K-report
 

Archiv diskuse Registrační značky - diskuse do 18. 07. 2013  

Diskuse K-report » Archiv 2013 » Automobily, lodě a letadla » Registrační značky - diskuse » Archiv diskuse Registrační značky - diskuse do 18. 07. 2013 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1942
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 07. července 2013 - 19:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

U nás jezdí dost aut co mají RZ bez rámečku...

Tabulky vyráběné ve spojení s reflexní fólií jsou citlivé na poškození počínaje dodatečným vyvrtáním otvorů na upevnění (v SK to byl přestupek). To byl důvod pro zavedení plastových držáků které nutnost vrtání přímo do tabulky odstranily. Jenže právě (ne)kvalita plastových držáků se stala paradoxně rozhodující pro celkovou životnost tabulek. Přísné požadavky na kvalitu PZ jsou v rozporu se zcela laxním přístupem ke kvalitě držáků. Příznivci spikleneckých teorii mohou tvrdit, že je to záměr, protože čím mizernější držáky, tím vyšší spotřeba PZ a tedy vyšší zisky jejich výrobců (většina z těch velkých vyrábí obojí...). Jenže důležitou roli hraje i kvalita silnic.
Ještě bych dodal, že pro čitelnost lisované PZ je nejdůležitější kvalita barvicí folie (rámeček+znaky). Co je platná reflexivnost (dnes dodává reflixivní folie hafa firem po celém světě) když záznam nevydrží ani rok protože použitá barvicí folie prostě požadované parametry trvanlivosti nesplňuje. Tenhle problém se objevil i u českých značek...
Pro upevnění tabulek bez plastového rámečku jsou ideální speciální šroubení(spojení) na jedno použití bez nutnosti použití speciálního nástroje. Vyplatí se porozhlédnout u lisoven na německé straně hranice a u pojišťoven na rakouské straně příp. v různých speciálkách, protože ústup od plastových držáků už tam nastal. Mj. proto, že hodně lidí nevidí důvod nač leta vozit zadarmo na svém autě cizí reklamu.

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
Martass87
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 2-2011

Odesláno Neděle, 07. července 2013 - 20:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Minor:
Jj,něco na tom bude.
Když už je tu řeč o reklamě na rámečcích,jednou jsem jel odvézt vozidlo na čištění interiéru do nejmenované firmy v nejmenovaném městě.Vše problěhlo v pořádku,interiér jako ze škatulky a 800,-za provedení výkonu.
Ale pak si všimnu jednoho detailu:
Přes spodní část rámečku rz mam nalepené reklamy této firmy i s telefoním číslem jako pěst na oko...
Všimnout si toho dříve,vydupal bych si čištění zadarmo-protože vozím reklamu,ale pak už to nebylo tak jednoduché řešit.Tak jsem ty polepy strhnul a myslim si o tom svoje...
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1943
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 07. července 2013 - 22:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Martass87
To co popisuješ už je extrémní případ. Já měl na mysli běžný stav, kdy auto jde od prodejce a na rámečku je jeho reklama. Pravda, někdo si může zakládat na tom, že si koupil auto u fy. XYZ a dobrovolně mu dělá reklamu, nebo je prostě jen líný rámeček vyměnit (jako já např.).

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5667
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 07. července 2013 - 23:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martass87: Přes spodní část rámečku rz mam nalepené reklamy této firmy i s telefoním číslem jako pěst na oko...

Když jsem v bazaru kupoval své předchozí auto, tak od okamžiku rezervace a složení zálohy do převzetí se na rámečcích pod tabulky RZ objevily neuměle nalepené a barevně ani rozměrově nesedící samolepky s názvem bazaru. Sundal jsem je (protože se samy začaly odlepovat a nevypadaly dobře) a do osazení nových rámečků jsem chvíli dělal reklamu neznámému německému servisu.
Na druhou stranu na mém současném autě je reklama původního dealerství nejen na rámečku pod RZ, ale i na zadním skle a určitě tam zůstane. Auto je u této firmy servisováno deset let bez jediného problému a firmu považuju za nejlepšího prodejce v kraji, kterému tu reklamu rád udělám.

PLZEŇ. DŮVOD K HRDOSTI. www.plzen2015.net | SPZ - Sdružení přátel značek, o. s.
Dan_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 08. července 2013 - 02:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Minor: A jak je to třeba v Německu se ztrátami registračních značek z důvodu jejich vypadnutí z rámečku? Dochází k nim méně často než u nás? Na autech z Německa jsou obvykle k vidění dva typy rámečků. Buď nějaký otvírací, kde plast drží značku po celém jejím obvodu a nebo packový, ale jiný patent než jsou ty naše packové. Narozdíl od našich packových rámečků, u těch německých jsou horní packy pevné, neohebné (krom toho v horní části těchto rámečků bývá ještě na každé straně jedna pevná packa na boku) a dole je odjímatelná lišta. Značka se do nich nasazuje zespodu a pak se zajistí nacvaknutím té spodní lišty. Předpokládám, že u těchto rámečku je asi daleko menší pravděpodobnost vyháknutí čísla z těch horních paciček. Nebo ne?

Naštěstí i u nás už se pomalu objevují kvalitnější rámečky, které drží značku po celém obvodu. Někteří prodejci aut už na ně přešli. Ale děje se tak v posledních cca 3 možná 4 letech. Do té doby se na českém trhu nedalo sehnat nic jiného než ty se čtyřmi ohebnými packami v horní části. Opravdu by mě zajímalo, kdo tento patent vymyslel? A jak mohl získat homologaci? Vždyť k vyháknutí značky z horních paciček stačí, aby se vám třeba soused při parkování opřel o přední rámeček zadním nárazníkem svého vozu.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8693
Registrován: 10-2003

Odesláno Pondělí, 08. července 2013 - 17:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Měl bych dotaz na pražské odborníky přes policejní auta:



Na podložce klasika Škoda zákaznické centrum, na štítku Octavia Tour - to se mě zdá na dvojkovou generaci Touru dost nízké číslo.

Pokud je to opravdu policejní registrace, tak máme úlovek dopoledního záletu staršího policisty s o něco mladší děvou na rozhledně u Žďáru nad Sázavou.

ČESKÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY 10 LET na K-reportu
šmolko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2909
Registrován: 10-2008

Odesláno Pondělí, 08. července 2013 - 19:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

3260: Urcite je to dvojkovy Tour? Mne sa zda, ze ma lakovane zrkadla vo farbe vozidla.
Nebol Tour iba v prevedeni "Mickey Mouse" s ciernymi zrkadlami?

Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja
EČV - maximá
RZ - maximá
FordPolicia.sk
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5670
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 08. července 2013 - 20:04:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

To by musela být hodně zapomenutá policejní krabice. Nejstarší Octavie Tour II jsou z roku 2010 a v tu dobu byly i zpožděné policejní značky už někde mnohem dál.

PLZEŇ. DŮVOD K HRDOSTI. www.plzen2015.net | SPZ - Sdružení přátel značek, o. s.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8695
Registrován: 10-2003

Odesláno Pondělí, 08. července 2013 - 21:01:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zrcátka měl právě černá a podívejte se na zadní světla - tam se to i takto z dálky pozná, světla jsou nahoru protažená za hranu.

Mě to došlo až doma - ten nepoměr stáří vozu a reg. značky. Auto jsem si dobře prohlédl, i označení Tour.

ČESKÉ REGISTRAČNÍ ZNAČKY 10 LET na K-reportu
Minor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1944
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 09. července 2013 - 07:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Dang
V Německu není ztrátovost tabulek téma právě z důvodů který uvádíš a to ani tam, kde silnice už začínají kvůli nedostatku peněz na údržbu viditelně chřadnout. V ČR doporučuju nakupovat výrobky firmy WÜRTH určené pro český trh. Mají je značkové servisy kam W. dodává nástroje a vybavení a možná leží i na regálech nějakých prodejen (nejlepší je poptat aktuální stav přímo u W.).
Jinak dost blbá zpráva pro všechny sběratele PZ. Mercedes se definitivně nas..l a v úzké kooperaci s BOSCHem a HELLA hodlá do příštího jara představit nový způsob označování silničních vozidel. Pracují na tom už separátně 5 let a mají dílčí výsledky (viz např. tzv. svítící PZ od Delta Turčany). Mercedes argumentuje tím, že vydává obrovské sumy na stále lepší design svých vozidel ale nutnost splnit obecný předpis na umístění zadní PZ mu tuhle investici hatí. Navíc, a každá automobilka to může potvrdit, nejdražší kus plechu na autě je zadní čelo. Lisuje se min. nadvakrát a ne rázem aby prostor pro tabulku měl odpovídající kvalitu. Musí se kvůli tomu přidávat i plech a další šikany. Vlys zabírá zpravidla min. 5 cm do vnitřku vozidla = o tuto hloubku je prostor ochuzen. A to není vůbec málo....
Do těchto firem už 2. rokem putují návrhy z celého světa, především pak od mladých lidí, studentů a studentek technických oborů. Jednorázová prémie za úspěšné řešení které umožní podat celoevropský patent je hodně lákavá = 1 mil Euro + převzetí výhradního práva na výrobu u dotyčných firem (= podíl z prodeje atd.).
Obávám se, jako milovník klasických PZ, že se jim to podaří, jako zhýčkaný uživatel moderních vynálezů jsem zvědavý, co nám nabídnou/vnutí.

www.czechplates.cz
Kde je vůle je i cesta. (George Bernard Shaw)
Marek01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 8-2012
Odesláno Úterý, 09. července 2013 - 13:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  



Další nález, 2H6 9052. (15/11/04)
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 9-2012

Odesláno Úterý, 09. července 2013 - 17:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jedna zelená..

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
Jindřich_Král
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2013
Odesláno Úterý, 09. července 2013 - 19:10:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V Kladně jsem dnes zahlédl již 2SP 30xx. Může tedy někdo zasvěcený uvést aktualizované informace? + Kolik se značek denně vydá a kolik jich vlastně najednou v Centru správních agend mají?
Pajda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1552
Registrován: 9-2005

Odesláno Úterý, 09. července 2013 - 21:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nejvíce značek na přepážkách mají v pondělí, pak jich ubývá. Aspoň mi to paní z přepážky tvrdila.

Moje Cabrio za tohle léto nemůže. Chyba je někde jinde.
Jindřich_Král
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2013
Odesláno Úterý, 09. července 2013 - 23:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže musím poslat lidi z autosalonu do Centra již v pondělí. Jaký je vlastně týdenní příděl registračních značek?
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 9-2012

Odesláno Středa, 10. července 2013 - 13:50:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nějaké to čtyřčíslí z HK od MCkačera ....

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5459
Registrován: 3-2004

Odesláno Středa, 10. července 2013 - 13:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Transite, znovu, jestli o značkách opravdu nic nevíš, tak jen čti a uč se. Tato fotka tady nemá co dělat, není na ní žádná RZ!

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 9-2012

Odesláno Středa, 10. července 2013 - 19:32:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ehm jenže tohle je Diskuze o registračních značkách nevím kam jinam bych měl dát zajímavou značku,
ostatní zde tady před nějakou dobou prezentovaly zajímavé značky tak nevidím problém v čtyřčíslí..

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5462
Registrován: 3-2004

Odesláno Středa, 10. července 2013 - 19:40:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak si aspoň nejdřív nastuduj rozdíl mezi SPZ a RZ. Děkuji.

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Mr._Peugeot
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1291
Registrován: 1-2012

Odesláno Středa, 10. července 2013 - 19:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit01
Co tak třeba zkusit diskusi s názvem "Historie SPZ a PZ"?
Feudal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2125
Registrován: 9-2006

Odesláno Středa, 10. července 2013 - 19:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit01
A co takhle jít třeba vůbec z diskusí o značkách do ? Takový tu byl před tvým účinkováním klid
.

S vůní páry a strojního oleje ... www.sentinel.cz
Vše, co jste dosud nenašli, najdete tady ... www.feudal.cz

Poznávací značky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku zde
Carnerocc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 7-2010

Odesláno Středa, 10. července 2013 - 21:25:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Opozdeny upload dukazniho materialu k 3AN 0174, ktera je uvedena vedle.

transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 9-2012

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 08:04:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Feudal: Zase klídek jo? jenom jsem vložil obrázek do špatné komory a už nadáváš..
Robert_08022: Spz= státní poznávací značka RZ Registrační značka..zase tak blbej nejsem..

(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 1-2013

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 08:37:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit 01: SPZ je např. ZLK 00-05 a RZ je ten nový typ např. 4Z9 1598 :-)
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5466
Registrován: 3-2004

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 08:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Feudal: Tohle fakt nemá smysl, s větrnými mlýny bojovat nemíním.

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 9-2012

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 09:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

JohnyTDI: Já vím..

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5467
Registrován: 3-2004

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 09:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A proto SPZ narveš do RZ diskuze... Děsí mě, co by se dělo, kdybys to třeba nevěděl...

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5679
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 10:16:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Aniž bych se chtěl transita01 jakkoli zastávat, tak z pohledu platné legislativy je RZ úplně každá platná česká značka, tedy jak okresní, tak krajská. V roce 2001 byl název státní poznávací značka změněn na registrační značka pro všechny. Protože se ale zároveň v tu dobu začaly vydávat krajské značky a okresní končily, vžilo se do povědomí rozdělení RZ = nová, SPZ = stará, které je sice formálně špatně, ale je pro účely správného třídění příspěvků v diskuzních komorách přijatelné.

PLZEŇ. DŮVOD K HRDOSTI. www.plzen2015.net | SPZ - Sdružení přátel značek, o. s.
Schweik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 15:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit01: Spz= státní poznávací značka RZ Registrační značka..zase tak blbej nejsem..

Pokud znáš význam těchto pojmů v praxi, pak nechápu, proč jsi vložil do této komory právě SPZ?

EDIT: Když se sejdou JohnyTDI a transit01, něco mi to připomíná.... odkaz

(Příspěvek byl editován uživatelem schweik.)
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 444
Registrován: 9-2012

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 19:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Schweik: Hlavně že ty si nejdokonalejší že?..
444

(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
Schweik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 19:26:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trošku pokory (stejně jako u kolegy Mr. Peugeota) by ti neuškodilo.
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 9-2012

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 19:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jaké pokory? Já nevím kdo tady dává odkaz na film blbej a blbější..A nevím proč sem momentálně zatahuješ uživatele Mr. Peugeot..

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 1-2013

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 20:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jááááj Schweiku kde jsem udělal chybu? :D
Dan_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 20:40:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Minor: Díky za informace.
Schweik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 1-2012

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 20:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Johny, tak třeba tady nebo tady. Tvé příspěvky jsou téměř na úrovni transita01.

Transit01: Já nevím kdo tady dává odkaz na film blbej a blbější..

A hádej který z nich jsi ty?
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 1-2013

Odesláno Čtvrtek, 11. července 2013 - 20:58:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tam jsem se omlouvál ale! :-)

no dobré každý přeci nějak začíná :-) a místo hádek by nebylo na škodu nějaké ty znalosti předat

mj. jsem o něco starší než tady transit01

(Příspěvek byl editován uživatelem JohnyTDI.)
Schweik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 1-2012

Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 00:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

tam jsem se omlouvál ale!

To je sice pěkné, ale zároveň jedna z věcí, která vás s transitem01 spojuje. Tohle zbrklé jednání a odesílání příspěvků předtím, než si zjistíte fakta.
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 9-2012

Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 06:30:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Schweik: Každý nějak začíná, a proto do něj ti zkušenější nemusí hned rejpat a posílat ho do (Feudal)spíš by ty zkušení mělo poradit nováčkům né zakládat nesmyslné hádky tipu, vy dva jste fakt blbci..
E: Tebe bych momentálně označil za rejpala v tom, že tady urážíš mě, a Johnyho,Ale vím že s tebou de i normálně diskutovat, viz naše dlouhá diskuze v historických vozidlech o HK

(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
2z5_0409
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3870
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 14:55:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Důkladně si prohlédni obrázek a poznej, která rz typu 119 je mezi pravými falešná:


:-)

Zlínský kraj - orp Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem..
šmolko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2922
Registrován: 10-2008

Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 15:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Miro, co si si doma vyrobil raznicu?
Paradicka, kro si hraje - nezlobi.

Podrobná orientačná mapa Bratislavského kraja
EČV - maximá
RZ - maximá
FordPolicia.sk
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5682
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 17:57:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit01: spíš by ty zkušení mělo poradit nováčkům né zakládat nesmyslné hádky tipu, vy dva jste fakt blbci..

Dobrá, ačkoli si tak úplně nemyslím, že diskutující s necelou pětistovkou příspěvků je až tak úplný nováček u kterého lze tolerovat cokoli, tak poradím, že tip a typ je pokaždé něco jiného a nedá se to svévolně zaměňovat.

PLZEŇ. DŮVOD K HRDOSTI. www.plzen2015.net | SPZ - Sdružení přátel značek, o. s.
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 9-2012

Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 18:09:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_l: S normálním diskutováním bez hádek bych měl cca o 200 příspěvků min
E: To s tím tipem byl omyl

(Příspěvek byl editován uživatelem transit01.)

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5482
Registrován: 3-2004

Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 18:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak proč nemáš?

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Jindřich_Král
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2013
Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 18:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dnes budu otravovat naposledy. Kde se ve čtvrtek zastavil výdej SPZ v Kladně? Ať vím, na co se mohu v pondělí těšit. Předem děkuji!
Bmc5365
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1184
Registrován: 4-2010

Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 20:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

2z5: jee Miro, ty jsou jak opravdický, nebýt těch neexistujících kódů

Předjezdci Raylle Bohemia od ŠA:
F 53-77, Škoda Octavia RS, modrá
F 54-05, Škoda Octavia RS, stříbrná
F 54-77, Škoda Octavia RS, červená


V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: 7B8 8B3 8B5 8B7 8B8 9B0 9B1 9B2 9B3 9B4
V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: BZ BME BMP BMV BZC BZK
(¯`·.¸¸. > MCCCLXXI <.¸¸.·`¯ )
Bratři_grimmové
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 3-2010

Odesláno Pátek, 12. července 2013 - 22:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Včera ve Wisle (PL) viděno 2AB 3260 černý Superb combi, taková haluz až mi bylo líto, že mi ujela.
Jsem mohl někomu udělat radost
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10832
Registrován: 8-2002

Odesláno Sobota, 13. července 2013 - 10:27:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

transit01:
kdybys na VŠECH diskuzích kam vlezeš nechatoval, měl bys příspěvků třetinu a ne 450.

pro tvoji informaci Chat je krátká komunikace nebo rozhovor dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. (zdroj)

naproti tomu v diskuzích jako tady na k-reportu je zvykem psát obsáhlejší příspěvky o délce několika vět a vždycky k tématu.

a něco pro tebe speciálně ke studiu:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Internetov%C3%A1_diskuse
http://cs.wikipedia.org/wiki/Netiketa

uvědom si už konečně, že tady na k-r se bavíš s dospělýma, zatímco tobě je 14. takže se podle toho chovej - neotravuj s nesmyslama a snaž se o maximální slušnost. normální příspěvěk i pro nás zajímavej umíš napsat - tak se snaž

tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 9-2012

Odesláno Sobota, 13. července 2013 - 17:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2 Já už vám nic psát nebudu,přečtěte si diskuzi v historických vozidel a třeba něco pochytíte, kolegové to napsali velmi dobře..

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
Rul
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7734
Registrován: 7-2006

Odesláno Sobota, 13. července 2013 - 17:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Transit01 (453):

Já už vám nic psát nebudu

Ideální stav pro obě strany.

Regiomap Moravskoslezského kraje - update k 30.6.2013
Relativní rekordy Moravskoslezského kraje - update k 30.6.2013
Regiomap Zlínského kraje - update k 30.6.2013
transit01
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 9-2012

Odesláno Sobota, 13. července 2013 - 17:24:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Rul Jako hej, neříkám že by mi neměli napsat že to sem nepatří ale nemusí tady kvůli tomu bejt 10 příspěvků..Jinak omlouvám se že jsme to tady zaplevelili

V Jakémkoliv příspěvku se mohou objevit Pravopisné Chyby a Zato mě prosím omluvte ,Děkuji Jakub.
(IQ + Love = Škoda Auto)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6248
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 14. července 2013 - 12:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Skanzen Krňovice u Třebechovic pod Orebem a jedna nízká žlutá RZ.

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * moskvich.cz * icq 269-400-981
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5494
Registrován: 3-2004

Odesláno Pondělí, 15. července 2013 - 08:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Transit01: Minimálně ale oceňuji, že sis začal dávat bacha na psaný projev, když srovnáš poslední příspěvky s těmi, co jsi zplodil před pár týdny, je vidět velký pokrok. Teď už jen obsah a nakonec možná budeme spokojeni všichni.

Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 1-2013

Odesláno Úterý, 16. července 2013 - 12:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jeden nešťastný pražský prohoz z Vizovic

Bratři_grimmové
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 3-2010

Odesláno Úterý, 16. července 2013 - 21:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Můžu s radostí konstatovat, že přítelkyně začala lovit taky.


Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5698
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 16. července 2013 - 21:40:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

JohnyTDI: jeden nešťastný pražský prohoz z Vizovic

Pozoruhodné... To auto muselo za dobu provozu být několikrát na STK (značka je z roku 2004) a není mi jasné, co někoho vede k tomu, aby jen tak prohodil přední a zadní tabulky. Mimochodem, viděl jsi přední značku se známkami?

PLZEŇ. DŮVOD K HRDOSTI. www.plzen2015.net | SPZ - Sdružení přátel značek, o. s.
JohnyTDI
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 1-2013

Odesláno Úterý, 16. července 2013 - 22:22:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_l: právěže dle ní jsem si toho všiml když jsem k autu příjížděl :-)
Bratři_grimmové
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 3-2010

Odesláno Středa, 17. července 2013 - 10:13:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jannys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1353
Registrován: 11-2009

Odesláno Čtvrtek, 18. července 2013 - 18:25:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ilustračně:
1SX 1980 106 Černošice


Řidič je dle "visage" někde v Kristových létech a "skoro" to vypadá jako druhý Lord Voldemort
2z5_0409
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3875
Registrován: 12-2007

Odesláno Čtvrtek, 18. července 2013 - 19:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mám tady ilustračně několik eMkových rz

Jediné co vidím výhodné na prostějovské mega sérii 3M0, je to že člověk vždy ví že jde o PV.. Jinak ve zbytku eMek tápu..


Díky práci se mi teď zvětšil můj rajon, nyní mám celou orp Kroměříž pod kontrolou a semtam zvládám i sousední orp Holešov a Bystřici pod Hostýnem

Hlavně mám radost z koryčanského ocásku, kterej byl pro mě vždy z ruky a taky z morkovického rohu, kde sem taky moc často nejezdil. Teď tam jezdím skoro každej den..:-)
Doplnil sem si pár atypů do mé databáze a trochu sem si zmapoval co v těch končinách jezdí. U rz nic zajímavého (u spz je to lepší)..
Tuhle Babetu sem fotil v Koryčanech je 7. do první stovky a 14. do první KM série.
Avia je také z Koryčan, trochu jsem při pohledu na ní nechápal


Z Kroměříže jedno čtyřčíslo z aktuální série a pak docela zvláštně přidělaná kroměřížská rz na motorce.. Něco podobného mě předjíždělo minulej týden, jediné co sem byl schopen přečíst bylo 3M.. Zajímalo by mě jak se na tohle tváří policie..?

Zlínský kraj - orp Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem..
Bmc5365
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 4-2010

Odesláno Čtvrtek, 18. července 2013 - 20:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

4J4 7777, ZNP


V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: 7B8 8B3 8B5 8B7 8B8 9B0 9B1 9B2 9B3 9B4
V mé jihomoravské sbírce mi chybějí série značek: BZ BME BMP BMV BZC BZK
(¯`·.¸¸. > MCCCLXXI <.¸¸.·`¯ )