K-report
 

Archiv do 22.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Nejhorší trosky provozované v pravidelné dopravě » Archiv do 22.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 819
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 09:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Busmaniac:o další důvod navíc TO nekupovat.Nechápu proč třeba nekoupí spíš LC 936 nebo tak něco a proč tohle na to se stačí podivat a je jasno že už to má nejlepší léta za sebou a s*át se to bude jenže to nikdo neopráví když to nezná.ty mechanici(mechanik )u fedosu aby měl hlavu jak horkovzdušnej balon když otevře dekl od motoru a pokaždý uplně něco jinýho s jinejma problémam na uplně jinejch místech o dílech to snad ani nemluvě.
AV 15-30
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 10:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty Fedorkovy autobusy mají bez ohledu na typ karoserie poslední dobou nejčastěji motor DAF nebo Volvo. Ty se vzhledem k jejich věku cca 20 let taky dají opravit kladivem a navíc se Fedorkovi v "garážích" povaluje hromada náhradních dílů a jiného šrotu. Ale on má podle mne ty autobusy skutečně za hubičku, vím, že od vždycky kupoval jen to, co bylo skoro zadarmo. Ty autobusy jsou často zřejmě bez (legálních) papírů.

A proč nekupuje staré Karosy? Vždyť on je taky často kupoval ale vydržely mu snad déle, než jiné značky? Dokonce i relativně nová devitistovka je pak zakrátko v žalostném stavu a začouzená jako prase.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5456
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 11:04:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:

LC 936 ........................ cca. 1 000 000 Kč a víc, k tomu elektronika apod.

stará potvora z ciziny .... cca 200 000 Kč, elektronika ve formě žárovek

Už chápeš?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 629
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 17:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:tak to pozor fedorka má ceduli fedos za předním sklem (vytištěnou na A4) jen na tom volvu je zapadlá či co

proč vlastně prodal ty karosy 936 a 956 nebo ty zelené a ty sory?neví te někdo něco o karosách C734 BNA 37-17(modro bílá) a karose LC735 AX 55-76(dole modrý u prostřed bílý a pod okny žlutý pruh)které fedos také provozoval? ps ten sor co má student agency není od fedorky ale od jiřího přibyla z hořovic,fedosovi sory jsou 1 u hroudy ve zbirohu a druhý u ovd hranice.
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1542
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 19:13:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, cedule s logem FEDOSu za předním sklem byla, ale zvenku z ní byla vidět jen horní část s nápisem Zdeněk Fedorka.

Atmák: Jízdenku ze Setrightu mám od FEDOSu jen tuhle jedinou, takže bych si jí rád nechal. Až budu mít u sebe svůj foťák (cca za týden), tak jí sem vyfocenou hodím. Ale ono na ní stejně není skoro nic vidět. Nicméně pár setrightových jízdenek od jiných dopravců bych měl, případně můžu nějaké sám vytisknout (jednoho Setrighta mám doma). Nebo můžu doporučit několik dopravců, u nichž se Setrightem stále odbavuje. Především je to Štěpánek na lince do Jablonného v Podještědí, dále občas zmiňovaný Fedorka (patrně zejména u nově zakoupených zájezdových ojetin, které nejsou pro instalaci jízdenkového strojku uzpůsobeny) a ve výjimečných případech řada dalších dopravců (např. Kovářík). Když jsem včera odpoledne jel Setrou ČSAD STTRANS ze Strakonic do Prahy, tak v zavazadlové polici nad předními sedačkami byl pro případ nouze taky jeden Setright schovaný...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1543
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 19:42:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K Fedorkovu vozovému parku - já bych řekl, že se mu tohle nakupování vraků nemůže vyplácet. Asi je tak zaslepen nízkou cenou těch vozů, že si neuvědomuje jejich nevýhody - v první řadě nespolehlivost a zastaralost, což jen odrazuje cestující. Když koupí vrak za 200 000 (a to je v případě "západního" vozu opravdu vrak, protože ani Karosa za tyhle peníze není nijak skvělá), dlouho v provozu nevydrží. Řekl bych, že řada busů u Fedorky nepobyla déle jak půl roku. No, takže 200 000 za půl roku, to je za běžnou životnost autobusu (12 let) 24 vozidel po 200 tisících Kč, takže dohromady 4,8 milionu Kč. Za to už by byla krásná nová zájezdová Karosa LC956 (tedy dokud se vyráběla), která by cestující určitě neodrazovala a protože by byla nová, dlouhou dobu by vydržela jezdit bez větších závad, takže by její údržba byla relativně levná. Na jednu stranu je pravda, že řadu busů Fedorka před totálním rozpadnutím ještě stihne prodat (avšak mnoho dalších u Fedorky už zůstane jako zdroj ND), takže ho takový vůz ve skutečnosti stojí daleko méně peněz, ale na druhou stranu tyhle polovraky musí mít značné provozní náklady - Fedorka je sice moc neudržuje, ale i ta základní údržba, nutná pro jejich provoz, nebude levná, a prodraží se i spotřeba atd.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1384
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 20:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda: Ta tvoje úvaha o provozních nákladech je vcelku akceptovatelná pro dopravce se zodpovědným přístupem, nicméně v případě Fedorky bych si nebyl jist, jestli by mu nový bus vydržel ne 12 let ale ani čtyři roky. Nový bus jezdí bez závad jen pokud se mu průběžně dostává adekvátní preventivní péče.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 22:00:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono jestli spíš fedorka nepatří k takovejm těm nepřátelum karosy (vim že je měl)jako někteří motoristi maj toto vůdči škodovkám protože tady s tim museli jezdit 40 let tak proč teď když nemusí.takových jedinců zřad je dost takže dost možná se tenhle případ vyskytnul i u autobusového dopravce.Nebo má nějakou finanční hranici přes kterou nechce jít a kupuje vše co jde do stanovené ceny.
AV 15-30
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1547
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 17:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám asi vlčí mlhu nebo co... Ve 13.50 odjel z Prahy, Na Knížecí spoj FEDOSu na Krumlov v podobě zaprasené C935. No a před 16. hodinou se stejná C935 zjevila opět na Knížecí a před chvílí odjela jako linka do Lhenic. Přitom nevím o tom, že by Fedorka měl ty C935 dvě. O C955 vím, ale ta to nebyla. Poprvé s tím odjížděl ten samý řidič, co v pátek jel s tím Van Hoolem ex Venclíček, a podruhé to byl sám Fedorka. To vypadá, jak kdyby na tom prvním spoji vyhodil lidi v Čimelicích (resp. přeložil do jiného vozu?) a vrátil se do Prahy, aby jel další spoj. Provoz FEDOSu už se opravdu vymyká mému chápání...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28054
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 17:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.162.206
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 20:05:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Pochybuju, že jde o averzi vůči Karosám. Co si pamatuju, tak MHD Beroun jezdil téměř výhradně s vrakoidními Karosami. Většina těch Karos byla zralá na šrot, Berouňáci si tehdy dosyta užili inhalací hustého černého dýmu...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 20:11:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak toto co jsem fotil v létě u fedorky na dvoře
  je daf panoramic lag E 180Z a je na prodej na www.busprodej.cz
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1551
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 21:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... tak potvrzeno - vlčí mlhu jsem neměl. Fedorkův spoj z Krumlova dorazil v podobě abnormálně hlučného španělského autobusu Pegaso/Castrosua. Opravdu někde na trase vyměnili vůz.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 21:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda z hk:to zas tak nenormální není já to zažil u spojbusu na lince 380 několikrát autobus č.1 přijel do zastávky rudná FIC a řidič vyhnal cestující ven a kdo jel do berouna přestoupil do autobusu č.2-a jeli.a kolik svých vozů vlastně fedorka řídil já vím o manu caetano,ivoku 300TS,karose C935,nejspíše o tom pegasu,man smit SB 3000,setru S 250 HD,pak nějaký ten van hool a co dál?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1553
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 17:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Já bych řekl, že on jede s čímkoliv, když pro ten spoj nesežene jiného řidiče...
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 18:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro Fedorku je zcela obvyklé, že často sám jezdí. Jezdil i dřív, v době, kdy ještě nebyl nedosratek řidičů. A jezdil ještě dřív, jako dálkový řidič busu pro Českou námořní plavbu. Párkrát jsem se s ním v devadesátých letech svezl napříč Evropou. Docela bych řekl, že jsou pro něj autobusy svým způsobem hobby.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 22:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: A ještě dříve prý vozil kolotoče a maringotky (prostě světský)...ale rozhodně tím nechci pana Fedorku nějak urazit nebo zdiskreditovat.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1563
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 18:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem zjišťoval, jak to vypadá s Fedorkovou linkou P Praha-Zdice a jestli se od té doby nic nezměnilo, tak je situace dost špatná. Město Beroun si nepřeje, aby Fedos jezdil. Ještě se vedou nějaká jednání, ale je dost pravděpodobné, že v neděli linka již nevyjede. Nicméně pan Fedorka pokračuje v nákupu autobusů. Jeden údajně přivezl včera z Francie (ale nevím, jaký to je typ) a má v plánu zajet tam ještě pro jeden. Samozřejmě vše ojetiny se stářím okolo 20 let. V případě konce linky P je pravděpodobné, že místo ní zavede linku jinou, ale trasa, kterou jsem v této souvislosti zaslechl, mi zrovna nadějná nepřipadá...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 19:40:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda z hk:tak fedos vyměnil španělsko za francii-asi to tam je teĎ levnější,kde se dozvídá o těch busech že jsou na prodej?,kde bereš ty dopré informace?o tom novém busu víc nevíš?a mohl by jsi uveřejnit tu linku?

a co řezníček jak se mu vede?nebyly by fotky jeho vozů?

díky moc
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 845
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 20:05:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:řezníčkovi už se snad nevede nijak alespoň co se týká autobusové dopravy po tom co sme všichni viděli co předvedl u globusu a na jeho linkách za prezentaci tak za to by se nemusel stydět ani samotnej Judr takže řezníček už asi podniká v něčem jiném.
Fotky řezničkovo busů jsou na http://prahamhd.vhd.cz/ jinak nevim ale zkus policii třeba to tam maj taky zdokumentovaný
AV 15-30
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1564
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 20:26:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Pokud vím, tak Řezníček už před delší dobou skončil a jeho dálkové linky převzal právě Fedos.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 20:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120.dobrej fór

6120 a jenda z hk: a co to to je tam i fedorkova karosa LC93(5)6 http://web.quick.cz/an-car/menu.htm
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1565
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 17:43:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Fedos už patrně utlumuje provoz linky P před jejím definitivním koncem. Dnes jsem trochu sledoval odjezdy jejích spojů a od 13. do 17. hodiny jsem viděl jen dva busy (C955 a toho MANa se španělskou karoserií), z toho jeden dvakrát. Zajištěny tedy byly tři spoje. Spoje s odjezdy ve 14.47, 16.17 a 16.47 z Nových Butovic dopravce vynechal. Zato na linku do Lhenic s odjezdem v 16.55 z Knížecí nasadil "nový" autobus - letitou Setru s francouzskou SPZ. Patrně to je ten vůz přivezený ve středu.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda z hk:mezi 7 a 8 hodinou ranní byla viděna na lince P béžová karosa HD 12 (konkrétně na dálnici v místě u loděnic-směr praha) jo a nebylo by bližší info k té setře (popis,barva,typ,fotka,zvláštnosti,atd...)díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1566
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:56:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Barva té Setry je bílá a na tom jsou ještě polepy původního francouzského dopravce. Konkrétní typ nevím, ale určitě je to řada 200. Karoserie je linkového provedení (tedy nikoliv zvýšená), ale prý má dálkové sedačky (to jsem se dozvěděl už ve středu, když jsem ještě netušil, co to je za bus). Okna jsou starší verze, tedy v gumovém těsnění. Ale jen kolem mě projela, takže víc fakt nevím. Na fotku nebyl čas ani světelné podmínky.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 09:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:Ta béžová jarosa Hd12 jezdí v 11.00 do znojma,takže ráno jezdí pár spojů linky P.
Jenda z hk:Ještě před měsícem linka P jezdila pravidelně za hodinu sem tam viděl 3 vozy.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR

www.zlatovanek.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 11:37:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc:a kdyz jezdí pravidelně nemohl by jsi je prosím prosím vyfotit já na ni nemám štěstí.děkuji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5473
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 12:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedorku jsem mapoval po tento týden s následujícím výsledkem:

Spoj v 13:50 do Krumlova v úterý ani ve středu nejely (v úterý jsem čekal, volal, zjistil, že nepojede a odešel na P-linku, ve středu jsem se jen ujistil, že nic nebude a rovnou jel do Butovic).

Linku P v úterý a středu zajišťovaly C 955, LC 735, MAN a Neoplan, v úterý jsem si vynechání spojů nevšiml, i když řidič Neoplana při odjezdu ve 14:47 zjišťoval, co má vlastně jet a neví, jak to stihne, když má jet v 14:47, 16:17 a 18:47. Ale jel. Ve středu Neoplan odjel ve 14:47, ale zpátky se v dobu, kdy podle mého názoru měl jet (před čtvrtou z Berouna) nevracel. Docela mě překvapila slušnost řidičů na této lince, všichni ochotní, příjemní. Ačkoliv ten, co jel ve středu s MANem, viděl asi EmTest prvně v životě, jízdeny vydával na 2.-3. pokus (nakonec mu kupodivu žádná nezbyla :-) ), pak došla páska a vše se řešilo přes telefon. A úspěšně.

Ale vynechávání spojů je obvyklé i u Probo Transu, v úterý i ve středu jsem marně čekal na autobus do Prahy, který měl jet plus minus ve stejnou dobu jako další autobus na Prahu. Jenže nepřijelo nic, i když cíle obou spojů byly různé.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1568
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 14:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Heh, na ten spoj ve středu před čtvrtou z Berouna jsem čekal a naštvalo mě, že nejel. Ale pak jsem Neoplana ještě viděl ve směru z Prahy, takže místo spoje si řidič udělal manipulační přejezd po dálnici. Těžko říct, jestli nevěděl, že ten spoj má jet, nebo měl pocit, že by to nestíhal, případně dokonce vynechal z čisté lenosti. Mimochodem, poslední noční spoje Fedosu v hodinovém intervalu zajišťuje jeden vůz stylem 38 min. jízda po lince do Zdic, 22 min. jízda zpět po dálnici do Prahy a hned další kolo... Abych o svezení s Fedosem nepřišel, popojel jsem místní linkou Probotransu (jela LC956!! - to se na lince Zdice-Praha u Probotransu snad nikdy nestalo) do Králova Dvora a tam vyčkal příjezdu následujícího spoje Fedosu ze Zdic, což byla C955. Řidič z Emtrestu vydával zmetkovité jízdenky, které měly poloviční délku a z toho ještě polovina náležela k předchozí jízdence. Takže jsem se dověděl, že cestující přede mnou jel ze Zdic do Prahy, že je středa 6.12., že jedu s Fedosem a že příjemnou cestu mi přeje 0 (nula). Cena, číslo jízdenky ani další podobné "zbytečnosti" tam jaxi nebyly. Co se týče nepravidelností u Probotransu, tak tam určitě nejde o vynechávání spojů, ale spíše o velká zpoždění. Ta linka má totiž na obou koncích docela ostré obraty, takže se klidně může stát, že autobus je na Nové Butovice přistaven až v čase pravidelného odjezdu, jenže jak na potvoru Fedorka zrovna vynechal, takže se do tohoto vozu hodlá narvat téměř 100 lidí... Pak se tomu zpoždění těžko dá zabránit. Když k tomu připočtu čekání klidně 5 minut na semaforech před vjezdem na dálnici a v tu středu konkrétně ještě nehodu v centru Berouna (někoho srazili na přechodu či co), tak zpoždění některých spojů mohlo narůst na nějakých 20 minut i víc.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5476
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 17:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, tak to jsme ve středu čekali oba. Já jsem byl U Černého koně, jel jsem nakonec s novou Scanií Probo Transu. C 955 Fedosu mi ujela před nosem, byl jsem cca 50 metrů od zastávky (vracel jsem se z mailnké osvěžovny hned u zastávky, protože lehounce poprchalo a čekat se mi tam další hodinu nechtělo), když odjela. Taky si myslím, že Neoplan upaloval do Prahy, aby stihl odjezd v 16:17, jako den předtím. Tu LC 956 jsem viděl, ale nějak jsem furt věřil, že ještě dojede ten Probo Trans, co nejel, tak jsem počkal

S tím zpožděním Probo Transu nesouhlasím, v úterý spoj nepřijel ani po dvou hodinách, co jsem se motal po Berouně. A přijde mi moc podezřelé, že by se zpoždění týkala zrovna těch dvou spojů, co jsou zdvojené jinou Probo Transí linkou
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 17:52:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenda z hk: škoda že fedos už nejezdí přes rudnou ale s tou novou linkou by zde mohl stavět né?a jak se bude linka jmenovat?díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1569
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 19:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Těžko říct. Takovéhle podrobnosti opravdu nevím.

Bobyk: Já čekal u Plzeňky. A co se týče těch nejedoucích spojů Probotransu, tak pokud šlo o ty "zdvojené" spoje, je to normální stav. V JŘ linky Praha-Zdice (C19, resp. starší označení K) jsou uvedeny spoje, které pak pokračují dál po jiné lince. Ovšem v JŘ té jiné linky jsou tyto spoje také vyznačeny už z Prahy. Takže v jízdních řádech (i v IDOSu) jsou zaznamenány dva souběžně jedoucí spoje, ale ve skutečnosti je to jeden a ten samý bus. To znamená, že JŘ linky C19 je v určitém smyslu takovým souhrnným JŘ, ačkoliv tato skutečnost na něm není nikde uvedena. Jednou už jsem se kvůli tomu spálil. Jel jsem o víkendu do Králova Dvora a zrovna takovýmto spojem, jenže jsem to ještě nevěděl. Přijela obyčejná C734 té linky, která pokračuje někam dál, tak jsem čekal, až dorazí souběžný bus do Zdic (čekal jsem něco lepšího), ale až těsně před odjezdem mi došlo, že žádný nepřijede. Takže jsem musel jet potupně na stojáka, protože ta C734 se mezitím zaplnila.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 20:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale je fakt že fedos nemá a nemněl nebo oni nevím/víme-asi ví že jsou životu nebezpečné a nebo jsou pro něj moc drahé
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1570
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 20:43:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je to tu... Fedorka briskně doplnil na své www stránky nové JŘ a dle očekávání linka P chybí.
Čest její památce!

Nicméně vypadá to, že on se tak lehce nevzdá. Proč by jinak kupoval další busy... Buďto rozjede novou linku nebo ještě bude bojovat o znovuvzkříšení linky P, která byla jeho největší dojnou krávou. Je totiž jasné, že to je lukrativní trasa a bylo by nezdravé, kdyby na ni Probo získalo monopol. Jsem docela zvědavý, co se bude dít. Vůbec bych se nedivil, kdyby na tu trasu vstoupil nějaký nový dopravce. Každopádně v pondělí to bude docela masakr. Probo nemá v licenci spoje, které Fedos nahradí, takže tipuji, že prvních pár dnů bude tvrdě nepobírat, pak začne přetížené spoje posilovat druhým vozem a nakonec zavede nový JŘ s kratšími intervaly.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5480
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 00:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, ale pokud má dva spoje, z nichž jeden jede na Butovice a druhý a Zličín, a dopravce pošle jen jeden, tak je to bordel. A Probo Trans se v tu chvíli z mého pohledu dostává na stejnou úroveň, jako JUDrové, Fedorkové a další dopravci, kteří vynechávají spoje. Pokud jakožto dopravou nepoznamenaný (nebo se situací na Berounsku neseznámený) člověk čekám na C 40, a přijede C 19, tak do toho nepolezu, v blahé naději, že mi to za minutu (spoje mají odjezdy po minutě) přijede

Taky čekám, jak to dopadne. A hned v pondělí se jdu na Butovice podívat. Taky si myslím, že se Fedorka jen tak nedá, proč by jinak jezdil Zdice-Cerhovice? A když jsme u toho, vzhledem k tomu, že jde o dvě linky, jak to, že se z Prahy dala koupit jízdenka (jedna jediná) na trasu Praha-Cerhovice apod.?
Posilové spoje jezdily u Berouňáků už teď, ve středu jsem v Butovicích viděl jeden autobus do Zdic a druhý na Plzeňku (oba C 19), který nikde v JŘ nebyl. Bylo to na spoj v 15:00

(Příspěvek byl editován uživatelem bobyk.)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1572
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 11:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Aha, tak jestli byl jeden z těch spojů na Butovice a druhý na Zličín, tak to není případ, o kterém jsem psal. Takhle měly jet opravdu dva autobusy a nechápu, proč ten druhý nejel. Požaduj po Probotransu vysvětlení...

Co se týče přímého odbavení u Fedorky na trase Praha-Cerhovice, tak to mě až tak nepřekvapuje. Určitě už jsem v několika jízdních řádech úplně jiných linek viděl poznámku "u spoje xx je možnost přímého odbavení na spoj xx linky xxxxxx". Prostě když ten autobus ihned přejíždí na jinou linku v takové relaci, že by to cestující mohli využívat, je možné přímé odbavení povolit.
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 14:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nechal jsem se inspirovat ostatními liddmi z k-reportu a hle dílo FEDOS je zde
 
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1807
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 08:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fodos: Jmenuje se to probo trans nebo Probo Trans?
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1808
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 08:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A beroun k tomu...
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já jsem si myslel, že přijeli chudý francouzi do Čech a on je to Fedos...
 
 
Krásnej autobus, škoda ho pro takovýho kazisvěta.
Foceno 7.prosince
Čus bus Karlos
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:39:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlos: Jo, tohle je "nejnovější" autobus Fedosu. Foceno to je u zastávky Stará Stodůlecká kousek od metra Nové Butovice, že ? Ten bus přivezli den před tím z Francie.
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano
Čus bus Karlos
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karlos:děkuji ti za foto ,přijeli chudí francouzi do prahy né né to je chudý fedos který něco z francie přitáhl,jak jsi u tohoto poznal že to je fedos ?orientace? papír A4 s logem?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 22:04:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

!!!kdo má zájem o nástěný kalendář ,,FEDOS" pište na mail saska.pepa@seznam.cz
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 22:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhledy by nebyly?
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5504
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 21:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajel jsem si dnes s Fedosem do Jihlavy. MAN na spoj v 13:00 přistaven přesně, jelo nás asi osm. Příjemnou cestu mi také přála nula, ale ještě víc mě zaujal údaj o ceně. Cena: 100 Kč, DPH 0%. To jsou mi věci...

Ovšem zpáteční spoj v 15:30 do Prahy nikde, k tomu nepřijel ani v 15:50 Capital Express (nechal jsem si blbec při čekání na CE ujet Connex). Zhruba 15 lidí pak nedočkavě vyhlíželo Radima. Dočkali se, nějakým záhadným způsobem je všechny pobral, jen já a další dva lidé jsme si počkali na Rebag, který měl jet za 5 minut. Jel sice až za čtvrt hodiny, ale jel. Renault FR 1 RZ 6S1 9635, lehce rozvrzaný, ale v pohodě. Ze ZN do JI přijel jediný člověk. Řidič velmi příjemný, docela dlouho se s námi na Roztylech loučil. Podle jízdenky Antonín Řezníček! Že by?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
xas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.122.215.138
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 22:30:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo ja zas cekal na Capital v Brne a "dle zdeleni dopravce mel mit na prijezdu 70 minut zpozdeni z technickych duvodu".Snad jim zas neshorel dalsi autobus??
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 00:30:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Jako řidič byl Antonín Řezníček, či dopravce?
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 08:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: to, že je to Fedos jsem poznal až podle této diskuse... Jinak jsem si celou dobu myslel, že jsou to nějaký ty Frantíci.
Čus bus Karlos
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5507
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 15:28:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Atmák: Stojí to na lístku u jména řidiče, dopravce je REBAG
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 15:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Díky. Kreslím obraz "Návrat ztraceného syna".
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2903
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 21:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vypadá ten kalendář FEDOS?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 22:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart:napiš mi na mail saska.pepa@seznam.cz nebo na fedog.bus@seznam.cz a já ti ho pošlu k vánocům jinak pro ty co z nepochopitelného důvodu vadí mi napsat ten 1 mail ho dám asi v sobotu sem
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1596
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 16:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... a opět po dlouhé době JUDr. Hofmann. Dnes jsem si řekl, že se podívám na Florenc, jak Hofmannův spoj do Banské Bystrice zvládne předvánoční nápor cestujících. Ovšem to divadlo, které jsem tam viděl, předčilo má očekávání. Na stanovišti 1, odkud má tato linka jet, stál bílý Arway s malou ručně psanou cedulkou Banská Bystrica. Vedle něj ostatním projíždějícím autobusům překážel kmenový vůz této linky - zanedbaný Granus opatřený vandalskou malůvkou hned vedle nápisu Bohemiatour. Na nástupišti 2 stál modrý Beulas firmy Nastoupil&Suchý GROUP s r.o. Sice nebyl nijak označen, ale ukázalo se, že i on k tomu divadlu patří. U nástupiště 26, odkud běžně jezdí Kavka, stála Fedorkova zelená Bova s cedulí linky do Banské Bystrice. A o kus dál, na násupišti 24, stála neoznačená modrá SORka LH 9.5, která pro Hofmanna taky občas jezdí. Na poslední chvíli se tam zjevil ještě Hofmannův žlutý Transit, který jezdíval na Liberec. Tentokrát měl i přívěs na zavazadla. Takže spoj zajišťovalo 6 (!) vozů. Jenže by to nebyl Hofmann, kdyby ve všem neměl bordel. Některé vozy nebyly označené vůbec a to, který obsluhuje které zastávky, věděl v lepším případě jeho řidič, v tom horším jen Hofmann sám. Není tedy divu, že někteří cestující s místenkami pobíhali od autobusu k autobusu a byli dost nervózní. Hofmann taky už byl dost vytočený a křičel na cestující. Poté, co na jednoho cestujícího vykřikl "Drž hubu krucinál!", to vypadalo, že se poperou. Začali do sebe strkat, ale ke rvačce to nedošlo. Opodál stáli dispečeři z ÚAN a s nelibostí pozorovali, co Hofmann předvádí. Řidiči taky pořádně nevěděli, co mají dělat, takže každou chvíli volali "Doktore!", aby Hofmann přišel a nějak to zorganizoval. Ten tedy chodil od autobusu k autobusu a celé to vypadalo dost "zajímavě". Beulas málem odjel, aniž by byl kompletně obsazený, takže ho Hofmann ještě stopnul a převelel do něj několik pasažérů. Nakonec to všechno odjelo s pouhými cca 15 minutami zpoždění. Zajímalo by mě, jestli v Jihlavě a Brně měl Hofmann pro přistupující cestující připraveny další busy nebo cestující, kteří tam čekali, měli smůlu. Další pozoruhodná věc je, že pro Hofmanna jel ten Arway. Velice by mě zajímalo, jestli si ho Hofmann od někoho půjčil, vzal si ho na předváděčku nebo ho dokonce koupil. No a další zvláštnost je, že pro takového gaunera jako je Hofmann jezdí firma Nastoupil&Suchý, jejíž řidiči i autobusy (řekl bych, že jim patří i ta SORka, která sice nemá označení majitele, ale zato má téměř stejný lak jako Beulas, který to označení má) se zdají být na velmi vysoké úrovni.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1597
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 16:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď trocha fotodokumentace... Vše je foceno na Florenci dnes okolo 11. hodiny.

 
Počmáraný Granus a pobíhající bezradní pasažéři firmy Hofmann

 
Že by Hofmannův nový autobus?

 
Kdo měl štěstí, zažil luxus u Hofmanna jinak nevídaný

 
Na téhle SORce sice nebylo napsáno vůbec nic, ale taky jela pro Hofmanna na Slovensko. Široká postava v modročervené bundě, která se nachází vpravo vzadu u Beulasu, je Hofmann hádající se s cestujícími.

 
Fedorka a Hofmann jsou si v lecčem podobní, takže není divu, že si vzájemně vypomáhají - Fedorkova Bova jede pro Hofmanna

 
Tento vůz znají zejména cestující na trase Praha - Nové Město pod Smrkem, ale tato linka byla zrušena, takže se Transit podívá až do Banské Bystrice
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 16:37:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdá sa mi to alebo má ten Granus fakt nesklopné "prímestské" sedačky? Na tej fotke to nie je celkom dobre vidieť. Ak áno, tak cestujúcich ľutujem...
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1598
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 16:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Irizar: Samozřejmě, pan Hofmann "hýčká" cestující regionálním vozem na mezinárodní lince.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 16:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jenda no nazval si ho trefně je to gauner
Jinak je to zajímavá skladba parku.Jen doufám že mu toho Arway neprodali v Karose pro něj je to škoda
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 901
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 17:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda:velice pěkné
Irizar:ty Granusy začínali na lince z Prahy do Štěchovic cca 40km a zkončili takhle.Postup zcela obrácený než normálně.
Nevíte někdo co hofmann jezdí teď po změně JŘ za linky?jezdí ještě do F.Lázní?novej řád sem teda neviděl.
AV 15-30
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5518
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 19:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Beulas a SOR jel cca. v 15:00 přes Brno, odjížděly ze Zvonařky, zbytek vozů jsem neviděl

6120: Zrušil Nové Město, jinak nechal vše, i když jakási linka jede třeba jen jednou do roka
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace