K-report
 

Archiv do 09.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě » Staré archivy » Archiv do 09.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jardak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 09:53:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych taky přispěl do diskuze - s dopravou velkého JUDr GmbH jsem měl tu čest zatím dvakrát (pokaždé na lince z Prahy do záp. Čech - konkrétně Mar. Lázní, číslo linky už nevim), naposledy to bylo 5.2. Na Florenc přijel (pozdě) s bílým mikrobusem Ford (na bocích bylo Eurolines) jakýsi děda, od kterého jsem se dozvěděl, že sice měl přijet autobus, ale zůstal někde na Slovensku, takže jede on. Do mikrobusu s kapacitou nějakých 14 osob jich nacpal 20, takže si dovedete představit, jak asi byla jízda přes půl republiky příjemná. Jako lístek byl příjmový doklad Eurolines ČR (na žádost pošlu). Poprvé jsem se s Hofmannem setkal loni (v přibližně stejném termínu, stejné lince, jenom v opačném směru). To byl zážitek sám o sobě. Také přijel mikrobus Eurolines (podobně naplněný), ale řidič byl tenkrát odlišný. Protože jsme byli plný, tak vynechal většinu zastávek, takže do Plzně sme se museli 20 km vracet, protože jeden cestující jaksi nepostřehl, že ji míjíme. Stejně sme ale nejeli až na CAN, takže někde u Prahy kdosi volal řidiči, že tam nechal lidi. Naštěstí jsme pokaždé dojeli celí.

P.S. nemohli byste mi poslat fotky těch jeho vraků?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21533
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 10:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sice měl přijet autobus, ale zůstal někde na Slovensku

Navždy
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1087
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 11:33:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jardak: Ten bílý Ford je už docela vrak, co? Já ho viděl naposledy před 2 roky a vzhledem k jeho tehdejší prorezlosti jsem do dneška byl přesvědčený, že už byl vyřazen. To číslo linky bylo 141106 a nyní jezdí už jen v neděli.

A vůbec, Hofmann předvádí zajímavé kousky i na svých ostatních linkách. Specialitou se stalo dlouhodobé odstavování polopojízdných autobusů na autobusových nádražích a jejich občasné vypravování na linky. Takhle byl jeden čas Granus jako "záloha" v Praze na Florenci a nyní je to Karosa LC735 na Černém Mostě. Nejlepší na tom je, že během tohoto odstavení přímo na místě probíhají opravy autobusů, aby byly vůbec schopné vyjet na linku. Zrovna v úterý jsem viděl "pravidelnou údržbu" Karosy LC 735 na AN Černý Most:


Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 13:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hofmann by měl vzhledem ke svéráznému nezodpovědnému přístupu k přepravě lidí už dávno přijít o licenci. Divím se, že vůbec ještě může jezdit
www.fotodoprava.com
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 702
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 15:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se tomu samému dívím už od své cesty (výše vyobrazeným Granusem) před cca dvěma lety Brno - Olomouc. Ale jak všichni víme, piráti mají v naší krásné vlasti zelenou. Ostatně budou volby, tak máme všichni možnost to změnit. Já osobně bych volil, pakliže by kandidoval, Judr. Hofmanna, neboť zatímco celá vláda je pomíjivá, jak vidno, Hofmann je věčný.
Jedině 22Tr.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 24. dubna 2006 - 12:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten bílý Ford je už docela vrak, co? a co u hofmanna neni vrak?
Stejně je zajímavý jak se tady v tý diskuzi řeší jenom hofmann-já vím je to věčné témaale jestli to čte tak se určitě směje taky.
AV 15-30
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 13:17:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo podrobnější informace a vozovém parku fy. Zlatovánek?
Vím, že před několika málo lety provozoval asi větší množství atmosférických Karos a že teď už má nové Axery a jednoho Arese.
Příští týden mám možnost zajet do Poličky ve všední den, ale nevím jestli ještě na místních linkách jezdí atmosféráci, jinak to pro mě nemá smysl. Na netu se mi nepodařilo nic podstatného najít, tak se obracím na vás.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2240
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 22:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim, nevim atmosy už asi ne...
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 00:49:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si udělal dva atmosférické dny:

Ve středu jsem navštívil MHD Klášterec nad Ohří, kde na dvou městských linkách jezdí celkem tři autobusy. Mě jezdil SOR 7,5, potom atmosférické(!) B732 a C734. Dopravce Pavel Škramlík, má to garážované, v garážích ještě minimálně jedna atmosférická C734, potom nějaký rozebraný vrak a pak zřejmě další provozní autobus Karosa, řadu nešlo určit.

Ve čtvrtek(včera) jsem byl v Poličce a zase se mi dostalo vřelého přivítání, tentokrát od Zlatovánka - na linkách jezdilo 5x atmosférické C734 a 1x LC735. Kromě toho jezdilo na okolitých linkách dalších asi 10 velice výživných Karos (převážně C), potom také Zlatovánkův růžový Ares (na Litomyšl), SOR CN12 a C10,5, jeden Axer, jedna repase(?) a zájezdové Volvo (na Svitavy). Upozorňuji, že z asi dvaceti viděných vozů mělo osmnáct zcela odlišný nátěr o kteréhokoliv jiného vozu. Asi je navrhuje sám Zlatovánek.

Na náhradní autobusové dopravě za vlak v úseku Čachnov - Žďárec u Skutče jezdí FTL Prostějov, resp. asi odkoupené autobusy od něj. Růžová barva na nich už reziví...
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 09:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Provozovatel busů ex-FTL je tady: http://autobusy-bartos.wz.cz/
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4825
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 11:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A o víkendu jezdí výluku Hradec - Pardubice - Chrudim, společně s dalším soukromníkem, Connexem a DP Pa + DP HK.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 11:59:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Když jsme se po dvou hodinách dokodrcali z Poličky do Pardubic, tak to byl docela šok - před nádražím se za chvíli vystřídalo asi 7 angor (ještě zmalované CVR) a několik Tr21. To by poličští na tu modernu koukali!

Trolleybus: jj, je to ono. My jsme jeli LC735 1E2 2646, proti jela C734 PV 67-93, znak FTL byl u předních dveří stržen, ale cedule FTL za oknem na straně zůstala. Toho atmosférického modro-bílého kousku jsem si bohužel všiml až z vlaku, takže jsem ho nemohl prozkoumat. Kloubová Karosa stála na drážním pozemku v Chrudimi, zřejmě už připravená na tu víkendovou výluku.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 13:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Bude o víkendu jezdit na výluce i Bartošova ŠD11?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 13:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Mohl bys mi napsat spz těch Zlatovánkovejch atmosféráků.

JInak tedy je vozový park Zlatovánka

SY 81-88 Karosa LC736
SY 85-70 Karosa LC736
SY 89-16 Karosa C734 ex.čsad ústí n o
SY 91-55 Renualt master
SY 96-02 Karosa C734
SY 98-18 Sor C9.5 1997
SY 99-43 Karosa B732
SY 99-49 Karosa C734 1985
SY 99-70 Karosa C734 ex.čsad ústí n o
SYA 00-09 Sor C9.5 1998
SYA 00-79 Karosa C734
SYA 01-79 Karosa C935 1998
SYA 02-07 Karosa LC735
SYA 03-17 Karosa B731 ex.čsad hodonín
SYA 03-96 Karosa C734
SYA 06-26 Karosa C734
SYA 07-05 Karosa C734
SYA 07-17 Karosa C734
SYA 07-36 Karosa C734
SYA 07-54 Karosa C734
SYA 07-70 Karosa C734 ex čsad kyjov
SYA 08-48 Karosa C734
SYA 08-49 Karosa LC736
SYA 08-57 Karosa C734 nejspíš shořel 2006
SYA 08-58 Karosa C734 ex čsad kyjov
SYA 08-59 Karosa C734 ex čsad kyjov
SYH 10-48 Karosa C935E 2000
SYH 28-16 Karosa C935E 2001
SYH 38-18 Volvo B10 ex čsad bus tourist
SYH 38-20 Karosa C955 2002
1E2 0096 Karosa LC735
1E2 0178 Karosa C734 ex connex morava
1E4 0444 Karosa Ares 2003
1E4 0885 Iveco dailly 2003
1E5 5190 Sor C10.5 2003
1E5 5288 Karosa LC735
1E5 5296 Karosa C734
1E5 5301 Karosa LC736
1E9 1708 Karosa axer 2004
1E9 8660 Karosa axer 2005
1E9 8742 Sor CN12 2005
1E9 9066 Karosa axer 2005
ZL 07-16 Karosa b732

vyřazené VYŘAZEN
SY 97-93 SOR C7.5 1997 2003
SY 92-56 KAROSA C734 2004
SY 96-30 KAROSA C734 2003
SYE 87-36 RENUALT 2002
SYA 08-57 KAROSA C734 2006
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 13:03:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Zlatovánek žádnou repasi nemá,nebo ještě v dubnu neměl.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3995
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 13:31:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1E5 5301 je exFTL PV 69-23? Dříve ve firemních barvách, dnes pravděpodobně žlutá?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 15:11:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Kde si schrastil ten seznam? Vypadá zajímavě, škoda že chybí roky výroby.

Atmosféráci jsou:
SY 96-02,
SY 99-70,
SYA 08-59,
SY 81-88 (LC),
SY 99-49,
SYA 08-58.

Dále jsem viděl:
1E5 5296,
1E5 0178,
1E5 5301 (LC),
1E4 0444 (Ares),
1E9 8742 (CN12),
SYH 38-18 (Volvo),
SYA 07-54 (po "GO", nastříkali i pneumatiky),
SYA 08-48,
SYA 07-36,
SY 85-70,
SYH 10-48 (to jsem myslel, že je ta repase, ale je to C935E),
1E4 0885 (Iveco Daily, jezdil na MHD Polička),
1E5 5190 (C10,5),
Potom jsem zahlédl jednoho z Axerů, ale nevím, kterého.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4830
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 16:48:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Netuším... Určitě ale bude jeden kloubák.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 18:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Mám kousek od Poličky chalupu,časem se pokusím získat i roky výroby a další informace.
Nemohl by si mě poslat nějaký fotky na mail,jestli teda nějaký máš.

Bobyk:Jo je to on,barva žluto-bílá,fotku bohužel nemám snad v létě
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 18:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: A nedaly by se sehnat aspoň nějaké oběhy Bartošových vozů na výluce? Jestli to budou jezdit 4 dopravci, nebude lehké najít jeden konkrétní vůz.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 19:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jenda_z_hk: Zhruba uprostřed stránky - výluka
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 20:28:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Díky, to je přesně to, co jsem potřeboval!
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 21:41:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Mám takovej blbej dotaz,jak se pozná od atmosférák od ostatních karos.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4831
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 21:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak - sobota: já jsem bus 6, kolega "353" je bus 7 a kolega "Petsav" je bus 10. V neděli jsou všechny vozy 6 - 9 personálně obsazené osobami zde diskutujícími.

Atmosférák - ve stručnosti: Okno kabiny řidiče až nahoru, turba nad ním mají poziční světlo. Přední dveře mají trošku jinak dolní sklo. Zadní náprava Rába. Výfuk není v nárazníku, ale za zadním kolem. Převodovka má řazení zrcadlově obráceně - ne 1-3-5/R-2-4, ale R-2-4/1-3-5

Nic z toho není spolehlivé, protože:
- dveře vyměníš
- atmos můžeš překopat na turbo (ale ostatní znaky atmosféráku zůstanou zachovány)

a tak dále. Odborníci upřesní a doplní.


a tak dále.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4008
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 26. května 2006 - 22:21:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nejlepší je pak poznat to po zvuku motoru, ten se obvykle jeho výměnou změní... I když Rába taky dělá svoje
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 01:30:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Díky, o pozičních světlech jsem nevěděl a o obráceném řazení taky ne. Takhle jsem to popisoval já na autobusy.org:

Za běžných podmínek (autobus je ve víceméně původním stavu) lze rozeznat atmosférickou karosu(vyráběna do 1986 včetně) od turba podle následujících znaků:
1. Vysoké okno u řidiče (až ke střeše),
2. Přední dveře jsou prosklené skoro až dolů(je vidět spodní příčník),
3. Robustní náprava Rába (Maďarská), později se také montovaly Ráby, ale ty už nevyčnívají,
4. Výfuk není v nárazníku, ale vlevo za 2. nápravou
5. Když v něm jedeš, není slyšet turbodmychadlo
Ovšem za léta provozu někdy dojde k přeturbování, což se obvykle neobejde bez výměny nápravy, nízké dveře bývají někdy také vyměněny, mnohdy se vyskytnou i na turbech, výfuk se po nehodě zabuduje do nárazníku. Takže jediným a naprosto jistým určovacím prvkem zůstává vysoké okno u řidiče, které je "přeturbováno" asi pouze u velkých nehod. V případě dosazení turbo motoru a ztráty robustní ráby pro mě ale ztrácí vůz "charakter", protože její zvuk je skutečně působivý a kouzelný.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4011
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 08:47:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, úplně jisté to taky není, viz vůz FTL PV 71-86, turbo s vysokýmoknem...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 10:45:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: A jak je starý? Nebyl to skutečně kdysi atmos?
Já jsem taky v Prievidzi viděl hasičskou Karosu, okno bylo nízké, ale měla Rábu, zřejmě dodatečná přestavba.

Ještě k Poličce: Kromě Zlatovánka tam zajíždějí další lahůdkoví dopravci (kromě ČSAD Ú n/O). Nejvíce se mi líbil autobus Jaroslava Hnáta, byl to C734, nějaký vymyšlený nátěr byl už úplně prorezlý. Podle jeho stránek má dva Mercedesy a dvě Oasy. Nebylo by něco o jeho "běžném" vozovém parku?
Potom tam jezdí ještě ZDAR, jeho busy vypadaly celkem slušně, ale opět bych se o něm rád něco dozvěděl.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4014
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 11:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to čistokrevné turbo někdy z roku 1990. Má to po nějaké nehodě či čem. Ale kombinace nízké okno + Rába nemusí znamenat jen nehodu, ale taky výměnu nápravy. Mělo to tak nekolik B 732 v DPMB
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 11:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jaroslav Hnát: Ty stránky jsou z roku 2003, má minimálně 3 Mercedesy O 350 (s dvěma jsem jel), OASU už znám jen jednu, linkové vozy jsem neviděl.
Napiště někdo o tomto dopravci více. Docela by mě to zajímalo. Díky.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 15:26:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Hnát má v běžném provozu dva autobusy,Sya 09-17-karosa c734-tonovaná skla,vysoká sedadla a Karosa c734 1e5 ????-ex.čsad ústí nad orlicí.
Tady fotka SYA 09-17
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 15:29:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Další informace např o spol.Zdar-doplním v půlce června.Chystám se celý den sledovat ruch na poličském nádráží,protože chci zjistit všechny turnusový příkazy spol.Zlatovánek
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 15:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem zjistil podle vašich informací,že dalším atmosférákem je SYA 08-57(omlouvám se za chybu v tom seznamu,autobus kterej shořel je SYA 07-70 ne 08-57)-myslím,že to bude poslední atmosférák v jeho vozovým parku.Takže Zlatovánek má celkem 7 atmosféráků.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 18:28:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: Od Hnáta jsem viděl tu SYA 09-17 (nátěr nemá chybu), ale nezdá se mi, že by mu na tu linku stačily dva vozy? No a on přiznává na svých stránkách 11 busů a při odečtení šesti zájezďáků vychází 5 vozů, z toho známe teda jen dva.

To jsem o moc nepřišel, jestliže má Zlatovánek jen 7 atmosů, to byly skoro všechny venku?

Ještě jeden dotaz: Před několika lety jezdil na linkách (lince?) v okolí Poličky dopravce Luňáček :-), ale už o se o něm nedá nikde nic najít, a evidentně už nejezdí. Jak vypadal jeho park?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 18:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Hnát má pouze dvě linky,jedna z toho jezdí jen v neděli,takže mu bohatě stačí ty dva autobusy na linku 680062-jeden jezdí celej den a ten druhej jeden školní spoj.Jinak má ještě nějaký Lc735/6-určitě měl SY 89-37 a SY 89-11,dále pak měl karosu C734 SYA 06-70,ale ta už nejezdí.
O dopravci Lunáček-Lumi tour toho moc nevím,jelikož autobusy sleduju až od r.2002,a tento dopravce skončil ve veřejné dopravě v roce 2003.Většinu jeho linek převzal právě Zlatovánek,ale zajímavé je,že bez jeho autobusů.Za ten rok sem vysledoval tyto autobusy At 94-28 b732
sya 09-37,sy 89-25,uo 62-12,zla 12-90-c734
sy 69-96-lc736
jiné jeho vozy sem neviděl.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 18:41:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:ještě sem zapomněl sídlo měl v Rohozný u Poličky
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 19:06:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Díky za toho Luňáčka, myslel jsem si, že ho pohltil Zlatovánek. Na netu se dá vyhledat pouze že Luňáček se zabývá opravami náklaďáků. Byl to ten klasický soukromník, co měl dílnu, koupil teda pár ojetin a začal provozovat. Zato Zlatovánek vznikl privatizací původního ČSAD Polička hned v první polovině devadesátých let, má tedy rozsáhlejší zázemí a více busů hned od začátku.
Jedná se o zřejmě největšího provozovatele atmosféráků na území ČR (nebo znáte někdo většího?) a jednoho z největších v rámci Československa - větší je jen ČSAD Prievidza, kde jsem jich na MHD v říjnu roku minulého napočítal osm.
Jinak fotky v elektrinické podobě nemám, protože fotim na kinofilmy. Můžu pak něco poslat poštou.
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 546
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 19:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. kolega Atmák ... já našel 9, z toho 8 Béček, a jedno Céčko ...

Co se týče fotek Atmosféráků, to se rád přihlásím o nějaké ty fotografické materiály
Čím blíže poznávám řadu 950, tím více si vážím řady 700 !

© fma_0526

švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 19:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:To si nejsem jistej,protože Lunáček měl více linek než Zlatovánek a myslím že dokonce vzniknul dřív.Zlatovánek začínal někdy kolem r.1997 a měl pouze asi 5-6 linek(680021-680026)na to mu stačilo nějakejch 6 autobusů a postupně se začal rozšiřovat-získal další linky od ČSAD a od r.2001/2 postupně získával linky od Lumitour-možná to bylo tím,že Lumi tour změnil majitele-původním byl Miloš Lunáček a od r.2002 se stal majitelem asi jeho syn Radek Lunáček
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 19:34:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Myslím si že to bylo právě naopak-nejdřív vznikla firma Lunáček,v době kdy začal provozovat dopravu spol.Zlatovánek,měl Lumi tour asi 2x víc linek než Zlatovánek.Zlatovánek měl v roce 1997/1998 pouze 6 linek a stačilo mu 6 autobusů,Lumi tour měl linek taky 6 a potřeboval min.9-10 autobusů.V roce 1999/2000 Zlatovánek 14 linek 14 autobusů.Lumitour 12linek 16 autobusů.Dnes Zlatovánek 25 linek+3mhd(
polička,litomyšl,bystřice),min. počet autobusů asi 30.Docela velký rozvoj této firmy za posledních 9 let.Jinak krach Lumi touru moh bejt způsobenej změnou majitele.Pův.maj.Miloš lunáček,od r.2001 Radek Lunacek
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 20:28:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma 0526: Nemáš poznamenaný poznávačky?
Já viděl 7 Béček (3 poznávačky mám neúplné)a jedno Céčko(ne na MHD). Potom jsem viděl Céčkového atmose, který patřil nějaké obci a ta s ním zajišťovala dopravu z Prievidze.
Co se týče fotek, tak brzo budu mít možná něco naskenováno, takže budu moct poslat mailem. Pokud chceš, něco bych poslal i poštou, ale je to pro mě složitější. A né že se to pak objeví na nějakém šoto-serveru.

švarc: To mě celkem překvapuješ, protože jsem předpokládal, že Luňáček je jen "kůlní" dopravce a že neměl tolik busů. V Rohozné jsem nebyl (málem se stalo), takže nemám představu, kde sídlil.
Nicméně od věryhodného zdroje vím, že ČSAD Polička bylo zprivatizováno ještě před rokem 1995, takže je možné, že dříve se firma Zlatovánek jmenovala jinak, nebo majitel byl jiný.
Obvykle se s privatizací ČSAD zprivatizovaly i linky, takže mi není jasné, proč ze začátku provozoval tak málo linek.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 20:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nevím, ale co vím já, tak Zlatovánek byl dle informací co mám já, dříve řidič u ČSAD Ústí, odtut odešel a založil si dopravu, s kterou začal obsluhovat nejprve spoje, které si na sebe vydělaly a spoje, která si připláceli obce
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 19:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Já jen vím,že zlatovánek ještě v jř 1994/1995 žádnou linku neměl.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 20:11:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: takže zřejmě bylo původní čsad Polička zprivatizováno někým jiným a pak došlo ke změně majitele/přejmenování?/. Jinak mě nic jiného nenapadá.
Ještě tam budu muset někdy zajet .
Lukasd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 15:06:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud je znakem atmosferaku opravdu to razeni R-2-4/1-3-5, tak myslim ze jednim z nejvetsich dopravcu v tomhle ohledu bude i BUS Vysocina-Frantisek Pytlik, protoze pokud vim tak snad skoro vsechny jeho 734 co jsou v provozu maji prave toto razeni! Ostatni poznavaci znaky jsem ale nezkoumal.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4042
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 15:33:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Pytlík má atmosféráků poměrně dost
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Lukasd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 16:02:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No v soucasny dobe pokud vim jezdi: CR 61-84,CRA 18-71,CRA 21-81,1E10270,1E10277,1E10288,1E10331. A driv jich mel jeste vic,ale ty uz vetsinou vyradil(CR 64-98,CR 97-48,CRA 11-70,CR 64-86)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4046
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 16:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Hnátova bledě modrá OASA SYA xx-xx stále jezdí, dneska jsme se potkali v Ústí nad Orlicí
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1437
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 16:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v jakém je stavu, vloni už nic moc vzhledově.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4047
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 16:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych, že ve stejném, v jakém jsem ji viděl loni v Brně na výluce. Jen jsme se míjeli, na bližší analýzu nebyl čas. Rozhodně mi ale přijde lepší, než ta šedá Vránova z Křenovic (ano, ta), co se na výlukách taky objevuje
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 18:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lukasd:Tak to vypadá,že Bus Vysočina má jeden z nejstarších vozových parků v republice.Půlka vozovýho parku atmosféráci.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4053
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 20:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znám i dopravce, co má 100% vozového parku atmosférického. Je ovšem fakt, že mají jen jeden autobus
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 20:52:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Nebyly by bližší informace k Pytlíkovi? (počet vozidel/typ atd.)
Také jsem slyšel, že by něco měl mít, ale bohužel teď nebudu mít možnost dostat se na jeho linky v prac. den a o prázdninách bude asi nižší potřeba.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 20:54:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukasd: Nebudeš mít možnost prověřit u tebou jmenovaných busů i ostatní znaky, abych si byl jist?
Lukasd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 08:04:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmak: O prazdninach budu mit urcite moznost,takze se podivam. Jinak rozdil poctu spoju BUS Vysociny o prazdninach je zanedbatelny.

švarc: Ale ber to tak ze hodne z tech vozu slouzi jako zaloha. Napriklad o prazdninach bude kazdy den vyjizdet na linky 8 autobusu- z toho jeden Axer,1x C934E, potom tri ty prekopavky a misto tak zbyva jenom na tri 734.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 08:48:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Dalším Zlatovánkovým atmos. je karosa b732 SY 99-43.Takže už jejich 8.
1560
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 16:14:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem v Brně naprosto nevěřícně zíral na výše vyobrazený Granus JUDr. Hoffmana nasazený na linku Praha - Banská Bystrica !!! To se tam objevuje nějak pravidelně? Lituju ty cestující, dokonce to jelo celkem obsazené....
Pod pojmem "progresivní" si nepředstavuji tramvaj T3 s výzbrojí Progress
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 16:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1560: Praha - Banská Bystrica je nejlepší Hofmannova linka a obvykle na ní taky nasazuje svůj nejlepší vůz - Karosu C935E. Ve dnech, kdy jezdí více lidí, tam posílá těžce vrakoidní zájezdový 1,5 patrák (autobus s prostorem pro cestující nahoře v celé délce a dole jen vzadu za 3.nápravou) Berkhof. Nasazení Granusu tedy patrně byla výjimka. Ale už celkem dlouho jsem žádný z Hofmannových busů neviděl (linka do Aše, kterou jsem často vídal, už nejezdí, a většina ostatních JUDr. spojů jede jen o víkendu, kdy bývám mimo Prahu), tak nevím, jestli ta C935E nemá nějakou poruchu. Ona totiž i relativně malá porucha autobusu může být u Hofmanna důvodem dlouhodobého odstavení.
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 18:04:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo jste ho tady zmiňoval ... 01. 06. 2006 14:59 Brno, Zvonařka. Bohužel pod střechou ...


TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

© fma_0526
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 19:57:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I dnes jel Granus do Banské Bystrice. Snad jen fakt, že autobus ležel na levé straně(asi měch na přední nápravě), tak mu už nic nechybělo.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace