K-report
 

Archiv do 22.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 22.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 16:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sa že je pračka???

to je pořádná prádelna - ty zvěsti o albánský mafii asi nebudou jen tak - už se o ně zajímala finanční policie.

a kdo fandí ČSAD a přitom tvrdí že jezdí do prahy s SA, tak je trouba (kotelník). A někdo (Sergeilbc ) fandí je divizi mhd a přitom linka do prahy patří pod ně. je to jedno vedení. Ale to nic. Kdo jezdí s SA, tak má žlutej zákal a radim je pro něj bůh.

A SA dávám rok, maximálně dva.Od prosince tipuju že okrouhaj svejch 18 spojů tak na 14. pokud to čsad dřív nezabalí.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 16:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: taky jsem neřekl že nefandím ČSAD Pha-LBC - jen jsem s nimi ještě neměl možnost jet.
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 18:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák: souhlas, linka LB-PHA patří do nové divize komerční dopravy, která vznikla v dubnu a oddělila se od staronového vedení osobní dopravy v závazku veřejné doby. Od té doby, tak podoba linky dospěla řadu změn, samozřejmě k lepšímu. Svědčí o tom mohutná reklamní kampaň, nové nátěry autobusů, zvyšení počtu spojů nebo prodej otevřených jízdenek téměř kdekoliv po ruce... Nevidím důvod čemu Kotelník "nevěří" ...???
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 18:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: Á jé, tohle zavání reklamou, ale aspoň pravdivou
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 18:55:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergei: možná, že to vypadá jako reklama, ovšem tak jsem to nemyslel, jen jsem shrnul změny, kterými si linka 540001 prošla v nedávné době...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 20:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však proti tomu nic nemám :-) A slibuju - do Phy s SA už ne!
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 20:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chjo,tady jsou zase věci:
Pořád někteří říkají,že nebýt Jančury tak se jezdí nepohodlně.
Ano i s ČSAD je to teď pohodlné, ale díky komu vlastně ?
Navíc se mi nelíbí to jak se tam nacpali.
Tomu se říká konkurence. Co provádělo ČSAD se ti líbilo ?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 21:10:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no co provádělo ČSAD? máš na mysli blokaci nádraží?Je-li ovšem pravda že pozemek nádraží patří jim tak tam neměli co dělat.To je stejné jako kdyby se ti soused válel v tvé ložnici.Jo a jediné za co jsem já kritizoval ČSAD tak za to že tak rychle odešel z boje.Ted se tam vrací jako král a doufám že to nevzdá.a za pohodlí rozhodně nevděčím SA.Berte to jako můj osobní názor.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 21:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevěřím tomu,že by ČSAD nabízelo takový komfort nebýt SA.To každý rozumně uvažující člověk musí vědet,kašlali by na to,stejně jako dřív.A to jsem se něco najezdil s nimi do Prahy,ve vedru,v buse bez klimatizace se sedačkami pro jízdu v okolí města,s nulovým místem pro nohy.Pak jsem několikrát jel s SA a bylo to super-poslouchal jsem muziku,pil kafe,četl noviny a smála se na mě hezká slečna,tak bych byl snad blbec,kdybych tvrdil,že to není lepší???!Nechápu lidi,kteří se tady vztekají(liberečák) a hází přitom nesmyslné argumenty.A chování ČSAD v době nástupu SA mi přišlo přinejmenším dětinské,místo aby se k tomu postavili jako chlapi,tak dělali mrtvího brouka a trapně nechali lidi nastupovat na křižovatce,přitom ostatní dopravci na nádraží směli,tomu se říká strach z konkurence a neférové jednání-bud nikdo,nebo všichni.Bohužel jste se pánové v CSAd pochlapili hodně pozdě,a to až ted,takhle jste měli reagovat na začátku.
Když jsem říkal,že mám rád divizi MHD,tak jsem myslel hlavně styl jakým se to dělá-plynové busy,krásné Tedomy...atd.Znovu opakuji,mě je jedno,jestli je SA jen pračka peněz,mě zajímá jak se mi v buse cestuje a jedině tahle společnost nabízí služby na západní úrovni,žádné ČSAd mě zatím nepřesvědčilo-viz cesta do Zlína rezavou Karosou LC 735 s lidmi na stojáka(CSAD U.n.O.)
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 23:50:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady někdo bere značku ČSAD jako jednu firmu. Tohle si ale myslí asi 50% lidí. A nevim co tu píšeš o nepohodlných karosách. Na linku do prahy byly nasazovaný ve většině případů nejnovější vozy. A asi půl roku před příchodem SA se nakoupily dva aresy, a to nebylo kvůli SA. A nadávat, že se nekupovali luxusní zájezdové busy je trochu přehnaný, vždyť to je pouhých 96km a jede se to hodinu.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 23:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: ta reklamní kampaň zas nebyla moc ohromující. Letáčky celkem zaostávají za těma z konce února. Většina lidí to podle mě vyhodila rovnou do koše a ani to nečetli. A nový nátěry jsou dobrý, ale chtělo by to někde napsat kam to jede, či název firmy (malý znak je dost málo). Nápis LB-PR je už jenom na jednom manu v předu a řekl bych že tam dlouho nevydrží, soudě podle stavu skla. Po výměně už tam asi nic nebude jako u toho prvního automata.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 23:59:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberečák:Ach jo,nikdy jsem netvrdil,že všechny ČSAD jsou jedna firma,chtěl jsem jen uvést příklady kdysi státních firem,kterým jaxi chybí flexibilita a někteří žijí ještě v komunismu,kde nebyla žádná konkurence.Jistě,že byly nasazovány nejnovější vozy,ale to tenkrát byly C954!!!To nené prostě vůz hodný této prémiové linky,je to jen 100 km,ale mezi 2 velkými městy!!!To je ten hlavní faktor!!!!A když SA nabídlo zájezdový bus za poloviční cenu,tak proč bych se tomu bránil,a zatvrzele jezdil těsnou C954,kde si ani nenatáhnu nohy??A SA právě nastavila laťku,na kterou se záhy vyhouplo i ČSAD..Proč to nešlo dřív?Najednou se obejvily i zajímavé tarify.Proč to nešlo dřív,pánové,15 let po revoluci je dlouhá doba....
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 00:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ty si myslíž že sa bude jezdit za 60, když skonší čsad? Vždyť v žádosti o licenci uváděl cenu 100Kč a chtěl jezdit asi 6krát denně, ale pak ho nasral kraj a čsad a on se tu roztáhnul.

A když jsme těch patnáct let po revoluci, tak nechápu že si nepochopil kapitalismus - když nejseš nucenej jít pod cenu tak nejdeš, ani nenabízíš to nejlepší (viz luxusní busy).

Na trase do brna SA taky odstranilo téměř konkurenci a začalo zdražovat. Po nástupu BEI můžou jezdit najednou zase levnějc. A já myslel že radim se konkurence nebojí. Hlavně mu jdou na ruku některý lidi v tisku (viz j.sůra z mf dnes - série článků pro SA - na tom si založil kariéru).}}}
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 00:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Kotelník.Zapomínáš,že dřív takové busy nebyli možné kupovat.S tím,že by na to kašlali to nemůžu souhlasit.SA ti neberu.Já s nimi jel parkrát,ale už fakt nikdy více.Liberečáka se musím zastat nevidím,že by se vztekal,jen projevuje svůj názor.Neber to jako napadání,ale jako diskusi lidí s odlišným názorem.Musím se,ale ohradit na jejich chování které kritizuješ.Že lidé nastupovali někde venku to je problém SA.Nezlob se na mě,ale je-li něco moje budu si tam pouštět koho já chci a ne koho mi tam někdo pošle.Pořád sem názoru,že jim byla vydána licence neoprávněně.Nějaký úřad v Praze rozhoduje o tom co bude kamsi jinam jezdit.Víš máme krajské uspořádání a to jaksi dává krajům jisté možnosti rozhodování.Pan J. využil díru v zákoně.To je ale na jinou sem nepatřící debatu.Jinak prostými výpočty je jasné,že není vše čisté jak se na povrch dělá.
Ještě k tomu nádraží,řekni mi proč měl Hotliner a má ji i Hofman (čemuž se i divím) licenci na vjezd?Oni totiž jednali slušně a dohodli se.A o tom to je.SA to chtěla pirátsky tak musela počítat,že k tomu dojde(takový czechtek).Pamatuju případ kdy nesmělo ČSAD JBC na an ve Vrchlabí.Prostě nechtěli platit - nemohli zajíždět.Ale asi tam byli inteligentnější(než u SA) a nepokoušeli se to dramatizovat.Později Vrchlabí začalo jezdit Prahu přes Železný Brod a hle v rámci reciproční výměny tam vesele zajíždějí.Tímto příkladem ti jen ukazuju jak to také jde dělat.
Jinak i ostatní dopravci tam mají vjezd povolen protože mají dohodu.
Ty by si pustil na svoje nádraží busy které s tebou nebudou mít smlouvu?Já rozhodně tedy ne.Tohle je trošku o úctě k majetku jiných.Podívej se na západ od našich hranic.Lidé jsou k sobě ohleduplnější.Moje svoboda začíná tam kde končí svoboda toho druhého.
Nejsem nijak spjatý s ČSAD LIBEREC.Je mi líto,že jsi musel jet s dopravcem skupiny icom na stojáka.(postupně to nahrazují intoury)Myslíš,že s SA bys nějak jel ze Zlína do Liberce.Nejel bys protože takovou linku ti nikdy nebude provozovat SA.A proč? To není lukrativní linka pro ně.Tam můžeš mít je pár spojů denně ale ne v pravidelném taktu .Pořád se kasal jak půjde do regionální dopravy.Nepůjde,to je velké riziko.Hodně cestuji a tak vidím úroven u jednotlivých dopravců.A věř že třeba ČSAD Semily vozí lidi také pěknými busy.Místa je v Karosách také dost.Na autotec jsem jel 250 km v 955 s klimou a nic mě nebolelo.Záda v pohodě a to je nemám v uplně nej stavu.954 má sice jiné sedačky, ale sedí se v nich podobně, stejně jako tomu je v aresu.Jel si někdy conectem?To je něco.Pak by ses každý sedačce v Karose omlouval.
P.s.Pro ty liberecké.Jel jsem Manem vaším a musím říct že jsou parádní.Pochvala.Určitě jsou na vynikající úrovni jako ty menší naše Semilský.Určitě to jsou pravý z SRN.
P.s kotelník prosím vem to jako moji polemiku k problému.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 00:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano to je kapitalismus,děláš jen to co ti stačí k zisku.Jo a když už tady bylo téma 15 let po revoluci tak myslíš ad Kotelník že by se něco bez řádné smlouvy stalo to co dělal pan Jančura? s tím nádražím a jeho pirátskými pokusy.Tam by to projel na plné čáře a ještě by mu vzali licence.
A k té ceně tak bych se zachoval stejně zlikvidoval bych dumpingem konkurenty a pak bych se zahojil (a to na cestujících)To je také totiž kapitalismus.
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 07:19:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No naštěstí zatim SA nemá linku, kde by se mohli zahojovat. Všude nějaká potenciální hrozba. Ale jediný čsad liberec bylo schopný přijít se stejnýma službama - nový busy, kafe, noviny, cena (jenom pirátský filmy nemá). Proč myslíte, že tu SA dalo na kreditový jízdný slevu (i když to dřív nikde neměli)? Protože se báli, že by nemusela přejít většina lidí k nim.

Taky sem viděl pěkně nekalý praktiky SA. Asi před měsícem, když ještě jezdili páteční posily, tak autobusy běžně čekali až do čtvrt (místo odjezdu v celou) aby naplnily i posilu. Samozřejmě se jim to povedlo, protože ve čtvrt už přicházeli lidi na čsad.

Prostě je to je¨den velkej podvod. Svině brněnská!!!!!!
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 07:30:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Bohužel tě asi zklamu, ale MANy nejsou pravý ze SRN. Tyhle autokary se vyrábějí v Turecku, podobně jako Mercedesy
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 08:10:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte jestli si DPML bude jezdit výluku do JBC sám, nebo jestli zase využije služeb čsad?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 13:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude to zajišťovat, co já vím, kompletně ČSAD, které k tomu využije kromě svých také hradecké a jablonecké vozy.
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2006
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 14:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aspoň si vydělaj nějaký prachy na provoz linky do prahy. Nevíte jestli to budou jezdit i s volnýma linkáčema, nebo si radši pronajmou městský. Ty toho podle mě sežerou mnohem víc (budou to pěkný trosky) a řekl bych že do jablonce není zase tak potřeba rychlí nástup a výstup.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 15:13:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad cestující.Tak to si mě překvapil no i Turci už asi uměj udělat dobrý vozy pod dohledem němců.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 15:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

liberečák:Ve slově rychlý se v tomto spojení píše y,nikoli rychlí To úplně bije do očí.....Já osobně bych na té trase s linkáčem jet nechtěl,přeci jenom tam je dost zastávek a hlavně velká frekvence lidí,takže bych se opravdu nechtěl ve vedru mačkat v úzké uličce,proto také z hradce budou kloubáky
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 17:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě že nasadíme pouze kloubáky v městské verzi tj. Karosa B741 a večer budou jezdit sóláče B732 ...
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 17:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby nedocházelo ke zbytečným spekulacím, tak k výluce toto info: výluku bude ČSAD Lbc po celý den zajišťovat 5 kloubových autobusů B 741 (z HK), večer se 3 vozy vymění za "sólo" Karosy (vlastní vozidla). Krom toho budou ještě jezdit 3 dělené služby X5, které bude zajišťovat ČSAD Jablonec svými vozy a aby toho nebylo málo, tak navíc v úseku Fügnerova-Ústav.Soc.péče bude jezdit tramvajová souprava "PX".
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 18:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám že ta souprava PX bude premiéra pro T2R 26 a 27
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 19:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondrysi, nedráždi, už tak se vidim, jak budu mlátit svym foťákem o zeď, až mi u B741 klekne
___
Jen tak mimo téma, neuvažujete někdo z LBC diskuze o pořízení ICQ?
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 08:52:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takto bude vypadat označení vozidel na výluce. Ale zapůjčené B741 by měly mít Buse panely.
cedule
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 08:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak a je to tady, už se jim Ty Ayatsy sypou ... Dneska poprvé by měl být na linku Student Agency Liberec - Praha až do odvolání nasazen náhradní autobus Neoplan Skyliner ....
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 09:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už sem tu viděl taky ty beulasy. To taky nemohlo dopadnout jinka, když s tim jezděj jak jezděj. A údržba asi nulová, když večer skončí a ráno už zase jede - pondělí až neděle. Má to bejt patrák, nebo ne? Tam by se mohli lidi pořádně uvařit, když je teď takový teplo - řekl bych že to nebude žádnej mladík ten bus.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 13:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: To byla jen otázka času..
Liberečák: Beulas Aura patrový není.
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 16:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergei: Liberečák měl asi na mysli ten Skyliner.
No já jsem jednou na dálnici do Prahy předjížděl bílí Mercedes Intouro od SA, a nebyl zrovna v pořádku, zadní náprava byla asi hnutá protože jel šikmo. Ale lidem je to jedno že ty busy neudržujou a že jezdí jak hovada, hlavně že je to levný a dostanou kafe s časopisem, že?
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 18:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je jasný, že si nemyslim že Beulas Aura je patrák. Viděl sem ho vyhřejvat se v LBC na AN. Ale už to není pro lidi takovej zjev jako Ayats. Ale lidi s nim budou jezdit i kdyby jezdil s karosou, on jim to umí v reklamě pěkně vysvětlit, co je na čsad špatnýho. Když lidem nevadí odjezdy o 15minut zpožděný kvůli odbavování posily, tak s nim budou jezdit i kdyby byl konec světa.
UDF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.94.32
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 18:07:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už chvíli se bavím zdejší diskuzí, nekriticky opěvující liberecké ČSAD. Nechci zde rozvádět, zda byl postup česadů v případě linky do Prahy oprávněný či ne. Spíš mě překvapuje neustálé opěvování jejich působení na linkách MHD v Liberci. Uznávám, díky nim se zde oběvují neokoukané autobusy (B741 CNG, B732 Zliner CNG, Tedom...). Bohužel i elitní Tedomy ztrácí po pár svezeních svůj lesk. Včera jsem čekal ve Fügnerově na dvanáctku do Zeleného Údolí v 22:25. Ve 22:37 jsem se konečně dočkal Tedomu 613. To že přijel pozdě dokážu pochopit, odčas se to stává i lepším, namáčkl jsem se dovnitř a v narvaném autobuse jsem si všiml dvou volných míst. Proč jsou prázdná jsem pochopil záhy. U jednoho chyběl potah sedačky, seděl bych tedy na tvrdém plastu a v prachu. Sedl jsem si na druhé volné místo a byl rád, že jedu. Venku pršelo. Bohužel brzy po výjezdu z Fügnerky začalo pršet i vevnitř - ze zadního poklopu mě přímo na hlavu. U Močálu jsem již nevydržel sprchu a zbytek cesty si odstál. Dále mě upoutal pavouk na skle za zadními dveřmi před trojsedačkou. Když k tomu přidám ještě ukopané lišty a odlepující se ALTRO v ostatních nových Tedomech - 615 asi týden po zařazení do provozu, to samé 622, ve všech autobusech např. přepravní podmínky nalepené humpolácky izolepou, nemytí grafity v interiéru, již hezky dlouho rozbitý boční BUSE na 601 - nabývám dojmu, že jízda autobusem ČSAD je spíše za trest. Howgh
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1519
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 18:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.UDF: Usměj se taky na svět, bude ti líp.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 18:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

UDF: přidám jen pár slov k příspěvku: nejprve to, že přijel TEDOM pozdě, bylo způsobenou poruchou autobusu na Letné, nicméně se to stává a nový autobus byl doručen v co nejkratším možném čase. Přepravní podmínky jsou nalepené izolepou proto, že není zatím možné je umístit jinde - třeba ve fabionech a tyto dokumenty musí být zveřejněny. Grafity se snažíme průběžně odstraňovat, ovšem po umytí autobusy, je vůz znova počmárán. Boční panel Buse u 601 je nahrazen cedulí, tudíž v tom nevidím větší problém. A na závěr co se týče TEDOMů, tak se na všech nešvarech pracuje na jejich odstranění.
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pondělí 26.června se jede pro první kloubové vozy na výluku do HK. Kdyby měl někdo zájem o svezení z HK do Liberce kloubákem, tak je možno se nějakým způsobem domluvit
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 22:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad UDF No na ty technické informace reagoval už cestující.Ja musím reagovat na to jak píšeš o těch grafity a utrženém potahu sedačky.Nevím¨,ale přijde mi to jako laciná kritika.Víš kdo ty škody dělá??????????Ano potkáváme je všichni na ulici.Jsou to lidé nebo si aspon tak říkají.Většina těch škod je od těchto jedinců.Bus na MHD,ale není linkáč tam to ještě jde uhlídat.Podle vozu MHD nepoznáš jaký je dopravce,ale jací jsou ti zmínění "lidé"Pokud si jel někdy MHD v jiných městech tak víš,že to není jiné.Jistě tedomy mají mouchy,ale věřím,že se to snaží sladit do určité roviny.Vůz je to zdařilý na autotecu jsem s ním jel parkrát dokola a byl jsem spokojen.Jistě i ČSAD má co zlepšovat a také vidím,že se tak děje.
P.S. nevím co ti přijde směšné na příspěvcích zdejších diskutujících.ČSAD je dobrá společnost.Má vztah k tomuto kraji.A není sama jsou zde i jiní.
Jen ještě jak píšeš,že cituji "česadů v případě linky na Prahu" tak to je ten případ kdy se hází do jednoho pytle všichni kteří mají název ČSAD ,to je jako kdyby si řekl,že všichni kdo se jmenují Karel jsou špatní.No a to jsem se já smál nad tvým příspěvkem.
Ostatním se omlouvám,ale nešlo na toto nereagovat.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 07:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: A nemohla by se počítat i cesta do HK? Zajímavá nabídka!
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 08:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhodně zajímavá nabídka
Snad neobsadíte všechna sedadla, aby to nebylo z Hradce na stojáka
http://trat037.unas.cz
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 10:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na cestu do HK nemáme kapacitu, ovšem na zpátek si určitě i sednete
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 13:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jéje, to já si i postojim.. :-) Čím se do HK jede?
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Hever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 16:38:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Nefunkční BUSE na 601. JO to se pozná snaha odstraňování závad na svých autobusech. Je mi jedno jestli je to bus ČSAD nebo DPML. Fakt zajímaví a efektivní způsob. Když něco nejde tak se na to vyserem a zamaskujem to (cedule). Tak se na to podívejte zvenku. Takhle zprasenej info systém sem ještě nikdy neviděl. Jo a Tedom je fakt supr vůz. Má pomalu o 20 míst míň než konkurenční busy a furt to cuká. Jo, kvalitní převodovka a seřízení udělá svoje. Obě tyto výhody se perfektně využijou hlavně na lince 12. Je hezký, že tu všichni žerete ČSAD, ale otevřete oči. Profesionál se pozná podle toho, že je nestraný a to vy rozhodně nejste. Pak se nedivte, že se tu někdo baví Vaší diskusí. Zdar. Jo je mi jasný, že se tu proti mě ohradíte tak schutí do toho. Já si za svým stojím a rád si to tu obhájím
S debilama je to těžký.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1523
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 16:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To víš, že se ohradíme, nevšiml jsem si, že by tady někdo nekriticky obdivoval ČSAD Liberec. Bylo ti tady zdůvodněno, proč jsou některé věci tak, jak jsou. Dělal jsi někdy s nějakým infosystémem, že ho hodnotíš jako zprasený? Řešil jsi někdy nějaký problém - uveď konkrétně i časový průběh. I já si plně stojím za tvým podpisem pod čarou.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 17:08:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Hever víš kolik je těch tedomů vůbec vyrobeno?Ty myslíš že je to tak jednoduchý sladit všechno to dohromady?Tohle není výroba rohlíků.Jo a že má o dvacet míst mín než konkurenční busy ? tak to mi uved příklad těch busů to mě teda zajímá co řekneš.
Hever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 17:22:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad vy dva. No tak třeba sorka má přes 100 míst. A tedom? hádej. No a citelis? ten má taky víc. No hádej.Ten má taky víc. Stačí ti to. Jo a k tomu info systému. Já myslel ten panel. Ten je totiž součástí info systému pro cestující víš. Tak nevím co sem plácáš jestli sem dělal s nějakým info systémem, když to s tím nemá nic společnýho. Jinak jsem rád, že ses našel u mě pod čarou. Jinak jsem řešil docela dost problémů, ale do těch vám nic není. já taky nevím co jste zač.
S debilama je to těžký.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1524
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 17:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Hever: Já bych ti doporučil nejprve řešit v tvé základní škole stavbu vět a pravopis, pak teprve řešit problematiku obsazenosti a infopanelů.
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stručně celková obaditelnost vybraných typů:
Citelis: 100
NB12: 100
Citaro: 100
Urbino III: 105
Tedom: 80 až 95

Tedom má opravdu menší kapacitu.

(Příspěvek byl editován uživatelem ondrys.)

(Příspěvek byl editován uživatelem ondrys.)
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to jsou jen papírové údaje. V reálu maj ty busy stejně prostorné interiéry.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:50:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hever: Ono je strašně snadný někam vlítnout a dělat chytrýho a nadávat všem, i kdyby jsi měl pravdu(jako že nemáš),tak tohle není způsob jak se vyjadřovat v nějaký diskusi,asi to svědčí o tvojí inteligenci..

Jinak jsem rád,že se tady k tomu zástupci ČSAd vyjadřují,taky se mohli na nás vys...

Jinak jestli má Tedom -5 míst zas takovou roli nehraje..ten bus má zas jiné klady....

Sergej: Myslím,že není problém se dopravit do Hradce běžnou linkou,kdybych měl sakra trochu čas,tak do toho jdu....

(Příspěvek byl editován uživatelem Kotelník.)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 20:21:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hever tak za a) si vyprošuju ten tvůj tón,že tady někdo plácá.Nevím jak ty,ale já a Maqiq jsme normální diskutující!!Děláš tady chytrýho,ale moc ti to asi neříká.Neboj nesnížím se k urážkám,ale uvědom si ,že ani nevíš kolik je tomu druhému a vyskakuješ si.Doporučil bych ti návrat k hodině slušného chování!
b) nic nepotvrzuje to co jsi říkal o větší obsaditelnosti.Interiéry jsou obdobné a to co je na papíře,je jen informativní a nemělo by to překročit mez.Jenže záleží kdo jsou cestující, budeš tam mít 2 maminy s kočárkem a obsazenost je ve větru.Kdyby ti to ondrys nevyjmenoval, tak si nevěděl ani to.U tedomu je maximum 95,ostatní mají 100 s vyjímkou solaru.To ale není těch tvých 20.
Jinak já jsem rád,že ČSAD dalo výrobci možnost zkoušet tyto zajímavé busy a to v jedněch z nejvíc těžkých provozů MHD.Je to český výrobce a je dobře mu dát šanci.Jinak ten buse panel nevyrábí tedom,ale někdo jiný,a to už není tak jednoduché jak ty to vidíš.To je na dohadování pana výrobce a to je na dlouhý týdny.Něco o tom vím protože takové problémy řeším každý den jako náplň práce.Dál ti to nemá cenu vysvětlovat to je hodně na tebe složité.
Jinak asi neumíš číst,ale i kritika tady proběhne.
Ostatním se omlouvám,ale ten člověk potřebuje tím heverem do ...............
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 23:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buse panel 601: k tomu ještě dodám, že se jedná o starší typ Buse panulu (ještě bez LED) a již se nevyrábí. A nejsem si zcela jist, že by se dal nahradit LED panelem. Navíc tento "starší" typ panelu není v Liberci více rozšířen (a to ani u DP - tuším, že tak 9 sad). O to je horší "servisování" těchto panelů. Nevím, jestli jste to zaregistrovali, ale na 620 se také v zimě pokazil boční Buse panel, ovšem byl během 14 dnů opraven, jelikož se snáž sehnali náhradní součástky.
Do TEDOMu se samozřejmě vejde více lidí než 95, které je všude uvedeno. Toto číslo se udává proto, že vůz má na střeše plynové bomby, tudíž klesá užitečné zatížení a tím pádem i počet přepravovaných osobo, ve skutečnosti se toto nedá samozřejmě uhlídat.
Samozřejmě, že vše co děláme nemusí být vždy správné, ale alepoň se snažíme dělat svou práci nejlépe jak umíme a jaké máme možnosti. A kdo není zasvěcený přímo v provozu, tak si to neumí ani představit. Nic není jenom černé a bílé, za vším je řada okolností proč to tak zrovna je... A to je úplně jedno, protože kdyby tady jezdil Pacák nebo Vohnoutek, tak bude stejně kritizování tím či oným...

Do toho HK jedeme osobákem, tudíž není volná kapacita. Ovšem do Hradce se dá snadno dostat vlakem či autobusem. Navíc toto je první návoz a koncem příštího týdne bude ještě jeden.

P.S. Kotelník má pravdu, vůbec sem nemusíme nic psát a uvádět, ale pak bude místní diskuze poněkud mdlá. Občas je potřeba, aby byla věrohodnost příspěvku podleožena trošku z ověřených zdrojů. A když pracuju pro ČSAD, tak musím za ním stát a hájit jej, mě to připadá aspoň trošku logický.
UDF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.94.32
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 23:37:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: Chápu, že všechno není jednoduchý a že nedostatky, co jsem vyjmenoval se dají brát i jako maličkosti, ale něco vypovídají o přístupu ČSAD ke svým autobusům a potažmo k cestujícím (mluvím o MHD). Nechci tvrdit, že DPML je kdovíjak báječný podnik, ale například fabiony se používají, BUSE fungují atd. Jak ČSAD řeší takovéhle věci mi zkrátka připadá polovičaté "jenom aby to bylo" Určitě se dá říct, že Tedomy se teprve dolaďují. To se však nevstahuje na sedačku, která v 613 chyběla minimálně dva dny (dnes jsem neměl tu čest se s 613 svézt). Taky bych nečekal, že do nového autobusu poteče jako do kabrioletu. Něco to naznačuje o kvalitě zpracování Tedomu a pokud je 613 děravá už z výroby, pak i o důkladnosti ČSAD při kontrolování přebíraných autobusů.
UDF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.94.32
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 00:05:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Mě zase připadá pěkně laciné házet všechno na ty, "co potkáváme na ulici", kteří podle vás ani nejsou lidi. S chybějícími sedačkami jsem se setkal naposledy za éry Pacáka a jeho šrotů. To, že ta sedačka chybí několik dní, je také jejich chyba? Když k tomu přidám další detaily, jako rozlepené ALTRO nebo rozbité sklo v interiéru, myslím, že to o provozovateli něco napovídá. Pokud jste jel s Tedomem pouze pár koleček na Autotecu, chápu, že vám připadá jako zdařilý a jste šťastný člověk, že s ním nemusíte cestovat denně. Na některých sedačkách by se pohodlně neposadilo ani dítě ze školky, občas marně hladáte čeho se chytit, jak psal Hever, převodovka škube. Že je ČSAD dobrá společnost jste zřejmě napsal podnapilý, jinak si to neumím vysvětlit. A o jejím vztahu s Libereckým krajem si dovedu udělat obrázek. Co se týče výrazu "česadi" samozřejmě sem tím měl na mysli ČSAD Rakovník . Ju a nehledě na papírovou obsaditelnost Tedomu, zkuste si do něj narvat čtyři kočárky.
UDF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.94.32
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 00:14:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující: Že má 601 starý typ BUSE jsem si všiml. Nevím, jaké máte s tímto strojem plány do budoucna, ale mám pocit, že shánět náhradní díly pro jeho panely, nebo kupovat nový panel se již nemusí vyplatit (pochybuji, že 601 vydrží déle, než řekněme pět let). Ale i tak se mi současné řešení nelíbí. Ale zkusím vám poradit. Co takhle tu nefungující černou krabici odmontovat a místo ní přidělat klasický držák cedulí? Nebo jsem málo zasvěcený do vnitřního chodu ČSAD a moje řešení nepřipadá v úvahu?
P.S. Nikdo vás odsud nevyhání, určitě je dobře, že sem píší lidé "od zdroje". Ale aby debata nebyla plitká, je potřeba, aby zde někdo prezentoval i jiné názory
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 07:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad vyndaná sedačka v Tedomu má své opodstatnění a není to že by jsme ji tam nechtěli dát ... Prostě na ní při dešti teče a když tam dáš cedulku nebo papír tak vydržela ani dvě zastávky a nějakej dobrák ji sebral. Pak přijde nějaká babička a sedne si do nacucaný sedačky a je vymalováno, proto jsme ji vyndali a nenapadlo mě že si nějaký blb na to bude chtít sednout ...
Tedomy jsou zatím ve fázy vývoje a jako vše nové a nevyzkoušené nevždy funguje jak má ... Když začaly jezdit první ŠM tak taky byly pořád problémy. Nelze to srovnávat např s Citybusem který je vlastně několik let prověřená konstrukce ... První SORky jsou taky děs ...
Tedom vlastně zkouší dost nových věcí najednou ... Nové karoserie, nové motory, převodovky a pohon CNG ....

Ad 601 - problém by s panely s LED na boku určitě nebyl, někde jsem četl v nějaké diskuzi že mají půjčený bus a že BUSE v předu je klasika, na boku LED a na zádi opět klasika ...
Proč tam dávat držák ,cedule z boku je a nevidím v tom problém ....

Jestli to dopadne tak dnes bude do provozu nasazen další TEDOM 123D ev. č. 623, čeká se jen na instalaci označovačů a vysílačky
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 07:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad UDF 4 kočárky???? Vždyť autobusy jsou na 2 ... Jasně že do Karosy 4 nacpeš ale je to v rozporu s přepravním řádem!!!
Hever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 10:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Repelent. To by mě zajímalo, kam chceš dát do tedomu 2 kočárky?

Ad všichni. Netušil jsem, že tu najdu takový ubožáky, kteří mě budou posuzovat podle mého pravopisu. To akorát ukazuje to, že problematice nerozumíte a snažíte se tu dělat chytrý.

Jinak se tady dost dobře bavím tou sedačkou v 613.
Připomíná mi to řešení s buse u 601. Co takhle tu díru zadělat. To by mě nenapadlo, že když mi do toho teče, že se najde nějakej blb, kterej vyndá sedačku. Tomu říkám postup!! To mě zajímá jestli tam v zimě dáte ještě kýbl??

Ad Ares1. Je mi jedno kolik ti je. Tady se diskutuje a mě nezajímá ani jestli seš v důchodu nebo ve škole, ani co budeš dělat odpoledne a podobně. Taky by mě zajímalo jak se dá vyčíst z textu tón?? Nevím co do obsaditelnosti pleteš maminy s kočárkama. To je ubohá výmluva. Jo taky se nauč počítat. U sorky je obsaditelnost 77 + 29 a to není 100, ale 107. Tak nechápu co konkurenci na kapacitě ubíráte a tedomu přidáváte??? Taky jsem tu netvrdil, že Buse paneli vyrábí tedom. to ukazuje, že se tedomu zastáváš i když se o něj nejedná. já myslím, že ty bys mě asi stejně nic nevysvětlil, když se mě tu snažíš urážet heverem. Jinak se vám to asi hodně sere, když to řešíš každej den. to by mě zajímalo u jakýho dopravce to řešíš.

ad Aussiger. Jo máš pravdu. Všechny autobusy mají 12 x 2,5 metru, ale my tady do nich dáváme ještě sedačky a to se pak kapacita mění. Takže mi tu netvrď, že je tedom kapacitně srovnatelný s ostatními výrobci, když rozmístění jeho interieru je nepohodlné a nepraktické.

ad Kotelník. Můžeš tu prosím uvest ty klady? Samozdřejmě, že je má, ale zajímá mě co mi tu napíšeš.


S debilama je to těžký.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4236
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 10:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli 77 + 29 = 107, tak já su bin Ládin...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
67
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.208.190
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 10:23:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

omlouvám se. Ve výpočtu jsou dvě chybyčky. 77 + 28 = 105. No když se daří tak se daří. člověk je chvíli ze školy a už mu to tolik nejde.
píšu pod 67, protože mě to odmítá přihlásit. Ale nebojte, své názory si nechám
67 hever
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.208.190
Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 12:54:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

UDF. tak dneska 623 na lince 12. další tedom a navíc diesel. blee

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace