K-report
 

Archiv do 19.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě » Staré archivy » Archiv do 19.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 03. července 2006 - 19:36:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo jedno z těch vozidel, která byla objednána a výrobce je už nebyl schopen dodat... On totiž konec výroby Granusů byl nějaký pofidérní. Prý byly některé vozy už zaplacené a oni je prostě nedodali.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 00:39:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych, že vše na co se Hoffman podíval je (nebo už bylo) silně pofidérní. Náhodou, Granus by byl výborný odstrašující příklad...
Autor v tomto příspěvku vyjadřuje svůj osobní, subjektivní názor. Necítí se nucen ho propagovat jako pravdu Boží.
_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 08:35:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ha, městský Granus, to jsem ještě neviděl. No ono těch Granusů lítá po Slovensku mnohem víc. Ještě je mají v SAD Liptovský Mikuláš, OZ Ružomberok(Ružomberok-Komjatná), SAD Žilina a taky SAD Košice(Eurobus). Ten jich má několik.Když jsem tam byl pracovně, tak jsem se bavil s majitel SADky, tak z nich mod nadšený nebyl. Ale říkal, že v tehdejší době, byli rádi, že vůbec něcomohli koupit. Dotace na vozy, byly přidělovány striktně na vozy vyrobené na Slovensku a v menu byl prý tenhle vůz ideální
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, asi dobrej oddíl
Jajcaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 6-2003


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 14:09:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tym Granusom:

Klasicky Granus v primestskom dvojdverovom prevedni vlastni az na zopar vynimiek skoro kazdy podnik SAD, niekde viac (hlavne stredne Slovensko), niekde menej, kedze vtedy mal stat zaujem na rozbehnuti vyroby autobusov na Slovensku a tusim niekdy v 1998 boli vyclenene financie na nakup slovenskych autobusov pre podniky SAD (ako to presne bolo, neviem) - Granus, Slovbus, Novoplan. Granusy boli vacsinou prave v laku ako na tej fotografii, teda biely zaklad s modrymi pruzkami. Vyroba skoncila nejako tak, ako pise Jenda z hk, teda vyrobca mal nejake financne problemy a nebol schopny dodat uz vopred zaplatene autobusy.

Repelend: Zaujimava fotografia, zjavne nejake rozpracovane a nedokoncene vozidlo. Mozem sa spytat, kde je to fotografovane?
IN EMERGENCY TURN 4 RED ARMS AGAINST THE LEAD SEAL UNTIL STOP AND PUSH ROOF VENT COVER OPEN
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 18:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to focený ve Zvoleně za depem ŽSR v býv Liaz Zvolen
LUK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.197.168.253
Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 21:04:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: prosím, nemáš jěstě nějakou takovou fotku? Toto jsem nikdy neviděl a překvapuje mě, že tolik let po konci jejich výroby se jěště někde najde holý skelet... (snad nešlo o nějakou GO)
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 21:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotil jsem to přes plot úplně na slepo takže mám 3 stejný a asi 10 šíleností kde párkrát ani Granus nebyl , tahle je nejlepší ...
Jajcaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 6-2003


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 22:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Díky, tak to asi bude skelet nějakého nedokončeného vozidla v 3-dvéřovém vyhotovení. Na pohled ale nevypadá, že by byl celý čas "pod holým nebem". Zřejmě ho vytáhli z nějaké dílny až nedávno.
IN EMERGENCY TURN 4 RED ARMS AGAINST THE LEAD SEAL UNTIL STOP AND PUSH ROOF VENT COVER OPEN
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 05. července 2006 - 09:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jajcaj:ano kolem roku 1996. Mělo se jednat o velkou 100 ks dodávkou SADkám,ale pochybuji, že se jich všech sto dodalo.Rok předtím je zaznamenána také poměrně velká série posledních modelů C 734 pro SADpodniky
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, asi dobrej oddíl
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 05. července 2006 - 11:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jajcaj: Ják píšeš, že se dávali dotace jen na slovenské busy, myslím, že z té jmenované trojice Granus, Novoplan, Slovbus je právě ten Granus (podle mého subjektivního dojmu) nejhorší. Přitom jsem jich na Slovensku viděl nejvíc, ostatní dva byly spíš vzácností. To byl o tolik levnější, nebo v tom bylo nějaké lobby? Nebo to byla náhoda, co jsem zrovna viděl?
www.fotodoprava.com
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 05. července 2006 - 21:25:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, neuvědomil jsem si, že MAZy jsou od "bílejch Rusů". V Třebíči byly tři, všechno sklápěčky, tmavočervená by taky odpovídala, ale docela se leskly.

O tom Granusu fakt víc nevím, já to zahlídl koutkem oka z autobusu a pak jsem se tam vrátil vlastně jen kvůli tomu, abych se přesvědčil, že jsem viděl dobře.
Jajcaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 6-2003


Odesláno Čtvrtek, 06. července 2006 - 10:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: No, autobusov Granus bolo vyrobenych a jazdi viac, nez vozidiel Slovbus a Novoplan, tie su menej rozsirene, to je pravda.

Granus a nejhorsi - no, tezko rict - docela vysoka podlaha (alespon na mne tak porad pusobi) a dizajn nic moc, ale inak, kdyz to po letech porovnam, tak mnohe Slovbusy a Novoplany jsou na tom, alespon na pohled, mnohem hur nez Granusy. Svezeni v Granusu mi taky pripadalo celkem v pohode.
moc ale tymito znackami autobusov necestujem, tak kvalitu jednotlivych vyrobcov moc porovnavat a hodnotit nechcem.
levnejsi/lobby - tak to netusim, co malo vplyv na celkovu prevahu Granusov, ale proste je jich vic
IN EMERGENCY TURN 4 RED ARMS AGAINST THE LEAD SEAL UNTIL STOP AND PUSH ROOF VENT COVER OPEN
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 780
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 07. července 2006 - 22:39:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jajcej: díky za informace. Já se ve Slovbusu nesvezl nikdy, v Novoplanu jen jednou na MHD Košice v 2004, pouze v Granusu jsem se najezdil hodně, když je měli u ČSAD Střední Čechy.

Jinak, delší dobu pozoruju z vlaku v Praze na pozemku, kde kromě jiného parkuje své busy Macek, zajímavou přestavbu Karosy, že mi to nedalo a byl jsem se tam dneska podívat zblízka. Je už evidentně delší dobu mimo provoz, bez SPZ a poněkud zchátralá ale po technické stránce vypadá zajímavě. Tady několik fotek:
 
 
 
www.fotodoprava.com
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4342
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 07. července 2006 - 23:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To snad ani není "na koleni" překopaná Karosa, to vypadá na buďto vysoce sofistikované zbastlení vedoucí k následnému odstavení vozu, nebo na něco, o čem jsem ještě neslyšel a neviděl to
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 08. července 2006 - 14:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A byla to dřív vůbec Karosa?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4346
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 08. července 2006 - 15:42:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejnou otázku si kladu už od včerejška, co jsem ty fotky uviděl. Takhle to snad ani zbastlit nejde, navíc horní část včetně sloupků by asi jen těžko někdo předělával. Mně to připomíná nějaké staré Volvo nebo něco takového
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1564
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 08. července 2006 - 15:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek Coach - Iveco Magirus
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 08. července 2006 - 17:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Aha, já jsem taky při obhlížení autobusu zjišťoval, že tam toho z karosy moc původního nezůstalo. A ono je to naopak - na jiný autobus přibylo pár dílů z Karosy. Ty linie oken mi byly nějak povědomé, tak trochu jako u Renaultů.
Nevíš o tom busu něco bližšího? Třeba pův. SPZ, ostaně odkud je ta tvoje fotka?
www.fotodoprava.com
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 08. července 2006 - 17:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale že mě taky nenapadlo prohledat jejich stránky! Já jsem se jen kouknul na "vozový park" a nepodíval jsem se do rubriky "historie".
www.fotodoprava.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5000
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. července 2006 - 13:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, zpětně k tomu Zlatovánkovi, fotky už jsouv archívu:
https://www.k-report.net/discus/nahledy/male/000948.jpg
Tohle vídám v Pardubicích na linkách do UL a snad i do Prahy
https://www.k-report.net/discus/nahledy/male/000950.jpg - tohle mi připomíná tu Karosu, co patří autodopravě Blecha a je to divný kříženec atmosu a turba, dle slov řidiče z ČSAD KM. Fotku jsem sem někam dával cca. před 14 dny
https://www.k-report.net/discus/nahledy/male/000958.jpg - tohle jsem potkal v sobotu v Lezníku u Poličky s vlekem na kola, že by Cyklobus?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 10. července 2006 - 19:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lepší fotka toho cyklobusu
 

Jo je to cyklobus linka 680019
Mimi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 16:07:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foto autobusov Granus čo som našiel za polhodinu čo som trávil na autobusovej stanici Banská Bystrica a v jej okolí.

 
 
 
 
 
 
mimi ICQ 197-757-627

www.mimi.chatamilvic.sk

Škoda 14Tr číslo 1001, vlastníl SAD BBDS, prvá funkčná 14Tr na 750V.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 11:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkný atmosférák a bastl firmy Bus Vysočina
 
 
 
 
Jen pro zajímavost ten atmosférák řídí paní řidička Kopřivová
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 21:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo inventární stav nebo seznam
autobusů od Bus Vysočina? Díky moc
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 09:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo mám,tady je
SPZ: Typ: Nátěr: Od: Vyřazen: Poznámky:
CR 61-84 Karosa C734 bílý s modrými pruhy 1996 Atmos
CR 64-98 Karosa C 734 bílý s modrými pruhy 1998 2006 Atmos
CR 94-95 Karosa LC 736 tmavě modrý-bílý 1998 2005 TO
CR 97-48 Karosa C 734 bílý s modrými pruhy 1998 2004 Atmos
CRA 11-70 Karosa C 734 tmavě modrý-bílý 1999 2003 Atmos
CRA 12-55 Karosa LC 736 vínový 2000 TO,K,atmos
CRA 13-73 Karosa LC 735 ALLIANZ 2000 2003
CRA 18-28 ŠM 11 tmavě modrý-bílý 1994
CRA 18-71 Karosa C 734 bílý s modrými pruhy 2000 2006 prodej Zlatovánek
CRA 19-88 Karosa C 934E bílý 2001
CRA 21-81 Karosa C 734 bílý 2002 Atmos
CRA 21-90 Karosa LC 736 bílý 2002 TO,K
CRA 22-31 Karosa HD 12 bílý 2002 2004 K
CRI 33-21 Iveco Dailly bílý 2002 2003 K
CRA 23-30 Karosa C 734 oranžovo modrý 2002 2003
1 E1 0270 Karosa C 734 bílý s modrými pruhy 2003 Atmos
1 E1 0277 Karosa C 734 bílý s modrými pruhy 2003 Atmos
1 E1 0288 Karosa C 734 bílý s modrými pruhy 2003 Atmos
1 E2 4767 Karosa Axer bílý 2003
CR 64-86 Karosa C 734 bílý s modrými pruhy 2004 2005
1 E8 6086 Karosa C935 bílý 2004 2005 rekonstruovaný,nehoda
1 E8 6242 Karosa C935 bílý 2004 rekonstruovaný
1 E1 0331 Karosa C 734 bílý s modrými pruhy 2004
2 E0 7900 Karosa C935 bílý 2005 rekonstruovaný
2 E0 7933 Karosa C935 bílý 2005 2005 rekonstruovaný,nehoda
2E2 1080 Karosa C935 bílý 2005 rekonstruovaný
2 E4 8577 Karosa C935 bílý 2006 rekonstruovaný
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 11:50:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nema te nekdo fotky a informace o autobusech oasa? dekuji.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 17:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Nějaké Oasy časem neskenuju ale dneska už to nebude, zítra sem dám zatím aspoň některé, co mám vyfocené na digi.
www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 18:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

gromit jj diky a dnes jsem byl v nucicich a v arealu garazi spojbusu a libora valenty je fedosova karosa bud C 734 nebo B 731(2) v tom zelenym nateru se zlutym pruhem akorat ji nemohu vyfotit nemohl bys ji vyfotit nevedel bys o nekom kdy by ji mohl vyfotit prosim jeli to mozne a masli nakou fotku te zelene karosy(nake co mnel)zaslimiji na mail nebo ji sem umisti dekuju a dnes jsem vydel fedosovu karosu C 934(e) a vys o te LC 736 co ted ma?
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 23:51:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Koukám, že si zapracoval. Nečekal jsem, že Pytlík má tolik autobusů...
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 10:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: jednu oasu ma www.francis.cz
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 10:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

maxwilien:diky o te jsem zrovna nevedel
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 19:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: děkuji moc
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 20:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Většina vozů je už vyřazená myslím,že jicj momentálně má asi 14.A od 1.9. ruší linku do BRna,takže budou jezdit pravidelně tak 3 atmosféráci-tipoval bych CRA 12-55,1e2 0277 a 1e2 0288.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 21:17:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Díky moc, ještě tam zajedu o prázdninách.

Fedos: Jo, tahle stála jednou u nás v Podolí. A za chvíli se vydala poněkud nakloněna na cestu do City Center.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1241
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 00:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle je diskuze o troskách a už dlouho se tu neobjevilo nic o trosečníkovi největším, neboli slavném JUDr.

Takže to napravím....

V neděli před polednem jsem se vyskytnul na ÚAN Florenc. Nebylo to náhodou. Hofmannovi totiž okolo nedělního poledne odjíždí z Prahy 3-4 spoje :
11.00 Banská Bystrica (z Florence, střídá se s BBDS)
11.35 Frant. Lázně (z Florence)
12.00 Nová Bystřice (z Florence)
12.30 Jemnice (z Roztyl)
Kromě těchto vypravuje v neděli ještě 2 vozy na Liberec, takže je záruka, že z jeho vozového parku vyjede "vše, co má kola".

Myslím, že tuhle neděli vycházela Banská Bystrica zrovna na BBDS. Tedy jsem na Florenc dorazil chvíli před odjezdem busu na Františkovy Lázně. Byl to Granus 3S1 3894. Všimnul jsem si, že někdo cestujícím otevírá zavazadlový prostor, ačkoliv řidič sedí za volantem. A přitom na téhle lince dva řidiči nejezdí. Ten chlápek měl v ruce nějaký papír a na obyčejného cestujícího taky nevypadal. Pak se na chvíli otočil čelem ke mně a došlo mi to. Jednou jsem viděl fotku Hofmanna u zprávy týkající se jeho nedávného odsouzení k podmínce a tohle byl on osobně!!!
 
 

Neodolal jsem a pořídil jednu fotku v okamžiku, kdy se díval směrem ke mně. Bohužel zrovna smrkal do kapesníku, takže mu není vidět celý obličej, zato mě si všiml a začal na mě zlostně koukat.
 

Proto jsem radši zmizel. Ale ještě než jsem odešel úplně, mrknul jsem se, co je zač tahle zánovní SORka:
 
A čekal mě šok... Za sklem totiž byla Hofmannova cedule Praha - Nová Bystřice. Na voze jsem nikde neviděl označení majitele, takže se dá jen spekulovat, jestli si to Hofmann od někoho půjčil nebo je to jeho. Pravdou je, že tenhle vůz už jsem jednou viděl na zastávce invalidních linek na Florenci, kterou Hofmann s oblibou využívá jako výstupní pro své spoje. Ale to nemusí nic znamenat. Každopádně by byla , kdyby Hofmann koupil takhle pěkný bus. Ale já se jeho busům asi budu muset spíše vyhýbat, protože se nechci dočkat nějaké odplaty za to, že jsem Hofmanna takhle drze vyfotil...
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 00:41:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta fotka smrkajícího Judra nemá chybu!!!
Víc takovýchto fotek!

Snad se nebudeš bát odplaty...když ti nic neudělal hned.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23945
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 00:44:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta SORka vypadá moooc pěkně
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 836
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 00:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Tuhle pěknou SORku s modrou metalízou jsem už nejmíň dvakrát viděl jet po Praze. Jestli je Hofmannova, tak té je pro něj škoda.

p.s. fotky Hofmanna osobně: Naprosto reprezentační vizáž - doufám že se cestujícím představil jako šéf firmy .
www.fotodoprava.com
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 01:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: V té chvíli mi ani nic udělat nemohl. Jednak by to před těmi lidmi vypadalo poněkud blbě a jednak kdyby se o to pokusil on sám, moc účinné by to asi nebylo. Ale tenhle člověk je vpodstatě mafián a já nemůžu vědět, čeho je schopný... Rozhodně se tvářil dost zlověstně.

Ostatně je o něm známo, že s oblibou reaguje na vše, co je o něm zveřejněno, takže třeba si přečte i tohle tady a něco "pěkného" mi napíše. Redaktorku BUSportálu prý navštívil osobně i s manželkou a byl hodně nepříjemný. Tím nechci říct, že by snad mohl navštívit i mě, ale spíše to, že K-Report dost možná sleduje.

(Příspěvek byl editován uživatelem jenda z hk.)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4412
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 13:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom případě má pan JUDr. provozní Granusy dva, včera na BB jel vůz 3S1 3892 (bez JUDra)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 13:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:Má dva,už to tady nedávno někde bylo.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 15:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad jenda z hk změnil bych si nick aby nelítal po hk a nehledal tě tam.Jinak fakt reprezentační vzhled majitele.
Pokud by mě hledal tak občas mě vyrobí a prodají v Karose.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1246
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:02:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Nemám z něj zase takový strach, abych si kvůli tomu měnil nick.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 492
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevim, jestli je judr taková svině, že by si tě našel a tak...spíš jestli mu, stejně jako mnoha jiným lidem, nejde o lživé články v novinách...
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: Já jsem fotil Hofmannův Granus na Opatově v květnu. JUDr. Hofmann dohlížel na odbavování, ale na rozdíl od busu jsem si majitele troufl vyfotit pouze zboku

Mauricio: Články v novinách o Hofmannovi jsou lživé pouze v tom směru, že jeho vinu zmírňují a píší, že všech svých činů se dopustil "zřejmě", ačkoli všichni vědí, že zcela jistě. A že by zrovna tohle Hofmannovi vadilo, o tom pochybuji.

(Příspěvek byl editován uživatelem Kejvačka.)
Modrák - to nejlepší z Karosy
SOR - výrobce kvalitních autobusů
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1247
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Jak to myslíš, lživé? On sám je přeci lhář největší! Tomu bych nevěřil ani pozdrav! Když vynechá spoj a lidi nechá na Florenci, do telefonu je schopný říct, že vůz normálně odjel, akorát omylem "z jiného nástupiště a s jinými cestujícími".
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já sem neřekl, že on není lhář, ale moc dobře známe noviny a jejich někdy nepřesné informace...
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To že autobus vynachá spoje neznamená, že majitel firmy je lhář. Takhle bych to nesoudil. I když mě teda dost podivujou poměry v jeho firmě. Spíš si to jenom neumí nebo nechce zorganizovat. Asi se mu taky díky tomu moc nedaří.
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1248
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: To sice ano, ale řekl bych, že když Hofmann nějakou mediální informaci "uvede na pravou míru", nakonec z toho může být ještě větší lež než předtím...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1249
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:47:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac: Majitel firmy je lhář kvůli tomu, co říká, a ne kvůli tomu, že vynechává spoje. A Hofmann lhář je.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 00:13:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby jenom lhář...Podvodník těžšího kalibru.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 07:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by unterwasserman
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 10:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další atmosférák spol.Bus Vysočina a Karosa c734 s klimatizací spol.Sandy line Pardubice.
 
 
 
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5040
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 12:20:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten autobus od Sandy Line má za sebou jeden docela zajímavý zážitek: http://www.sm11.cz/nehoda-040618.html (tehdy měl ovšem ještě jinou SPZ a nebyl bílý - ale je to on, pozná se to podle netypického provedení prostředních dveří)
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 13:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:Dokonce sem slyšel,že to tenkrát řídil majitel spol.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5042
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 13:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, já jsem to zaslechl taky. No, stane se - a stanou se i horší věci. Pardubický autobus číslo 16 byl třeba zlikvidován ve vozovně tak, že ten, co ho řídil, se nevěnoval řízení, protože chytal kalíšek s kafem padající z palubní desky - a autobus narazil do trolejbusu 333. Na trolejbusu škoda asi za čtvrt milionu, autobus na odpis a to kafe se stejně vylilo. Foto zde: http://www.sm11.cz/nehoda-030622.html
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 17:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:toho kafe je škoda
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
LUK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.47.36.179
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 20:50:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda_z_hk: to nemělo chybu!JUDr. s kapesníkem...
Fakt není nad to, když se na lince střídají dva dopravci. Jeden s Iliadami a druhý s Granusem...
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 21:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na zvonařce... AK 10-90, bohužel linku nevím
je to stále hofmannovo?
 

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 838
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 21:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Téměř určitě. Kdo by to taky od něj kupoval?
www.fotodoprava.com

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace