K-report
 

Archiv do 06.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Všeobecná autobusová diskuse » Staré archivy » Archiv do 06.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 20:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To abych se bál aby mě neukradli moji karosu pred renovaci
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1054
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 20:55:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyby tak Citelis/bus,ale C 734, to je vrchol.
Makrelu neumeješ.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac: Myslíš že by se našel nějaký autodopravce, co by si dovolil provozovat, asi na papíry zrušených, kradené autobusy?
Nebo že by je kradl na náhradní díly pro svůj chátrající vozový park? Nějak se zdráhám věřit, že by se tu tyhle pirátské způsoby uskutečňovaly. To už bych spíš věřil, že je nějaká oganizovaná skupina vyváží na východ ale zase, proč by kradli staré autobusy?
www.fotodoprava.com
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Noo tak s tím chátrajícím vozovým parkem se nabízí jeden dopravce, který má zájem na účasti na lecjakých výběrových řízeních a nemá s čím jezdit... Náš milý JUDr.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1057
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:42:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

náš milý JuDr asi půjde brzo do.... ono i to co je velice na očích dělá lehce protizákonně, časem se dovíte co přesně.
Jinak Proč tak staré, protože jsou nejlehčí na údržbu
Makrelu neumeješ.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2194
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Mám podobný pocit, že se kradené busy odsuď vyvezou na východ krátce po krádeži. Proč by někdo kradl staré Karosy na ND, které se dají sehnat v každém závodě ČSAD zadarmo nebo za pár korun? To se mi moc nezdá. A nevěřím, že by si někdo troufl kradený bus v ČR dále provozovat, byť třeba se změnou nátěru a některých věcí.
Přeci jen autobus není autíčko, které se leckde zašije....
Předposlední ukradený autobus, strakonická C734 ST 51-70 zmizela ani né půl roku po celkové GO (nový rám, skelet..), takže to byl prakticky nový autobus. Takže se nekradou jen staré vraky.

A je mi divné, že ČSAD UH tak touží po opětovném nalezení. Chápu, že je to jejich majetek, ale přeci jen 16 let starých Karos C734 je k mání v ČR mraky a za pár stovek. Nebyl ten vůz taky po nějaké GO?
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

náš milý JuDr asi půjde brzo do....

On už tam je. Jenom si to pořád není schopen uvědomit.
www.fotodoprava.com
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:57:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale ono se to jenom zvětší aby si to uvědomil
Makrelu neumeješ.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 23:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Gromit jo jo 400 je ted v laufu v ČL.
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 273
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 06:06:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Jičíně taky jeden bus minulej tejden zmizel na AN. Akorát teda nevím jakej. V novinách psali autobus s modrým pruhem škoda 450 tis. Ale co to bylo zač nevím. Všechny modrý busy jezděj a na AN se přesnoc busy neodstavujou.
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Linejbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 15:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení přátelé,

Dovolte mi abych zareagoval na směšnou grotesku, kterou hraje město Ústí nad Labem s dopravcem ČSAD Česká Lípa a firmou Dopravní podnik Ústeckého kraje. Celkem by mě zajímalo o co magistrátu jde. Jestli o to, aby nemuselo platit milionové dluhy, nebo aby schovalo nějakou svou nekalou hru. Ono totiž běžnému občanu nemůže hned dojít jak to je. Musí malinko zjišťovat. A tak jsem také i já zjišťoval. Včera primátor města pan Gandalovič prohlásil, že DP Ústeckého Kraje je drahý a proto výběrové řízení vyhrála firma ČSAD Česká Lípa. To je celkem pochopitelné a nebylo by na tom nic tak zlého. Ale jak je možné, že obě firmy vznikly rozdělením přepravního kolosu ČSAD BUS, dodnes mají stejné sídlo, ve stejném domě a téměř ve stejných dveřích. Jak je možné, že předsedou představenstva je u obou firem Ing. Michal Jergl? Není to všechno nějak divné. Podle výpisů z OR je zřetelné, že obě firmy jsou si opravdu hodně blízké . Jediný rozdíl je, že DP Ústeckého kraje je firma s větším složením.
Proto se ptám co na nás pan Gandalovič hraje za špinavou hru. Kde si dovoluje brát právo omezovat dopravu a objednávat, nebo rušit dopravu bez řádného zajištění náhradního dopravce (mimochodem ze stejného místa podnikání a shodnou částí managmentu). Myslím si, že pan Gandalovič by se měl zajímat o to, kde udělal chybu a mohl by toto mediím vysvětlit. Já nejsme novinář a ani tak nepíši, ale Vážně by mě zajímalo, co za tím vším je. Stačí si najet na stránky obou dopravců najdete jejich odkazy na www.csadbus.cz a jsou nejen stejné jako vejce vejci, ale na www.justice.cz si podle názvů můžete zjistit kdo je v představenstvech a dozorčích radách firem ČSAD Česká Lípa, DP Ústeckého kraje, nebo BUS.COM a.s.


Pane Gandalovič, všichni budeme rádi, když nám toto vysvětlíte.


Jsem s pozdravem

Josef Šeleta, cestující
Linejbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 15:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.mujweb.cz/www/adpraha/usti.htm Zde naleznete mé informace k situaci na Ústeckém kraji ohledně dopravy a zjištěné informace. Šeleta
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 15:49:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šeleta: ještě jednou prosím, nedávej ty lživé příspěvky do více jak jedné diskuse. Hovoří se o tom v sekci "Dopravci a linky". Tam je také výzva k omluvě, neboť v tom příspěvku je tolik lží, že se onomu požadavku nedivím.
Linejbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 17:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle tebe lži? Měl bys studovata možná bys věděl více. Já mám i infomracím poměrně blízko, možná jsme napsal několik nepřesností, připouštím a za ty se omlouvám, ale bylo by fakj¨jn, když si podstatné nejdeš sám na internetu, je tam toho dosta možná se budeš sám divit!.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 17:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ptám se znova i zde, jelikož deěčínská diskuse je málo pročítaná: co má pan Gandalovič a magistrát v Ústí s problémem proboha společného?
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1569
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 17:38:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předposlední ukradený autobus, strakonická C734 ST 51-70
No pokud to dobře sleduji, tak předposlední ukradený bus byla Spojbusí B732 č.1427, která byla po GO v roce 2003.
Takže se krade všechno.....
Už je po všem, už o tom můžu mluvit....
P.S. A hlavně to nikomu neříkejte.....
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 18:18:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

oni jsou ty lži i tady jo?ad ústečák nic nemá společného to jen jakýsi Šeleta neví o čem je řeč a pořád do toho tahá město._Už se probud nestojíš na zastávce a nešiř tu kravinu.Kolikrát ti máme ještě říkat,že dopravní podnik Ústi n/l a dopravní podnik ústeckého kraje je jako jablka a hrušky!!!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 704
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 18:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já bych jen doplnil, jako blondýnka a brunetka. I když obě jsou ve výsledku k
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou."
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 18:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel jak jsem si měl možnost ověřit tak DPÚK a.s. co provozuje linkovou dopravu je skutečně těmi co se rozčílí dříve než si dočtou či poslechnou do konce fakta zaměňován s DPmÚ a.s. co provozuje městskou dopravu.
Jak mi dosud bylo jedno jaká si bývalé ČSAD Bus vybralo nová jména tak nyní musím dát za pravdu argumentu, že název DP Ústeckého kraje je skutečně matoucí.
Co je zarážející, že ten pan Šeleta si neplete jen jména dopravců, ale i jména osob, které v tom jsou zainteresovány. Je prostě "mimo" ...
Vaše názory se nám nelíbí, za trest vám omezíme naše služby. Váš "ekologický" dopravce.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 705
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 18:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám radši hrušky, než jabka
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou."
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já raděj brunety, než hrušky!!!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24515
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A švestičky ze zahrádky by nebyly?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 707
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já raději taky ty černovlásky a hrušky!!!!!!. Švestky nejím
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 19:56:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi příští středu bude v ekonomice ČT24 seriál o automobilovém průmyslu. Možná tam bude reportáž z Karosy nebo Soru. Tak se dívejte.
ICQ: 225-833-748
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24516
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 20:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švestky nejím

...a co zrzky? :-) Nebo aspoň tekutá poloha? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 20:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tekutá zrzka pivní, kromě budvárku, můžu všechno
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24518
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 20:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tekutá poloha

Už mi hrabe -> přelepte na tekutou podobu, či skupenství.

Vajgl už nám ale dlouho žádnou nepředvedl... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 20:21:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano ano, vajgl skutečně v odpovídající diskuze, již dlouho nepublikoval žádný kvalitní materiálek. Měly bychom jej popohnat k odpovědnosti
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24519
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 20:50:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by se naplnilo heslo z jeho podpisu?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1570
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 21:13:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud to dobře sleduji, tak předposlední ukradený bus byla Spojbusí B732 č.1427
Tak to sleduji špatně, neboť jsem byl upozorněn, že tento vůz byl nakonec nalezen v Příbrami. Omlouvám se za mystifikaci.

(Příspěvek byl editován uživatelem vencabocku.)
Už je po všem, už o tom můžu mluvit....
P.S. A hlavně to nikomu neříkejte.....
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 21:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska byl proveden námátkový průzkum mezi kolegy z k.rep. a bylo zjištěno a tady i potvrzeno,že:Všicni myslí jen na dvě věco za prvé hlavně na ženský a pak na chlast.
A jak jsem dneska již několikrát slyšel Já bych souložil až bych brečel,inu horké počasí nás začiná ovlivňovat v globálním měřítku
Třídní nepřítel nikdy nespí.

PŘES 570 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2197
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 22:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: To je tak trochu mimo téma, ne?
Ale jinak veskrze souhlas, sice není nějak extra horko, ale po městě se pohybující objekty (nemyslím tím autobusy ani trolejbusy) čím dál častěji odvádějí pozornost od řízení mého vozidla více než nějaký bodový systém a dodržování rychlosti.

Martin: Nebo aspoň tekutá poloha? - to si spojil obě výše uvedené věci do jednoho... A nevykecávej se z toho, stejně Ti to nikdo neuvěří. Je vidět na co myslíš.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 22:30:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych zavedl i bodovej systém pro chodce, resp. chodkyně. A místo bodů by se jim na místě odebíraly kusy oblečení
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 22:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom případě jsem pro velmi přísné postihy
Už je po všem, už o tom můžu mluvit....
P.S. A hlavně to nikomu neříkejte.....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24521
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 22:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzdávám se. Jako by nestačilo, že jsem odpoledne málem zlikvidoval zastávkový označník (u nádraží, ten pro jedničku na Rudolfov...), nějak se mi postavil do cesty...

Ale ještě je to se mnou dobrý, vloni jsem tam snad třikrát nabral trolejbusový sloup, od té doby radši už do busu nikomu za chůze nemávám, ten beton je fakt nějakej kvalitní...

A už radši zpátky k tématu, tohle zase směřuje kamsi docela jinam...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 06:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám v podstatě "body" rád... Na ulicích se jich pohybuje tolik. Ta moja to tu nečte...

A už ukončeme to letní sténání, neboť se ochlazuje a bude žádoucí spíše ta hruška, meruňka, či nejlépe hujerovka.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 8-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 08:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jpribil: Zda ona ukradená uherskobrodská C734 byla po generálce nemohu říct, protože o brodských busech přehled nemám, jen sporadicky o těch co jezdí do/přes Hradiště. Ani si nevzpomínám, že bych tu UHA 05-10 vůbec někdy viděl. Proč mají zájem o nalezení? Protože jsou z toho na větvi a nikdy se s tím nesetkali :-)) Třeba jim jde hlavně o navrácení pokladny (EM Test), která je možná dražší než celý bus
ICQ: 155-617-186
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 10:07:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub: A nebo ten vůz měli kradený a teď se naštvali, že jim ho ukradl někdo jiný.
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 447
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 12:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No když už jsme u těch poloh, tak sem jel dneska z Hradiště a v Kunovicích na zhlaví upozorňovala průvodčí zácvikářku, že pojedem do odbočky. Se zácvikářskou to zamávalo a průvodčí jen řekla: "Jó, ve vlaku se musí umět roztahovat nohy..."

Holt to chce cvik mět správnou polohu ve vlaku na zhlaví
Prográmky pro BAHN
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 16:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus: Středa, 02. srpna 2006 - 21:51:34
Dovolím si oponovat. Je tu několik diskutujáících, sám některé znám, které některá z uved. možností nezajímátakže bych spíš napsal-většina
Makrelu neumeješ.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3210
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 20:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9Tr: Ty jsi se dneska nějak rozjel...
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1080
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 20:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to víš, sedla můza a rozchodily se 10 a 11 stupeň, takže shuntujeme o 106
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24548
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 00:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, ochladilo se, je „pouhých” 24,3°C (dle oblečení některých asi opravdu nastala aktická zima... ), tak zchlaďme už i hormony
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 10:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: Aj to je možné
ICQ: 155-617-186
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3214
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 11:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: No teď je v Ostravě 17°C, takže asi umrzneme.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 15:24:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ovák: No, be Zlíně je 15°C, takže valím do Ostravy :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 719
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 18:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle kamer na štontech v Brně je taková zima, že baby só tak zahalený, že čovek neví, estli je to baba nebo chlap.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 22:03:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mobilní prodejna jízdenek v Praze Na Knížecí. A dokonce s botičkou .
 
www.fotodoprava.com
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 22:26:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: poslal bys mi prosím Tě na e-mail pod nickem fotku B741.1918 DPmHK ev.č.230 co máš na stránkách v původní velikosti. Díky moc.
Moje WWW stránky:
http://simtr.unas.cz
http://trolleybus.xf.cz/
Všechny SORky, Karosy C955/AXER/LC956/C744 forever - Máte-li někdo jejich fotky
prosím pošlete je na e-mail pod nickem. Děkuju
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 22:49:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuba: Jo jo, zítra pošlu.
www.fotodoprava.com
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 23:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Koukám, že úpadek Eurolines v Čechách začíná. SA jim začala dělat problémy na mezinárodních linkách a oni, místo aby se snažili dělat něco proti tomu, šetří už i na takových věcech jako je vjezd na AN Florenc. Sice pro náhradu - AN Na Knížecí - vymysleli velkolepý název Eurolines Terminal Praha, ale jestli veškeré jeho Eurolines vybavení je tahle maringotka, tak potěš pánbůh. Zdá se, že to s nimi jde z kopce.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 23:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Zatím jezdí převážná většina spojů Eurolines z Florence ale možná je to jen otázka krátkého času, kdy se začnou více přesunovat na Knížecí.
www.fotodoprava.com
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1286
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 23:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně, tohle je první fáze... Pro nástup zajedou ještě i na ten Florenc, ale příjezdy jsou u většiny linek již jen na AN Na Knížecí. Je zřejmé, co bude následovat - zcela opustí Florenc. Ale jestli jsem to správně pochopil, tak se tohle všechno týká jen linek firmy SODELI CZ, zatímco u BEI vše zůstává (zatím) při starém.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 01:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD JENDA obecně vzato,ale proč se na florenc nejezdí?služby pro dopravce nic moc,pro cestující totéž,cena to ani nemluvím.Tak je pro ně lepší využívat okolních nádraží.O pražských zácpách ani nemluvě.
Nádraží je zanedbané a moc neláká.Je fakt že knížecí na tom není lépe.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 09:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Florenc by skutečně potřeboval zásadní rekonstrukci. Už se o tom nejednou mluvilo ale skutek pořád nikde.

Na Knížecí je ovšem autobusák vhodný tak akorát pro MHD. Tam není zázemí pro cestující vůbec žádné (čekárna, informace, záchody pouze v metru atd...) Zličín taky není nic moc, Holešovice mají vedle sebe aspoň slušně vybavené nádraží ČD, nejlíp z toho asi vychází Č.Most.

Ale tak jako tak, ty okrajové autobusáky stejně nenahradí jedno cetrální nádraží, tedy Florenc, přinejmenším na dálkových linkách. Pro cestující, kteří třeba po příjezdu na Č. Most potřebují přestoupit na bus jedoucí z Holešovic a neznají to v Praze, to není příjemné.
www.fotodoprava.com
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 13:06:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Gromit máš v podstatě pravdu.Z knížecí jsem parkrát jel a není to tam pěkné.Snad ten Černý Most je vcelku nejlepší.Zličín by po úpravách mohl být k světu.Divím se že Praha za ty léta neinvestovala do kvalitního nádraží.(Jsou na tom města i hůř Hradec)
Nevím kolik je ted za vjezd na Florenc,ale bývalo před pár lety 200,což tedy je za nic co nabízejí hodně.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2385
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 20:44:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak město nemá příliš zájem na tom, aby na Florenci vůbec autobusové nádraží bylo.

(Jinak mohu mít prosbu pro ty, kteří se chystají na ÚAN fotit? Sám nefotím, ale - z ryze soukromých důvodů - by se mi hodilo několik fotek rekonstrukce/přestavby Hudebního divadla (HDK). Pokud se někdo najde, má u mě nějaký drink. Díky moc předem!)
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."
Honza, Brno
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.36.31
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 13:08:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo zkušenost s tím, kdy a jakým způsobem se přenastavují hodiny tachografu při změně ze zimního času na letní a obráceně?

Existuje k tomu nějký předpis nebo pokyn?

Díky a hezký den.
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 22:33:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takový zvláštní dotaz: Dá se autobus Citybus/Citelis přestavět na trolejbus? Vím, že je to blbý dotaz, ale...
Kresteš Jan
___________
http://www.22.wz.cz - NAVŠTIVTE
S T3 na věčné časy a nikdy jinak!
LUK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 87.197.170.108
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 23:17:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kresta: a trolejbus Škoda Irisbus 24 Tr / 25 Tr je podle tebe co?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace