K-report
 

Archiv do 22.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » MHD v Mostě, Litvínově a okolí » Staré archivy » Archiv do 22.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ibar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 10:52:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí_spár : No jo no...práce revizora je děsně nevděčná!Na to musí být silný žaludek!Navíc výběr pokuty je pro revizora finančně motivující.Jsou nadupaný samýmí vyhláškamy a předpisy,(ze kterých každoročně jsou přezkušováni) a při jejich nedodržování jsou samy finančně postihováni.Já se jich nechci zastávat! Ale oni samy po delším praxi prostě zdegenerují.Nějaké lidské hledisko se zatlačuje do pozadí a to nejen u revizorů.(Viz.občanské judo)Je to smutné,ale je to tak.Spravedlnost je slepá a čím je společenské postavení člověka nižší tím víc se stává nástrojem pro zisky občana postaveného výše.Exekutora taky nic nezajímá!Dělá přeci jen svou práci!Z lidského hlediska je to hnus,ale předpisy jsou předpisy a zákon je zákon.A neznalost neomlouvá.A co je platné,že žiješ z ruky do huby...?!!
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 29. května 2007 - 22:36:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po dlouhé odmlce se ozývám a zdravím všechny diskutující.

Případ revizorky na l.č. 29:

Osobně si myslím, že přístup oné revizorky je přinejmenším nešťastný. Nelze ji nic vytknout, jednala naprosto v souladu s veškerými předpisy, ale bylo to dle mého názoru zbytečné.

On ten systém linek č. 29, 13 a 14 je nešikovně nastaven. Určitě by stálo za úvahu, aby 29 zajížděla v obou směrech do Loučné na konečnou. Řidič v Lomu by mohl mít delší vyrovnávací přestávku než 1 min. Vždyť dnes do Lomu přijíždí většina busů stejně se spožděním a hned jedou zpět. Taky by stálo za úvahu, jestli by nebylo vhodné l.č. 29 vyloučit z grafikonu l.č. 13. Spoje, které dnes zajišťuje 29, by opět převzala l.č. 13 a l.č. 29 by byla jakýsi bonus vedle l.č. 13..

Jinak si povšimněte jedné věci. Linka č. 29 jezdí už několik let. Cestující z Lomu si navykli nastupovaz do busu již před konečnou. Nevím proč. Asi proto, aby nemuseli stát na zastávce o 2-5 min. déle, nebo, aby si zabrali místa k sezení. Dopravní podnik do této doby cestující nikterak neupozornil, jak se celá věc má. Je to v duchu myšlenky, ketrou v DP veřejně prezentuje minimálně jeden pan vedoucí. Když ho někdo upoorní na nějaký potenciální problém, tak odpoví: "To neřeš, až ten problém vznikne, tak ho budemem řešit". To nemá chybu, že? A nyní problém po x-letech vznikl, resp. se o něm píše v novinách, tak najednou se budou dle novinového článku posílat informace na městský úřad a budou se informovat cestující.

Navíc mě přijde úsměvné, když od roku (tuším) 2003 je ve Smluv. přepr. podmínkách mezi povinnostmi cestujících mj. uvedeno, že cestujcící musí na konečné stanici vystoupit. Tehdy se tam toto ustanovení dalo zejména kvůli omladině, která využivala těchto dlouhých "vyhlídkových" linek k trávení volného času (dělání bordelu). Ale pozor: řidiči autobusů mají zároveň povinnost nechat v buse cestující, kteří v Oseku nastoupí do l.č. 13 v zastávce Hrdlovská a chtěji jet do Litv.

Jsem přesvědčen, že by DP měl mít vše ošetřeno do detajlů, měl by cestující konkrétně informovat a měl by zejména takovým nedopatřením předcházet. Revizorka sice mohla postupovat lidsky, ale měla na to nárok. A ta slečna to holt odnesla za všechny, co s l.č. 29 jezdí.

Jinak revizoři jsou taky lidi, tj. jsou mezi nimi, mírně řečeno, kontroverzní osoby jako v jiných profesích. Nezapomínejme, že to, co vozí DP ve vozidlech MHD (cestující - zákazníci) je v řadě případů taky pěkná sebranka. A bude hůř - v tomto problémovém regionu určitě.

Další nová reklama na soupravě 233+269.

 
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 00:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta nově poreklamovaná souprava je klasika nebo TV14 (T3M.3)?

btw: existuje někde na netu nějaká evidence nebo přehled mostecko-litvínovských tramvají?
Díky.
Jaroslav_Č
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 10:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manil: zkus moje stránky http://www.mosteckamhd.cz
http://www.mosteckamhd.cz
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 14:19:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souprava 233+169 je klasika. Je škoda, že přelepili soupravu s DP nátěrem, mohli naopak přelepit nějaké T3M.3, které mají dlouhodobě strženou reklamu - např. 283, 236, apod.
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 19:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkné stránky, díky za odkaz.
samoT
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.73.43
Odesláno Čtvrtek, 31. května 2007 - 22:25:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, nový (starý = zakoupený ojetý) MAN v barvách DP ev.č.174 viděn dnes u Chemopetrolu ve 14:00 ;-)
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 01. června 2007 - 14:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránka www.dpmost.cz jso nové jizdní řády na Louny - východ.
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 22:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MoLi: to s tou "bonusovou" linkou 29 není špatný nápad. Už mě to taky několikrát napadlo, ale myslím si, že je to realizovatelné pouze ve špičkách, mimo špičku těch lidí už moc nejezdí. Taky mě napadla varinata se dvěma protisměrnejma linkama: Litvínov, nádraží-Ltv., prům. zóna-Louka, prům. zóna-Lom, nám.-Lom, rozc. Mar.Radčice-Lom nám.-Horní Lom-Loučná, konečná-Horní Lom-Litvínov, Citadela-Ltv., Máj-Ltv.nám.-Litvínov, nádraží. Případně s variantou přes Louku a Radčice. Ovšem tady je nyní "Kavkovo"

Pan vedoucímu bych doporučoval okamžitě změnit názory na svět a na to, jak má fungovat dopravní podnik. Předpokládm, že si tak nějak vnitřně žije v roce 1977

Revizorům by asi přišla vhod asistence městské policie, která se akorát poflakuje (buzerace za překročení rychlosti o 5km/h jim de ale náramně).
Největším problémem tu jsou samozřejmě cikáni. Doufám, že se jim naskytne příležitost a oni potáhnou jinam (Německo, Vel. Británie apod.)
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 02. června 2007 - 23:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď se s váma podělím o jeden velice negativní zážitek s DPmML a.s.:

Ve jistý pracovní den minulého týdne jsem chtěl jet spojem linky č. 13 ze staniceLitvínov, Máj s odjezdem v 05:16 (s poznámkou: "p - z Litvínova,nádraží dále na Obr.míru") do stanice Litvínov, nádraží. Ale když jsem se blížili k zastávce u nádraží, tak se nějak řidič neměl k zastavení. Tak jsem teda 3x dal "znamení k řidči", na což on jenom odsekl: "tady se nestaví" a jel dál. Šel jsem za ním, aby mě alespoň zastavil u Vítězáku, na to řekl že nemůže, ale pak mi alespoň zastavil na Petrochemii. Nicméně vlak s odjezdem v 05:30 z Litvínova jsem už nestíhal.

Nevím, kde se stala chyba, ale dle kapseního jízdního řádu pro rok 2007 i podle staničního jízdního řádu na internetu , na litvínovském nádraží spoj linky 13 (12) v 05:20 zastavuje.


Nevím, jestli je to chyba řidiče nebo DP. Každopádně doufám, že tento velký problém bude v úterý vyřešen (dávám DP jeden pracovní den, pak to pošlu do novin).

Podle mého názoru je chyba v §1-nikdy se to nedělalo/vždycky se to tak dělalo. Zřejmě to počátky už minimálně od roku 1992, kdy byla v JŘ poznámka o tom, že tento spoj jede na Obránců míru už ze zastávky Litvínov, náměstí Míru. Pravděpodobně se na to "zapomnělo" a ve vozových JŘ tato zastávka uvedena není-tudíž se na ní nestaví.

Tohle je moje vysvětlení, ale každopádně se to bude muset v pondělí 4.6. ihned prošetřit(jinak to dě do těch novin). DP má jezdit podle potřeb cestujících a ne naopak. Všude samé ISO 9001 atd., ale bordel v jízdních řádech stojí za to !

Opravdu, ale opravdu mě tohle velice nasr..o
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Mirek2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 11:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí spár: nevím proč chceš psát do novin,to je zbytečná ztráta energie. na každém jř je číslo na DP.není problém se spojit s dispečerem a vyřešit všechno hned.
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 16:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí spár: doporučuji stížnost na DP - on si to pan řidič příště rozmyslí. Noviny nic nevyřeší, naopak to lehce upraví a zdramatizují jako v případě revizorky na l.č. 29.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 14:14:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Lounech KAROSY ev.č. 6 , 7
 
 
 


Taky přijela do Loun KAROSA ev.č.41:
 

A busmat má takový busy jako je ev.č.42:
 
ev.č.7 jsem viděl ráno. MANY jsem zatim žádný neviděl.
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 19:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák: Aaa, busmat nakupuje ojetiny z DP Plzeň :-) Jejich stav a stáří je opravdu velmi podobný našim B732 ex. Brno.

C934E, 6, 7 a 8 byli prej hodně pěkný ještě ve starém zelenobílém laku ex. ČAS Znojmo.
samoT
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.73.43
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 20:00:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím..
Zakoupené (ojeté) Many, dnes v provozu. Parkující o víkendu v areálu DP Litvínov v počtu 4vozů. Ev.č 174, 173 jsem viděl v ranní a odpolední špičce.
Jinak Kavka se činí samé lepší vozy posílá na Brandov, Mariánské Radčice a okolí Litv. Jsem mile překvapen
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 21:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slayer: Ev.č.6 a 7 co jsem viděl tak vypadají hodně dobře.

Dnes v areálu DPÚK ev.č.19 a 21. ,asi se přestěhovali z areálu Praga.
Nejdelší trasu (linka 562711 - 50km)jel odpoledne z Loun ev.č.25 .
B741
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 08:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Slayer_: ve Znojmě je kvalita busů na dobré úrovni, tak odufam ze nejakou dobu vydrzi i tady
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes po šesté hodině ranní jsem cestou do práce viděl v Bílině Mana evid. č. 174 v našich barvách. V té rychlosti si nejsem úplně jist, ale zdálo se mi, že tento Man byl lakován ve stejném stylu jako nové Many na MHD (tj. maska pod předním oknem žlutá, přední nárazník bílo červený, spodky na bocích žluté, zadní rohy žluté, bílé zadní víko motoru a červený zadní nárazník). A já měl jsem za to, že budou lakovány ve stylu C934.

B741: I Kavkovo světlezelenobílé C734 ex. ČAS Znojmo vypadají ještě slušně a to už je Kavka má druhým rokem.

Pravidelně ráno také potkávám v Bílině červenou LC936XE Severočeských dolů – Autodopravy. Viděl jsem ji několikrát jet po bílinském autobusovém nádraží. Nejedná se o nějakou výpomoc obslužnosti linkové dopravy v bílinské oblasti pro DP?
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:13:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Nové" linkové MANy jsou pouze tři - ev.č. 172, 173 a 174. Jsou přiděleny provozovně Litvínov a točí se v cyklu pěti služeb - obě linky Litvínov - Teplice, dále lika Hrob - Osek - Bílina a ještě něco málo navíc.

Vypadají velmi dobře.
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Louňák: tu B732 ex. Plzen ma pronajatou ? Nebo mu ji Stenbus prodal? Teda koukam ma 2 ... jedna ma prazskou a druha jeste plzenskou SPZ http://www.citybus.cz/fotodatabaze/aktualni/upload/PMA_75-98.jpg http://www.citybus.cz/fotodatabaze/aktualni/upload/7A2_3276.jpg

(Příspěvek byl editován uživatelem 1099.)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 279
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moli: Mě se linkové Many taky líbí. Nevíš náhodou jejich stáří??

(Příspěvek byl editován uživatelem Slayer_.)
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 17:47:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechny tři MANy byly vyrobeny v roce 1999 - jsou tedy mladší než většina busů ve vozovém parku DPmML.
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 18:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Moli: Rok výroby 1999 jsem opravdu nečekal! Myslel jsem, že jsou starší než C934. Díky ti moc za informaci .
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 21:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Busmat má těch B732 od STENBUSU víc , jestli je BusMat koupil to nevím. (přesný počet se pokusím zjistit)
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 21:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde je ještě jeden BusMat:
http://www.citybus.cz/fotodatabaze/upload/Praha/S215_5S9_4183_a.jpg
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1224
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 17:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Našla by se nějaká fotečka oněch zmiňovaných Mánů?
Dnes jsem si všiml, že zmizla z bilbórdu reklama na krávu.
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 14:06:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: fotku MANů nemám, ale mám jiné fotky:
 
 
 
Jaroslav_Č
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 14:08:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přeji hezký den,

v pátek jsem se vydal do Litvínova, abych udělal nějaké foto. Chtěl jsem nafotit "staronové" MANy jezdící na meziměstských linkách. Bohužel štěstí mi nepřálo, viděl jsem pouze jeden bus tohoto typu a to ještě z dálky na odstavné ploše v areálu DP v Litvínově. Pořídil jsem jednu fotku, opravdu "špionážní", takže se omlouvám za kvalitu. Ale z fotografie se dá rozpoznat firemní nátěr a pro nás netypické uspořádání zadních sedadel. Pokud bude mít někdo kvalitnější fotografie, rád je uveřejním na svých stránkách. Díky.... Jarda Č.
 
http://www.mosteckamhd.cz
Samot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 17:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaroslav_Č:já se v pátek vydal ráno v 6:30 (jel jsem služebně skoro kolem)k Chmopetrolu a měl jsem zrovna štěstí jen na karosu, jindy dva dny před tím jsem tam zahlédl MANy
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 07:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ev.č.21
 
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 22:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Tak se nám ty naše tramvajky nějak loupou. Např. tato (ev.č. 260) jezdí v tomto stavu min. 1/2 roku. To už DP nemá prachy ani na barvu a štětku? Abychom nedopadli jako na Ukarajině.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2033
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 18:24:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K označníkům DPÚK si neodpustím poznámku ani já. Ve vejprtech na Aut. stanovišti se dá přesně poznat, odkad odjíždí DPCHJ a odkad odjížděl svého času DPÚK. Hádáte správně dle technického stavu označníku.

Kavka se drží a bude muset držet. Jinak letos dostal dotaci na nákup jednoho nového autobusu do třinácti metrů délky. Vzhledem k tomu, že je kavka exot (né ve zlém), tak můžeme čekat cokoliv.

SORy 10,5 - že by opět nákup od DPÚK???
rok 2007 - dvě autobusová výročí na Chomutovsku
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si taky myslím že ty SORy 10,5 budou od DPÚK, protože DPÚK má nové jizdní řády od 10.6.2007 a zrušil docela dost spojů. (DPÚK má SORů 10,5 hodně)
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 22:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tři fotky z roku 1996
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 18:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl na lince č. 30 Karosu B731 evid. č. 194. Nemá už CVR na Koopreativu a nemá za zadními dveřmi klasická žebra z této série Karos, ale starší větrací mřížku, kterou mají litvínovské Karosy staršího roku výroby. Je 194 v Mostě jen na chvilku nebo se do litvínovské vozovny už nevrátí?

Dnes jsem také zahlídl Karosu B731 evid. č. 190, po částečné obnově laku, CVR na Radio Most zůstala, lak je bílý, bus pěkně prokoukl. Pochybuju ale, že mu tento stav dlouho vydrží.

Já Sory nemám moc v lásce, necestuje se mi v nich moc pohodlně, ale vzhledem k mnoha okolnostem jsou rozumným rozhodnutím. Pořád lepší přibližně osm let starý Sor, než C734 a B732 (ex. Brno), které tu máme.

Orlí_spár: Zde jsem taky našel pár starších fotek T3 http://www.tramfreak.com/ (>> fotogalerie >> Most a Litvínov 2001) Tyto CVR a červenokrémovej nátěr na T3 v provozu už asi neuvidíme.
Ibar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 07:20:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vladass : Taky tě zdravím ......už po záloze......
Heatly
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 10:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem se zeptat kam zmizela tramvaj t5 evidenční číslo 8000?
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 12:04:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heatly: Předpokládam že je myšlen prtotyp T5A5 z roku 1972 který měl ještě odporovou výzbroj. Ten měl být ve zkušebním provozu v Mostě-Litvínově do roku 1976. Následně pak sloužil v Praze jako zkušební vůz nových komponentů vyvyjených v závodech Tatra a Trakce. Zkoušely se na něm komponenty pro vozy T5C5 pro Budapešť nebo pro vozy T6A2 s určením do NDR, vyřazen a sešrotován měl být někdy v polovině osumdesátých let.
M1 - Maracaibo
Heatly
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 22:21:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no mě by se líbila nějaká ta wana! nebo kt
Igbt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 10:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy => Máš v tom trošku bordel...
T5A5 v Mostě nikdy nebyla, neměla ev. č. 8000, nebyla vyrobena v roce 1972 a už vůbec neměla odporovou výzbroj.

Tamvaj na kterou se ptal Heatly (T5) byla skutečně vyrobena v roce 1972. Po 2 letech zkoušek v Praze pak jezdila 2 roky (1974 - 1976) v Mostě - taktéž ve zkušebním provozu. Dokonce se s ní "párkrát" svezli i obyčejní cestující.
Pak se vrátila zpět do Prahy a jak správně píšeš, dále se na tomto voze zkoušely novinky z ČKD pro vozy T5C5 (1976 - 1984) a T6A2 (1984 - 1986) - např. testy mnohočlenného řízení.
Vůz T5 ev. č. 8000 byl sešrotován v roce 1986.

Tramvaj typu T5A5 je naprosto něco jiného...
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2036
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 12:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vladass: Nojo, když vezmu v potaz jak se svým způsobem zlepšil. Musím říci, že mám tohoto dopravce docela rád. Ale ono jde taky o ty peníze. Dokavad nejsou linky v ZDO, tak si napřed musíš vydělat a pak ti prodaj autobus, zatímco takhle to můžeš vzít jakkoliv v jakémkoliv mnžoství (rozumném).

Jak kraj přestává být kamarád, jako,ž e za dva roky budou muset mít nejmladší autobusy v TP napsáno rok výroby 2001??? To bych rád věděl, jak se to udělá??
rok 2007 - dvě autobusová výročí na Chomutovsku
Heatly
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 12:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zde něco smutného
Heatly
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 12:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
Heatly
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 18:10:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: jaké nové vozy si myslíš že přijdou ?
Heatly
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 18:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty nové Manny jsem viděl v litvínově maj nějak divně postavené zadní sedačky !Jinak vypadaj slušně
Ibar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 08:51:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vladaas: No jó,202 byla na střední prohlídce,ale určo se žádný skla nevyměňovaly......Minulý týden v úterý jí dílna projížděla a byla O.K. Ve středu byla nasezena na kurz,ale řidička jí zatáhla po prvním kole,nešel tachograf,něco se snímačem.V jednom rozhovoru na radiu Blaník (týkalo se to krajské dotace na meziměstký provoz tramvajového provozu)se redaktorka ptala našeho pana ředile,kolik DPmMaL přepravuje za rok cestujících...?Odpověď mě docela překvapila,20-22 miliónů cestujících! Takže si troufám říct,že ty tramvaje co jdou do šrotu,za svůj "život" přepravily milióny a milióny cestujících...a to bylo v době,kdy jsme nejezdili linkovou dopravu......To je docelá slušný ...ne?!...
Orlí_spár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 16:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po delší době vás opět všechny zdravím

pro znalé:PS
Teď jsem byl delší dobu celkem dosti zaneprázdněn, navíc mi interfernet moc nefungoval, ale od příštího týdne to už bude lepší a budu se plně věnovati šotoušení

PS: Jirka z armaturky už dodal zboží, jak a kdy budem dělit kořist ?


Na Ibara jsem předminulý týden v pátek taky mával (po 20:00 na 1. náměstí), snad mě tedy viděl

nové linkové MANy jsou celkem fajn, ale jsou i mnohem lepší busy, i ojeté
Maj sice tah, ale motor v interiéru řve jak Taky ty sedačky jsou pomsta za Sudety (ale to je u všch MANů )

Možná by to chtělo přehodnotit status některých zastávek. Myslím, že zastávky Souš, Cesta do Kopist, Zdravotní středisko a Most, severo(porno)grafia by měly být NA ZNAMENÍ (kolik vůbec stojí v našem provozu zbytečné zastavení a rozjezd tramvaje ?).

Taky by to asi chtěo přejmenovat zastávku Důl Julius IV...ta šachta naposled fungovala v roce 1950. A asi taky dost velkej počet autobusovech zastávek.
K připravované publikaci o trati Praha-Most-Moldava sháníme všechny zajímavé materiály: fotky (i negativy) do r. 1995,pohlednice,dokumenty a ostatní zajímavé materiály.
Máte-li něco,ozvěte se prosím na : prag_duxer_eisenbahn@centrum.cz

DĚKUJEME
Pergli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 18:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdrawím vás všechny
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 18:31:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlí_spár (558): Prošetřilo se to? Jak jsi uspěl?

A přidávám foto z Lounského DPÚK:
 
 
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 18:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pergli: Taky tě zdravím a vítej mezi námi jestli seš nový diskutující
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2037
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 19:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: Vozy C934 jsou nějak rozděleny do oblastí (Louny, Bilina, Most) nebo dochází k nějakým přejezdům?
rok 2007 - dvě autobusová výročí na Chomutovsku
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2364
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 19:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po včerejším neplánovaném přerušení tramvajového provozu (stržený pantograf, viz výše), dnes nehoda u Prioru. Tramvaj na lince 2, viník pravděpodobně řidič osobního auta. Dotčená tramvaj číslo 248. Ibar případně doplní, ode mě asi vše.

Linkový Many jsou prostě typický Many (neboli městský dvoudveřáky) z 90. let minulého století. Určitě jsou pohodlnější busy, o tom žádná. Ale na ty linky do Teplic to jde.
Ono i podvozek není na velké rychlosti. Na kolejích to houpe docela solidně.
Ale jsem rád, že tady jsou. Možná budou další. Hlavně se tím splní krajem požadovaná nízkpodlažnsot.

Mělo by se žádat o dotace na další linkové vozy. Znažím se z jistit, zda se zaregistrovala existence vozu Crossway LE.

Ibar: Cestujícími přepravíme hodně. Problém je spíš ten, že v 90. letech to bylo výrazně víc, než třeba Olomouc nebo Pradubice. Dnes jsme hluboko za nimi.

Přehodnocení zastávek souhlasím. Nejen tramvajových. V Litvínově kromě pár na znamení všechny, v příměstí všechny apod. Zkrátilo by to jízdní doby a projevilo by se to na spotřebě. To už jinde dávno vymysleli. U tramvají by to bylo na jízdních dobách a energii hodně znát.
Jenže přístup DP je velmi konzervativní, a toto je dnes velmi špatně prosaditelné.

Názvy zastávek. Ono je důležité sjednotit názvy. Údajně je to jeden z důvodů, proč není MHD v Idosu!

Zlepšováků je dost, a finančně by to šlo. Ale jak říkám, je to těžké.

Problémy budou hlavně s busy. Litvínov potřebuje celej obnovit. Na spoustu vozů nemá smysl už dělat generálku. V Mostě to není o mnoho lepší. Vždyť i 931 jsou už 9 let staré. A to kolik přibylo linkových vozů. A nový žádný!!
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 21:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: V Lounech jsou vozy ev.č.: 41,40,29,28,25,23,22,21,19,7,6 (možná že i další busy, např. v oblasti Louny východ často jezdí 10,11)

Pozn. ev.č. 28 a 29 už jezdí normální linky např. Kostomlaty,Vlčí ... ,(dříve pouze Žerotín, Panenský Týnec - řidiči parkovali u svých domů a ti zůstali )
(ev.č.29 dnes na lince do Mostu přes Havraň.)
Ibar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 00:05:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Vladass: Tu 248 (tramvaj) jse řídil já... ...Nehoda se stala na křižovatce před stanicí "Mládežnická". Auto jelo od Rozkvětu zároveň s dvojčetem,když dvojče projelo,tak těsně za její prdelý mi vjel levou částí vozu před tramvaj.Už se to nedalo ubrzdit......po nárazu jsem přejel cca dva metry.No je to prostě v......Naposledy jsem boural v 1990 roce.Sice se naštěstí nikomu nic nestalo,ale já jsem se do konce směny klepal jak osika.Zkrátka to byl blbej den......
Ibar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 00:09:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Orlí_spár : Ten brýlatý klučina, nakrátko ostřiháný jsi byl ty..???.... já jsem si to myslel.
Igbt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 08:47:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ibar => Třeba to nebyl blbej den, ale blbá tramvaj... 248 bourá asi nejčastěji...
 
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2038
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 11:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky moc. Mohu ještě poprosit o SPZ vozů e.č. 6, 7, 8, 10, 12, 14, 28 a 29. Díky.

Z Bíliny mám vozy: 9, 13, 15, 16, 17 a osmnáctku. Mezi námi, při bližší prohlídce, nevypadali špatně. Mosteckej nátěr jim sluší.
rok 2007 - dvě autobusová výročí na Chomutovsku
Louňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 17:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Tady máš zatím nějáké ty SPZ (zbytek co nejdříve doplním) :
6 = 4U3 7445
12 = 4U1 8356
14 = 1U2 6381
28 = 4U1 8297
29 = 4U1 8395
Moli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 22:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ibare, doufám, že ta tvá nehoda bude v DP šetřena objektivně bez použití fráze "řidič musí za každých okolností předvídat" - ta se až příliš často uplatňuje.
Igbt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 15:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktualitka - cca 14:45 nehoda u DP. 312 a osobní .

Dopravní podnik se opět předvádí - nehoda, kterou lze odstranit do 10 minut natahujou a dělaj z toho show! No, spíš megashow...

Když hezky poprosíme , Moli nám určitě ukáže nějakou fotečku! Prosíme, prosíme...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace