K-report
 

Archiv do 11.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Plzeňském kraji » Archiv do 11.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 12:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo...jsou prázdniny a i řidiči si berou dovolenou a nahrazují se třeba brigádníky nebo se rozšiřují turnusy. Brigádníkům je to nějak tak jedno, jestli na ně přijde stížnost a mít v turnuse něco navíc a ještě k tomu páteční provoz a docela teplé počasí, tak se ani nedivím, že to někteří s nervama neudrží.
Ovšem je chyba, že v JŘ není ta formulka o vzdálenějších zastávkách, ale v pátek holt bez místenky do autobusu nelez.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 12:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V jízdním řádu možná ne, ale v přepravním to mají určitě.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 16. července 2006 - 13:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Máte tam ještě vlak, ten jede i dlouho poté. Takře i Vaše argumentace posledním spojem je lichá.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5026
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 11:33:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řidiči si berou dovolenou a nahrazují se třeba brigádníky

Firmy typu ČSAD brigádníky obvykle neberou, spíš si vypomáhají tím, že si povolají do akce své bývalé řidiče, dnes důchodce.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 473
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 12:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bývalé řidiče, dnes důchodce.
To je ten kámen urázu nerudnej dědek nemá za volantem autobusu co dělat!

Dnes na lince Praha-Plzeň C955 cesta autobus i řidič uplně bez problému ale s ČSAD Plzeň.
AV 15-30
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23919
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 12:42:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nerudnej dědek nemá za volantem autobusu co dělat!

A to ten bus má snad jet bez řidiče?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.81
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 14:15:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:
To je ten kámen urázu nerudnej dědek nemá za volantem autobusu co dělat!

Vy máte teda představu o světě ... podle Vás jsou všichni starší spoluočané "nerudní dědkové".
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 14:24:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové je jedno kolik je tomu řidiči let tady jde o chování k cestující veřejnosti.¨Jen mezi staršími řidiči je VÍC takovejch který se neumějí chovat k cestujícím(zákazníkům) proto termín nerudnej dědek.
AV 15-30
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2079
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 14:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trochu se mi zda, ze nekdo tady nerudnyho dedka uz dlouho nevidel a proto pozapomnel, jak takovej tvor vypada...
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 18:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já osobně na nerudného dědka za volantem nikdy nezapomenu. Jednoho takového pamatuju z doby, kdy jsem dojížděl do školy přes celý Hodonín a on jezdil se školním autobusem. Na děcka byl vždycky odporný a tak děcka brzo začaly jezdit klasickými MHD spoji a školní spoj zel prázdnotou. Dlouho na tom spoji ale nevydržel, naštěstí. Na MHD ale jezdil hodně dlouho a ještě dnes občas zaskakuje. Zvlášť úžazsné je to, že si peníze raději nechá někam položit, než aby přišel do osobního kontaktu s jiným člověkem.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2080
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 20:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to uz je ale nejaka psychologicka diagnoza, ne? :-)
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 08:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je to se stavem řidičů u ČSAD Plzeň docela špatné a asi nejen tam. Známý řidič co jezdí na Tescu musí jezdit na přelomu 7/8 týden místní linky u Nýřan, takže celý týden nebude doma v Plzni a to má rodinu. Protože řidič dal výpověď a nemá tam kdo jiný jezdit a na Tesco půjde nějaký z kanceláře, co zase neumí se strojkem a jeden důchodce-brigádník to z cela pochopitelných důvodů odmítl jezdit. K tomu dovolené a řidiči si tak nějak mohou dělat více nároků, když je nedostatek řidičů.
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 19:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkoušel jsem se ptát v železnici a odezva zatím žádná:

Myslíte, že by mělo smysl, aby dálkové autobusy Plzeň - Karlovy Vary do budoucna zajížděly v Plzni až k vlaku (např. na stanoviště NAD) a jejich časové polohy byly takové, že by navazovaly na rychlíky z/do Českých Budějovic (tedy navázené na skupiny v sudou)?
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1295
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 19:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mibl: zcela jednoznačně ANO a zcela jednoznačně by měla mít dálková autobusová doprava vazbu na vlaky právě u Hlavního nádraží. Regionální jí tam v Plzni mít nemusí.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 20:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m:
A je reálné, že by k tomu mohla být vůle jak na straně dopravce, tak na straně kraje (pokud jsou tyto spoje dotovány)?

Nemůžu si pomoct, ale jezdit do Varů z Písku, Strakonic či Budějic přes Prahu (zhruba polovina IDOSem vyhozených spojení je takto směřována) mi přijde přitažené za ucho, zvlášť když jízdní doba je o cca 30 až 60 minut delší než by mohla být v případě těchto návazností.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1296
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 20:37:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za prvé v Plzni je všechno legislativní problém
Za druhé - mluvme o dopravcích a ne jednom dopravci.
Ale zase říkám, že když se chce, tak jde všechno, čili i tohle by šlo celkem bezproblémově vyřešit. Jen se zase do toho nesmí vložit nějaká vlivná osoba (uskupení), která se vrámci toho bude chtít akorát zviditelnit před volbama a samotný dopravní problém se stane jen rukojmím a nástrojem boje různých frakcí.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 20:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže než tady tlachat tak raději na KÚ směřovat dotaz ve stylu "Neuvažujete o ...?"
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 21:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tak, ale s konkrétním reálným řešením, které neradno umisťovat zde, páč tihle borci teď v předvolebním období projíždějí tyhle diskuze jak spamroboti, aby se chytli nějakýho nápadu, který akorát maximálně zdiskreditují.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 21:35:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak až bude čas, tak zkusím něco sepsat. Pošlu Ti to ke zkouknutí než to definitivně odešlu krajskému úřadu. Přece jen, coby venkovan Plzeň moc neznám.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Neznamy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 21:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T__M, Proč jste zase tajemný jak hrad v karpatech? Kdo všechno se proti vám spikává? Proč neřeknete více?
Neznamy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 21:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mible!, dávejte si na něj pozor!
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 22:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznamy:
Díky za upozornění, ale jak se zařídím nechte na mě.

T_m je pro mě osobou z masa a kostí a jeho přístup těsně před komunálními volbami docela dobře chápu.
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 07:45:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera na CAN pudong na lince Plzeň-Lhůta.
AV 15-30
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2108
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 10:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznamy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 11:17:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On tak ale TM píše kdykoliv. Zdaleka nejen před volbami! A jen zde. Vždycky že za čas uvidíme! A ono nic! Nebo špatně vidím!
Ale třeba má pravdu.Nechci ho soudit!
Bernard
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.24.91
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 18:37:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznamy: T_m se pod svuj nazor podepise, ty si trapnej anonim jen prudis. Kdybys ty chytraku delal pro dopravu polovicku toho jako on, uz by si tak debilne nekecal. Myslim ze si ho v zivote nepotkal jen ti nekdo vtlouk do hlavy jak to mas nenavidet. Jeste o tom poucujes dalsi. Jdi do a uz se tady neukazuj
Neznamy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napadej si někoho jiného, jasně?
TM - To je podpis jak poleno! Anonym nejsem. Některé znám.
A potkal jsem ho. Ne jen jednou. Až někdy napíše něco konkrétního, tak přestanu rýpat. Klidně ať se pochlubí! Já to přežiju!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24321
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už zase??

Vážený pane(?) Neznamy, nemohl byste to radši přesunout jinam? Ostatní, narozdíl od Vás, zde mají uvedený aspoň nějaký kontakt. Vy zcela nic a mail, ke kterému jsem se musel složitě dopracovat, nejspíš není již dávno platný...

Své jste už sdělil, tak se prosím buď držte tématu, nebo opět jen mlčte a čtěte.

Děkuji.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mixmouses
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad neznámý : T_m sice není jméno jako u jiných, ale kdyby ses podíval líp, uvidíš u každýho jeho příspěvku napsanou webovou adresu, a tím je snad řečeno vše. Co se ostatního týče, předlož sem výsledek nějaké své činnosti, když tak rád mlátíš pantem po ostatních, co už něco dokázali. Slovy jednoho kolegy z "úzkorozchodek"- nobelovku tomu, kdo vymyslí převod z huby na ruce. motorová Myš
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5058
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 01:35:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zase ten Bernard? Tohle jméno tu člověk vidí jen tehdy, pokud někdo TMovi nadává - v tu chvíli okamžitě přispěchá jakýsi anonymní a neznámý pan Bernard, aby se ho zastal. Tohle je opravdu zvláštní
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Neznamy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 13:07:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrá. Končím. Chytrému napověz...
Vikijous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 446
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 20:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až někdy napíše něco konkrétního, tak přestanu rýpat. Klidně ať se pochlubí! Já to přežiju!
Nevím jestli se chce T_M chlubit, ale já jsem jeho konktrétní práci viděl a dokonce tu byla i na k-rep zmíněna a pochválena.

Martin_j: v tu chvíli okamžitě přispěchá jakýsi anonymní a neznámý pan Bernard
Když sem byl v Plzni, tak sem se na pana Bernarda poptal a bylo mi vysvětleno o koho se jedná.
Prográmky pro BAHN
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5066
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 20:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, mě to bylo taky vysvětleno, ale:

- to, že je někdo na K-R podepsaný jako Bernard, ještě neznamená, že se jmenuje Bernard (podobné případy se již na K-r staly)
- a jak říkám, je zvláštní, že se tenhle člověk objevuje pouze tehdy, když je tu ubližováno diskutujícímu T_m a dotyčný ho přichází hájit jako nějaký Zorro mstitel.

Ale v žádném případě tím nechci něco naznačovat, to ani omylem. Pouze shrnuji fakta a každý ať si to přebere, jak chce.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 05. srpna 2006 - 14:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No trochu zpět k realitě ...
Včera jsem chtěl vyzkoušet IDP autobusový spoj v úseku Plzeň,,hl.nádr.ČD U Ježíška - Plzeň,CAN, linky 450554, spoj 13.
Autobus přijel cca přesně, ovšem zastavil tak 100m před zastávkou, vysypal lidi, skutečnou zastávku velkým obloukem minul samozřejmě bez zastavení a pokračoval dále. I takto funguje integrovaná doprava Plzeňska. Tentokrát budu zcela konkrétní ...
 
 
Detail SPZ
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 09:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad T_m: Zeptej se jinak...jestli ono pro lidi není v tomto směru výhodnější, když řidič zastaví tam, kde právě zastavil?
Jinak tenhle řidič jezdí většinou spoje z Plzně na Lhůtu a z Plzně do Šťáhlavic a nemohu si stěžovat, to vím o jiném řidiči na těchto linkách s horším přístupem.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 10:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: o tom, co je pro lidi výhodnější ovšem nesmí rozhodovat řidič.
Popsaná situace je bohužel naprosto běžná, mě se to stává opakovaně na různých linkách a místech. Schválně někdo zkuste nastoupit třeba v zastávce Habrová směr CAN.
Navíc není komu si stěžovat, protože tento problém nechce nikdo řešit. Je to důsledek paskvilu zvaného IDP, kdy cestující platí jízdné jednomu dopravci, který ho poskytne jiné organizaci, jejímž jediným úkolem je přerozdělit ho druhému a třetímu dopravci, přičemž všichni odmítají nést zodpovědnost za služby, které si cestující za své peníze zakoupil.
Případný stěžovatel je po mnoha telefonátech nakonec přepojen na dispečera provozovny v Horní Dolní, který slíbí, že provinilci domluví. Konec.
A příště potkáte řidiče, kterému ještě nikdo nedomluvil...
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 10:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: naprostý nesouhlas
Vlasta: naprostý souhlas. Ale tady bych to nenazýval paskvilem IDP, to je jen a jen v lidech. Tady ikdyby byl předpis a další náležitosti jakékoli, to bude fungovat pořád stejně, protože ČSAD má jakýsi rodinný systém řízení, který možná stávající nevelké klientele postačuje nebo se dokonce líbí a vedení je spokojeno, protože nemusí nic měnit, ono se to vyřeší/vstřebá samo. To, že tenhle systém drtivé většině lidí hrubě nevyhovuje, proto jezdí autobusy čím dál prázdnější jaxi nikoho netrápí.
Habrová ... tam se taky chystám, že se odtamtud svezu na CAN, pokud vím, tak autobusy odbavují ale úplně někde jinde ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 11:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Wlasta: o tom, co je pro lidi výhodnější ovšem nesmí rozhodovat řidič.
To jsem taky neřekl, ale myslím si, že když většině cestujících vyhovuje vystoupit o kus jinde, než kde se nachází zastávka a řidič to narozdíl od našich radních a zastupitelů pochopí, tak na tom není zase nic tak špatného, pokud to jinak nenarušuje okolní dopravu a kdyby se něco stalo, tak za to může ten řidič.

K Habrové...Proč může linka č. 30 mít zastávku na zastávce pro tramvaje /Vřesová/ a autobusy ČSAD musejí nesmyslně zajíždět až k papírně, když by přestup přímo na trmavaj byl pro 3/4 cestujících výhodnější. Ovšem řidič to dělá na vlastní riziko. Proti takovýmto "přestupkům" bych nic neměl.
Mě štvou mnohem více případy, když se autobus nadjíždí o 10 až 15 minut a nebo bezdůvodně jede později o ten samý čas.
Nejsem zastáncem ČSAD, byl bych raději, kdyby zde působilo více dopravců, ale myslím si, že je dobré hledat významnější problémy, než takovéto malichernosti.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 23:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

t_m: myslím si, že za to může ve výsledku právě IDP. Ve správně fungujícím IDS totiž dopravu zajišťuje vítěz výběrového řízení se smlouvou na dobu určitou a ten si něco takového prostě nemůže dovolit, protože po vypršení smlouvy by se moh' jít klouzat.

milanm: na to, jestli je monopol jednoho dopravce malichernost, se zajeď zeptat na ústecko :-)))
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 472
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 09:24:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Wlasta: však jsem nemyslel monopol jednoho dopravce jako malichernost to právě NAOPAK!!!
viz má poslední věta 6/8 06, 11:51

Jako malichernosti myslím případy podobné jako s tou zastávkou U Ježíška.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 01:18:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem puzen nutností jezdit občas do Prahy důkladně prozkoumal jízdní řády. Nad některými jízdními dobami z produkce ČSAD by vstávaly vlasy hrůzou na hlavě asi i Mr. Štáhlichovi...
Třeba linka 400321 Domažlice - Praha, spoj 6 (14:35 z Florence):
Hradčanská > Zličín, 12km/10min. = 72km/h po Praze
Zličín > Doubravka, 79km/73min. = 65km/h po dálnici.
Proboha, umí někdo z ČSAD počítat? Docela by mě zajímalo, jak jsou na tom s dodržováním odjezdů. Kontroluje to někdo?
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 11:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lince ČSAD autobusy Plzeň do Zbůchu by měl dnes a zítra jezdit zkušebně plynový autobus (Ekobus). Příští týden budou zkoušky pokračovat, akorát na jiné lince.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 11:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovoluji si dotaz:
Jezdí ještě v Plzni bezplatné nákupní linky S1 a S2? PMDP na stránkách JŘ nemají vůbec, IDOS linky nezná, v provozu jsem je neviděl, ale nikde jsem nenašel ani žádnou informaci o jejich zrušení
Nevěděl by někdo...?
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 11:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Beru to zpátky, ty JŘ na stránkách dopravce jsou, jen jsou blbě vidět
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 13:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v Malesicích ve 22.00 stála kloubová Karosa spz OVA barvy modrobílé.Nevíte někdo,co je zač?
http://spvd.cz/skoda-bus/
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 18:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo co nejcasteji posila Probotrans Beroun na linku Praha-Plzen-Tachov ? linka 149101
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1271
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 21:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem (do Tachova) jedenkrát hezčí novější karosou a fajn řidičem, a pak starší šroto-karosou, před námi nějaká ŠL a pravidelně nám ujížděla,:-) s pitomým řidičem. Blíž to bohužel popsat nedovedu.:-)
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 21:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: tedka jde o to kdy ? :-) Rekl bych, ze se postupne od prevzeti CSAD PZ vozovy park podstatne zlepsil. Tak doufam, ze treba ten pekny Axer :-)
Teda aspon co vidim jezdit na linkach PID. Kdy sem nedlouho po prevzeti CSAD PZ jel na 361 s pekne vykvetlou 734 :-)
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 22:03:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak půl roku zpátky, asi dva týdny po sobě.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 22:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1009: Jo tak s Axerem bych vůbec nepočítal, do Tachova určitě ne. Největší luxus tam zatim je C 735 ( oranžové takové ty rychlé pruhy, ale jsou oranžové). To je nejpravděpodobnější.
Máte-li nějaké fotky dálkových Karos (nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Martinhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 22:14:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oranžová pětka? To je z pražské provozovny, nebo to jezdí Králův Dvůr? Každopádně bych rád poprosil o SPZ, pokud někdo víte, protože to mi neni nijak povědomé, takže bych se dověděl něco nového. Pokud to teda náhodou neni BE 86-16, ta má nějaké pruhy do oranžova, ale je to LC 736.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 613
Registrován: 4-2005
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 22:20:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se dnes zas Karlovaráci předvedli když jela na lince Aš-Praha C 734.Strašnej stav ani sedadla z C 954 to nezachránily mě příjde že čim delší linka tim horší vůz!
Martbus:bych chtěl vidět tu LC 735 s oranžovejma pruhama.Co se týče proba tak co vidim já tak nejčastěji 954 nebo 735/6 ale v modrym (ne do tachova ale do nýrska a železné rudy.
Co mě udivilo je že i Domažlice maj něco jako LC 936.Většinou tam vídám na lince do Prahy SOR LH.
AV 15-30
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5236
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 11:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To z Domažlic by mohla být nějaká překopávka, i když.... Jakou to mělo SPZ?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 11:26:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Značka začínala DO dál bohužel nevim ale byla to čistokrevná LC 936 určitě.taky sem se docela divil.Překopávku maj přeštice.vzadu má označení C 938 je to z nějaké LC 736.
AV 15-30
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5239
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 14:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta C938 je PMA 85 60 a je to pro mě tak trošku záhada. Já ten bsu mám focený ještě v 02/2004 a tehdy to bylo LC s klimatizací na střeše, ale zadní dveře to mělo jen ty malé nouzové a za nimi mřížku, jakou měly C734.1340 - což jsem nikdy na LC neviděl. A aby to bylo ještě vtipnější, papírově je to C734.1340. Takže kdo mi to vysvětlí, má u mě plus.

 
 
 
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2223
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 14:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

on má prdeláč odendavací zadek?
přiznám se, že jsem jednou v PM na CANu jakousi 9xx s rovným zadkem a skiboxem fotil, ale na spz si nevzpomenu. když mi někdo připomene kdy to asi tak mohlo být , zkusím se po fotce mrknout, jinak je to na několik dní to foto objevit...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5240
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 15:35:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta fotka vlevo je z února 04, to jsem říkal. A ty dvě fotky vpravo jsou nějaké novější, myslím, že červenec nebo srpen 05, na přání upřesním.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 19:13:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle vypadá pořád teda vypadla tak před měsícem ty nouzový dveře vzadu má ale jestli mřížku to nevim sem si nevšiml.Jinak interiér je celkem zanedbaný.
AV 15-30
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 19:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martinhd: Takhle nějak vypadal, on ten odstín byl něco mezi oranžovou a červenou. Je pravda že jeho výskyt není zrovna aktuální, ale často to jezdil. Původem ČSAD PZ.
 

6120: 734 se sedadlama z 954. Není to ten typ jak má velké kufry a sedadla jako jsou v třeba v LC 936? Takové hodně vysoké. Tyhle busy jsou docela fajn, sice nemaj klimu, ale jinak úplná pohoda.

A k těm z Plzně, jeden s předkem 900 a zádí 700 má také sedačky s lůžkovou úpravou, co jdou přestavět.
Máte-li nějaké fotky dálkových Karos (nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 20:15:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus:věřim že jezdil v dobách PZ nebo těsně po převzetí Probem ale teď?spíš modrá 5 ne?
Ta C 734 měla origo sedačky C 954 možná to byl ten typ ale sedačky nový ty černofialový a taky televizi co vypadala že se každou chvilku vyrve ze stropu.No vůz by to nebyl špatnej ale ten stav..Na zličín za rovnejch 65 minut moc nejela.
AV 15-30

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace