K-report
 

Archiv do 24.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy v Liberci » Staré archivy » Archiv do 24.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 720
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 17:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Cestující aha.Tak to si příště všimnu jakou má Rz.Vídám i starší Many,ale ten nový jsem myslel,že je jen jeden.A pokud jezdíš i ty kolem nádraží a kufru ráno kolem 5.30 tak jsme se již jistě potkali
Jinak jsi asi pilný protože koukám jezdíš s kde čím.Měli by ti přidat(peníze pochopitelně)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 18:52:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ares: No,to je pravda,Cestující je strašně moc aktivní,ráno dispečera+záloha a odpoledne ho vidím v meziměstským autobuse,tu čas od času(podle kámoše,který se s ním zná-Cestující určitě ví,koho myslím)zaskočí do vozovny,garáží a na dispečink,ale v tu ránu je údajně pryč...
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 19:43:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: já to dělám pro radost, prostě rád řídím vše co má kola , no ale občas jsem fakt na roztrhání

Ještě poslední rekaputulace TEDOMů: takže 622 a 624 jsou již pryč, místo toho jezdí CNG TEDOM pod číslem opět 624. Do provozu se vrátil po delší odstávce (rekonstrukce plošiny atd.) vůz 613. Odstaven je vůz 620, který z prototypového provedení prochází úpravou do sériové podoby, též rekonstrukce plošiny.

Dále v nejbližší době dojde k úpravě reklamy na 602, kde bude Liberecký Den přelepen na novou podobu Deník... Jistou úpravou projdou i vozy 603 a 612, které dostanou nové Busboardy.
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 19:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm a na mě zapomínáš ... Zítra od 4 od rána jezdím s 604 ranní díl šejdra ,pak jdu na dispečink a odpoledne druhý díl šejdra ...
Jinak ad Vrchlabí, tohle je taky focené ve Vrchlabí na stejném místě kde má Cestující vyfoceného MANa v nicku ...
 

Jedna z posledních jízd LIAZu na J.I.T. na Vrchlabí. Na Vrchlabí jezdí ještě dva starší MANy F2000 jeden má v nicku Cestující a druhý tam mám já ...
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 19:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestujici: No komnecne muzu klidne spat, vcera jsem jel Tedomem bez cisla a byl jsem z toho tak nejak nesvuj...
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 20:04:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře že je 620 na úpravě,docela už to potřebovala. Budou vyměněny u sedáky???

Jinak dieslových Tedomů je škoda,viděl bych je zde radši než Cityxxx/BN12. Plánuje ČSAD letos ještě nějaký nákup nových vozidel,nebo bude nadále jezdit jen s půjčenými????

Jinak jsem rád,že Repelend zmínil 604,protože tenhle bus je fakt ostuda ČSAD-když pominu jak je rezavý,tak mě zaráží,že někdo strhne reklamu i s barvou a nechá to být.....To jak to vypadá a že je z toho lidem na blití asi nikoho nezajímá...
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 20:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No 604 ostuda ČSAD bych nenazval ... V Semilech se trošku nepovedl lak a tak při každé deinstalaci reklamy prostě "trocha" laku zmizí. Nevím jestli je někomu z cestujících z toho že je vůz oloupanej na "blití" . Ale ano, s 604kou se počítá na nový lak ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 722
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:09:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD repelend ha to je focené v Berlíně že?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 11:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad repelend: Plánuju,že se zastavím,ale viděl jsem tě na sl.122
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 11:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechtělo by náhodou čsad přidat jeden bus z dětřichova do lbc, ten co to jezdí ráno v půl sedmé je plný už z Frýdlantu a v Dětřichově čeká další hafo lidí. Sotva se vejdeme
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 17:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Revizor:
Si zajdi do Čsad a puč si autobus.

Jinak jeden Čsadák(*e*e*e** to je ten člověk pověřený) mi dnes říkal,že od soboty se spustí hlášení v busech,údajně i v 621
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 17:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

repeland:co bude s tou bovou-bude nebo nebude u čsad?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 08:30:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arialblack: To není vůbec špatná zpráva, spíš jsem čekal, že ČSAD ještě dlouho hlásit nebude. Bude se hlásit i v oBUSEčkovaných Karosách?
Fotoweb městské hromadné dopravy
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je to za zaručené informace??? Myslím tím hlášení v autobusech ČSAD??? Samozřejmě, že bych byl rád, aby se to uskutečnilo, zatím by to ale museli dělat řidiči vlastními ústy, neboť kromě SORu nejsme na to vybaveny... U SORky uvidíme .
Revizor: bohužel do tohoto moc nevidím, o tom jak často se bude jezdit rozhoduje asi mimo jiné i kraj. Více infomací o této problematice se dá najít na kontaktech uvedených zde http://www.csadlb.cz/Osobnídoprava/Osobnílinkovádoprava/tabid/54/Default.aspx
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 17:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergei:
Přesně to Ti řekl i Cestující,v oBUSEčkovaných busech se hlásit určitě nebude,jelikož typuji/odhaduji,že to není zcela zapojené.
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 22:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Cestujicí: Děkuji ti za informaci, ani bych ti to nepřál vidět jak je to tam přecpaný, sotva se dá dýchat
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2006
Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 22:12:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad: ARIALBLACK: Si jako myslíš o sobě co? Jako že půjdu pěšky do frýdlantu a tam si pučím bus. Radši, kdyby mi pujčilo čsad bus + řidiče a nějákou pěknou stewardku jako bonus. :-)
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1158
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Revizor: ...ani bych ti to nepřál vidět jak je to tam přecpaný, sotva se dá dýchat
Vítej v Libereckém kraji!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Revizor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergeilbc: Já vím je to tu hrozný! ale ten bus by se šiknul:-) Nebo kdyby aspon ten jeden co tam jede nenabiral lidi ve frydlante, bylo by tam hned vic mista.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 21:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Revizor: Jezdíš přece do Lbc,ne? Tak v liberecké divizi si pujčíš bus a čas od času jim ho tam přivezeš ukázat a u té příležitosti si ho necháš i natankovat. To já mám o víkendech problémy s MHD v Jbc pokaždé. A v tom buse dýchat přece nemusíš. Počkej pár neděl,bych Tě třeba vozil já,ale nevím,jestli by se mi chtělo do toho Dětřichova zajíždět. (díra po granátě)
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 21:25:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo jinak CESTUJÍCÍMU a REVIZOROVI přeji vše nej k jejím dnešním jmeninám.
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 21:37:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,takle diskuze se jmenuje "Autobusy v LBC" a ne "Popřej kámošovi k svátku" či "Místo pro řešení úplnejch kravin"..tak se laskavě podle toho řiďte...

Nikoho tady v poslední době moc nezajímá,že už se po městě prohánějí nové SORY..... Zatím jsem viděl 335 a 337.Ta klimoška je jen pro řidiče nebo i pro cestující????A nějaké další změny oproti předchozí sérii?

(Příspěvek byl editován uživatelem Kotelník.)
Cestující
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 7-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 23:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník: klídek , nebuď cíťa
Jinak SORy už tu byly probrány dříve. Klimatizace pro cestující - seš v Čechách a takového komfortu se hned tak nedočkáme...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 20:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Kotelník.

Jó,buď v klidu. Já bych si rád těch SORů všimnul,ale jelikož ty předtím NEMAJÍ souvislou číselnou řadu,tak je nějak ani neregistruji a klimatizaci já rád přehlídnu,ale toho bych si všimnul,takže jsem s tím busem ještě nejel.
Ta klimka je JEN pro řidiče,Ty by jsi chtěl klimu i pro cestující? Krupy mi říkal,že to je stejně zbytečný,protože na to potřebuješ uzavřenej prostor(viz autobusy zájezdového typu),u busu nasazeného na MHD,kde je zastávka "na každým rohu",tak je to zbytečný a ta klima by nefungovala tak,jak má.Chápeš?

Ad cestující:
napíšeš mi,prosím,služby,které jste dostali od Dp přídělem i s řidičema od DPmL?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 10:00:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad klimatizace: Buďme rádi, mnohde ji do nových vozů nedávají vůbec .
Jinak, sháním co nejvíc vozových JŘ z LBC, ale asi blbost, že by je měl někdo náhodou komplet v PC? V opačném případě prosím o zaslání. Na oplátku můžu zaslat opis kódů konečných do BUSE v .doc (já vím, oproti tomu je to málo, ale něco přece )
Fotoweb městské hromadné dopravy
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 19:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergei:

Něco bych tady pro Tebe měl,ale mám to na papíře,musel by jsis to okopírovat,je toho docela dost. To,co za to nabízíš,tak to taky mám,to mám taky u toho "šoupnutý"
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 19:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S kopírováním není problém. Napiš mi na mail.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 19:23:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergei:

Tak jsem Ti teda písnul e-mail,když u Tebe není ten problém s okopírováním.Na disku je BOHUŽEL nemám.
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 19:13:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1169
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 19:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mojmir:
Přejmenování zastávek by nebylo tak zvláštní, ale takový množství, navíc když se zrovna nedávno nahrály služby.. no to zas několik let budem bez hlášení..
Navíc nechápu, proč nepřejmenují i Textilanu... například na "Ground Zero", jelikož ta poušť tam Ground Zero docela připomíná..
Fotoweb městské hromadné dopravy
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 21:44:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mojmír:

Tak mi tedy,prosím Tě,vysvětli,proč je směrovka HORSKÁ U.Š. a jezdilo to na sl.107 (linka č.13 na Učňák,teď to někam záhadno zmizelo. A slyšel jsem,že v DPmL je i směrovka HORSKÁ L.S.

Ad Sergei:
Textilana by si zasloužila přejmenovat na zastávku HIROŠIMA.
No,když si zadáš sl.208-1 a najedeš si na spoj linky č.37 z Pilínkova,tak to mezi zastávkama DOUBÍ POŠTA a ROCHLICE hlásí zastávku KAMENICKÁ,BOHUŽEL tam zastávka JIŽ NENÍ.A na palubáku je napsaná zastávka LIKOV a hlásí KAMENICKÁ.
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 4-2004


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 23:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,já to nevymýšlel.Ani nevím jestli je to finální verze,nebo jen návrh.Bral jsem to jako zpestření diskuse.Tak se nečilte.
Ale je to celkem logické.Ruší se názvy fabrik apod.,které dost často mění název,na názvy nejbližší ulice a ty snad zůstanou.Když se nechaly názvy ulic jako je Moskevská,Volgogradská,Bánskobystrická apod. tak neoředpokládám nějaké další změny.Už proto že to stojí peníze.
Je jasné,že lidi budou nadávat,protože ... železná košile.
Je fakt,že Textilanu jsem taky hledal marně.Možná se čeká až až se udělá ten novej kruháč.Bůchví kde nová zastávka bude a podle toho se pojmenuje.

Jinak mi to přijde logické,bezkonfliktní a dlouhodobé.
Ty tabulky HORSKÁ LS a UŠ jsem neviděl.Ale pokud existují tak vysvětlení je jasné.Někdo to pos....splet.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1170
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 07:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozhodně by se zbytečných a vyřazených cedulí mohli zbavovat prodejem šotoušům..
Ono možná taky se u Textilany čeká na nové obchodní centrum (a že jich v Liberci budou desítky), které má být někdy v r. 2008 dostavěno (ač to tak zatím nevypadá), že ho pojmenují podle něj. Má jím také projíždět tramvaj.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Marek__liberec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 09:08:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavlovice křižovatka... No nemám slov :-)
http://trat037.unas.cz
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 09:41:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky evidentně v DP neumí česky. Pokud mají v názvu čtvrť a ulici (např. Stráž nad Nisou Oblouková), tak by tam měla být čárka. Krásná Studánka Švestková mluví za sebe. To samé naše stará známá "přestupná" jízdenka.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1952
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 10:06:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že umí česky, ona ta tvorba jmen zastávek není zase až tak jednoduchá. Doporučuji prostudovat odkaz
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 4-2004


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 11:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten odkaz je dobrej.Žádná sranda tomu všemu vyhovět.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 20:05:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mojmír:

Skutečně tam byla. Původně jsem si ji chtěl stáhnout,ale nějak jsem se k tomu nedostal a teď už je nenávratně pryč. Tady mě už žádná směrovka nepřekvapí. Loni jsem od známýho dostal HORSKÁ-PRAMENY v docela slušném stavu a když vidím NOVOPLAST nebo NOVOPLASTIK.tak mě to nepřekvapí. Jinak na sl.110 CHYBÍ Radčice rozcestí. Až někdo směrovku Radčice vezme vážně,tak nevím,co s tím bude řidič dělat.
Nevíš,co to tam je za velký papír jako dodatky k hlášení na službách?

Ad Marek,ono v tom seznamu zastávek si najdeš více "ftipnějších" názvů.
Mojmir
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 4-2004


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 04:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je seznam služeb na kterých některé zastávky ta paní nezná.Z hlavy si vybavuji např. Průmyslová.
Radčice rozcestí těch je fakt málo,ale domorodci jsou nato zvyklí a problémy stím nebývaly.
Schválně,jak by jste pojmenovali jinak Pavlovice Křižovatka.
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 12:30:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mojmír:

Pavlovice rozcestí,bylo by to hezčí..
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 15:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemohl by někdo vyfotit v areálu čsad liberec 2 pražské vězeňské vozy stojící vedle vozů čsad semily a proč tam ty dva vozy jsou?.díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 17:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mojmír:

Co já vím,tak to NEHLÁSILO: NEWTONOVA,PRŮMYSLOVÁ ZÓNA JIH,PRŮMYSLOVÁ,ZŠ JABLOŇOVÁ,JIRÁSKOVA a to je asi všechno. Proč to ale nehlásí,nechápu,Newtonova a Průmyslová Zóna JIH tam jsou nahraný dokonce 2x
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 17:43:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fedos a co tam je za vozy Semil?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 18:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vězeňské Karosy tam stávají 3 kousky, 2x C734 a 1x C934. Semilský tam jsou ty co jezdí Brna ...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 19:17:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Repelend díky to jsem předpokládal.
Jinak dnes v Liberci na bus nádraží aby člověk pohledal 700 Karosu,,,....
 
"letecký pohled na vozovnu tramvají"
 
Jinak nebyl dnes u vás na opravě vůz od S.A.?
a pak by mě zajímalo kdo má ty busy za starou vozovnou ČSAD?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 19:41:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ares: hned čtvrtá z prava je 700 Jojo byl u nás SA a dnes se jim nějak nedařilo. Místo banánu jezdil MB Orbix, který klekl u Boleslavi (popraskali klíňáky), tak mu je vezl další banán a ten při odjezdu z benzínky ,kde byl Orbix odstaven ,trošku zavadil o sloup a trošku banánek ohnul ...
Na Šumavské má garáže Li-Tour
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 20:02:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo to se mi zdálo že je to předělávaná 700 už jsem ji několikrát viděl.Má totiž rovné zadní čelo.Ale z této fotky to pozná málo lidí.Viděl jsem ten SA v dílně
Jinak dík za to info o těch garážích.
Ještě něco jezdí ty Liberecké nové sory DP ?,že jsem dnes žádný nepotkal.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 20:15:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové SORy ještě nějak nevyrazily ... Tedy zahlédl jsem tak před 14 dny 337 v Průmyslové zóně a od té doby nic ...
Těch generálek máme víc. 4x C734 a jednu C735 LIA 47-48

 
 
 
 
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 20:43:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kámoš říkal, že jen pár dní jezdily a teď jen hnijí na dvoře... V LBC má každej na vše čas..
Fotoweb městské hromadné dopravy
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 20:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hm zajímavá předělávka._To i někam jezdí?Že sem to neviděl ještě...
To je děláno "doma"?
hm oni taky sory nejsou žádnej extra....
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 21:17:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechno jsou to čistokrevný Zlinery ... LIA 47-48 je již po jedné GO, tenkrát to dělali u nás v ČSAD v Liberci.
Takhle vypadala před GO v roce 2004
 
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 21:19:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

repeland:díky jakou SPZ má ten S.a co byl u vás a díky za info o muklech v sobotu měl prapodivný vůz který odjížděl kolem 2 na prahu
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1178
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 20. listopadu 2006 - 21:44:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzpomněl jsem si na jednu malou příhodu.. V pátek mě na Broumovské docela konsternovaly báby na Broumovské, které chtěly během docela dlouhé přestávky do autobusu, řidič slušně odmítl a baby ho div neumlátily holema. Zde diskutující, který jezdil o pořadí před námi s Tedomem, ví o čem mluvím
Fotoweb městské hromadné dopravy
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 00:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

C735 LIA 47-48
to je teď nějaký nový? kde se to dá spatřit?ještě by to chtělo nějaký pěkný polep, mylé logo vypadá dost chudě
Repelend
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 08:58:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No už je to tak rok co je po GO. Jezdí pro Denso Nové město p. S. - Liberec ...
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 18:48:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak jsem dneska na Broumovské projel nějaké služby v APEXu a musím říct,že jsou nahraný. Až na sl. 123-1.tu mi to tam nechtělo dát.

Jinak jsem si zadal sl.208-1 a zastávku KAMENICKÁ to už NEZNALO,ještě se chci podívat na ty odvozeniny služeb služby 208-1
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1181
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 19:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já při každé příležitosti udělám nějakou tu jízdu navíc, taky kontroluju hlášení :-). Dnes u jednoho vozu na lince 15 hlášeny zastávky nebyly. Řidič byl teda borec.. Přivalil na Fügnerku rally stylem (ovšem to je při zpoždění normální), na displeji HARCOV kostel, u označníku výstupní zastávky zastavil zadními dveřmi.
Fotoweb městské hromadné dopravy
Arialblack
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 10:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergei:

To já dneska jel s dispečerem z divize TRAM a ten hlásil všechno a kompletně. Jinak jedna KLOBÁSA má problémy s hlášením,jelikož když zavírá úplně zadní dveře,tak mu to VYRESETUJE CELEJ APEX a Mirek v pondělí byl z toho docela naštvanej. Jinak čabajka o5 stojí a tamta byla "zlomená" a zlomily ji údajně na Šalďáku,přes ten "pahrbek",jak je kvuli kolejím...
Siderodromofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 10:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Prejmenovani zastavek: Nektere rozumne (Plastimat, Libena). Jak prejmenovat Lites, je opravdu zahadou, zvlaste kdyz zastavka je v Radcicich a Lites ve Strazi, s Pavlovicemi to nic spolecneho nema (hranice je na Cerne Nise, za ni uz zadne Pavlovice nejsou). V prejmenovanych mi chybi Doubi posta - posta uz neni - ale na co prejmenovat? Navrhuji Doubi bufet. Rozumna bocni ulice tam neni, leda Proletarska, ale to uz je kus. Prejmenovani LVZ na Slovanskou mi moc vhodne nepripada, LVZ porad je, i kdyz s GEA vepredu. Nepochopil jsem Pianovka - Nad Pianovkou - neni ta zastavka nahodou dokonce pod? Urcite neprevysuje strechu te budovy.
Mája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 4-2004
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 10:53:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hranice Pavlovic je až na křižovatce, takže zastávka Lites je jedna v Radčicích, jedna v Pavlovicích a dvě ve Stráži
Na druhou stranu linka 24 slouží pro obsluhu Pavlovice, takže jezdit s cedulí Stráž n.N. Lites mi nepřijde jako vhodné.
Nad Pianovkou - řekl bych, že to je podle blízké ulice.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace