K-report
 

BVE4 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » BVE4 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 07. listopadu 2005 - 22:29:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda: Jak to dopadlo? Někdy je problém s instalací tratí, ale jinak v poho, ne?
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 15. listopadu 2005 - 12:49:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pánové - nezapomínejte v BVE 4 přepnout nastavení na angličtinu-spojené království -tam je chyba s hláškou run-time error - je to i psáno v návodu - jen pozorně číst vše - ne jen kousky - nic tam zbytečně psáno není..
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 15. listopadu 2005 - 15:23:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hubabuba: Ty nemáš problém s instalací tratí? Jak je instaluju, tak se mi někde tam vytváří různé podadresáře a pak z toho mám hokej. To přepnutí je jasné. Teď jsem instaloval Cataluňu, ale bez úspěchu. Je to zabalené, ele nějak divně. Když někde nejde najít vlak tak to přepíšu jiným. Která trať se ti na čtyřku nejvíc líbí. Vím, moc jich není.
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 15. listopadu 2005 - 17:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza- s instalací opravdu problémy nemám - já mám složku ,,route,, plnou jen názvy států a v ní dostupné tratě - některé když stahneš jsou složitější na instalaci protože neobsahují cestu do potřebných složek. V tom případě je instaluju na plochu - pak ty tři potřebné složky (object,route,sound) nakopíruju bo BVE a je to. To že někde nejde najít vlak je přeci jasné - musíš ho extra stáhnout do složky ,train, - jen málo tratí obsahuje soubor i s vlakem. Moje nejoblíbenější trať se dnes stala Loop route ze známýho okruhu Sandymill. Je teprve včera vydaná takže na našich stránkách http://www.bve.wz.cz se teprve v novinkách objeví. Ale na stránkách Vince Blacka v tabulce tratí z Anglie už od včerejška je.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 15. listopadu 2005 - 21:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Povětšinou stahuju z http://bve-routes.com/ .Možná je to stránka od Vincka, ale nevím. Je mi jasné, že vlaky nejsou v tratích. Zkusím ho stáhnout z této adresy: not found. Mrknu na homepage a jsem v dupě. Zvláště na jedné žluté stránce jsem fakt nevěděl kam klepnout. ALE: Budu zkoušet dál, protože se mi to fakt líbí. A navíc mě dostaly s Genova - Casella. Tu bych nečekal, akorát, že po ní jezdím se strojem, který tam vůbec nesedí(Nějaká x článková jednotka FS)
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 15. listopadu 2005 - 21:48:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žluté stránky - to je Vince black - tam je uplně všechno - ne jako na bve-routes.com
Jen najedeš myší na např. viruální depo - naběhnou ti státy a už si jen vybírám co chci stahovat - asi tyto stránky neznáš - jedině tam jsou ke stažení české vlaky od starýho pantografu až po pendolino
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 15. listopadu 2005 - 21:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zapoměl jsem link http://www.vince-black-bve.com/Czech/BVE_welcome_CZ.htm
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 15. listopadu 2005 - 21:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fudza - jestli tu budeš ještě kolem 23,00 tak můžem pokecat na tomhle chatu: http://www.vince-black-bve.com/Czech/BVE_chat.htm
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 221
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 15. listopadu 2005 - 22:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hubabuba: Tak tuhle stranu jsem fakt ještě nenašel. Z českých jen www.bve.wz.cz . Jo a budu tam po 23hod.
PS: Dnes už na stahování nebude čas, ale vypadá to hodně super.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 03. prosince 2005 - 17:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na http://www.vince-black-bve.com/Czech/casopis/casopis.htm
je prosincové číslo časopisu Svět BVE.
Tomik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.2.214.244
Odesláno Čtvrtek, 08. prosince 2005 - 23:57:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal: Nejde ti na strance hlasovat o tu verzi BVE? Je to chyba u mě nebo to nejde všem?
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 09. prosince 2005 - 11:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomik:Umě?www.phpttjournal.name tu?
Tomik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.212.106
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 15:21:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jdou vam nekomu bve.wz.cz? Asi nejaka chyba. Nevite co se deje? Ja si chtel stahnout cestinu a nemuzu. Taky se mi libila ta Acela a ted nic:-(
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 11. prosince 2005 - 18:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomik: Též mi to nejde
Vince_black
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 13. prosince 2005 - 16:26:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gyzmovy stránky bve.wz.cz v nejbližích dnech přejdou pod jinou doménu, která už z žádné známosti smazat nepůjde (dotyčný přispěvatel z této diskuze ví dobře o čem mluvím). Tam se dozvíte pravé příčiny vymazání těhto stránek, stejně jako v lednovém čísle časopisu Svět BVE, který bude k dispozici na stránkách http://www.vince-black-bve.com. Tam se také brzy objeví nová adresa Gyzmových stránek.

Jedna osobní poznámka - rád bych podotkl, že stránky bve.wz.cz jsem znal dobře a úzce s nimi spolupracoval. Mohu zodpovědně říci, že se tam žádné nadávky rozhodně nevyskytovaly. To, co tu člověk pod přezdívkou Phpttjournal uvádí, se nezakládá na pravdě. Bohužel však má tento člověk patrně známé na Webzdarma.cz a tak mohl zařídit smazání výše zmíněných stránek. Vyvrácení jeho tvrzení, spolu s jeho pravou identitou uveřejníme v lednovém čísle našeho časopisu "Svět BVE".

Můj osobní názor je, že dotyčný člověk si zřejmě myslel, že když v rozhovoru ve "Světě BVE" jsou uvedeny 14-15letí kluci, že právě takoví vedou stránky BVE a lze je snadno zastrašit. Bohužel se přepočítal. Jsou to pouze nadšenci, kteří rádi pomohou. Lidé kolem mých a Gyzmových stránek, to jsou totiž i 50letí nadšenci, kteří navíc mají také různé "konexe".
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 14. prosince 2005 - 17:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak nám toho tu ubylo
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 02. ledna 2006 - 10:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pendolino i pro BVE4!! Hoši díky.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 14. ledna 2006 - 21:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde se dá tahle hra stáhnout? Díky za odpověď
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 08:02:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_h - nejprve navštiv českou stránku BVE na
http://www.vince-black-bve.com/Czech/BVE_welcome_CZ.htm
Instalace sice není složitá ale vsadím se že napoprvé to nezvládneš...ale pokud myslíš že ano tak link pro obě verze stažení je http://mackoy.cool.ne.jp/
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 20:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hubabuba: Díky, zkusím to.
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 11:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

České stránky tak jak jste je znali jsou ode dneška nově na http://www.bve-cz.net/
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 10:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejde mi spustit BVE4. Instalace sice proběhne v pořádku, ale po výběru trati se přinačítání souborů program kousne u souboru Panel 2. Hodí to chybovou hlášku a nazdar :-(
Nevíte někdo co s tím?
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 10:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_v -víme co s tím -
používáš lokomotivu která je určena pro verzi BVE 2x a tudíž ti ve čtyřce nepojede...pokud použiješ správnou mašinu tak u hlášky ,panel2.cfg, se to vždy na chvíli sekne (mašina se nahrává do hry) Chybová hláška není nic hrozného - je u spousty mašin ale jde pouze o malé chyby v souborech lokomotivy - stačí kliknout na ,ignore, a jedeš...
ostatně koukni na Tipy a rady na http://www.bve-cz.net/
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 13:08:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hubabuba: aha, díky. Takže jestli jsem to z tipů správně pochopil, vlaky se přidávají ručně editací souboru tratě. Zatím jsem to v BVE 2 dělal přes Train Launcher a myslel jsem, že čtyřka už to bude mít nějak ošetřené a na výběr vlaku se mě zeptá sama :-)
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 18:10:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jasně - na dvojku je train launcher .- na čtyřku růčo..
lapajda1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.53.123
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 16:18:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pekne prosim, odkaz na cestinu vede nekam do kopriv, prosim o napravu
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 10:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lapajda1 - máš pravdu - v nové podobě stránek ještě všechno nemaká tak jak má. - Pro stažení češtiny do obou verzí tedy použij stránky Vince Blacka
http://www.vince-black-bve.com/Czech/BVE_files.htm
lapajda1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.53.123
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 19:58:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeste mam prosim pekne dotaz, jak to vypada s trasou metra A pro BVE, popripade nema-li nekdo nejakou cesku trat. Cizi trate jsou hezke, nektere velmi hezke, ale kdyz to tam clovek nezna tak nevi ze ma brzdit za bukem co stoji u zelenyho plotu.
Neni nekde prosim jednoduchy navod, jak postavit trat?
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 21. února 2006 - 22:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jednoduchý návod není - existuje sice editor ale má plno much...vytvořit dobrou trať do BVE zabere tak rok-dva.. proto čekání na české metro trvá..českou trať nemá nikdo - a když ti někdo bude tvrdit že ano - tak lže
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 17:45:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosim pomoc som bezradny jak mam dat do starsiej verzie pendolino ??? ta verzia je 2,6 alebo tak nejak prosim pomoc
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 13:17:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hugo - popis máš tady
http://www.bve-cz.net/faq/faq.html
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 10:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak sa da menit pohlad v bve ???
a inak preco sem nikto nedava foto ???
Irisbusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 14:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohl byste mi prosím někdo poslat nejnovější verzi???
Předem díky Lucasso.houmiez@seznam.cz
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 02. dubna 2006 - 15:09:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Irisbusák: si ji stahni na netu ne?
http://mackoy.cool.ne.jp/
SOR BN12 – Král nevkusu a nepraktičnosti aneb tragický pokus o nízkopodlažní autobus
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 17:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ma nekto prosim vas mapku s električkov prosim poslite na hugo20@post.sk dakujem
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 14:49:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to tu aj nekdo pise alebo to tu je puste uz vise mesiaca
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 17:52:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hugo: Sem tam i napíše, ale možná nikdo neví jakou električku máš na mysli. Podle mě se dá všechno dostupné stáhnout z netu
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 11:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi jsem úplný debil, ale BVE 4 se mi nikdy spustit nepodařilo. Z netu mám stáhnutou trať i lokomotivu pro tuto verzi, do souboru zapíšu jméno vlaku, ale při načítání souboru Panel2 se to vždycky sekne... :o/
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 11:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pavel_v tak to neviem vedel by som preco v starsej verzzi ale tu nee
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 09:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak už se mi to povedlo. Chyba byla v místním jazykovém nastavení, nějak jsem si nedal prácis tím zjistit, kde se to má přebastavit :-) Nevidím ale jízdní řád (místo něj jen bílé místo)... a ani se mi nedaří rozjet vlak. Jdu se zas podívat do návodu
Pavel_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 17:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem vyřešil i tento problém. Po přepnutí ovládacích kláves na default je možno zapnout hlavní vypínač a tradá!
Jen ten jízdní řád tam stále chybí.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 8-2003


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 14:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz ke skotské trati "okružní" Sandymill - Sandymyll. Už se mi ji jaksi nedaří nikde na netu najít. Nacházím jen nějakou aktualizaci (prodloužení) a elektrifikovanou verzi. Za stanicí Stonefall a dále po 30 přes most za tou rozdvojkou je rychlost 25, která trvá až někam k tunelu před Balfreamem. Je to fakt tak nebo tam někde vypadlo zvýšení rychlosti? Zkoušel jsem najít o této trati něco bližšího (fiktive-real), ale při mých "excelentních " znalostech jazyka anglického, nic moc. Možná by něco bylo v tom magazínu Svět BVE, ale budu muset teprve projet starší čísla. Ještě dotaz k těm rychlostem. Dle jakých kritérií se vypisuje v levém horním rohu hláška o překročení rychlosti? Zvláště v Hubabubu a spol. vkládám své naděje.
Hubabuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 17:18:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

překročení rychlosti se zobrazí pokud přesáhneš limit o 2 km/h - například. - projedeš kolem tabulky kde je 50 km/h - tak ty můžeš ještě 51 km/h ale ne 52 . U anglických tratí je to v mílích za hodinu - tam si to musíš spočítat. POkud je tedy u anglické tratě
50 tak v kilometrech za hodinu je to cca 75.
Pishta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 17:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokus o prispevok
pishta.wz.cz
beranekjosef
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.105
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 16:38:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Normálně mi z toho jebne, nevím, jestli mi někdo dokáže pomoct, ale byl bych moc rád. Mám BVE 4,2 A tak jsem si ztáhl vlak (určený pro verzi 4,x) Pak jsem si stahl taky trať určenou a vše mám v adresáři se hrou. Dělám různý věci, jestli tomu nějak pomůžu, ale neni to nic platný. Už toho mám plný zuby - píše mi to Train is not found. Fakt mě to solidně už rozčiluje. Pomozte mi prosím, už jsem z toho na blázinec. Pepa prosím zkuste mi napsat na e-mail - DÍK
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 16:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

beranekjosef no musis ten vlak napisat spravne alebo ked nevies ako sa ten vlak ma volat pozri sa do suborov mapy a tam si to najdi viac ti asi nepomozem a o aku mapu ide???
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
beranekjosef
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.105
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 20:04:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, zkusim to. A pro České vlaky nejsou tratě, nebo uplatnění. Já zkoušel všechno možný, ale fakt nevim
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 272
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 20:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ee česke trate niesu ale pracuje sa zevraj na prazacke t3 a prazske a olomoucke trati z kazdeho 2 linky
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
beranekjosef
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.105
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 20:51:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosimtě, neposlal by jsi mi na beranekjosef@seznam.cz jednu trať s vlakem a popisem jak to tam mám nacpat? Ono to fakt nijak nejde. Dělám všechno, ale fakt to nejde
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 20:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

beranekjosef povedz mi co mas za trat
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
beranekjosef
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.105
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 20:58:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám londýnský metro, nebo tak nějak
beranekjosef
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.226.229.105
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 21:02:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máš ICQ? To by bylo rychlejší 334727264. Já bych pro tu hru udělal cokoliv. Ale ona nejde a nejde
Tomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemate nekdo hru metro
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tomas ti nejses normalnej ze
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
Tomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2006
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proc ne
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 276
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sa pozri kde co pises co vitvaras a co robis a potom sa ma to pitaj
MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride
Tomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 16:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mate nekdo do BVE-simulator METRA prosim ....
E-MAIL:tomas@gbcs.cz
ICQ:215903097
Tomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 18:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poslete stranku kde stahnu BVE4
Gyzma
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 00:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hugo: Zajímalo by mě, kdo tu T3 spolu s pražskou a olomouckou linkou dělá. Pro jakou to bude verzi, jak je práce daleko a neuškodil by nějaký náhled. Nerad bych aby se tu zase lidi plašili a rozjely fámy o tom co třeba vůbec neexistuje.
Gyzma
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 00:41:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotazům typu "kde stáhnu BVE, jak to mám nainstalovat, mě to nejede" atd. se jen mohu smát . Jsou na to dvě české stránky, kde je vše polopatě popsáno. Člověku se chce i někdy brečet, když na stránky napíše popis instalace pod tlačítko "Instalace", kde se mimo jiné nachází i odkaz na stažení simulátoru a nějaký "inteligent" napíše do knihy přímo na stránce dotaz, kde to má stáhnout, jak nainstalovat. Další politování hodné úlety ve stylu "jak se to ovládá" vše završují. Je opravdu tak nepřekonatelným problémem kliknout na tlačítko ovládání a nebo jde jen o skutečnou omezenost jedince, který snad předpokládá, že mu to někdo bude kopírovat do diskuze a mailu? To potom můžem nechat úvodní stránku s mailem a opět se přesunout na neplacený hosting.
Kdybyste četli návody, neřešili byste tady nefunkčnost.
1. Instalace
2. Net Framework
3. změna čárky na tečku
To jsou tři body úspěšného spuštění.

Změna nebo zjištění vlaku:
1. Otevřu soubor tratě v textovém editoru
2. Najdu "Train.Folder" nebo zkrácený zápis tohoto příkazu (.Folder)
3. Přepíši název vlaku (název vlaku=název složky vlaku ve složce Train.

Doufám, že vám tohle pomůže.
bosoviewexpres.wz.cz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.142.1
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 10:58:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://bosoviewexpres.wz.cz jeďte tam
Gyzma
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 19:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych vás upozornil, že stránky http://bosoviewexpres.wz.cz na které odkazuje uživatel IP 83.208.142.1 jsou opět dalšími, které nerespektují licenční podmínky a obsahují warez. Na stránkách je možno stáhnout nelegální kopie neúplných verzí simulátoru BVE 2 a BVE 4 v archivech které si drze autor vytvořil sám. Smazal originální soubory archivu včetně instalace a souboru readme kde jsou tyto údaje

[Copyright]

mackoy holds the copyright of this software.
Do not copy or distribute this software without permission of the author.

[Contact Address]

Web Site:
http://mackoy.cool.ne.jp/
E-mail:
bve_trainsim@hotmail.com

Zřejmě zákaz šíření a modifikace archivu mu nic neříká. Svůj EXE archiv se skriptem
""
Setup=bve2.6.3en.msi
TempMode="Bve2","Nainstalovat"
Title=Bve2
Text
{
Bve2


Staženo z bosoviewexpres.wz.cz
}
"
odkazujícím na z nepochopitelných důvodů zabalenou MSI instalaci vytvořil pomocí archivátoru WinRar a ještě si uvedl místo stažení svůj web! Vrcholem veškeré drzosti je chybějící informace o autorovi simulátoru.

Ani jedna česká stránka o BVE si nedovolí hostovat tento software bez povolení autora na svých stránkách. Tak je tomu i v zahraničí.

Dalším krokem bude upozornění zahraničních stránek a příznivců BVE na tento nelegální web včetně autora simulátoru mackoye. Myslím si, že podmínky jsou jasně napsány v souboru. V malé komunitě BVE bude pořádek a kopírovat, upravovat a krást se nebude!!

A teď technická poznámka pro autora webu. Za zamyšlení stojí obrazový formát loga stránky. Opravdu je vhodný JPEG s tak velkou kompresí??
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 20:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To,co zde popisujete není nic ojedinělého tak hned z toho nedělejte objevení ameriky! Myslím že je plno jiných SW které trpí tím že je někdo krade než nějaký trapný simulátor z JP!
ICQ: 328251980
..."neni nad modrou"!
Gyzma
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 23:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo: V tomhle máte naprostou pravdu. Ale divím se, že navštěvujete diskuzi o vlakových simulátorech, když je považujete za trapné. Upozorněním mám v úmyslu předejít tomu co se stalo v této malé komunitě 2x a to přičiněním velice známé osoby(mladíka)jménem Petr Markus(Brno)(mj. vykradl phpWebThings-redakční systém, který přejmenoval a vydal za svůj). Bohužel tohle nevinné kradení paradoxně zkončilo smazáním mých stránek, výhružkami policie, soudů, pokutami, vězením a dalšími na účet mých kolegů. A to nemluvím o vymyšlené stížnosti Pana Markuse na mého kolegu přímo zaměstnavateli. Samozřejmě se to muselo prošetřit a nakonec se zjistilo, že je to lež. Při té příležitosti se díky IP, registraci domény, logům a dalším potvrdila zkutečnost, že PM je tím, který otravuje nejen nás. Neřeším tady to, že si někdo tahá domů software pochybného původu, řeším tady drzost, kdy dotyčný freeware přes veškerý zákaz distribuce s klidným svědomým distribuuje dál, neuvede zdroj a ještě k tomu v pozměněném archivu s poznámkou, že soubor pochází z jeho stránek. Takže respektujte prosím naše obavy z případného "repete" v podání někoho jiného a pochopte, že komunita BVE není zas tak velká, aby se to nedalo ohlídat. Jde o software, který je poskytován bezplatně a tak bychom alespoň mohli respektovat přání autora. Pokud k této problematice máte postoj "objevu ameriky" nedivím se, že to takhle vypadá i jinde. I tento malý problém je třeba řešit a nevymlouvat jej na jiné SW kde je opravdu problém větší. Malými problémy to vždy začíná.

Abych pravdu řekl, i já osobně jsem silně demotivován, když něco vytvořím ve svém volném čase, nabídnu to volně ke stažení a nějaký vypočítavec to vybrakuje a přepíše copyrighty. V lepším případě přes zákaz umístí na svých stránkách které profitují z počtu přístupů uživatelů a zobrazení reklam. Takhle vlastně nedobrovolně přispíváte někomu jinému na chod webu ať chcete nebo ne, přicházíte o návštěvníky a platíte si vlastní hosting z vlastních zdrojů. To asi naštve každého.

PS. Na anglickém fóru je běžnou praxí seznamovat uživatele s umístěnými soubory bez povolení. Tam to nikdo za nic nenormálního nepovažuje. Krom toho na takových stránkách dostávají uživatelé chybné informace a nebo žádné. V případě tohoto zmiňovaného webu po instalaci simulátor nerozjedete, protože není na čem.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28890
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 00:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach jo :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Gyzma
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 10:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: Nebojte, dál to tu nehodlám řešit, protože to k ničemu stejnak nevede.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace