K-report
 

Archiv do 31.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy SOR » Staré archivy » Archiv do 31.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1040
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 19:20:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady je odkaz na ty vozy TQM s poklicemi a mají je opravdu všechny.
SOR C 9.5
SOR C 10.5
SOR 10.5 LH
SOR C 12
SOR CN 12
SOR BN 12


http://www.mhdopava.ic.cz/cpg135/displayimage.php?album=24&pos=2
Třídní nepřítel nikdy nespí.

PŘES 450 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 19:22:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolego 1099, design je natolik subjektivní věc, že nikdo nemá právo prohlásit, že jedno vozidlo je designově o několik řad výš. Protože to dalšímu může připadat přesně naopak. Já sem to sem musel napsat, když sem si tu pročítal ty názory typu "jen já mám pravdu a kdo má jinej názor, je blbec". Už jen pro tu legraci. :-)
Fanclub 22Tr

Komedianti, komedianti, komedianti
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 708
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 19:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: znovu si to radsi precti nez zacnes plkat .... napsal sem kdyz myslis .... Ja to tady nebudu dale rozvadet, jen to shrnu. SOR je na me oko a nejen na nej nejhnusnejsi autobus co se na nasem trhu nachazi. A chran buh aby se tohle objevilo v majetku DPP. Neni to ovsem zas tolik o designu jako o tragickem interieru.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1952
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 21:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tragickej interiér: Kde? Ono těžko můžeme odsuzovat vozidlo za kvalitu sedadel, která si vybíral provozovatel. Jako příklad uvedu DPÚK, který má jak Sory (i Ekobusy) s nízkými i vysokými sedadly. To, že je nasazuje na opačné trasy, než jsou sedadla vhodná je věcí jinou.
Nicméně, pokud to trošku vezmem z pohledu běžného (nezaujatého cestujícího), tak i základní sedadla v Soru jsou na trasu do cca hodinové trasy v pořádku. Mě tvrdost těchto sedadel nevadí a ortoped by byl také spokojen.
Měl jsem tu šest s Sorem LH 10.5 a můžu říct, že je to jeden z nejlepších dálkových busů (v dané kategorii) se kterými jsem jel.
A pokud vezmem v podtaz prostronost interiéru a použité materiály. Tak jsou opět v dané kategorii naprosto běžné (mluvím o linkových vozech). Obklady interiéru, místo na nohy (tak rádo omýlané), čalounění sedadel je naprosto dostačující a kvalitní.

Chápu, každej může mít na něco jinej názor. Ale nic se nemá přehánět a mělo by se to podložit více, než subjektivním dojmem. Ten může být na desing, ale rozhodně ne na ergonomii nebo funkčnost interiéru.
Pokud budem hovořit o městských částečně nízkopodlažních Sorech, i já si myslím, že by se tam dalo o dost věcech uvažovat jinak a ideál to určitě není.
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 21:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já s Ústečákem souhlasím. Pokud je SOR pro tvé oko takový, či makový, tak si to nech pro sebe Tvůj názor tady byl napsán několikkrát. Proto je zbytečné to tady pořád opakovat až do úmoru.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2120
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 23:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b: No mám úplně stejný pocit, že zadní poklice se standardně nedávají. U ČSAD ČB vím asi jen o dvou vozech, které mají poklice i vzadu, a že jich ČSAD ČB celkově má... Sice jsem si zvykl, že vzadu nejsou, ale když je má i vzadu, hned to Sorce víc sluší.
Jinak souhlasím, že ten Sor z Trnavy je opravdu pěkný. Nedávno jsem viděl i jejich C954E v tomto laku a taky nevypadala špatně....
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 23:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se obyčejnýma linkovým SORkama skopojen Jezdilval jsem v C 9,5 od ČSAD F-M.
Myslím to upřímně
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 07:43:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No podle všech poklic se většinou pozná nový SOR... Vidím to u nás, postupem času vždy zmizí. Ono taky ten tvar /nevím do detailu/ - ale jelikož to vypadá jako jednolitý celek, nevím jak moc dobře omžňuje proudění - na chlazení brzd.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 709
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 07:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fousekx: hmmm pekny, jeste neco mi chces povedet?
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 15:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: No tak teď už to tady je spíš jak na pískovišti než jako na dopravní diskusi..
Fanclub 22Tr

Jezdí to? Jezdí, tak na co si furt stěžujete?!
SOR BN12
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.20.189
Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 15:51:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: já stále nechápu proč lezete do diskusní skupiny autobusů SOR, když se Vám tato vozidla vůbec nelíbí ... jste provokatér nebo co? Nebo to nemáte v hlavě v pořádku?

Já také nelezu do Citybus - Citelis a neplkám tam jak VY ....
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 15:56:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poklice:Hledáte problémy tam kde nejsou.
a)Při opravě je mechános sundal a pak už nevrátil.
b)Pří jízdě řidič škrtl o obrubník o poklice se odporoučela
c)a hlavně.Z výroby jsou k poklicím napojeny ventilky a když nastane varianta b tak se vypustí i pneu.Tak se raději sundají a je klid.
Pochybuji,že se někdo u firmy zajímá oto jak to vypadá.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23466
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 15:58:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chovejte se jak rozumný lidi, tohle je strašný :-(.
Není mi jasné, proč by sem neměli chodit i odpůrci SORů, ale názory lze prezentovat i kultiovaně. Pokud toho někteří nejsou schopni, měli by se nad sebou alespoň zamyslet a při odeslání takového příspěvku zvážit, zda je na to někdo zvědavý. Já rozhodně ne a takovou „úroveň” zde už asi dlouho trpět nebudu
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Urbino1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 16:02:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To chce klid ...
A přes to jede autobus ...
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 01. července 2006 - 05:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SOR BN12: ja se, ale narozdil od jistych zde nad Citybusy/Citelisy nerozplyvam jako nekdo nad SORy. Jiz mnohokrat sem naznacil, ze mi na znacce ani tak nezalezi hlavne kdyz to bude poradny vozidlo a ten design je plus - Citaro, Citelis, SU ....
Ústečák: hi, hi sranda a postuchovani musi byt :-))
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1179
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 01. července 2006 - 18:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se vrátím k tomu BN12 SAD Trnava. Tenhle konkrétní jezdí MHD v Piešťanech, ale podobný přibyl i na MHD v Trnavě. Ten nátěr je nicméně poněkud divný, protože normálně mají městské autobusy červenomodrý nátěr a linkové autobusy žlutomodrý, takže tenhle žlutooranžový nátěr je jakýsi zvláštní hybrid.
Jinak mě docela děsí, jak mě ty SORy obklopují. Nezbývá mi než doufat, že u SAD Trnava má monopol na linkové autobusy stále Karosa.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 11:16:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To asi moc ne, protoze behem minulych 2 let tam pribylo minimalne 15 C10,5. Jinak BN12 pro SAD Trnava takto: 1ks mechanicka prevodovka - Piestany a 1ks automat MHD Trnava.
SOR NB12 a NB18 jsou super nizkopodlazni autobusy
Jajcaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 6-2003


Odesláno Úterý, 04. července 2006 - 09:36:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Áno, SAD Trnava používala na vozidlá MHD predtým červeno-modrý náter, nedávno však došlo k zmene a aj na starších Karosách po opravách sa začal aplikovať tento červeno-žltý. Vyzerá to takto, podľa mňa aj lepšie.

K tomu monopolu Karosy na prímestskej doprave - v poslednej dobe nakupujú prakticky výhradne SOR C10,5. To množstvo C954E, čo majú, to kupovali ešte niekedy okolo roku 2004, ale teraz je už situácia iná, nakupujú hlavne od SOR-u.

(Příspěvek byl editován uživatelem jajcaj.)
IN EMERGENCY TURN 4 RED ARMS AGAINST THE LEAD SEAL UNTIL STOP AND PUSH ROOF VENT COVER OPEN
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1182
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 07. července 2006 - 21:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jajcaj: "Nu, nepotěšil jste mne chlapče." Ale co se dá dělat. Já znám SAD Trnava hlavně ze Senice a okolí a tam jsem si nějakého zvýšeného počtu SORů nevšiml. A ze stejného důvodů mě asi unikl i ten nový nátěr, který jsem ještě v Senici neviděl. Holt asi budu muset někdy vyrazit i za hranice okresu Senica.
Každopádně mi poněkud uniká smysl změny nátěru, který navíc skvěle korespondoval s firemním logem, po cca. dvou letech jeho používání.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Jajcaj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 6-2003


Odesláno Sobota, 08. července 2006 - 00:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: Aj Senica ma nejake nove SOR C10,5 -nasadzovane su na linku: Senica - Rohoznik - Bratislava. Na kratsich primestskych linkach v okoli Senice momentalne situaciu v nasadzovani vozidiel velmi nepoznam, tam este mozno prevazuju starsie autobusy. MHD Senica asi ešte vozidlo s novou verziou firemního laku nemá ...
IN EMERGENCY TURN 4 RED ARMS AGAINST THE LEAD SEAL UNTIL STOP AND PUSH ROOF VENT COVER OPEN
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 20:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na tuhle Fotku jsem dlouho čekal.

 
Třídní nepřítel nikdy nespí.

PŘES 450 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 789
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 21:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: Na co konkrétně si musel dlouho čekat? Proč ta fotka nešla vyfotit dřív?
www.fotodoprava.com
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 21:32:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože ,když jsem tam byl já tak tam nebyl autobus nebo jsem neměl foťák,protože si ho půjčuji a mám čas jen o výkendech nebo o dpoledne a to už tak často ta linka nejzdí a čekat tam nevydžím.

Přidám fotku z dneška.
 
Třídní nepřítel nikdy nespí.

PŘES 450 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4365
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 21:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když jsi tam byl ty, autobus i foťák, nebyl tam ten kostel... Pěkná fotečka
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1083
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 21:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:nestraš...to by mě asi mrdlo v bedně
Třídní nepřítel nikdy nespí.

PŘES 450 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 23:04:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad locutus pochvala nutná!!!!! jedno z nejhezčích míst v Opavě
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 13:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte kdy bude možno kupovat vozy NB 12 a 18? Né, že bych měl zájem, ale zajímá mě to :-)
ICQ: 225-833-748
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 14:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proboha, copak je SOR z plastu? Koukněte do fotogalerie: http://zpravy.idnes.cz/pri-nehode-autobusu-na-d8-zemrelo-sest-lidi-fju-/krimi.asp?c=A060716_082056_krimi_klu
Ta střecha vypadá jak ze sklolaminátu.
ICQ: 225-833-748
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 14:20:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_m: Střecha je u SORu z nerez profilů a potažena skořepinou. Bočnice je rovněž z nerezu pod okny je nalepen nerez plech který je na člech přivařen, spodek je tvořen plenty které jsou z plastu. To samé je na čelech, také se jedná o ocelovou kostru potahnutou plastem.

Jinak k té nehodě jsem toho názoru že následky nejsou způsobeny tim že sejedná o autobus SOR, v daném případě by o moc lépe nedopadl jaký koliv jiný autobus. Já bych se spíše zaměřil na lidský faktor tedy řidiče nebo přímo dopravce, převážně tam je prapůvod příčin těchto neštěstí.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 16:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To vím, že chyba není na straně SORu. Vždyť by si to nemohli dovolit vyrobit nějaký nebezpečný šmejd... Jinak přivítám jakékoliv fotky z výroby :-)
ICQ: 225-833-748
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 740
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 16:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_m: nebudu to komentovat, aby tu nevzplal flame .... ovsem vzpomenme treba na Dacii Logan a jeji testy. No i kdyz rychlost udela sve ....
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 16:53:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tady jde hlavně o to, do čeho vrazíš...je rozdíl jetli jedeš dejme tomu 40 km/h a máš čelní náraz do betonu nebo jestli ve stejné rychlosti srazíš člověka...ta sorka nemusela jet ani moc rychle, ten pilí udělal své...svého času byla v muzeu škody v MB vystavená octavia po čelním nárazu do betonového sloupu (obdoba této nehody) v rychlosti cca 40 km/h a celej předek nebyl...
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 17:48:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: no mne slo hlavne o tu zvlastne popraskanou strechu ....
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 21:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K té Dacii Logan. To myslíš losé test při kterém se převrátila? Tak to (uznal i ADAC) byl udělán záměrne, aby se vůz převrátil. Přečti si to třeba na autorevue nebo auto.cz
ICQ: 225-833-748
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 22:34:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu střechu a také část boku rostříhali hasiči při vyprošťování.
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 21:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíše se ptejme, co bylo příčinou. Jezdím na sever na chalupu a tam mám i své příbuzné. Sestřenka, která jezdí těmito autobusy se zná s nějakými řidiči a jeden jí povídal, že už dvakrát DPÚK posílal autobusy SOR na opravu s výrobní závadou.
Fandím SORu, ale tomuhle klidně i věřím.
Kresteš Jan
___________
http://www.22.wz.cz - NAVŠTIVTE
S T3 na věčné časy a nikdy jinak!
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 487
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 21:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kresta - že by ale jen dva busy měli výrobní závadu...i když záleží co to bylo, ona výrobní závada může být i blbě přichycený poutko na sedadle...
SORu nefandím a fandit nebudu, zvlášť ne s těma obludáriema co prezentoval na AutoTecu..ano, BN18 a BN12

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 22:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty jejich stránky stojí za prd :D . Chtělo by to alespoň takové, jak má Karosa. Ty jsou skvělé:-)
ICQ: 225-833-748
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1832
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 00:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Sor na autotecu vystavoval asi tři busy, ale BN12 a BN18 to stoprocentně nebyly.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 08:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ha, chyba...
NB 12, NB 18 a myslím že C 10,5, kterýžto mě zase až tak nevadí...
V příspěvku je vyjádřen osobní názor autora, mnohdy ověřený, občas také neověřený nebo částečně ověřený...
Nekamenujte mě za něj.

ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Mhd_přerov__tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 22:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sor s hroznýma světlama (můj názor) je už i v Přerově. Vrrrr
 
MHD Přerov : http://mhdprerov.wz.cz

Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 843
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 22:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jseou ty "bratislavské" světlomety. Hrůza .
Já myslel, že naši dopravci zůstanou u "klasiky" - doufám, že se tohle nestane standardem.
www.fotodoprava.com
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 11:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kam jsme to dospěli... Ono, je taky možné, že u SORU při výrobě došly světla a tak museli použít z tehdejší výroby zemědělské techniky, kterou SOR dříve dělal. Takže lze jen spekulovat které stroj si s tím svítil na poli:D
ICQ: 225-833-748
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2183
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 13:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám ale, že se změnil i přední nárazník... Bohužel podle mě (a vidím že nejen) k horšímu, protože to opravdu vypadá blbě....
Je mi divný, že NB12 i NB18 jsou ještě s klasickými světly. Doufám, že to je jen na přání nebo podle výběru.
Jinak má někdo ponětí, kde se v současné době nacházejí prototypy NB12 a NB18?
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 17:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: podle mé teorie byly rozebrány a děti z mateřské školky v Libchavách zase dostaly zpět svůj merkur . Proto je nikdo nikde nikdy neviděl ani neslyšel.
Proč by přece SOR vyráběl poměrně pěkný, na první pohled funkční, celonízkopodlažní respektive kloubový autobus, když může vyrábět takový šunty, který maj kukadla jak kdyby jim někdo do zadnice vrazil tágo. To přece nedává rozum soudruzi .
ICQ: 246-442-983
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 19:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten SOR s velkýma světlama na mě dělá dojem takového brouka a zrdcátka mi připomínají tykadla.
ICQ: 225-833-748
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1252
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 23:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky musím vyjádřit své nesympatie k novým světlům a nárazníku SORů. Bohužel to asi nebude "výbava na přání" (jak jsem doufal, když jsem to viděl poprvé na SORce SAD Bratislava), ale inovované standartní provedení. Už jsem takovou SORku viděl i v Hradci Králové (Connex). Prototypy SORů řady NB mají starší provedení masky zřejmě proto, že byly vyrobeny dost narychlo, takže se prostě vzalo to, co bylo zrovna k dispozici.
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 10:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

doufám, že aspoň zadní světlomety neměnili... ty přední světlomety můj styl rozhodně nejsou a představit si tak NB18, no...
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1099
Registrován: 5-2004


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 17:03:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TAKŽE JSEM SE OPĚT DOČKAL,IKDYŽ BATERKY VYPOVĚDĚLY SLUŽBU A NÁHRADNÍ TAKY.

 
Třídní nepřítel nikdy nespí.

PŘES 520 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 17:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm světlu u SORu, já mam takový pocit že už jsem je někde viděl na nákladních vozech, ale nevim přesně. Rozhodně to bude zase jen a jen o zviku a vkusu pozorovatele a až těch vozů bude jezdit více nebude se nad tim nikdo pozastavovat. Mě osobně se zpočátku nelíbyl Citelis a dusud mam na něj výhrady. Takže na všem se dá najít něco.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 12-2003
Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 12:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uz se to tady jednou probiralo, jsou to svetla DAF. V dnesni dobe si nemuze mnoho firem dovolit vyvoj vlastnich svetel a vetsina svetel, ktere se vyrabi jsou chraneny automobilkami. Neni teda moc z ceho vybirat. Ale tim nechci ten design omlouvat. Take nejsem z tech, kterym se to zvlaste libi.
SOR NB12 a NB18 jsou super nizkopodlazni autobusy
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 758
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 13:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ono se to netýká jen světel, ale i třeba daleko důležitějších dílůjako jsou třeba motory. Viz třeba ukončení zástavby motoru Man v Solarisech jako důsledek konkurenčních bojů mezi Neomanem a Solarisem. Z tohodle hlediska bude zajímavé jaký bude další vývoj se zástavbou motorů Iveco u Soru. Je bez pochyb že ukončení výroby řady 950 v Karose přinutí některé odběratele poohlédnout se u konkurence a Sor je jeden z nejpravděpodobnějších adeptů.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 870
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 23:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by DPÚK zaváděl evidenční čísla? V Roudnici teď má jeden ekobus C 10,5 č. 016.
 
www.fotodoprava.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5056
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 01:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo všechno z "ČSAD" dopravců má vlastně evidenční čísla? Napadá mě ZDAR Žďár n/S a kdysi dávno je měla klatovská pobočka ČSAD Plzeň. A ještě snad Cup Tour Příbram, ne?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 08:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DPÚK žádná evidenční čísla nezavádí. Je pár (opravdu jen pár) ekobusů, co mají něco jako ev.č. číslo, ale rozhodně se toto nerozšiřuje a byl to jen pokus......
www.cnds.cz /www.ustecketramvaje.com/
ICQ 222-729-231
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 14:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Evidenční čísla mají taky autobusy MHD v Třebíči a na Slovensku v Martině. Městské autobusy v Písku pak mají evidenční písmena.
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1117
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 15:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolegové potřebuji více informací o téhle SORce http://www.mhdopava.ic.cz/cpg135/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=5

Rok výroby ,výrobní číslo a tak podobně.
Třídní nepřítel nikdy nespí.

PŘES 570 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
ppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.93.68
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 07:35:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zda se mi to spis jako Karosa nez SORka:-))
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 11:21:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, máš tam chybu. Zobrazuje se Karosa
ICQ: 225-833-748
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1840
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 11:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak je to nějakým způsobem posunuté, včera mi to tam zobrazilo prototyp BN12, ale moc toho o ní nevím.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace