K-report
 

Archiv do 07.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Mariánských Lázních » Archiv do 07.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2003
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 10:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr k:
Kde že najdu to šémátko? Nebo bude ještě dneska tady?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1724
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 20:37:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fčera jsem to nějak nezvládnul... Šema je tuná:
 

HK - tady se jedná o to, že většina těch aut prostě tamtudy jenom projede, i když tam nemá co pohledávat, i když se může beztrestně jezdit kousek vedle po Dusíkovce (hlavně domácí jezdí nadrzo okolo kostela a empíky jsem tam nikdy neviděl, a když jo, tak jenom sázeli botičky).

TM - Bellevue je opravdu hudba vzdálený budoucnosti (proti zatím stojí ta obrovská parkující kolona na Anglický, která by asi zavedení zákazu stání, protože Anglická je široká něco kolem 5 metrů, těžko unesla), teď jde o to, že je potřeba udělat něco proti autičkům tam, kde bejt nemusí. A reálný jízdní doby se protáhnou o nějaký dvě nebo tři minutky (viz šema výše)... A co třeba lidi z okolí divadla nebo radnice, když musí ku nádraží jezdit přes celý město... to tě nenapadlo?
Největší nemehla ve firmě se zpravidla vyskytují tam, kde nadělají nejmíň škody - ve vedení. (Dilbert)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1725
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 20:42:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eště jsem si vzpomněl na jednu hříčku, kterou jsem vyrobil do bakalářky - izochronovou mapu MHD. Je to PDF a má to nějakých 640 kB...
Vysvětlivky: tmavší červená plocha znamená docházkový čas 3 minuty, světlejší 5 minut. 10minutová hranice tam není, protože nemá smysl, bez problému pokryje celý město.)
Největší nemehla ve firmě se zpravidla vyskytují tam, kde nadělají nejmíň škody - ve vedení. (Dilbert)
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 21:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to takové divné ukončení těch trolejbusů u Koliby, ale může to zase přilákat další lidi do MHD. Když by byla vazba na lanovku ke Krakonoši mohlo by to být i zajímavé.Ještě když tu byla řeč o točně na Kolibě, nebylo by lepší tu trať nekončit u Koliby a rovnou jí protahnout po trase 12-ky k hodinám? Právě konečné v podobě blokových smyček a je jedno jestli to je centrum, Panská pole nebo Klimentov dějí v celku zajímaví provoz z MHD v Marianských lázní, aspoň mě se to v tomto stavu přišlo jako v celku elegantní řešení systému MHD. Jiná věc je zde zmiňovaný provoz IAD.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1727
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 21:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy, jako že se lidi budou vozit dál lanovkou do polí ke zpustlýmu hotelu, kde víceméně nic neni? (Arch. M. mě nebude mít za tuhle větu rád. Ale co se dá dělat...) Lanovka stejně v brzký době skončí. A opravdu silná poptávka po dopravě tam bude zas až v zimě - ukázalo se, že spousta lidí chodila normálně na G. n. na trolejbus.
A jestli je v ML na trolejbusový dopravě zajímavýho to, že tu jsou blokový smyčky, je to trochu málo; prostý substrát to nezajímá (možná šotouše jo, ale na ty se tu díváme skrz prsty, stejně jenom krafou, fotí a ho*no dělaj). Prostej substrát zajímá, aby se dostal s dostatečným komfortem do cíle svý cesty (tj. do práce, do hotelu, do hospody, v krajním případě i domů). A to, že tu trolejbusy jezdí jednosměrně lidi do vozů nějak nepřitáhne...
Největší nemehla ve firmě se zpravidla vyskytují tam, kde nadělají nejmíň škody - ve vedení. (Dilbert)
Noname.pas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.18.30
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 11:59:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny účastníky mohutné diskuze. Mám jednu zajímavost. Objevil jsem na parkovišti u Kauflandu zastávku MHD, leč ještě bez JŘ a čísla linky. Nevíte někdo co tam má jezdit nebo jiné podrobnosti? Že by tam zajížděla 6tka na agregát (či baterky?) Díky za odpověď.
 
 
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 12:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noname.pas: Doufám, že si Kaufland zaplatí vlastní autobusovou nákupní linku. Kdyby tam měla jezdit šestka, měl DP při jeho výstavbě požadovat zatrolejování toho úseku.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1728
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 16:53:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kaufland plánoval nějakou nákupní zdarma-linku, ale teď se k tomu nějak nemá. Se závlekem 6ky nepočítá.
Největší nemehla ve firmě se zpravidla vyskytují tam, kde nadělají nejmíň škody - ve vedení. (Dilbert)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 23:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ke Kauflandu od 1.8. zajíždějí některé z autobusových spojů šestky. Provoz trolejbusů na této lince tedy ohrožen není.
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 01:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevim nevim, ale na tý zastávce se nenachází ani JŘ. Krom toho, autobusy jezdí na 6ce celodenně o víkendu a v prac. dnech většinou v dopr. sedle. Krom toho, vybudování stopy tam nehrozí, páč by to přišlo na takovej 1,5 Mega. Ani varianta diesel/el. trakce se mi moc nezdá, páč za kauflandem to staví až v Hleďsebi a stopa od kruháče u Kaufu až k prádelně by ztratila význam... Pokud by jedily pouze busy, je trať do VH zbytečná...
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 01:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S těma autama v centru je to na štíru. Nemůžou tam dát závory a podobně, páč se najdou obergruppenführeři, co se na rekreaci dopravujou BMW vehiklama a přece se nepotáhnou s kuframa od nějakýho parkoviště až k hotelu. A nedej bože, že by jim ho někdo štípnul... Řešením by možná z části bylo mýtný pro veškerou dopravu mimo zásobování a MHD. Takovejch 5,-Éček by hodně motorizovanýho substrátu odradilo. Ty směšný pokutky od MP vybíraný dvakrát do měsíce v létě je pro ně maličko úsměvné. A místní mají MHD...
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 01:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_K: No, to už mi celkem rozumější ukončení opravdu přijde to objetí NL, vzhledem k tomu že je tam v zimě celkem slušnej provoz a sjezdovkáři cpou auta i tam, kam to nejde. Viz. první sezóna SkiA...
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 10:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řešením by možná z části bylo mýtný pro veškerou dopravu mimo zásobování

Co je to "zásobování"? Resp. kdo nepatří do kategorie zásobování?
Neznám aktuální stav v ML, ale třeba procházka po některých pražských ulicích s obchody = 1/4 parkujících vozidel jsou "jednoznačné zásobování" (Picku-upy, Transity apod.), další 1/5 jsou "zásobování na druhý pohled" (obyčejné kombiky, ale buď s "psí klecí" nebo firemní značkou na dveřích). K tomu připočtěme auta nad 1/2 mega (z těch je asi nefiremní každé desáté) atd., tak kolik aut bude vlastně platit?
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 13:32:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berryml: Na tý zastávce JŘ jsou a ve středu jsem se do Kauflandu tou šestkou i svezl. Spoje, které tam zajíždějí, tam jedou 2x (cestou do Hleďsebe i cestou zpět do ML), takže dostatečně rychlý nakupující se může vrátit do města stejným spojem, kterým přijel. Opravdu jich tam zajíždí jen několik a většinou v dopoledním sedle, takže to všechno zajišťuje autobus ze 13ky.
Gts_211d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 14:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den,
tak jsme ve středu s kamarády navštívili Mariánské Lázně. Je fajn, že během dne vyjel na linku každý trolejbus. Chci všem mariánskolázeňským dopravákům a ostatním zainteresovaným poděkovat za vypravení trolejbusu na šestku, protože vím, že tam jezdí velmi sporadicky. I ke Kauflandu jsme zajeli:-) - viz Jenda z hk.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1735
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 20:04:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kauflandobus - evidentně moje info nepocházelo z důvěryhodného zdroje...
Imho spoj v 17:20 je opravdu ryze autobusový v dopoledním sedle... (o spoji v 19:05 totéž, eště před necelým rokem to jezdil trolejbus). Ostatně těch změn je víc, dneska se na zastávce u nás objevil letáček se změnama, ale když jsem si ho chtěl jít vyfotit, abych si to zapamatoval, tak už tam nebyl... grrr...

Gts211d - na 6ce jezdí trolejbus sporadicky každej den (většinou jeden z těch největších krámů v podniku, jako 50ka nebo 48ka)...

S tím řešením dopravy do centra to vidím vcelku jasně - zachovat zhruba ten stav, co je, s výjimkou Reitenbergerovy od Casina pod kostel, kterou uzavřít a zrušit jako ulici a udělat z ní parkovou cestu (třeba podobně jako koňostezku napříč parkem od králokrámku k Neubadu). Tím se na dostupnosti centra nic nezmění, ale ubyde ta doprava, která Goetheplacem prostě jenom projíždí cestou od taxíkárny k Esplanade. Je to jednoduchá logika - kdo tam bude chtít jet, se tam dostane (jinudy), kdo nemusí, tamtudy nepojede (protože tamtudy neprojede).

Imho město začalo šturmovat na ulicích, teď je zavřená část Husovky od křižovatky s Žižkovou ke křižovatce s Lužickou. Pak je prý na řadě další kus Husovky, kterej je už pod drátama...
Největší nemehla ve firmě se zpravidla vyskytují tam, kde nadělají nejmíň škody - ve vedení. (Dilbert)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 22:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Psal jsem, že VĚTŠINA spojů zajíždějících ke Kauflandu je v dopoledním sedle. Takže nevím, kde jsi přišel na to, že podle mě je 17.20 dopolední sedlo. To jen pro pořádek. Co se týče trakce jednotlivých spojů, tak vím, že už několik let je půlhodinový odpolední interval trolejbusů narušen jedním spojem, kde jede autobus ze 13ky a trolejbus má pauzu. Myslel jsem si, že to je právě ten v 17.20. A spoj v 19.05 sice trolejbusový býval, ale zautobusnění asi není vina Kauflandu, když od 1.9.2005 6kový trolejbus zatahuje dříve (odjezd 18.56 po lince 3 do DP).

A ještě bych se zeptal na jednu věc... Jak často je na "trolejbusový" kurz linky 6 vypravován trolejbus? Diskuze zde vzbuzovala dojem, že opravdu jezdí málokdy, ale teď tvrdíš, že každý den. Takže jak to je?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 17:05:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, tos nepochopil dobře, já jsem si z toho dělal tak trochu legraci. Tenhle spoj byl ale opravdu trolejbusovej až do loňska, od změny je tam tebou zmiňovaná pauza (někdy okolo čtvrtý bylo střídání), navíc ten autobus jede ze zálohy, ne z 13ky (teď nevím, jestli předtím, nebo potom jede 12ku, ale to se dá snadno zjistit pohledem do příslušný kolonky v jízdních řádech). Možná si to pleteš s oním dávným garantovaným nízkopodlahovým oběhem první agory někdy z let 1999 - 2000...

Nasazení trolejbusu na 6ku je dáno tím, co stojí v DP první v řadě na výjezd. Teoretická pravděpodobnost trolejbus:autobus je 6:7, praktická je podle momentálního poločasu rozpadu vozovýho parku; v praxi ale mám vypozorováno, že z 80 % případů jezdí trolejbus (již výše zmíněné 14Trky, nasazovat elektroagory do Hleďsebe se asi někdo v DP bojí, že bychom je tu asi moc okoukali... ).
Největší nemehla ve firmě se zpravidla vyskytují tam, kde nadělají nejmíň škody - ve vedení. (Dilbert)
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 20:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná že za zmínku stojí nová čistě autobusová linka č.11 od Antoníčka ke Kauflandu a zpět, provozovaná dle slov z letáčku ,,zatím´´ pouze v sobotu od zhruba 7:30 do 14:30.
Na 6tce zajíždějí ke kauflandu v prac dny 5 a o víkendu 4 spoje denně. (Nepočítaje spoje v opačném směru), takže nic moc.
Krom toho, po dobu uzavírky silnice u Regentu bude jezdit l.č.10 (novinka) od DP do Sklářů, takže je to takový návrat do roku 1974 kdy do Sklářů jezdila k letišti 18. Ovšem jeen k letům ČSA.

Krom toho, zásobování v ML jezdí ráno zhruba od 4:30 do 7:30. A to bych ten vjezd do centra města i povolil, zbytek za těžký klačky... Beztak, kdo chce, může parkovat na Ruský v parking centru, případně na Anglický. Krom toho, parkovný na Hlavní skoro nikdo neplatí...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1291
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 00:03:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berryml: To jsou věci... Nebude náhodou ta l.č.11 nahrazovat sobotní spoje 14ky? A v jakém termínu bude v provozu ta linka 10?

Mám takovou prosbu... Nemohli byste mi někdo poslat mailem oskenované JŘ nových linek 10 a 11? Chtěl bych je přidat k ostatním JŘ mariánskolázeňské MHD na svých internetových stránkách. Předem díky!
Noname.pas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.18.30
Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 10:11:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: Aktuální JŘ všech linek jsou k dispozici na adrese http://trolejbusy.unas.cz/jizdnirady
Jen co jsem se díval na Vaše stránky, jsou tam nepřesnosti - l.č.14 ráno zastavuje i v zast. Úšovická křiž., l.č.6 zajíždí ke Kauflandu. l.č.10 by měla jezdit po dobu uzavírky silnice u Regentu - ta by měla trvat od půlky července cca 3 měsíce. Zdravím Vás do HK.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1293
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 11:13:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Noname.pas : Díky! Ty JŘ se chystám zaktualizovat.

Btw., je už opravený JŘ třináctky na zastávce Centrum? Mají v něm být uvedeny jen spoje ke hřbitovu (2 denně), ale při mé návštěvě Mariánek jich tam v pracovní den bylo napsáno daleko víc. Prokazatelně však šlo o spoje, které na této zastávce končí a ke hřbitovu nepokračují. Při kupování papírových JŘ jsem na to upozornil pracovníka předprodeje MHD a on říkal, že to sdělí dispečerovi. Takže by mě zajímalo, jestli s tím už něco udělali.
Noname.pas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.18.30
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 10:26:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: Toho JŘ 13 na Centrumu jsem si nevšiml, ale můžu se tam sjet dneska podívat, jak to tam vypadá... Dám vědět
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1741
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 18:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco se děje - dneska jezdila do Klemensdorfu 52ka.

Desítka má dva spoje denně - někdy okolo půl osmý ráno a okolo třetí odpoledne a začala jezdit minulý pondělí. (Minulej tejden to případně vyšlo v Listech.)

JzHK - sobotní 14ka v trase Úšovice - Chebská křiž. už delší dobu nejezdí, byl minimální zájem platícího obecenstva. Imho. kdy jsi tu byl? Přednedávnem (někdy okolo začátku prázdnin) se jízdní řádi měnili (mmch. od tý doby jsou černobíle tisknutý)...
Největší nemehla ve firmě se zpravidla vyskytují tam, kde nadělají nejmíň škody - ve vedení. (Dilbert)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1305
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 20:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Byl jsem v ML 2.srpna (mj. s kolegou Gts_211d). Ty JŘ mám dokonce dvakrát - jednou z budovy Cityservisu a podruhé z předprodeje DP. A to proto, že JŘ z Cityservisu jsou v dost šílené kvalitě a navíc neaktuální. V předprodeji DP to je zcela o něčem jiném. A jak moc se ty JŘ změnily začátkem prázdnin? Já jsem zatím neměl čas je nějak hlouběji zkoumat, ale jako nejpodstatnější úprava mi připadá změna názvu dopravce.
Nonamepas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 21:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: Tak jsem byl dnes večer se podívat na JŘ 13 v zast. Centrum a stále je tam nějak moc spojů v pracovní dny. viz http://trolejbusy.unas.cz/centrum13.jpg
Jinak výluka ve Sklářích by měla trvat do 8.10. Je to uvedeno na JŘ ČSAD viz http://www.portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L490850_060715_50561.pdf
Malý dotaz: V budově CS se prodávají taky JŘ? A kde v těch informacích, či co tam vlastně je? Díky za odpověď.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 21:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni CupVitalí germángeronti mají totiž MHD grátis, tak jim tam ty jízdní řády za mírný obolus dávají...

Noname - ten centrumí neřád doporučuju reklamovat u pana F. v předprodeji (viz Jenda).
Největší nemehla ve firmě se zpravidla vyskytují tam, kde nadělají nejmíň škody - ve vedení. (Dilbert)
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 14:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budoucí mariánskolázeňský tykadlák Škoda 24 Tr Irisbus se již vesele prohání zkušebně po Plzni ;-)
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 267
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 07:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si ho můžete přiject 23. září prohlédnout do Škody Elektric (pokud dřív nestihne emigrovat do ML). To bude totiž den otevřených dveří v šáde fabrik. A budou ještě jiná trajfová překvapení o tomto víkendu v ulicích Plzně k vidění.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1758
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 11:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu, že jich tam je údajně všech pět (zatim), tak nepotkat je bude docela umění...
Všichni lidi jsou blbci. Naštěstí ne všichni ve stejnou dobu. (Dilbert)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 21:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jízdních řádů na trolejbusy.unas.cz jsem vyčetl, že linka 14 už ráno nezajíždí na zastávku Škola Jih. Jestli je to pravda, znamená to, že tato zastávka byla zcela opuštěna MHD. Nebo taky může jít o dočasné výlukové opatření. Mohli byste mi to někdo objasnit?
Nonamepas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 09:00:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk: 14ka ke Škole Jih nejezdila po dobu výluky Husova/Chebská z důvodu stavby Kauflandu... Dnes je již v JŘ opět uvedena zast. Škola Jih, leč na mých stránkách je starý JŘ, protože mi prodali v KIA starý, platný po dobu výluky. Dnes se tam stavím, koupím nový a opravím nedostatky... PS: Teď se ale kope Husovka kolem Jihu, tak nevím kudy od září budou schulbusy jezdit. Jestli po hlavní nebo objíždět školu ulicemi Dvořákova a Lužickou zpět na Husovu, která je již odsud rekonstruovaná. Uvidíme...
Nonamepas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 11:45:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se právě vrátil z města... V Kia mají pouze JŘ 14ky z 6.3.06 - přes Chebskou křiž., na zastávkách je datum 1.7.06, nafotil jsem si jednotlivé zastávky a opravil v mých JŘ. Pán říkal, že se na to pozeptá...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1763
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 16:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo si myslíte, že tuning na moderním autobuse nejde udělat, přijeďte si poslechnout Agoru CHA 39-69 (to je ta starší, dneska ji poznáte podle reklamy na Renault (ta druhá má reklamu na Dacii))...
Všichni lidi jsou blbci. Naštěstí ne všichni ve stejnou dobu. (Dilbert)
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_K: Hodně taky záleží na stylu jízdy, jestli myslíš ten prima zvuk, do rychlosti zhruba 30km/h.
Když jsem jel s p. Práškem, tak jsem myslel, že to po cestě chcípne, ale zvuk byl tam, Když s tim jel někdo jinej, kterej ten plynovej pedál sešláp trochu víc, jelo to normálně...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1766
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 19:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berry, zajeď si, když to bude jezdit 6ce, na křižovatku do "starýho" Klimentova. Tady fakt nezáleží, kdo s tim jede, küžený efekt se totiž podaří každýmu... Autobus jinak jezdí naprosto normálně (a já proti němu vůbec nic nemám).

Pro všecky - čtěte "http://www.dopravni.net/view.php?cisloclanku=2006090003".
Všichni lidi jsou blbci. Naštěstí ne všichni ve stejnou dobu. (Dilbert)
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 04. září 2006 - 21:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_K: Tak to se mi hned tak nepovede, ale asi máš pravdu, kolikrát se to povede i na Úšovický, když se odbočuje do Úšovic... Jinak dneska jezdila do V.H. 52, což je celkem rarita...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1767
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 05. září 2006 - 20:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nevím, já jsem dneska odpoledne byl předjet 50kou (cestou ze Sítin - fakt supr dědina)... (ledaže by to nějak změnilo tvary a bzukot). Jinak na práškovací agoře za ten pazvuk může turbodmychadlo při otáčkách blízkých momentu přeřazení na vyšší stupeň (jezdilo to předefčírem).
Všichni lidi jsou blbci. Naštěstí ne všichni ve stejnou dobu. (Dilbert)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1777
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 20:21:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zajímavýho zvuku docílil i druhej angorák. A hleďsebská linka je opět výhradní doménou 50ky.

A ještě jedno info - pozítří se začíná v Klimentově kopat mostek přes potok před zastávkou, takže bude a) autobusová NAD, b) hodně zajímavý vedení linky...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 13. září 2006 - 19:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jsem na tom zvědavej... Ale celkem hektickej den byl předevčírem. 11.9. Napřed se v ranním odpoledni přetrhlo vedení v Palackého ulici (Hnedle za křižovatkou s Kollárovou) , takže nějakej čas byly zmatky na 3ce a některé trolejbusy byly odstaveny v ulicích. (Tady se tomu vůbec nedivím, protože to vedení je sježděný takměř na průměr klacíku od nanuku a bylo jen otázkou času, kdy se začne rozpadat) O nějakou hodinku pozdějí byla doprava zdržována poněkud v dnešní době kuriozní nehodou koňského spřežení a os. auta, kdy kočár zůstal parkovat odpružením ve světlech a ojí laxně položenou na střeše vozu. Jeden kůň byl středně vážně zraněn, druhý byl v pořádku. Ale doprava opět nabrala další několikaminutová zpoždění.
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 18:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes chvíli před polednem konečně dorazil první 24Tr Citelis z pětikusové série do haly místního DP...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 20:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berryml: V tom případě, už tam máte minimálně další, pač okolo 15 hodiny za tahačem v Plzni jela další.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. září 2006 - 22:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco pro uvědomělýho šotouše by nebylo???
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1780
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 21:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už si musíš pořídit sám...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 18:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, on profrčel okolo mě rychle a já měl foťák v batohu - stydím se.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1784
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 20:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v dopraváku je jenom jeden, ten druhej přijede údajně až zejtra (a další někdy po 27. září) - údaje z agentury JVP.

Patřičné potvrzující šoto máme:
 
Imho ve voze se už nachází kasička (zatim nezapojená, zajímalo by mě, kde ji sebrali) a až z něj opadaj zbytečnosti, asi vyrazí do ulic.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 19:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dneska dorazil další kus... chvilku po půl páté si to přifrčel za tahačem. Potkal jsem ho na chebský přijíždějíc od V.Hleďsebe...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 14:11:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se konaly předávky dvou vašich vozů.
vůz A.
 
 
vůz B.
 
 

Jen tak mimochodem, jaké dostanou tyto dva vozy ev. č.?
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1792
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 16:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jaké asi... ex-zlín má 52, dvě už jsou v hale DP (ale nevim, jestli už byly osamolepeny)... A po těchhle dvou bude ještě jedna.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1795
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 21:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...pokud se tedy nebude praktikovat systém "co zrovna přijde pod ruku dřív".
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 08:55:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k. Čili ty dva budou teoreticky 55 a 56. Díky to jsem chtěl vědět.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 14:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Menší dotaz, netuší někdo kdy proběhne předání novích trolejbusů do provozu. Kdy se bude konat podobná akce jako byla třeba v Jihlavě?
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1809
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 30. září 2006 - 21:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to se neví a dost možná se ani nic takovýho konat nebude.

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 19:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nové trolejbusy by do ulic měly vyrazit asi v pondělí. Včera se byly poprvé projet ve městě.
Už jich tu máme všech 5.

Jinak se vyřadí vozy 14Tr ev. č. 48 a 50.
heike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.65.202.178
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 19:08:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera odpoledne byly nové trolejbusy oficiálně předány Mariánským Lázním. Celý "obřad" se uskutečnil u Nových Lázní. (Já jen když to tady nikdo nenapsal...)
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 04. října 2006 - 11:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Více viz. http://www.skoda.cz/holding/novinky/skoda-electric-predala-pet-trolejbusu-mestu-marianske-lazne-aid1145.html

Dle toho, že jsou dva s přídavným naftovým motorem a do třetího si to město dodatečně objednávalo, tak předpokládám že i zbývající mají přípravu pro zabudování dieselu?!
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 19:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Samozřejmě!
Předpokládá se nákup dieslu i do 51...

(Příspěvek byl editován uživatelem Berryml.)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1817
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 16:42:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a to už pěkně dlouho...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 20:32:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá s případnou rekonstrukcí trolejového vedení? Mariánky teď budou vlastně takový unikát-statisticky nejnovější vozový park v republice, jezdící na nejhorším vedení.
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 21:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak to bude ještě celkem problémová záležitost. Město sice o dotace žádalo z programu NUTS II, ale vzhledem k tomu že okr. Cheb byl z dotovaných oblastí vyřazen, byly zamítnuty... Ale do dvou let by s tim měli začít něco dělat. V plánu je i obnova provozu k Lesnímu prameni.

Mimochodem, v obou místních televizích mě celkem pobavili tvrzeními o tom, že dodáním nových trolejbudsů se s konečnou platností UZAVŘELA otázka zachování trolejbusové dopravy. Jo, ale nebude trvat dlouho a ty nové trolejbusy nebudou mít po čem jezdit. Na některých místech už je to tak tak...

(Příspěvek byl editován uživatelem Berryml.)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace