K-report
 

Archiv do 22.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - Švarcova analýza » Archiv do 22.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 14:48:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo všechno se teda podílí na vznikání Seznamu?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4504
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 15:10:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možnájsem to špatně pochopil, ale včera (resp. možná už dneska) jsem Švarcovi poslal seznam vozů od pár dopravců z regionu, na které jsem si jen tak z hlavy vzpomněl. Pokud by tam měli být i další malí dopravci, můžu přispět dalšími vozy
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 16:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se pokusím během víkendu vytvořit tu databázi, tak se těšte

Jinak bude potřeba několik dobrovolníků, kteří tam ta data z Excelu nahážou

(Příspěvek byl editován uživatelem Twig.)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1334
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 17:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: Až to bude aktuální, tak se mi ozvi na ICQ nebo mail (vše v profilu), ohledně toho vkládání údajů. Rád pomůžu.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4532
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 18:36:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, Stanley se najednou hlásí k práci s excelem. To bylo dřív proseb, abych mu udělal projekt apod...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 18:54:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Pokud máš něco k dopravcům, kteří neprovozují pravidelnou dopravu nebo mají jen pár busů, tak sem s tím! O tyhle se zajímám nejvíce. Chystám se vytvořit adresář Dopravci neprovozující pravidelné linky.

Švarc: Posílal jsem ti mail.

Pokud jsem to dobře pochopil, chcete vytvořit databázi alá citybus.cz, tzn. současný Seznam bude běžet paralelně, resp. bude sloužit jako zdroj pro databázi?
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 20:16:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chystáme se vytvořit databázi všech dopravců a jejich vozů. Současný seznam na sweb.cz bude sloužit jako zdroj a posléze v té podobě zanikne, protože udržovat excelovské soubory je nesmyslné.

K těm dopracům neprovozujícím pravidelné linky -- není problém je zahrnout do databáze s nějakou poznámkou tak, aby se případně odlišily od těch ostatních.

Bobyk: To nebude práce s Excelem, to bude kopírování z Excelu do formuláře
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 20:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a jedna podstatná informace: bude mít kdokoliv právo do seznamu něco přidat/opravit/umazat? Přidat možná, ale to ostatní asi nee, takže by bylo třeba ustanovit skupinku lidí, kteří mohou do toho vrtat a přidělit jim heslo.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 20:43:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: No nevim, moc se mi to nepozdává.
Bude to pak teda databáze vozů, nebo dopravců?
V tuto chvíli máme na Seznamu dva typy - jeden je RZ-typ busu a druhý je Zlatovánek od švarce (obsahují detailní info o jednotlivých vozech) a další které připravuji. Mne by mrzelo, kdyby ten druhý typ zanikl.
Na přísunu dat se budu asi podílet jen v případě, kdy bude možné udržovat seznamy, které vytvořím.
Chápu, že toto je jen provizorní řešení, ale kdyby každý zapracoval ve "své" oblasti, myslím,že by to stačilo.
K přístupu do databáze: Prostě bude team autorů, který se myslím rýsuje. Ono zpracovat těch několik tisíc auťáků už dá i více lidem zabrat.
Prosím o reakce.

S pozdravem Atmák
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 20:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem se koněčně dostal k počítači.Seznamy doplním.Ten přístup-to mi je celkem fuk.Vidělo bych to zhruba na 5-7 lidí.A ostatní ať nám to posílaj na mail.

Atmák:Moje ICQ:282475468.Bývám tam většinou odpoledne tak do osmi večer a o víkendu skoro celý den.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 20:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Já můžu pracovat na Pardubickém kraji,trochu Hradeckej a od října taky Prahu a okolí.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 21:29:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Já to s tim ICQ přehnal, protože nedávno mi odešel disk a na současný nemám admin. přístup, takže nemůžu ICQ ani jiné věci nainstalovat. Od pátku do příští neděle tady stejně nejsem (Ukrajna a Rumunsko volá), takže do pátku budu pokračovat ve výrobě excelovských souborů u sebe na PC. S časem to je zlé, moc času do konce srpna doma nestrávím.

Zítra jedu na Pytlíka, odjezd z Pardubic 11.00 do Trhové Kamenice. Kdo chcete, můžete jet taky.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 435
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 21:51:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Ne, to si nerozumíme. Bude to databáze vozů i dopravců, kde u každého vozu bude možnost doplnit všechny údaje jako u Zlatovánka (a možná ještě víc, to promyslím) a mimo jiné taky dopravce, kterému vůz patří, z toho pak bude snadné vytvořit automatizovaně seznam dopravců s dalšími podrobnostmi a hlavně v tom půjde velmi snadno a efektivně vyhledávat.

K těm právům -- má smysl rozlišovat, kdo s čím může pracovat? Asi ne, takže prostě bude skupinka lidí, která může pracovat s celou databází bez ohledu na to, kterou část má na starosti.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 22:08:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: Už si rozumíme . Teď to zní dobře. Mně jde jen o to, abych si mohl na A4 vytisknout seznam busů toho kterého dopravce.
Co se týče rozdělení - jde jen o to, abych nevyplňoval údaje, které už někdo zadal. Přístup do celé databáze je samozřejmý. Rozdělení bude pouze per huba.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 22:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Samozřejmostí je ochrana duplicity, takže se nikomu nepodaří vložit dvakrát tentýž vůz.

Budeš si moct vytisknout seznam busů toho kterého dopravce, dokonce si budeš moct vytisknout třeba seznam všech C954E a k nim dopravce (s malým "d" )

(Příspěvek byl editován uživatelem Twig.)
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 22:41:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Super. A ještě jedna věc - pokud budu chtít upravit daný vůz - např. kdy byl naposledy spatřen, změna nátěru atd. - půjde to?

Takže hurá do práce!

S pozdravem váš kolega Amták
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 22:46:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Samozřejmě, vybraná skupinka lidí, tzv. správci, budou mít právo na úpravy a mazání údajů.

Zítra se na to vrhnu, nejhorší bude vymyslet strukturu databáze, to ostatní je trocha programátořiny, to už půjde rychle.

Ještě dotaz -- jak je to s podporou PHP a MySQL na tom sweb.cz? Že by to teoreticky mohlo zůstat na stejné adrese, jak je to teď...

(Příspěvek byl editován uživatelem Twig.)
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 22:49:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S tím programátořením já bohužel nedovedu pomoct, hodlám se spíše podílet na samotném obsahu databáze.
Švarci, si kdysi říkal, že máš i něco ze Slovenska...co konkrétně?
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 23:00:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě něco - ke svým evidencím připisuji i obecné informace o dopravci /platí u těch menších/, takže doufám, že to půjde také.

"Pozn. Stav k 28.10.2005
Bioexpres - Jozef Bitala, provozuje místní linku V.Kelčov-Makov-Turzovka-Čadca-Žilina, také dálkovou linku Turzovka-Žilina-Banská Bystrica-Zvolen-Dudince

BIOEXPRES, Jozef Bitala, Vyšný Kelčov 654, 023 55 Vysoká nad Kysucou, tel. 0908 907 270
"
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 23:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Ano, databáze dopravců se jménem, adresou a chlívkem na poznámky bude součástí.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 07:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: zatím díky za ochotu a plány. Rád budu taky něco doplňovat - prostě se v práci nudím.

Ta ochrana proti duplicitě bude potřeba, protože už teď je v těch seznamech něco dvakrát dokonce i v rámci jednoho dopravce.

Přidám jednoho dopravce ze Židlochovic:
http://www.portal.idos.cz/Data/pdf/L730510_051211_45464.pdf
má tento skvělý autobus
 
 
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 10:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Hezký, takže to má být představení vozu pro novou IDS linku 520?
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1049
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 11:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: To nevím, zda tento dopravce zůstane v systému. Mohl by, koupil by k tomu BUSE panely, označovače - to by bylo pěkné. Ovšem nejsem si jist, zda může nabídnout zálohový vůz?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 18:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Nějaký slovenský busy jsou na www.mestskadoprava.net.Tak sem něco přepsal.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 19:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sem do datábaze doplnil vozy,ktery my poslal Bobyk.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 19:41:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: Jo, o téhle stránce vím a chystal jsem se udělat to samé.
A ty něco máš?

Dnes jsem navštívil Trhovou Kamenici a Chrudimsko.

Ještě bych požádal Bobyka, ať pošle i ty malé dopravce.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 20:09:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:A co dobrý Bus Vysočina,co jezdilo?
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 21:19:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, za dnešek jsem spokojen, oproti minulým dnům (včera ta výluka Česká Kamenice - Jedlová a Litoměřice - Lovosice a Slovensko minulý víkend) to bylo dobrý, ještě ke všemu jsem měl i trochu štěstí.
Pytlík jezdil s 4x bastl, 1x turbo C734 (1E1 0331) a jediný atmos 1E1 0288. Jel jsem bastlem 2E0 7900 a tím atmosem a podle vydaných jízdenek mi vyplynulo, že jsou asi busy přiděleny řidičům (Brebera a Landsinger), takže jsem měl smůlu, že atmosférický řidič byl dnes v práci jen jeden. "Garáže" jsem našel velice snadno, avšak poměry od tvé poslední návštěvy se změnily - oplocení areálu je již téměř hotovo. Ptal jsem se Brebery, u koho si mám vyžádat povolení k prohlídce a on mi řekl, že majitel (Pytlík) je s busem na TK a že kdyby se dozvěděl, že tam někdo slídil, tak by je všechny vyrychtoval. Takže jsem fotil od plotu (což je z jiné strany než vjezdové problém, protože je to oplocené dost do šířky), ale ani mi to tolik nevadilo, teleobjektiv zvládne vše a RZ jsem si opsal. Trochu mě mrzí, že jsem se nedostal k té Ešce (již bez SPZ) a k tomu zelenému RTO. Ještě se zastavím u bastlů - mám pocit, že pátý stál v garáži, ale možná se nějaký vrátil mezitím z linky (nepoznamenal jsem si RZ, takže to poznám až z fota). Jeden atmos stál na "zvedácích", jeden bez SPZ na ND, "víňák" tam byl také. Neviděl jsem pouze Axera a LC736 (tedy asi na dálkových linkách). S atmosem jsem dojel do Hlinska, odtud vlakem do Slatiňan, kde jsem si 2 minuty počkal na mňamózního atmose C734 CR 60-05 Matějky (A.D. Josef Matějka M + H http://www.mplush.cz/), se kterým jsem dojel do Chrudimi. Prý záložák (taky pěkně orezlý), zítra má už jezdit turnusový auťák.
Takže jsem velice spokojen, dnes jsem dělal čest svému nicku!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4544
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 23:07:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty další dopravce pošlu, jen musím vysledovat všechny vozy od AD Chytil Dubany, která mi v to hapruje.

Jinak doplnění VYDOSu: VY 56-44: C 734 a VY 51-03: místo VY 52-03 (překlep)
Doplnění AD Jaroslav Studený: 1M3 3278: C 734
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4551
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 11:41:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem zapomněl: 2M3 0693: Citelis CNG, FTL PV
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 15:47:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Tak to je zajímavá zpráva s těma bastlama-pže jich má mít jen 4.Jinak Matějka jezdí s nějakou modro-bílou karosou c734 2e?????,axer bus vysočiny jezdí do liberce a ta lc736-bude už asi taky vyřazenej.Brzo bych očekával,že Pytlík vyřadí další Atmose.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 19:46:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče bastlů, tak já považuji CRA 19-88 za bastl, ale vzhledem k tomu, že jsem ho viděl za jízdy, nevylučuji, že to je nové, ne přestavba.
Axera fotil kamarád 8.8. v Lbc. Pokud Pytlík nerozšíří počet linek, je vyřazování atmosů pravděpodobné.
Řidiče M + H jsem se zapomněl zeptat, co považuje za pořádný vůz, je možné, že to je nějaká C734.

Objevím se tady až přespříští týden, takže se tady mějte!

Atmák
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4553
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 11. srpna 2006 - 20:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Liberci jsem minulý týden viděl nějakou Pytlíkovu překopávku z KARSu, značku bohužel nevím
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 12. srpna 2006 - 10:16:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:CRA 19-88 je karosa c934e,jen má vysoký sedadla z 735.A jinak u Pytlíka nic nového není,podle informací od mého kamaráda,kterej má chalupu u Nasavrk a provoz sleduje 5 let.
Bobyk:-Občas do Liberce o prázdninách jezdí bastl většinou 2E3 1080.Jinak tam bastl jezdí ve školních dnech v po a pá.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 00:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak stránky už pomalu vznikají. Až to bude hotové, vytvořím účet na ic.cz, je tam k dispozici zdarma 250 MB prostoru s volitelným rozložením mezi stránky a databázi MySQL, což je ideální vzhledem k očekávánému velkému objemu dat. Vše samozřejmě zdarma.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 15:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někteří už objevili stránky databáze. Ještě ale prosím nic nevkládejte, radši počkejte, až to bude hotové. Dík. :-)
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 19:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo autodprava Ryšavy doautodopravovala. Pan řidič a zároveň majitel v jedné osobě již pracuje jako řidič autobusu u jedné dopravní společnosti.
Vešel do místnosti a zeptal se: "kde je ten dispečer". A zezadu se ozvalo: "jo, už du"
Hmm, STS Chvojkovice-Brod, zřejmě slušnej oddíl.
"A kolikrát se to ozvalo? Jen jednou." Návrh:jak zařídíme, aby řidiči nekradli naftu. Koupíme autobusy na plyn. Odpověď řidiče:napíchnu autobus na barák a budu topit plynem. Český člověk je vynalézavý tvor
Lukasd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. srpna 2006 - 22:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Atmak: V soucasny dobe(tzn. o prazdninach) jezdi Pytlik v tomhle slozeni: 1xAxer(do Liberce), 4xbastl, 1x C734(1E10331), 1x atmosferak(1E10288), 1x934E-je to original a jeji puvodni sedacky jsou nyni v atmosferaku CR 61-84,ktery slouzi jako zaloha,ale tento tyden s ni jezdi Landsinger misto 1e10288. CR 61-84 je posledni autobus,kterej mel Pytlik uz v roce 2000, kdyz jsem ho zacal sledovat,takze vlastne takova relikvie:-)
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 21:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím někoho povolaného a schopného, aby sepsal v pár větách úvodní pokec, který bude umístěn na vznikajícím webu. Měl by obsahovat informace typu co to je za web, k čemu slouží, co na něm je, kdo se na tom podílí apod. Mně to moc nemyslí.
Výsledek buď zveřejněte zde, nebo pošlete mailem. Předem díky.

(Pokud netušíte, co na něm je, tak databáze dopravců a vozidel, ale chtělo by to nějak košilatě rozvést, a na to nemám buňky.)
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 13:32:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem zpět, jak to vypadá s databází?
Kdy se začne plnit?

Úvodní pokec bych mohl seškrábat, jen nevím, jak to má být dlouhé a radši bych to nejdřív viděl a pak popsal.

S pozdravem Atmák
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 13:36:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Je to na adrese http://dopravci.ic.cz, zatím je tam prázdná databáze s aplikací pro správu dopravců. Ta je ale chráněná heslem. Já teď odjíždím na 14 dní mimo republiku, ale jak se vrátím, dodělám další aplikace. Pokud by tam chtěl mezitím někdo ládovat dopravce, nechť se mi ozve a sdělím mu jméno a heslo (tady to pochopitelně psát nebudu).

Ad úvodní pokec -- jenom pár větiček, kdo se na tom podílí a co to je za projekt.

(Příspěvek byl editován uživatelem Twig.)
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 14:10:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tam ty jména dopravců můžu začít dávat.
Technická připomínka: rád bych, aby byli slovenšťí dopravci odděleni, bude to přehlednější.

Mail pod nickem.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 14:16:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak zde je kompletní seznam dopravců provozující u nás pravidelné linky:
http://www.portal.jizdnirady.cz/Search.aspx?mi=7&c=7
Navrhuji použít název z tohoto seznamu, protože tak zní oficiální název firmy.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 14:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Slovenští dopravci budou odděleni, ale vyžaduje to zásah do databáze, takže se tím budu zabývat až po návratu. Prozatím rozlišovat nebudeme. Taktéž mě teď napadla možnost rozlišení dopravců podle krajů, což by umožňovalo vypsat třeba všechny dopravce JMK.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 14:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mě napadá jedna věc -- berte to jako zkušební provoz, odstraním heslo a kdokoliv tam můžete cokoliv dát, pak se to smázne. Vyzkoušejte si, jak se s tím pracuje (sice fungují jen dopravci, ale u vozů bude princip naprosto stejný), a sepište požadavky, které chcete mít. Jak se vrátím, zapracuji a aktualizuji.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 14:32:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by bylo dost komplikované, protože někteří mají více provozoven. V tuto chvíli jsem ochoten začít vkládat názvy českých dopravců.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 14:46:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začal jsem s "A", ještě udělám i "B".

V tuto chvíli nevím, jak u dopravce zpětně vyvolat adresu.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 15:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Jako že by ses chtěl podívat, na jaké adrese dopravce sídlí? Tak to neřeš, protože to se zatím nezobrazuje, pouze eviduje. Kde se to má zobrazovat, toť otázka.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 15:12:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá. Má tedy cenu, abych si dal práci a vložil tam nějaké dopravce? Nebude se to muset dělat znovu?
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 17:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Vlož tam co chceš, ale je cvičně abys viděl, jak to funguje. Pak vezmu všechny vaše připomínky a připravím hotovou (čistou) databázi.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 18:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Twig: mohl bych si potom také podílet na doplnování na web az bude ve finalni verzi?
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 464
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 18:19:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxwilien: Já myslím, že každá pomoc bude vítána. Přece jenom nasypat tam ty stovky vozů nebude žádná sranda. Jde jen o to, aby někdo povolany určil, kdo všechno má mít právo do toho vrtat.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 19:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já určitě taky nějak pomůžu třeba s tím doplňováním.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 20:47:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych spíše kosmetickou připomínku - první čtyři kolonky navrhuji prodloužit do délky těch dvou za sebou co jsou dole. Při vkládání adresy + tel. čísla a poznámky to bude přehlednější.
Dotaz: Kolik znaků jde maximálně do jednoho chlívečku vložit?
Navrhuji přidat ještě jednu kolonku pro poznámky, protože u některých dopravců budu mít více poznámek spolu nesouvisejících a v jednom řádku to nelze odentrovat.
Poté bych přejmenoval "adresu dopravce" na "sídlo dopravce".

A teď team autorů - zatím se hlásí:
1, Twig
2, Švarc
3, Maxwilien
4, Já, Atmák

Myslím, že snad cosi říkal i Stanley a Mirek.
Hlašte se, kdo chcete spolupracovat a rozdělíme (provizorně) práci.

Dost z nás je studujících, takže rozjezd na ostro plánuju až po příjezdu Twiga, mě a asi i dalších začátkem září (?)
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1354
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 21:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Atmák: Ano, cosi jsem říkal.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 22:20:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak jsem si všiml, že u Osnada chybí "spol. s r.o." Navrhuji, aby byl vkládán obchodní název dané firmy. Myslím, že tím to nabere více na serioznosti a bude možné se prezentovat i "oficiálně".
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 22:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Jo, souhlasím, ale prosím o dodržování pravidel pravopisu a zejména typografie. Protože se považuji za odborníka na typografii, nemohl bych se na to dívat a musel to všechno ručně opravovat.

Pravidlo je jednoduché -- za každou tečkou následuje mezera, a ta obchodní firma má tuto podobu:
a) Blablabla, spol. s r. o.
b) Blablabla, s. r. o.
c) Blablabla, a. s.
atd.

(To, že to někteří dopravci uvádějí bez mezer, je jejich problém. My se držme pravidel a norem.)

U provozoven potom vyplňujte jen názvy měst/obcí, slovo "provozovna" se vypisuje automaticky. Ale to jste si jistě všimli.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 22:51:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano všiml, někdo to dokonce opravil

Jsi si jist s těmi mezerami?
Bude to tak trošku komplikovanější, protože takhle to kopíruji z toho portálu a tam nemá mezery nikdo.
BÍTEŠSKÁ DOPRAVNÍ SPOLEČNOST, spol. s r.o.
Autobusová doprava s.r.o. Podbořany
BORS Břeclav a.s.
Osobně bych se držel spíš tohoto. Kopírováním chyba nevznikne.

Jinak Twigovi přeji krásný pobyt tam kdesi!
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 23:01:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: No to jsem opravil já.

S mezerami jsem si naprosto jist. Správně to je takto:

Bítešská dopravní společnost, spol. s r. o.
Autobusová doprava, s. r. o., Podbořany
BORS Břeclav, a. s.

V tištěné podobě by ty mezery za tečkou měly být čtvrtinové a nezlomitelné, ale na webu to není dost dobře možné.

Jinak ano, kopírováním chyba nevznikne, ale bohužel se přenese ze zdroje.

PS: Tam kdesi jest země Helénská.

(Příspěvek byl editován uživatelem Twig.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25053
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 01:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tištěné podobě by ty mezery za tečkou měly být čtvrtinové a nezlomitelné, ale na webu to není dost dobře možné.

Možné to samozřejmě je, jen to bohužel nikoho nepálí :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace