trať 270) je "Leoš Janáček" psaný jako IC517 z Holešovic s odjezdem v 11:23 do Bohumína.Nejspíš jako náhrada za pinďu.Jak to tedy je?
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ulubos:
Stačí se kouknout o trochu víš a je tam odkaz,ale tak přidávám ho znova:
http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=135

čelakovičan:
No jo,tisková chybička...Vlak EC 147 se jmenuje Olše-záměna názvu,takže správný Janáček je 517 do Bohumína...

Jinak já jsem zase nenašel v bibli ceny místenek....jsem slepej?Je to tam někde?
Crozz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co sem tak prolistoval neni to nejhorsi,vadi mi ze R Cheb-Usti-Praha konci v Holesovicich a ne v Libni,a v jizdnim rade je dost divne vytiskla trat 270 vsimly ste si?
Ulubos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukssek: Díky ale myslím SJŘ (Sešitové jízdní řády)
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:57:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ulubos:
Není zač,sorry,už ani číst neumím...

Crozz:
Co je na 270ce divný?U mě je normální...

Jinak taky mě dost rozesmál poslední osobní vlak z Letovic do České Třebové(motorák/jede v pracovní dny),hodinu čeká na příjezd osobáku z Brna v Březové n/S.
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:01:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Crozz: S ukončením Chebských expresů v Libni je to dost provokace. Většina vlaků tam totiž stejně pojede (po cca 10minutovém stání v Holešovicích) na odstavení před návratem zpět pod Krušné hory... Mohly by tam končit normálně, byly by přípoje alespoň na regionální vlaky.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 07:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: A nebudou ty soupravy odstavené v nákladové části libeňského nádraží? "Moje" osobáky z Čelákovic na Masnu také nezajíždějí z Vysočan až do Libně k nástupišti, ale "končí" v nákladové části nádraží, aby následně jely úvratí na Masnu.
A když už jsem nakousl ty osobáky z Čelákovic, tak se přiznám, že jsem moc nepochopil ty černé puntíky.Třeba u ranního vlaku 9400 v 5:47 z Čelákovic na Prahu.Proč tam ten puntík je, když na ten vlak žádný přípoj z Brandýsa není?
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 07:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad čelakovičan: To je možné, neví někdo víc?
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 08:31:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan: nemůže se ten černý puntík vztahovat k třeba k čekání na busy? Nevím jak v PIDu, ale v IDSJMK se na busy běžně čekává.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 11:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Racek: Tak to nevím. Já jsem ten puntík pochopil, že je to jenom v kontextu vlak-vlak. Ale jestli ten puntík platí i pro vazbu bus-vlak, to si netroufám říct.
Crozz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 11:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v mojim jizdnim radu je trat 270 vytisknuta vzhuru nohama,proste nejaky shit press :-))
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 14:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož su blbý nebo....opravdu z Prahy jede IC Leoš Janáček (cca 11:30)a pak po něm EC Jeoš Janáček (cca v 13:30) ? ? ?

Aspon teda je to tak napsané v červeném seznamu, kde mmj chybí asi polovina dalších rychlíků
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3324
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:20:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: Už se to tu někde řešilo. Janáček jede v 11:23 z Holešovic místo Pendolina. V 13:06 (myslím) jede Olše. Chyba tisku, no...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

crozz: od té doby, co se JŘ prodávají jsem měl v ruce už pět chybnejch výtisků, ve kterých byla 270 vzhůru nohama... vloni mi byl prodán JŘ, kde byla vzhůru nohama 250 a chyběly listy 260 ve směru na Brno
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Doprava je prostředkem k dosažení cíle...
Kdyby rychlíků na 221 nebylo, jak krásně a pohodově by se tu žilo...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3329
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Pardubicích mi prodali JŘ v pořádku.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 22:07:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám KJŘ taky O.K. (Praha Smíchov) Asi je to o štěstí, prostě taková loterie
moje nové stránky http://www.richardovystranky.cz (původní blog opouštím)
lukascada
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.138.74
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 11:09:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte prosím někdo jaké 754 z DKV Brno budou od nového GVD zajíždět na vlacích
Sp 1643 Radhošť /R1444
R 1445/1642 Radhošť
Honzaloko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro ty co to ještě neviděli:
 
Nevěř každé informaci, kterou na internetu získáš!!

http://www.bery-zeleznice.nafoceno.cz/
Johnson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo nákresné jízdní řády pro tratě Horní Lideč - Hranice na Moravě, Bohumín - Přerov, Přerov - Česká Třebová, Česká Třebová - Praha a plán řaděni nákladních vlaků ? Samozřejmě pro nový gvd. Kdyžtak mi je pošlete na mail.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 17:14:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak "Janáček" je opět na scéně.Na trati 270 (str.570) jsou zajímavé časové polohy Janáčka a Hradišťana.Janáček v Zábřehu předjede Hradišťan, ten ale stejně přijede do Olomouce před Janáčkem...
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3343
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 22:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čelakovičan: Blbý formát. Normálně tam jede v tu dobu Pendolino a to je v Olmiku dřív.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 11-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 07:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzaloko: Tý slečně na obálce zjevně ujel vlak. Proto se tak usmívá...
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 10:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Díky.
Ještě jsem si všiml, že u některých Sp vlaků Chlumec n. C. - Trutnov je psaná 1.třída. To bude vozy Btn vozit ř.954? Nebo jaké soupravy tam budou jezdit?
Kofolytik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 10:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte náhodou nový maďarský GVD?
Raptor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 12:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řazení všech vlaků osobní dopravy pro gvd 08

http://www.ipnet.cz/files/usth/razeni.rar
Lukssek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 2-2006


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 23:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raptor:
Nejde mně to otevřít...
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 00:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na soubory .rar musíme mít program WinRar, nebo alespoň total commander, víme?
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Kubajz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 09:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte už někdo SJŘ a NJŘ pro nový GVD? Pokud ano, prosím o poslání na můj mail, vím že to je citlivé zboží, tak bude pečlivě uloženo na mém HDD a nikde jinde. Díky
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 09:38:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na zelpage.cz už je řazení vlaků na nový GVD. Na některých vlacích Chlumec-Trutnov má jezdit souprava 854+954.2? a takový Perner už nebude slovenský. Jenom jsem nějak nepochopil ty maďarské vozy na rychlíku ve 14:11 z Prahy do HK.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 10:10:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan: jsou to vozy od Pannonie, které by jinak stály celý den v Praze.

854+954.2 má jezdit na 040 na vlacích 1862, 1865, 1868, 1871, ale nemyslím si, že by se ta první třída moc využila. Uvidíme...
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Petura
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 10:21:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čelakovičan:
Vozy H-Start na rychlíku ve 14:11 jsou vozy z Pannonky.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 11:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kubajz: Na SJŘ a NJŘ je ještě brzo.
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 12:20:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrubyv,Petura: Díky.Jenom mi není jasné, na čem ty vozy z Pannonky jezdí v současném GVD.Nebo v současném GVD jsou celý den odstavené a v příštím už nebudou?

Co se týče vozu 954 s 1.třídou, očekával bych spíše nasazení na rychlíky Lib-Pce nebo Plzeň-Most.Tedy tam, kde ČD vyhrály výběrové řízení.
Kladeňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 12:41:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rychlíky Lib-Pce a Plzeň-Most vyhráli ČD s vozy 843,takže tam jezdit musejí.
Taky bych nasazení jedniček očekával tam,kde se alespoň trochu vyplatí(třeba R Praha-Tanvald nebo R Ústí-Liberec)
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1067
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 15:43:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno já mám pocit že to nemusí nutně být z titulu VŘ řada 843. Ona by asi sestava 854+054(reko)+954.2 nikoho neurazila. Přeprava invalidů lze v 954, sesle to má v celý soupravě pohodlnější, motor oproti raqi neřve v oddíle jak raněná svině, háky na kola má 954, v 854 lze navíc provádět UBP (proč vlastně nelze UBP na 030 a v těchže soupravách na 160 ano?). Navíc reko 954/054/854 část má jako bonus vakuovanej hajzl a ne hnojič.
Lokom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 16:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak tak, taky bych ocekaval nove 954 spise na R ph - tanvald ci lbc - usti, mozna aj na bezdrevu jinak na spesnacich chlumec - trutnov ... mno muj odhad je, ze budou nevyuzite, ale kdo vi.

jinak co se pise k novemu GVD v libereckem kraji:
http://www.igenus.cz/clanky/ekonomika-10/na-zeleznici-zmizi-i-pribudou-spoje-1312/
Malletka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 20:54:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, nevím, jestli jsem se nespletl, ale podle toho co vylezlo z IDOSU, to vypadá že od nového GVD bude zrušena přibližně polovina příměstských vlaků na trase Vranovice - Tišnov. Celkem mě to překvapilo, neboť tyto vlaky rozhodně nejezdí prázdné. Je li tomu skutečně tak, nevíte někdo na jakou adresu zaslat děkovný list? Na KORDIS, nebo na ČD?
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 21:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si všiml, že souprava na Ex571, který přijíždí do Brna v 19:15, pokračuje hned v 19:19!! jako R937 do Olomouce. Na to, že budou např. rozkopané Běchovice nebo Kolín, jsou 4 minuty na "změnu vlaku" docela velká frajeřina.
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 21:31:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malletka: Děkujte KORDISu. Nevím, jak jste se díval, ale žádný vlak neubyl, naopak jich dost přibylo v relacích Kuřim - Brno/Hrušovany/Vranovice.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace