K-report
 

Archiv do 28.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Historická vozidla » Staré archivy » Archiv do 28.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 16:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, VZÚ 2483 Kutná Hora, 331 60-19, rok 83.
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 17:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fikajs: Mohl bych požádal o fotky tý B731.00 ve větším rozlišení. Děkuji moc. maniac1@tiscali.cz
Mimochodem komu to patří? Má to vojenskou SPZ
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. května 2006 - 17:40:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VZÚ 2483 Kutná Hora
Sloupnice PetrB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 12:14:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě na doplnění k Š 706 RTO s SPZ UO-33-97. Tento autobus od 80-tých let jezdil v TJ Sokol Sloupnice (dobře si ho pamaruji z doby, když jsme v něm jezdili na fotbalové zápasy). Pokud vím, byl odkoupen za tehdejších 35.000,-Kč od ČSAD Vysoké Mýto (tehdy to byla cena nových pneumatik, takže autobus byl v podstatě zadarmo...). Autobus byl pak opraven (tehdy měl krásný lak, který ovšem svoji barevnou připomínal vlajku SRN, takže musel být přestříkán - v polních podmínkách na místním hřišti...) v podstatě "načerno" v Orličanu Choceň. Jedním z řidičů, kteří se o něj ve Sloupnici do posledních chvil staral byl pan Stanislav Šmejdíř, který jednak jeho koupi zprostředkoval a pak se staral i o opravy a ND (podle toho, co mi říkal, odkoupil spoustu zachovalých dílů ze zrušených autobusů a nákladních aut řady Š 706, takže dle mého soudu mohl mít tento BUS před sebou ještě dosti dlouhou kariéru). Od otce vím, že s timto autobusem jezdili místní turisté do hor (Tatry, Krkonoše, Jeseníky, aj.), kde měl výborné trakční vlastnosti a zejména v rukách dalšího řidiče pana Karla Kodýtka na něj jen tak nikdo neměl. Nevím, že by tento autobus měl nějaké závažnější technické problémy. A ještě jedna zajímavost. Když se ten autobus koupil, neměl v zadní části v prostoru druhých dveří sedačky. Nevím, zda-li je moje informace správná, ale údajně to byl autobus předělaný z městského provedení a dovybaven sedačkami ze zrušených autobusů. Ve Sloupnici byl (jak v "německém" zbarvení, tak i v modro-bíle a oranžovo-bílé barevné kombinaci) garážován, nevím jak tomu bylo u pana Bartoše, každopádně by už asi menší opravy prorezavělých míst potřeboval. Kdysi jsem se někde dočetl, že tento autobus byl koupí od TJ Sloupnice vlastně zachráněn, ale jak pozoruju jeho nedávné osudy, asi bych slovo zachráněn dal do pořádných úvozovek. I přes to přeju tomuto autobusu, se kterým mám nejen já spojené svoje dětství, jen to nejlepší!
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 18:09:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsme u těch atmosů, tady je jedna C 734.00, ex ČSAP Nymburk, nyní je v rukou soukrommé osoby, odstaven ve spolku SHT (www.sht.cz) u Ústí nad Labem. www.sht.cz/sil/c734.htm

Na www.ustecketramvaje.com je mu věnována sekce Autobus.
je to skutečně dobrý autobus, rám i motor v pořádku. Je před celkovou opravou a uvedením do pův barev. Interier je originál.

(Příspěvek byl editován uživatelem P.E.S..)
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________
ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Neptejte se, co můžete udělat pro DP, zeptejte se, co DP může udělat pro vás! :-)
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 21:48:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem rád, že už v době, kdy "vrstevníci" atmosů stále aktivně jezdí, myslí se již na jejich záchranu. To považuji za velice důležité.
Jinak uvítám tip na jakýkoliv provoz, kde se stále pravidelně vyskytují. Díky za stávající reakce.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1587
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 07:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vcera byl v Jihomoravskem vecerniku na ČT1 - v protestnim pruvodu nejaky vuz ŠD11, ktery mel záď jako nejaky stehovak. Co to bylo zač nevim.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1593
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 15:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jake jsou hlavni rozdily mezi Praga RND a Škoda 256B? Pokud nepocitam čumák ktereho si vsimne kazdy...
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Busmagor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 17:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foto 6160, je to ze stránek DPO.
P.S. jeden atmosférák stojí v Třebovicích ( ex. DPO ), je snad starší než 6160, ale nevím to jistě, neboť stojí daleko od vrátnice a vrátný mě tam nepustil.
6160
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 14:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolegové, scháníme nějaké vybavení průvodčího ČSAD - nemáte někdo náhodou nějaké věci - starý strojek, brašnu či celý mondůr...pro naše RTO ve Výtopně Zdice...

Případně kontakt na mail...

Díky
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz

K 130. výročí tratě Zdice - Protivín vyšel u SAXI soubor s desíti pohledy historických staničních budov z období 1875-1930.
Trolejbus_obecný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 22:11:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdarec palec! Dneska se posílala brněnská ŠL z vozovny Komín na pískování, všichni jsou zvědaví co všechno se vrátí zpět, jestli teda vůbec něco....
Trolejbus_obecný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 02. června 2006 - 22:12:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě dvě....
Saxiradim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 14:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo nějaké fota z doby provozu (konec šedesátých let) autobusu ŠM 11 předělanou na poštu. Byl to osmý vyrobený kus z 9kusové ověřovací serie (nedělené přední okno, aut. převodovka, hliníkové boky, transparent nad předními dveřmi atd..). Ve Výtopně Zdice bychom jej pomalu chtěli dávat dohromady. A hlavně nám chybí dokumentující fotografie z provozu, aby se to mohlo dát dle toho dohromady odpovídající co nejvěrnějšímu stavu v pravidelném provozu.

díky, kontak na mail: saxi-doprava@seznam.cz
Každý nemůže být nejlepší, ale my se o to snažíme.... www.saxi.cz

K 130. výročí tratě Zdice - Protivín vyšel u SAXI soubor s desíti pohledy historických staničních budov z období 1875-1930.
JF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.250.247
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 21:44:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to tu určitě známo, ale stejně pro jistotu to sem napíšu, na vrakovišti u Milína směrem na Prahu, jak začíná les, se válí pozapomenutá Šl 11, vypadá celkem zachovale.
Pragovkář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.53.58
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 22:31:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na vrakovišti u Milína směrem na Prahu, jak začíná les, se válí pozapomenutá Šl 11
A dá se k tý ŠL dostat a alespoň ji vyfotit, nebo je to někde za plotem?
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 23:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to volně přístupný - nějak nemůžu najít fotku, Dělal jsem debordelizaci a byla asi důkladná . Když jsem tam fotil, chlápek, co tam byl byl v pohodě. Používá to jako sklad. A známej se ptal kvůli odprodeji - bohužel ví co má. Pokud si však pamatuju, není to ŠL, ale ŠD.
Rto_driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 20:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sháním okna na Š 706 RTO LUX - dvě menší, co jsou vepředu za těmi trojúhelníkovými nebo naopak zcela vzadu. Stačily by i samotné hliníkové rámy. Potřebuji je nutně k dokončení renovace. Budu vděčný za každé upozornění vedoucí k cíli. Tel: 603229866
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 21:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jó boční okna, tak ta jsou problém.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Rto_driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 22:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to si z nich svého času vyráběli lidé skleníky!!! Mimochodem, nevíte o nějakém takovém skleníku? Nějakého bývalého "Česana"?
JF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.250.247
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 13:21:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem si myslel, že je to Šl, protože je to modrý. Ví co má za poklad, tak nepustí?
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1053
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 16:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Kojeticích u Ústí n.L. je na zahrádce skleník s oken Ik 280.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________
ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Neptejte se, co můžete udělat pro DP, zeptejte se, co DP může udělat pro vás! :-)
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 00:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JF: má to jako sklad a asi to nechce přendat, ale jinak chtěl nějak moc peněz. Zkusím zjistit víc.
JF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.250.247
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 08:19:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete nabídnout, že mu postavíte kůlničku, výměnou za bus.
Sloupnice PetrB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 08:35:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se Vás zeptat, zda-li náhodou nevíte, kde je nyní autobus Karosa ŠD 11, který stál dlouho v Černé za Bory u Pardubic (byl vidět z vlaku)?
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 17:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím o jednom skleníku ve Studnicích na Vyškovsku. Jsou tam dva typy oken. Jedny by mohly být z RTO, některé pravděpodobně z Šx11. Pokusím se co nejdříve vyfotit.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 18:36:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá ochutnávka z naší zahrádky:
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 20:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Synergy: ČSAD autobusy Plzeň?
Synergy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 20:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

FTL Prostějov, čerstvě po laku, fotka v původním stavu je v archivu z února.
Huples
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 08:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Synergy: No tak to je paráda - to byl ten "tuning" ze Senice se zadnímy světly z C734? Mimochodem, nevíte někdo o jakémkoli RTO na prodej? Ale ne za 320.000 a více.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4220
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 09:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Huples: Ano, je to ta překopaná překopávka. Krásné vozítko, taky jsem jej už viděl
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1624
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 13:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja taky ...aj sem se svezl. Jinak fotky i interieru by se mely objevit u me na webu po dalsi aktualizaci
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Busmagor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 26. června 2006 - 17:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Huples.: O jednom bych věděl, pokud se zatím nic nezměnilo. (Před měsícem mi volal).Jde o bývalou zubařskou ordinaci předělanou na pojízné občerstvení. Bohužel jsem ho neviděl, takže nemohu říct bližší info. Víc na mém e-mailu.
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 10. července 2006 - 09:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JF, Pragovkář: tady je fotka - v několika km koloně jsem nestavil, nikdo by mě nepustil zpět. Fotil jsem z auta...
 
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 10. července 2006 - 12:28:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady přihodím dva docela známé vozy na trase Ml. Boleslav - Hradec Kr.
Bufáč:
 
 
 
 

Přepravna koní, bohužel již vrak:
 
 

Všechny fotky jsou z 3.6. 2006, foto já.
Autor v tomto příspěvku vyjadřuje svůj osobní, subjektivní názor. Necítí se nucen ho propagovat jako pravdu Boží.
_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5003
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 10. července 2006 - 14:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednu ŠD11 s rychnovskou SPZ vzor 94 jse zahlédl odstavenou v jedné vesnici kdesi na jih od Opočna a Dobrušky, snad to byl Trnov nebo Zádolí.

A když jedete po silnici 34 z Hlinska na Poličku a odbočíte po trase Borová - Oldřiš - Kamenec, uvidíte po levé straně na jedné zahradě skříň, tuším z erťáku, jako zahradní domeček. Je to pár metrů od silnice, myslím, že na konci obce Oldřiš.

(berte to orientačně, jel jsem tudy s autobusem a nemohl jsem zastavit, takže teď s pomocí atlasu luštím, kde to vlastně bylo)

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_j.)
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1631
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 16:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na http://studyhoweb.wz.cz/homepage.htm doplněny fotky historického vozu v FTL Prostějov - po naskočení stránky vpravo odkaz "historický vůz"
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 17:47:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za foto "Erťáka"! Nevíte, zda a za kolik se dá objednat na nějakou jízdu či zájezd na nějakou sešlost historických vozidel?
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 21:01:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dotaz:
http://www.kukabus.cz/historicky_autobus.php
http://www.rto-bus.cz/
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
aaaa
Neregistrovaný host
Odeslán z: 218.152.126.38
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 21:09:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Treba i v FTL Prostejov www.ftl.cz
mr proper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.157.97
Odesláno Sobota, 15. července 2006 - 21:19:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte prosím někdo kde po Praze jsou odstaveny nějaké ŠD/L 11, popřípadě nevíte o nějakém majiteli zachovalého kousku, který by mi dovolil udělat si detailní fota exteriéru a interiéru ?
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1633
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 09:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: Zatim na to jeste neni cenik protoze renovace jeste neni hotova.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 10:28:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

čas od času se tady objeví pomoc nebo rada kde by se dal sehnat zachovalý autobus š 11.
Majitelum této je asi jedno co maj hlavně že to jede: http://czechtek.muzika.cz/foto/050729/czechtek-2005-mlynec-23.jpg
AV 15-30
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 10:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Ten autobus má poměrně novou RZ, je nespíš po nedávné renovaci (nebo přinejmenším dobře udržovaný, až na ty dveře), tak by byl určitě výrazně dražší, než velmi zachovalá sedmičková Karosa. Proto si nemyslím, že by to měli je proto, že nic jiného nesehnali. Ten majitel si určitě bude vědom, co má.

(Příspěvek byl editován uživatelem gromit.)
www.fotodoprava.com
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 10:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, jeden ŠL (nebo ŠD) 11 je ve stadiu rozpracované obnovy, už delší čas bez zjevné činnosti na něm, v areálu býv. cukrovaru v Dolních Beřkovicích na Mělnicku. Je vidět od silnice za plotem.
www.fotodoprava.com
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 22:16:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120, Gromit: To bude pronajaté Ten, kdo jí nechal zrenovovat by s ní takhle nezacházel a nedělal by z ní Jeep 4x4. A ty dveře A nemá stěrač
Autor v tomto příspěvku vyjadřuje svůj osobní, subjektivní názor. Necítí se nucen ho propagovat jako pravdu Boží.
_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 861
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 09:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: V každém případě je ho pro akce podobného typu škoda. Jenže ti, co tam s tím přijeli, tak potřebovali něco stylového, co bude "in". Karosa LC 735 by by jim připadala příliš obyčejná.

Stejně si spíš myslím, že si to koupili, nějaká ta skupina lidí, co s tím bude objíždět podobné akce. Neumím si totiž představit, že by jim takový vůz pronajímal nějaký autobusový nadšenec nebo dopravce, když se dá předpokládat, jak se k němu bude okolí na podobných akcích chovat. Nechci akce typu Czechtek odsuzovat, pro spoustu lidí je to jistě skvělej odvaz ale vždycky se mezi nimi najdou blbci, kterým jde o něco jiného a mají radost když si někde můžou kopnout do dveří nebo utrhnout stěrač .
www.fotodoprava.com
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 10:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dávno vyřazená 700 která ma i ex ex dopravního majitele za sebou bohatě stačí toť můj názor nevim proč by měli mít takovýhle auta!Stejně jim je to jedno.A mít tohle a přišel by nějakej takovej tak bych musel bejt asi tak 3X tolik co on abych mu to pujčil.Majitel určitě neví co má protože jinak by to na podobný akce netahal.
AV 15-30
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4423
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 10:34:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: On to klidně vědět může (ze svého pohledu). Když ukážeš ešku někomu, kdo pozná akorát to, že je to starý vůz, tak si poklepe na čelo, proč to ještě není ve šrotu

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 11:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:já vim ale to je tak když si štěstíčko sedne na vola
AV 15-30
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4426
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 13:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bych řekl, že je přesná formulace:-(
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 19:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta ŠD 11 z czechteku slouží jako obytná. Majitel si vozu velice váží a je v dobrém stavu.
http://liaz.developstudio.com/images/bus/s/033.jpg . na http://liaz.developstudio.com/images/bus/s/ je víc fotek. (mimochodem mu tam ten stěrač stále chybí).
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 19:19:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, nejsou všichni technaři vylízaní živlové, jak nám tvrdí kokoti Paroubek a Bublan...tihle kluci moc dobře vědí, co mají,a starají se...občas si s nimi vyměňuju náhradní díly...a kdybyste viděli, jaká je to dřina umýt ručně celý posprejovaný bok, přestali byste se na ně dívat spatra...Běžný technař by se na to nepochybně vykašlal...
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 22:54:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim: souhlasim. Kamarád vlastní přepravník z LC735.00, o vozidlo se dobře stará a je v dost dobrým stavu (na úohled moc ne). TAky ho používá na převou aparatur na techno a obytnej. Nepovažoval bych ho za živla jak se mnozí domnívaj.
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
Marco
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.146.131
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 16:45:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro mr proper - třeba o ni víš, ale jedna ŠL 11 stojí na plácku vedle st. metra Fučíkova resp. Nádr.Holešovice a to na křižovatce myslím Plynární (jede po ní tramvaj od Fučky na Dimitrák)a Argentinská. Přijde mi že je součástí toho hejbacího,kouřícího a jinak zvláštního monstra z různejch součástek.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 876
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 23:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marco: Nojo, před několika měsícema jsem sem dával fotky. to je odstrašující příklad, jak zkurvit historický autobus.
www.fotodoprava.com
mr proper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.157.97
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 20:14:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marco : díky za tip, ale vím o ní. Nedá se pořádně fotit ze všech stran. Je docela pěkná, jen škoda, že ten interier je truchu e e.
Gromit : docela bych jí rád třeba koupil, jestli to má cenu. Ale sám do toho nejdu. Ten interier už jaksi není kompletní
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 882
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 00:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mr proper: Interiér mi spíš připadá jako sklad veteše. Exteriér byl "upraven" (aspoň že s přiznáním původních linií a vzdáleně i barev) nějakýma vratovýma barvama.
www.fotodoprava.com
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 10:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mluvíte o této ŠL11 v Holešovicích? Fotil jsem jí 13.2.2005 tedy když tam byla čerstvě ...

 
 
 
 
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 10:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo tenhle autobus šel svýho času zachránit ale teď už je v typický příklad když se pěkná věc dostane do ruky
AV 15-30
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 10:54:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: V takovém stavu jsem ho tehdy taky fotil. Později ho ale upravili takhle :
 
 
www.fotodoprava.com

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace