K-report
 

Sny s železniční tématikou Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Sny s železniční tématikou « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Archiv do 03.září 2007eso.2649  03-9-07  23:24
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 04. září 2007 - 18:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: Škoda 21Tr
Milynho
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 7-2007


Odesláno Pondělí, 10. září 2007 - 18:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám svůj noční prožitek :

Bylo parné letní odpoledne a já cestoval od babičky ku domovu a přestupoval. Onou přestupnou stanicí byla "Roudnice nad Labem".
Najednou počal jsem vnímat zesilující se sykot kolejnic a těšil jsem se, až zhlédnu projíždějící rychlík, čekal jsem Peršana. Ovšem z oblouku se vyřítila liberecká 749 258 v čele několika vozů typu Bt,B,BDs apod. Dle odhadu to fičela minimálně takových 130 km/h. S blížícím se rychlíkem se ovšem totálně změnilo okolní prostředí - všude plno sněhu, který se zvedal od pádící soupravy ... z čehož mne vytrhnul budík nastavený na 5:30. S nelibostí jsem se ujistil, že je pondělí, ale kupodivu bez velkého otálení vstal a jal se plazit z pokoje.
Entschuldigung, aber ich habe nicht genug Geld bei mir !
Corllin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 14:13:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se zdálo,že jsem prošel perskou na výpravčího v Italský,hlavně přes doktorku Stejskalovou,jako spousta dalších, kteří vyletěli.
Škoda každé zamračené,která skončí ve šrotu.
http://www.draha.webz.cz
Paci
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 7-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 10:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno se mi zdálo o nadzemní dráze (něco mezi tradiční dráhou a monorailem) v Kadani. Za minulého režimu byl provoz zastaven kvůli nedostatku financí na údržbu. Ale v roce 1994 byl provoz obnoven. Pak mi ale nešlo do hlavy že ve městě kde jsou jen 2 linky autobusů se může uživit taková megalomanská stavba. Přikládám mapku kudy dráha městem vedla. V mape je naznačena průmyslová zóna. Už se mi oběvila v mnoha jiných snech, byly to obrovské slévárny a další obrovské továrny. Současná lokálka byla od Předměstí směrem k Prunéřovu dvojkolejná a bylo tam hodně vleček.
 
Milynho
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 11:41:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera se mně zdálo, že naše škola (resp. třída) leží přesně nad tratí Děčín-Praha, pro kterou byl v budově proražen jakýsi podjezd, no a provoz expresů zajišťovaly Všudybylky a Štokry...
Entschuldigung, aber ich habe nicht genug Geld bei mir !
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 12:14:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdálo se mi že táhnu vlak plný uhlí, rezavé deprsivní vagony a lokomotiva bez výkonu... no hrůza!
Pak se rozkoukám a on je to fakt- vítej v Cargu řekl mi nadřízený...
Jen do mě Bramborhlavy! Spojte síly a směle k cíli...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 15:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je wůůůll
Houba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 16:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro-Woe to jek.wa tvrdá pravda- o 754 už asi nezavadím
Jen do mě Bramborhlavy! Spojte síly a směle k cíli...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 19. října 2007 - 16:28:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba no jo no, mě to jen rozesmálo
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1111
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 20:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houba příspěvek 388: no to asi není sen, ale zlý sen, či noční můra...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 20. října 2007 - 22:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houbo, máš doma kolejiště ?
Pokud jo, tak nejaká šance, že si zajezdíš s 754 eště je
FEDERACE ZLÍNSKÝCH FOTIČŮ
REGIONOVY - NEBRAT
810 271 - 7 Šarinka - perla na Zlínce
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 01:38:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na včerejšek se mi zdál sen, patrně podvědomě souvisel s tím, že jsem včera měl narozeniny:
odjížděl jsem v osmsetdesítce z rakovnické žst na odb. Rakona a nebo jsme čekali na volno, to už přesně nevím, no a vedle nás od Chrášťan projela v R 890 Bezdrevu nějaká ověřovací Barča (dejme tomu že 749.006). Potom jsem stál na témže místě, u těchto dvou tratí proti podniku P&G a od oné odbočky do žst, sunula soupravu nákladních vozů opět ověřovací Barča, ale již konkrétní T 478.1004. To čelo s tabulkou, vidím před očima u plechové ohrady podniku, ještě teď.
Další dvě představy se odehrávaly přímo ve stanici Rakovník: na dvojkolejce z PJ do žst., před seřaďovacím navěstidlem, stáli v podzimním ránu těsně za sebou 3 bleděmodrá Prasátka (rozlišení 700 až 703 nevím), kapoty směrem do žst. A poté do stanice - do pražskoberounského zhlaví - vjíždělo unifikované Dvojče lokomotiv 751. První mašina se (to si pamatuji) udržovaným nebo mokrým lakem leskla na slunci. Od chvíle co jsem se vzbudil, tak mám pocit, že to byla bývalá rakovnická Zamračená 751.065 se špičatým sněhovým pluhem, tak jak si ji pamatuji z dob mých prvních pokusů focení u nás, v roce 2001.
Bardotky, Brejlovce či Sergeje v různých vlacích v Rakovníku jsem měl ve snách už několikrát, většinou to byly ale jen chmurné sny. Že se tyto lokomotivy snažím narychlo vyfotografovat, ale nedaří se, buď mě náhle překvapily či předemnou ujížděli.
V tomto snu jsem již snad nefotil a naopak mi navodil dobrou náladu.
Tyto sny (i jiného druhu) se zdají býti hrozně sugestivní, ale ihned po probuzení, když si je začnu rozebírat, objevím v nich spoustu proti rozumových nelogičností a absurdit.
Nespouštěj oči z tratě!
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 15:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

buď mě náhle překvapily či předemnou ujížděli
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6702
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když si nakous tu krabici na vlečce, nejezdí tam nějakej zaměstaneckej os? myslim v reálu? jsem viděl 810+010 sunutý po koleji do mladotic/blatna tak asi v 14:30. a bylo to v reálu a moc piv jsem neměl :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Pepa_kox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2012
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: To byl spíš sunutý osobák do zastávky Rakovník západ, který z ní přes stanici dál pokračoval na Beroun nebo na Prahu.
***limited edition***
Možná přijede i vlak...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6710
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 08:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a jo vlastně ra-z, na tu jsme zapoměl :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Marťa_rak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 09:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: ale no tak, byl to jen sen, upřesním to, šel jsem okolo stanice a náhle začali z obou směrů přijíždět nebo projíždět v Os či Nákv velké mašiny a nestíhal jsem je fotograficky pobírat. Dnes v Rakovníku jsou jen 810, 714 a 742.
Nespouštěj oči z tratě!
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 22:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno se mi zdálo, že jsem jel přímým rychlíkem z Ostravy do Domažlic, ale když jsme dojeli do Domažlic, na budově byly nějaké blbé nápisy, takže jsem narozdíl od táty nevystoupil. Po nějaké době jsem si ale uvědomil, že příští zastávka už je Furth a já nemám žádný doklad. Vydal jsem se na představek, zkoušel záchranou brzdu, která ale narozdíl od vyřazení zajišťovače dveří nefungovala. Po chvíli se vlak zastavil a lokomotiva nás odtlačila zpátky 2 zastávky před Domažlice a zbytek jsem došel pěšky.
Za týden měl ten sen pokračování v Domažlicích, ale to už je zase jiný příběh s neželezniční tématikou.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš. Dobrý každý vagón, který pošle jednu 021 do šrotu.
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:15:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heh teď je to aktuální ale dávno předtím, než začali kopat Brno-Horní Heršpice tak se mi zdálo, že stojím na přestavěném Hlavním nádraží, s moc kusýma a moc průjezdnýma kolejama, na několika stojí Esa s odstavenými soupravami a najednou začal projíždět náklad a ozvalo se: pak že to nejde, aby náklady jezdili přes Hlavní
2337 je super stroj!
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 00:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a proč vlastně přes hlavní nejezděj obyčejne?
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1100
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 10:52:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mně se dneska zdálo, že jsem byl na trati č. 331, kde ale nechyběla ani obrovská estakáda. Najednou vidím jet vlak, vypadalo to jako 854, ale když to přijelo blíž, tak jsem zjistil, že je to tramvaj T2 . Jakmile projela, tak se z opačného směru vyřítilo třípatrové Pendolíno
Nezamyslice - Morkovice R.I.P.
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Botik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 20:39:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: Myslíš třípatrové Pendolino z Malenovic, nebo třípatrové Pendolíno jako vlak?
Prečo jezdit autobusy když tu máme trolejbusy. A MHD na újezdy!!! Závěrem přidávám nejlepší web (až na vyjímky:-) ) - www.dopravadszo.blog.cz
Skoro_eisboňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2007
Odesláno Neděle, 11. listopadu 2007 - 18:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to mě se jednou pánové zdálo, že v Mariánskejch Lázních stojím u přejezdu, najednou hroznej kravál a z nádraží startoval nový Airbus A380 a spálil mi vlasy horký vzduch z jeho Motorů.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1106
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 16:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Botik: jako vlak , ale ze všeho nejvíc připomínalo právě zmiňovaný A380
Nový tarif -> na ČD!
Firefox rulezzz
ICQ: 268 125 722
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 18:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě se docela reálně zdálo, že jsem v 854 objel celý svět
C954, C955, LC 936, LC 956, LC 736..:
PROSÍM, pusť mě.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2233
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 02:15:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezdálo se mi o železnici, ale o dopravě ano :-)
http://www.trolejbus.cz/archiv/1196903108-sen-s-dopravni-tematikou.html
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1785
Registrován: 4-2004


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 14:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doatz na zde diskutující strojvedoucí(i jiné)-taky už se Vám někdy zdálo o projetém "stůj"??Nebo su jenom já nenormální??
Onehdá se mi zdálo o jízdě na 720-ce,dovezl sem do Hulína spěšný vlak z Brna,a měl sem objet soupravu,při objíždění se mi "splašila" mašina,při brždění stále zrychlovala,projel sem stůj a stále větší rychlostí ujížděl na Kroměříž...při tom se se vzbudil...no docela hnus.
Jen doufám,že nejsu jediný blb,komu se zdávají takovéto zhovadilosti.
Můžeme o tom vést spory,můžeme s tím nesouhlasit,ale to je tak asi vše,co se proti tomu dá dělat.
ICQ:472-354-855
www.kromerizske-drahy.com
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 15:52:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Valach: Je to normální. Já sice zatím neprojíždím stůj, zato v noci padám do přesuvny, bourám zavřený vrata od hajcu a podobně

pak ten dlouhej kulatej, to je tuším 851
Krysolet na tišnovku !!! A ten dlouhej kulatej taky !!!
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 10. prosince 2007 - 06:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se mi zdálo, že jsem přijel žabotlamem do Vršovic. U šturcu tam byl odstavený červený Taurus a než jsem se rozkoukal, tak další projížděl v čele nějakého nákladu...

Bohužel mám pocit, že se sen asi stane realitou. Nikoli bohužel vůči Taurusům, ale bohužel proto, že nejspíš v době, kdy budou Taurusy uschopněny do Vršek (i kamkoliv jinam), se tam ještě budou potkávat s žábama...
Stokr556
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2007
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 07:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes se mi zdálo, že jsem v TL659 objel celou ČR A SLOVENSKO.A co mi bylo divný, že jsem jel na elektřinu sbíranou pantografem.
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 16:35:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Dodatek - sice o něco výše tvrdím, že se mi nezdají železniční sny, ale na jeden jsem si vzpomněl. V něm mi ve dvě v noci volal nejmenovaný majitel autobusové firmy, ať jdu rychle ke kolejím, že JEDOU SOUKROMNÍCI. Bůhví proč jsem tam opravdu šel a doopravdy jel dlouhý vlak žlutých sypáků. V čele měl dva štokry v žluto-modrých barvách OKD Doprava...
Se ti zdálo, že ti zavolal, probudil ses, šel jsi ke kolejím a tam to fakt jelo??? Nebo ještě v tom snu to tam jelo?
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1609
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 16:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouš_kuba: Zato ty se mi snad jenom zdáš
Stop zgarbám z Plzně!
ICQ: 221-908-090

Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouš_kuba: jasně, dva štokry v barvách OKD, tos ještě neviděl? Když těží uhlí, tak ho přece nenechají jen tak.
Mně se dneska zdálo, že jsem byl fotit s Cyrdou a toho napadlo stát na kolejích a těsně před vlakem uskočit. Kupodivu se mu nic nestalo. Divný sen
Rychlík Praha-Košice, ten mě láká nejvíce.
Firefox rulezzz
E-maily pište na adresu LP3K z@vin@č seznam.cz
ICQ: 268 125 722
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: Každej se nevyzná ve vozovým parku OKD. Nemusíš hned tak pěnit.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1146
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víš aspoň co je štokr? Asi ne, tak neřvi
Rychlík Praha-Košice, ten mě láká nejvíce.
Firefox rulezzz
E-maily pište na adresu LP3K z@vin@č seznam.cz
ICQ: 268 125 722
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca: Mno holt jsou i šotouši, kteří se zajímají víc o MHD a přezdívky parních lokomotiv jim unikají. Nebuď naštvanej.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace