K-report
 

Archiv do 26.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy ve Slezsku » Staré archivy » Archiv do 26.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 11:28:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vážení, aby se zase tato diskuze někam pohla. To co si o mě myslíte, je mi úplně jedno. Je fakt, že ve vašem věku jsem se choval stejně arogantně jako vy - zejména Michalos. Naštěstí jsem z toho už vyrostl. Měli byste se zamyslet nad některými příspěvky v této diskusi, jestli spíše nejsou ke škodě této diskuze a nepoškozují dobré jméno skutečných zájemců o dopravu (jen hrstce z vás přeroste tento zájem ve skutečný celoživotní koníček).

Prostě jsou informace, které jsou zdrojem nějakého obchodního tajemství a dají se předávat dejme tomu mezi uzavřenou skupinou lidí, ale v žádném případě takovým způsobem a tak veřejně. Ono by totiž někteří lidé mohli těchto informací zneužít - a takové případy se díky K-reportu v ČR bohužel už mnohokrát staly.
Jinak nemám za potřebí dokazovat někomu jestli mám informace nebo ne, ale protože by se zase objevili šťouralové, tak aspoň něco naznačím:

Citelisy budou ještě 2 - je na ně vyčleněna dotace, která by propadla.
Crossway 12.8 přivezli v pondělí z Mýta, samozřejmě bílý a v Havířově se teď lakuje. Má standardní malé dveře, výr. číslo je trojmístné (a pro pochybovače že o něm nic nevím - prostřední číslo je 7 a jedno z těch tří čísel se 2x opakuje !) a má řadící páku z Arwaye………..!
A k těm prodaným Havířovským LC - je zajímavé, že už jsou focené a na internetu, protože se prodávaly teprve včera! A jinak se těšte bude zajímavé, čím budou ty LC + Mercedes nahrazeny, v jakém počtu a jaké přesuny v rámci skupiny to způsobí.

Takže vážení, méně arogantnosti (ne vždy jsou kolující informace korektní, i když o nich mluví hodně lidí), a pak se v budoucnu s některými určitě na nějaké dopravní akci setkáme, a vy zjistíte, že informace se zjišťují úplně jinými způsoby než ze zdroje JPP. A pak si řeknete sami - byli jsme amatéři (i kdyz v tom predchozim prispevku bylo toto slovo zmineno nadnesene)
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 375
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 11:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co k tomu dodat... Jediný kdo je tady vůči nám arogantní jsi ty. Z tvých vzkazů mám pocit, že jsi něco víc než my a dáváš nám to najevo(což je naprostá hloupost). Nechci se hádat, proto bych byl rád, kdyby jsme to dále nerozvíjeli. Pokud si to chcete někdo s němým vyříkat, je tady icq.
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 13:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma_0526: Jsem na tebe zvědavý. Mohu vědět kolik ti teda je. Tady udáváš 18 let. Spíše mi připadá že chceš všechno tajit. Nevím jak může ČSAD poškodit že jsou tady nové vozy nebo to že se prodávají LC. Velice by mě zajímalo odkud máš takové přesné informace. Méně arogantnosti bych doporučil i tobě. Neříkám že vím vše a přesně, ale netajím se s tím. Pokud by si chtěl říct, že nezveřjňování SPZ tak vypadá, je to pouze ochrana proti zveřejnění fotky jinde. Což se tady několikrát stalo. Pokud ta náhrada je to co si myslím tak to bude lepší i když Havířov už jednu má. Čekal bych nyní rychlejší odpověď než minule - děkuji.
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 13:25:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle te arogantnosti mi to připomíná především dvě osoby. Jedna se zajímá o dopravu a fotí autobusy, má stránky, ale ty nějak nestíhají i s kolegou provozovat. Druhý takový člověk je přímo s dopravou spojený o něm bych více raději nepsal
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 19:21:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikdyž tu nepřispívám zrovna často, tak tuhle diskuzi denně sleduji. Takže se pokusím vyjádřit jako nestranný pozorovatel:
Fma informace má. Když opravuje nebo zpřesňuje informace ostatních, tak věřte, že má pravdu, neboť on má ty informace ověřené. Mohl by možná psát některé svoje příspěvky trochu jiným tónem, bo pak to nepůsobí dobře, tak nějak nadřazeně (viz Amatéři). Na druhou stranu jsou informace, které by se sdělit neměly, takže nemůže tady šířit něco "tajného". Tím, že to z něho budete vymáhat ničeho nedocílíte. Někdy se musí počkat až ta informace "dozraje" a pak se teprve může pustit ven. Taky jsem byl kdysi takový, že jsem chtěl informace za každou cenu a myslel jsem si, že všemu rozumím nejlíp. Ale jsou mnohem větší borci na dopravu, třeba ti, co mě učí na škole.
Já mám taky spoustu informací, ale říkám je až je čas je pustit na veřejnost a až je mám dokonale oveřené.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 19:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedna drobnost ohledně těch Citelisů. Když chce město nebo DP nízkopodlažní vozy tak se musí zavázat, že je koupí a pak teprve na ně může dostat dotaci. Ale ikdyby tu dotaci nakonec nedostalo, tak je koupit musí. To je důvod proč se např. ve FM v poslední době neobjevily žádné nové NP vozy.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 20:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan_Širc: Já po něm nechci žádné tajné informace. To co sem po něm chtěl byli SPZ nových vozů a jméno šéfa kolony ani jedno ani druhé neřekl. Místo toho se chlubí tím co vím i já, ale nezveřejňuji to, protože si raději počkám až vyjede a já ho vyfotím.A budu to tady moct dát.A frajeří že ví výrobní číslo. No a co já taky, ale neříkám to.Zveřejňuji informace JPP protože jsou teoreticky veřejně přístupné narozdíl od jiných informací.
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1841
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 20:11:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Fma_0526: Zajímavé info a můžu dotaz? Zatím ještě koníček nebo už něco víc?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1842
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 20:14:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě mi to nedá. Ty prodávané vozy mají velmi málo najeto, pokud je to skutečný počet kilometrů, tak je opravdu zbytečné takové vozy držet.
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 21:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenomže informace JPP můžou být docela matoucí, neboť někdo je může považovat za jisté informace. Lepší je počkat se zveřejněním.
Fma by měl zveřejňovat informace pouze pokud je chce zveřejnit celé jinak taková informace nemá význam.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 22:25:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco pro odlehčení. Fotka další C954 (Jenom aby někdo něřekl tak větší část SPZ jsem tam nechal):
 
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 21:23:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Magiq: No já si myslím, že už něco více, ale to ať posoudí jiní.

ad. Mchlsp: Promiň, citlivko, ale já netrávím u té plastovoplechové škatule 25 hodin denně, 32 (31, či 30) dní v měsíci a 366 (367) dní v roce.
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 22:42:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dobře takže jinak. Milý pane FMA_0526 i když to není vaše skutečné jméno. Dvakrát jsem žádal ať zdělíte informace na které jsem se tázal. Neodpověděl jste. Nebudu vás dále nutit. Pokud je váš věk udávaný na tomto serveru odpovídajícímu skutečnému tak by jste se měl podívat i na můj. Děkuji. Pak si snad uvědomíte, že by jste si neměl tak dovolovat. Do těchto diskuzí přispívají nejen mladí, ale i starší. S tou tvou namyšleností na internetu bych se trochu mírnil, protože ani internet není tak anonymní a bezpečný jak se vám může na první pohled zdát!
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Ringo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 08:52:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaká je šance ,že příští rok bude mit Havířov nějaký nový kloubový autobus?

(Příspěvek byl editován uživatelem ringo.)
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 11:09:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná bude mít Fma_0526 lepší informace než řeknu já a bude je chtít zvěřejnit. To jenom na úvod. Já se domnívám, že strategie ČSAD nebude nakupovat kloubové autobusy, právě naopak. I Když na tenhle rok sem zaslechl, že se měli dva kupovat, ale podle výměný kloubové B741 za Citelis si myslím, že z toho sešlo
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 883
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 11:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp:
OT: Fma_0526 se chová podobně jako já( a plno dalších lidí)jelikož on se k informacím dostane, a musí se prostě smát tomu,jak tady něktěří melou úplné blbiny(teď nemyslím jenom tuhle diskuzi), přitom on ví, jak to je doopravdy - samozřejmě to nemůže říct, jelikož si to tady čtou z vedení ČSAD a už by mu nikdo nic neřekl-Logické ne? Jinak nerad se někoho zastávám, ale ve skutečnosti arogantní vůbec není.

(Příspěvek byl editován uživatelem xxichtyl.)
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 11:40:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ještě dotaz: Ten Crossway co měl náš connex, je teďka v karviné?? myslím ten 12metrový s dvoukřídlími dvěřmi.. díky
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 11:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichty!: Informace má to mu nikdo nebere, ale mohl by to zdělovat jiným tónem. Toto jsou diskuze takže každý píše to co ví a když někdo ví víc může ho opravit, ale slušně, ne arogantně jako to dělá on. Ať má přístup k jakýmkoliv informacím nemusí je zdělovat. Když tady zdělil informace o Crossway tak je po něm nikdo nechtěl. Chtěl sem vědět SPZ dvou nových vozů (což by zjistil kdokoliv) a jméno šéfa kolony na ČSAD Havířov a.s. což by věděl někdo kdo se o ČSAD Havířov a.s. zajímá.
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 12:28:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já souhlasím s Michalospem. Mohl by to psát jiným tonem. Ale nechtěli by jste se raději bavit k tématu téhle diskuze??
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 12:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

C954 Frýdku-místku v Havířově v zelené barvě:
 
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já se snažil změnit tema ale nikdo jste mi neodpověděl na tu otázku s croswayem :D
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:21:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tom se já nevyznám nemůžu sloužit ale když sem byl v Karviné nevyiděl jsem ho tam.
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 14:06:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musel jsem počkat na výsledky voleb a teď můžu s jistotou říct, že se ve frýdecké MHD objeví nové nízkopodlažní vozy.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 15:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Xxichtyl ... Já se snad začnu !
Crossway (pokud myslíš tu zkušebku) tak se neobjevil ani u nás a ani v Kravíně a toho času asi odpočívá doma.

Ad. Michalosp, když už tak rád do mě rýpeš, tak si dvakrát rýpnu já do Tebe.
Cecilka 30.11.2005 (první týden provozu) na dolu Staříč III v Chlebovicích, jako Školní spoj .
 

A Cilka ještě jednou, tentokrát 06.10.2006 při odbavování "žáčků" na zastávce Hukvaldy, Dolní Sklenov škola (pár dní po novém laku).
 


ad. Jan_Širc: Ty víš něco, co nevím já? Že se s Tebou rozejdu ...


PS PRO MICHALOSPA: Fotky si klidně nechej zarámovat, mě neubude!
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 16:15:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma_0526: Díky to je dobrý nápad s tím zarámováním. Pěkné fotky.Že by si byl taky pan fotograf?
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 17:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Fma:Vzpomínám si jak pan informovaný si ze mě dělal srandu když jsem viděl první bus se zeleným spodkem u ČSAD F-M....¨takže zas až tak informovaný není...klidně se podívejte do archivu
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 18:11:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Michalis: Mám se urazit??

Já o těch vozech věděl, už v době, kdy byly na cestě z domova do nového domova (pokud mě chápeš) ...

Jenže jak se Ti (ale nejen Tobě) tady snaží spousta lidí vysvětlit, tak není vhodné občas vypouštět některé informace.


A ad. (můj oblíbený ) Michalosp: Ale jo, občas si něco vyfotím ... zhruba se za rok blížím ke 20 000.
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 18:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma_0526: Gratuluji k tolika fotkám. Já sem spíše menší bratříček mám jich trochu méně. Hold kdo umí ten umí. Na to co se dá zveřejnit a co ne máme oba trochu jiný názor. Nevím jak může uškodit podnikovým zájmům to, že se bude obnovovat vozový park.

P.S.: Chtěl si trochu pokory nebo tak něco tak tady jí máš,
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 740
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 19:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Když sem poprvé od jednoho člověka slyšel větu "Nic nemám, nikde jsem nebyl, nic jsem nevyfotil" a věděl jsem že toho má spousty, říkal sem si, že je křeček a všecko si nechává pro sebe. Postupem času sem se však začal chovat úplně stejně, a na zveřejnění dávám tak 1/1000 toho co jsem kdy vyfotil. Jestli si dáš tu práci a projdeš celý K-R, tak tady troufnu si říct najdeš odemně do 10 až 20 fotek.

Co se týká toho zveřejňování, tak být to na mě, tak nedávám nikde nic, maximálně měním mezi lidmi co znám, a kterým (až na vyjímky) věřím, že to nikam dále nepůjde! Jen občas v rámci toho rýpnutí, nebo změny majitele, vozu ... občas něco někam dám.

Možná na to časem taky přijdeš, ale možná už bude pozdě ... Navíc k čemu je mi fotka, bez SPZtky ? NANIC!! To si to rači zajedu vyfotit sám, a o tom zvěřejniteli si nebudu myslet opravdu nic pěkného ... pokud to chci zveřejnit, tak dám tu fotku v originále a bez jakýchkoliv úprav ... ale s vědomím, že se s ní může stát cokoliv! HOLD RIZIKO POVOLÁNÍ !!

LOVU ZDAR

(Příspěvek byl editován uživatelem fma_0526.)
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 19:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je jak sem říkal rozdíl mezi námi. ty si majetnický všechno by si tajil a nechal si pro sebe já to tady dám. Ze začátku jsem na to dal jenom razítko, ale po špatné zkušenosti s některými lidmi jsem tomu ubral na kráse ať si každý myslí co chce.

(Příspěvek byl editován uživatelem Michalosp.)
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 741
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 19:49:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to je podle mě chyba, nemyslíš?
Co máš Ty z toho, že jsi sem dal ("upravenou") fotku?
Co se "razítka" týče, tak tím si podle mě vždycky zkazil celou fotku, jelikož ta vyřvaná modrá Ti nařuší celkový pohled (když zabírá 1/3 fotky).
Právě po těchle zkušenostech tady už toho moc nedávám (skoro vůbec nic), protože vím, jak to s některými lidmi dopadá.

Navíc myslím si, že kdybys (než to upravovat, a to už jakkoliv) dal plnou fotku v rozlišení 800x600 (když Ti je jedno jak dopadne), nebo 320x240 (což byli původní a ještě se dají vkládat) nic tím nezkazíš. Pro ilustraci to stačí, a pokud ji někdo bude chtít věší (800x600, či originál originálů) tak se Ti prostě nějakým způsobem ozve.

A co se informací týče ... co si nezjistím to NEMÁM, takhle to prostě v některých kruzích chodí. Připravili mě na to, a tak to opravdu je. Můžeš se vždy 100% spolehnout na to, co Ti řekne známý, kolega, kamarád?? NE, NIKDY TO NAMÁŠ SE 100% JISTOTOU!!

Myslím si, že za ty necelé dva roky, co už tady trávím, sem nějaké zkušenosti nabral,a taky se podle toho k některým lidem chovám.

A poslední věc ... Proč se jmenuje tohle vlákno "Doprava ve Slezsku", když se tady baví 3 lidi (děcka - Michale bez urážky, to číselko vím, ale občas se prostě svým chováním řadíš knim)z Havířova??
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 20:30:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V oboru nejsem dlouho. A nenadřazuju se takže to tak může vypadat. Máme na to jiný názor a i když to není stoprocentní tak to třeba zveřejním. To je jedno. No z Havířova. Až začnu jezdit tak se za mnou můžeš někdy stavit.
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 20:40:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To snad snesu ... budu hledat toho nejmladšího a nejvyděšenějšího kierowca v Havířově ...

Apropo, už máš svoje číselko?
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:12:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma_0526: jo ten jsem mysle.. tak teď jsem z toho debil.. viděl jsem ho pravidel přijíždět po Místecké na UAN! A když jsem to říka MH tak mi tvrdil, že mu RP říkal že to mělo logo karviné na sobě (jenže to by zase nejel po místecké ne? ), a bylo to v době kd yuž u connexu nebyl..
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám. Nejsem tak vyděšený a nejmladší to jo ale je tam dost kluků kteří jsou jenom o trochu starší. Mám svoje číselko
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:16:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jste to věděl milý Fma,tak proč jste si dělal jěště ze mě srandu,hm?To jste tedy nemohl držet radši hubu než tady srážet moje pravdivé informace??Pro mě jste prostě člověk co má osobě příliš velké mínění...a neprávem...
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:42:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Michalosp ... pochlub se s ním na můj meil. Pokud chceš ...

Xxichtyl: A kedy ?

Michalis: Ty jsi ještě nepochopil, o co jde, že? PROSAZOVAT SVOU ZA KAŽDOU CENU !!
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26795
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 22:54:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechtěli byste toho už nechat?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 23:07:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma: Měl jsem jedno zajímavé info, že pokud na magistrátu ve FM zůstane stejné složení i po volbách, tak že podpoří ČSAD FM a nakoupí se nové NP busy a že je město do toho ochotno vrazit poměrně dost peněz. Je logické, že před volbama to dělat nebudou.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 20:07:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já bych čekal špíše opačný přistup....nakoupit busy před volbami a pak se s chlubit že byly zakoupeny díky magistrátu....takže tímhle bych si tak jistáý nebyl...
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 21:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma_0526: kedy kedy.. asi 14 dní zpátky.. ale už nevím v kolik hodin.. prostě vím že jak jsem jel ze školy tak jsem ho potkával.. ale nevím který den v kterou hodinu. a vidělo to více lidí, takže vidiny sem něměl:D. Neplánuješ někdy teďka cestu do tvojí oblíbené Opavy? Na Trollinka s dieslem? jestli to dej vědět.. *1*
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 21:36:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni se spíš chtěli vyhnout tomu, že by nakoupili busy, ale ty by se nestihly dát do provozu ještě před volbama. Tak to nechali až po volbách, kdy už bude klid na práci. Možná, že nastanou lepší časy v MHD ve FM, protože město je ochotno dát nějaký ten milion navíc i do provozu MHD.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 22:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Xxichtyl: A víš Ty že asi jo ... Vyhovoval by Vám pátek, Vaše Výsosti ? A tu mojí "oblíbenou" Opavu si s Tebou ještě vyřídím ... !!!!!! Apropo, když pořád řešíš to CW, tak to byla předvádečka u ČSAD, které se tu rozebírá ze všeho nejvíce.

ad. Jan_Širc: Já nechci držkovat, obzvlášť na bývalého třídního, ale CITELIS 18m a ještě k tomu CNG (To si představím pod pojmem pár milionků navíc)!!! Já bych SLINTAL !!!
Nebudem tady nikomu dělat plané naděje, žejo? Pořešíme to trošku tišší a soukromnější poštou, bereš ?
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 22:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No o 18m busech si můžeme nechat zdát. A o CNG jak by smet. Ale nějaké nové NP busy budou a bude taky nějaká úprava linek.

Nějaké podrobnosti ti můžu napsat, ale až zítra, bo teďka už jdu spát
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 380
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 18:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak kdy už konečně vyjede ten Crossway?
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 18:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale, že by jste mi pan M****ek konečně uvěřil, že je to Crossway? Vyjede až bude hotový ...

ad. Michalosp: Neměl jsi dneska náhodou zácvik na nějaké C 934 (E) ?
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

Život je otázkou priorit
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 18:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro pana Fma: Já jsem neříkal, že ti nevěřím. Vidím, že jsi zavítal na mnou dělané stránky. Jak se ti líbí?
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3280
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 19:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp:
Kdy přibližně začneš jezdit? A budeš jezdit MHD nebo na nějakém linkáči?
ICQ: 202 888 377
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 19:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield: Asi od pondělí 6.11. V zácviku asi všechno a pak se uvidím co mi dají
Snažím se na to dívat objektivně, ale spíše fandím nám řidičům!
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 21:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych jeden dotaz... Proč ČSAD Havířov nejeví zájem o nákup autobusů od jiných značek než je Karosa? Jasně, má tam dealerství, ale co třeba Solaris - ten je v Ostravě a všechny DP co si je koupili, tak jsou s nimi spokojeni...
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 17:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden detail nového loga

 
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

Život je otázkou priorit
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 18:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč má 2T8 2881 travel bednu bez pruhů a loga,že by drobná oprava(výměna)?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 19:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

patřil ten opilec v FM K ČSAD?
ad FMA pěkný detail
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 19:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tedy diskuze... Nevím, jak to chodí v menších provozech, ale když se u nás někdo něco dozví, tak to kolegiálně rozšíří a neshromažďuje info jen pro sebe. Navíc mi připadá, že pro některé z Vás je ČSAD nejvyšši autorita, které se všichni bojí. Víte, kolikrát já kritizoval DPO? A zdroje stále mám. Navíc někteří v této diskuzi (fma) mají arogantní styl za vlastní a místo klidného psaní často nešetří vykřičníky.
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Dan321
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 19:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

FMA: máš prosímtě foto celé te Frýdecké SORky??
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 19:25:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Karosák: souhlas
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 20:30:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Frýdek po dlouhé době kupuje SORky nebo to je nějaká starší s novým lakem?
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3292
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 20:35:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo fotky karvinské C 734 SPZ KIA 21-98? Ani nevím, kde je tomu busu dneska konec (už sem ho hodně dlouho neviděl).
Byl bych rád i za nějaký odkaz, kde bych mohl případně daný bus najít.
ICQ: 202 888 377
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3293
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 20:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp:
Přeju hodně najetých km bez nehody.
Kdybys někdy jezdil do Karviné, tak dej echo
ICQ: 202 888 377
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 01:55:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Ares1 ... Jaký OPILEC?

ad. Dan321 ... Mám, ale byl jsi hodný?

ad. Michalis ... Co když tu SORku koupil Místek? A když máš vždy nejpřesnější a nejlepší informace jako první, tak si ZJISTI co je to zač!! (Dva stačí, aby mě zase někdo neobvinil z vykřičníkofílie)

ad. košiškááááá (On dobře ví, o koho se jedná, že?) ... Nevím, jak dalece jsi na tom s infem, ale vyrábí se Vám něco mooooc krátkého a hrbatého (opět). Dodání +- v polovině next mounth.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sečteno a podtrženo, opět sem se s Vámi pobavil.


PS: ad. Xxichtyl ... Jedem v pátek na výměnný pobyt do PL ?
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

Život je otázkou priorit

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace