K-report
 

Archiv do 06.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » SPZ - RZ » Registrační značky - diskuse » Staré archivy » Archiv do 06.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5857
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 14:16:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ne v pět, ale spíš k půl šesté se tam zjevím. Tak mávat začni o 30 minut později :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 19:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk : Tohle nemohlo vyjít...
Byla to jen hra na náhodu, jestli se tam někdo z vás zrovna okolo té páté objeví. Ty tvoje vzkazy jsem si nemohl přečíst, neboť jsem přes den v terénu, mimo PC.
Jinak - seděl jsem u toho dlouhýho stolu, co je nejblíž výčepu. Ale ochutnal jsem "jen" dvě kácovské dvandy a mazal jsem pryč už ve čtvrt na šest. Doufám, že ti jako vždy chutnalo, a že jsi se u píva třeba skamarádil s nějakým jiným dědkem (co četl Bleska) .
(Neboj, to nás nemine.)
Pokud by měl být "ostrý" (tedy conejvícehlavý) sraz tady, tak si myslím, že nutná bude rezervace a doporučuju pronajmout salonek. Putyka je to klasická, zavedená, plná žíznivců a hlaholu. V hlavním sále není qečeru slyšet vlastního slova a navíc ne každý má pochopení pro extrémně zakouřené prostředí. Jsem hospodami takřka "odkojený", ale tohle byla i na mě docela silná káva.
Dále pro případ konání srazu zde, doporučuju sobě ještě asi tak minimálně pět dalších tréninkových dávek, neboť kácovské pivo je fakt chuťově velmi zvláštní... Neříkám, že špatné, to rozhodně ne, ale je JINÉ.

PS : Zítra testuju druhou pro sraz doporučenou restauraci - "U Pětníka" v Dejvicích. Budu tam ve čtyři odpoledne, poznávací znamení pro náhodné kolemjdoucí jsou stejné, jako ty z dneška. Večer vyhodnotím svoje dojmy.

PS2 : Už to tak vypadá, že než skutečně dojde ke srazu, stanu se profesionálním alkoholikem. Ale jsem pevně rozhodnut obětovat se pro kolektivní blaho .
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 9-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 19:35:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McBain: 8494

7A0 0007
Určitě dost, na to bych neměl.......
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8505
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 20:50:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Putyka je to klasická, zavedená, plná žíznivců a hlaholu. V hlavním sále není qečeru slyšet vlastního slova a navíc ne každý má pochopení pro extrémně zakouřené prostředí. Jsem hospodami takřka "odkojený", ale tohle byla i na mě docela silná káva.

U Klokočníka doporučuji až "na jaře" tzn. zřejmě už během března , kdy se bude dát sedět venku. Pak to tam nemá chybu.

Dále pro případ konání srazu zde, doporučuju sobě ještě asi tak minimálně pět dalších tréninkových dávek, neboť kácovské pivo je fakt chuťově velmi zvláštní... Neříkám, že špatné, to rozhodně ne, ale je JINÉ.

Já vždy potřebuji přešaltovat chuťové pohárky prvním pivem, a pak už to jede... Piju ale hlavně desítky.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1531
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 21:31:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal : ...tak jí sem vrátíme...
Dík
Myslím, že nebude na škodu, když bude všem na očích. Ideální by bylo, kdybys jí měl v podpisu, by nám to celé neusnulo na vavřínech...

Mcb : ...ta zahrádka fakt nemá chybu, akorát, že se pro to musí běhat dovnitř. Jeden aby si pak furt mazal lejtka Alpou
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 565
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 21:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Tohle se začalo vyrábět v 1/43
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2206
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 22:05:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to v 1:43 stoji?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8507
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 22:22:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ď - .ta zahrádka fakt nemá chybu, akorát, že se pro to musí běhat dovnitř.

Dyť je to tam kousek...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 23:02:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: maloobchodní cena by měla být pod 300,- Kč (270 - 300)
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 11:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz na kolegy z Prahe: (ale nejen na ně)

1. Jak je na tom Praha s typem 104? Že se pořád jede série 1A5?
2. To samé, jenom typ 105?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5862
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 12:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ta zahrádka fakt nemá chybu, akorát, že se pro to musí běhat dovnitř.

Dyť je to tam kousek...


Až budeš dědkem, tak pochopíš, co to obnáší :-)

Ten salonek by nebyl marný, je tam klid, blízko na WC atd. Zakouřeno tam nebývá vždy, jen, když se tam sejde squadra bezkatalyzátorových lidí. Ale v salonku je to O.K.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Freelander
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 12:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tisková zpráva ve věci SRAZŮ:

Nevím na kolik vám záleží na přítomnosti kolegy s chudého Jesenicka, ale srazy v západní polovině našeho území pro mě nejsou moc reálné. Protože nepočítám s uskutečněním srazu v Jeseníku (i když trocha kultury, lázeňství a vzdělání se by vám jistě neuškodí... , tak bych navrhoval klidně i Brno nebo Prostějovsko, odkud máme taky kolegy (Bobyk, Tomcat atd.).
To jenom k tomu plánovanému srazu. Mějte se a přeji hodně a úlovků!
Lovu zdar!
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 12:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Freelander: MYslím, že nejprve by mohl proběhnout pražský sraz. Musíme počkat, až Dědek ochutná růzá piva a pak vybere odpovídající lokál. (snad neskončí na záchytce) a tam možná zvolíme delegáty na celostátní sraz.
Nebo to bude jinak a bude burza v Pardubicích.
Zatím bych vyčkal, až Dědek dopije.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2963
Registrován: 10-2003


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 12:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také bych volil místo více na východ. Třeba Jihlavu. Do Prahy určitě nepojedu, byl sem tam před dvouma rokama.
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8513
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 15:25:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Freelander - 1. Jak je na tom Praha s typem 104? Že se pořád jede série 1A5?
2. To samé, jenom typ 105?


1. ano
2. ano, i když existuje vyjímka 2A6 0002
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1327
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 15:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně ve věci celostátních konferencí RZ navrhuji olympijský model. Tedy, stanoví se určitá periodicita (např. dvakrát do roka mi přijde rozumné) a místo konání bude různě rotovat po republice tak, jak se na tom zde v diskuzi domluvíme. Např. poprvé v Praze, potom u Škopka v Brně, u nás v Plzni, U Freelandera v Jeseníku, u Aussigera v Ústí a tak dále... Mělo by platit pravidlo jednou v Čechách, jednou na Moravě (nebo ve Slezsku).
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2810
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 16:47:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:
a to se vyplatí :-) hlasuju PRO zdvižením všech čtyřech končetin najednou
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 17:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže pražské (regionální) setkání pro volbu delegáta do celorepublikové konference bude kdy a kde ..? (abych mohl doplnit data do pozvánky)

 
Copyright: ©2007 Dalibor Feuereisl
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1532
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 20:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím bych vyčkal, až Dědek dopije

No nazdar (...to mi připomnělo : "Václav dopil" - jestlipak to znáte taky? .)

Takže restaurace "U Pětníka" v Dejvicích je evidentně "o skupinu" výš, než včerejší testovaná "U Klokočníka".
A to asi ve všem, kromě jednoho - pravé hospodské atmosféry, kterou zdejší reprodukovaná hudba a decentní hovor "vkusně rozmístěných" hostů nenahradí. Bohužel jsem nemohl nakouknout do salónku, kde se - předpokládám - nachází zmiňovaná espézetková výzdoba - viz fotka od Jirky Š. Bylo zavřeno kvůli rezervaci. Například i kvůli této symbolice by to bylo fakt hezké místo pro sraz, paradoxně mi ale připadá na hromadnou akci tohoto druhu přecejen vhodnější včerejší "Klokočník". Je to tam prostě takové "lidovější".
Ale to neznamená, že se to celé nakonec neodehraje třeba někde "U študáka" na Žižkově.
Byl jsem v druhé řadě zvědav na to, co jsou obě navržené hospody zač (žádný další návrh zde prozatím nezazněl) a v první řadě - "když jedu z práce, mám většinou žízeň jak zavalenej horník" .

Kvůli jednodušší domluvě bych považoval za nejvhodnější a nejrozumnější toto :
Nechť místo a čas konání pražského (ale přimlouval bych se pro open) srazu stanoví nejstarší zde přítomný Pražááák
nebo v případě, že se Feudal tohoto svého nezpochybnitelného práva vzdá, viděl bych to tak, že nám sraz zorganizuje Hanák Bobyk, páč je z nás Pražáků evidentně "nejakčnější" .
A navíc - začal si .

Co se týká republikových srazů, tak "rotace" místa konání vypadá sice nejdemokratičtěji a nejrozumněji, ale na druhou stranu hrozí to, že se postupně z jednotlivých republikových srazů stanou stejně srazy spíše regionální. Aneb - kdo to bude mít nejblíž, jen ten přijede.
V mých naivních představách je JEDNO stálé místo, kam se prostě jednou za dohodnutý čas (za dva - tři roky, aby se "to" nepřejedlo) - kdo bude mít čas a zájem - vypravíme. Mělo by to být samozřejmě poblíž pomyslného geometrického středu republiky a zároveň poblíž nejdůležitější dopravní tepny - D-1. Zrovna takoví Spartakovci pořádají každé léto republikové srazy v Kachličce u Humpolce, tedy v lokalitě, kam je to z Ostravy i z Varů zhruba stejně daleko...
Ovšem uznávám, že v těchto dvou krajních případech je to fakt docela DALEKO.
Rulovi a Petrovi K by pak byla asi jedinou kompenzací ta skutečnost, že se na sraz mohou třeba nedejbože i těšit...
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 21:46:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsme u těch podniků, tak tady u nás v Ostravě na Stodolní máme klub E99, kde jsou všude po zdech SPZ a dopravní značky, na stropě se houpou pneumatiky a DJ mixuje hudbu z kabiny Liazu.

Myslím, že ideálnější místo na sraz "šotoušů" v ČR neexistuje.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 9-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 22:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek : ... že se Feudal tohoto svého nezpochybnitelného práva vzdá

Jako tedy zřejmě nejstarší, ale také jeden z nejmladších, přenechám rád pražské rozhodování místním "mázám" ... a navíc se, bohužel, stále potácím ve zdravotních problémech, které mi většinou znemožňují přemisťování, takže bych buď volil patrně pouze mně vyhovující lokalitu, nebo bych se také zrovna nemusel ve stanovený termín dostavit, což by mně, jako případnému pořádajícímu a ze staré školy, nepřišlo příliš košér ... a tak pouze "záslužně" vyplním tu pozvánku vámi zvolenými údaji.

(Příspěvek byl editován uživatelem feudal.)
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1534
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 22:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...takže bych buď volil patrně pouze mně vyhovující lokalitu

Je to plně na tobě . Víceméně s tímhle úmyslem jsem to psal, maje jisté tušení.
( Ten věk, to byla jen taková zástěrka, na tom přece nezáleží )
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8516
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 02:30:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rul - Když už jsme u těch podniků, tak tady u nás v Ostravě na Stodolní máme klub E99, kde jsou všude po zdech SPZ a dopravní značky, na stropě se houpou pneumatiky a DJ mixuje hudbu z kabiny Liazu.

Myslím, že ideálnější místo na sraz "šotoušů" v ČR neexistuje.


minulou sobotu jsem tam posedával.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 09:08:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek : Je to plně na tobě ...

Díky moc za nabídku, ale celá moje situace si s sebou nese ještě mnoho dalších aspektů, jako totální neznalost puťajzen a pubů v blízkém či širokém okolí, jejich dopravní obslužnost, nápojové lístky, návštěvnické kapacity apod. Takže opravdu nechám problém lokace a timingu vyřešit standardní kádr tohoto fóra ...

(Příspěvek byl editován uživatelem feudal.)
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 10:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár dalších SPZ od Spartakovců

JAWA 350 1958
1. spz DU - 50 - 07 - 9. 7. 1959 asi Třeší.Jde to špatně přečíst
2. spz HB - 16 - 16 - 25. 8. 1962 Havlíčkův Brod
3. spz 1C 8626 - 30. 8. 2004 Kaplice

ŠKODA 1201 Sedan 1958
1. spz PT - 22 - 42 - 23. 6. 1958 Prachatice
2. spz CBJ - 11 - 09 - 8. 3. 1991 České Budějovice
3. spz 2C9 4235 - 14. 3. 2006 Kaplice

Škoda 1202 STW 1971
1. spz PT - 54 - 88 - 15. 12. 1971 Prachatice
2. spz CBD - 06 21 - 12. 3. 1980 České Budějovice

Škoda 1202 Pick up 1968
1. spz MEC - 67 - 79 - 14. 4. 1983 Mělník

Škoda 1201 STW 1958
1. spz BM 21 - 31 - Nevím kdy byly vydány. V roce 2002 byl vydán nový Tp.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 14:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda : ŠKODA 1201 Sedan 1958
1. SPZ PT-22-42 - 23.6.1958 Prachatice


PT (Prachatice) 1958 - to snad ne ... musel dostat buď OK nebo OL, případně tak ještě RL

(Příspěvek byl editován uživatelem feudal.)
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1525
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 14:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal:
Už se to objasnilo.
Samozřejmě PT-22-42 je až po přeregistraci (datum neznámé).
Původní SPZ je OL-19-54.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1535
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 14:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Feudal : Takže opravdu nechám problém lokace a timingu vyřešit standardní kádr tohoto fóra...

No jo, no. Jak myslíš.
Snad to nějak dají dohromady. Já můžu standardnímu kádru pomoct leda tak tím, že vykonám ještě pár testíků...
...a příští týden ve čtvrtek bych to viděl od 17.00 na předsrazovou poradu "U Klokočníka".
Dejte vědět, kdo přijdete, ať se podle toho kdyžtak objedná místo.
Už teď počítám určitě s Bobykem a s Pajdou, za samozřejmou bych považoval širokou účast nejužšího vedení !
Oba dva, Vámos i Mcbain, jistě vědí, o koho jde...

Pajda :
Opět skvělá data od Spartakovců

Jedna poznámka k tomu už zazněla, měl bych ještě jednu :
Motorkovou DU-50-07 bych asi viděl na Třešť ??? Akorát, že v době vydání značky, tedy v roce 1958, ještě za fungování bývalého Jihlavského kraje, měla mít podle rozdělovníku něco ze sérií LS, LT , LU nebo LY. Tak nevím.
Kód "DU" je kód pro Brněnský kraj, ale Třešť pod něj následně spadala až po roce 1960.
Co na tuto mojí theórii říká Vámos?
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1526
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 16:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek:
DU v Třešti v roce 1958 je naprosto v pořádku. Kód DU není pro Brněnský, ale už Jihomoravský kraj. Druhá tabulka totiž značí až přerozdělení od 1.7.1960, přičemž u značné části převážně motocyklových sérií se dosud nepodařilo zjistit, kam původně patřily. V první tabulce jsou uvedeny jen ty série, jejichž předchozí použití je jasné.
Čistě na nové kraje byly podle mě přiděleny až motocyklové začínající na Y, případně přívěsy na H a možná sem tam nějaká další.
Z druhé tabulky prostě vyplývá, že po 1.7.1960 série DU patřila Jihomoravskému kraji, což znamená, že před tímto datem patřila buď Brněnskému, Gottwaldovskému nebo Jihlavskému kraji.
Záznam od Spartakovců je proto velmi cenný, protože umožňuje tuto sérii přiřadit i k původnínu kraji (Jihlavskému).


Předběžně bych proti uvedenému návrhu času zasedání nic neměl. Jen mě trochu děsí tvůj dřívější popis zakouřenosti oné hospody.
Příštím čtvrtkem je myšleno na MDŽ nebo až další čtvrtek?
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 16:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek : Ze souboru map oblíbené publikace Vidlák ve městě jsem se dozvěděl, že U Klokočníka je v Nuslích, ulici Na Veselí 48. Jest tomu skutečně tak?
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 16:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen kopíruju data od Spartakovců :-(

Ve středu večer něco mám a ve čtvrtek má manželka svátek. Tyhle dny mi vůbec nevyhovují.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1794
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 17:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem se až leknul copa a kdepa jsem to dnes vyfotil.

 
 

Dědek: "Václav dopil" - jestlipak to znáte taky?
Myslíš to jak dopil, dojezdil a dožil?

No a jak si tak plánujete ten sraz (nemyslím teď ten/ty testovací) - pomyslel taky někdo na nás auslendry? Respektive bych se chtěl nejdřív zeptat mimompražských - kdo z vás počítá s tím, že by se srazu v Praze zúčastnil?
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1537
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 18:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos : Aha. Dík za vysvětlení
Já tu tvojí první tabulku bral už jako definitivní a neměnnou (takže Jihlavský kraj by nemohl mít na motorkách nic jiného, než LS ,LT, LU a LY). Ve té druhé mě zase pod nadpisem "Rozdělení sérií na nové kraje...bla bla 1960" mate označení "Brno" místo "Jihomoravský kraj", též "Praha" místo "Středočeský kraj"...prostě -
som z toho akosi zmätený...
...ale teď už to snad jakž takž chápu . (To víš, na některé dědky se holt musí pěkně pomalu. )
Co se týká zakouřenosti "Klokočníka" - s Bobykem si myslíme, že řešením by snad bylo zamluvení saloonku.
Co se týká termínu konference, bylo mnou myšleno "MDŽ" ( no jo, vlastně ), ale jak je vidět hned podle první Pajdovy reakce, složitá bi- a více laterální jednání o vhodném termínu teprve začínají .

Feudal : Jasně...
A co říkáš na tuhle lokalitu? Jest pro tebe reálná? Pro případ, že by se zde nakonec konalo i pozdější "ostré" zasedání, byla by možnost zasedat případně i na zahradě...

Pajda : Říkals', že nemůžeš jenom 7. března. O manželce jsi nám až doteď nic neprozradil .
Ale to samozřejmě neva, s tím se počítá...( ).

Takže svolávat to hned teď na pondělí nebo úterý, to je moc fofr, nechal bych to tedy až na další týden.

Tímto navrhuju nový termín předsrazového zasedání :
ČTVRTEK 15. BŘEZNA OD 17.00 V RESTAURACI "U KLOKOČNÍKA" (ulice Na Veselí č. 48, Praha 4).
(max. do cca 12. 3. očekávám protinávrhy.)
hlavní program zasedání:
Dohodnout nejvhodnější místo a termín konání pražského open(?) SPZ srazu.
(Důležitá poznámka : Pokud se hlavní bod programu nepodaří naplnit, což je vysoce pravděpodobné, bude nutno toto předsrazové zasedání v co možná nejkratším termínu zopakovat. A tak dále, až do naplnění...hlavního bodu programu.)

Aussi : Jo, myslel jsem toho "studenýho Vaška od pizojru"...
...a dík vedle za data
Srazy : ...já jsem zastáncem "open" srazů i na regionální úrovni - ať se dostaví, kdo chce, akorát je dobrý dát včas vědět kvůli případné rezervaci. Já bych to tak neškatulkoval - on by stejně skoro každý sraz většinou odpovídal spádovému území, jenom sem tam by přeqapil někdo vzdálenější - viz teď pražáko-hanák Bobyk .
(A co ty, kůl v plotě? Myslíš, že by za tebou někdo přijel? Nakonec bys to nevydržel a přifrčeli byste
s Ross(em)95 na regionální sraz do Prahy nebo do Plzně) To by byly ty běžně konané srazy, a pak mám takovou tu "ideu" - jednou zhruba za dva roky se pokusit najít jedno tradiční, stálé místo zhruba uprostřed republiky, kam by se jednou za ty dva roky pokusili dorazit všichni...
Hm. Já vím.
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 19:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: Já vím, že jsem říkal jen toho 7. To jsem si dojednával sám už dávno, proto si to pamatuju. O 8. mi vlastně řekli až děti. Já si tohle nikdy moc nepamatoval.
Můj příchod bude nejspíš až po 18. hodině.
Jen na okraj - byl jsem asi 2x na šoto srazu tramvajových fans z K-reportu a ten byl na Zlíchově u viaduktu. Je tam vlastní použitelná ratejna tedy veliký salonek mimo lokálu.

(Příspěvek byl editován uživatelem pajda.)
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1801
Registrován: 1-2004


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 20:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: No že by někdo jel do Ústí, s tím vůbec nepočítám. Naopak já problém s Prahou nemám, ale v případě těch "open" srazů i na regionální úrovni mi to časově nějak nevychází. Já pojedu 1h 20 na místo (a to jen když pojedu autem), potom na vás budu 2 hodinky smutně koukat a usrkávat limču a pak zase šup domů s tím, že druhý den jdu do roboty (v případě že to bude během pracovního týdne). To je pro mě trošičku nevýhodné . Když to bude něco většího, předem hlášeného, můžu se připravit třeba i s přespáním v Práglu. Stejně tak pak není pro mě problém dostavit se na jakékoliv místo v republice.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 08:56:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek : A co říkáš na tuhle lokalitu?

V případě vhodné konstelace všech tělesných atributů a absence nechuti starého Golfíka k "delší" jízdě z Hostivaře jsem pro každou špatnost ...
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 11:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZVÁNKA na předsrazové zasedání :
ČTVRTEK 15. BŘEZNA OD 17.00 V RESTAURACI "U KLOKOČNÍKA" (ulice Na Veselí č. 48, Praha 4)


 
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
že by?
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 13:51:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chválím Feudalovi jeho číslo na RZ - viz www.sentinel.cz.
:-)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 13:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v jakém roce byla vydáná SPZ BNA 38-17 a v jakám roce SPZ AX 55-76 ?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1538
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 18:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussi : Když to bude něco většího, předem hlášeného, můžu se připravit třeba i s přespáním v Práglu.
Stejně tak pak není pro mě problém dostavit se na jakékoliv místo v republice

Feudal : V případě vhodné konstelace...jsem pro každou špatnost

To je dobře.

Feudal : POZVÁNKA...

Skvjelýýý!!! Díky!

PS : ...se s tím navotravuju, já vím, ale mohl bys to sem prosímtě do toho 15ého občas (tak obden) hodit? Aby to bylo vždycky trochu aktuálněji na očích. Dík !

Fedos : Vzhledem k tomu, že AX je výhradně žlutočerná náklaďáková série, tak předpokládám, že tě to samé zajímá i v případě toho BNA. Pokud by ti přecejenom šlo o černobílé osobákové BNA, pak ti můžu sdělit,
že BNA-38-17 je rok výdeje 1974, přesněji polovina tohoto roku. Jinak o přesných datech výdeje žlutočerných značek většinou nemám páru. Snad jen, že AX jsou devadesátá léta (nebo snad dokonce samotný konec éry SPZ ?).
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 19:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dědek:děkuji ano jde mi o žlutočernou nákladní sérii.Takže ta žlutá AX je z 90.let a žlutá BNA je z roku 1974 jo?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1539
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 20:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos :
BNA-38-17 je rok 1974 v černobílých osobákových. Ve žlutých si to vůbec netroufám ani odhadovat.
AX existuje pouze žlutočerná náklaďáková (varianta 1+2 řádky?) a je snad z konce devadesátek.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 20:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dědek:aha děkuji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1541
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 20:13:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáš zač.
Nemáš zač.
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 11:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dědek: další záznam data výroby - jedna z posledních neEU RZ 4S1 6725 vyrobeno 15.2.2004
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2979
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 11:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna na přání (taková nenápadná):

 
 

v Kuřimi
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 13:20:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v Praze na Červeném Vrchu v Arabské ulici stálo toto MB s původní SPZ - asi rok 1965:
 
 
 
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1544
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 16:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pajda : dík za další datum výroby a taky za odhalení nových Černošic!

Vámos : Včera ...na Červeném Vrchu v Arabské ulici...

No vidíš to. Tak to jsme se včera nacházeli pár metrů od sebe. Já byl včera v práci cca od osmi do tří a moje dlouhodobé působiště jsou teď "ulice černého kontinentu" od Arabské naproti přes hlavní (Kamerunská a Etiopská)
( Na jídlo chodíme většinou pod Delvitu vlevo do té rohové prosklené pizzerie, přičemž z jídel tam maj' nejlepší skvělou Plzeň, tu můžu vřele doporučit ).
Jinak jistá AJ-60-68 byla podle TP přidělená 11. 11. 1965, další AJ-00-51 je (byla) na škod-offce rok výroby 1965,...myslím, že není co řešit...
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 685
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 16:38:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě nevymřely
 
 
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 16:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik cizineckých přívěsů stává u bočního vchodu do holešovické tržnice z ulice Komunardů. Vpravo je tam několik zničených 1000 MB, které měl Alimex jako reklamy po Praze a hned vedle je asi 6 cizineckých přívěsů. Nejstarší i novější.
hledám další SPZ/RZ do své sbírky, přeji tvůrcům tabulky výdrž.
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 17:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZVÁNKA na předsrazové zasedání :
ČTVRTEK 15. BŘEZNA OD 17.00 V RESTAURACI "U KLOKOČNÍKA" (ulice Na Veselí č. 48, Praha 4)


N E Z A P O M E Ň T E !!!

 
Copyright: ©2007 Dalibor Feuereisl
S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31143
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 17:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do kolika tam budete sedět? Mohl bych mít od 21:05 do 0:24 čas, tak že bych se stavil (a do Vršovice je to kousek :-)).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1545
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 20:25:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mz : Do kolika tam budete sedět?

Otevřeno mají do 23.00, takže se v těch devět stav a uvidíš. Když budeme vědět na tuty, že přijdeš, tak on na tebe určitě někdo počká.

No, já ale hlavně doufám, že kromě mě ještě někdo přijde...!
Až potom se teprve bude řešit, kdo do kolika bude mít čas. A taky nevím, jak se tam bude komu líbit, že jo.
Konkrétněji se vyjádřil zatím jen Pajda (že přijde, ale později), Feudal (přijde podle momentální situace) a Vámos (ten ale souhlasil s účastí v minulém termínu, tak nevím, jestli by mohl, když je tahle změna?).
Zbytek mančaftu se nevyjádřil, ale počítám na 1000% s Bobykem! S tím jsem se už dvakrát osudově o chlup minul a potřetí už se to nesmí stát
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1529
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 20:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Termín mi zatím vyhovuje. Pokud se nevyskytne nic neočekávaného, tak se tam objevím. Odejdu podle situace.
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1833
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 21:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak znám Bóbika, tak se s M_z určitě potká...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Dědek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1547
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 22:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vámos a Stanley : Dík za pozitivní zprávy
Tomcat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 02:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

(Nejen) pro Vámose :

Něco k historii systému '53 : Olomoucký kraj používal pro náklaďáky, autobusy ...jako základní sérii NN; koncem 50. let se objevila i série NV.
Okres Prostějov: osobní automobily začaly od PD-00-01 do nejvýše PD-20-00; potom od PD-76-xx; Škoda 440 PD-77-43 a Škoda 445 PD-77-44 z roku 1957; Octavia PD-81-34 a Felicia PD-84-91 z roku 1959 a 1960; nejvyšší viděné PD-85-1x v roce 1960.
Na motocyklech začala série od MF-00-01 do nejvýše viděného MF-44-46, dále části sérií DE a DM; v obou případech nízká čísla.
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1530
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 10:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomcat:
Díky
Skvělé pamětnické informace Doufám, že si té historii někdy popovídáme.
Na to NV jsem měl sice silné podezření, ale netroufl jsem si ho tam jednoznačně přiřadit.
To další taky super Teď hlavně musím sestavit do souvislostí všechyn dosud shromážděné informace
Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31166
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 11:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak znám Bóbika, tak se s M_z určitě potká...

Tak mám asi ještě po ránu navlhlý zapalování... :-)

Se tedy stavím, do Vršovic bych měl přijet v 21:19, tedy i s blouděním bych tam do 21:45 snad mohl být. :-) Ale ještě to potvrdím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5869
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 11:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak znám Stanleyho, tak by se s MZ sice potkal, ale nevěděl by o tom...

Na 1000% se mnou klidně počítejte, definitivně to potvrdím příští týden v pondělí. Poslední vlak mi jede ve 22:40 z Masarykova nádraží, takže bych mizel ve 21:50. Ale jede mi i první vlak, a to v 0:16 z hlavního, a v tomto případě bych se tím šukafonem i svezl, i když pak to vstávání v šest bude porod ježků s bodlinama i vespod :-(

P.S: Nevím, jestli to tu už zaznělo, tak pro neznalé vzkazuji: Desítka tam stojí 13 Kč, dvanáctka 15 Kč, oboje je k mání v klasické i kvasnicové podobě (nic jiného jsem tam neměl, tak zbytek netuším). Nejdražší jídlo (150 g steak) je za 68 Kč, vaří se do 21:00, obvykle mají i hotovky.

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace