K-report
 

Archiv do 29.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD ve Zlíně (trolejbusy, autobusy) » Staré archivy » Archiv do 29.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 10:02:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidič II.: Naprosto souhlasím. Akorát mě trošku mrzí, že nevím, kdo jste.
Zlínský spolek přátel trolejbusové dopravy - http://www.zsptd.net
Každý všední den nové informace ze světa MHD z celé ČR!
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 12:23:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kurňa jestli jsou šotouši u zlínských řidičů takhle "populární" tak začínám mít strach aby mi někdo na konečné nerozbil hubu až si budu fotit trajfl.
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 14:10:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rsnake:Taky se toho obávám že dostanu vynadané.Jednou sme s kámošem fotili trajfly a řidič na nás ukázal pěstí(mám to ai na fotce,ale nebudu to zveřejnovat).Prostě nás "šotouše" začali řidiči házet do jednoho pytle
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 17:52:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad řidič: Ne, já pochybení řidičů nevyhledávám, jenom jsem to v poslední době začal pozorovat, abych věděl, jak to chodí. Znovu opakuji, že jsem nikdy nic na dispečink nehlásil (ikdyž už jsem k tomu byl nabádán) a tohle byla moje první stížnost. Jestli z tady toho někdo vyvozuje závěry nevím, nikdy jsem to nezjišťoval. Ale ono je asi lepší to hlásit na dispečink...kromě zaručeného "úspěchu" (všimněte si uvozovek) mi taky nikdo nebude nadávat.


Ad Richard: Sorry, ale já, proto, že jsem byl zavřený v tom autobuse jsem nemohl dojít tak, aby mi neujel. A noviny si taky s chutí rád přečtu, ale ono to jde celkem blbě, když leje (nemyslím tím mrholení, jako třeba dneska ráno)

Ad Šari: Což o to, já mám zachycený i prostředníček :-)

Ale tuto svoji fotku (cca dva měsíce starou, na lince 32) jsem zatím nikde neviděl, takže to s tím bonzováním až tak horké nebude
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Irisbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 19:41:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všichni No musím uznat, že jste se tu hezky rozvášnili, ale 100% musím souhlasit s řidič II ale zase na druhou stranu se velmi musím zastat Trollina15 a Zlin24Tr -- ono někteří řidiči by si měli uvědomit, že na konečných popř. v provozu nefotíme je (abychom bonzovali), ale trbusy popř. abusy.
Plně zároveň souhlasím s Trollinem15 -- za dobu co zde přispívám, jsem se zde s bonzáctvím NESETKAL!!!!


Jak zde padlo již několikrát - je to o toleranci.
Vy prosím tolerujte naše hobby a my budeme tolerantnější k vaši fyzicky i psychicky namáhavé práci.

Děkuji
ICQ: 190-163-796
www.zsptd.net
Pavel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 19:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k těm stížnostem: Kdysi se v DSZO objevila stížnost nějakého ?. ?., který využil ke svému dlouhému dopisu fotografie z jednoho webu o MHD. Myslím, že řidiči nezkoumají, a je jim jedno, jestli tu stížnost psal přímo administrátor webu (jakože věřím že ne), nebo někdo jiný. A samozřejmě vidí web o trolejbusech, tak může být některými spojován i s námi. A pak jsou všichni šotouši bonzáci. Ale za to bych nevinil řidiče, ale chybu bych viděl tam, že ty fotky nikdy neměly být zveřejněny!
A K-Report vše jenom přiostřuje. S prominutím kolikrát hloupé dohady o hov*nu, které jenom přiostřují vztahy mezi DSZO, ZSPTD a ostatními příznivci MHD.

Rsnake, Šari: Kéž by ta facka, až příjde, dopadla na správnou tvář.
Zlínský spolek přátel trolejbusové dopravy - http://www.zsptd.net
Každý všední den nové informace ze světa MHD z celé ČR!
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 21:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel: No myslím, že to, co jsi napsal Rsnakeovi a Šarimu, tě mělo postihnout.
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100 AND MY TRABANT 601 S.
Pavel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 21:24:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sanos312: Já nemyslel, že by po hubě měli dostat zrovna ti dva. Možná to bylo blbě napsané. A nevidím důvod, proč by to mělo postihovat mě. Adepti jsou úplně jiní a výše mnohokrát zmiňovaní. Doufám, že ostatní pochopili.

(Příspěvek byl editován uživatelem Pavel.)
Zlínský spolek přátel trolejbusové dopravy - http://www.zsptd.net
Každý všední den nové informace ze světa MHD z celé ČR!
Řidič MHD III
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.183.117
Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 23:08:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel: Rsnake, Šari: Kéž by ta facka, až příjde, dopadla na správnou tvář.(je to sakra blbě napsané)
Obecně není ZSPTD mezi řidiči oblíbené,celý váš spolek je považován za klub puberťáků kteří neví co chtějí a vůbec nerozumí dopravě(nemyslete si že když máte stovky fotek trolejbusu tak o MHD něco víte).Nevím jak chcete vycházet s řidiči,když na ně sprostě bonzujete.Zajímalo by mě zda vy jste na svých pracovištích tak dokonalí.Běhat po městě a hledat drobné chyby na řidičích umí i malé dítě (např.čekat až řidič při velkém zpoždění zapomene otočit jednu ceduli a ihned to nafotit a poslat na DSZO).Máte být právem na co hrdí.Doufám že až ta facka přiletí(snad to bude brzy)tak trefí zamindrákovaného zoufalce který umí pouze žalovat.
Pokud je tohle náplň práce Vašeho spolku tak Vás upřímně lituji.
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 08:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, mě už ta "skoro" hádka přestává bavit... Znám hodně řidičů z DSZO, ale jediný si u mě stěžuje, že bonzujeme, ostatní řidiči chápou. A ten jeden proto, že se o svou práci bojí>>i on dneska už chápe, že to máme jako koníček a ne jako hledání chyb... Někdo fotí auta, jiný kombajny, vlaky a trolejbusy jako já (fotím ale všecko co se hýbe). To by si na mě pak mohli stěžovat i kamarádi z JZD, že je fotím na poli. A to, že je někdo v nějakém sdružení neznamená, že jen fotí a fotí... Ale aktivně se o svůj koníček zajímá, ale také neustále shání informace třeba od Autobusu SoR po tramvaje ŠKoda přes vlaky a ještě například Metro (viz. celé toto fórum i mimo Zlín)!

Doufám že až ta facka přiletí(snad to bude brzy)
Tak to bych si asi poprvé v životě stěžoval!!! Na to nemá nikdo ani to nejmenší právo. Nedej Bože, kdyby chtěl něco udělat s fotoaparátem, to bych se asi neznal...

Jinak prosím, prosím konec diskuze tohoto druhu... protože poslední příspěvky k věci byli od Šariho (videa z Vilniusu)

(Příspěvek byl editován uživatelem Patrice.)
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 08:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Irisbus:Plně s tebou souhlasím.Já si fotím co je to za vůz a kde je nasazený a nákém zajímavém fotomístě a jestli řidič přejede +-1metr označník nebo estli nedal pravou směrovku - to je mi s prominutím u .Mě / nás/ zajímá VŮZ a ne ŘIDIČ!Už to prosím pochopte!

Ad Patrice:Přesne - konec této diskuze
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Pavel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 08:56:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řidič MHD III.: Tak s takovým názorem na spolek jsem se ještě u žádného z řidičů nesetkal. Ale na obhajobu řidičů i spolku bylo už výše řečeno dost.
I já mám zodpovědnost v práci a chyby si taktéž nemůžu dovolit. A zcela na rovinu, mě osobně je úplně jedno, jaký máte kde transparent. A věřte, že nemám ani ty hromady fotek.
Zlínský spolek přátel trolejbusové dopravy - http://www.zsptd.net
Každý všední den nové informace ze světa MHD z celé ČR!
cestujici
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.240.91
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 16:12:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ridic III: ZSPTD je sdruzeni se zamerenim na MHD. Je tu spousta zajemcu a historii i soucasnost provozu, kde nekteri vi mnohem vic o voze, nez ridic ktery za tim sedi kazdy den. Myslim technicke udaje...
Nechci se Vas nejak dotknout, ale bonzaky mate hlavne mezi sebou...

Ta facka byla nejspis smerovana na dva "nejchytrejsi" prispevovatele a vseznalky Zlin_24tr a Trollino15. Panove D.K. a V.C. uz to prehani a meli by se nad sebou zamyslet. Ale asi toho maji ted dost...
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 16:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm to je opravdu pěkné.Už tu byl řidič,cestující,ředitel....kdo bude další??údržbář?dispečer?
Nechcete se na to tady už vy*rat???Přestává mě to bavit
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Pavel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 16:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

šari: tady tu debatu začali ti, co už se raději odmlčeli. já jsem reagoval tolikrát jen z toho důvodu, že tady nenechám špinit organizaci, kterou jsem spoluvytvořil a lidi, kteří v té organizaci jsou a nezaslouží si to. toť vše. jinak jak sis jistě všiml, běžné sem nepíši.

a k těm fackám ještě naposled. skutečně nebyly myšleny na tebe ani RSsnakea. omlouvám se, pokud jste to tak pochopili.
Zlínský spolek přátel trolejbusové dopravy - http://www.zsptd.net
Každý všední den nové informace ze světa MHD z celé ČR!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24865
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 20:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, chvíli to tu nikdo nehlídá a hned taková mela...

Nechcete se radši sejít někde u piva/limonády/etc. (třeba trolejbusu :-)) a vyříkat si to z očí do očí? Věřím, že byste společnou řeč nakonec našly a na žádné násilí by nedošlo.

A hlavně se už prosím vraťte ke slušné a věcné diskusi, nebo radši nepište vůbec nic, tohle nikam nevede a poškozuje zájmy všech...
Děkuji.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1166
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 21:02:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si to nemůžu odpustit.
Hurá už se konečně poperete já to říkám už skoro rok ,že u vás poteče krev,to bude,už a byto bylo.
Trollino 15:tu mu dávám nějaké to kolo navíc.
Já vám to říka l,že vás zatáhnou do nejodléhléjšího koutu vozovny a budou pěsti ve tmě.
Třídní nepřítel nikdy nespí.

PŘES 590 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 21:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se teda trochu odmlčel a to hlavně z toho důvodu, že občas pracuju a hlavně že tahle diskuse se zvrhla trochu jiným směrem něž by asi měla a nechceme snad aby se nějaké spory vnášely i do další spolupráce ZSPTD a DP či řidičů.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1136
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 22:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin_24Tr - Rozumy všeho druhu:-)). Všechno umím, všechno znám - moje heslo . Já už sem prostě takový, ti co mě znají vědí že se do všeho se.... teda "montuju":-).
Na takové výtky proti osobám /proti mě/ slouží kontakty pod čarou /email, ICQ/.

A ještě bych se chtěl zeptat - když cestující, invalida poruší článek 6, přepravního řádu (Cestující na vozíku pro invalidy, přepravující se ve vozidle MHD vybavené zádržným bezpečnostním systémem (bezpečnostním pásem), je povinen být za jízdy připoután.). Kdo ho postihne, nebo napomene, když ne řidič? Hrozí mu nějaká sankce? Co sem zatím viděl vozíčkáře v CB/24,25Tr - nebyli přpoutáni ani řidič je k tomu nevyzval... A osobně si ani nedokážu představit "zašněrovaný" vozík.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 22:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlín 24: Co se týká bezpečnostních pásů tak by mně zajímalo jestli nehrozí řidiči podle nových předpisů i "body" když je cestující nepřipoután ?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24873
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 02:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týká bezpečnostních pásů tak by mně zajímalo jestli nehrozí řidiči podle nových předpisů i "body" když je cestující nepřipoután ?

To snad ani omylem, i v zodpovídá každý za připoutání sebe samého. Zodpovědnost je přebírána akorát za nezletilé (na rodiče).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 16:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem zaslech že 17.srpna jak bude na náměstí akce moravskoslezského peněžního ústavu, že tam bude vastavená 362ka která má raklamu na ten ústav. Tak jsem zvědavý jak to bude vypadat.
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1138
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 20:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rsnake: Asi takhle. /z 10.6.2004/
 

Richard: Body určitě ne, ale spíš to že by tě měl aspoň vyzvat, upozornit k připoutání /což sem zatím neviděl/. Nebo aspoň nějakou cedulku/nálepku, na toto upozorňující...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1212
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 20:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můj poseldní příspěvek na toto téma:

Ad Pavel: Mlčel jsem, bo jsem byl v Plzni

Nejdříve k fotkám(aspoň u mě v PC). Pár desítek jich tu je...a když je třídím do složek podle ev.č. tak nemám čas vůbec studovat kde a jaký transparent je/není apod. Na fotce není vidět zpoždění. Většinou ji otevřu, mrknu na ev.č., které poté vložím do názvu fotky. Pokud fotky nějak podrobně studuju, tak většinou až po vyřazení, když už všechny (ne)možné přestupky jsou dávno pasé. Tímto způsobem mi prochází pod rukama 99% fotek(vyjímku tvoří ty, co jsou focené na zvlášť hezkém místě nebo ty, kde nějaký nedostatek bije do očí (chybí přední dekl apod.)).

Ad Cestující apod.: Jak bych se měl klidnit?? Zvláštní je, že když celkem často kritizuji DSZO, tak všeci přitakají, jak je DSZO špatná organizace. A přitom dispečeři, technici JŘ apod. taky dělají svoji práci a chyby si dovolit nemůžou. Ale jenom, když se odvážím JEDNOU hlesnout proti vládcům vozidel, tak okamžitě vlna kritiky, že ničemu nerozumím(což je dost možné, ale vysvětlete mi, proč mi nikdo neřekne, že tomu nerozumím při jiné diskuzi). To, že řidiči májí velice zodpovědnou práci já beru (a někde jsem to i povrdil), ta 350 mi ale přišla jako drzost. Použiji větu kamaráda:"je to kuwa naše hobby a pokud bych chtěl bonzovat, tak mojí vinou už přišlo o práci několik desítek šoférů". Ano, je to tak a snažil jsem se to několikrát vysvětlit v minulých příspěvcích.
ZSPTD do toho nemusíte vůbec míchat...já jsem vše psal sám za sebe.

.
(tečka)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 21:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24Tr: Jo tak ono to tam už kdysi bylo... :-) To jsem nevěděl. No tak to bude zasejc :-D
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 22:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten NPÚ tam má mít nějakou velkou kalbu, ne? Myslím, že Illegal Banda s dědou tam má být apod. Tuším, že při příležitosti 10 let NPÚ nebo tak něco
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 08:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu DSZO už jsou informace ohledně - výluky BARUM Rally, bude to velmi podobné jako minulý rok...
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 09:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15:jj má to být náká mega akce.Jo a bude tam ai VAŠEK S EVOU(Jen bílou orchidej...)
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



cestujici
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.240.91
Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 11:24:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Ano, podle meho nazoru jste pouze pubertalni ditko, ktere tomu rozumi jak hurvinek valce. Cetl jste si nekdy ty prispevky po sobe? Predpokladam, ze jste nas chtel asi pobavit, dobre beru to. Az vy jednou budete sedet za volantem, at uz auta (pokud vubec budete) tak si mozna uvedomite vsechny nalezitosti a situaci provozu. Ted jste jen frajirek, co si vzdycky jsou prdelku vezl. Navic, jak tu ctu, jediny kdo DSZO hani, jste vy a pan D.K. ... Dejte se uz dohromady, ano? Jak pan D.K rekl, pouzijte jeho ICQ a povidejte si pres nej, nebo nekde u piva, ale vy asi zletily jeste nebudete, ze?
cestujici
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.240.91
Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 11:27:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: ehm, NPÚ nebo MPÚ?? Takova chyba od fanouska, ktery vi kde na jakem voze je reklama... no toto...
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 11:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já myslel, že tohle skončilo??
prosím M.Z. o KONEC!!!
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Karbonyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 11-2003


Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 13:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rok 2004

 
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 20:05:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Patrice už to končí...

Ad cestující: ICQ pouříváme. A když řeknu nějakou výtku (zpravidla na adresu DSZO) a někdo mi vysvětlí, proč to tak je, tak pochopím a ustoupím (nebo navrhnu nějakou jinou alternativu, kde doufám, že mi opět někdo řekne, proč to jde/nejde). To je základ diskuze, že řeknu svůj názor. Stěžování u piva je mi na nic, tam s tím já ani Zlín_24Tr nic neuděláme.
To, že mají řidiči těžké povolání jsem pochopil, nicméně za tou 350 si stojím.
Jestli je to MPÚ nebo NPÚ je mi srdečně u pr****, všichni kromě tebe to pochopili.
Jestli jsem nebo nejsem zletilí si určitě zjistíš. Buď ti to řekne pavel, nebo máš databázi členů, kde (asi) ještě jsem

Ad Patrice: No nazdar...
Ad Šari: Už slyšíííím zvoony :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 20:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidávám fotky z dnešní akce konané MPÚ:

 
 
 

A přidám jeden bonusek - ty hostesky to pomáhali nám hlídat
 
 

A eště neco z aktuálních prací na koneční JS Středová
 
 
 
 
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 20:25:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad šari: Ty hostesky to ale nějak nebavilo :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1147
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 20:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak sem tam tu 362 viděl, tak sem si představoval kdyby jezdily Tr na nám. Míru:-).
 

PS: To tu středovou eště furt rýpou? Tam něco betonovali, nebo co jim to tak dlúho trvá?
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1219
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 20:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zlín_24Tr: Už to v podstět mají. Chybí označník(normální) a nějaké dlaždice na oblouky. to je více méně vše. Ale možní ještě budou dělat výstupní
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 21:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Trollino_15:Jaké zvony?.Já nic
Ano nástupní je již skoro hotová.Výstupní podle mě(ostrúvek) nebudou dělat nový - ikdyž bylo by za potřebí - tam enom ted dělají sjezd pro kočárky...
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 21:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad šari: Třeba ten ostrůvek bude následovat...
A ty neznáš písničku od E&V Už slyším zvony? :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24912
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 21:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrice:
Nemůžu tu neustále viset a hlídat každý nový příspěvek...

Trollino:
Tímto to považuji za skončené. Bohužel to asi nikam nevede, jinak by se to snad ještě nějak přežít dalo. Případné pokračování z jakékoliv strany bude potlačeno.

Klidně si v tom pokračujte, ale jinde. Díky!
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 21:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Trollino_15:jo aháááá od Evy a Vaška jo?No myslím že sem ji tam dneska slyšel...ale jinak ju neznám.
S tím peronem už cosi dělali.Kousek ho odsbíjeli a položili sešikmené patníky.Jinak to nevypadá že by pokračovali v přestavbě.
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1156
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 20:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes víkend zajišťuje DSZO dopravu na Trnkobraní /Lípa - Slušovice/... Dnes tam byl celkem šrumec:-))
Vytáhli do "boje" všechny K700, i když 655 museli pak nahradit 656.
 
 
PS: Na zadním je jenom trnka:-).
Tak sem /sme/ to tam .
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 245
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 23:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vše podstatné popsal jíž Zlin_24tr.Doložím eště náké fotky

 
 
 
 
 
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 08:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šari: ta trnka nemá chybu
- 814 jsem pak viděl na noční službě na Jižních Svazích...
- konečně spravují ten záliv na České (směr Kocanda), zastavuje se přechodně na mostě...
- jak to vůbec vypadá s tou GO u 360?? na DOD byla skoro už hotová a je srpen a furt nic
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 19. srpna 2006 - 22:51:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doplním fotku z České:
 
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Novinář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.148.72
Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 10:41:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tip pro zlínské šotouše:
Není to sice přímo o trolejbusech a MHD, přesto by to mohlo některé fanoušky zajímat. V sobotu 26. srpna odpoledne bude konstruktér úzkorozchodné drezíny Ing. Josef Němeček vozit zájemce drezínou na svém zkušebním úseku trati na kopci nad Březnicí (lokalita Horní Paseky; jen několik set metrů západně od známé kamenné mohyly, která připomíná tragédie druhé světové války). Koho to zajímá, přijďte se svézt nebo udělat fotky.
Více o drezíně a zkušební trati nad Březnicí se dočtete na adrese http://web.telecom.cz/cekota/Drezina.htm (článek z MFD v r. 2004).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25054
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 01:17:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, ale napsal jsem to snad jasně.
Příspěvky byly přesunuty do tématu "Volná dopravní diskuse", kde klidně pokračujte, nikoho tam tím obtěžovat nebudete.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25055
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 01:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od Trollina pro Novináře (příspěvek byl přesunut, tak aby to zde nechybělo...):

Ad novinář....doporučuju diskuzi trať 330/331 v železniční části, tam to pravděpodobně najde větší uplatnění.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 20:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějak nám to tady upadlo, když už mě nikdo nekritizuje, tak doplním dnešní dva postřehy z MHD

Jednak na zastávky byly vylepeny plakáty oznamující výluku na Barumku
A na české přibyl "železný plot", na který se bude dávat nový povrch (stavební odborníci typu Zlín_24Tr jistě doplní nebo opraví, co to je)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1167
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 08:47:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Tož je teď taková "okurková sezóna".

Pokud myslíš tím plotem KARI síť /výztuž/, tak se bude betonovat...a eště chvilku se tam jezdit nebude.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 09:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky sem si ten jeden "plakát" vyptal eště než ho pověsili.A komu se nechce chodit na zastávku a na www stránky DSZO a kdo to nemá doma tak at sa podíva tu:
 
ŘADÍM SE MEZI ŠOTOUŠE!!!

E-MAIL:ckd.zlin@seznam.cz



Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1225
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 20:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska na české už i beton položili...
ale na středovou nějak kašlou.

Asi ty romy přesunuli na jinou stavbu :-O
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Irisbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 21:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No betonování nechejme na jiné diskuze. Ale doufám, že když už je dělají, tak že je upravily už pro bezbariérový provoz.

Zlin 24Tr Co jsi myslel okurkovou sezónou!! Máš málo šotoušení hodných akcí za poslední měsíc v regionu Zlína. Spíš se tu utla diskuze a není co psát.
ICQ: 190-163-796
www.zsptd.net
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 00:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Irisbus: Výška "schodu" je pořád stejná...

Jediná šotoakce bylo Open Air trnkobraní(železniční stavy známe z Masters of rock) a teď Barum + Vizovice. Jinak nic...
Já sem radši ujel do Nitry na úzkorozchodnou trať a pokud vím, tak i Zlín_24Tr má heslo "každý týden někam" (a do ****** to není :-O )
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 21:10:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: jací Romové já vždy říkal, že jsou to Cigáni.
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100 AND MY TRABANT 601 S.
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 05:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- výluka ohledně BARUM Rally v pátek byla stejně jako minulý rok dobře zorganizovaná a ani jsem neviděl žádné problémy... teda až na moc dobrou náladu některých podnapilých cestujících
- na lince 9 jezdíl včera ale i dnes jeden kloub. To bude jezdit pravidelně nebo je to jen kvůli mnoha akcím, které ve Zlíně jsou??
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1173
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 15:47:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrice: Já bych tu linku 9 viděl jako prevenci... možná bych jich bylo i víc - ale je garance NP.
Protože včera večerní - "návoz" na městskou RZ - 24Tr na lince 1 ani nepobrala cestujci /20:17 - Prštné, směr centrum/.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1233
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 20:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sanos: Aby mě zase někdo nenařkl, že jsem xenofobní nebo rasistický, proto.

Ad Patrice: Přes prázdniny jezdí vždy večer 2*24Tr+1*15Tr. Dneska ale místo 24Tr jedna 14Tr
Jo a studoval jsi třeba stav autobusáku nebo nádraží ČD? Tam to tak ideální nebylo.

Už podle toho, co popisuje 24Tr bych s dost divil, kdyby se kvůli nějakým akcím jako např. Barumka, Trnkobraní posilovala doprava.
Prostě to tak jezdí a zvykněte si....

A neví někdo, zda jezdila 9Tr?
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 00:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino15: 9Tr v neděli jezdila.
A myslel sem hlavně výluku ohledně DSZO, ne dopravce a ČD, tam jsem si akorát všiml, že ostatní dopravci vyhazovali lidi už na Náměstí práce a tak byl místy celý ten dlouhý záliv využitý nebo se na uvolnění zastávky dokonce i čekalo...
Plně podporuji ŠOTOUŠE
ICQ: 233-016-608
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1178
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 10:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrice: Nevím ale mám pocit že 9Tr už hodně "zevšedněla"...
DSZO by mělo nabídnout 9Tr na webu k pronájmu /na různé akce/, jak to dělají jiné DP.
A jak se dívám bude jezdit nadále každou neděli, ale není to tak jisté protože pod odkazy JŘ - aktuální i platný od 1.9. - je to samé. Tož su zmatené

Trollino_15: Odvoz z RZ probíhal bez problémů, vyslaly se posilové Trolejbusy a taky díky doprovodným akím po - se rozptýlilo i množství lidí...

No a ještě si neodpustím k JŘ. Proč používáme jako symbol NP zavináč?? Je to nepřehledné /ve zbylém lesu poznámek/ a taky tajuplné. Klasický vozíčkář by vypdal mnohem líp a každý by to pochopil.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace