K-report
 

Archiv do 29.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Mariánských Lázních » Archiv do 29.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1819
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 19:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta dotace měla být podle toho, co bylo v Listech, jenom na zpracování projektový dokumentace k úpravám a rozšíření (ke Kolibě a k dividlu), ne na samotný provedení rekonstrukce. A na některejch místech (třeba u Uralu) se už předrátovávalo...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 21:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se mi nezdá, protože podmínky těch dotací jsou, že projekt a alespoň část nákladů poskytne město. Ta žádost byla přímo na reko a úpravy.
Pochybuju, že by unie cpala peníze do projektů, ze kterejch by pak nic nemuselo bejt.
A samotný město reko neutáhne...

Co já vím, tak u Uralu nic novýho není. Jestli myslíš ten styl viz neKaufland, kdy se udělaly místy nový závěsy a převěsy, nic to neřeší. Na Palackýcho už to sešívaj jak se dá. Ty dráty tam se rozpadaj na bidlech. Viz. cca. měsíc dva stará trhačka u křižovatky s Kollárovkou...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1823
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 19:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hot ňůz - dneska jezdilo hnedle všech pět nových elektromoucholisů...
 
 
 
 
...na trojce je doplnila 51ka (neopadaly z ní náhodou reklamní samolepky škodifky a irishnusu?) a na 13ce jezdila Dacia (pokud tedy pominu zálohu, kde byla promenádní B932 a její odpolední výlet na 13ku po páté)... Jinak řečeno - kde jinde máte 100% obsluhu nízkopodlažníma vozama? (To jsem zvědavej na zejtra...)

Berry - nechci se s tebou hádat, ale začít rekonstrukci "výměnou drátu" neni zrovna nejlepší krok. Uvaž jenom, kolik armatur je tady na hranici životnosti (nebo spíš za ní) v nejrůznějších stádiích shnilosti a okoralosti...

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 10:52:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fakt hezký. Říkám, že žádnému jinému městu nové "čtyřiadvacítky" tak nesluší jako Mariánským Lázním.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1824
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 20:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

komplexnější info je tady
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 23:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petře, nevíš náhodou přes nějaké zákulisní informace, jak dlouho záruku na vaše vozy Škoda poskytuje?
U některých zařízení, například 22Tr, platí Ohmův zákon pouze orientačně.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1826
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 19:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím. Ale prubnu to.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 19:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_K: Hádat se nemá smysl, protože když už reko, tak kompletní. Armatury, převěsy, dráty, výhyby atd... To víš, že natáhnout nový dráty na armatury pamatující tramvaje a rok 1928 neni nejlepší řešení...

Mmch. Ten popisek u poslední foto z Klimentova je dosti klamavý:-)

Jinak mi celkem vadí, že nové vozy byly hnusně využity jako nástroj volebních klamů. Když už vyjely před volbami na nátlak starostlivýho starosty, nemusela by z nich hned od začátku čumět ta jeho čuňa...

(Příspěvek byl editován uživatelem Berryml.)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1829
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 20:26:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co se ti na Velkým Kormidelníkovi (viz plagátek SNK z roku 2004) doboha nelíbí? Ale co si tam za kopcem zvolíte, na to budete muset koukat ... Naštěstí radnice v Mariánkách neni jenom o starostovi.

Jistěže když reko, tak totál - je to jenom otázka peněz a priorit. Ale když se to začne, tak se tak na půl roku rozluč s trolejbusama (ale zase by se sem mohli sjíždět šotouši a fotit varský městský autobusy dostatečně daleko od Varů, a né jenom čekat na drážní výluky, jako třeba teď).
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 18. října 2006 - 21:53:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak zle bych to neviděl. Tři trolejbusy by přeci jen jezdily...

Třeba dneska jezdil jeden se staženejma bidlama zcela bezdůvodně...
Fejtl.M
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.18.30
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 19:33:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Berryml:jezdil jelikož ráno byla námraza
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 19:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže to bylo dneska a ne ve středu. Ve středu tak jezdil večer kolem pul devaty a to namraza jeste nebyla.
heike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.65.202.185
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 18:47:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz: budou ještě někdy jezdit 14Tr (myslím 45 a 49)?
Berryml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 19:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zrovna dneska jezdila 14 Tr 45 na l.č.3, takže to vypadá, že ještě jezdit budou.

CO mě zaráží je, že na 3jku byl už minimálně druhý den na tuším 2. pořadí vypraven Citybus. Máme nový trolejbusy, ale oni tam furt budou cpát Smradláky...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1853
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 20:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mě taky zajímalo - je tu 9 trolejbusů na 8 trolejbusovejch kurzů, ale na 6ce v úterý jezdil citybus a v pondělí a dneska sorka...
Kolik teda bude ještě potřeba trolejbusů?
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1228
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 22:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli jich máte málo, stačí říct, máme na dvoře kvalitní vozy (14Tr r.v. 1986 a výš) 3203, 3204, 3206, 3208, 3209, 3211 a 3213, a ani nejsou moc rezavý (na poměry Azerbajdžánu), cena okolo 300 000 za kus, ale rychle, prosímvás, než to rozeberem na ND a na jaře z toho bude potrava pro švajc .
U některých zařízení, například 22Tr, platí Ohmův zákon pouze orientačně.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1192
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 07:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusů je asi dost, ale řidičů ochotných jezdit je málo.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1856
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 19:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ver - co to je za sérii/e?
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 21:52:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr - jsou to:
3203, 3204: 14Tr07 r.v. 1986
3206, 3208, 3209, 3211 a 3213: 14Tr08/6 r.v. 1987

všechny relativně po nějakých úpravách pojízdné, 3204 částečně, nikoliv však kriticky rozebírána.

"odstavné fotky":
3203:
http://bmhd.goo.cz/list.php?vuz=3203-1
3204:
http://bmhd.goo.cz/list.php?vuz=3204-1
3206:
http://bmhd.goo.cz/list.php?vuz=3206-1
3213:
http://bmhd.goo.cz/list.php?vuz=3213-1

"Škoda", kdyby skončily ve šrotě, stále to nechápu. Provozy ex CCCP o tyto vozy (opakuji, pojízdné) jevily zájem, do doby, než se dozvěděli cenu, která veškerá jednání o prodeji vždy zhatila. Takhle to za vlastní peníze rozpálíme a ještě se bude muset platit za ekologickou likvidaci. V dnešní době už je prostě asi problém zavolat do Ruska "zdar, máte tady sedm vraků, který se vám budou hodit, dojeďte si pro to a vodtlačte si to třeba do háje, ať vod toho máme pokoj a nemusíme platit likvidaci." Spokojenost by byla na obou stranách, DP se zbaví nepoužitelných trosek a v CCCP to prohlásí za luxusní vůz, vhodný jako přidělenku. Například delegace DP (i samotná paní ředitelka přijela) z Archangesku, chtivá zakoupit vůz 3203, nešetřila chválou, v jak krásném stavu to je (zároveň pokukovali po vedle postavených 14TrM, jakoby se jednalo o nejmodernější vozy na světě, 21Tr naopak zcela přehlíželi, spíše hleděli s despketem)
Bohužel.
Takže můžeš v ML začít lobovat - jsou to ideální vozy pro rekonstrukci, stačí to jenom zapálit a kompletně vykuchat až na totálně shnilý rám....
U některých zařízení, například 22Tr, platí Ohmův zákon pouze orientačně.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1859
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 15:32:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ver - myslim, že tu 3213 jsem tam loni nebo předloni (při té exkurzi od DFJP, jak jsem ti ukazoval model tvý modelový 15Tr) vokukoval - stála venku. Totiž ač odstavenej vůz, byl ve stavu asi 1000× lepším, než naše provozní...
Ty 08/6 by se nechaly případně poslat na "skeletovou" GO do Przně (takže by je fyzicky nikdo "nekoupil" - předmětem pohybu by byly akorát papíry), šrot a případný náhradní díly by vám tam asi stejně zůstaly; s 07 si nejsem jistej, ale taky by se dalo...
Co se týče troskovitosti - ex-46ka vypadala totálně humusně a koupili ji dokonce Lotyši, jenže to byla 11/6, tedy přímo CCCP provedení, po kterým je docela sháňka (to jsem zvědavej, jak dlouho tu bude hnít 50ka, což je hybrid nejhybridovatější).
Ale tady to asi tak jednoduchý nebude, město i podnik se nemůžou nabažit novejch vozů (asi je furt okukujou v hale, leští a aby se náhodou nepoškrábaly, tak skoro nejezdí )...

O vozech starších sérií (0 - 06) u nás asi nikdo nevíte, žejo?

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:02:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem se byl v Mariánkách mrknout a jezdila 57 na pětce a na trojce "jednapadesátka". Na lince číslo šest žádná změna, jezdil tam Renault, který tradičně střídal linku č. 13.
Jestli tomu dobře rozumím, tak ze starých 14 Tr by tedy měla zůstat jenom 45 a 49?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 16:58:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

petr_k - no já osobně, bejt "sovětským" mechanikem, nečiním mezi starými sériemi 14Tr rozdílu. Konstrukce je stejná, podvozek vykazuje minimální změny. Principielně se měnilo maximálně servo a pomocné pohony, ale spíš jenom umístěním a použitými komponenty, pokud by se "sovětům" stýskalo po "jednoeMGčkovém" provedení (tj. jednom MG132, pohánějící servo + altík a přes elmag. spojku i kompresor zároveň), máme tu vůz 3206, který s tím snad jako jediný dojezdil (akorát že celé soustrojí, jak jsem se koukal, už stihlo zcela zareznout). Výzbroj počínaje 14Tr01 konče 14TrM je pořád prakticky na bázi vypínač - relátko - stykač, vypínač - relátko - žárovka (a podobně) s minimem elektroniky.
Takže shrňme to - asi je v tom spousta byrokracie s těmi odpisovými hodnotami, sám tomu nerozumím, ale takhle z ekonomicky "laického" pohledu mi to přijde nelogické. Proč něco zbytečně šrotovat a ještě za to platit nějaké výdaje, když je po tom sháňka odvedle, kde by to ještě pár let udělalo službu ke vší spokojenosti a kde by mi za to ještě nějaké peníze (ale 300 000 za kus je evidentně moc) dali? No, nevím. Z hlediska náhradních dílů jsou nám tyto odstavené vozy (ty co stojí u nás v Komíně) relativně na prd, podobnost s 14Tr17/6M nebo s tím míň s 14Tr/R, o 21/22Tr ani nemluvě, je mizerná až žádná, z 3204 jsme sebrali pár dílů, ale skutečně je to pouze shoda náhod. V Husovicích je využili trochu víc, nicméně i tak jim tam akorát zavazejí.
U některých zařízení, například 22Tr, platí Ohmův zákon pouze orientačně.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1884
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Týjo, někdo si konečně všimnul asfaltovýho vlnobití na G. n. a nechal to vyfrézovat (a mě tim dal důvod si tam zopakovat bicyklovej tlamopád z loňska, naštěstí jsem si toho včas všimnul)...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 23:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

300 000 za kus? U nás ve Zlíně jsme prodali jednu 14 Tr 10/6 r.v. 1991 v celkem dobrém stavu za 80 000 do Vilnijusu.
 
Moje VDP: DP Škoda Ostrov http://dpso.cz24.cz/
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já tu cenu také nechápu, ale takto mi byla řečena přímo šéfem. Nutno poznamenat, že tento trolejbus na vagóně je, alespoň takhle od pohledu, v lepším stavu, než těch 7 našich rozpadlin (ke všemu starších). Vzhledem k ceně je tedy nic než šrot nečeká, jedině si z toho vezmeme nějaký součástky, ale zase - k čemu nám bude třeba silovej blok z roku 1986? Leda to nacpat do 22TrG a tvářit se, že to tam bylo...
Nemám mobil - v dnešní době to lze považovat za luxus.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 23:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trocha nostalgie:
Skoda 14 Tr 0 c 34 na skuske akumulatoroveho pohpnu v Skode Ostrov rok 1983
 
 
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1898
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 20:26:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandyzat - 34ka nebyla baterková (to bylo trochu pozdějc a jinej vůz - funkční vzorek), ale byla zajímavá něčim jiným - bidlama od dorniera s automatickou regulací přítlaku (do ML to bylo a je z NSR furt nejblíž k trolejbusům). Ty měly údajně přijít i na ten funkční vzorek v souvislosti s akuvozejčkem - kvůli automatickýmu stahování (což by byly ale trochu jinší bidla), ale zatrhli to nakonec plánovači pro moc velkou devizovou náročnost. 34ce po demontáži dornieří bedýnky ze střechy zůstaly modrý klacky a trochu jinak řešený háky až do vyřazení v dvaadevadesátým.
Informace o tom baterkovým voze bejvaly na spvd.cz, ale asi už tam nejsou.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 21. listopadu 2006 - 21:54:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha tak dik. Zas som o nieco mudrejsi.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:55:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Este tu mam 22-jku pred dodanim do ML.Mimochodom viete ze ten tmavy pruh je modri?
 
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 22:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a kad uz tapetujem tak este T 11 v ML.
 
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1417
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 18:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano, ten pruh je modrý
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1900
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 21:15:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a je to i dokonce notoricky známo... (bohužel nemůžu potvrdit z vlastní zkušenosti , neb vůz byl vyřazen krátce po mým narození a od zařazení byl nalakovanej krapet jinak). A ta fotka šimlotrolejbusu je taky známá... i to, že tímhle směrem (od Neubadu k Mariä-Himmelfahrtkirche) se to fotilo v protisměru (a podstatně míň známo je to, že trolejbus zakrejvá původní zastávku naproti Casinu, zrušenou někdy kolem roku '75)...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 21:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peter_k
Nepoznas nahodou ev c tejto SM 11 ex DPML?
 
 
Prip. ine podrobnosti?
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1334
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 09:40:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandyzat: ev.č. určitě ne, protože autobusy v ML čísla nikdy neměly
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1904
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 18:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, k čemu evidenční čísla, když to mělo SPZku. Bohužel, u prvních ešemek se to určuje pěkně blbě, k šesti vozům je (zatím) známo pět značek, známo není ani datum vyřazení (ani přibližný, já to šacuju někdy na roky 1976-78; zařazeno bylo všech šest vozů 21. dubna 1969)... Jistý je to, že to byl skleník, odspodu pěkně shnilej a že teď jistý části maj hrubí petrásci v Pardubicích k ozvláštnění jejich ešemy (ex DPmP 8). A u toho strážního domku ve Vlkovicích je teď tak smutně prázdný místo.

Imho. druhej vlkovickej vrak, ex 8Tr č. 6 dopadl takhle.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 22:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm tak dik za info. Na znak vdaky este tento prispevok: podvozok,SL 11 a SD 11 v DPML rok 1980.
 
 
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 22:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodom poznate fotografie vasich 9 Tr c 21,27 a 29 zo Sveta motoru?
Nonamepas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 22:52:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandyzat: Nemohl bys přidat linky na ty 9Tr 21,27,29? Nejak jsem je na Svete motoru nenašel:-) Díky
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 21:38:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webe to nieje.Odskenujem ich a pridam.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 02. prosince 2006 - 22:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoda 14 Tr O ec 33
 
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1916
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 18:20:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyjo, to vypadá na "unikátní záběr". Z kterejch novin to je?
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
heike
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.65.202.198
Odesláno Neděle, 03. prosince 2006 - 18:56:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co se včera stalo s 56? Po 22. hodině jsem ji potkal odstavenou v ulici U Zastávky naproti Cinemě. Měla nahozený i číslo linky, ale byl tam akorát řidič, který pobíhal venku...
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 21:27:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k
Svet Motoru 1983.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 04. prosince 2006 - 21:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoda 14Tr 05 c 35 1984
 
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 21:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto urcite poznate.
 
 
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 22:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoda 9Tr c 29
 
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1938
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandyzat (156. příspěvek) - tenhle tatrabus už ale není originál z DPML, ale nějaká dostavba z dílen v Komořanech... Imho. na stránkách roudnickýho autobazaru je ještě k mání!
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1456
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 13:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dandyzat - vidím, že i 9Tr se dělaly v provedení pro levostranný provoz a s arabskýma číslicema...
Bára!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1942
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 13:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže vony se fakt dělaly - jedna série šla někam do Indie (to výše je prostě chyba editora)... Možná se někde na webu budou válet fotky (prubni to přes PvvS, ten by mohl mít něco ve svým archlívu).
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1455
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 16:41:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dělaly-Mumbaí(Bombaj) a byly to vůbec první vozy z výroby s odpory na střeše a to ještě na 2825 mm vysokých vozech, t.j. jedna z prvních sérií(0.-cca 8.)
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 08:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Důkaz místo slibů
 
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1456
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 21:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a i zdvojený zadní nárazník je tu ku vidění
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1477
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 22:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to teda čumim + děkuji za osvětu.
Bára!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1457
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. prosince 2006 - 18:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://spvd.cz/?p=svet/in/in.html&m=menu_svet.html
dolejc je fotka z vykládání devítky, je vidět odzadu i s nárazníky. též nutrno upozorniti na výši umístění sdružených svítilen
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 21:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už delší dobu jsem nějak mimo mísu, a proto bych potřeboval vědět současný evidenční stav od 45.
Děkuji
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100 AND MY TRABANT 601 S.
Rezny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

45, 49 -14Tr záložní vozidlo
51 - 24Tr zkušební vůzškodovky - nyní majetek DPML
52 - původně určená pro Zlín - ovšem vyhořela a po opravě ji koupil DPML
53 - 57 -24Tr koupené letes, dodané v říjnu pomocí programu SROP, 3 s dieslagregátem 2 bez
- kdyžtakmne někdo opravte ---
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1948
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:31:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

45, 49, 51 - 57 (53, 55, 56 s dieselem), CH 82-69, CH 25-61, CH 33-32, CH 95-77, CHA 39-69, CHI 11-47, 1K0 0108. Zbytek (feldy, dejvola a furgoně) jsem v záznamech (zatim) nenašel a picanto jsem si neprozřetelně napsal jenom do telefonu a pak smazal...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:38:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak je to vsoučasnosti s vypraveností tolejbusů v Ml na linky? Změnilo se to nějak proti 13. řijnu kdy vyjely do ulic nové vozy?
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Mattis
Neregistrovaný host
Odeslán z: 172.173.180.73
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 21:02:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hallo,
ist bekannt was aus den Wagen 47,48 und 50 geworden ist?
Wurden diese verkauft? Wenn ja wohin?

Viele Grüße Mattis
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 23:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy: Současná nejvyšší vypravenost vozů ve špičkách pracovních dnů je 7 vozů (všechny 24Tr). 14Tr 49 a 47(?) slouží prozatím jako zálohy.

Mám současně otázku na někoho znalejšího: Jaké podtypy jsou vozy 47-50? 14Tr11/6? Díky.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace