K-report
 

Archiv do 19.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Pardubickém kraji » Archiv do 19.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:26:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Švar: Téda, ty mi bereš slova úst! Přesně to o té rychlosti jsem chtěl říct :-))

Zlatovánkovi řidiči nejsou nejrychlejší možná, ale určitě. Vždycky dojíždí na minutu, a to i kdyby z Prahy vyjeli o hodinu později :-) Navíc ti jejich řidiči jsou povahami, přesně jak říkáš, naprostí pohodáři a během cesty se s nimi dá skvěle povídat.
Neznáš prosímtě jednoho takového opravdu hrozně moc mladého, tipuji zhruba tak 23 let, který jezdí se SORem Prahu (přes Kolín) a Ústí?
Vím, že jsou to kusé informace, ale žádný takový jiný tam není, takže bys mohl vědět. Ten je naprosto v pohodě a když jsem včera vedl ve Skutči dceru na taneční, s potěšením jsem zjistil, že on tam chodí také.
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:31:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak ještě k rychlosti - zejména v SORu se to dá perfektně sledovat, jelikož tam mají instalovaný nějaký digitální tachometr, který ukazuje rychlost naprosto přesně.
Vždycky sedím za či vedle řidiče, takže dost dobře mohu sledovat vývoj aktuální rychlosti. Jde to vždycky pěkně - vesnice či město 50km/h, jak už je v dohledu značka konec města 70km/h, za cedulí 100km/h - 110km/h.

Moralisti by mohli říct, že s takovou společností by nejeli, ale já za sebe mohu říct, že ačkoliv jedeme hodně rychle, Zlatovánkovi řidiči jsou bez ohledu na věk tak velcí profesionálové, že bych s nimi jel klidně 150km/h.

Jak si to tak po sobě čtu, koukám, že to vypadá, jako by vše psal reklamní specialista a product manager přímo ze Zlatovánku :-))
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Rychlost se dá v pohodě sledovat i v jeho třech Axerech,taky maj ty digitální tachometry.Zrovna netvrdil,že nemaj reklamu,třeba když začínal jezdit ten novej spoj ve 4,00 z Poličky do Prahy,tak měl reklamu i v rádiu.
Toho řidiče opravdu neznám jménem,ale myslím že sem s ním jednou jel.Mám takovej pocit,že to nebude jeho kmenovej autobus.
Ještě se vrátím k tý 1E2 0096-myslím že to byla Zlatovánkova nejlepší Karosa Lc735,tak nechápu proč tedka nejezdí.
Neviděl si náhodou teď někdy to modrý Volvo b10?
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linku Pce-Praha by rozhodně nebyla špatná navíc až se postaví D11 by měla i smysl,momentálně si myslím,že se to dá zvládnout za 1 hodinu a 20 minut na Černý Most,takže cca za 1 hod 40min na Florenc.Ta linka by se rozhodně vyplatila min. v neděli večer a v po ráno z Prahy.A ve ct a pá z Prahy-pže vlaky jezdí strašně narvaný-mám s tím svý zkušenosti.
A teďka k ceně Zlatovánek ten 1 pár spojů jezdí za 78,-.Takže cenu,která by se pohybovala okolo 70,- by každej člověk bral,pže ČD jezdí za 80 resp.130.Navíc si myslím že by i pár lidí uvítalo,že bus by končil na Čerňáku.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navíc si myslím,že kdyby končily busy na Černáku,tak by neměli ani zpoždění,což se u vlaků říct nedá,tím by se i vyrovnávala jízdní doba a po dostavění dálnice by se to dalo zvládat i za 1 hodinu a kdyby tam navíc jezdili takoví řidiči jako jsou ty Zlatovánkovy,tak by to bylo ještě rychlejší.
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 13:55:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Švarc: Já si v těch Axerech nikdy digiťáku nevšim, ale věřím ti, že tam je, to já jsem zase jen slepý, jako občas :-)

Ohledně reklamy - myslel jsem takovou tu agresivní, jakou má SA. Billboardy, reklama v tisku, letáčky, internet.

1E2 0096 - není možné, že by teď jezdila Brno? Můžu se zeptat, jaké měla zbarvení?

Co se týče Volva B10 - já jsem žil v domnění, že tohle jim bylo ukradeno před už docela delší dobou. Byl to jejich nejlepší autobus, ale jako na potvoru ho skoro pořád posílali jen do Hradce. Občas tedy ale i do Prahy.
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 14:08:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VOLVO B10
Dokonce tu někde byl odkaz na tohle: http://www.motorpisek.cz/index.php?art=carcatalog&art_id=7&mode=9&catmode=subdetail&itemID=8391&lang=cz

Spekulovalo se o tom, zda to není ono, protože zbarvení přesně odpovídá.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 14:16:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V axeru musíš sedět spíš za řidičm,abys to viděl.
1E2 0096

 
 

Volvo sem fotil ještě v půlce července v areálu ČSAD Polička.A teď sem stejně zbarvené Volvo našel vybourané v nějakým bazaru v Písku,a minulej tejden sem ho viděl v garážích Bosáka v Dobříši.Jinak mám takovej dojem,že to Volvo moc nenasazovali-já ho viděl jenom 3 nebo 4.Jëdnou sem s ním jel z Kolína do Pardubic,a potom sem ho ještě viděl na lince do Ústí,a jednou na linkách 680029,680043.

Mohl by si mě kdyžtak nějak průběžně opravovat ten můj seznam,co sem tam v příspěvku 384 dal.
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 17:51:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až pojedu Axerem (mimochodem, na Prahu už ho dost dlouho neposlali, na Ústí také jen občas, v současnosti jezdí jen Hradec a předpokládám Brno), tak se na ten digiťák musím mrknout.

Podle barvy tuhle Karosu poznávám. Nevím, jestli nebudu kecat a jestli to nebyla spíše ta žluto-bílá, ale mám takový pocit, že jsem s ní v půlce srpna jel z Chrasti do Hradce, potom pokračoval do Ústí. Určitě jsem s ní ale jel i víckrát v minulosti a vevnitř to bylo vždy moc hezký.

O tom Volvu opravdu nic-moc nevím, jen že se to tu řešilo a někdo přihodil již výše zmiňovaný odkaz na písecký autobazar. Já osobně jsem s ním jel jednou trasu Hradec - Polička a bylo v něm pěkně.

Ten seznam určitě opravím či doplním, tenhle týden se chystám na návštěvu Zlatovánku, taky bych rád pokecal s řidiči, kteří určitě budou něco vědět jak o té Karose, tak o Volvu.

Mimochodem, nevíš náhodou (už jsem se tu jednou ptal), kde jsou řidiči a autobusy v Ústí přes noc?
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 18:10:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobně si myslím, že linka Pha - Pce a zpět by měla smysl i nyní, protože než dostaví D11, tipuji to na dalších 25let...

Dovoluji si odhadnout, že by se její obsazenost nikdy nedostala pod 30 lidí, což už je alespoň průměrný počet, jinak v tu neděli večer a pondělí ráno si myslím by musel dopravce občas nasazovat i posily, protože by jelo hrozně vysokoškoláků (kteří se snaží ušetřit každou desetikorunu, takže by uvítali cokoliv levnějšího než ČD) jak z Pardubic tak z Prahy. Navíc by jeli i ti lidé, kteří nechtějí do vlaků ČD a pěkné autobusy by je nalákaly. Takže si myslím, že kdyby nedělní linka začínala z Pardubic např. v 17.00, v 18.20 by byla na Čerňáku a v 18.45 na Florenci, musely by jet určitě dva autobusy. Stejně tak linka z Prahy, která by byla v 17.00 na Florenci, v 17.25 na Čerňáku a v 18.45 v Pardubicích.

Vážně tomu soudím obrovský úspěch, ve spojení s řidiči á la Zlatovánek a cenou 70Kč, jak říkáš ty.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 18:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Achzarit no nevím kde tam spí ale myslím že bus zůstává na an.Aspon dokud tam jezdilo TQM tak ty tam stáli.Možná se zeptat v Ústecké diskusi a místní by věděli
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1489
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 19:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit: Dostavba D11 je sice v nedohlednu, ale její zprovoznění až k Hradci je celkem blízko - stane se tak koncem roku. Provizorní sjezd z dálnice sice prý bude jen pro osobáky, ale já doufám, že busy tam pustí taky. Ale k té lince Pha-Pce jsem docela skeptický. Uvažoval jsem o lince Pha-HK a došel jsem k tomu, že i to je riskantní kšeft, i když s dobrou reklamou, hotovou dálnicí a otáčením na Čerňáku by to mohlo vyjít. Lidé na této trase sice jsou zvyklí jezdit busem, ale spojů je tolik, že by nový dopravce musel nabídnout výrazně lepší standard služeb, aby přilákal dost lidí (nejen z konkurenčních busů, ale i z vlaků). Jenže v Pardubicích mají lidé zafixováno, že jet do Prahy = jet vlakem. V tomhle je boj s dráhou bojem s větrnými mlýny. To není výrok můj, nýbrž výrok R.Jančury, majitele Student Agency. I on zaznamenal úspěch tím způsobem, že vstoupil na trasy, kde mezi sebou řadu let bojovali menší autobusoví dopravci a postupně přetahovali cestující z vlaků. Pak přišel on se svými luxusními autobusy a všudypřítomnou reklamou a těm dopravcům přebral zákazníky. Ale přebrat je dráze samotné není nic jednoduchého ani s reklamou a luxusními busy á la Student Agency. A to i přesto, že vlaky jsou drahé, nepohodlné a nacpané. Sice to zní neuvěřitelně, ale lidé jsou prostě takhle konzervativní. Navíc dráha je v téhle trase výrazně rychlejší. Troufám si tvrdit, že kdyby takovou linku zřídil "obyčejný" dopravce jako je Zlatovánek, byl by to velký propadák. Možná by nasbíral víc cestujících, kdyby jel jako zastávkový přes vesnice a města, kde nestaví vlak, než kdyby to byl rychlík Pce-Pha.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2656
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 20:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dost cestujících ale míří přímo do centra a když se mají rozhodovat, zda jet z HK vlakem či autobusem, tak vítězí vlak nikoli kvůli ceně či četnosti spojů, ale kvůli tomu, že dojede do centra. A na Florenc je vjezd drahý.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26788
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

obyčejná jednoduchá - na tuto jízdenku jezdí většina lidí

HOVADINA. (Omlouvám se, ale tohle snad ani nemůže být myšleno vážně.)


Ta linka by se rozhodně vyplatila min. v neděli večer a v po ráno z Prahy.A ve ct a pá z Prahy-pže vlaky jezdí strašně narvaný-mám s tím svý zkušenosti.

A jiný dny co?!? A ani v ty dny asi nic moc - málokdo jede do Pardubek přímo z Prahy a na přesuny metrem se každej vyflákne...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1490
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:42:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_Nosek: Ano, v Praze je dojezd do centra výhodou vlaku. Mnohé busy tam sice jezdí taky, ale dopravní zácpy a vjezdové poplatky na Florenc to ekonomicky znevýhodňují. Jenže se ukazuje, že přesunout konečnou dálkových busů na konec metra není až takový problém. Podařilo se to Student Agency s linkou do Plzně, kterou ukončili na Zličíně. Stačila trocha propagace a zaváděcí nízké ceny pro první měsíc provozu. Chytlo se to a cestující se bez problémů "přesunuli" na Zličín. Ono totiž metro je rychlé a téměř každý, kdo přijede do Prahy, do něj stejně musí vlézt, takže je skoro jedno, jestli to bude na Zličíně nebo na Florenci. Vpodstatě si cestující polepší časově (nemusí tvrdnout v zácpě) i finančně (jízdenku na MHD by si cestující kupoval stejně a jízdné v busu je levnější díky kratší trase). Jedinými negativy je menší komfort během jízdy v metru a zhoršení podmínek pro cestující, kteří v Praze jen přestupují mezi dálkovými spoji (těch ovšem je relativně málo). Je třeba si uvědomit, že skutečné cíle cestujících nejsou jen v centru, ale po celé Praze. U vlaku je nutné jezdit do centra, protože okrajová nádraží mají nevýhodnou polohu pro přestup na MHD a také jde o přestupy na další dálkové vlaky. Ale když bus může končit u stanice metra, nevidím v tom problém.
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 21:50:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin: Neomlouvej se, nicméně myšleno to vážně bylo. Několik mých známých dělalo v kasách ČD v Praze hl.n., Pardubicích či Brně a je to čistě ze zkušenosti.
Možná jsem to slovo většina přehnal a mělo tam být "hodně", ovšem za hlavním sdělením si stojím.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 22:18:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusová linka Pha-Pce je podle mne blbost, počátkem devadesátých let zkrachovaly hned dvě (tuším že to byl Čebus a nějaký malý soukromník). Minimálně Čebus začal se slávou a reklamou jako expres, časem začal zastavovat cestou, aby vůbec někoho vezl a následně zmizel. A upozorňuju, že to bylo v době hrubě předkoridorové a stejně busy v konkurenci Č(S)D neuspěly. Navíc mezi Pardubicemi a Prahou i po dostavbě D11 nebude pro busy přímá cesta a k té hodině při spojení centrum-centrum vlakem se nepřiblíží ani náhodou.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26796
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 23:08:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:
Pokud by bylo uvedeno "dost", reagoval bych jinak.
Obyčejné jízdné používá opravdu dost lidí, ale převážně se jedná o služební cesty (proč se starat o cenu, když to bude plně proplaceno...). Ten zbytek ("poprvé a naposled", ti, co zjistí, že se na obyčejné nemusí jezdit i bez vlastnictví nějaké průkazky, atd.) nestojí za řeč, resp. by neuživil linku.
A pokud by mělo jít o špičky (=zejména studenty), tak ty na obyčejné nejezdí ani omylem, navíc pro ně není cílem Praha.
To spíš si dovedu představit jakýsi bus, který by cestou z Pardubic vymetl více pražských autobusáků - tedy Čerňák, Roztyly a třeba Zličín. Ten by si asi cestující našel (ale ty vjezdy by zadarmo nebyly). Těžko ale celotýdenně, takže by se muselo jednat o linku provozovanou vrakem za pár korun, aby mohl jezdit jen pár dní v týdnu...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 23:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no já bych to nezavrhoval jako blbost.Pokud by byl výhodně nastaven jízdní řád.Také ale musí být dopravce který do toho půjde.
ad MZ je spousta linek které jezdí jen v neděli a jsou přecpané
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26802
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 23:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je spousta linek které jezdí jen v neděli a jsou přecpané

Já nic takového nepopírám, naopak. Ale zaplatí snad ta nedělní přecpanost nový (nebo starší kvalitní) autobus?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 07:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:Starý kvalitní autobus jako je třeba karosa lc735 po GO určitě ano,a když bude stavět jak ty říkáš na Černáku,v Roztylech nebo Na knížecí.Tak by si lidi zvykli.A proč nejezdit jen ve dny,kdy se to vyplatí.Např.Kdyby jel v neděli narvaný bus z Pce-prahy je to cca 2000,-když nepojede na Florenc tak se zaplatí pouze nafta cca 500-550,řidič za 2 hodiny max.200,- a zpátky to může vzít přes nějaký vesnice jak třeba Čáslav a Kutná Hora a pár lidí do pardubic přiveze,takže na cestě zpátky by byl na svém.Takže řádově to vychází na 1000-1300 výdělku za jeden spoj.A to nemluvím o tom kdyby se bus vracel zpátky třeba přes Hradec,a přímo do Pardubic by jezdili jen výdělečné spoje.Rozhodně máš pravdu,že v nějakém prav. intervalu jako má třeba SA do Liberce by se to nevyplatilo.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1862
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 07:37:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedělní spoje jsou jen třešničkou na dortu, autobus nestojí, něco vydělá, ale zase je tady trochu problém jednosměrnost zatížení (linka tam ráno nic moc, odpoledne studenti plno).
Na linku Pha - Pardubice si pamatuji. Jezdil na ní dopravce Lotos (nebo tak nějak),nejprve pod vlastním jménem, potom pod hlavičkou Čebusu. Měli ještě linku do Bratislavy. Jezdili novou 736, v plánu měli Mercedes, ale velmi rychle skončili.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 07:40:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Ta 1E2 0096 jezdila ještě někdy na přelomu července/srpna,do tý doby nejezdila právě ta SYA 02-07,která potom začala jezdit s řidičem právě 1E2 0096.
Jo,kdyžtak ty novinky o Zlatovánkovi můžeš psát na mail.Jinak se do Poličky nejspíš dostanu tento pátek,nebo víkend.Tak snad taky zjistím nějaké novinky.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 07:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magig:Spíš by to musela dělat nějaká firma,která jezdí pravidelnou dopravu a v neděli třeba nejezdí-napadá mě třeba Bus Vysočina-ta by tu linku mohla vést např. už z Chrudimi-to by se snad mohlo i vyplatit,nebo třeba Ap tour,kterému o víkendu stojí min. 8 vozů,navíc si myslím že mají i nějaké Mercedesy a Volva.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26814
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 09:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, to by byla možnost. Rozhodně by se ale moc nejednalo o linku Pce - Pha a skoro si i myslím, že nakonec by byla taková linka upravena na Cr - Pha bez Pbic... Ten objezd pražských CAN by mohl být zajímavý pro cestující - ale pro dopravce asi už moc ne, jinak by tak už něco jezdilo...
Navíc - na kolejích bude něco podobného (a v mnohehém vyšší kvantitě a obdobné kvalitě, cena ještě může být překážkou) nabízet RT Expres, tedy opravdu tu skulinku pro průnik busu nějak nevidím...
Ostatně i u SA vidím linku do Ovy spíš jako přechodnou věc, než se mu podaří na koleje proniknout (asi včas pochopil, že to chvilku potrvá, tak zavedl ten předstupeň, z něhož pak udělá něco na způsob vymetáku).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 18:08:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Objíždět s dálkovým busem Prahu a zastavovat na všech možných stanovištích považuji za nesmysl. Ten bus stejně bude pomalejší než metro (tedy pokud to nebude třeba v neděli dopoledne) a rapidně se zvýší jeho náchylnost ke zpoždění. Vím o jediné lince, která skutečně takhle funguje ( JŘ viz http://portal.idos.cz/Data/pdf/L124530_051211_45177.pdf ). Ale tam má takovéhle vedení linky určitý smysl jen díky období, v němž linka jezdí. I tak je to velká rarita a nevím o jiné lince, která by Prahu projížděla takřka "z jednoho konce na druhý".
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26837
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 19:20:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná právě proto - ale je třeba krom času brát i pohodlí. Zajíždí vlastně ještě SA některými spoji na Zličín?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5472
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 00:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U SA jezdí VŠECHNO na Zličín, vybrané spoje (pozdě večer a brzo ráno) pak zajíždějí až na Florenc.

http://portal.idos.cz/Down.aspx?f=pdf/L144101_060528_49143.pdf

Spoje s poznámkou "22" ignorujte, ty jezdily jen do konce srpna, všímejte si jen spojů s "11".

A ta linka 124530 - co je to za divného dopravce? Co já vím, patří jim ten bus uprostřed, lepší foto nemám.

 
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26846
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 13:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám na mysli spoje od východu a ne na Zličín, ale do Ruzyně...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1492
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 17:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Divný dopravce to je. A jak napovídá jeho název, doprava asi nebude jeho hlavní náplň činnosti. Možná ta linka naváží na víkend Pražáky do nějakého jejich rekreačního zařízení. Před pár lety jezdili z Prahy do Janských Lázní. Tam jsem totiž vloni viděl zbytky jejich JŘ. Ale nic víc nevím. Ten bus jsem nedávno zahlédl v Praze na AN Na Knížecí. Byl to příjezd z Kácova v neděli večer a kupodivu dorazil na minutu přesně dle JŘ. Ta jejich C954 má takovou miniklimatizaci - klimatizační jednotku prostoru pro cestující, ale nějakou menší než je běžné.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1493
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 18:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tohle jsem našel:
Informace ze zasedání městské rady města Rudná

Dne 9.8.2004
- Rada neschválila udělení licence na autobusovou linku Rudná - Hýskov - Nižbor pro Studio zdraví, humanitární sdružení, občanské sdružení o.s., z důvodu, že organizace nemá v Rudné povolenou provozovnu.


Asi chtěli zajistit pravidelné využití pro ten bus i během pracovních dnů, ale nepodařilo se...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1494
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 18:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Jako na letiště? No, tam SA od začátku jezdí přípojovými mikrobusy z Florence. Jeden čas jezdili i z Černého Mostu, ale došlo jim, že i pro mikrobus je takováhle cesta Prahou ekonomickou sebevraždou. Jediný, kdo na Ruzyni jeden čas jezdil od Brna velkými busy, byl Tourbus.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 10:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novinky z Poličky:
Zlatovánek zařadil do provozu nový zelený Arwav,včera na lince do Prahy na zpáteční cestě v Pardubicích cca 40 minut zpoždění.Dále nejspíše vyřadil atmosférák C734 SY 96-02 a vypadá to že vyřadí i atmosférák b732 SY 99-43.
ČSAD Ústí nad Orlicí zařadilo do provozu nové Connecto 2E1 7629 na linku Litomyšl-Polička,místo karosy c734 SY 70-18.
Dopravce Hnát už nasazuje na svou linku Karosu c954 2E1 5456.
A nakonec paní mullerová zrušila svoji linku Praha-Polička-svojanov.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 12:26:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedna novinka spol.Ap tour zařadila do provozu Karosu C734 ZN 98-22,ex.Čas service Znojmo,nátěr zeleno-bílý.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 13:36:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad švarc ty dnes fakt perlíš hnát a 954 no proč ne .Jinak včera jela do Ústí z Poličky karosa axer ta bílá
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 14:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě sem zapomněl na to,že včera přijel do Poličky autobus z Ústí nad labem až v 13,50,pravidelný příjezd 12,25.Navíc to byla Karosa c734 SYA 08-57,rok výroby 1985.Takže předpokládám,že se někde po cestě musel rozbít bus a SYA 08-57 jela jako náhradní vůz.Silně pochybuju,že by Zlatovánek nasadil na takovou linku jeden ze svých nejstarších vozů.Nevíte o tom náhodou někdo něco?
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 17:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ŠVARC no já viděl v MB ten axer v 16.40 a to už si myslím měl být také dál.Ten se ale vracel až dneska .Potkali jsme ho tam c connexáckým tepličákem.Ale on byl pátek a navíc včera toho bylo opožděno.Jak jsem už někde psal od prahy na MB vše opožděno o hodinu díky práci na dálnici
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 18:46:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:spíš jde o to,že tam jela ta c734.Navíc ten bus jel v 16:10 do Rohozný,což žádný bus,který jel z Ústí nejel.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 19:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já vím popisoval jsem jak to bylo se spojem tam.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:58:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dlouho jsem tu už nebyl, takže se k diskuzi ohledně linek Pha-Pce vyjádřím až později, teď bych se chtěl jen zeptat, jestli nemá někdo informace (či neví z vlastní zkušenosti) o tom, jaké busy teď jezdí Polička - Praha přes Pce.
Dnes i včera jsem volal na dispečink, ani jednou mi to ale nevzali, asi tam mají nějaký fofr nebo zrušili telefon :-)

Dva týdny už jsem tuhle trasu nejel, z dálky jí ale vídávám, mám tak pocit, že už hodně dlouho nenasadili žádnou Vrakosu, ovšem je otázka, jestli ten Axer či SOR, které jsem vždy zahlédl byly opravdu Zlatovánkovy...
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:47:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes jsem po delší době jel trasu Skuteč - Praha. Jel Zlatovánkův dálkový SOR, ve kterém je mi nejpříjemněji ze všech busů v jeho vozovém parku.

Bohužel, do Prahy jsme dorazili nikoliv v 9.45, ale v 10.17, nyní ale musím upřesnit, že za to nemohl řidič (ten jel velice hezky), ale kolona před Pardubicemi (na místě, kde snad ještě nikdy nebyla), ve které jsme strávili dobrou čtvrthodinku, a pak také ucpaný začátek Prahy (tři havárky a pak nějaký incident v MHDčkovém busu, kde byly sanitky).

Nazpět jsem jel se starou zájezdovo-dálkovou sedmičkovou Karosou Connex Východní Čechy. Řidič docela dobrý, ale samotné nepohodlí v autobuse mě dohnalo k tomu, že cestu z Prahy do Chrudimi už leda Zlatovánkem, i když na něj budu muset čekat o pět hodin déle.

:-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5528
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde přesně byla ta kolona, u Dražkovic?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:08:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, kousek za Dražkovicemi. Táhla se zhruba od té dražkovické benzínky, až ke světlům na křižovatku, kde se jede buď rovně do centra nebo doprava na Kutnou Horu.

Jezdím tudy už hodně let a nikdy tu takhle dlouhá kolona nebyla...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5535
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 00:01:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je teď uzavřený průjezd Dražkovice - Jesničánky, jezdí tam jen MHD a pár linek "ČSAD", takže všechno jede po rychlodráze.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 09:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Třeba v pátek tam jel ten nový zelený Arway.Jinak linka Praha-Polička přes Pardubice má soustavně zpoždění.Busy ti můžu zjišťovat téměř každý den všechny co jezdí do Prahy.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 17:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo kdo bude provozovat linku PCe-HK po spol.Sandy line,která má letos skončit?
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1459
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 18:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli se nepletu, tak by to už mělo být rozhodnuté, ale nikdo neví, jak!
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 19:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže to bude nejspíš Connex,v úvahu by mohl připadat ještě Car tour nikdo jinej už mě nenapadá.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1465
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 00:05:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si, že firem je tam mnohem víc a pochybuju, že by to zrovna jeden z těch dvou dostal.
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 430
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 09:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ještě mě napadá pardubický dopravák.O dalších firmách z Pardubic už nevím,takže by to museli bejt firmy z jiných okresů.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 09:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se vypracoval datábazi busů dopravců v Pardubickém kraji.Takže kdo chce tak mu to pošlu na mail,pže to sem jaxi nešlo dát.Samozřejmě uvítám doplnění databáze.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1502
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 18:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já nevím, ale v IDOSu už je nový JŘ té linky Pa-HK firmy Sandy Line s platností do prosince 2007. Kdyby to chtěli zlikvidovat, asi by od změny JŘ dali platnost už jen do 31.12.2006. A není možné, že celá firma jen změní majitele a někdo to převezme včetně provozování linky? Kdyby opravdu skončili, tak bych za nejpravděpodobnějšího nového provozovatele považoval Connex. Ale kdyby to byl Cartour, bylo by to příjemné překvapení.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5577
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 09:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem kolem 7:15 dával u Intersparu přednost bílé C 734 SPZ ZNA 71 25 bez označení dopravce. Viděl bych to tak, že AP Tour zase nakupoval...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 10:42:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j:Tu sem viděl v úterý,nekdy kolem v 8.45 na masarykaci,takže to asi Ap touru nebude,ale taky sem si to 1.myslel.Zajímavé je,že to má sedačky jako v b732.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 10:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera sem jel poprvé z Pardubic do Prahy busem.Můžu říct že poprvé a naposled.Cena vcelku přiznivá o 2,50 dražší než vlak,ale jezdí doba 2,5 hodiny.Navíc kvalita busu taky nic,ikdyž mám Zlatovánka rád.Bus 1E5 5301 je prostě jeho nejhorší bus.Navíc si myslím že se úsek Pce-Praha je dost prodělečný,do Prahy přijelo se mnou pouze 7 lidí.
Achzarit
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.234.220
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 17:46:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: včerejší linku do Prahy přes Pce jsem viděl a to, co tam jelo, by na těhle trasách nemělo co dělat. Já vždycky jedu Axerem nebo SORkou, což jsou pohodové autobusy - asi mám to štěstí.
Teď tam navíc vysílají i svůj Arway, který ale například dnes jel Hradec - Polička.

Dnes jsem jel Axerem se svým nejoblíbenějším řidičem ze Skutče do Hradce (linka Ústí) a zpátky ihned tím Arwayem. Tím stejným Axerem jsem jel i do Prahy. V minulosti jsem ale jel Prahu několikrát jeho sedmičkovými Karosami a to je vážně vyložená pakárna, jelikož kromě té červeno-bílé žádnou hezkou nemají.

A mimochodem, tato slova mi vůbec nejdou lehce přes ústa, jelikož mám Zlatovánek vyloženě hodně hodně rád, bohužel je ale nutno si stav jejich starých Karos přiznat.
Zlatovánkovy trasy jezdím hodně často, takže takové malé shrnutí by bylo nejlepší takto: na Prahu či Ústí by se nemělo posílat nic jiného než SORka, Arway, Axer či Ares (Ares se ale v zimě nevytočí v Doksech...) a na lokálních trasách, kterých má dost, plus na Hradec či Brno, by se měly posílat sedmičkové Karosy.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1947
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad švarc - koženkové sedačky ala MHD bus má i minimálně jedna kavkova C744, možná dvě.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 08:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Achzarit:Tak všechny Zlatovánkovy karosy nejsou tak strašné třeba sy 85-70 a sya 02-07 jsou vcelku dobrém stavu.1e5 5288 není jízdními vlastnostmi špatná,ale vnitřek je hrozný.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5644
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 11:37:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže ta zelenobílá znojemská věc u AP Tour se teď jmenuje 1H8 6162.

Dále, LAS nakupoval:


 
 
 

A u Rumla taky:

 

Líp to vyfotit nešlo.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 14:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Sandy line už nemá toho bílého kloubáka.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace