K-report
 

Student Agency Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Student Agency « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Staré archivyMinibox1380 24   
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 969
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 19:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad zastávka právě tyhle různé karosářské kousky patří k těm horším.To nemá s čistokrevným manem moc společného.To je stejná bída jako turecká Conecta apod.Musíš rozlišovat co je originál a co kopie.Jako příklad ti dám Mostecké many tam už kupují jen ty z Německa a ne ty Španělské.Však on na to Jančura také přišel a nakoupil Mercedesy.
S těmi Setrami s tebou teda nemohu souhlasit,spíš bych viděl problém v tom nátěru než ve voze.Vozy to jsou kvalitní a patří ke špičce.
Ad to zajíždění to radši udělají tu zastávku tam než je tam pak vozit.Všiml jsis s kým mají tu smlouvu mezi jinými?
ad na to nač se ptáš jendy tak já se zeptám tebe.
Jak můžeš srovnávat dopravu za socialismu a teď? víš kolik tenkrát stála ta jízdenka.Prostě tohle se ti nepovedlo srovnat.
Já vím mám bohužel k SA negativní vztah a prohlášení pana Jančury o omezení toku peněz do bus dopravy vítám.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28835
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 20:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak nemysli že se do Varů mýtné neprojeví.Upozorňuji tě,že od poloviny roku 2007 se bude platit i na vybraných silnicích první třídy a ta do Varů tam bude také patřit.

I kdyby tam silnice první třídy nepatřily, tak se lze na mýtné vymluvit, kdžy mu to většina lidí sežere i s navijákem.

Mmch, pokud bdue Brno - Pha za 190, tak KMB ČD je již levnější, stejně tak zákaznické jízdné (rychlíkem se to ale moc použitelně jet nedá). Stejně tak omezené množství E-lišek.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 20:34:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MZ právě proto.Aspoň pan Jančura bude moct říct celá trasa je za mýtné.A bude moct zase předvést svůj projev "podnikatele"
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1620
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 21:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD zastávka: No právě, Praha - Brno se jezdilo "expresně" sice už za komanče, ale s příplatkem a těch spojů nebylo zdaleka tolik co teď.
Výraz "konkurenční boj" zní směšně, když ho dnes použijeme v souvislosti s dopravci jako je Štáhlich, ČNE či Čebus, protože dnes tu je SA a to je konkurence zcela jiných rozměrů, že... Ale tehdy to opravdu byl boj i bez SA a právě tihle dopravci podle mě dokázali do autobusů dostat rozhodující část pasažérů. Jistě, SA svojí reklamou získala další, ale nebýt jich, měla by to SA mnohem těžší.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 28. prosince 2006 - 22:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad) Setry a BEI
V ČR na linkách skoro nejezdí, jezdí právě jen u BEI. Nemají u nás žádné jméno. Ano, jsou možná kvalitnější než Ayatsy, nemám důvod Vám nevěřit, ale lidé je neznají, k tomu téměř nulová reklama BEI a je to. Kdo přijde na ÚAN, vidí všude reklamy na SA. Je to jasné - do Brna, Ostravy, Plzně jezdí SA - vida, támhle mají stánek, jdu tam. A pak už nemáte ani moc důvodů jít k BEI nebo Tourbusu - jízdní řád hustý, jízdné přijatelné, pití zdarma, půjčí vám noviny, ... Takhle nějak cestující uvažují.

ad) předpřipravné trasy pro SA
Trasa Praha - Brno je vlakem nevýhodná i dnes, natož dříve. Ale souhlasím s p. Jendou_z_hk, že velký kus práce odvedly původní dopravci v přilákání cestujících. Ovšem moc nechápu, proč potom ustrnuly a nechaly Jančuru, aby je zlikvidoval nebo vytlačil na okraj. Jak říká Jančura - oni se všichni smáli a říkali, že autobus s televizí si můžou koupit taky.

ad) ceny po mýtném
Je pravda, že železnice pomalu ale jistě útočí. Mmch, nejlevněji lze jet Praha - Brno vlakem za 80 Kč, ale jen o víkendu, ve dvou osobách a musíte přetrpět 6 hodin v zastávkovém vlaku. Nejvíc jsem zvědav na linku do Ostravy, myslím, že by si jejím zrušením hodně cestujících a potenciálních zákazníků z míst mezi Brnem a Ostravou naštval. Možná ji nějak spojí s tím Zlínem. Třeba bude autobus Praha - Něco a menší autobusy Něco - Ostrava a Něco - Zlín.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 03:18:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z diskuse na iDnes:

Ve všemi vychvalované Student agency to chodí podobně , 14 hodin bez přestávky ani ta přestávka na oběd není...a když dělal člověk o víkendu, tak třeba celý víkend se nedostal na jídlo...tam chybí jen nad dveřmi nápis Arbeit mach frei ..už se nedivím, proč tak rádi používají zkratku SA...tu už používali kdysi před 60 lety v Německu....

Je to příspěvek z 28. 12. 2006, 9:49 hodin k článku
odkaz
w
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.98.106
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 12:34:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevite jestli budou opravdu zdražovat SA na lince Lib-PHA, Jančura někde řikal, že když CSAD ne, tak voni taky ne
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 12:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad W neboj zdražení se dočkáš.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1625
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 19:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže namátkově některé ceny BEI na lince Praha - Brno od 1.1.:
jednosměrná základní................................................................................... 175 Kč (dosud 145 Kč)
jednosměrná speciál (ISIC, EurolinesMAX, návaznost na mezinárodní jízdenku)........ 129 Kč (dosud 99 Kč)
zpáteční speciál (ISIC, EurolinesMAX, návaznost na mezinárodní jízdenku)............. 249 Kč (dosud 189 Kč)
Zghk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 19:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jenda z Mechova No 1619
Kdyby na trase do KV zlikvidoval Asianu, získal by tam prakticky monopol a to by nebylo dobré.

Pokud tomu dobře rozumím, tak má v současnosti Asinana na trase do KV prakticky monopol. To není špatné?
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1628
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 29. prosince 2006 - 19:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zghk: Asiana tam má dost významnou pozici, to je pravda, ale ostatní dopravce zcela nevymýtila a patrně to ani nemá v plánu (bude si jezdit co hodinu a výkyvy ve frekvenci v pátek, neděli apod. nechá napospas ostatním firmám). Kdyby tam vlítla SA a rozpoutal se boj mezi ní a Asianou, tak menší dopravci na této trase (AKV, DPKV, CS Trans a Ligneta) skončí jako první. To je snad jasné. A pochybuju, že se vrátí poté, co případně skončí Asiana. Pak SA vykryje i špičky svými "bílými posilami" a až bude vhodná příležitost, tak třeba o 30 Kč zdraží jízdné podobně jako teď pod záminkou mýtného neadekvátně podražila na trase na Brno. Takže si skutečně myslím, že monopol více hrozí se SA (která už teď je dost známá a do jisté míry je pravda, že dokáže lidi "zblbnout" reklamou) než s Asianou.
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 00:42:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad článek na iDnes. Ani jsem na to nereagoval, jen jsem se nad výpovědí člověka z ostrahy útrpně pousmál s ohledem na to, jak se tohle vesele a ještě veseleji děje v prostředí, ve kterém se pohybuje nejeden z nás tady a jak to v případě selhání nespraví jenom "ty,ty,ty", popřípadě stále ještě vysmátá výpověď proti tomu, co selhání po sobě zanechává... A to vše mnohdy za stejné částky na hodinu. Ale to už je mimo téma.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1367
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 23:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, Asiana je drahá jak prase, jestli SA bude jezdit nejdřív za kilo, a pak časem třeba zdraží na 130, tak to bude úplně v pohodě, protože teď to stojí taky tak. DPKV jezdí asi 4x za týden, Ligneta taky, to naprosto nemá význam, akorát AKV se trochu snaží, jenže furt je to ČSAD s ČSAD manýry, bohužel.

Jinak už nevím, kdo tu psal něco o napojení SA na nejmenovanou leteckou společnost,:-) ale naopak Asiana spolupracuje s ČSA a nijak se s tím netají. Nevím, jestli si linku u ní ČSA nejdřív neobjednaly, ale to je jedno, hlavně že umožňuje rozumné napojení lázní na letiště... Vyšší cena z letiště vůbec nevadí, MHD do města taky stojí peníze, tak se to kompenzuje...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1002
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 14:35:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H-K Podívej Asiana je drahá tolik kolik jí jsou cestující ochotni platit.
O exkluzivitě s leteckou spol. jsem psal já.A já proti ní nic nemám bylo to v kontextu ,že i SA si neodpustí to letiště.A už vůbec nevím proč by se tím měli tajit že to je pro letecké společnosti.
A jako poslední bych se tě rád zeptal co to jsou ty ČSAD manýry.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1368
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 14:59:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČSAD manýry jsou ČSAD manýry, to by vydalo minimálně na bakalářku... Člověk je trpěný hmyz, někdy zaplatí za zavazadlo, někdy ne, autobusy i řidiči v různém stádiu rozpadu, pokud je ve voze kávovar, tak je zásadně pro řidiče, nebo vůbec pro nikoho, jízdní řád = chaos, najíždění k perónu pozdě už z výchozí zastávky / projíždění zastávek s výrazným náskokem, atd, atd... Napíšu ti tady milion takových a s dobrou polovinou se bohužel setkáš i u AKV. Rozhodně to není nic, co by mě těšilo.:-( Pak si cestující samozřejmě rádi připlatí za Asianu, ale kdyby jim přišla další Asiana, a levnější, tak bude volba většiny jasná.:-) Navíc pro spoustu lidí, kteří pravidelně používají auto, je SA a pražské metro jedinou veřejnou dopravou, do které jsou ochotni vlézt, resp. jí používat i pravidelně. Může se nám to nelíbit, ale to je asi tak jediné... Já jinak pravidelně cestuji z KV do Plzně, ČSAD Plzeň na té lince poskytuje relativně solidní služby, ale pro spoustu lidí je to prostě "jenom" ČSAD a cestu tím berou spíše jako nutné zlo - nenaděláš nic. Když se tam pokoušela (dost nešťastným způsobem) proniknout Ligneta, najednou šlo rozdávat jízdní řády u řidiče. Předtím a potom - proč, na co se snažit, cestující by to zneužili...

A exkluzivita s leteckou společností je nesmysl, u SA koupím letenku na libovolnou let. společnost. Tak spíš proto jsem na to narážel.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1003
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 16:06:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak si to přečti na busech SA s kým mají exkluzivní smlouvu.Před pár měsíci se s tím .Jančura chlubil v ekonomu.
Jinak to co říkáš o těch manýrech se neděje u SA a jinde?např pozdní přistavení busu atd?
Víš v čem to je.?To je odraz společnosti,taková prostě je.Polož si ruku na srdce jestli to i jinde není podobné.Bohužel je.At se podíváš na jakoukoliv lidskou činnost tak na ní najdeš chyby.Takže takové ty kecy že jsou tohle a tamto ČSAD manýry považuju za pěknou hloupost. Svádět to na jména společností je primitivní to se na mě nezlob.Já osobně s ČSAD jezdím rád.Je fakt že já na cenu nekoukám.
A ještě v SA porušují předpisy jak na běžícím páse.Takové to zajíždění do VB,nedodržování přestávek a to je ti normální?To ti nevadí.Pozdní přistavení busu ve Varech by ti vadilo a půl hodina v v VB je ok že.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ml636
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 16:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se musím také zastat ČSAD a hlavně jejich původních řidičů, protože nebýt jich, tak ty autobusy skutečně nejezdí. Mladí do toho nejdou, proč by to taky dělali- o život jednou nohou v hrobě a druhou v kriminále nikdo nestojí. Co se na našich silnicích děje, nemá obdoby, zákony a činitelé jsou také spíše zaměření proti nim, když už problém, tak autobusák a nazdar hodiny. A když do toho někdo jde, tak je to jen pár nadšenců a ti zkrátka autobusy v ČR nemůžou spasit, ale za čas budou muset. Pokud někdo jde dělat "šoféra", tak dnes už jen na Neoplany, Setry, k Jančurovi a tak, protože s výjimkou těch pár nedšenců dnes každý ohrne nos nad vším, co má značku Karosa a ČSAD. Takoví touží rychle si vydělat, ale potom zjistí, že to není to pravé ořechové a k ČSAD je s jejich manýry z osobáků a bez praxe nevezmou, protože by náhodou dostali Krkonoše a hned by autobus i s lidma vyklopili někam do rokle.
Jediné ČSAD k němuž mám připomínky, je asi Kladno- tam je skutečně "ráj" řidičů, co si s předpisy nelámou ani vlásek.
Lidi jsou dnes zkrátka moc zmlsaní, potřebují záchod, imitaci dřeva a azurově modré sedačky, to se každému líbí, ale já osobně preferuji dobře servisovanou 20 let starou Karosu se zkušeným šoférem, třeba i nabručeným (není divu, věřte mi) který s ní těch 20 let jezdí, stará se a hlavně umí jezdit...
Zzz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 12-2004
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 17:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

20let starou karosu může preferovat jen šotouš nebo nadšenec v oboru,cestující nikdy.
Plno řidičů(třeba i v ČSAD) nabroušených není,přestože se pohybují ve stejně náročném provozu jako ti nabroušení,takže bych se jich nezastával.

Jinak nových řidičů je opravdu velký nedostatek,jejich kvalita je různá stejně jako u těch starých a zkušenosti nespadnou z nebe.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 17:44:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MI636 popsal jsi to přesně.Jen něco doplním.Pravá řidičská škola pro autobusáky je právě na horách.Ráno na silnici 20 cm a řidiči ČSAD (ty co mají ty manýry)V pohodě vyjíždějí na linky.Není jednou nohou ale oběma nohama v kriminále.Zeptejte se proč nedojedou na konečnou někde v Bedřichově Harrachově,Špindlu,Mísečkách.Protože jim nějakou trouba zatarasil cestu.A umění těchle řidičů který jedou třeba s 10 let starou karosou stojí uznání.A že pak má nervy?Zkus to H-K pár let dělat, garantuju že budeš stejný.Řidičů je bohužel málo._Rád sedávám i vpředu a když vidím jakej magor někdy dokáže nastoupit a obtěžovat řidiče,tak se mu ani nedivím.Proto se těch řidičů ČSAD zastanu protože většinou to jsou profíci.A že se tam najde mezi nima špatnej to se stává.H_K ty děláš jako by u SA byli jen super řidiči.Někteří tam přišli právě z ČSAD.Jenže jen za vidinou výplaty.
Do ČSAD přijdeš a pěkně jdeš na starej bus a horší linky.Tam se musíš vypracovat.
A malá poznámka jezdím jako cestující přes 20 let a ani jednou se mi nestalo že by bus nedojel kvůli špatné jízdě řidiče.
A jak řekl mi636 tak lidé jsou jen zmlsaní a nic víc.Prostě já spíš vidím manýry zmlsaných lidí!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 17:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad zzz dej ty nabroušené vyhodit a budeš mít řidičů ještě míň.Prostě jsme lidé a každý jsme jiný a máme různé povahy.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Liberečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 18:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u SA nepoznáte nabroušenýho řidiče, protože nemusí mluvit s cestujícím, na to má stewardku
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 18:18:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Liberečák: Tohle přesně mě napadlo taky. U ostatních dopravců (i Dopravců ) má totiž řidič mnohem více "funkcí", než u SA, kde prakticky nepřichází s cestujíci do styku.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Stránky opatovické kopané.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 18:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě to už jsem tady kdysi říkal i já .Tam ten řidič pouze řídí a stará se o vozidlo (minimálně)ovšem běžný řidič pracuje i s cestujícími.Proto jsou jsko hodní.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2063
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 18:33:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Stanley,Ares1: Ano, to je pravda, tímto Radim eliminoval jeden důležitý faktor. Viz. moje a Mirkova zkušenost s BEI - 2 křováci ze slovensko-ukrajinského pomezí.
Řidiči SA jsou úplně stejní jako u jiných společností (vždyť taky z nich přišli), jen nedostávají šanci se projevit.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1634
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 19:14:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Já bych řekl, že SA bere spíše mladší řidiče a díky tomu se tam občas dostane někdo, kdo jezdí dost ostře a s dopravními předpisy si neláme hlavu, případně machýrek, co si myslí, že je king, a podle toho se chová k cestujícím i stewardkám. Případně kombinace obojího.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace