K-report
 

Archiv do 12.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Sdělení pro redakci » Staré archivy » Archiv do 12.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3538
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 16:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U některých je to běžné
To bohužel jo

By toho nebylo málo, opět od stejného autora jako 2 moje příspěvky výše.
Samozdřejmě,že cestujícím stoho bylo na zvracený,takže první vagón byl poblitý.

Nejdříve jezdily 843 a 943,pak Bt a Btx,teť Btax a příště přistavý dobytčáky,ještě s viditelným nápisem Auschwitz .
Ten bordel co tu panuje ,to je do nebe volají.
Kurva,kdejaký autobus nabízí daleko větší komfort než tohle to.

ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27942
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 16:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrovna tvar "samozdřejmně" bohužel používají i zcela dospělí lidé, to je pak mnohem horší :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 343
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 18:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přiznám se - já jsem si taky do určitého věku myslel, že ve slově samozřejmě se píše d. Až pak jsem přišel na to, že je to špatně. Ale tahle chyba rozhodně nepatří mezi nejhorší...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27945
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. prosince 2006 - 18:40:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U čtyřicetiletého člověka to ale zarazí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 00:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám jeden poznatek. Pokud se o něm ví, prosím příspěvek považovat za provozně zbytný.
Situace jsa, že při nahrávání obrázku je možno napsat text, který se pak zobrazí jak při najetí myší na malý náhled, tak při rozkliknutí obrázku. Pokud však je člověk s děravou hlavou jako já a ještě se překlepne v psaní textu, ale už má obrázek nahraný, snaží se to opravit přímo v příspěvkovém okně. Pokud v něm opraví text takto "natvrdo", dojde k tomu, že text u rozkliknutého obrázku zůstane původní, ale text při najetí myší na malý náhled už je ten kýžený opravený. Nevím ovšem, zda to náhodou nedělá pouze Mozilla. Aby to bylo transparentní, přikládám obrázek (pro tento účel první co mně padlo z netu pod ruku). Při vkládání obrázku jsem napsal "Toto je obrázek" a poté jsem to změnil v příspěvkovém okně přímo u odkazu na obrázek na "Toto je holka". Je přéčinó chebná elektronka é třenáct z našeho podniko Katoda Olomóc?

 

(Příspěvek byl editován uživatelem verusha.)
Bára!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27958
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 00:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vá se o tom, ale je to spíš jen taková daň za to, jak moc prasecky jsme systému vkládání fotek vnutili... :-) Diskusní systém totiž nemá žádnou možnost do databáze fotek zasahovat, ten může operovat jen se svými součástmi. Takže když změníš popisek po vložení fotky (=odeslání fotky s názvem, která je tak uložena pod číslem), tak už měníš jen jeho obraz v diskusi (a tedy na serveru furt visí fotka s původním popiskem).
Změnit by se to asi dalo, ale on nám už nyní občas dává diskusní systém najevo, že mu do toho nemáme hrabat. :-O (A nerad bych, aby se mi o tom zdálo... :-))

Když to shrnu - je to zkrátka Balkán a podle toho se to chová... :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1388
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 01:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy děkuji alespoň za vysvětlení situace a vynasnažím se o to, aby moje hlava byla menší Balkán než je teď
Bára!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27967
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 01:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezoufej, nejsi sám... Kdybys tak tušil, kolik lidí posílá některý fotky až na druhej pokus (občas ale i až na třetí!)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 11:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ha, jako třeba zrovna já teď, jedna fotka mi napíše, že je malá a tak stačí, abych jí poslal jako přílohu a další zas, že je moc velká. Pak se to ještě po příspěvku tak divně poskládá, že byste mě zabili, kdybych to tak odeslal. Po asi 150 úpravách fotek + opravení překlepů můžeme odeslat. Příspěvek mi zkrátil 15 minut života, kvůli 3 fotkám. Ono to bude taky možná tím, že jsem se ještě zcela neprobudil.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5460
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 12:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.E.S.: A do toho ti ještě systém zahlásí, že obrázek je v nepovoleném formátu...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 6-2002


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 18:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
No to jsi vylíčil možná až moc přehnaně - je to zkrátka externí systém a co se jednou odešle, to je odesláno...

Pes:
Horní hranice velikosti je myslím přímo královská a ta dolní má taky svoje opodstatnění: proč dělat náhled z obrázku, který se zhruba stejně velký může zobrazit rovnou? Když nějaký obrázek posílám, vím přeci jak je velký a jak s ním tedy naložit. Ohledně uspořádání na stránce - stačí před vložením obrázku odentrovat...

Bobyk:
Uvažoval jsem i o jiných formátech, ale co si budeme povídat - na 1000 jpegů by přišly 3 gify, 2 bitmapy a jeden tif. Nicméně takové soubory lze poslat jako přílohu - asi během týdne se podstatně rozšíří možné posílané formáty v přílohách a výrazně zvýší i dovolená velikost (z 20 kB ). Hodím to pak do Oznámení.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2511
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 19:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Masinka: Já měl za to, že z 30kB .
Času Dost.
mestskadoprava.com / Web o VDP
C954E a ARWAY 12M 4ever
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2559
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 23:51:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

masinka:
gify bych povolil, pac leckdy muze byt soubor rapidne mensi nez v jpegu pri stejny qalite. gif se muze hybat (coz tady radsi nebudem moc rozmazavat) a muze byt pruhlednej. paklize shanis hlasy pro povoleni/nepovoleni gifu, ja zvedam vsechny 4 koncetiny a rikam JO, POVOLIT :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28017
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 00:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jo, nikdo tu gify zakazovat nechce. Jen prostě zůstanou tak, jak dřív byly i jepegy (tedy přímé beznáhledové plácnutí obrázku do x kB).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 19:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to je jako co, ty dvě nové diskuse v autobusotrolejbusové sekci?
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28064
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 19:34:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím o tom...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2516
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 20:15:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tomhle víš taky?
 
Času Dost.
mestskadoprava.com / Web o VDP
C954E a ARWAY 12M 4ever
Temsor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 20:17:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je problém na mém přímači?
 
Je to jen v autobusové diskuzi
http://www.prazskamhd.own.cz/ VDP v VBus
Temsor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 2-2004


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 20:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsi rychlejší...
http://www.prazskamhd.own.cz/ VDP v VBus
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28066
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 20:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A do p****

Budu mít někoho za ta nová zbytečná témata moc a moc rád
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2521
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 21:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zmizely i arch(l)ívy. Dále prosím o smazání křivého nařčení vůči mé osobě ze sekce SimTr a také tam jisté zvíře napadlo dalšího uživatele. Pokud bude to bude chtít smazat, tak si sem připíše (pošlu mu email).
Času Dost.
mestskadoprava.com / Web o VDP
C954E a ARWAY 12M 4ever
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5470
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 21:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě je nějak rozhozená první stránka diskuzí
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28070
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 21:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To chvíli ještě potrvá...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 21:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už by to všechno mělo být v pořádku.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 22:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přejmenování diskuze "Tramvaje v Olomouci" na "MHD v Olomouci" je záměrné, nebo se to nějak pomíchalo v rámci těchto úprav/oprav?
DUTÝ, ALE FREE...

ICQ: 246-442-983
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28071
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 22:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záměrné, aby někdo zase v busech nezaložil milion variant na olomoucké autobusy.

Ale klidně tam hodím třeba "Tramvaje a autobusy v Olomouci", s tím nemám problém (stejně se snad jinde ty busy neřeší).
Nebo opravdu chcete mít tramky a busy zvlášť? (Taky by se dalo, ale tybusy jen jednou, ne desetkrát. )
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 22:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: busy v olomoucké MHD se řeší v diskuzi "Doprava na střední moravě", alespoň je tomu tak zvykem...
DUTÝ, ALE FREE...

ICQ: 246-442-983
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2814
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 23:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusy na střední Moravě se řeší v diskusi Doprava na střední Moravě (DP města Olomouce, Connex Morava a ostatní dopravci).

Název MHD v Olomouci tam může zůstat.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28079
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 00:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska to už každopádně nechám, zítra večer se na to podívám.
Možná jsem se ukvapil, ale stav, kdy pro Olomouc není na první pohled jasné, kam psát, není ideální.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 18:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačilo by diskuzi "doprava na střední Moravě" přejmenovat třeba na "doprava na střední Moravě+autobusy v Olomouci"

Jinak název MHD v Olomouci může zůstat
25.12.2006 ---> 1 rok od registrace na K-Reportu To jste rádi,co?

ICQ: 246-442-983
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28113
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 19:34:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je zatím nejlepší návrh
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28115
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 19:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož jsem to porychtoval ještě mírně jinak - mohu to tak nechat?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 19:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


25.12.2006 ---> 1 rok od registrace na K-Reportu To jste rádi,co?

ICQ: 246-442-983
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 21:37:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to MZ: v Ostravské tramvajové diskusi jsem Ti něco napsal v příspěvku 1023 takže to sem zkopíruju protože vidím že redakční šotci zapracovali a okrádají Tě o čas:

pěkně Ti děkuju za to přeházení témat, vubec jaký je klíč pro řazení? Podle abecedy názvů měst a ne témat to je taky velice zajímavé, já vím však si zvyknem, ale stejně furt nějake změny měl bys to řadit podle příspěvku Ostrava jich má nejvíc takže někam nahoru.
A ještě se mi nelíbí že jsi zrušil přímý link na autobusovou diskusi, nejsou dneska nějaké skvrny na slunci?

Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Bobr je mrtev, ať žije bobr?
Kdo si přečetl, že poslední písmenko mojeho nicku je Q tak ať si to přečte znova :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28124
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 14:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je totiž takové menší provizorium - a protože slítnul net a já se k němu dostal až nyní, tak trochu delší provizorium. :-(
K velmi mírnému přeřazení témat došlo kvůli přejmenování Tram v Oc na MHD v Oc, nadpis nově nebude pod názvem diskuse, ale až v ní (jako u Oc). Upravím snad ještě teď.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28125
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 05. prosince 2006 - 14:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi tu taky někdo taky navrhoval mít vždy napřed město a pak druhy trakcí, ale to si na svědomí nevezmu. :-O (I když by to asi bylo nejjasnější řazení.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28151
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 15:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle přání jsem přejmenoval Banskou na Trolejbusy na Slovači a do podtitulku hodil i Žilinu. Můžu tam přidat i busy, bude-li zájem.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 21:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marti zlivský: prosím Tě, nemohl bys mi umáznout dvě slova v příspěvku číslo 516 jde o slova Jasné Pako? děkuji
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28206
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 00:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě mohl. Ještě ale kouknu, zda to provedu. (Pokud se mi vůbec povede téma s dotyčným příspěvkem najít...)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 07:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaje v Ostravě
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28223
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 08:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem si nadělali, to máte.

Teď mizím, pak se na ten hnůj možná podívám...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Trollin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 08:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin, díky za umáznutí
Radši ztratit v životě minutu, než v minutě život.

...tramvajáci jsou piráti silnic...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 21:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V autobusových Největších troskách... se pokouším odeslat svůj příspěvek (č. 1571) a ono to nějak nefachá. Náhled se ještě načte, ale při odesílání zprávy to už zamrzne a nic se neodešle. Zkouším to už asi 20 minut a dělá to furt. Přitom předtím jsem normálně diskutoval a šlo to...
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2842
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 01:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Roztažená stránka na
https://www.k-report.net/cgi-bin/discus/show.pl?28/14887

Děkuji za opravu.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5492
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 01:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V témže tématu jako Jenda z Hradce, se mi nějakým záhadným způsobem podařilo odeslat v půlhodinovém intervalu stejný příspěvek. Díky za korekci, jak se to stalo, netuším
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28224
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 09:55:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šířka stránky upravena.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1399
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 12:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Nějaká nová diskuze v "železnici"...
../28/111742.html...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28239
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 12:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsi sám. A je tam toho, koukám, víc...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Arway
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 16:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak se zde Pardubice roztahují:
../2484/108621.html...
Karosa Arway je nový autobus od Karosy.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28258
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 16:38:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, už ne.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 19:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz pro adminy: přemýšlím založit komoru týkající se diskuse o dopravní cestě, tedy řešených křižovatek, uličního prostoru, silniční sítě měst jako takové atd, třeba i k vzhledem k pojíždění mhd těmito místy. Asi s rozhozením do jednotlivých větších měst, to asi podle velikosti diskuse....Je to moc uhozený?

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1534
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 21:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mz: Já si zase rýpnu: Ve škodě Plzeň se vyráběly i 6 a 7Tr....rozlišení typů končí u 4Tr (diskuze trolejbusy Škoda Plzeň) a pak začíná u 8Tr (diskuze Škoda Ostrov) :-)
Ale to jen tak, aby řeč nestála :-O
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2575
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 00:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

janatak:
to neni spatnej napad, rad se tam obcas podivam. ale zatim bych asi stvoril jednu spolecnou komoru a na mesta by se rozvetvila az podle zajmu.

treba mi nekdo konecne vysvetli proc se dnes kruhaky delaji tak zas*ane maly a uzky a vubec se silnice ve mestech mrvi co se da.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28297
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 14:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15:
To už se tu řešilo snad milionkrát a opravdu nemám náladu to neustále měnit podle toho, jak si kdo zrovna vzpomene a jak se vyspí. :-O

Když mi tu někdo jasně napíšete, jak to má být OPRAVDU správně, tak to klidně změním.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28298
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 14:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak, Pavel2:
Já jsem pro, nicméně mi není ten záměr zcela jasný - to jako že by ke každé městské diskusi měla přibýt ještě jedna?
Spíš bych to řešil jednou vhodně a přiléhavě pojmenovanou diskusí v sekci "VŠEOBECNÉ", kde už diskuse obdobného typu existují.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 14:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: ne e, komora by měla být ze začátku jedna, třeba jak říkáš v sekci Všeobecné. Pokud bude mezi diskutujícími o toto téma zájem a bude se navrhovaná problematika řešit z více měst, tak pak bych navrhoval komoru rozdělit na podkomory Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, atd...
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 15:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď ještě, jak to nazvat....hmm.
Co třeba Problematika silniční sítě ve městech?
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28301
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 15:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak:
Ano, to je ideální postup. A nejraději pak podkapitolky v rámci tématu, proti tomu by snad nikdo nic neměl.

Název - žádný vhodný mne nenapadá, ale zahrnul bych do něj asi celkovou architekturu měst, tedy nejen silniční (dopravní síť), ale i parky apod.
Ale to rád nechám na ostatních, tomuhle moc nehovím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28302
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 15:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krom názvu bych se zamyslel i nad umístěním diskuse - např. názvy ulic nebo diskuse o MD jsou v tramvajové... A je takových témat víc, které zasahují přes několik skupin a jsou více méně dle zvyku takto někde (možná i nelogicky) umístěné.
Zatím to není tak zlé, ale rozhodně je to oblast, nad kterou je zauvažovat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2554
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 16:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

?????
 
Není to vtip, ani montáž! Toto se mi zobrazilo, když pustím IE (domovskou stránku mám K-R).
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace