K-report
 

Archiv do 19.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě » Staré archivy » Archiv do 19.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1871
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 03:06:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

např.: LC735, LC736 vícero různých busů...
Mě se ten nápis líbí i na těch starších busech, každopádně to Kavku odlišovalo od ostatních dopravců, teď nějak zapadne do šedi obyčejnosti. Pravda na chomutovsku mezi bílými vozy DPCHJ ta zelená vynikne i tak.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 09:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Tzv asi bych to takto nesrovnával. DPCHJ vždy bude více vynikat, protože má podstatně lepší, novější a modernější autobusy. Do Prahy jezdí výhradně Bova, Ares, 954ky a teď koupili dva Axery. Takže i kdyby měl Kavka napsané na boku "nejrychlejší ze všech ptáků" vždy ty jeho Karosy v dezolátním stavu, budeme dál potkávat odstavené kolem silnice a to je to čím si ho zapamatujete.
To je asi ten důvod jak psals myslím ty i horník, proč je natírá všechny na zeleno - aby splynuli když jich bude stát víc po cestě a nezvýrazňoval se každý individuálně.
Nemluvím ani o tom "rychlejší..." vezme kdejakého řidiče a než se naučí ovládání strojku už je tam zase jiný řidič, takže jak psal Slayer o těch řidičích než odbaví lidi, tak ho všichni předjedou - i DPCHJ který jede přes Postoloprty.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1077
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 10:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná má Kavka to heslo o ptáku právě proto, že mu ty busy každou chvíli někde stojí (každý pták občas stojí).
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.10.46
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 11:33:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lojzik: Rozdíl Slayerem a Vámi je ten, že Slayer celkem věcně popisuje své zkušenosti, zatímco Vy nehorázně nadsazujete až na úroveň pomluvy. Zkuste seriózně odpovědět na otázku, kolik hodin v roce stojí někde u cesty odstavený Kavkův bus. Všechny Vaše příspěvky jsou jedna velká nafouklá bublina.

Do Prahy totiž jezdí linky např. ČSAD SČ, Kováříka, Fedorky, Nerabusu, atp. Ještě nedávno fungoval ČSAD PZ s vyloženými vraky. Štáhlich taky "začínal" s pěknými vraky. O Hofmannovi nemluvě. Kavka v pražském kontextu patří mezi slabší průměr, nikoli na dno. Zrovna Kavkovo "slavný" přímý konkurent, DPÚK, má taky spostu busů pochybné úrovně. Na rozdíl od Kavky má ale tolik venkovských linek, že má ty vrakosy kam zašít.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 12:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun:Nemohu s tebou souhlasit,např.Nerabus má celkem dobré vozy,min.7x934,7x954,Mercedes Tourismo a Travego,ČSAD SČ-má taky dost novejch busů.Kovařík koupil nějaký ojetý Neoplan od capitall express,ale jinak má hrozný busy.
S hofmann a Fedosem souhlasím.
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 12:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: ano se vším co píšete souhlasím. Proč bych znovu rozepisoval moje zážitky, když jsou totožné s jeho?
Nevím kolik hodin celkem stojí jeho/Vaše vraky kolem silnice, ale už párkrát mě nedovezl (ještě když jsem využíval jeho služeb). Nevím proč bych to měl počítat na hodiny??.Mě jako cestujícího nezajímá jaké vozy mají ostatní dopravci - porovnávám s DPCHJ, kterého k občasným cestám využívám.
No a k tomu zašívání, Kavka svoje nejhorší vozy zašívá na dopravu zaměstnanců MUS a.s.
Můžete mít názor jaký chcete, ale já popisuji svoje zkušenosti a to není žádná bublina! Ano jel jsem jednou nějakým starým Manem, který řídil i nějaký solidní řidič, který sice celou dobu brblal jak ho Kavka dře z kůže ale to je slabá kompenzace za ty ostatní vozy.
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 12:44:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Švarc: přesně tak, většina dopravců, kteří fungují už několik let jako Kavka, už svůj park modernizují. Kavka zatím ne - teda pokud nepočítám těch pár starých 9xx, ale úpřimně k takovému množství spojů???
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1081
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 12:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nerabus má skutečně na linkách už převážně pěkné nové Karosy, těch sedmistovkových už je poslední dobou velmi málo.

Kovařík teď má Neoplan Cityliner 6A0 4457. je to sice letitý exemplář ale ve srovnání s jeho rozpadajícími, zelenými karosami jako AP 66-77, kde jsou okna tak zašlá, že je přes ně blbě vidět, i když jsou umytá. je to pořád slušný autobus.
 

Martbus: ty Kavkovy busy najdeš v "Autobusy Karosa". To jsou zrovna busy, které mi bylo blbý dát mezi "nejhoší trosky".
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 13:22:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím,že jednu z největších trosek,které jezdí do Prahy je Karosa Lc735 3s0 4551 firmy Dana Mullerová.Škoda,že sem neměl u sebe foťák,pokusím se ten autobus vyfotit někdy V Poličce.Kam se na něj hrabou Kavkovy Karosy.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1082
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 13:39:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Mullerovou jsem ještě neviděl. Pokusím se někdy si na její bus počkat na Florenci.

Odstrašující případ byl taky třeba AN Car (Antonín Řezníček), hrozné vozy jsou často vidět i u DPÚK nebo u Zlatovánka. Nicméně celkově je ten všeobecný kvalitativní vzestup , třeba na Florenci ale i v regionech, rok od roku vidět (čímž nechci říct, že by ta obnova nemohla být ještě rychlejší).
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 14:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit:Zlatovánkovy vozy se už taky zlepšily,pouze vůz 1E5 5288 je v hrozným stavu,ostatní vozy sou jinak vcelku dobrém vztahu-hlavně motory jsou v dobrým stavu.Na druhou stranu je pravda,že ještě před rokem tam jezdila Lc736-atmosférák.Nyní už tam,ale jezdí 3 axery,ares,sor c10,5,a potom Lc735/6-SYA 02-07,SY 85-70,SYA 08-49,1E2 0096,1E5 5288,1E5 5301.
Brručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.10.131
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 15:38:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Řezníček: Nebýt Hofmanna, tak absolutní dno. Jak s ním, tak s Kováříkem jsem směrem na ČB vícekrát jel, a to teda byly zážitky. Je dobře, že Řezníček už skončil. Fedorka je přece jen lepší, jak co do profesionality řidičů, tak co do úrovně busů.

ad Nerabus: od té doby co nejezdí Praha-Mělník, jsem ho trochu pustil ze zřetele. Tehdy ale šlo o pořádné vraky, často se sjetými gumami. Jednou byly tak ojeté, že jsem váhal zda nastoupit. A to mně technický stav vozu málokdy rozhází. Ale bylo sucho a slunečno, a tak jsem jel.

ad ČSAD SČ: Jednou jsem s nimi jel na lince Praha-Broumov Karosou B732(!!) bez dálniční známky, po staré silnici přes Počernice. S řidičem, který se ptal cestujících na cestu i zastávky.
Velmi nedávno na lince z Vidimi do Prahy skoro kiksnul bus (notně unavená vrakosa C 734) před Mělníkem, ještě se ale doplazil před jejich garáže, kde byla ohlášena poněkud neplánovaná půlhodinová přestávka na kouření ...

Aktuálně vídám v Holešovicích na lince Praha-Mělník od ČSAD SČ rozličné vrakosy, většinou za sebou nechávají mohutnou kouřovou clonu. Z větších dopravců, zajíždějících do Prahy, považuju ČSAD SČ za naprosto nejhoršího dopravce. O jeho "Ekobusech-Karosách C7xx" se zde už myslím psalo.
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.10.131
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 15:41:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lojzik: poprvé uvedl tímto příspěvkem:
"Převážně se tady zabýváte Hofmanem, ale byl jsem u známých v Mostě a tam je taky takový dobrodruh nějaká doprava KAVKA, možná jsou rodina. Jen na cestě z Prahy do Mostu jsem viděl dva pohozené autobusy u cesty a hrabali se v nich řidiči. Co mě říkali příbuzní, tak je to údajně nějaký specialista a výkup vyřazených a málo funkčních Karos 734,735 , a řidiči jsou také už málo funkční a nebo různě povyhazovaní z velkých dopravních podniků. Nevíte někdo o tom dopravci něco bližšího?"

Nyní píšete:
"Nevím kolik hodin celkem stojí jeho ... vraky kolem silnice, ale už párkrát mě nedovezl (ještě když jsem využíval jeho služeb)."

Nějak se Vám za těch pár dnů, co sem píšete, změnila identita i zkušenosti. Připomínáte mi, člověka, který psával do diskuse "Rychlodráha Praha-Kladno, dal si nick "Obyvatel Kladna", a přitom to zcela zjevně byl pražský "chcememetrista".
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 15:59:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun:Je sice pravda,že ČSAD Střední Čechy posílají na své dálkové linky nevhodné autobusy-c734,nebo bastly.Ale např.loni koupili 20 karos C954.Na trase Praha-Mělník jezdí většinou bastly,a 734,občas c954.

Jinak velkým vrakoidním dopravcem bylo ČSAD Ivančice,naštěstí už zkrachovalo,a všechny jeho trosky převzal Tredos-který se snaží trochu zlepšovat vozový park po ČSAD.
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 16:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bručoun: ano opět s Vámi souhlasím, nevím co je na tom divné? známé mám v Mostě a tak nějak Kavka tam jezdí nejvíce a je Mostečák, tak jsem použil jejich domorodé poznatky a požádal další diskutující, jestli o něm neví více, nebo bližšího.
Kdežto na Chomutovsku naštěstí máme lepší výběr a není tam tak rozšířený jak na Mostecku a moc se o Kavkovi tady toho neví.No a nějaké informace bližší už od ostatních diskutujících mám, takže jim díky - potvrdili mi, že s tou jeho kvalitou nic moc.

Tak co je na tom divné?? Spíš je divné jak se ho tak vehemntně zastáváte - že by........????

(Příspěvek byl editován uživatelem Lojzik.)
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 16:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Vim vim, oni ty zelenobílý C734 často stojí před jeho dřívejšími garážemi u Hrabáku v Čepirohách. Ostatní už pak začal takhle lakovat.
Jinak ti díky moc za upřesnění s těmi Kavkovými LC936

Maxwilien: To jsem nevěděl, že se LC936XE dělali s předkem řady LC956. Každopádně, když Kavka tento bus pořídil, vypadal jak novej, vůbec bych to netipoval, že je po nehodě.

Hornik_1: I to je možný, že jsme někdy jeli spolu Já takhle jezdil denně tři měsíce v kuse a drtivě právě Kavkou.

No DPÚK má taky solidní vraky, párkrát jsem s nima jel a cesta je s nima moc zdlouhavá, a jejich Karosy LC735 a LC736 nejsou o moc lepší, než ty Kavkovo. Jen s nimi jezdí lepší řidiči. Ale zase ten jejich dálkovej bílej Sor a Lathi s motorem Scanie nemaj chybu, svezení fakt super.
Nejlíp se mi jelo s Busmatem a DPCHJ (tam je doopravdy kvalita o kus lepší), jenže s těmito dopravci jsem jel málokrát, Kavkovo spoje mi časově vyhovovali více.

U Kavky je velká škoda tý tmavě modrý Scanie, kterou asi odepsal po nehodě s kamionem. Když jí chvilku měl, viděl jsem jí, jak jela linku Most-Praha a normálně jsem čuměl, jak se Kavka vyšvihnul. Dokonce prej dost uvažoval o tom Aresovi, hlavně prej kvůli školnímu rannímu spoji z Loun do Mostu, taky škoda že z toho sešlo. Rozhodně ale musim říct, že se Kavkovo dnešní služby o dost zlepšili oproti minulosti.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 17:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bručoun máš pravdu některé busy ČSAD SČ opravdu příšerně kouří.sám jsem byl svědkem jak se nedelo několik minut dýchat v Mělníku na an.Kdysi jsem o tom psal.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 00:50:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu ráno na fedosí lince do Krumlova nejela jednu dobu "turnusová" bílá Setra, ale bezvadně vrakoidní LC735 PBA 05-03 v zeleno-bílo-nějakém nátěru. Dělala opravdu čest svému dopravci. Vedle naleštěného Axera 1219 Proba vypadala opravdu zašle.

Ještě se vrátím k Řezníčkovi - asi můj nejoblíbenější dopravce roku 2004 - (bohužel) jsem se jeho dálkovou linkou nesvezl, mně bohatě stačily jeho dvě pořadí, které nejdříve obsluhovaly 2 B732 v orezlém CVR Globus, z toho jedna atmosférická, druhá byla sice Turbo, ale v tak strašném stavu (...), že ji záhy nahradila atmosférická C734, která zvenku vydávala zvuky jak RTO. Pak začal linku provozovat Hotliner a dopravce zkrachoval, busy šrot.

Kdyby někdo o dopravci podobného formátu věděl, ať dá okamžitě vědět!
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 07:38:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák:Takovýto dopravce ve VHD už asi neexistuje,nebo aspon o něm nevím.Ale třeba Řezníček měl i 2 Karosy Lc956.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 10:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

atmák:podobný řezníčkovy je špatenka(neumnětely) a fedorka.nemáš foto vozů řezníčka nebo fedorky???.děkuji
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.17.36
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:37:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Řezníček a Fedorka nejsou až tak moc srovnatelní dopravci. Řezníčkovy busy pamatuju z několika cest od Tábora do Prahy. Vrakoidní byly jak vozy, tak řidiči, fakt děs. S řezníčkovými řidiči jsem se dvakrát bál. Z toho jednou hodně bál, když cholerický řidič najížděl na vpředu jedoucí pomalé osobáky. Pak je, když to trochu šlo (spíš nešlo) šíleným stylem předjížděl.

Fedorkovy vozy znám hlavně z cest Beroun-Praha, kvalita řidičů i busů kolísavá, od perfektního svezení k podprůměrnému, ale vždy použitelnému. Výraznější excesy ze strany řidičů, týkající se jízdy, jsem u Fedosu nezaznamenal.

Atmák: nevím, na jakou jízdu s Řezníčkem (a kam) jste se těšil, myslím že jste o nic pozitivního nepřišel.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 22:29:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Špatenku neznám, co zajímavého má?
Fotky z té Globus linky bych měl, nejsou však nascanované a já scanner nemám./A vypadá to, že fotky VV Autobusy, co jsem dával ke kamarádovi nascenovat taky nebudou , tak mějte strpení/

Těšil jsem se na jízdu s ním ke Globusu, tam neměl ani kde havarovat (jedině že by neubrzdil do zastávky ). Bohužel u mne se vyvinula úchylka těšit se na jízdu s vrakosami, nejlépe atmosférickými .
Dnes na lince Fedosu 13.50 z AN Na Knížecí do Čes. Krumlova zelená BOVA 4A9 4616, v celkem slušném stavu, ovšem jako již obvykle bez viditelného označení dopravce.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 23:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

atmák:špatenka má staré mikrobusy mercedes vário,iveco daily,atmosferické karosy,karosy od spojbusu atd..,to já jsem natom podobně v čestlicích na vrakovišti je mi nádherně.tu fedorkovu bovy jsem již fotil před týdnem jediná identifikace fedorky je orientace a puvolení k vjezdu na určitá místa ,,bus" a pak má (mněl)fedos eště jednu bovu 4S2 2852-bílomodrá
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 23:20:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak děláš v Čestlicích? Jenom šotíš, nebo se i podílíš na rozkládání? Skončila tam i ta Řezníčkova atmosférická C734, se kterou najížděl poslední kilometry na Globus lince. Měla sedačky z LC.
Fedorku obvykle poznám podle orientace, ale taky už za tu dobu, co se točím na Knížecí, už vím, co mají ostatní dopravci. A hlavně v lepším stavu. Dnes jsem jel z Příbrami Bosákovou bílou BOVOU a ta je zvenku opravdu mnohem celistvější.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1702
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 07:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde jsou fotky těch BOV?
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 12:58:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: U mně doma ve foťáku na filmu. :-)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 13:37:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

atmák:je v čestlicích jen fotím ale máš pravdu ta řezníčkova karosa tam zkončila.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 21:39:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak dnes na fedorkové lince Z byl nasazen mercedes 0340
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 18:34:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem čekal ve vráži s na fedorku a byl tam starší pán který dosti pospíchal autobus mněl přijet 17:01 tak jsme čekali asi tak 10min. a pak ten pán pronesl ,,di doprdele celej fedos" a šel pryč.

já osobně jsi myslím že jel opětovně dříve než mněl.
www.autobusovenadrazi.wbz.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 19:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fedos je a nemyslel tebe?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 20:13:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ares1:no jo vypadal na to to je jasný že ne ja na čele nemám napsáno fedos ale dobrej fór.jeho to dosti nasralo když musel běžet skoro 2km uplně zbytečně.
www.autobusovenadrazi.wbz.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 21:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem rád že si to vzal tak jak jsem myslel.Tedy jako humor taky by mě ovšem štvalo běžet 2 kiláky jen tak
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 21:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chci se zepta komu patří toto vozidlo
 foto citybus linka praha-mnělník čsad střední čechy to vyřadilo???a kolik má čsad střední čechy karos LC735 a LC736???a nebylo by foto??? já jse fotil v harrachově karosu LC736 PHA 27-06.
www.autobusovenadrazi.wbz.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 21:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pardon:PHA 27-08 a né 6 jak jsem napsal
www.autobusovenadrazi.wbz.cz
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 22:31:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč by to mělo být vyřazené? Za mých teď častějších návštěv v Holešovicích jsem si všiml troskovitosti vozidel této firmy. LC735 mají docela dost, nicméně na Seznamu.Dopravcu nějak chybí. Bude potřeba to pořádně zmapovat.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 22:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

atmák:podle inventárního stavu jiných dopravců na www.citybus.cz je to vyřazené
www.autobusovenadrazi.wbz.cz
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 22:45:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale pozor, je vyřazen z evidence PID, nikoliv z provozu! Nejezdí na PID linkách.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 09:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

atmák:tak to jo no tak to se omlouvám te jsem nezaregistroval.a mněl bych na tebe dotaz proč jse nezaregistruješ kdyš jsi tu tak často???děkuji
www.autobusovenadrazi.wbz.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 22:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se rozhodl monitorovat odjezdy spojů nechvalně známého pana Hofmanna.

Okolo nedělního poledne totiž mají z Prahy odjíždět hned 3 jeho autobusy, takže je pravděpodobné, že vyšle "vše, co má kola". Jde o tyto spoje:
11.25 Františkovy Lázně (z Florence)
12.00 Nová Bystřice (z Florence)
12.30 Jemnice (z Roztyl)

V 11.20 jsem dorazil na Florenc a oproti očekávání tam nebyl ani jeden Hofmannův autobus. Když se vůz linky do Františkových Lázní neukázal ani v čase pravidelného odjezdu, v davu čekajících cestujících už byla znát nervozita. V 11.33 se však přiřítil vůz zn. Granus a rovnou zajel k nástupišti. Řidič si ani nezašel pro seznam místenek a rovnou začal odbavovat. Protože u firmy Hofmann je v poslední době zvykem vydávat ručně psané jízdenky, pochopitelně se to protáhlo. Když zaplněný autobus s dvacetiminutovým zpožděním odjel, jeho cestující zajisté netušili, že jsou dnes těmi štastnějšími ze zákazníků firmy Hofmann.

Autobus linky do Nové Bystřice se totiž neukázal ani 15 minut po pravidelném čase odjezdu. Rozhodl jsem se tedy zajet na Roztyly podívat se, jestli i tam najdu skupinu bezradných cestujících s místenkami. Nenašel jsem. Stál tam autobus Karosa LC735 linky do Jemnice a osobní auto zn. Mercedes. Moc cestujících v autobuse nebylo, zato u dveří stál sám pan Hofmann. Za chvíli odjel autobus i pan Hofmann svým Mercedesem. Vrátil jsem se tedy na Florenc zkontrolovat, zdali spoj do Nové Bystřice přeci jen neodjel. Ale neodjel. Na nástupišti bylo dost těsno, protože už přišli cestující na následující spoj. Jakási paní držela v jedné ruce místenku a v druhé mobil, do nějž říkala, že "to prostě nejelo". Ovšem stejný problém mělo dalších cca 25 lidí. Štěstí měli alespoň v tom, že se do cíle mohli dostat nějakým pozdějším spojem týž den. Ale lituji cestující, kteří s Hofmannem chtěli jet večer z Nové Bystřice do Prahy. Ti nejspíše zůstali na zastávkách bez naděje, že se dostanou do Prahy ještě dnes...
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 11. září 2006 - 17:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jakej mercedes má hofmann? já jen, za co si ho koupil :-)
To je můj názor a hotovo.
ICQ : 247-365-770
mejl pod nickem :o)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 19:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: Nevím, co to je za typ, ale může být tak 5 let starý, má vínovou barvu a je to provedení kombi. A za co si ho koupil? Hádal bych, že za peníze.
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 21:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

i já mám s Hofmannem jisté "zážitky", nebudu je zde psát, bylo by to asi na dlouho, prostě, když někám spěcháte a nemůžete to odkládat, tak mám jednu radu- NESPOLÉHEJTE na Hofmanna !!! na něj totiž nikdy spoleh asi nebyl, není a pochybuji, že bude
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 22:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Jen napiš své zážitky... Čím akčnější, tím lépe. Nespoléhat se na Hofmanna je pro každého zkušenějšího cestujícího samozřejmost. Hlavně nekupovat místenku na jeho bus, protože se může stát, že nepřijede, a budou to vyhozené peníze.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 22:48:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Jen piš, všichni si to tady rádi přečteme!
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 19:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... no, jel jsem s Hofmannem mockrát, snad už se mi to nikdy nepoštěstí, protože už ho mám fakt dost !!! je toho hodně, takže to pak ve volném čase zapíšu a pošlu, snad si počtete
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 19:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak kavkuv man stojí se sundaným nárazníkem v prodejně man s manem společnosti cs trans rakovník v průhonicích
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1899
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odešla elektronika, takže musel do servisu. Jeho řidič jezdí karosou LC735 z čehož není dvakrát nadšený.

Druhá, původně polepená Karosa LC936 je rovněž po větší opravě a jezdí v celočerveném laku.
 
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 22:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tzv:díky za informace pěkné foto tady je ten man
 
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 14:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koněčně sem vyfotil autobus pí Mullerové.
 
 
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 14:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc:okdy ho vlastní ani né před 3 měsíci to vlastnil fedos spz je od něho
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 14:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 -foto busmaniac. kde je to tvoje vocený???.díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 15:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:Nevím odkdy ho má,ale 31.8. sem ho viděl v Praze,to byl 1.den provozu té nové linky.Ten autobus nemá ani označení majitele a je to fakt velká troska.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 15:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:Fotö je z Poličky,jinak odjíždí asi každý všední den v 8,00 z Florence.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 15:30:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha. a jaká je to linka???
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 15:39:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linka 168001 Praha-Kutná Hora-Hlinsko-Polička-Svojanov.
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 15:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: je to foceno v Praze na Zličíně. Stále to patří fedosu, ne?? Má nějaké nové oplechování..
Jeden celý modrý vrak se vyskytoval na tom ¨fedorkovo vrakovišti v Berouně. Asi ty plechy použil z toho. Včera sem Jí (3S0 4551) viděla a fotil v Praze na Florenci
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 15:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac:Fedorkovi to asi už nepatří,když to jezdí do Poličky,na autobuse není žádné logo dopravce.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 16:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

busmaniac:mohl by jsi sem dát ty včerejší fotky z florence a to oplechování není z toho modrého jelikož jsem včera byl u něj a byl ve stejném stavu jako v červenci.děkuji za odpovědi
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1409
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 18:02:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem na té lince viděl minulý týden LC736 s lepenými skly. Měla nápis Rudobus a byla fialovobílá.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 08:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:Já si myslím,že ta modro-bílá karosa jezdí v po-pá a v pátek a v neděli si půjčuje vždy nějaký bus od jiné společnosti.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace