K-report
 

Archiv do 11.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy pro zvláštní účely a další netradiční vozidla » Archiv do 11.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1296
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 13:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Jenže ono je něco jiného udělat vyhlídkovou vlečku pro turisty a postavit plnohodnotný autobusový přívěs pro linkovou dopravu. Ta vyhlídková vlečka je mnohem jednodušší, protože jezdí pouze v létě, většinou za pěkného počasí, jen na krátké trasy a žádnými závratnými rychlostmi. Je to v podstatě totéž jako "vagónky" silničních vláčků, které nejsou ani v ČR ničím neobvyklým. Zato vlek pro linkovou dopravu musí mít elektricky ovládané dveře, topení, informační systém a daleko vymakanější pojezd a brzdy (kvůli bezpečnosti i komfortu). Taky musí být odolnější - vydržet jezdit po rozbitých horských silničkách apod. Vývoj takového vozidla už by stál nezanedbatelnou sumu, takže jsou potenciální výrobci zdrženlivější.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 15:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Já vím, tohle je dost primitivní a smí to jezdit jen 40 km/h. Ale domnívám se že takové naše firmy jako právě MAVE (kromě těchto hraček umí moc pěkné minibusy s veškerým komfortem) nebo KH Motor Centrum, by nějaký ten vlek á la Švýcarsko jistě zvládly. Spíše než technologický problém, nebo že by se nenašel výrobce bych viděl problém v tom, že by to zřejmě bylo dražší, než by byla většina potencionálních zákazníků ochotna zaplatit.
www.fotodoprava.com
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2244
Registrován: 6-2002


Odesláno Neděle, 13. srpna 2006 - 22:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: S těma vláčkama se poslední dobou roztrhl pytel. Když jsme byli naposled na Špilasu, tak tam přijel (skoro prázdný) AVAL VIGO.
 
To jsou všechny ty vláčky z Hané, nebo je dělá ještě někdo jiný u nás či v zahraničí?
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1342
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 09:30:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás ve Vyškově pravděpodobně ještě máme dva z Hané bez povolení k provozu.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4585
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 10:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož pěkné věci tade o nás omijó...

Ta vozítka z Vyškova jsou v nabídce firmy k prodeji (zvýýýýřata, ničeho si v té vesnici nevážíte...)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2246
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 14:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sanley: V čem je problém? Brněnský vláček se tváří jako schválený pro provoz na veřejných komunikacích (s rychlostí do 25 km/h). Vláček z Pece je taky dělané na Hané?

Gromit: Zajímavý je, že Sprinter s vyhlídkovým přívěsem od firmy MAVE je na mnou citované stránce prezentován jako AVAL CITY 100. Firmy MAVE a AVAL jsou nějak příbuzné?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 15:50:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

posledně jsem ten z Pece viděl v Trutnově jak si to žene po silnici směr Pec.Pěkná štreka
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1343
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 18:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_v: On bude asi rozdíl v tom, když jedzdí takový vláček někde v centru města a když se pohybuje polovinu trasy po silnici 1. třídy sloužící jako výpadovka z města a dálniční přivaděč. Natěšené děti visící přeš řetízky vagonků mezi kamiony asi nebylo to pravé ořechové. A když připočtu, že osoba za volantem neměla ani patřičné řidičské oprávnění.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 15. srpna 2006 - 20:51:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M v: Taky jsem si toho všiml. Nějak spřízněné asi budou, protože na stránkách firmy MAVE (www.mave.cz) pro změnu nabízejí vláčky výše uvedeného typu. Ta souprava s vlekem je tam celkem podrobně popsána když se člověk prokliká na odkaz "panorama bus s vlekem". Ten vlek stojí 380 tisíc.
www.fotodoprava.com
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2254
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 00:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Jo, ale ty stránky MAVE mi připadají zamrzlé v roce 2004 (i trošku amatérským stylem webu). Třeba výrobu vláčků předpokládají ve 4.Q 2004. :-) Možná část výrobního programu prodali těm kolotočářům do Kostelce na Hané...
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 11:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M v: Jo ty jejich stránky jsou vůbec takové zvláštní. Chvilku mi trvalo, než jsem se vůbec zorientoval. Navíc si ani nejsem jistý, jestli byla firma na letošním Autoteku. je možné, že už skončili a část výrobního programu převzali jiní.
Nebo si jen MAVE a Aval City vzájemně vypomáhají aby měli širší sortiment v nabídce - ta duplicita některých typů na obou stránkách tomu napovídá.
www.fotodoprava.com
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 22. srpna 2006 - 20:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár pěkných kousků z okolí HK:
Karosa C734.00 přestavěná na stěhovák? (:
 
Karosa B731.00 jako pojízdná párkárna:
 
 
http://busmaniac.webz.cz/ - rozsáhlá fotogalerie autobusů
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 17:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusy České správy letiš't zaparkované na plácku vedle chobotu A1 u prstu "A". Uprostřed mezi Citybusy je Citelis, vzadu poslední B 732.
Za povšimnutí stojí poměr velikosti mezi autobusem a motorem Boeingu 777.
 
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2243
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 19:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: No mám pocit, že ta B732 ještě není poslední. Někdy v polovině roku jí doplnila další B732, ex ČSAD Sttrans. Resp. jsem je obě najednou viděl na ploše letiště. Ta Strakonická má novou pražskou RZ a je zbavena veškerých polepů. Fotku jsem dával do diskuze Doprava v JČ.
Ještě mi tam chybí Citaro a je to komplet.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 20:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tu strakonickou jsem nepočítal. Ani nevím, jestli je tam nafurt nebo je to jen taková sezónní výpomoc.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 22:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

můžete mi poslat seznam kolik maj jakych vozu čsl???(B732_xks,citybus-xks,citilies-xks,citaro-xks,cobus3000-xks,lcíšx-xks(.děkuju
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 09:10:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: S tím počtem busů ČLS si moc jistý nejsem ale brzy ti to zjistím.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 11:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díky
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1214
Registrován: 5-2004


Odesláno Neděle, 03. září 2006 - 14:27:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady je jedne zajimavý kousek zachycený kolegou v Opavě u Divadla https://www.k-report.net/discus/nahledy/008010.jpg
https://www.k-report.net/discus/nahledy/008011.jpg
Homer Simpson-Americký pablb. Střihnout si Houmra... mít více štěstí než rozumu.

PŘES 620 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4984
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 22:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí ještě v Brně ten červený silniční vláček z Bílovic s RZ 2M2 9903? Ve čtvrtek stál v Prostějově na náměstí a propagoval kandidaturu exgenerála ČD Kousala do Senátu. Zaujalo mě, že má jen jednu RZ, na "mašince" a pak na posledním vagonku...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 22:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pár foteček :
 
 
  a
 -omluvte kvalitu některích fotek je to focená fotka(skeneru se nechce skenovat)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 16:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se omlouvám s tou diskuzí co jsem včera zakložil(mikrobusy a malé autobusy)-přehlédl jsem to
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26524
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 21:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic se neděje, vhodné příspěvky sem přesunu, zbytek po čase smažu.

Mám ten název nějak předělat, aby byl jasnější? Předpokládal jsem, že to bude zřejmé...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5426
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 11:01:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Plzeňský ZOO-vláček má taky jen jednu RZ pro celou soupravu.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1857
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 19:33:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Mariánkách u Lídlu dneska kolem pátý zakotvil tenhle zachovalý produkt DPML:
 
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2356
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 20:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Když jsem to viděl poprvé, myslel jsem, že to bude opravený a přelakovaný bývalý kulisák Jihočeského divadla, když se ale koukám blíž, tak to on bohužel není. Asi ještě stále stojí bez využití na nádraží v Hluboké....
 
Mmch. toto není produkt (asi jeden z mála) DPML, ale nějaké firmy z Vysokého Mýta.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 23:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přepravník
 
  a filmaři a vůz z olšanské ulice který tady byl již zmiňován ale dnes 1 ten atmos
 
 
 
  a
 
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 08:25:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: pěkné fotky. Kde je to parkoviště s těma modrýma filmařskýma karosama? Toho atmose sem jednou někde fotil, ale fotka se napovedla, jelikož autobus byl obestavěn krámama. Jinak toho druhého atmose z Olšanské ulice sem viděl v pondělí projíždět v Říčanech u Prahy.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 10:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

busmaniac:ty modrý stojí v praze 8 ulice k ládví u autobazaru AAA Auto
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 15:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

busmaniac: www.filmbus.cz
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2709
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 16:27:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z jakého roku jsou ty filmové autobusy?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 16:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bart:ten šedý je 1986/8?????
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 403
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 20:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Karosa B732 ex STTrans na letišti. Dnes jsme se na ní byli podívat protože scháníme městské vozy. Takže dopravce byl Jan Kukla a ČSL si ho pouze najala na dobu než přijdou nové vozy a na překlenutí sezóny. Dnes byla převezena z letiště do Braníka. Je to r.v. 1994 a v celkem dobrém stavu.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2362
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 22:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Repelend: Díky za info o ex ST 73-74....
Mohl bych poprosit o současnou RZ?
V dobrém stavu byla, to určitě. Stejně je na tom i jedna z roku 1995, ještě jezdící u Sttransu.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 02:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Tu asi znáte ........
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 14:45:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čistíme peříííí... Kousek od AN ve Vsetíně:
 
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

  a
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos. Zajímavé fotky. KAm na ty filmařský chodíš ? . Já občas nějaký vidim, lae třeba u sebe nemám zrovna foťák a nebo je vidim jen projíždět. Kokám další zbastlená š11 s čelem 700. TO se robilo v Mariánkách?
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

busmaniac:jedu,vidim,fotim-co je podletebe zbastlená š11?-neboj teď mi došly filmaři ale něco zase nacvakám
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1260
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos - řekl bych, že vzhledem k pozici zadních vrat, která nějak nezapadají do koncepce motoru vzadu, dále podle hnací nápravy a třeba podle blatníků je to opravdu, jak píše busmaniac, nějaký prapodivný obrobek na podvozkové skupině Š11.
U některých zařízení, například 22Tr, platí Ohmův zákon pouze orientačně.
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: ta vysoká. To neni řada 700. Ale je to eška. Ale má přidělanej předek ze sedmikila. Viděl sem takových víc. Asi se to montovalo nějak ve větším počtu.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1261
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To okno řidiče tam taky zapadá nějak pozoruhodně.
U některých zařízení, například 22Tr, platí Ohmův zákon pouze orientačně.
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 1-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:35:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TAk při přestavbě na stěhováky byly š11 výhodnější. U 700 překážel vzadu motor. Musely se tam dělat moc vysoký nakládací rampy a většinou vrata z boku. Jenom by mě zajímalo jestli se tohle všechno přestavovalo v DPML.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 7-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:44:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

busmaniac,verusha:díky za info to mne nenapadlo-tato přestavba má dveře jak vzadu tak z boku
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 09:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady přidávám jednu fotku nějaké podobné zbastleniny:
 
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 21:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tie zbastlene S 11 prestavovalo v 80-tych rokoch CSAO Lucenec.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 16:17:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

busmaniac:a další
 
 
 
 
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Busmaniac
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 16:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: no vida kolik takových je... Když sem to poprvý viděl tak se se taky dost podivoval jak se nim tam to sedmistovkový čelo podařilo napasovat. Dost jich je používáno jako přepravníky na koně.
Moje nejloblíbenější autobusy jsou Karosy řady 700 a 900.
Karosa řady 700 forever!!!
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1746
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 10:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Znam, taky sem na to cumel. Uz to nekdo koupil?
Nový web o prostějovských autobusech

PV-67-39 a PV-57-09 zůstanou navždy legendami...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 12:49:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

study:ja o tom vím již dlouho a myslím si že jeto pryč=koupil
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 15:02:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

  nevíte někdo info o voze?.díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 00:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, k čemu sloužila aparatura uvnitř?
 
 
 
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5602
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 07:50:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nad tím si lámu hlavu od chvíle, kdy jsem ten autobus v Hlinsku poprvé uviděl...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

atmák,martin j:kde to jezdilo dříve?.díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:53:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Určitě to bude pojízdný pivovar!

Podle nátěru je to z HK, ne?
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:01:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mi moc jako HK nepřipadá. To je jen vzdáleně podobné nátěru HK.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5605
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HK nátěr vypadá trošku jinak:

 

Ale možná je to nějaká jiná verze nátěru, co já vím.....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže ani nevíme, odkud vozítko původně pochází?
Já bych ale řekl, že to HK je. Na fotce Martina má taky bílé dveře. Je možné, že nový majitel provedl drobnou změnu, protože toto nebude původní lak z DP.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:49:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lidi a co SPZ ta by nebyla na voze viditelná nebi vin?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 13:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SPZ není a VIN jsem na soukromém pozemku (je to ve dvoře) radši nezjišťoval.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace