K-report
 

Archiv do 29.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Dopravci a linky » Dopravci a linky - diskuse » Archiv do 29.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1413
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 17:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tzv: Do Banské Bystrice... Dokud tam posílal C935E v zájezdové úpravě, bylo to ještě únosné. Ale ta nějak zmizela a teď jezdí Granus nebo LC735, obojí dosti vrakoidní. Chudáci cestující.
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.9.73
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:06:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Myslím, že se mýlíte. Až do minulého (předminulého?) týdne bylo, podle mých zkušeností, vynechávání fedorkových spojů ojedinělá a poměrně nepravděpodobná záležitost. Jel jsem s ním v minulosti (cca r. 2000 - 2006) v mnoha desítkách případů (převážně z/do Berouna), a ani jednou nevynechal. Akorát občas jel v rozmezí -7 až +15.
Poprvé jsem se fedorkova spoje nedočkal tuto neděli (13:40 ze Zdic). Současnou situaci, kdy jsou spoje vynechávány ve velkém, tedy považuju za novotu.

"... úroveň FEDOSu rychle blíží k úrovni jistého JUDr. dopravce..."

Pokud už ji v posledních dnech nepřekonal. Mám pocit že poslední týden Fedos víc nejezdí než jezdí.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 20:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jablonec přidává od 24.9 další dva R spoje do Práglu.
Takže cestující v této relaci mohou děkovat Hotlineru za jejich působení,přestože už nejezdí do Jablonce.

Stejně nechápu,že tu linku komplet zabalili a nepokusili se jezdit za o něco dražší jízdné.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:13:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bručoun:já souhlasím že je to někdy vynechání spoje a někdy nedodržení jízního řádu až teĎ vvynechává spoje já sám někdy koukám do jízdního řádu který již radši nosím po kapsách a na hodiny a nevěřím tomu člověk neví co si o tom má myslet když jsem asi před 14 dny čekal ve vráži na autobus fedos a cestující dosti spěchali tak pravili di do prdele celej fedos a šli pěšky do leděnic ,ale těď bude rušit nějaké linky takže jse děti z knížkovic nedostanou do školy a i ostatní spoje jen a jen omezuje a to by nemněl.a mohu se zeptat kterými vozy u fedosu jste jel a nemáte nějaké foto???.děkuji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.9.211
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:59:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Zklamu Vás. I když někdy někam podniknu nějakou šotojízdu, tak spíš za účelem prohlídky tras a míst, než vozidel. Většinou nefotím, a SPZ si zásadně nevšímám. A když už, tak rozhodně nefotím cestu do Zdic či Berouna. Sem jezdím busem jen proto, abych se sem nějak dostal, když zrovna není po ruce něco rychlejšího.

Pokud jde o značky, tak většinou jsem jel s Fedosem nějakou Karosou, občas (myslím) Volvem, jindy nějakým (pro mně) exotickým vozem, jehož značku jsem nepostřehnul. Zrovna (úplně?) naposled jsem čímsi v hnědém (?) nátěru, v dost slušném stavu, fakt příjemné svezení. Bohužel jel natolik dřív, že jsem byl rád, že jsem ho doběhnul, zahlídnul ceduli "P" na jinak vůbec neoznačeném busu, a stihnul zabušit na zavírající se dveře.
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.17.69
Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 23:44:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fedos a Knížkovice: vzpomínám si, že jsem v posledních pár týdnech někde viděl nový JŘ Probotransu, na kterém byly psané nové spoje do Knížkovic. Mohla by to být linka Beroun-Drozdov, na ní kdysi byly probotransí (resp. tehdy ingotransí) spoje do Knížkovic napsané.
Bylo mi divné proč do takové vísky mají jezdit konkurenční spoje dvou firem. Teď mě napadá, že asi jde o náhradu za nejezdícího Fedorku.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 10:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=220&r=mfjiznimorava&c=585372

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=220&r=mfjiznimorava&c=585372
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 10:58:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=220&r=mfjiznimorava&c=585388
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 11:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.ustecketramvaje.com/cr/csad/dpuk/prostest.htm - foto je zde
www.cnds.cz /www.ustecketramvaje.com/
ICQ 222-729-231
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 13:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bručoun:to je jedno to hnědé by mně zajímalo co to mohlo být já čet zdické noviny-spravodaj města zdice.do zdic nebude fedos jezdit jelikož ho tam nechtějí je to škoda nevím kde ho bedu šotit.
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 10:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V MF Dnes je článek o Fedosu a o těch stížnostech na něj, že vynechává linky. Kromě jiného tam Fedorka taky uvádí, že mu prý nějaké autobusy ukradli a nemá proto čím by všechny linky pokryl. No, nevím, že by eventuální zloděj autobusů prahnul zrovna po jeho vozech?
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 12-2004
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 11:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=221&r=mfstredcech&c=585797
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 16:02:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopravce Zdeněk Vastl v neděli ukončuje provoz své jediné pravidelné linky. Přitom jednou jsem jeho spoj viděl odjíždět z Prahy a byl úplně narvaný, což mě překvapilo.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 16:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

geomit:ukradli mu prý v králově dvoře karosu C 734 půjčenou od eurocaru kladno nebo co a pak eště nějakou LC 736...psali něco o tom v berounském deníku
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 18:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Firma Autobusy Karlovy Vary pokračuje v obsazování některých svých dálkových spojů do Prahy vozidly menších smluvních dopravců. Dnes jsem na jejich spoji Praha-KV viděl pestrobarevnou Setru S215HD, která ani neměla strojek na jízdenky. Nevím, jakým způsobem řidič odbavoval cestující...

U firmy Tredos teď jezdí bílý předváděcí MAN Lion's Regio, který ještě minulý týden měla Asiana a posílala ho na spoje Karlovy Vary - Praha. Myslím si ovšem, že zrovna na dálkové linky to není vhodné vozidlo.

A na spoji nové dopravkyně Müllerové jel další vrak. Tentokrát to byla bílá Karosa LC735 Autodopravy Rálek Václav z Říčan. Cestujících na ten spoj přišlo překvapivě docela dost. Odbavování prováděla osoba sedící v první řadě sedaček (řidič to nebyl) strojkem Setright.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 23:05:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Lion's Regio opravdu není vysloveně dálkový bus. Předpokládám, že Asiana ho nezkoušela za účelem nasazení na linku Praha - KV, spíš bych se přikláněl k tomu, že si oťukávají nějaké regionální linky.

Nicméně svezl jsem se v něm (s ExpresCarem) a musím říct, že sedačky jsou velmi pohodlné a nějakou tu hodinu by v tom člověk mohl vydržet. Pro dálkovky by ale byl asi mnody problém malý objem kufrů a absence hajzlu.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1766
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 07:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Gromit: Já si naopak myslím, že právě pro linky typu Praha - KV a podobně je to velmi vhodný vůz, záleží na konfiguraci interiéru a pohonu.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 13:58:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Odbavování prováděla osoba sedící v první řadě sedaček (řidič to nebyl) strojkem Setright.
Tak to je hašiš! Doufám, že se to ještě chvíli udrží a podaří se mi ten lístek sehnat (nebo pokud s tím někdo pojedete, tak mi určitě nějaký levnější pořiďte!). Nemáš foto?
Jinak Setrighty jsou již pár let zakázány, neplní totiž funkci registrační pokladny a cestující také nepozná, za co zaplatil.

Začíná to být hodně zajímavé...
Kuzl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 14:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite nekdo proc autobusy karlovy vary od 1.7. zrusily linku do vidne?
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 18:03:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se byl podívat na příjezd autobusu Fedos z Českého Krumlova Na Knížecí 16.35 a kupodivu přijel jemně jetý ojetý zájezdový MAN ještě se španělskou poznávačkou!
Mám chuť s sebou někdy vzít lihovku a dopravci označit autobus jeho jménem.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4915
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 18:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: A byl ses dívat s foťákem?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1423
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 19:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Ten MAN má špenělskou karoserii Caetano a už jsem se tu na K-Repu o něm zmiňoval... Mimochodem, zdá se mi, že Fedorka se v posledních dnech už zase lepší. Aspoň dálkovou linku do jižních Čech jezdí opět pravidelně, včetně spoje do Lhenic. Označení dopravce se u Fedorkových "nových" vozů obvykle po určité době provozu objeví aspoň na papíře za předním sklem.

K tomu Setrightu - stále ho používá i Štěpánek na lince Praha - Jablonné v Podještědí, takže to až taková rarita není. A věděl bych o 3 dalších firmách, které je používaly ještě před několika měsíci. A foto mám - tedy ne Setrightu, ale toho busu - avšak asi budu mít možnost to sem hodit až v pondělí. Totéž platí o fotce Fedorkova MANu/Caetano.

Kuzl: Linka KV-Wien byla zrušena bezpochyby kvůli nedostatečné vytíženosti. Jednou jsem ten spoj potkal v Jihlavě a jelo s ním cca 5 cestujících. To je bída...

Magiq: Zrovna na lince Praha-KV nasadila Asiana laťku hodně vysoko, takže tam MAN Lion's Regio působí jako nedostatečně komfortní vůz. Ale kdyby jel např. Praha-Most, tak nic nenamítám.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4916
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 20:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Což ovšem nemění nic na tom, že na tu linku Pha-KV je tento typ vhodný, pokud odhlédneš od zmlsanosti cestujících
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 21:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Když se ten typ jmenuje Regio, je jasné, že je určen pro regionální linky. Svým vybavením se hodí spíše pro delší z takových linek či nějaké "příměstské expresy" typu Praha-Kladno (ostatně zrovna tuhle trasu už jeden jezdí). Spoje Praha-Most jsem zmínil proto, že mají jízdní dobu cca 1,5 hodiny a jezdí tam docela vraky, takže by cestující přivítali i tento regionální vůz. Ale sedět v tom skoro 2,5 hodiny do Karlových Varů už by bylo trochu moc. V úvahu připadají jen "okrajové" dálkové linky, které přežívají díky místní frekvenci (té by takové vozidlo jistě nevadilo) a na luxusnější vůz si beztak nevydělají.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4918
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 22:26:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když si vezmeš, že C 954 - C 956 běžně jezdí i více jak 200 km dlouhé linky, tak pak by tam i Regio pasovalo, ne? Bral jsem to z pohledu našeho trhu, ve srovnání s tím, co už u nás na jakých linkách jezdí
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1768
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 18:19:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jenda_z_hk: Je to tzv. Kombi bus - kombinuje dva typy - linkový a zájezdový - od pondělí do pátku linky, víkendy zájezdy. Interiér se dá vybavit jak u dálkového včetně WC, takže bych neviděl problém ani zájezdy typu sever Chorvatska, Itálie cca.800 až 900 km.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 16:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže konečně můžu nahrávat fotky...

 
Autodoprava Rálek Václav jede linku pro firmu Dana Müllerová

 
"Nový" autobus MAN/Caetano firmy Fedos. Českou linku jede s francouzskou SPZ, řídí sám pan majitel firmy.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 17:25:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda z hk:skvělé fotky nemáš ještě nějakou toho mana???.díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1428
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 20:50:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Ne, bohužel nemám.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 23:32:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Jo, taky jsem si myslel, že jsem o něm už četl. Není ta SPZ náhodou španělská? Bohužel majitel není vidět, nemohu tedy zjistit, zda i já ho mám s majitelem. Ten Rálek je docela žrádlo, zítra v 16.45 chci být na Florenci, abych mohl zdokumentovat přijíždějící Danu Mullerovou (mmch dnes těsně po půl osmé ráno projížděl ten její modrý vrak Karlákem).

Bobyk: Já se vždy chodím dívat s foťákem
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1175
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 09:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si pár snímečků a informací z vlastní zahrádky (co se podařilo zjistit) k zaměstnanecké dopravě do Ráječka k Celestice. Informace nejsou možná vždy nejčerstvější, někam se možná už nejezdí. Z dob, kdy to jezdíval dopravce Málek Šošůvka (nebo tak nějak) a měl Karosy bílé s fialovými pruhy se jezdilo myslím i do Bystřice nad Pern. Bohužel opravdu netuším, na které linky pak přejíždí vozy, které po návozech zůstávají v dosahu Blanska.

Linka 710651 BK – Ráječko – Niva – Protivanov (linka i v idosu kvůli rannímu spoji do BK);
Linka 710653 Ráječko – Letovice – Březová – Svitavy (SY 4:30 – RA 5:40; RA 6:15 – SY 7:20 a po dvanácti hodinách totéž);
Linka 710654 Ráječko – BK – Lipůvka – Brno (Brno, S.O. 4:55 – RA 5:45; „X“ 6:15 RA – 6:50 Brno, KPN; „X“ 7:05 Brno, KPN – 7:40 RA; „a“ 6:15 RA – 7:05 Brno, S.O.; „X“ 16:20 RA – 16:55 Brno, KPN; „X“ 17:05 Brno, KPN – 17:40 RA; „a“ Brno, S.O. 16:55 – RA 17:45; 18:15 RA – 19:05 Brno, S.O.);
Linka 710655 Ráječko – BK – Olomučany – Adamov (AD 5:10 – RA 5:40; RA 6:15 – AD 6:47 a po dvanácti hodinách totéž);
Linka 710656 Ráječko – Boskovice – Valchov – Žďárná – Ludíkov – Vavřinec – Ostrov u Macochy (OS 4:35 – RA 5:40; RA 6:20 – OS 7:25 a po dvanácti hodinách totéž);
Linka 710657 Ráječko – BK, Lažánky - Jedovnice – Senetářov – Studnice – Ruprechtov – Drnovice – Vyškov (VY 4:05 – RA 5:40; RA 6:15 – VY 7:50 a po dvanácti hodinách totéž);
Linka 710658 Ráječko – Černá Hora – Lysice – Kunštát – Svitávka – Obora – Skalice (SK 4:25 – RA 5:40; RA 6:15 – SK 7:25 a po dvanácti hodinách totéž);
Linka 710660 Ráječko – Velké Opatovice – Jevíčko – Chornice – Moravská Třebová (MT 4:25 – RA 5:40; RA 6:20 – MT 7:35 a po dvanácti hodinách totéž).

Některé fotky jsou ve vztahu k výše uvedenému, jiné jen na ukázku zajímavého vozového parku. Podle mne není už mnoho dopravců, kteří mají tolik vozů řady 700 v docela dobrém stavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1430
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 11:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Ten nápis na předním skle vypadá na španělštinu, že jo? Taky jsem si toho všimnul, ale mám za to, že na té SPZ opravdu bylo F a ne E. Možná by nám to mohli objasnit odbornící z diskuze o SPZ podle typu písma. Majitel za volantem na mé fotce vidět není, ale jestli máš nějakou, kde je vidět řidič, tak mi jí pošli a já ti řeknu, jestli to je Fedorka nebo ne.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5342
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 11:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SPZ toho autobusu je opravdu španělská. Před dvěma lety jsem byl v Madridu a můžu říct to, že v současnosti se dávají SPZ formátu 0000 AAA. Momentálně jsou někde u Cxx....
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 15:06:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Já si pod vlivem tvé informace také nejdříve myslel, že je francouzská, ale šel jsem blíže a viděl "E". A pak ten španělský název...
Foto asi nepošlu, protože ho nemám v digitální podobě.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 18:20:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

atmák:kdybys mněl tu možnost ho naskenovat tak mi ho prosím taky pošli na saska.pepa@sezmam.cz nebo ho dej sem.díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 19:02:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel tuto možnost nemám. Dával jsem hodně fotek (mj. Žluticko) jednomu zde občas diskutujícímu uživateli, bohužel se mu rozbil scanner. Časem možná něco někde zdigitalizuju.

Na Florenci se mi Mullerovou nepodařilo chytit (buď přijela dříve, než jsem přišel, nebo vůbec).
Zajímavý byl ovšem bus 3U2 7952, dopravce KAVKA, který se doslova rozpadl pár metrů před svým cílem! Stál těsně za podjezdem pod tratí, asi 3m od chodníku, zezadu označen kužely, k mému údivu mu pod zádí ležela součástka o velikosti zavařovací láhve na okurky. I přesto že jsem tam byl více než hodinu se s autobusem, který hlídal řidič, vůbec nic nedělo.
Co na to říkají "obhajovači" tohoto dopravce?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5346
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 19:36:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...to je on! Ukažme si na něj!

 

Jinak LC735 ex ČSAD ČB. Měl jsem tu čest se s ním svézt a musím říct, že na mě dobrý dojem rozhodně nedělal. Ač k téhle firmě nemám vztah, nejsem obhajovač ani odpůrce, rád bych podotknul, že firma převzala nějaké linky po DPÚK a teď se jí zoufale nedostává vozů ani řidičů.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 19:49:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se dalo čekat,že řidiči a autobusy v takovém množství nespadnou najednou z nebe,ono se to časem srovná,např. až mnozí nynější řidiči DPUK přejdou k novým firmám.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1920
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 20:32:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A hele 7952, vůz jel, topil i brzdil, bohužel se holt rozpadal. Kurňa toho vozu je škoda.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 20:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ono to je asi tak, jakýkoliv dopravce který bude snižovat počty zaměstnanců, nejdříve propustí ty řidiče kteří nejsou zrovna ta "nejlepší sorta". No a kdo po nich sáhne nejdřív? ano správně, doplní již tak né vždy ideální personální složení malých dopravců a v případě Kavky kombinace s jeho vozovým parkem je představa úplně hororová.}
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 12-2004
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 21:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lojzík: Ono jeto často tak,že si "nový" dopravce vybere řidiče právě v té nebo vedlejší vesnici a často půjde o řidiče právě z té lepší sorty.
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 21:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zzz máš k tomu svůj názor, ale fakt je ten, že zajisté DPÚK nepropustí ty řidiče se kterýma není problém, ale radši nechá odejít ty se kterýma již problémy byly to za prvé a za druhé asi nejsi z branže že? to by jsi nenapsal nikdy takovou hloupost, že si dopravce vybere, to by mě zajímalo odkud by si vybíral, když řidičů je nedostatek, nemluvě o tom, že dobrých řidičů byl nedostatek odjakživa. Jinak za kvalitou (spíš nekvalitou) řidičů u Kavky si stojím - kromě pár vyjímek. Mám kamaráda v Žatci a ten mi vykládá zážitky s řidiči a autobusy od Kavky......
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2507
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 21:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mne není už mnoho dopravců, kteří mají tolik vozů řady 700 v docela dobrém stavu

Některé C734 dopravce Tredos (ex Ivančická dopravní společnost) vypadají zvenku také docela pěkně. Musím uznat, že se jim postupně daří sjednotit alespoň nátěry. A příchod dvou C954E umožnil vyřadit nejstarší vraky... (více o Tredosích busech v paralelní diskuzi)
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2069
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 22:10:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy, neříkám, že Kavka je nějaká sláva, ale rozhodně jeho Karosy řady 7XX si nezadají nic s těmi od DPÚK. Jasně, DPÚK má i lepší vozy, ale v mnoha oblastech jezdily záplatované orezlé uvnitř i vně špiněvé Karosy 7XX.
Nejsem nějaký obhájce dopravce Kavky, ale není to zas taková hrůza. Alespoň co se týče linek Praha-Most jsem spokojen.

S tím bílozeleným vozem jsem minulý týden jel. Sice žádnej super vůz, ale frčel pěkně. A díky svému stáří měl dostatek místa na nohy.
Běžte se prosím podívat na Florenc a mrkněte se, co tam stojí za rezavé Karosy DP Intercity, s. r. o. (dceřinka DPÚK). Když jsem ty busy viděl, nevěřil jsem vlastním očím. On teď má DPÚK asi málo busů.

Další perlička DPÚK (a to je nechci očerňovat a jiné protěžovat). Na krátkou a málo vytíženou linku (kde občas projede nějaký spoj DPÚK) Litvínov-Louka-Mar.Radčice nasazovat dálkovou Karosu. Lidé jsou nadčeni z funkčních a používaných pouze předních dveří, řidič nevezme kočárek. Hlavně, že ve vozvoně stojí hromada vhodných vozů!
Atmák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.79.20
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 22:27:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak koukám, že moje aktualitka měla úspěch . Myslím, že to zavážou zpátky a busík bude vesele jezdit dál. Ale začíná se už zvenku objevovat rez . Ještě doplním, že na okně hned za předními dveřmi byla nálepka "přijmeme řidiče".

Zapomněl jsem na jednu věc - na lince do Broumova (tedy asi CDS) byl nasazen zkušební vůz Arway značky H 08-41.

K DPÚK: Je pravdou, že na jejich dálkových linkách jsou jen dvě varianty - nový Sor, nebo zanedbaná LC735/6. Teď ke konci jejich působení v Ústeckém kraji se mi zdá, že se o Karosy přestali úplně starat. Asi je čeká vyřazení/prodej.
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 22:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass to co jsem psal bylo hlavně o řidičích. Jinak na internetových stránkách DPÚK někdo psal, že Kavka jezdí momentálně za 17 kč na km a pan Šulc ho vychvaluje do nebe. Takže za prvé pamatuju doby kdy Šulc nemohl Kavkovi přijít na jméno a teď je rád, že mu s tím srabem pomůže a za druhé pokud opravdu jezdí za 17 kč na km, tak to se moc zkvalitnění služeb pana Kavky nedočkáme.
Mimo jiné zkuste procentuelně zjistit kolik má DPÚK 7xx a k tomu nových vozů a kolik Kavka - pomohu Kavka nemá nové vozy žádné, jen čtyři 936 z roku 98 a 955 z roku 2000, toho Mana ani neberu to je pastoužka někdy z roku 95.
Takže poku říkáme A řekněme i B.
Nikomu nenutím můj názor, snažil jsem se opřít hlavně o fakta.....
AD Atmák děkuji za tu citaci, že pan Kavka přijme řidiče, to jen nesedí s tím jak tady bylo citováno o tom jak se řidiči dají sbírat po vesnicích a snad ještě vybírat
On totiž řidiče nabírá i DP MaL a kupodivu tam odchází řidiči i od Kavky

(Příspěvek byl editován uživatelem Lojzik.)
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 22:48:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.halonoviny.cz/index.php?id=81660
To připojuji mimo jiné i kvůli té citaci jak se chovají řidiči od Kavky
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2073
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 22:57:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lojzik: Já Kavku nehájím. Je to pěknej kousek, o tom žádná. Proč jezdí za tak málo je jasný. Začíná to od úrovně řidičů po úroveň vozů konče.
Já píšu jen o trase Most-Praha (počátky Kavky zde byla jedna vleká hrůza, ale už se na to zapomíná), a tam to jde.
Faktem ale je, že na Florenci jsou snad nejhorší busy Kavky a DPÚK.
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 23:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem ani snad nemyslel, že bys ho hájil, jen jsem chtěl vysvětlit nějaké věci. Naopak s Tebou souhlasím - obzvláště s posledním příspěvkem.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 00:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: Ale musíš rozlišovat - to, co jezdí pod DP Intercity, je jejich vizitka a za to jim můžeš nadávat(z Ústí jezdí do Prahy SOR LH, LC 936E, Ekobusy i staré 700).
To, co jezdilo ZDO, záleželo na státních/krajských penězích.
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 09:05:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor, to co jezdí pod DP Intercity jsou vlastně vozidla DPÚK či ČSAD ČL, takže to tam jezdilo i předtím! Takže žádné rozlišování, prostě se jen za okno umístí tabulka a rázem je to vůz dopravce, který nemá ani jedno vozidlo!!!
www.cnds.cz /www.sht.cz/
ch{br}ICQ 222-729-231
Karosa B952E ev.č. 10
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1445
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 09:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to je jasné čí to jsou vozidla. Pod hlavičkou DP Intercity jsou ale komerční linky a na těch by neměly jezdit autobusy pořízené se státní dotací nebo z krajských peněz. Teda můžou, ale maximálně do 20% jejich výkonů a to je v současné situaci asi trochu problém.
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 12-2004
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 12:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lojzík:Mě zase přijde,že z branže nejsi Ty!
To že se nějaký dopravce snaží k sobě přetáhnout řidiče z jiného podniku,tak stím se potkávám pořád.
A těžko se bude někdo snažit o někoho,koho by považoval za "špatnýho řidiče".

Taky nevím jak dlouho by se dařilo držet řidiče který by chtěl odejít?Max.zákonem stanovenou dobu a i tak to může být problém.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2518
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 12:21:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IDS na Ivančicku přinesla mimo jiné i to, že TREDOS a ADOSA mají málo řidičů. Adosa je asi solidnější podnik a tak přetáhl (co vím) jednoho z TREDOSU a jednoho z TOURBUSU. V TREDOSU se objevily nové tváře (jedna z nich neuměla minulý týden vyměnit onu pásku ve strojku). Oba dopravci stále inzerují volná místa na pozici řidiče autobusu.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 21:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak fedos prodává tu svou zelenou karosu C734 rv.1994 ex.MUS MOST více na www.tipcars.com nebo v bazaru autokočka říčany u prahy pozor cena 199 000,-kč
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
xyz123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.4.53
Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 18:52:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na které www adrese funguje ta databáze?
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 14:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=227&r=mfsevercech&c=591418
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 15:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve středu jsem měl příležitost sledovat odpolední provoz na autobusovém nádraží Na Knížecí v Praze. Protože bylo před státním svátkem, díky němuž si řada lidí udělala prodloužený víkend, jezdily dálkové autobusy nechutně narvané. Standardem bylo stání v celé uličce, opravdu narvané vozy pak byly "neprůhledné". Je opravdu neobvyklé vidět lidi namačkané na zadních dveřích zájezdové Karosy... Nechápu dopravce, jak mohou něco takového dopustit a problémové spoje neposílit. Vždyť ti lidé, co v každém z nejnarvanějších vozů stáli, by snad obsadili v posilovém autobuse všechna místa k sezení!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1778
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 17:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tomto případě je několik problémů: zpětný spoj je sice narvaný, ale spoj tam prázdný - výsledná bilance negativní, navíc není úplně jednoduché sehnat adekvátní druhý autobus + řidiče. Prostě ve většině případů tě jeden narvaný spoj nezachrání, zase je to vše o penězích.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4949
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 29. září 2006 - 19:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úterý nás jelo z Brna v LC 735 přesně 79 + řidič
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace