K-report
 

Archiv do 23.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Akce s dopravní tématikou » Archiv do 23.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petriik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 20:39:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PESy, no, já vím, že mě moc nemusíš (hodně moooc), tak se ti vnucovat nebudu. Ono stačí, že se k tobě hlásí Macek. Stejně nakonec zase zaspíš jako na jaře...
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1282
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 15. září 2006 - 20:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já vím, že mě moc nemusíš (hodně moooc)
Tak tohle komentovat nebudu, protože stačí si přečíst druhou část tvého příspěvku a automaticky se dostáváme zpět k první za příčinou.

Stejně nakonec zase zaspíš jako na jaře...
Někdy je lepší zaspat fyzicky, než duševně Neříkám konkrétní jména, ale je to tak.
____
Prostě na toto téma se s tebou už nebudu bavit, nepřipadá mi to vhodné ani vůči tobě, mně a ostatním, kteří zde diskutují, jestli chceš pokračovat ve svých humoristických pokusech, můžeš na ICQ (ale až budu online, já vím, proč tam to N/A mám...). Teprve až budeš mít něco rozumného na jazyku by jsi mohl eventuelně pokračovat zde, aby si tě nemuseli dobírat ostatní diskutující jako jinde. Ale to je tvoje věc. Jak jsem řekl, nemíním to nadále rozebírat či se tady zaobírat různými již odeznělými událostmi. Jasný?
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 17:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak do Jablonce jsem se dnes nedostal, měl jsem po ránu něco důležitého, no podíval jsem se aspoň na DOD v Praze - Hostivaři.

Zítra jsem měl taky jistou povinnost ale nedalo mi to, odložil jsem to a pojedu do Jablonce zítra.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4858
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 19:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je vidět, že velká část tohoto fóra se rozprchla po různých akcích. Jen my, prací povinní, sedíme doma...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:25:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Gromit tak ať se máš nač těšit a ostatním kteří nemůžou jet,protože jim to okolnosti nedovolí.

 
 

 
 

trocha slov k fotkám.ten SOR dorazil a zrovna kloubák.Je to jedna z prvních fotek která byla pořízena hned po příjezdu.
U ikarusu se mi někdo pletl a nešel pryč a nešel pryč.
Městským ikarusem jsem projel celou trasu z Bedřichova do Rychnova a zpět.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jardik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 20:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DNEsJSEM BYL V jABLONCI NAD nISOU.pRO TY KDO TAM NEBYL,tomu sem napíšu jak to tm probíhalo.V 6:30 jsem odjížděl z autobusového nádraží v Děčíně.Když jsem vystupoval v Jablonci tak tam právě přijížděla Karosa ŠD 11 z Prahy.Asi v 9:00 začala akce.V Kamenné ulici se sjela všechna historická vozidla:Škoda 706RO s vlekem,Škoda 706RTO,Karosa ŠM 11,Karosa ŠL11,Ikarus 280,10,Ikarus 280,08.Já nasedl do vozu Škoda 706 RO.Cesta s ním byla pěkná ,fotozastáka byla u elektropragy.Bylo velice zajímave jak na autobus 706RO koukali kolemjdoucí,ale k tomu jak se chovali někteří cestující,se dostaneme později.Když jsme se s vozem 706RO vrátili na Kamennou ulici,tak jsem šel na dolní náměstí,kde stál kloubový SOR,Karosa ŠD 11,Karosa Citybus a Tedom.Čekal jsem na Karosu ŠM 11,která tam již nějakou dobu stála ,ale řidič nikde.Tu Karosu řídila střídavě s řidičem řidička.Když přišla ,tak neměla klíče od vozu,museli jsme čekat na řidiče.Když je přinesl,tak jsme po chvilce vijeli.Jeli jsme do Kokonína a zpět.Tam také byla fotozastávka.Po návratu jsem jel Ertákem.Byla to pěkná jízda, i když nejhezčí byla ve voze 706RO ve kterém byla příjemná posádka.Potom jsem objedval.Po objedě čekal na Ikarus 280,08,který jezdil na pravidelné lince číslo 1.A právě v Ikarusu se cestující nechovali moc příjemně.Jedna ženská začala v Ikarusu nadávat:CITUJI:TAK CO BUDE!...VY SE TAM VYBAVUJETE ,MÁTE DESET NE-LI ŽE PATNÁCT MINUT SPOŽDĚNÍ,....A NEVÍM(NEBO NECHÁPU) CO JE TO TU OD RÁNA ZA ŠAŠKÁRNU!!!dÁMĚ BYLO ASI 30-40 LET.Za Dolním náměstím v kopci nám Ikarusek chcípl.Ta popisovaná ženská začale cosi mumlat, a mávat kolem sebe rukama.Za mnou byly dvě matky s dvěma dětmi.Zřejmě se znali.Jedna z nICHse začala hlasitě projevovat:NO,NO ,TAK TEN UŽ TO NEVIJEDE ,BUDEM MUSET JÍT PĚŠKY.NECHÁPU JAK TO MŮŽE JEZDIT,DYT TO JEZDILO ZA KRÁLE KLACKA.druhá:BUDE TO TAK ČTYŘICET LET STARÝ. Ještě jsem zapoměl říci že v ešemce nějaký kluk vylil trochu matonky na sedadlo. Z Ikarus 280,08 jsem vystoupil na konečné,a svezl se zdejší karosou b 932,která byla zcela zaplněna.Nějaký puberták ,asi tak 17-ti letý tam neustale v zastavkách říkal:AT TEN V.L JEDE,NEBO SE S TOHO P....U .Akce byla podle mě velmi zdařilá.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1108
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 21:21:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se byl dneska podívat v Hostivaři, Jablonec zítra. Ostatně jsem v Praze potkal dost známých tváří
Zpočátku docela nudné, všechny vozy byly okupované jakýmisi pubertálními hračičky, kteří vypojili baterie u mnoha busů a pokecali si s dispečery přes vysílačku. Nebyla pak šance si něco na Mypolu vyzkoušet. Ale byl jsem ukonejšen prototypem Citelisu, Neoplanem, našocením konvoje a podobnými chuťovkami. :-)
(mmch. mě dneska při cestách pěkně nas**lo ČSAD LBC, resp. jistí zaměstnanci )
Sbohem, T2 22+23, měli jsme tě rádi!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 22:03:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares: ad ten ikarus - se nediv, to je šotouš, jak vystřiženej! Ten taky sjezdí, co se dá
Dovoluji si připojit taky jednu fotku.
 
P.s. jinak já tu sorku mám ještě se šoférem uvnitř...
Byl to příjemně strávený den, kdo váhají, doporučuji!

Jardík: tak u mě nejvíc prskala stará piksla v ŠL, když se rozjela, tak cukla a bába málem lehla do uličky.
P.s. Komenský brečí...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 23:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad fikajs jo tak to seš ty kdo se mi tam pletl jo!!!
Jinak já já mám tu sorku taky hned jak najela ale je tam sloup tak není moc povedená.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 08:51:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych řekl, že se nás tam pletlo pletlo víc. S přibývajícím časem to bylo horší a horší. Dobrá byla ta důchodkyě u Sorky, jak říkala kdy to nasadí na linku, že ta její by si to zasloužila.
P.s. tak promiň, stačilo houknout. Kámoš ten tam halekal na každýho a rozháněl i dětičky před RO, kterým dělal rodič fotku u chladiče.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1110
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 09:08:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad důchodkyně: Pokud mluví o lince 1 (eventuelně 4 či 12), tak ji musím dát za pravdu!
Sbohem, T2 22+23, měli jsme tě rádi!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 12:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bingo - mluvila o 1. . Jenže se na to ptala toho řidiče, který to přivezl.
Jak se vám líbil Citybus s vanou na pod motorem . To nebylo nejlepší...
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1284
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 12:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem se tomu začal docela decentně smát, je to asi součást vybavení...
Já si myslím, že až v neděli všechny vozy z náměstí odvezou, že tam budou docela solidní olejové loužičky od všech.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 15:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fikajs počkej chceš říct že si to fakt ty?
Já když sem tam čekal a objevila se ta sorka tak se tam jedna paní dožadovala po manželovi aby šel zavolat policii že tam nemá ten bus co dělat.Pak najela sorka z JBC a citybus a paní sklapla.Některým se zase zdálo divné jaktože jezdí po městě vozidlo s nápisem VB že je snad nějaký převrat.Mladí zase nevěděli co ten nápis znamená.Jedny děvčata zase ohrnovali nos nad ikarusem a báli se aby něco nechytli a pořád mleli o nějaké atomové bombě.Ale malé děti byli nadšené když je rodiče vzali na vyjíždku.Myslím že se akce povedla a to hlavně díky (světe s div se i pro některé něco zavrženihodného)ČSAD JBC.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 16:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,tak já jsem se tam(JBC) dostal až dnes odpoledne a byl to docela výsměch-na náměstí 4 busy, z nichž zajímavá byla jen ŠD... SOR NB už tam, nevím proč, nebyl.Ani jsem pak neměl náladu vozit s historickými busy. Akce před 2 lety ve vozovně byla o 200 % lepší......
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 16:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Ale v tu chvíli, pokud si uvědomuji bylo víc fotičů (ale nebyl jsem ten, který se pletl před maskou a fotil si logo z 10 cm, detail zpětného zrcátka). Já byl decentně opodál.

Ad VB - udělali přepad toho ŠD, ještě než dojel - na trase - a dali řidiči fouknout, kontrolovali papíry atd.
Ad vana - taky šofér nadával, že mu dali takovej křáp, že není jeho, že jen vyfasoval dohled. Skvělá byla taky technická pomoc v tom Formanu, kdy to přijel zkontrolovat a měnil vany...,

Pes - jestli jsi z Ústí (odkaz pod jménem), zdravili jsme se (ad. Lešany 2006)
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 16:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: Já jsem se zase setkal docela s malým klukem v RTO, který už při nástupu byl přesvědčen, že se to musí po vyjetí rozpadnout. Matka ho musela chvíli uklidňovat, ale podařilo se jí to :-)
Akce byla trošku suchá už v tom, že nebyly ani otevřené garáže, pod pojmem "dopravácký víkend" bych si představil trochu něco víc, občas nebylo ani poznat, jestli ten autobus skutečně jede jako normální linka nebo ne. Ale víceméně jsem věděl co čekat, líbilo se mi to a nelituju, že jsem byl na nohou už ve 3:58. Dnešek je ve znamení relaxace po náročném dni. :-)
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 17:32:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krása. Dnes málo lidí a krásné počasí = krásné fotky.
Jen jedna nevýhoda - netuším, jak si ulítán odpočinu. Že bych se prospal zítra ve škole?
Kotelník: NBčko odvezli docela brzo. A otevřené pro šoting interiéru bylo jen cca hodinu. Chce to prostě být akční a zároveň mít štěstí.
Žigulík VB mě ovšem pobavil, spatřen při mém příjezdu do JN i před odjezdem zpět.
Sbohem, T2 22+23, měli jsme tě rádi!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 20:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem napsal byl jsem spokojen.Vozovna nebyla otevřena a to asi z důvodu neb je tam ta hala spadená a asi by to nebylo bezpečné.Dovedu si představit že by tam nějací blbové vešli.
Jo fotit to nebylo jednoduchý ale s tím se počítá .Na konečných to šlo tam byli fotiči ohleduplnější.Já se setkal s jedním který se omlouval několikrát ale nevím kdo to byl.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 21:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jablonec byl super . Krásné počasí, krásné autobusy, hodně těch histoerických, mezi nimiž vynikal ten 706RO. Neodolal jsem, abych se s ním nesvezl.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1136
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 22:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik fotek z Jablonce:
 
 

 
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 22:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: Už? Já vyjel z domu včera - 23:30 abych se tam dneska dostal /na pár hodin/...

To kolečko NBéčka klem náměstí byla domonstrace toho že to není jenom statický exemplář:-))...A taky ja se chtěli ukázat a vyjeli ten krpál jako by nic /kde se IK plazil/.
PS: A co že ho zbavili transparentů a po palubním PC jenom díra - doslova...

 
 
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 23:01:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24tr: Koukám, měl jsi kliku, Chavdar v sobotu nejezdil pro poruchu.
Ad vozovna - šel jsem fotit k bráně do vozovny a z vrátnice na mě halekali, hlavně abych nefotil tu ruinu. Taky se přiláním k názoru, že tam nepouštěli kvůli tomu.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1753
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 08:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Fikajs: Ty jsi jel taky tou ŠD? Ten Žigul VB neměl chybu.
Jinak akce byla povedená, poznal jsem trochu Jablonec a Liberec, dokonce asi na třetí pokus našel koleje na Harcově. Nějaké fotky taky udělal, i když proti Studymu tak o 1000 méně.
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 09:11:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejel, měl jsem uvnitř zvěda. Já jsem ŠD chtěl jet, ale pak nás jelo víc a mysleli si, že bude víc obsazená, že nebude místo a už se ani neptali. Prý to bylo hodně komorní, téměř diskrétní.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1754
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 09:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Fikajs: Bylo - 10 lidí.
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:39:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magig: To je zajímavý, já ty koleje na Harcově našel hned a ještě jsem šel od tramvaje.
V RTO mě pobavil asi 10 letej kluk který řval na celej autobus když proti nám jel červený Ikar: Hele tati ertéočko.
Mé srdce plesalo nad obouma jihočeskýma Ikarama a i nad nádherně zachovalýmy ešelkami od Jihlavskýho spolku. Žigul s příslušníky VB byl také dobrou recesí.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479

Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1141
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 14:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



V rámci "Dne mobility" bude ve středu 20. 9. pro veřejnost otevřena trolejbusová vozovna Brno - Komín. Začátek prohlídek vozovny s průvodcem je ve 14:00, 15:00, 16:00 a v 17:00 hodin. Zájemci o prohlídku uvidí nejprve zázemí řidičů a výpravnu, nastoupí do připraveného trolejbusu (pravděpodobně 21 nebo 22Tr) a objedou celou vozovnu, uvidí mycí box, dále dílny denního ošetření, halu lehké údržby, dále dílny střední a těžké údržby, zkušebnu a jiné technické zázemí. Dále se zájemci trolejbusem po točené rampě dopraví na horní podlaží, kde uvidí odstavnou plochu, vyslechnou další výklad a samosebou budou zodpovězeny i případné dotazy.

Toliko mnou stručně tlumočená oficiální zpráva z měsíčníku "Bez starosti", který však doposud není na stránce dpmb.cz vydán, je zatím pouze na interní síti, odkud vám tedy pozvání přepisuji. Snad aktuální číslo "Bez starosti" na oficiální web DP přibude ještě dnes nebo zítra.

Pro ty šotochtivé zájemce budiž připsáno, že k vidění bude nejen celá řada dílenských zajímavostí a "obyčejných vozů", ale konkétněji v dílnách mimojiné:
po nehodě opravovaná 3038
střední prohlídka 3605
střední prohlídka 3002
opískovaný skelet 3015
nalakovaný skelet 3010 v prvnotních fázích kompletace
skelet muzejní ŠL 11 po oplechování
něco z toho viz kolegovo foto výše

V areálu je samosebou ke shlédnutí i řada odstavenců na dvoře - 3203, 3204, 3206, 3213 - a dále se zde nachází zaparkována 9Tr. 11T a 6Tr se bude pravděpodobně právě ve středu vagónovat směr Plzeň na jakousi cosi akci, v čase přístupu do vozovny tam již asi nebudou.

Po celou akci dne otevřených dveří bude navíc s nejvyšší pravděpodobností předváděn RC model 22Tr 1:13 kolegy M. Bureše (blíže o modelu na http://skoda22tr.dopravka.net) - to ještě musím narychlo domluvit s vedoucím vozovny a napaevno se domluvit s kolegou Burešem samotným.

Tšyly všichni jste zváni, bohužel nevím, proč o akci DP informuje až dva dny před ní a ani my ve vozovně jsme až doteď o ničem nevěděli
No a?
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:12:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak ty co byli v Jablonci a fotili. Tak bych poprosil o nějaké fotky vozů ŠL-11(2), ŠD-11, IK280(08,10)na kterých bych dokonce mohl být. A pak taky SORku(kloubovou). Díky
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1225
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych poprosil fotiče o foto revisora z ŠD. pro neznalé co se tak doneslo, tak VZ a PK ČSAD měli společnou akci na lince z Phy.
Jinak Ik též patří k Jihlavskému spolku...
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 21:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož, já něco zasejc přihodím "do mlýna". Video, které sem si pracovně nazval - 80´s

Video /uložené na Youtube/
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1229
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 21:39:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a jinak dostali fouknout i řidič Ik 280.10, průvodči ČSAD-Jbc a průvodčí ČSAD-historcký.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 09:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem uveřejnil první část fotek z Jablonce. Po zpracování fotek od dalších dvou autorů budou přidány.. http://www.sht.cz/akce/jnb.htm
www.cnds.cz /www.ustecketramvaje.com/
ICQ 222-729-231
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 10:01:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Máš je na mejlu a mám jich hodně, vaše ŠL jsou fakt nádherný.

Verusha: Škoda že je ta vaše akce v Komíně ve všední den, já bych sice mohl ale je to pro mně z ruky. U vás se určitě nějaký zvědavci najdou.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479

Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25970
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 12:43:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se tam možná stavím :-)

Edit:
Která linka tam vlastně od hlavního jede?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 13:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: jednička
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25973
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 13:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky, jak prosté :-) - zastávka se kupodivu jmenuje "vozovna Komín", 20 minut, 13 korun :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1149
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek - ono se totiž jedná o takovou "akci z donucení". Před dvěma lety, kdy jsem na téhle akci jezdil s 15TrM 1:10, mi bylo tiskovou mluvčí řečeno, že zadarmo se celej den v síti DP jezdit nemůže, a tak aby se aspoň něčím DP tohoto dne "zůčastnil", udělá nějaký den otavřených dveří. Jelikož je voz. Komín nejméně organizačně náročná a navíc taková atrativní provozovna, koná se to tu. Jen je trochu škoda, že o akci nebyla zkazka dříve. Dva dny před akcí je trochu málo, no jen to podtrhuje, že ta akce není příliš významná, jen prostě aby se neřeklo. Ale i tak snad bude co k vidění.
Nové tšýslo měsíčníku "Bez starosti" už vyšlo (dnes) a i na webu DP je o akci něco uvedeno. Modýlek 22Tr bude, už je ve vozovně.
No a?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1150
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě ad Martin - k vozovně se dostaneš také trolejbusem linky x25, z centra města odjíždí z konečné stanice Česká. Jízdní doba asi 20 minut, pokud chytneš 22Tr, seš tam za 19 minut . Zastávka rovněž vozovna Komín, staví to přímo u horní vrátnice.
No a?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 497
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mhd v Hořicích 22.9. zdarma
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25977
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:34:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:
Pokusím se takový trolejbus najít (v kterém měřítku tam 22Tr jezdí? )... Díky všem za rady.

Přijedu v 15:15 EC 171 Hungaria, tak snad aspoň poslední prohlídku stihnu
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1687
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 08:39:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: U nas je zitra MHD taky zadara

Jinak co se tyce Jablonce, nekteri lidi to brali s humorem, treba jizda Chavdarem myslim ze na Horni Prosec, lidi se ridice v kopci zeptali jestli nechce jit potlacit, nekteri uz me vylozene srali kdyz chodili po Kamenne a nahlas se s kymsi bavili ze to snad neni pravda co se to tu dneska deje, kdo v te doprave dela takovy bordel, ze by ho nejradeji nechali zavrit... Pri jizde Ertakem sem se nemel ceho chytnout tak sem se chytl ramu otevrene ventilacky a babka (jestli to neni ta co popisoval Ares1) co sedela podemnou zacla mlet cosi at se chytnu tam nebo tam a neohrozuju ji hlavu od ktere sem byl asi 30cm tak sem se nasral a pri otaceni sem ji trefil baglem do ksichtu a sklapla... Jinak paradni akce, nemam si na co stezovat, jel sem vsim co slo (RO sem si musel dat dvakrat) krome SM, vlecky a Chavdara co mel byt nasazeny na 17. Skoda ze se nejezdilo s NB18...

Ale ale 319! Copak jsi to provedl? Jinak pridavam nejake fotky, nemam cas je sem davat vsechny (asi 400 ):

 
 
 
 
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1239
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 16:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study, tys musel být na 2 místech zároveň. Jinak bys nedokázal foto z busu a zvenku na bus.Že by někdo vystupoval a běžel fotit, to si nepamatuji. Tak jak jsi sehnal tu 3. foto?
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 16:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9 Tr: Já bych to viděl tak, že to poslední foto není jeho... To by tam měl svůj podpis.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1764
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 16:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obě fota jsou jeho, byl i venku fotit.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1241
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 16:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, ale pak je to z konce kontroly.
pes-na všech má podpis, jen se podívej pořádně
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 17:01:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq, 9 Tr: No, byl to jen můj odhad, zjevně nepovedený :-)
Jinak souhlasím se Studym, že pro lidi byl Dopravácký víkend skutečně vrchol chaosu a drzosti. Zbytečně to však hnali do extrému, místo aby byli rádi, že za nimi přijelo něco, za čím by oni třeba do Brna či Jihlavy nikdy nejeli... Bouchání taškama do hlav bych si však odpustil. Ale držení za tyče na větračce za jízdy znám... Strávil jsem tak například cestu z Chomutova na Červený Hrádek a málem jsem pak ty ruce už nesundal, děs... To v Karosách se už je vždy čeho chytnout, bohužel, počínaje Citybusem s novým vnitřním Citelisovským designem mají tyče zase sestupnou tendeci... Navíc RTOčko má pro mně těch předností oproti City/Cite pro jízdu daleko víc.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 17:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevím v čem chaos, akorát nějaké np spoje prostě nejely. Jinak bylo dost dlouho dopředu avisováno, že se to bude a jak konat, tak je jeich problém, že nečtou tisk, neposlouchají rádio, nesledují TV.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 17:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na Kamenné se někdo rozčiloval v jednom kuse. A schválně jsem se koukal na vývěsku na Žižkově Vrchu, jak jsme tam byli s váma eŠeLou a doprav. víkend tam zmiňován byl!
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2558
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 19:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zase se ale pravidelným cestujícím nemůžete divit. Například důchodkyně se do RO prostě nevysoukaly. A nahradit garantovaný NP vůz Ikarusem jen kvůli tomu, aby se zájemci svezli, mi takyh vůči pravidelným cestujícím nepřipadá fér. Oni si zaplatí a chtějí SVOJE spoje, svoje vozy a na nějakou akci nejsou zvědaví. Jiná věc by byla, pokud by ty spoje jely mimo interval. To se však týkalo tří vozů. Osobně jsem se rád svezl, ale cestující chápu a jejich rozčilování též.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 19:58:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

také si myslím že to někteří cestující přeháněli s tím držkováním.(však tady máme taky takové)Myslím že to přežili a že jim to zas tak neublížilo.Staré lidi chápu ale jezdily i citybusy takže o nic nešlo.
ad 9 tr jo to víš study je holt kouzelník
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 21:09:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem viděl lidi se rozčilovat, ale taky spousta lidem se to líbilo, hlavně těm starším, připoměli si tak nějak mládí, živě si vzpomínám na dědu, který se kochal jízdou v RTO. A děti ty se taky rádi povozili, a poznali něco jiného než Karosy, Sory a Citybusy.
Horší pak byla jízda natřískanou tramvají do Liberce s Magigem a Studym.
Ale spíše by se tu už měla připomenout sobotní akce v Plzni s historickými trolejbusy a autobusy. Já jsem hlavně zvědavej na exkurzi do Škoda Elektric.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479

9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1243
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 21:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ve 23:10 jede poslední tram z Lbc do Jbc. Do Vratislavic stojíš na jedné noze a ne vlastní a pak aspoň stojíš na obou, ale sednout, tak to ne. Byl to ale pátek, astatní dny nevím.
P.N.-No, tak ale vzhledem k tomu, že tam byla karosa na 3. pořadí, tak mohli jeden IK prohodit s ní. Jo a zaplatili jo? Na rok to mají skoro zadarmo a stejně 70% lidí jelo na ZTP, 15 na průkazky a 5% na příležitostné a zbytek na klasické jízdenky
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5314
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 21:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jste tu zmínili tu Plzeň, posílám malou ochutnávku z nakládky v Brně:

 
 
 
 
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 22:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, že se důchodkyně nevysoukali do RO, smůla RO nebylo na pravidelné lince. Jinak co sem já pozoroval tak sem chaos moc nepozoroval akorá údiv cestujících ším to jedou.Možná to bude tim že sem většinou jezdil tim co nebylo na NP pořadí.Ale jeden důchodce se mě ptal co to má za význam taková akce. Jinak já byl maximálně spokojen. A amé potyčky s VB byly časté. Holt zákony jsou zákony a já je nerespektoval
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 22:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a při zpoždění. Něteří fotiči mu ještě napomáhali. Kupříkladu s IK280.08 v neděli sem jel na Bedřichov(jak sme tak tak zajímavě couvali, otáčelí) Měli sme sekeru a tim ze se cekalo na X foticu tak se zvetsilaAle to je holt riziko povolání
Study: Pošli mi něco s nasimy vozy(ŠL11,Šd11,IK280)díky
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1690
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 13:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: Ta fotka zevnitr byla delana asi deset vterin predtim nez soudruh vypadl z vozu. Jinak co se tyce toho baglu tak sem se nemel kam otocit a kdyz chtela abych se otocil tak co mi zbyvalo...

319: Staci dorucit 3CD a vypalim ti celou fotogalerii . Tim Ikarem sem jel na Bedrichov stejne jak ty, jinak nevis na co se v pulce trasy cekalo. Na soceni spolu s 280.10? Jo a vase vozy to jest co vsechno?

Mimochodem kdo ste jeli SD, ja byl ten nejmladsi co nastoupil (kvuli zlutemu Radimovi) deset minut po odjezdu.
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 15:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na co se čekalo. No nejmenovaná osoba. 319 urči si na tu osobu vzpomeneš, lepší srandu jsem nezažil, kam se hrabe naše Máňa. Ale zpět k thematu. No, protože na té silnici by se Ikarusy tžko vyhýbali, tak se čekalo, jak se celkem běžně na Janově dělá, prostě na protijedoucí spoj. No, ale došlo k nedorozumění, že i 280.08 čekal, ale u školy, takže až dispečer dal rozkaz k odjezdu.

Odpovím za 319-Š 11 a kooperačně garážované Ik.Myslel jsi jen akci, že?
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2049
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 23:38:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akce sotousu cyklistu aneb linka k-103 jede
http://mhdakce.svetmhd.net/
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 18:07:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No. Ik280.10 čekal nahoře až pojede IK 280.08 a IK280.08 čekal dole až pojede IK280.10 dolu
Study: kterej ty seš ŠD jsem bohužel nejel z Prahy do Jablonce takže nevim
Ještě POLOPATĚ naše vozy: Karosa ŠL11, Karosa ŠL11, Karosa ŠD11, Ikarus 280.08, Ikarus 280.10-myslím tedy vozy které se zůčastnily akce v Jablonci
Nejsimpatyčtější je mi vše mimo Karosy Citybus a Karosy Citelis a ostatních podobnejch vozů.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace