K-report
 

Archive through 22.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD ve Zlíně (trolejbusy, autobusy) » Staré archivy » Archive through 22.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 09:49:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kenny: Varianta "Otrokovice" je téměř jistá a sice jen dočasná, ale nastíňuje úvahy DSZO.
Já bych spíš byl pro linky aspoň dvě - Malenovice a Otrokovice (každá ve špičku interval 6min - v prokladu 3). Uvidíme co vymyslí. Návaznost bude asi nulová a JŘ bych typl na podobu - 00 03 06... dále po cca 3-4min. (v případě jedné linky). On je stejně JŘ v Malenovicích na prd.

A ta velká reorganizace? Plány sou velmi smělé, otázka ja se všechno realizuje...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 17:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kenny: Jasně, se stopou i odstavný pruh, pravda.

Podle mě jedna velká linka bez zaručené návaznosti(áá...za dvě minuty mi to jede na Příluky) je blbost. Navíc to přesvědčí lidi ještě k masivnějšímu přesednutí na IAD, když nebudou mít zaručený přímý spoj např. z CENTRA na Svahy(10). A dokážete si představit ty zástupy studentstva a ostatních objektů, jak každé ráno přesedají na nám. práce směrem na Otrokovice???? A odpoledne zase zpět?

Mmch dneska je článek v MFD o od odklízení sněhu(mimo jiné ze zastávek). Je z toho vidět, že TSZ nemají kapacity na odklízení, bo menší stroje mají problém projet sněhem nasáklým vodou.
Taky je porblém s nízkopodlažními, že častěji podkluzují, narozdíl od 14Tr, čímž se potvrdilo, že 14Tr jsou poslední kvalitní trolejbusy(nesrovnávám s 21/22Tr, bo s nimi nemám také zkušenosti, ale s ST12/15/18 a 24/25Tr)

A k té reorganizaci: Verze, kterou jsem slyšel já, je možná kvůli správným prokladům až po rozšířní I/49 a je to opravdu jen v plánech(hmm, tak by to bylo dobré). Pokud by ale to ale vyšlo, byl by to jeden z nejkvalitnějších systémů MHD ve Zlíně, jaký jde vymyslet.
Např. linka 6 celodenně do Otr. t-10 celodenně po 15ti minutách, linka 9 nahrazena linkou 19 jen ke kostelu atd. atd.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
j.p.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.89.241
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 18:39:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím si, že v případě, kdy nejdou dodržovat jízdní řády, je návaznost na nic. Myslím si, že systém linek odevšud všude při řítkých intervalech neintervalech je horší, než husté intervaly s přestupním uzlem. Navíc pokud daná linka bude jezdit cca každých 5 minut, tak mně určitě nebude vadit, že ta předcházející mi ujela. Stějně pořádně nevím, o jaké návaznosti mluvíte? Návaznost by byla to, když se určité linky sjedou v určitý okamžik k určité zastávce a pak společně odjedou. A to že osmička jede dvě minuty po jedničce je relativní, protože stejně tak člověk z osmičky mohl chtít přestoupit na jedničku.To není návaznost.Dále když na Svahy nebo na Otrokovice bude jezdit méně linek, půjdou tyto linky lépe proložit a tím dojde k rovnoměrnějšímu zaplnění vozů v daném období a směru.
Ondřej_pokluda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 21:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se s dovolením vrátím k tomu vlastnímu odklízecímu mechanismu DSZO.

Nevím kdo jste kde byli 30.12., já jsem byl ve Zlíně a odpoledne jsem strávil s lopatou v ruce, a to jsem měl na starost jenom dvacet metrů chodníku. Za čtvrt století co tady bydlím jsem takový příděl sněhu za 24 hodin nezažil a totéž tvrdili i daleko starší sousedé.

Na silničáře s oblibou nadávám, a třeba za 28.12. by přes ústa zasloužili, ale třicátého fakt makali. Na I/49 jsem viděl pluh často, ale prostě to nestačilo, příroda byla mocnější. U polikliniky směrem do města jsme hrabali už v 11:30, a to se ještě celkem nic nedělo (ve srovnání s tím, co přišlo odpoledne).

Navíc zlíňáci vyjmenujte kritická místa pro MHD, když to tu máme odkudkoli kamkoli dokopce. Nebude náhodou jednodušší vyjmenovat nekritická místa?

A tohle chcete řešit jedním pluhem? Hladinu světových oceánů lze zvýšit tím, že se do nich plivne a zhruba stejný efekt by měl třicátého jeden pluh. Tipnul bych, že by to hobloval někde kilometr od vozovny, dál by se ani nedostal, respektive by nevěděl, kam dřív skočit.

Uctivě smekám před všemi řidiči i řidičkami, kteří jezdili, že to neskončilo kalamitou. Ta by se musela řešit úplně jinými prostředky.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 667
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 03. ledna 2006 - 22:54:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ondřej pokluda:
Jak psal myslí Martin_zlivský: Silnice I třídy udržuje(nebo se snaží) SÚS...a ti se nemotají do silnic, kde operuje TSZ(aspoň sem to tak pochopil), tedy městské cesty mimo I/49, popř. výpadovky.

Kritická místa jsou všechny, které nejsou na I/49 nebo výpadovky ze Zlína(např. na Fryšták, ať už přes Burešov nebo přes Kocandu,trasa na Bohuslavice a Hradiště). Zase tolik těch rizikových míst není a pluh by stačil cesty udržovat alespoň ve stavu průjezdném pro trolejbusy.

A k tomu, kam dřív skočit: Nezáleží na pořadí, ale je důležité, aby rizikové místa projížděl pravidelně

Podle mě by jeden pluh stačil právě proto, že taková větší sněhová přeháňka:-) přijde jednou za uherský rok a kupovat víc pluhů(nebo něčeho na odklízení) by se tím spíše nevyplatilo v ostatních měsících.

Kdyby už byl nějaký traktor(nebo COKOLI jiného), tak bych si to představoval nějak takhle:
Nasadil by pluh, objel vozovnu, zajel na lesní čtvrť pak na Svahy(bo taká středová neleží na výpadovce) a přes podhoří na Kamenec(který ale není důležitý, bo tam zas taká frekvence není). A když by řidiči zavolali, že nemůžou projet někde jinde, stavil by se po cestě i tam(např. Krematorium).
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Kenny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 10:49:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článek týkající se diskutované změny v MHD:
http://zlin.cz/article.php?ID=60372

Trollino_15: Jeden pluh by asi v takové sněhové kalamitě, jako byla v posledních dnech moc nestíhal odklízet všechny kritické místa
http://mhdvezline.goo.cz - web o aktuálním dění ve zlínské MHD i jinde

ICQ: 331-114-017
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 16:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm trasám linek: Tento sytém(jedna linka do Otrokovic) má tu výhodu, že jakmile se stane nějaká nehoda na I/49, tak se tato trasa prostě odřízně a nebude to mít mliv na ostatní linky. Pokud se ale něco takového stane, nevím, jak chce DSZO zajistit interval, když ty vozy budou stát u nehody?
Bo aby při intervalu 3-5minut a při době odklízení nehody 30minut byla nahrazena vozidla v intervalu(který má být, podle článku, dodržován), musel by DP vypravit 6-10 náhradních vozidel(což by byla minimálně z poloviny sóla).
Takový způseob linek je dobrý jen v případě, že by zůstaly přímé linky ze svahů(kde slouží k dojetí do města linky 7,8,9) a jednou linkou do Otrokovic, a nahradili se pouze linky na Příluk a na Bartošovu čtvrť(kam se navíc nevyplatí 15Tr)

K pluhu: Samozřejmně, že cesty nebudou čisté a 100% sjízdné, ale taková pomoc by určitě cestujícím i řidičům pomohla.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1187
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 20:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu Vás poprosit o vysvětlení pojmu vyrovnávací čas? Zatím jsem se s tímto pojmem setkal pouze na zlínské diskuzi a nikde jinde, takže si pod tím neumím nic představit. Díky.
schémata, budoucnost, historie, nákresy, zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 20:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: V podstatě jde o krátkou pauzu na konečné - tak do 10min (obvykle tak cca 5min).

Trollino_15: 10ka je první spoj který bych zrušil (vyjma doby 6:00 - 8:00,pak v sedle bych ji možná i nechal, ale odpoledne ukončil v Malen - posl. odjezd na JS tak max 16:00). Protože pak se převáží vzduch.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 20:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin 24Tr: Tak to v Ostravě máme samé vyrovnávací časy. Ale najdou se i výjimky např. a-33 stojí v Mošnově i hodinu. čekal jsem v tom slovním spojení něco zapeklitějšího, ale děkuji.
schémata, budoucnost, historie, nákresy, zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Novinář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.148.72
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 21:30:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro všechny, které zaujala nebo podráždila myšlenka na traktor s pluhem ve vozovém parku DSZO nebo kteří jakkoli reagovali na problematiku úklidu sněhu na zastávkách, mám podnět k další diskusi. Vyplývá z dnešní tiskové konference zlínské radnice.

Radní Karel Dvorský zde vzpomínal na dávnější minulost, kdy si dopravní podnik skutečně zajišťoval úklid zastávek sám. Na jednotlivé zastávky prý mívali smlouvu lidé, kteří bydlí v jejich blízkosti, a když napadl sníh, tak vzali lopatu a každý si svou zastávku uklidil nebo posypal pískem. Samozřejmě za nějakou odměnu. Mělo to výhodu, že za každou zastávku byl někdo osobně odpovědný a že všichni tito lidé je (na rozdíl od jednoho traktoru) mohli uklízet současně. Ale bylo to dražší, než když tuto službu převzaly TS, které používají mechanizaci.

Druhá informace na toto téma zazněla z úst náměstka primátora Martina Janečky, který je zodpovědný za ekonomiku města Zlína. Neměl by prý nic proti tomu, kdyby si zastávky a třeba točny trolejbusů uklízela sama DSZO, pokud by za tuto část zimní údržby radnice přestala platit Technickým službám a přesunula tyto peníze DSZO.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 04. ledna 2006 - 21:43:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Novinář, poslední odstavec: Přesně tak jsem to myslel

K druhému odstavci: bylo to dražší ale účinnější. Ale zastávky jsou až na posledním místě, důležité je, aby spoje jezdili...lidi si cestičky vyšlapou:-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Pavel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 17:51:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příznivcům i odpůrcům traktorů doporučuji dnešní aktivní noviny (tak za pů hodiny) - speciálně pro vás jsem tam umístil 2 články o odklízení sněhu ve Zlíně...
Zlínský spolek přátel trolejbusové dopravy - http://www.zsptd.net
Každý všední den nové informace ze světa MHD z celé ČR!
Dotaz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.71.30
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 17:50:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu DSZO jsem nenašel žádnou informaci o dieselovém provozu trolejbusů, na nějaké fandovské stránce jsem našel pouze tuto strohou větu:
A zatím posledním prodloužením trolejbusové linky bylo prodloužení do průmyslové zóny Příluky, kde zajíždějí na dieselagregát, tedy bez trolejového vedení, trolejbusy 24Tr.
To je to takové tajemství, nebo to v praxi nefunguje? Jestli to jezdí, tak odkud kam a jaká linka?
Dík.
m.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 641
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 22:25:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: Na agregát zajíždějí vybrané spoje linky 11 na Průmysl.zónu Příluky (úsek Příluky - Prům.zóna-točna a zpět). A také jeden spoj linky č.3 v úseku (autobusové) linky 57 (Louky-křižovatka - Louky-Točna a zpět).
Chlubit se tím nikdo nechubí, ani nevím proč, ale vše funguje nad očekávání dobře...

PS: Já mám třeba na webu "článek" o Prům. zóně v Přílukách...
http://trajfly1.wz.cz/foto/Priluky/Priluky.htm
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 16:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel: nenápadná reklama:-)

Sem v pátek zjistil několik informací o předpokládané výrobě ve škodovce. Tyto informace se samozřejmně v průběhu roku můžou měnit, ale zatím je to naobjednané takto. Tady prozradím jen to, že Zlín má zatím objednané jen 2 24Tr.
Celkem má být vyrobeno ve škodovce 35 trolejbusů (DPO 32, GANZ 35).
Loni vyrobila škodovka 17 trolejbusů a Solaris DPO 44, Solaris Ganz 46)

Jinak 9Tr někam zmizela...včera ve 23.48 nebyla ve vozovně na svém místě!!! 6e by konečně DEkonstrukce??
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Pavel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 18:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Tak ta už tam nestojí od listopadu . Uvidíme, jak se s devítkou zlínská udržba popere...
Zlínský spolek přátel trolejbusové dopravy - http://www.zsptd.net
Každý všední den nové informace ze světa MHD z celé ČR!
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 642
Registrován: 3-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 18:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel: To zasejc ne! Ještě 14 dní před vánocemi tam stála (v hale 1), ale tak po 20.12. už zmizla.

nápadná reklama:-) :
Teď jsem díky už. Patrice získal perfektní video ze Středové (při kalamitě) 346 - opravdu nemá chybu!!! Teď ho sestříhám a zkomprimuju a dávám na web...
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 18:31:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zlín_24Tr: To jsme konec konců viděli sami, jak ta 346 jezdila:-)

Ad 9tr: Tak já se pohybuji u vozovny většinou jen tehdy, když jedu v noci z Ovy...ve 23.03(1minutu po odjezdu 70tky, kterou bych ještě stihl linku 9 od Zámku) do Otrokovic, pak 2d k vozovně a mám 10minut čas než jede linka 8...tak se projdu kolem vozovny a ta 9tr mě nějak klepla, že by tam (ne)mohla být
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Mich J.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.31.194.194
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 15:30:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobry den,
V Vilnusu nedavno poceli jizdit 4 "nove" trolejbusy z Zlina:
(2)114 ex 162
(2)115 ex 153
(2)120 ex 160
(2)121 ex 155

Tak bude zarazeny 4 vice (nr 116-119). 2 s nich -zlinske 158 a 166. a v ledni prijedi jiste 2 trolejbusy z CR. Vite muze, bude to zlinske vozy serii 14Tr10/6, kterich 4 ks. jsou dnes v provozu?
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 23:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budoucnost trolejbusové dopravy...

Tramvaj do Hlučína? Nikdy nerikej nikdy :o)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 644
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 07:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mich J.: Ve Zlíně jsou 4ks (všechny v provozu) 10/6 - 152,159,161 a 163.
Nevím jestli v lednu, ale jelikož jsou ještě objednané další 2ks 24Tr - tak pujdou 2x14Tr vyřadit. Otázka jaké? Může to být v podstatě jakákoliv, snad mimo 161... Ale taky by mohla jít ještě vyřadit i 11/6 - 168.

Xxichtyl: Abych nepřekreslil 24Tr do Ostravských barev.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 10:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24tr: Proboha všechno jenom to nééé to já už radši budu hodný

Jinak pro ty co to nepoznali tak to bylo ST12AC III.generace
Tramvaj do Hlučína? Nikdy nerikej nikdy :o)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 16:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento obrázek mi až moc připomíná točnu Jížní svahy Středová

http://www.skoda.cz/dokumenty.asp?Q853A=C14J1P1T0K165ID5247
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 16:15:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad XXichtyl: Je to krásné...móóóóc, ale nereálné...móóóóc

Ad zlín_24Tr: Nestraš
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
9_tr_ht_26
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 20:38:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patric: Ono to taky je focené na Středové. Je to nějaká upravená fotka, bo to má představovat Sanos 115, který tu nikdy nebyl. Akorát tomu našemu Sanosu na fotce umazali zadek, evidenční číslo a linka 6 (co pamatuju) na Středovou taky nikdy nejezdila.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak jediné co se proti tomu dá dělat. (Jára Cimrman)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 20:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sem si příspěvku od Patrice ani nevšim
S115Tr u nás sice nikdy nebyl, ale tato fotka pravidelně mate šotouše. Linka mohlo být cokoli, třeba výstřelek řidiče:-)

P.S. Mezi dvěmi sloupy jde vidět domov důchodců na Burešově
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Kenny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 21:33:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Budoucnost v Ostravě


Pro XXichtyla a spol.
http://mhdvezline.goo.cz - web o aktuálním dění ve zlínské MHD i jinde

ICQ: 331-114-017
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1272
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 21:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kenny: No fuj.
schémata, budoucnost, historie, nákresy, zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 22:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kenny: kurec palec to je hnus.. to v těch vašich barvách to vypadá lípe :o)))
Tramvaj do Hlučína? Nikdy nerikej nikdy :o)

http://vystrihovanky-ostrava.wz.cz
DPO (DAP a DAH) , Connex Morava a TQM Opava "FOREVER"
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 12:58:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kenny: Zajímavá linka - z Ostravy až do Otrokovic
ICQ: 155-617-186
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 21:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidávám se k Ostravákům: kurec palec to je hnus, no fuj.
My, co máme ST15 IIIG...:-)

Ad jakub: Zlín-zóna ODIS č. 926
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 22:06:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kenny: Jestli to se někdy ukaáže v Ově nebo v Opa, tak stratím svoji hrdost.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 200 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 08:16:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno (kolem 7:20) jsem viděl 202ku na Šrámkově jak jela směrem na Zlín. Měla stažené sběrače (na agr.) a na transp. "Služební jízda". By mě zajímalo jestli byla vypravena na linku (kterou vynechala), nebo se tam opravdu jenom projížděla...

Ad všeci: Na názory ohledně Irisbus vs. Solaris jsou příslušné diskuze.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 10:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel do školy 825. To je hrůza, kloub je rozvrzaný až až. Mechanici by mohli už konečně začít vyměňovat opotřebené pístnice. Kdo v tom má vydržet.
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100.
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 14:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jezdí ještě trolejbus 15 Tr čísla 333?
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 649
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 15:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nin: Nejezdí. Je odstavený doslova v koutu vozovny mimo dosah trolejí. Sice má ještě SAVSy, ale je to jenom otázka času, kdy přijde i o ně. Večer plácnu na web nějakou "přesplotovku" - ať vidíš kde.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Nin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 15:50:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 24Tr já jsem ho tam právě viděl včera a od kdy je odstaven nevíš?
a kam byly odprodány trolejbusy 14Tr čísel 155 , 158 , 160 a 166 ? Díky...
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 16:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Nin: všechny 14Tr byly prodány do Vilniusu
Jinak 333 nejezdí asi 2 nebo 3 týdny. Místní doplní
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
S TROLEJBUSY na věčné časy a nikdy jinak
ICQ:
260 116 510
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 19:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nin: No nevadí... Sem ty fotky stejně dal na web.
V provozu není asi už cca měsíc, ale v tom "rožku" je odstavená tak asi od Vánoc.

O 14Tr (ex Zlín) ve Vilnijusu připravuju nějaký přehled+fotky - teda pokud se zadaří a vše podaří.

PS: 333 v zimě

http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 20:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to video je OK..on nemá blokaci točny?hydraulický válce,jak to má autobus?
zákaz práce v jedné osobě
http://petrumr.rajce.net
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 18:13:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15:
toho 15.1 to padá,po obhlednutí situace zajistím novým termín.

Zlín_24:
tobě zatím termín zůstavá,kdyby se něco změnilo tak tě včas upozorním a zajistím nový termín.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
Trolejbusek329
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 17:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24Tr: nejak si zmenil uchylku z trolejbusu na rampouchy?? Ale tak hezky rampouch, noo...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 15:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trolejbusek329: a jakou úchylku máš Ty? Že jsi se tady 100let neukázala? V čem máš prsty? (není to zavádějící?)
Locutus: co se plánuje, že nic nevím?
Nemám se za co stydět 8-)
e-mail: erik.gajdosech@centrum.cz
ICQ: 216 178 571
Tel.: 776 600 437
----------------------------------------------------
Stále je o čem diskutovat
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 16:15:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15:situaci jsem obhlídnul a prozatím nic novýho,bohužel mobilní telefony selhaly,takže se to hned tak nedozvím i když mám ještě dvě možnosti
Maugli:už jsem to párkrát říkal i tobě
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 17:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes byl fakt "Den blbec"

1.) dnes jezdili na lince 10 klouby jen cedulové. Zázrak je, když jezdí jeden ceduláč a dnes jezdili všechny 334 a 343


2.) pak U zámku sem nasedl do 655 (linka 33) a na školní skončila -- řidič nás vysadil s tím, že jí prasklo potrubí do kompresoru, doufám že z toho Zlín24Tr nechytne infarkt ale byl to opravdu škaredý pohled


3.) dále jsem nepochopil 357 která jezdila na lince 8 a za 20minut sem ji viděl na vozovně>> asi další kix leda že by zajížděla do vozovny už kolem 15:30 to je ale dost nepravděpodobné

4.) a konečně radostná zpráva UŽ KONEČNĚ JEZDÍ 358>>k mé smůle byla ale už tma jak v pytli, tak foto nemám i tak sem si všim nového kloubu>vypadá to, že už ho budou dávat do všech GO

toť vše >> a to byla jen cesta na Bartošovu čtvrť
Trolejbusek329
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 19:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maugli: no, moje uchylky... hm... Nekdy na ICQ, ju? A prsty ted obvykle mivam v rukavicich!!
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 19:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patrice: Já jsem ji fotil, ale když jsem zmáčkl spoušť tak se mi akorát vybily baterky. Mimochodem ten žlutý transparent vzadu vypadá zajímavě.
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100.
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 13:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak často 655 vyjíždí?
Locutus: mám zimní error! 8-)
Trolejbusek329: v rukavicích? Na ICQ si tě najdu...
Nemám se za co stydět 8-)
e-mail: erik.gajdosech@centrum.cz
ICQ: 216 178 571
Tel.: 776 600 437
----------------------------------------------------
Stále je o čem diskutovat
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 14:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na http://353.hamradio.cz/zlin.htm jsou čtyři "nové" fotky sanosů z hloubi našich archívů. Ukázka:


Vědomosti je třeba bezpodmínečně dostat do vojáka v to.
MHD: http://353.hamradio.cz - železnice: http://pshzd.wz.cz - ICQ 269-400-981

Rsnake
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 8-2005
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 15:22:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 358 se mi dnes povedlo ulovit. Sice pouze na mobil ale stejně jsem ty fotky ještě zmenšoval takže to jde.
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz
Who ya gonna call? MHD!!!
http://www.mhd-fotogalerie.ic.cz/
Sanos312
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 14:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco málo k nedostatku vozidel. Co kdybychom zakúpili tuto mašinu http://www.imhd.sk/po/index.php?w=212d3a212b35ef392b342f26ea&foto=27302aeef9f021f6f834.
Trolejbusy jsou budoucnost všech národů.
Zlínský trolejbus náš vzor.

THE BEST CAR IS SKODA 100.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 716
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 16:43:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Sanos: A nevyšla by(když už by se něco takového robilo) levněji rekonstrukce 333????
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Karosa a Škoda: Kde nevyhrajeme my, tam nevyhraje nikdo
ICQ:
260 116 510
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 20:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na chvíli vypadnu pryč... A co se to všechno nestane. Já doufám že 655 je opravena. A na 358 vyrazím co nejdřív...

353: Já zase dodám dnešní čerstvě "šoto přesplotovky"

http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 17:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin_24tr:něměl bys přehled zlínských autobusů ev. č. 601-655? Fotky,rok výroby,rok vyřazení atd. Popřípadně nějakou publikaci o zlínských autobusech ,která by obsahovala tyto věci.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1756
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 21:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: pěkné fotky ...
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 18.ledna 2006, ICQ #277-439-754
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 17:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlín_24:už jsem to domluvil,takže pokud se nic nezmění tak 28.1 si splníš svůj velký sen.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 11:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo prosím vás,na jaké vlnové frekvenci jsou ovládané výhybky ve ZLíně?
Bez dopravy by neexistovala komunikace!Važme si toho!
Šari
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 12:01:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo prosím vás,na jaké vlnové frekvenci jsou ovládané výhybky ve ZLíně?
Bez dopravy by neexistovala komunikace!Važme si toho!
Patrice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 14:02:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co aby ses mohl pirátsky napojit a škodolibě se dívat??

Tohle asi nikde zveřejněné není! A pochybuju že by ti to někdo řekl i na dopravním podniku...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace