K-report
 

Archiv do 23. února 2010  

Diskuse K-report » Archiv 2010 » » Volná dopravní diskuse » Archiv do 23. února 2010 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 6-2005

Odesláno Úterý, 05. ledna 2010 - 22:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel Bém je potentát
na lid umí jenom srát
teď si staví tunel Blanka
maj ho všichni hned za Janka.

Díky tomu auta stojí
zpoždění se každý bojí
cestující tramvají
nadávají potají.

Projekty má kontroverzní
celou Prahu jimi przní
dostati se k Markétě
nelze svěřit mačetě.

Chce nám dáti Openkarty
přitáhnout nás tak do party
Pražáčkům je stále rovno
že jsou pro ně jen na hovno.

K Ruzyni chce metro vésti
bez prachů to nelze snésti
vláček tam lze zavésti snadno
jako rychlodráhu Praha - Kladno.

Nové věci slibuje
hovadiny schvaluje
jako pod klášterem břevnovským tunel
každý Čech by z toho bulel

Zavírá nás do konzervy
devastuje nám tím nervy
vydržet se tohle nedá
Pavle Béme, tobě běda!!!
Schotousch stirbt nicht !!!!

Máte nějaké informace o trolejbusech v NDR? Ano? Tak mi je pošlete na mail.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1109
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 02:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já bych teda navázal na tu diskusi o zapáleném autobusu a lidské společnosti.
Většinou "hrdinové" co vyhrožujou ze všech nejvíc, nemají na něco většího, než na to, aby vzali nohy na ramena a zdrhali, když se proti nim někdo postaví. Už jsem to zažil několikrát, ani nejsou ty pěsti potřeba a "siláci" jsou v trapu. Když nestačej utéct, tak se dokážou až neskutečně ponižovat, aby se jim hlavně nezkřivil vlásek. Najednou si za svojí nejlepší a jedinou pravdou nestojí a sesypou se jako domeček z karet.
Stát se tohle za války, tak neexistuje odboj, páč všechny buňky by byly rozbity sotva by vznikly, jak by zajatci s takovouhle povahou zpívali jak ptáčci už jen při náznaku strachu.
Já si dávám pozor na nečitelné lidi, ale tyhle partičky jsou čitelné až moc dobře, zadupat a už to fičí. Hlavně vyhrožování jim jde dobře, to se naučili z těch seriálů...
Překvapil mě před pár lety jeden starší týpek, utrhl v noci z auta stěrače, byl i s partou, ty holčiny byly takový agresivní, jakože co se starám když to není moje auto (holky bejvaj skutečně často horší v těchhle situacích), ale on mi dobrovolně nechal opsat občanku, že ho to mrzí a ať to předám majiteli auta, což jsem druhý den udělal. Tady stačilo vytržení z euforie, aby se z ničitele, ze kterého šel na první pohled docela strach, stal celkem slušnej člověk, co se rozešel s přítelkyní, tak to přepil a začal vyvádět.
A těmhle hajzlíkům, co čmáraj po autobusech a jsou drzý na všechny okolo, klidně tu fixu vytrhnout a počmárat jim oblečení, případně strhnout z hlavy půlmetrový kšilt a zlomit, to jim naboří ego nejvíc. Nebo je srovnat po chlapsku, hlavně ať to není na špitál, pak by se to mohlo začít řešit, čí pleskanec padl první a dneska ty kamery taky jsou všude...
V polovině šichty na 6 kol se optimista raduje, že má tři kola už odjeté, pesimista nadává, že mu ještě tři zbývají a realista bere smířeně vše, "jak to leží a běží", takže když mu někdy přijde střídání, jde domů.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7279
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 09:38:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad.Peta303: Tady tento malý pidinárod si musí uvědomit, že jediné, čím můžeme nějak konkurovat, bude vzdělanost a pracovitost. Zatím se úspěšně řítíme přesně opačným směrem.
Nakonec ono je to vidět i tady. Mladá generace není schopna vyhledat informace sama, pokud už nějaké najde, tak jen povrchně, bez touhy se dostat hlouběji. A hlavně, pokud se je někdo "starší" snaží dokopat k tomu, aby se nejprve zamysleli než něco napíší, tak to berou přímo jako osobní útok. Navíc oni neumějí komunikovat ani mezi sebou. Konec offtopicu.
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3931
Registrován: 12-2007

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 09:39:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nejhorší sebranka je ve sportovních třídách (obrovské ego a rypák nahoru, ale půlka třídy propadá i při dnešních minimálních nárocích z více jak jednoho předmětu)
K nám na intr občas přijede pár různých takových tříd, když jsou ve Varech nějaké turnaje a zůstává po nich šílený bordel. Jeden z nich se klidně vys*al pod matraci, jsou vidět kopance do skříní, házení s nábytkem...
Většina trenérů jim navíc sprostě nadává, přičemž oni mu taky a obě strany to berou jako takovou normálku. Jenže ty kluci si to neuvědomují a k*áva, deb*l, č*rák a p*ča je pak u nich každej včetně učitelky, vychovatelky, paní v trafice a ten řidič autobusu, kterej jim ujel, protože oni v klidu vykuřujou v lepším případě kousek od zastávky.

A jedna B941:

web o Mansonovi Moje fotogalerie 17.1. nové fotky Veolie Transport a DPKV!
Demokracie v této republice nemůže být nazývána demokracií!
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2196
Registrován: 1-2006

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 10:05:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

případně rovnou školní inspekce hrabající v administrativních detailech a v papírování se vždy nějaká drobnost najde. Toť pohled z druhé strany.

Školní inspekce je v těchto případech na straně učitele, zná praxi hodně dobře, nemyslím si, že je vždy na straně spratka, stěžující maminky jsou spíše pro pobavení zaměstnanců
Nenazývejme klienty jakékoliv dopravní společnosti KAŠTANY :-)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2916
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 11:08:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já bych s tím hodnocením chování dětí byl opatrnější... Ony ty řeči typu "tohle za nás nebývalo" jsou tu už po x generací a neřekl bych, že to je stále se zhoršujícím chováním dětí, ale spíše tím, že s odstupem času si lidé tak trochu idealizují období vlastního dětství, takže se jim pak zdá, že současné děti se chovají hůře. Způsob, jakým média podávají informace o kriminalitě mladistvých, tomu jen napomáhá. Ale řekl bych, že realita není až tak drsná. Vždycky se mezi dětmi najdou idioti, kteří dělají kraviny, a puberta taky není vynález poslední doby. Možná zde určité zhoršení je, a to je podle mě dáno tím, že rodiče současných dětí patří do generace, nejhlouběji poznamenané komunismem, a někteří z nich výchovu dětí prostě nezvládají. Ale když se podíváme třeba do západní části Německa, tak zjistíme, že tamní děti jsou ještě daleko horší. Svézt se tam autobusem, který slouží jako školní spoj, je strašný zážitek... Ti malí grázlové jsou jako demoliční četa. Potkat německou školní třídu na výletě taky stojí za to. A přesto jsem si nevšiml, že by se to nějak projevilo na stavu německé společnosti jako celku. Oni z toho prostě vyrostou a stanou se normálními lidmi. Tím samozřejmě neomlouvám věci jako zapalování autobusů... Jsem pro přísnější tresty mladých delikventů. Ale na druhou stranu z toho neusuzuji, že se s dnešní mládeží děje něco abnormálního.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2149
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 11:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale jistěže jsme dělali za mlada kraviny. A občas ne malý. Jenže existovaly nějaký "vnitřní meze" kam až se dá. Ty vnitřní hranice se neustále posouvají (nejen u nás) směrem k přípustnému násilí, ať už slovnímu nebo fyzickýmu. To že by někdy v letech třeba 75-85 přepadla parta výrostků někoho s nožema v ruce teda byla fakt značná výjimka.

Ony ty meze ale byly i v tom, co si můžu dovolit abych přežil. Takže se vesele skákalo z/do tramvaje za jízdy ale nikoho nenapadlo lézt pod trolej pod napětím (zase až na výjimky kdy blb se najde vždy a všude). Což bylo dáno už od dětství, kdy jsme neměli naprosto bezpečný dětský hřiště ale k lezení strom nebo nejvejš nějakou "tragicky nebezpečnou" trubkovou konstrukci. Kupodivu nepamatuju že by se na ni někdo napích a to ani na totálně zrezlou. A pokud už někdo "narazil" a tekla krev (kolena a lokte furt, tu a tam silniční lišej z kola), tak zpravidla dostal ještě doma vynadáno a zaracha "aby si to zapamatoval". Nehledalo se "kdo může za to že se náš šikulka Pepíček přerazil".
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1117
Registrován: 1-2007

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 14:03:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jenda z hk: Já jsem 85´ročník. Od páté třídy jsme jezdily do školy autobusem. Tlačili jsme se, byli jsme hluční, ale stačilo aby nás kdokoliv zprdnul a byl klid, protože co kdyby to řekl tátovi. Aktovka na zádech v buse nebyla a když jo tak ti ji někdo sundal. Zkus to dnes. Od kolegů řidičů vím, že jak jezdili k učilišti nechali si tři měsíčníky a řekli, že jim je vráti, ale až bude v autobuse pořádek. A on byl protože si to pohlídali. Zkus to dnes kolega sprdnul učeňku, že tu pet flašku má hodit do koše. Ta mu řekla neotravuj dědo. Děda ji s plných plic řek co si o ní myslí a přišla krásná stížnost. U konfrontace maminka tvrdila, že její dítě je velice slušné a že by si nic takového nedovolila. A co si ti smradi dovolují na revizorky, to je teprv něco. Jo a autobusy u nás byli vzadu vyčmáráné a dotrhané ještřě víc než dnes cca rok 1996.

Jenomže se bojí, že lepší to nebude, ale kde je ta hranice, kdy už to nebude únosné?
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1970
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 16:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

že rodiče současných dětí patří do generace, nejhlouběji poznamenané komunismem

si dělaš srandu ne?dnes už maj deti lidi který ani komunismus pořádně nezažili.A to je právě ta chyba dřív byli ty děti vychovavaný uplně jinak a ne že každej spratek co dokazal zatim uplny hovno ma ego jak ministr vlády.
AV 15-30
http://www.youtube.com/watch?v=rYqifHHBvM0
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 16:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jenda z HK - pro změnu názoru doporučuji alespoň týdenní hospitaci na některé základní škole ve větším městě. Není tomu tak.

Naštěstí učím takové žáky, kteří až na výjimky nemají problémy s chováním (o to víc ale bojuji s několika rodiči).

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1111
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 17:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To není nastaveným politickým systémem, ale přístupem šitým na míru právě pro naše postsocialistické země. Přílišné uvolnění až anarchie počátku 90. let a vlastní pojetí "kapitalsimu" našimi vládami, spojené s pravdoláskovským přístupem Vašíčka, idealisty vznášejícího se v oblacích, dalo lidem příliš volné ruce. Tak volné, že už nechápou, že je potřeba budovat neustále. Ale to budování už nebude dělat "kdosi" nebo stát, nebo partaj, ale budovat musíme každý z nás a musíme si budovat to svoje a potažmo náš stát, kde (jistě správní a důvěryhodní) představitelé vytvoří takové podmínky, aby naše snahy byly vidět a abychom za ně byli odměněni v pozdějších letech zase lepším způsobem života a podobně.
To, že to tady takhle nefunguje, není nemoc demokracie nebo kapitalismu, ani pozůstatek socialismu (i když ten bohužel částečně ano-nic není ničí a drž hubu a krok, to v nás pořád je).
Potom tady máme na druhou stranu vlastní pojetí "demokracie", to jest např. 10 lidí drží hubu a krok a 10 lidí ničí veřejný majetek. Samozřejmě jim to projde, jednoduché výpočty...

V dnešní situaci se odráží dlouhodobý stav našeho myšlení ve společnosti a do toho totální znechucení vládní politikou a naprosto neznámé vyhlídky do budoucnosti, neexistují plány, neexistují snahy. V těchto situacích se nahrává potenciálním příchodům skutečně nedobrých politických režimů. Pozor na to!
V polovině šichty na 6 kol se optimista raduje, že má tři kola už odjeté, pesimista nadává, že mu ještě tři zbývají a realista bere smířeně vše, "jak to leží a běží", takže když mu někdy přijde střídání, jde domů.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2917
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 17:31:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Srandu si vůbec nedělám... Dnes sice už mají děti lidé, co komunismus v podstatě nezažili, ale tyto děti ve věku 0-5 let asi těžko zapalují autobusy nebo někomu vyhrožují s kudlou v ruce. Zato děti, které jsou dnes v "nejproblémovějším" věku okolo 15 let, mají rodiče, kteří v komunismu vyrůstali - a jejich rodiče taktéž...
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1971
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 19:50:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jenda:ano ale komunismus asi nejvice zasahl rocniky z let 40,50,60 a ty už maj děti odrostle.
AV 15-30
http://www.youtube.com/watch?v=rYqifHHBvM0
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2918
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 20:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

6120: Tohle není debata vhodná na K-Report... Nicméně tvrdím, že nejhlouběji se minulý režim podepsal na generaci, která nejen, že v něm sama vyrůstala, ale měla jím poznamenané i rodiče. A právě tato generace má dnes děti v pubertálním věku.
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 11-2006

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 20:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A jak si tedy vysvětlíme houfy opíjejících se náctiletých ve VB nebo dětech střílejících v amerických školách ? Taky komunismem ? S režimem to nemá co dělat, je to v lidech. To by jinak nejhorší děti museli mít ti rodiče, co vyrůstali asi v nejhorším období - v 50. letech.
www.doz.estranky.cz - střední opravy pražských autobusů
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2919
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 21:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mr_proper: Tak ono je to určitě víc věcí dohromady, pochopitelně... Sám jsem dával příklad s tím (západním) Německem. Ale roli režimu bych nepodceňoval. Ono je to totiž do značné míry o neschopnosti některých rodičů ty děti vychovávat, a na to jistě má vliv režim, ve kterém oni vyrůstali.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2920
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 21:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To by jinak nejhorší děti museli mít ti rodiče, co vyrůstali asi v nejhorším období - v 50. letech.

Nene, tehdy se to ještě neprojevilo naplno, protože generace před nimi měla ještě prvorepublikovou výchovu...
Gabuliatko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 12-2007
Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 21:45:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Neprv bych pockal na vysetreni od ceho a co vlastne chytlo.
Jinak dnes maj deti tzv. husakovo deti ...
Je tedy nevim jak Vy, ale ja si docela dobre pamatuji na to co mladez delala za dob, co jsem ja byl taky mladez. Jak vypadaly autobusy co jezdily na Zeleny pruh a na podobne ucnaky.
Existuje film o ceste Spartanskych fanousku vlakem, byly party co tahly Jiznim mestem a prepadavaly duchodce.
Ano, dnes je doba demokracie, kterou si mnozi vysvetluji po svem, ale jsme demokraci mlada, ktera hleda svoji cestu. Bohuzel se chovame jako nase vzory (politici, hokejisti, zpevaci a podobne) a o jejich prikladnem chovani si muzem nechat jen zdat.
To ze 12% populace voli KSC a 30% Paroubka o necem svedci. A kdyz vidim, jak Paroubek lze ... tak nemohu chtit po jeho volicich aby se chovali jinak.
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2165
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 24. ledna 2010 - 22:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trochu mi s tím oháněním se komunizmem (co tu nebyl, tak drzý nebyli ani sami soudruzi a dobudovali akorát socík) připomínáte jednoho sovětskýho vlakvedoucího, který se pokoušel kontrovat někdy kolem r. 67 mojí mámě na námitku že nechodí ventilace že za vlastenecký války se jezdilo hůř. No i ten odstup byl časově podobnej....

To je spousta vlivů. Hlavně uvolnění poměrů vedoucí až do stavu kdy se demokracie (nebo jak nazvat to co tu je abych nepopudil) sama zahubí svojí "demokratičností - samý práva a žádný povinnosti, práva hlavně pro grázly, současně lákadla v podobě spotřebního zboží na který není páč platy socialistický ač se maká daleko víc a dýl než za kopečkama takže "na nic není čas". A v neposlední řadě "zrušit všechno co bylo z minula špatný", přičemž za špatný je nutno pokládat úplně vše - jinak by to mohlo vypadat někdy blbě. Výsledkem pak je "demokratizace školy" kdy je žactvo prakticky nepostižitelný a učí se pokud chce a co chce. Výsledky jsou bohužel vidět (a teď nemyslím jen shořelej bus). Vím třeba o lidech kteří vybudovali velmi solidní firmu ale asi ji při odchodu do penze odpískaj protože už se nenajdou pokračovatelé. A to jde o práci veskrze technickou - jen při ní nestačí "umět počítače" ale je třeba znát (a hlavně mít chuť se naučit) i dost věcí z technologií. Třeba se ale všichni absolventi OA, managorskejch vyšších odbornejch a pod. uživěj...
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2169
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 25. ledna 2010 - 08:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jinak hned ráno na mně juklo co je pro školství zásadní...

http://www.novinky.cz/veda-skoly/190084-skolstvi-chce-napravit-ce stinu-ve-prospech-zen.html
Borovníčka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.112.250
Odesláno Pondělí, 01. února 2010 - 09:58:13    Odkaz na tento příspěvek  

A co byste také po ministerstvu školství chtěl jiného, než podobné kraviny? Nic jiného tam totiž nejsou schopni vytvořit, proto také naše školství vypadá tak, jak vypadá, a všechno se háže na rodiče. Zaplaťpánbů, že už mám děti dávno odrostlé...
B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 4-2009

Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 21:23:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

kroclov: jakej maj význam ty děsný fotky? kdyby byly aspoň povedený ale todle hrůza nechápu
ad. topením - sjeď si s 57 vzadu topení tam má krásnej zvuk...
Budweistrolejbusák: 143 to nebude ta má vzadu bílej nárazník podle mého je to 144.

(Příspěvek byl editován uživatelem B741127.)
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
frjgihnjfkelwhrl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 92.62.224.23
Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 22:11:17    Odkaz na tento příspěvek  

B741127 napsal :
jakej maj význam ty děsný fotky? kdyby byly aspoň povedený ale todle hrůza nechápu

Odpověď : Díval ses někdy na svoje fotky ? Třeba ta 148. Tak nevím o co ti jde. Jestli se ti moje fotky nelíbí, tak se na ně nedívej, někdo je třeba rád uvidí. Topení v 57 oproti 41 není ani slyšet.

Několik fotek z ledna 2010 co tu ještě nebyly :
171 na točně Boršov,Březí


228 na sídlišti Máj, zastávka Jaroslava Bendy


65 na točně Nemanice


74 poblíž zastávky Jeronýmova
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 22:25:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jako dobrý, zvuky topení možná hrozný- nevím, ale jel jsem dneska s 284 na hokej a to skřípění brzd snad i při rozjezdu ...... tak to bylo docela dost hustý ???
Já jsem chcuk mít Krokodýla ....................... a už ho mám;-)
B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 4-2009

Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 22:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

frjgihnjfkelwhrl: fotky 148 byly aspoň k tématu že byla poprvé na lince 1.A ty tvoje hrůzo fotky 212??? je to nějaká aktualita? NE je to jen zbytečné tapetování kdyby byly aspoň pěkný a ne todle fakt promiň ale todle je zbytečnost...tydle děcka fakt nechápu..
jinak si kdysi psal že už na k-report chodit nebudeš nechceš to znova aplikovat?
ad topení: asi špatně slyšíš já s 41 jezdím skoro denně a moc hlučný to nění tak nechápu co tu řešíš...

(Příspěvek byl editován uživatelem B741127.)
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
frjgihnjfkelwhrl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 92.62.224.23
Odesláno Úterý, 09. února 2010 - 23:30:31    Odkaz na tento příspěvek  

B741127 :
Řidič se kterým si jel měl asi zapnutou jen polovinu "větráků" (nevím jak přesně to napsat, jedná se prostě o topení) a zrovna ten větrák co je hlučný nebyl zapnutý. Pak to neuslyšíš. Jeden z řidičů co ji dnes měl má přiřazený jiný vůz.

Že fotky 212 jsou zbytečnost ? A lampardovy fotky z nudy to je snad nějaká aktualita ? To je k smíchu. Spoustu lidí sem dává fotky jen tak, takže tohle je zcestné. Že se fotky nelíbí tobě neznamená že se nelíbí dalším uživatelům. Holt tvůj názor není o nic víc než názor ostatních a s tím se musíš smířit, zatím si nikdo jiný nestěžoval a už sem zažil o dost horší fotky.

Na K-report chodím jako neregistrovaný abych v případě jakéhokoli problému zde mohl odejít okamžitě a nečekat na zrušení profilu. Je to podle mě docela dobré řešení ale to že tobě se nelíbí nějaké fotky ještě nepovažuju za důvod opustit diskuzi.

Napsal jsi :
Dnes se na linku 1 pořadí 9 podívala Karosa B741 s nejmenším číslem a to 124 pár "smajl fotka"

To si trochu odporuješ ne ? Já sem dal běžné fotky z provozu, tvé fotky 124 nebyly o nic víc. Taky jen běžné fotky z provozu, že se podívala na jinou linku než tu co jezdí na Hlubokou je už hodně dlouho normální, nikoli mimořádnost.

Tak to je snad vše ke tvému příspěvku. No snad nebudu obviněn ze "SPAMu", koneckonců tvůj předchozí příspěvek do diskuze taky nic nového nepřinesl.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1531
Registrován: 3-2004

Odesláno Středa, 10. února 2010 - 09:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No tak, klucí, nehádejte se tady, jsou to sice mizerný fotky [Kroclov a Lampard], ale pořád lepší, než když by byla tahle diskuze mrtvá.
S Hydrobusy a rábou na věčné časy, oboje z Maďarska.

ICQ 312-249-479
Lampard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 2-2009

Odesláno Středa, 10. února 2010 - 16:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MacekNo tak, klucí, nehádejte se tady, jsou to sice mizerný fotky [Kroclov a Lampard] hele nic proti,ale koukni se na tvoje pětikilometrový fotky! A potom porovnávej....
Budweistrolejbusák 143 to nebyla,a 144 taky ne,ale už to tu řeknu. Ta B941 na fotce je 138,krerá byla včera na 4/7..
Karosa B741 je nejlepší co s Mýta vyjelo :-)
B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 4-2009

Odesláno Středa, 10. února 2010 - 16:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lampard: nepruď lepší 5km fotky než hnusný rozmazaný fotky.. viz 125 na výstupní máj..
frjgihnjfkelwhrl: akcepituju to..každý má jiný vkus
vůz 41 neměl ani jeden z parťáků co jí maj přiřazenou měli 58 na 14
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
Martin240025
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2260
Registrován: 1-2006

Odesláno Středa, 10. února 2010 - 17:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mě ty fotky taky nevadí, kort, když jedu maximálně dvakrát do týdne trojkou...
Nenazývejme klienty jakékoliv dopravní společnosti KAŠTANY :-)
frjgihnjfkelwhrl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 92.62.224.23
Odesláno Středa, 10. února 2010 - 18:32:55    Odkaz na tento příspěvek  

Tak už si nejsem úplně tak jistej zda ty fotky zde jsou dobře. Několik fotek se sem ale vejde.

Na prvních dvou fotkách bude 37 na Senovážném náměstí. Pak vůz 33 focen na zastávce Globus a Suché Vrbné. A na dvou posledních fotkách bude vůz 67 na točně Suché Vrbné focen shora. Omluvte kvalitu posledních dvou fotek, byly foceny narychlo.


Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3753
Registrován: 5-2003

Odesláno Středa, 10. února 2010 - 21:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Macek, Kroclov, B741127: Pánové, nechtěli byste jít už s těmahle řečma někam nejlépe do ?

To, že sem Lampard nebo Kroclov dá nějakou fotku. No a co? Kdo se chce podívat se podívá, kdo ne, tak ne. Neni tu nikde psáno, že se sem musí dávat jen fotky hodný profesionála.
A když se podívám na tuhle stránku, tak kompozičně (nehodnotím kvalitu fotky z foťáku, ale kvalitu foceného objektu) jednoznačně nejhorší jsou fotky 27 u pošty, to je hrůza a děs. Fotky od Kroclova - no pominuli-li pokaždé téměř stejné téma - nic víc špatného na tom nevidím.

Poslední dobou to vypadalo, že už diskuze bude mít smysl, ale pokaždý se vynoří jeden ze známých rejpalů (B741127, podpořený Mackem nebo naopak) a diskuze se rázem dostane tam, kde zas je. Takže bych byl rád, abyste s těma vašima výblitkama šli do háje a starali se o sebe. Pokud hodláte komentovat každý příspěvek vašich neoblíbenců, tak běžte fakt do a doufám, že brzy zasáhnou moderátoři.

Kroclov: Nevím, ale má smysl sem psát pod tím ujetým nickem, když všichni víme o co jde? Takže buď jsem psát normálně nebo vůbec. Tohle je minimálně ujetý a kazí to vzhled celé diskuze...

Všem normálním disktujícím se omlouvám za trochu ostřejší reakci, ale už se to tu opravdu nedá číst. Zajímavé a věcné příspěvky se tu pokaždý ztratí pod návalem narážek a nemístních komentářů. Pokud dostanu ban, pochopím to.
Proč? Proto...
Lampard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 2-2009

Odesláno Středa, 10. února 2010 - 21:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

B741127 Macek frjgihnjfkelwhrl Tak teď si mě vychutnejte,já se vám sem nadhodím prosím


Karosa B741 je nejlepší co s Mýta vyjelo :-)
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1533
Registrován: 3-2004

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 08:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Lampard: Nevím proč bych si tě měl ještě vychutnávat, svuj názor jsem napsal a JP ho očividně nepochopil, nevím co je špatného na tom, že jsem napsal že jsem rád za mizerný fotky než když by tu bylo mrtvo.
JP: Nevím co je na fotkách 27 u pošty špatného? Sám kritizuješ taky.
S Hydrobusy a rábou na věčné časy, oboje z Maďarska.

ICQ 312-249-479
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 53777
Registrován: 4-2003

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 13:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tohle si řešte radši někde u piva, sem to nepatří.

A když jsme u toho, fotky B741127 jsou sice z mého pohledu formou nezajímavé (moc trolejbusu, málo okolí), nicméně mají obsah - zdechnutí vozidla.
Zatímco poslední Lampardovy fotky nechápu vůbec a kdyby tu nebyly, byl bych snad i radši.

Nicméně nehodlám se vám do toho nějak moc plíst, to si musíte sami mezi sebou ujasnit. Fotogalerii si dělejte na svých stránkách, zde by měl být obsah vyvážený, tedy nejen fotky, ale i něco k tomu.
Jediné, co bych rovnou zakázal, je přispívání pod nicky jako třeba "frjgihnjfkelwhrl". To se mi nelíbí ani trochu. (Navíc k neregistrovaným s takovými nicky mám velmi často "individuální přístup".) Takže asi tak.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 4-2009

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 15:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jpribil: ta 27 u Pošty je focená na rychlo když sem šel do školy je to v 8 hodin a můj foťák není tak ůžesnej aby fotil dobře ranní fotky je to pouze dokumentačí! Tak nechápu co tu řešíš tvoje fotky nejsou taky nějakej zázrak tak nejdřív se dívej na svoje a pak nadávej. Je mi jasné že fotky lamaprda nebudeš kritizovat jelikož je ti lampard nalezlej v Poslední dobou to vypadalo, že už diskuze bude mít smysl, ale pokaždý se vynoří jeden ze známých rejpalů (B741127, podpořený Mackem nebo naopak) je mi jasné že mě nenávidíš ale tak se do mě nes*r ne?Jedinej kdo tu rejpe seš ty.. Je mi jedno co ti o mě Lampard nakecal. Samozdřejmě že lampard je tvůj miláček když je podělanej z toho tvýho vraku 131..todle už nehodlám řešit
Lampard: nechápu ten tvůj příspěvek je zcestnej
Martin_zlivský: děkuju aspoň někdo se mě zastane
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
Budweistrolejbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 9-2009
Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 16:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

chlapi děte spolu na pivo, vemte si svoje fotaky (mějdloví krabičky) dejte řeč a bude cajk.

u klavesnice je každej hrdina
hmm
B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 4-2009

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 16:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Budweistrolejbusák: s Jpribilem se opravdu znát nechci...
Macek: taky děkuju za zastání aspoň nějaký uživatelé sou tu normální (né rejpalové Jpribil, kinder Lampard)
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7346
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 17:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud mohu vyslovit svůj názor, tak bych byl rád, kdyby tady bylo více Jpribilů a žádní B741127, frjgihnjfkelwhrl, Kroclovové a jíní jim podobní.
A vím, o čem mluvím, protože tu dobu jsem zažil.
B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 4-2009

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 17:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq: patříš k těm co posuzujou lidi podle věku?? věk neurčuje jestli je někdo kinder nebo ne to je podle chování a ty mě určině neznáš tak mě prosímtě nesuď..
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7347
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 17:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Neposuzuji podle věku, posuzuji podle vystupování zde.
B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 4-2009

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 17:28:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq:tak začni číst od shora a pozorně si předčti příspěvek od Jprobila č.3753...
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7348
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 17:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ano, s tím článkem plně souhlasím. Fotky mě neuráží, přelétnu je, aniž bych se na ně díval, pokud mě nezaujmou. Nechápu smysl těch následných keců, čí nepovedené fotky jsou lepší.
B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 4-2009

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 18:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq: já neříkám že nepovedené fotky sou lepší to si špatně pochopiljá sem tím myslel že všichni nejsme super šotouši (jak já, tak kroclov, lampard atd..) ale i některé fotky jpribila nejsou nádherný a nikdo mu za ně nenadává tak ať on nenadává mě.
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7350
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 18:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale on nenadává na fotky, naopak mu docela nevadí, naráží, co se děje potom.
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 11-2004

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 18:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě větší blbec, než jsme doufali...
B741127
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 4-2009

Odesláno Čtvrtek, 11. února 2010 - 18:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Felix: koho máš na mysli?
Magiq:právě že nadával na moje dokumentační fotky trolejbusu ev.č. 27..
Trolejbus 25TrBT 4ever!!!!:-)
Solaris Urbino 18 nejlepší autobus :-)
http://b732.blog.cz/
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 53792
Registrován: 4-2003

Odesláno Pátek, 12. února 2010 - 01:48:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pro pozdě příchozí ještě doplním, že to sem bylo vymeteno z budějckých trolejbusů.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


T2r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2010
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 18:58:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

to je docela štesti ze se stim vozem nic nestalo...mozna to bude chtit osoustruzit kola:-D
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4031
Registrován: 4-2005

Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

T2r:

Spíš je štěstí, že se nikomu nic nestalo...
T2r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 1-2010
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

manil: tak to samozrejme taky...ale nemuzu rict proc se to stalo...ale podle me to bude ve spatnem podvozku, protze kdyz sem s tim vozem jel nedavno tak podvozek docela hucel a lechce trepal nebo co
T2r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 1-2010
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jako cesujici)
Modrý_mrakicio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 12-2008
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

to je docela štesti ze se stim vozem nic nestalo...mozna to bude chtit osoustruzit kola:-D

Tohle může říct buď kindermafián nebo naprostý debil. Přemýšlím, kam uživatele T2r zařadit...
T2r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 1-2010
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tak ja nevim co se stim podvozkem stalo ale urcite to nebude jako jen tak ze se to postavi na koleje a je to ok to asi ne!
T2r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 1-2010
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:30:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a jako co ...vadi ze sem se prvne nezminil o cestujicich...kdyz predtim to tam nekdo napsal ze se nikomu nic nestalo nebo co! mozna debil ses tady ty
T2r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 1-2010
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jooo aha...tak ze sem tam zapomel napsat asi se snim nic nestalo...no tak sem se prespal..normalni clovewk by to pochopil co sem chtel rict
Modrý_mrakicio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 12-2008
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Možná by nebylo na škodu využívat editaci příspěvku...
T2r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 1-2010
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ses takovej online pravopis ze?!!nechapu fakt
Modrý_mrakicio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 12-2008
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zjevně nechápeš více věcí :-)

Čímž bych tuto "debatu" ukončil.
T2r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 1-2010
Odesláno Úterý, 23. února 2010 - 19:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

delej si co chces