K-report
 

Archiv do 17.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » IDS - Integrované dopravní systémy » Archiv do 17.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1091
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 15:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má pes jízdenku IDS JMK? Případně jak co nejlevněji se psem vlakem? Má zpáteční? Kartu Z? Může pes kombinovat jízdní doklady pakliže na to má inteligenci?
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 21:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se psem raději veřejnou dopravou necestovat vůbec. A když, tak jedině v neprodyšné přenosce. Pak je to jako spoluzavazadlo, čili většinou zdarma.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1128
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 18:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, nevíte jak pokročil vývoj s rozšířením IDS na Ivančicko a Židlochovicko (např. jestli už jsou jasní dopravci...)
Na Ivančicku by to mohl být převážně Tredos Ivančice (místní Vrakosy). Linku 423 do Mohelna by asi mohl obsluhovat nadále Tourbus. Tangenciální linku 153 vezme asi posílí Adosa nebo Tišnov??? A jelikož asi zůstane zachována spousta dálkových spojů Trado Bus a Čas Znojmo z Jevišovic, Znojma, Hrotovic a Moravských Budějovic, tak si myslím, že tyto společnosti budou mít po zavedení IDS v Ivančicích pěkný nával. Mě osobně zajímá nejvíc linka 431 Ivančice-Hrubšice. V nedávných letech byla ještě obsluhována napůl Tredosem a ČAS Znojmo. Nyní jezdí jen Tredos s nejstaršími svými autobusy (pouze všední dny). Zavedení IDS jistě přinese zrušení Hrubšáky oblíbeného přímého spoje z Brna v 16:55. Přibudou ale nejspíš spoje o víkendu.
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 19:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se spouštěla třetí etapa na Vyškovsku, tak dopravci byli známí až cca měsíc před spuštěním.
V Hrubšicích jsem měl v létě štěstí na docela slušně vypadající zelenou C934(E?) a z druhé strany údolí v Biskoupkách zase na pěknou C734 po GO od Tredosu.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

A nebo se podívejte k nám...
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 10:34:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:Jakou linku CASu z Jevisovic más na mysli??
A jakou mají podle Tebe souvislost dálkové linky CASu Znojmo-Hradec,Znojmo-Praha,Znojmo-Brno-Ostrava(jeste mají Budejky a to je vsechno,pak jen MHD Znojmo a Krumlov)s dopravou v Ivancicích?
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1132
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 10:52:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: vlastně máš pravdu ČAS Znojmo měl nějaké problémy kdy přišel o některé výkony. nevíš oč přesně se jednalo. V návaznosti na ty události byly i změny s dopravci do Hrubšic.

Stanley: Ano, změnu dopravce obyvatelé uvítali, Čas Znojmo přinesl do Hrubšic lepší kulturu cestování a dokonce s o korunu lepší cenou. Na druhém břehu řeky Jihlavy znám jen víkendovou dopravu. Zajišťuje ji Tourbusácká BSD 07-01 (nebo 05???) To by mohl upřesnit dopravce.
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1077
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 11:37:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Ano, o víkendech do Biskoupek nezavítá nic a pouze na rozcestí zastavuje Tourbus (C934) na lince Brno - Mohelno. Ve všední dny tam pak zajíždí Tredos na lince Mohelno - Ivančice. Předloni jsem tam ještě cestoval s vrakoidní LC735 od tehdejší Ivančické dopravní.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

A nebo se podívejte k nám...
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 13:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: CAS neprisel o nejaké výkony,ale prakticky o vsechny na regionálních linkách,(dotace...)
I na Znojmo-Praha je válcuje Karel Psota a Fedorka.

Nicméne,tam kde ted jezdí Brezanská nebo Psota místo bývalého CSAD Znojmo je vetsinou o neco lepsí dop. obsluznost,v okolí Bozic,Litobratric,Jaroslavic a Jiric je to markantní rozdíl
Jinak i Tredos se obcas o neco snazí.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 15:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz: Ad snažení: Například jeden nejmenovaný řidič Tredosu si občas zapálí v autobuse cigaretu. Což by si asi u jiného dopravce těžko dovolil. Pro mě je Tredos jeden z nejhorších dopravců na jižní Moravě. Odjakživa byl přístup řidičů Tredosu (dříve ČSAD Ivančice) k zákazníkům katastrofální (pochopitelně se najdou světlé vyjímky, ale těch je opravdu málo. Ono asi platí, že špatné vedení = mizerné výplaty = mizerní řidiči... Jsem zvědav jak to bude po zavedení IDS. Osobně bych radši na Ivančicku viděl autobusy ČAS Znojmo...
Má averze k ČSAD Ivančice se vlastně traduje již od dojíždění do Brna ještě na žákovské průkazky (1992-1997), kdy jsem raději využíval červený autobus tehdejšího ČSAD Brno-město (na boku měl velký černý nápis: ČSAD Brno-město, akciová společnost. SPZ měl BSB 32-xx. Tou 32 si nejsem úplně jist. Později ještě jezdil tento autobus v bílém nátěru, pak přišli na linku do Ivančic již zakulacené BSD 07-xx. Kdyby někdo měl foto toho busu byl bych vděčný... V poledne tehdy zajížděl jedním spojem do Prací. Z Ivančixce jezdil v 6:40, do Ivančic potom odpoledne okolo čtvrté.
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3107
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 15:29:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Znám jednu firmu, kde jsem jel už s s minimálně pěti, možná i více řidiči, co si spokojeně vypalovali
ICQ: 321725091
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 15:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: Která?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3110
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 15:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebudu jmenovat. Nebylo to v posledních dvou letech, asi s tím už přestali, tak proč jim komplikovat život
ICQ: 321725091
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4262
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 05. března 2006 - 16:28:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem zažil v Plzni řidiče tramvaje, který si zapálil za jízdy.....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 13:17:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Nebyla ta firma náhodou z Moravskoslezského kraje?
Martin_j: Já takové tramvajáky zažil v Praze a Olomouci. Na autobusáky jsem zatím měl štěstí, ale přísahám, že kdyby si nějaký hajzl zapálil když jsem v buse já, tak by nedojel.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3126
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 13:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
ICQ: 321725091
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 16:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V návrhu na Ivančicko došlo u 405 k přidávání spojů ve špičce+noční o víkendu.
Ještě sem si všiml přidání "MHD" v Krumlově, nočního spoje z Modřic do Jezeřan a protažení 15:58 z Tišnova do Zastávky,no ale těch změn je tam víc.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1951
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 22:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Olomouci jsem žádného řidiče s cigaretou ani v autobuse ani tramvaji na lince neviděl.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 10.března 2006, ICQ #277-439-754
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 8-2004
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 00:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: No, v mém případě to bylo za zastávkou Pavlovičky, pila. Řidič, zjevně zvyklý že tam nikdo nejezdí, si prostě zapálil. Ale protože to bylo těsně na konci, tak už jsem to moc neřešil. Ostatně, taky jsem měl jiné věci na práci.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 07:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už někdy od konce minulého roku se na některých autobusech v rámci IDSJMK objevují samolepky s logem IDSJMK. To chce KORDIS na všechny vozy po vzoru IDS Olomouckého kraje?

Taky jsem si všiml, že BORS začal na své vozy na Sokolnicku dávat kurzová čísla tak jako u vozů DPMB. Takže třeba 61101... Je to nějaká příprava na centrální dispečink a budou to mít všechny vozy všech dopravců?
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 265
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 11:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Samolepky jsem viděl právě u BORSáků už někdy kolem Vánoc. Kurzy jsou fantastická věc, pokud to budou mít všichni dopravci, to se bude hned lépe dohledávat konkrétní vůz.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 11:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem samolepky poprvé viděl asi u BODOSu v Blansku a samozřejmě i u ČAD Blansko. Taky někdy kolem Vánoc.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1225
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 18:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu samolepku jsem zahlídl i na Tourbusácké a-48.
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 22. března 2006 - 20:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu samolepku by meli mít vsechny autobusy nasazovaný na IDS-JMK,mozná krome DpmB.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 08:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samolepky jsou u více dopravců, to ano.
Ale co ta kurzová čísla? Budete je mít taky ve VY?
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 13:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se to po nás bude chtít,tak zcela určitě ano.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. března 2006 - 14:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha. Takže zatím to buď KORDIS nepožaduje, nebo jenom po BORSu... Spíš to vypadá na vlastní iniciativu modrožlutých.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 14:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:kurzová čísla jsou na vozech, které procházejí uzlem Sokolnice, žel.st. kvůli návaznostem ze strany DP. Řidiči DP mají ve svých záznamech pokyny, např."vyčkejte na 151/03, atd.. Ale nikdo vlastně neví, která to vlastně je a tak se zavedli kurzová čísla. Až bude KOrdisí dispečink, tak se to bude řešit, jako u DP, tj. vozy se budou do systému přihlašovat pod svým kurzem, ketrý nově bude přímo spjat s číslem vzorového záznamu, tak jak je to u nás.
Nálepky to už je delší záležitost, postupně se tím oblebily všechny vozy co jsou v systému u všech dopravců. Letos bych chtěl na základě spolupráce s Kordisem a dle vzoru VOR-ky vytvořit nějaké velké logo, resp. nějakou oficiální velkou podobu loga IDS(tj. ten autobus, nebo vagón) a nějak jej doplnit zelenou barvou a to vše aplikovat jako celovozovou reklamu.Plánovali jsme to již v době, když přišli dvě bílé B 952E, pak to upadlo v zapomění všedních starostí, ale letos létě bychom to rádi uskutečnili.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 266
Registrován: 8-2004
Odesláno Pátek, 24. března 2006 - 22:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Takže kurzovky mají i TOURBUSáci?
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 8-2004
Odesláno Sobota, 25. března 2006 - 17:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vážení, dnes jsem to na vlastní oči okoukl. Skutečně BORSáci jsou vybaveni kurzovkama, mají je na stejném místě jako DPMB a také stejně vypadají, dokonce je tam napsáno BORS, provozovna Hustopeče.

Akorát by jim mohl někdo vysvětlit, k čemu ten kus papíru je. Protože dnes na 610 jezdily 2B8 1052 a 2B8 1055, ovšem oba dva s kurzovkou 61002
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 26. března 2006 - 09:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig:ano i Tourbusí vozy by je měli mít, pokud je řidiči někam po nafasování neschovali. Naučit je používat bude chvilinku, tak jako u DP trvat.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1262
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 11:10:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: Tourbusí vozy:-), to je skoro jako Pendolíní rychlostníky nebo motolské téšestky, či vozíkové espézetky. Takové „kultovní“ pojmy zde v diskuzích
Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3347
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 11:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samolepky mají i vozy ve Vyškově, ovšem na jednom z Aresů, co jsem s nima včera jen, poněkud odrbanou...
ICQ: 321725091
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 19:36:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 28. března 2006 - 20:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce: zítra omrknu svoji oblíbenou 07-11, jestli má tourbusí označníky

Bramborovič Bramborson s brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 797
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 14:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na www zlineru v sekci opravy busů je ve spodní části asi docela novinka.

S nálepkou IDSJMK jezdící Midway. Naštěstí delfín to přežil.

http://www.zliner.cz/cze/opravy_autobusu/900.htm
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3382
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 15:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná mi to odpovídá na otázku, proč do Vyškova už nějaký ten týden jezdí nový Midway s bílým čelem.
Jen se mi nechce moc věřit, že ta 936 je ještě opravitelná...
ICQ: 321725091
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 15:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy se mu to přihodilo?
To spíš odpovídá na otázku, proč jezdí do Vyškova žlutočervená blanenská B732 už docela dlouho. Dneska zase...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3385
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 17:46:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, ta krasavice tam jezdí taky
ICQ: 321725091
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 17:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo,podobná krasavice jezdí u Turbusu na 620 do Krenovic a asi jeste dlouho bude.
Ta Blanenská je ale prece jen hezcí.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 31. března 2006 - 21:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz:to tě bohužel zklamu. 65-50, které tak před necelými třemi týdny utrpěle střet s dodávkou už stojí na garážích ve Slavkově a v pondělí vyjede. Poslední moment na vyfocení krásné B 732 našeho sdružení je už jen pondělí ráno(možná), pokud si ji řidič vezme až v pondělí dopoledne. Ale pochybuji, spíš si ji přebere už v neděli a v pondělí vyjede s kmenovým
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 01. dubna 2006 - 12:35:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce:To nevadí,alespon muzou Vázanáci prestat nadávat ze tam posíláte vraky
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1488
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 21. dubna 2006 - 06:34:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jestli se počítá s Tredosími Vrakosami v rozšíření IDS JMK na Ivančicku? Nebo přijdou autobusy nové? I když už to není taková katastrofa jako dříve, tak některé už mají nalítáno fakt hodně... Předpokládám, že na linkách typu 431 (Ivančice-Hrubšice) bude stačit jen dosazení označovačů a nalepení papírových čísel linky. Jen nevím co udělá TREDOS s bílým pruhem v místě, kam se dává BUSE
Bob & Aussig Company • rychlý a prvotřídní tabulkový procesor
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 12:02:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260:na linku do Brna si Tredos pořídí nové vozy
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3878
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 12:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: Vzpomeň si na skvělé umístění BUSE na VYDOSím Aresu 3B9 1402 poté, co spadlo řidiči na hlavu. Jak mu to dole za sklem slušelo...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 16:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani se mu zpátky nahoru nechtělo.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3896
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 16:34:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zato včera, když jsem s ním jel, jsem se nestačil divit, jak to má teď bytelně ukotvené. Odolné i proti atomové bombě...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1256
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 18:05:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Druhou ránu už by koleno nemuselo vydržet. Už to má stejně ukotvené i 1401.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 19:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno (6:19) vyvolal jeden cestující na 107 12 minutové zpoždění. Cvakl si při cestě do Brna pětizónovou jízdenku za 29, bez toho, že by měl nějakou slevu. To se řidiči J.T. nelíbilo a odmítal odjet, dokud si nedoplatí. Takže vznikl spor. Onen člověk se oháněl emailem z Kordisu(který nikdo neviděl), že mu na cestu do Brna stačí pět zón. J.T. si přizval na pomoc dispečerku, která ale nic nezmohla. Cestující byl maximálně arogantní, nemusí nic sdělovat, ať se všichni starají o sebe, že provozovatelem je Kordis a ne řidič. Otvírala se mi kudla v kapse, pánovi jsem sdělil, že mu klidně pošlu email s cenou 15 kourun a řidiči jsem navrhl, ať ho vysadí na Ostravské, na imaginární hranici 100 a 101. Jiní lidé nadávali řidiči, ať dělá to, za co je placen. Bylo mi J.T. docela líto, patří k tomu nejlepšímu, co Vydos má. O revizora nezavadíte a zítra může klidně jet 70 lidí do Brna za osm korun a řidič, který se snaží udžet nějaký pořádek, bude za blbce, protože s tím nic nenadělá a nikde nenajde podporu. A pokud je možné cestovat z Vyškova do Brna za 29, tak Kordis tahá cestujíci a dopravce za nos. Pro doplnění, "hrdina" dnešního rána vystoupil na Tržní a pokračoval ve své krasojízdě 44.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1273
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 19:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno se zase v Brně s kolegou J.T. dohadoval nějaký mladík a chtěl za každou cenu studenstskou slevu do Vyškova. Když mu bylo několikrát vysvětleno, že jin edostane, tak řidiče obvinil, že lže a že ji musí vydávat každý a nakvašeně odešel.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1452
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 19:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Swe: Tady vidím největší nedostatek IDSJMK - nesrozumitelný a komplikovaný tarif. Také by mě zajímal počet cestujících bez platného jízdního dokladu a z toho plynoucí ztráty v tržbách.

(Příspěvek byl editován uživatelem Magiq.)
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 907
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 19:43:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: To se těžko počítá, navíc to hraničí s appartheidem. Rozlišovat na černé a bílé.

Jinak v tom smyslu, jak to myslíš, to budou dost velké ztráty.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1453
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 19:48:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za upozornění, nyní už je to doufám politicky korektní.
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 01:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímalo by mě, v čem vidíte složitost tarifu IDS JMK? Nepočítame-li univerzální jízdenku.

Ten člověk, pokud měl šalinkartu 100+101 mohl za 24, jinak za 34 (žádná jiná cena z Vyškova není ve 107 akceptovatelná bavíme-li se o základním jízdném).
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1457
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 06:03:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tobě se zdá přes 30 druhů jízdného jednoduchý a přehledný tarif? A navíc se mi nelíbí přílišná benevolence pro cestující bez platného jízdního dokladu.
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 657
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 17:50:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se dozvěděl, že výstup s "pětizónovým cestujícím" měl i J.V., nicméně i tehdy nakonec jel za 29. Cestující se dnes ptali J.S., jak se situace vyvíjí, ten o tom ale ví jen z doslechu. Snad by pomohl J.Z. či x.M., onen pasařér by zažil, jaké to je být vyhozen z busu zavřenými dveřmi.Pořádek musí být. Ti ale na 107 bohužel nejezdí. Poslední možná záchrana je K.K., když KORDIS na černé pasažery kašle. Za půl roku jsem nenarazil na jakýkoliv náznak kontroly jízdních dokladů, vyjma dobrovolné aktivity řidičů, která se ale, jak se zdá, nemá o co opřít. Kdybych byl tím, čím nejsem, ušetřil bych za tu dobu přes 7000 Kč.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1276
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 21:24:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se setkal pouze s J.B. na nočmím spoji ve 23:00, který za jednu jízdu zabavil tři prošlé kupony.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1753
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 10:31:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kontrola je nulová, omylem jsem jel z Betéšky na šalinkartu 100+101+310
Se divim, že si ještě nenamlela hubu...
Martan1484
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 14:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdného jsou pouze 4 druhy: základní a zlevněné, důchodcovské a žákovské (protože MDS).
To, že je tarif IDS nepřehledný, je zapřičiněno tím, že na IDS JMK se podílí Jihomoravský kraj a Statutární město Brno. SMB např. požadovalo cenu minimálně 8 Kč za 1 zónu, krajem byla akceptovatelná cena jen 6 Kč za 1 úsek (zónu). Ta úseková je prostě taková jakoby vytržená z konceptu. A z výše zmíněného důvodu jsou potřeba i různé kombinace zón pro předplatní jízdenky.
Nejvyšší formou života je člověk, nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.
V_s
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 21:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tarif mě taky někdy příde nepřehledný. Kdybych jel z Vyškova 107, tak bych asi jel na 5-ti zónovou jízdenku za 29 Kč, teda alespoň do teď. Mám šalinkartu na 100+101, tak přece nemusím platit za brněnský zóny, ne? Nebo musí být 6-ti zónová jízdenka i pro lidi, co maj šalinkartu pro Brno? Takle pojede většina lidí z brna do Vyškova autem a nebudou tohle muset řešit. Přiznávám se, že sem jel do Slavkova 601 na 4-zónovou jízdenku a taky si do te´d nejsem úplně jistej, jestli to bylo správně. Řidiči běžně JD nekontrolují, zvlášť na MHD, co zajíždí za brno. třeba na 49 při odjezdu od Olympie sem jel na městskou šalinkartu a řidič nic.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1290
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 22:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z Vyškova do Brna pojedeš se šalinkartou za 24 Kč.

(Příspěvek byl editován uživatelem Stanley.)
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace