K-report
 

Archiv do 21.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční uzel Praha » Archiv do 21.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Caf_c3k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm fekaliim:
Jestli to nebude taky tim že většina lidi se boji vykonat velkou potřebu v 451/452.
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 7-2002


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Caf_c3k:Nové heslo.
"Nefunkčním a špinavým záchodem k čistým tratím".
Mr_nobody
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidávám pár fotek (z mobilu) z Wilsoňáku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1051
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 14:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes mě zase nas*ali, nevím z jakého důvodu nemohli v 5:15 protáhnout excelku přes Vítkov, a tak jsme to brali přes Vršovice-Malešice-Libeň se sekyrou 20 minut.

Bych je praštil, kdyby to bylo ve špičce, neřeknu ani popel, ale v pět ráno si tenhle výlet mohli odpustit.

A můžu vám říct, že se mezi 4-5 ranní pohybovat na hlaváku je o hubu. Ani tak nevadí bezďáci, ti touhle dobou chrápou po koutech. Spíš vadí takové ty pochybné živly tmavší barvy pleti (ne cikáni) v džínách a kožených bundách, co se tam tak popelí, klábosí a přemejšlí, jak by někoho obrali. Bránily jim v tom dvě věci: lidi typu "normal" byli v početní převaze a bylo tam dobře vidět. Můžu vám říct, že kdyby tam vypadlo hlavní osvětlení, tak v mžiku beru nohy na ramena a mizím tam vocaď.

(Příspěvek byl editován uživatelem pes38.)
Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 11-2002


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 15:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha Běchovice - 16. 12 .2007
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mačkání spouště v té zimě bylo něco....
http://eldar.cz/kank
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1864
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 19:07:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo hlavák je hustej. Zrovna včera když jsem běžel na noční 511 ,dávaly si tam do huby nejaký kravatáci s takovejma rádoby pleškama či to bylo za howna. Pak přišly i na tu stanici kde jsem čekal ,ale naštěstí jel hned ten bus.
Jinak já přes hlavák chodim vždy když jdu z pifka na Žižkově,vemu to brankou přes nástupiště,je to kratší,zjistim co a jak kde,akorát mě nebavý přebýhat magistrálu...to chce hodně koukat.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 16:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad hovna: kdysi jsem uvažoval o grantu na výzkum, zabývající se tímto hygienticko-epidemiologickým problémem a zkoumající vliv gravitačních drážních hajzlíků na případné šíření infekčních agens. . Předpokládám, že kdybych to pořádně rozštoural a podal náležitě vědecky, tak by z EU na to káply nemalé peníze...
Jak jste to jeli ????
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 11-2002


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 17:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska jsem se jel podívat do Libně celý natěšený, že si jako gurmán koupím něco dobrého v nové restauraci La Rocket. Zvenčí i vevnitř to vypadá jako retaurace KFC nebo McDonald's (stolečky, ždiličky, plasma na stěně....). Ovšem po shlédnutí cen mě celkem přešla chuť.

Menu a ceny:
Grill - špízy
La Rocket - 85 Kč, Hovězí - 99 Kč, Sýrový - 95 Kč

Zapečené bagety
La Rocket - 85 Kč, Frankfurt - 79 Kč, Mortadella - 75 Kč, Texas - 79 Kč

Saláty
La Rocket - 79 Kč, Tuňákový - 69 Kč, Rocky - 75 Kč

dále jsou k dispozici dva druhy staků, tuším opět okolo 90 Kč. To jest nabídka restaurace, která vznikla místo původního občerstvení a baru-herny (či co to bylo). Venkovní bouda má tutéž nabídku kromě steaků, místo nich jsou tam nějaké zapečené bulky. Co se týče ceny nápojů, neodpustím si citaci jednoho kolemjdoucího:
"Pivo za třicet ať si nalejou třeba doprdele". Půllitr točeného Staropramenu za 30 Kč, třetinka tuším že za 20 Kč. Káva a čaje kolem 25 Kč, čokoláda 35 Kč....

V době mé návštevy sedělo vevnitř u stolečků jen několik členů obsluhy restaurace a nějací "La Rocket manežeři". Veřejnost koukala, ovšem po shlédnutí cen zase odešla a nejednou se v komentařích objevilo slůvko "drahé". Bouda ve vestibulu byla zatím zavřená. Mno uvidíme jak se restauraci povede, ale myslím, že moc zákazníků svými cenami nepřitáhne.
Co se jídla týče, tak z libeňské prodejny Relay zmizel chlaďák s bagetami Crocodille a nahradil jej chlaďák s bagetami Hamé.
A ještě něco mě v Libni zaujalo - ČD centrum bylo lehce předěláno a místo toho pultíku jsou tam dvě budky se skleněnou přepážkou (hlavně že říkali, že budky s okénky zmizí - asi se bojí rozzlobených zákazníků). Jedna nabízí základní a druhá komplexní odbavení cestujících. Možná se někdy do Libně zajedu znovu podívat a udělám nějakou fotodokumnetaci.
http://eldar.cz/kank
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38068
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 17:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dražší pivo přežiju (aspoň tam nebude svoloč), ale takovýhle výběr jídel ať si nechaj. Nebo tam je i něco normálního?
Osobně se mi líbí řešení plzeňské. A že v Plzni mi jinak připadá, že tam někdo přemejšlí kolenem (nemyslím teď nádraží, ale okolí a město).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 11-2002


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 18:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obávám se, že nic jiného tam k snědku nebude, prostě fastfood. U každé sekce menu je navíc uvedeno, co kolik minut trvá připravit (špízy 6 min, saláty 2 min..). Uvidíme co se bude s restaurací dělat až se zjistí, že tam nikdo nechodí.
http://eldar.cz/kank
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1869
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 18:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uhlí
Výsledky takovéto studie bych snad ani raději nechtěl vědět pač by mě mohla přejít chut na šotoušení kolem kolejí
Sonic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 18:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch a ad Holešovice: Tak 20 bylo ve 2. koleji ještě včera večer a dneska i ve druhé koleji pracuje traťovka - kolem 15. hodiny:
 
A v 18:20:
 
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 18:53:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krysa: Ceny jsou celkem v ok vzhledem ke stylizaci. Pivo můžete být rád že vůbec mají (ČD by opravdu nemělo jít o uspokojení této "klientely" přímo na nádraží). Celkově bych to tipoval na frančízu, pokud je to "produkt ČD", pak je to pro mě s podivem a je vidět kvalitní příprava. VELMI mě potěšili přítomností WIFI - tímhle opravdu můžou přitáhnout manažery, nebo aspoň nás IT managery :-)

Nějak ale nerozumím tomu, že v Libni jsou vlastně dvě tyhle restaurace? :-) Kolik je tam tak v průměru lidí celkem v nádražní hale? :-)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7867
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 19:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

iDNES: Dráhy nahrazují nádražní bufety novými restauracemi
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 11-2002


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 19:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten článek na iDNESu to dobře vystihuje. Tedy v Libni jsou dvě provozovny - La Rocket Restaurant (ta se sezením a stolečky) a La Rocket Cafe (ta budka v hale). Zmínění společnosti ČD Restaurant také vše vyjasňuje (tedy nejde o nějakou novinku JLV ala Fritty City, Pont atd.). Ale nevím jestli byla Libeň štastnou volbou pro umístění jedné z prvních restaurací. V Libni jsem 8 let vy/nastupoval při cestě z/do školy a co se týče lidí, tak většina jsou cestující z osobáků dojíždějící do školy či za prací. Ráno je to tam opravdu maso, ale to lidi spěchají do škol/práce a do restaurace asi nezajdou. Dopoledne je tam relativně mrtvo, v Libni je pár cestujích čekající na rychlíky či osobáky. Poledne to samé a k odpoledni frekvence pomalu roste, lidé se průběžně vrací z práce a škol. V odpoledních hodinách tak před příjezdem vlaku bývá v hale odhadem kolem 50 lidí.
http://eldar.cz/kank
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1872
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 22:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplnim něco málo k hlaváku
Dneska jsem vlakem v 04:14 na Plzen a už v hale jsem si všiml nejakýho typa s holkou(vyloženě smažkou)
Chvíly jsem coural na nástupišti a pak je potkal v uličce vagonu kam jsem vlez. Ti dva hledaly spící lidi aby je mohly okrást. Pohledem jsem jim dal najevo ,že o nich vim a schválně bouchnul s dvířkama od kupé. Ten týpek přšel a prásknul snima ještě jednou a pak vypadly .......

Když jsem se večer vracel z Budějic ,probraly mě zase dva policajti. Vlítly do kupé,rozvítily vzbudily mě ze zimního spánku a chtěly doklady. Se si řikal proč raději nejsou na tom hlaváku ......
chjo chjo takhle prudit utahaný šotouše ......
Tomáš_záruba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 01:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já osobně ty nový hospody vcelku schvaluju až na dvě věci:
1) Pivo (a vlastně jakýkoli alkohol) bych prodával minimálně za 50 Kč, vysloveně jen "na chuť", aby tam "vypitečkové" ani nenapadlo přijít
2) Doplnil bych sortimet o ne nutně levné, ale hlavně jedlé jídlo (například řízek, španěláka a tak podobně).

Souhlasím v principu s názorem na Plzeň (jídelnu), ta by až na trocvhu příliš levné pivo mohla jít příkladem (a vlastně nechápu, že něco takového není možné okopírovat i bez frančízování Francouzům, kteří k jídlu de facto nic nenabízí), i když ani taková Olomouc (na konci chodby) mě nijak neuráží.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7876
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 02:53:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukal jsem, že z pod haly hlavního nádraží mezi 3. a 4. nástupištěm kompletně zmizela trolej:
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1877
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 06:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proti drahému pivu bych já protestoval,pač kolikrát ho člověk kupuje 2 minuty před odjezdem a třeba hned 2. Já se pohybuju vlakem i za jiným učelem než šotoušení,prostě někam jedu a chci si dát chlazený piffko. Bágl,stan,fotobrašna a já nevim co ještě .......plný ruce .......piffko prostě musí být dostupný i pro normální cestující.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1599
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 08:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud by bylo pivo za 50 Kč a další podobné ceny jídla, tak tu nádražku mohou rovnou zavřít. Neuživí se. Kdo chce jít v Praze do lepšího restaurantu, tak nepoleze na nádraží. Takže ceny mírně vyšší, aby to nebyl ublemtaný bufet, ale dál s cenou asi ne.
obr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.73.209
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 08:58:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ceny v restauraci - pro ekonoma je to jasné. Měli by být v cenách pro určený segment trhu - tj. cestující a na ně čekající na železnici. Neměli by být pro somráky, kteří nejsou chtěni , ani pro luxus, který stejně nepříjde.
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 09:29:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je v tom, že běžný cestující si nemůže dovolit o moc dražší pifko, než ten somrák. Nebo jinak, somrák si na to pivo vysomrá i částku, kterou by člověk váhal za pivo utratit.

Mě napadá jiné řešení. Pivo drahé, ale výrazná sleva na In-kartu. Tu si somrák nevysomrá a šestikilo najednou za ní taky nedá.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1600
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 09:53:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to bych chtěl vidět berňák. Jak by koukal na dvojí ceny. Ale třeba by to šlo ošetřit povinností majitele in-karty vést si účetnictví z návštěv nádražek.
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 10:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička: Co blázníte a taháte do toho berňák?
Ouplně stejně to funguje i na té dráze, na In-kartu máte slevu ze základního, nepříjemně drahého jízdného již kolik let a z hlediska práva je to zcela košer. Stejně tak na tu kartu máte slevu v dalších obchodech, které s dráhou nemají nic společného. Tak proč by ausgerechnet nádražky měly mít problém?
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 10:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že tyto restaurace nevypadají až tak špatně, vyšší ceny piva s tím souhlasím, ale aby uspěly i u normálních cestujcích tak mi v nabídce chybí smažený sýr (to je klasika na kterou by část cestujích nalákali a mají ho snad všude) a něco jako hamburger nebo párek v rohlíku co by si koupili cestující s sebou třeba na nástupiště ...
Můžete se mrknout na moje stránky o dopravě :
- Richardovy stránky -
Jezisek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 4-2004


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 10:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cháchá... pokud se někdo rozhodne udělat "novou" jídelnu/hospodu/restaraci v Libni, tak asi má moc peněz. V Libni by tak možná uspěla nějaká IV. cenová... a né pivo á 30 Kč. Ta sorta cestujících, co tama tranzituje, pokud si má dát pivo za 30 Kč, to si radši někde pořídí lahváč. No a když už si ho tam dají, budou mrmlat a to určitě nebude dobrá reklama...
http://www.kromerizske-drahy.com/
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1601
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 10:52:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášk: Ukažte mi hospodu, která účtuje oficiálně dvojí ceny. Možná by šly rozdávat nějaké poukázky (k IN-kartě 5 pivenek). Ale těžko půjde zamávat in-kartou a mít jinou cenu za stejně načepované pivo.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když na inkartu (teda na její slevu Sphare Card) kupuju v knihkupectví knížky se slevou, tak proč by to nešlo u občerstvení? Dát slevu třeba 10-15% ...
Můžete se mrknout na moje stránky o dopravě :
- Richardovy stránky -
Kubajz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:07:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo pak z Vás se potuloval v sobotu mezi 17-18h s foťákem a stativem po hlaváku?
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 759
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:08:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomášk a ostatní: Myslím, že cílovou skupinou těchto restaurací budou jíní zákazníci, než ti, co si chtějí "zajít na pivo". U Mekáče ho kupříkladu nevedou. Nicméně k jídlu se hodí...
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 951
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:09:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před lety jsem dostával v hospodách slevu na ISIC, předpokládám, že obdobnou nabídku mají i dnes. A když to jde na ISIC, jde to i na In-kartu.
Viz zde: odkaz

Dvojí ceny to samozřejmě nejsou, neb i na tu nižší může dosáhnout každý. Ujasněte si pojmy a dojmy, Borovičko.
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:17:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže cílová skupina, která by dala za svačinu (bageta+pití) kolem stovky, se v Libni tak nějak nevyskytuje.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:27:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libeň nebyla zvolena nejšťastněji protože dneska tam nezastavuje prakticky žádný dálkový vlak, ale v jiných význmějších místech - hlavní nádraží, Holešovice, Brno, Pardubice, České Budějovice, Olomouc, Ostrava apod. by to mohla být alternativa k místní nabídce a pak bysme viděli, zda je zájem.
Tomášk : Proto si myslím, že na Sphare card by to určitě šlo kdyby se ovšem chtělo ...
Můžete se mrknout na moje stránky o dopravě :
- Richardovy stránky -
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se mi líbí, jak se všichni lidi jezdící vlakem považujou za socky co nemaj 30 Kč na pivo, nebo se cestou do práce/na prázdniny musej sežrat :-)

Pro mě je to (pokud bude síť) velké plus, neb se mi často stává, že někdo obchodně přijede vlakem a okolo nádraží není kam zajít. Navíc by tu měla být k dispozici wifi, to je perfekt. Samozřejmě aspoň za dva druhy normálního jídla bych se přimlouval (řízek a smažák přeci nejsou nějaké kuchařské umění).

InKarta: Ale tohle není restaurace jenom pro cestující. Navíc to že má někdo InKartu, nebo třeba rovnou režinku nzenamená, že to neni dobytek co jich tam do sebe hodí dvanáct :-)
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 953
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 11:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To, že to není restaurace jenom pro cestující nevadí. In-kartu si může pořídit i zarytý odpůrce železnice :-) A sphere cartu už tuplem.

Samosebou, že to neznamená, že jich do sebe In-kartista nehodí dvanáct. Ostatně, parta anglických pařičů jich do sebe může naházet dvanáct i za 60,- Kč a nebude je to trápit. Ale jsem si jist, že to bude statisticky nepodstatný exces, podobně jako ti Angláni. A na té kartě se to dá snadno omezit na tři kousky denně, když by na to přišlo.

Prostě se podle mě dá zařídit, aby si slušný člověk mohl dát pivo (ale i cokoliv jiného) za rozumný peníz a zároveň aby somrák ostrouhal a vystěhoval se z nádru před Lídl s akčním rybízákem.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 16:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhrn opatření pro pražský obvod.

application/pdfOpatření
Opatreni.pdf (173.4 k)

Teorie znamená, že vše víme, ale nic nefunguje. Praxe znamená, že vše funguje, ale nevíme proč. Mnohdy je ale teorie úzce spojena s praxí. Znamená to, že nic nefunguje a nikdo neví proč...
ICQ 311-297-744
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38165
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 21:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím v principu s názorem na Plzeň (jídelnu), ta by až na trocvhu příliš levné pivo mohla jít příkladem.

Ale i tak jsem tam ještě neviděl problém, že by se tam někdo šel ožrat. I tak je samozřejmě dražší pivo (a rum :-O) nutnost, nicméně bych to s pivem nepřeháněl. 30 nebo 35 je i v Praze dost na to, aby wágus šel někam pro lahváče (za 3,50 ).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tomáš_záruba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 21:48:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi máš pravdu.
Borovička: Nesmíte ze mnou požadované hladiny ceny piva lineárně extrapolovat mnou požadované ceny jídel. :-)) Představoval bych si jídla asi tak za cca 60-80 Kč, ale alkohol minimálně za 50 Kč (nezakazovat, ale zařídit aby si ho dali jen někteří vysloveně na chuť). Argument "že chci pivo do vlaku" je právě to, co bych byl velmi vděčný, kdyby někdo od železnice vymýtil. Kdo se pak má prodírat vlakem, ono bohatě stačí sedět vedle takového typa...

A pokud patříte k těm, co jiné měřítko cenové hladiny než "A kolik jim tam stojí pívo?" neuznávají, pak patrně patříte přesně k těm lidem, které bych jen nerad potkával (ovšem pokud jsem to jen špatně pochopil, tak nic ve zlém).
Vecera
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.101.191
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 21:52:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Projekt La Rocket
Provozuji restaurace již 13
let/ dnes je mi 35 let/. Tento projet
k restauracím se mi zdá
hezkou fixí, avšak nikoli službou pro cestující.
Většina cestujícíh ČD jsou dle mého názoru běžní
pracující, popř. studenti, kteří, pokud se rozhodnou se najíst, raději navštíví restauraci u Nováků, kde si dají obyčejný guláš s knedlíkem, popř. smažený sýr než speciality v uvozovkách nabízené touto společností. Setkal jsem se s mnoha projekty tvořenými např. městem, které dále
měli sloužit k pronájmu, které byli skoro nepoužitelné a nájemci se tam střídali jako na běžícím páse. Myslím, že tento projekt je omylem
ČD, který bude muset býr zcela jistě přepracován
už vzhledem k tomu, že bude nutno řešit rozdíly
v lokalitách, kde budou restaurace umístěny. To co
může fungovat na hlavních železničních uzlích, už
nemusí být natolik funkční mimo tyto uzly.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1602
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 22:11:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TZ: No já bych viděl pivo za 50 Kč jako propadák, s tím, že pivo si do vlaku seženu levněji. Nevím jak k tomu bude ladit smažák taky za 50. A pivo si ve vlaku klidně dám, neodradila mne ani cena v Pendolínu, která je pod 50 Kč - teda odradila mne nakonec teplota. Takže co takhle v La Rocket točit teplé pivo, aby to ty pivní týpky odradilo .-)
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1247
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomáš Záruba: nerad bys potkával: ale co když se ta restaurace neuživí? V Praze ještě OK, ale třeba ve stanicích založených na turistickém ruchu, kde hlavní sortou zákazníků jsou trempi? A ještě jinak, když vidím pivo přes 30 Kč tak si řeknu tady bude drahý všechno. A bagety mě nezajímaj, toho se nenajím. A taky sou předražený.

Z jiného soudku: Ve Vysočanech jsem ráno viděl odstavenou soupravu nějakého brněnského rychlíku. Že by se i tam přeneslo ošetřování souprav?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38183
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 14:06:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TZ:
To je přesně ono. Taky bych radši leckde potkával jiný lidi, ale ono je pak blbý zůstat sám.

Tedy bych spíš se snažil držet vyšší úroveň s tím, že pro ten střed to bude ještě rozumný a „spodina”, nebo přímo svoloč už tam nepůjde. Protože jinak bys takový podnik možná uživil v Praze, horko těžko ještě v pár větších městech, ale rozhodně ne jako síť.
Ale uvidíme, jak se to bude vyvíjet, předpokládám, že vedení není mimo a má představu o potenciálních uživatelích.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 14:18:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, nerad rusim vasi pivni debatu :-)
Rad bych se ale zeptal na tu fotku od Poborskiiho "Koukal jsem, že z pod haly hlavního nádraží mezi 3. a 4. nástupištěm kompletně zmizela trolej".
Ja jsem myslel, ze z koleji kolem 3. a 4. nastupiste budou sturcy, odkud se bude jezdit na jih. Nebo ne?? Tahle puvodni varianta padla tim, ze reko je rozsahlejsi ?
Mimochodem, k tem zlodejum - zacinam je pravidelne potkavat ve 375ce. Tuhle jsem jednoto otipoval uz na nastupisti, a druhej jeho komplic pak prisel cestou pred H.Brodem ke mne do kupe.. Tak jsem opet zprovoznil zamek na dvere kupe.
Oběhy 350, rok 2007 KNIHA JÁZD rušňov 350 Babitron Poloha vlaku ČD XLS Brno-Praha
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7891
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 14:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomas_palyza: šturcy jsou teď z kolejí pod sousední halou čili u 1. a 2. nástupiště, stejně tak nad nima zůstala trolej, která je uvázána na sloupy těsně za koncem haly. Zbytek kolejiště, tzn. pod halami kolem 3. a 4. nástupiště, je už bez troleje. Dále je bez TV kompletně kolejiště od 1. po 4. nástupiště od haly směrem k Novému spojení (severní zhlaví).
Číselně bez TV jsou kompletně koleje 2 až 20 a v části od haly k novému spojení (severní zhlaví) koleje 1 až 15. Vytrhána byla kolej č.2.

(Příspěvek byl editován uživatelem poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38188
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 14:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, zda je tomu tak pravidelně, ale v úterý jsme s R 632 přijeli na první nástupiště. Tam jsem naposledy byl vlakem z 220 snad kdysi, když odtud jezdil půlnočák...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7893
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 15:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tudle jsem zas viděl přijet R 206 k 1. nástupišti. Nebo ke druhému? Jsem to viděl ze sedmého, tak si nejsem jist.

(Příspěvek byl editován uživatelem poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Krysa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 11-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 15:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Praha Libeň - restaurace La Rocket
 
 
 
 
 

Praha hl. n. - demontované trakční vedení
 
 
 

Obsluha La Rocket Café se evidentně nudí (zajímalo by mě, kolik lidí si v té budce přes den něco koupí). V hlavní restauraci kromě čtyř kravaťáků prázdno.
Od Libně se směrem ke Kyjím celkem značně prořezává okolí tratě.
http://eldar.cz/kank
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 15:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, jste tady vesměs všichni mladí, takže už nejspíše nepamatujete komunistické pinglzpůsoby typu "pivo jen k jídlu", že ? Ono to totiž řešilo ten samý problém: Aby se dalo vytvořit kulturnější prostředí, tak tam nemůžou sedět násosky. Jednak zaberou místa a druhak odradí cílovou klientelu.

Dnes už se "pivo jen k jídlu" praktikuje tak, že se pivo zdraží a jídlo mírně zlevní, takže by pro normálního strávníka (z cílové skupiny !!!) neměl být problém se najíst a vypít k tomu přiměřeně piva. Zároveň, když tam mocí mermo bude někdo chtít jít pouze na pívo, tak bude obsloužen, jen to bude mít krapet dražší.

Nevím, jak vám, ale mě se aktuálně praktikovaný způsob zdá lepší.
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 15:34:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napada me, jestli cilem tech restauraci neni vlastne dosazeni vyssi efektivity?
DSB pred nekolika lety odstartovaly podobny projekt. Bufety/kiosky byly zmodernizovany a jejich nabidka byla rozsirena o prodej jizdenek. No a tam, kde by se samostatny "bufet" tezko uzivil a kde dama v pokladne vetsinou nemela co na praci, tak tam byla pokladna zrusena a jizdenky se prodavaji v "bufetu". Naopak tam, kde pokladny nestihaly se stal "bufet" vitanou posilou.
Ty uvozovky davam, protoze pro tento typ zarizeni neznam spravne slovo v cestine. Speciality tam moc nemaji, spise sendvice, zakusky, ruzne druhy teplych parku, kavu, pivo, nealko, cukrovinky, noviny, knizky na cestu, suvenyry, cigarety a jizdenky na drahu i mistni dopravu.
Mezinarodni jizdenky umi taky vytisknout, ale vlastni objednavka a vyhledavani se resi telefonicky.
:-)
Tomášk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 15:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle Vůně pražských nádraží se v Libni horním odpoledne roztočilo hafo piv, dělníci si je vzali na perón, během čekání vypili a krýgle odložili do tam umístěných kádí s vodou, kde si je obsluha nádražky po odjezdu vlaku zase vyzvedla. To jen tak pro odlehčení ...

Slídil: jenže tady se pivo mírně zdražilo a jídlo zdražilo hodně. Cílová klientela tak má hafo místa :-)
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 15:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dik za vysvetleni a fotky. Hmm..., tak to je fakt Hiroshima. Ted uz to nema cenu. Skoda, ze jsem kvuli foceni Vitkova nejak zapomnel si nafotit ten Wilson.... Neco mam, ale mel jsem to vzit poradne - provoz, pruvodci, obrubniky, binec, cestujici, navestidla, prechody pres koleje. Proste provoz... Nemate nekdo nejake pekne fotky, kterymi byste se tu radi pochlubili??? Sem s nimi..!

Jeste ty cisla koleji: Ta kolej, co je 'Rozseknuta' u prvniho nastupiste, je kolej cislo 13? Cili z jihu je to 13a, jo ? Kde stavaj Lochnessky..
Jo, tak asi ne. Asi je to 11. A u posty je 13+15.

(Příspěvek byl editován uživatelem tomas_palyza.)
Oběhy 350, rok 2007 KNIHA JÁZD rušňov 350 Babitron Poloha vlaku ČD XLS Brno-Praha
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1603
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 16:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdy byla poslední výměna trakčního vedení na hlavním nádraží? Už jen matně si ji vybavuji. Drátování, které tam bylo lehce přes polovinu 70. let umožňovalo kvalitnější fota z nadhledu (třeba z Vinohradské ulice)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7894
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 17:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta kusá kolej podél I. nástupiště má číslo 11. Ty dvě kusé vedle budovy (nástupiště 1A) pak 13a a 15a. U pošty jsou 13b, 15b a pak druhá část té 11.koleje čili 11a.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 17:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

wow tak to je síla..hlavák jak ho neznáme.
Pokud to dobře chápu, celý hlavák pod tou halou už je teď neprovozní, že? A fungujou jen 5, 6 a 7 nastupiště.
Jak to chtěj udělat s tou halou? To ji chtěj celou zbourat a postavit znova n čímž by měli možnost to celý komplet překopat nebo ji hodlaj jen opravit a nebo s ní nebudou dělat nic??
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7896
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 17:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: teď funguje 5., 6. a 7. nástupiště jako průjezdné od Vítkova do Vršovic, 1. a 2. nástupiště jako kusé od Smíchova a od Vršovic. 3. a 4. nástupiště je kompletně mimo provoz. Konstrukce haly projde víceméně jen běžnou obnovou, asi nátěry a výměna skel. Pod halou je dosti místa na změnu kolejiště.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3832
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 17:59:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:
Jestli myslíš halou to proskledné zastřešení, tak to je památkově chráněné. Projde rekonstrukcí.
Monarchista
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 12-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 20:11:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jee bez těch zbytečností nad kolejema vypadá nadraží Cisaře Františka josefa užasně, skoro jako za mlada. :-)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7898
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 20:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, ještě tam naroubovat nějakou parní mašinu a bylo by téměř dokonalé.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Tomáš_záruba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 00:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slídil: Ale jo, souhlas. Jen bych si dovolil požadovat ten demotivující efekt ještě trochu prohloubit a hlavně nabídnout třeba řízek, kuře a tak podobně. Nebo aspoň ty brambory. :-) Já nekritizuju nastoupený směr, jen se mi nelíbí určité detaily v provedení (nebo jak se to říkávalo v polovině šedesátejch :-P ).
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 610
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 17:10:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo.ale měli by si s tim dát celkem záležet s tou rekonstrukcí zastřešení. Co jsem koukal, tak hlavně dole u těch peronů už je to dost zdevastovaný. Hlavně doufám že to neodfláknou jako v Opavě (viz. jedna polovina peronu rekonstruovana, druhá část ponechána atd...).
Mimochodem, vůbec by nebylo na škodu kdyby udělali ještě jednu část té haly nad 5 a 6 nástupiště
Omluvte prosim muj pravopis :-)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace