K-report
 

Archive through 30.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD v Jihlavě » Staré archivy » Archive through 30.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 11:15:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne trasy, ale hlášení pro nevidomé. Možná to z toho textu není až tak jasné. Na svém dálkovém ovladači si mají zmáčknout tlačítko a vozidlo na zastávce jim řekne co je zač a kam jede.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 14:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cože oni už neví ,co by si za tu jízdenku řekli.nemůžou mít přece dražší jizdné než v některých větších městech.co by mohli tak zkrátit povolenou jízdní dobu na nějakých 30 minut.za 60 minut se povozíte po jihlavě 3krát dokola:-)jinak hlavní úspora je taky v provozních nákladech na karosu citelis než na karosu 7 řady.24Tr a 21Tr by měly být zase úspornější než 14 tr ,kvůli rekuperaci do sítě,což je velmi ekonomicky přínosné.
Mendlman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 16:58:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,s tím vylepšením informačního systému už bylo načase... Vždyť z jihlavských BUSE se člověk dozví jenom linku a konečnou - zvlášť vnitřní BUSE je dost nevyužitý... Ovšem to je problém DP a jeho přístupu... A taky by měli slevit na ceně celodenní jízdenky,v poměru cena/kvalita je to až moc...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 19:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na céčku se větrala po delší době 31.
Na Dolech

Se zdražováním, ať jdou do háje maj půlku dotovanou z EU, tak ať jsou rádi!!! 10Kč je na Jihlavu až až, nejsme v Prase aby to stálo dvojnásobek. Bral bych 12Kč za 60 min. + 10Kč za 20min. Ale to nikdy nedaj, pač by jim 60min nikdo nekupoval.

Happy: Ale citelisi víc žerou než B732.. A s tou úsporou 14/21/24Tr bych to taky neviděl tak růžově..nevím.

Jinak ten článek z MF: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=004&r=mfvrchovina&c=403444

(Příspěvek editován uživatelem Eugen leden 06, 2006)
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 19:50:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no spotřeba je taková, že 21 Tr žere víc jak 14 Tr a 24 bude o něco víc jak 21 Tr. Jinak rekuperaci má až 24 Tr. A ta rekuperace není zas tak horká, většinou to stejně jde do odporníku. Aby byla rekuperace účinná musí být odběr v síti a pokud jede 24 Tr z kpce a široko dakleko nikdo, tak holt nic. No a ještě se dá tou milou rekuperací spálit pojistka ve střešním kontejneru a ta stojí cca 12-15 000 Kč.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 19:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co si budem namlouvat:jihlavský sedmičkový karosy jsou prostě křápy.Při rozjezdu se klepou a duní a line se z nich dým jak z parní lokomotivy.Koženkové sesle se jen tak v ostatních městech nevidí a jihlaváci to maj zcela dodělané.dveře netěsní topení netopí nebo smrdí no prostě odpuzující MHD.Nikde sem neviděl tak dodělané busy.Ted jsem v Plzni a sedmičkový Karosy tu maj taky ,některý s automatem.Maj nový látkový sesle a motory si předou jak zamlada.Nové autobusy jsou prostě nutností.každý den jezdím v plzni Citibusem i citilisem a když se poštěstí tak i 21 AB.Ty 24 Tr jsou naprosto super a nedaj se srovnávat z hachloidníma 14 Tr.Uvidíte kolik jihlavských důchodců bude nadšeno:-).Někdy se tam zas kouknu do jihlavy až pojedu do Brtnice
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1411
Registrován: 2-2004
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 20:33:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě je 60 minut akorát. Jedu do města, vyřídím si potřebné záležitosti (nákup apod.) a na stejnou jízdenku se stihnu i vrátit domů, takže 1 jízda = 5 Kč
(Non) sum schotouchus tractensis                               Profil
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 445
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 21:05:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koženkové sedačky, no bóže, aspoň se to dobře udržuje. No a to topení, pokud ho řidič pustí....
60 minut jako jeden z druhů ano, ale jako jediný druh dokladu NE, moc drahé, takové 6Kč/20min, akorát. MYslím, že by se malinko zvýšilo používání MHD. Jinak důchodci jsou rádi za 14 Tr, když byla v létě výluka, tak jsem slyšel, jak si jeden stěžoval druhému, jak jsou ty busy vysoké.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 21:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo ty Karosy jsou fakt v děsným stavu, ale ne všechny, některý jsou po nedávný Go a nejní to nejhorší. A v Plzni jezdí taky sqosty např. ještě na popdzim 101,102 a další. A ty motory si předou jak zamlada, akorát o ňákej decibel víc. Koženkový sedačky mi taky nevaděj, lepší se to udržuje.
Jinak zdravim Plzeň, v pondělí se tam zas chystám - škola volá..
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 01:25:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no tak ty 101 a 102 jsem viděl všehovšudy dvakrát na lince 30 a to jako záskok za B732.když už teda chceš porovnávat hlučnost tak nejhlučnější autobusy běžně nasazované v Plzni jsou 21AB.A že se koženka lépe udržuje je fakt,ale když tam nejsou sesle vůbec tak je údržba ještě lepší.Jihlavský orezlý,hlučný a páchnocí vozy nejsou za 10 korunovej lístek dostačující.jihlavská MhD měla donedávna nejstarší vozový park obzvláště autobusy.No cobychom taky chtěli-špinavé město-špinavá MHD.Nový označníky se mi moc líbí,ale již několik jich bylo zdevastováno sprejery a vandaly.A vůbec si myslím ,že tamto MHD pokulhává,protože např informační systémy ve voze,označení nízkopodlažních linek-jinde v městech už dávno měli.A nevýslovně sem byl pobaven,když jsem v záhlaví jízdního řádu oběvil autobus škoda 21AB,který jihlavu v životě neviděl.Doufám ,že se blýská na lepší časy
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 01:26:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde seš na škole??? já sem na západočeský na fakultě elektrotechniky
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 13:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TAk to označenínízkopodlažních spojů v jihlavě NEJDE, vozy jsou přiděleny a pokud by nastal extrém, tak se kliděn může stát že by všech 10 vozů, teď teda 11 bylo nasazeno pouze na 2!!! linkách-třeba C a A, ve šp. je na C-7 vozů a A-4 vozy. A při počtu 10 vozů se to dělá hodně blbě, přes prázdniny mohly být třeba provozní tr linky plně nízkopodlažní, poněvadž bylo třeba 7 vozů, ale 49-náprava, 52- strojky do pražského busu, pak tam byla odstávka pro nějakou poruchu a když vyjely 4 vozy, tak to byl úspěch. prostě nejsme město, kde je trolejbus přidělen na linku a pořadí a řidiči se střídaj. Ředitel psal, že je možné garanvat spoje, až bude min půlka voz parku v NP, což už na trolejbusech brzo bude, ale jak se to bude dodržovat. A Happy, to že včera vyjela 31 už o něco říká, když jsem viděl jet 33, nic neobvyklého, 43 odstavená, nahrazeno jiným vlným vozem, když už jela i 32 ještě s pův. posádkou, to už bylo divné, no a když se tak koukám z 62, co to protinám jede, tak si říkám, to bude 36, už jsem ji viděl, ale ten lak se mi nezdá, no nechtěl jsem tomu uvěřit, ale jak projela proti nám..... Nejsou prostě vozy. t.č. je odstavena 48, snad 55, prostě se 21 Tr serou. Abys pochopil, když vyjede 31, to už je dobrá krize.
Novinka z provozu, z 51 sundali reklamu na zlatnictví i s lakem
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 14:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Kolega ZČU, ale PrF.
No je pravda, že MHD pokulhává, pač ty dotace od města na rok byly polovoční než v jiných městech typu Jihlava. Ale na ty poměry to jde/šlo.

9Tr: Ale garantovat šlo, jen se má chtít. Stačilo vždy jeden spoj na každý lince(kromě E).. a 4 vozy dohromady dáš vždy. On byl spíš problém s autobusy jako ND, tam by nešlo garantovat..
S tou 51 jsou teda šikovní. Je aspoň pod tím REZAVEJ plech???
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 14:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V trolejbusech by NP v pohodě šli,ovšem to by se musel změnit systém výpravy trolejbusů.Jde to jinde ,proč by to nešlo v Jihlavě.Autobusy tak ale až po dodání Citelisů.Dále je fakt ,že město na svoji mhd zvysoka kašle a drží jí lehce při životě.Ted snad nastal obrat.21 Tr nejsou špatné trolejbusy,ale musí se o ně pečovat,to není jak ,když jezdily devítky,že se jednou z nich za deset let vymetl prach a bylo vymalováno.nelze přece 21 nacpat do depa a vytáhnout křumploidní 14Tr
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 14:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nee, to je teď poslední výstřelek módy, ještě to půjdu teď vyfotit
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 21:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výstřelek je to zajímavej.. takové surrealistické.
51

Jen by mě zajímalo až budou sundávat reklamu z 58 to jim asi zůstane jenom skelet..
Co je s 43 nemá taky náhodou nemoc laku fuč, když sundali reklamu??

Happy: Jenže 21Tr mají na můj fkus opravdu zvláštní a mimořádnou péči, takovou si ani nezaslouží. A není to o péči ony se serou všude, jak v Jihlavě tak v Plzni tak v Brně atd. Prostě jsou poruchovější než 14Tr. Ale snad se s 24Tr blýská na lepší časy.

(Příspěvek editován uživatelem eugen leden 07, 2006)
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 11:14:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

43 je na opravě na zámečnické dílně.
K 21 Tr- Garantovat se dá, to jo, ale jakmile se to pomalu začne sr. tak jdeš do háje, protože při 10 vozech je to málo a ředitel jasně říkal, že garantovat se bude až bude alespoň 50% parku, musí být i nějaká NP záloha. No a tím, jak se vozy odejmou stálým osádkám budou teda v hrozným stavu. Jinak, to že vůbec jezdí trolejbusy na všem, na čem mají je dost silné úsilí dílny, je tam podstav. V brně připadá na jednoho pracovníka cca 2,3 vozu(Komín), v Jihlavě to je vozů 6!!!! a čekám, kdy to už bude vozů 7. Elektrikář pomáhá zámečníkovi, nevím ale dle mě by se každý měl starat o to svoje a ne ještě muset pomáhat dál. A na trolejbusech se musí dělat pomalu, ať je to dobře udělané. Velice se bojím aby nepřišla chvíle, kdy by na trolejbus vyjel autobus a nebylo by to jen kvůli řidiči.
Ještě že ne 24 Tr odpadá údržba uhlíku na MG a TM.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 18:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No chaos v dílnách to je fakt, ale snad přibude brzy jeden člověk...co?
Možná kéžby vyjel autobus na trolejbusovou linku, pak by se třeba Dp probudil a zvýšil stav techniků.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 10:51:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nepřibude, v tomto to vypadá velice špatně
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 20:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale, tak to je škoda.
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 07:19:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik nových vozů čekáte v Jihlavě tento rok? A o co by se mělo jednat. Pokud se nepletu, tak trolejbusy budou asi 24tr a autobusy nejspíš Karosy B95xE.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 200 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 11:13:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co? :-) maximálně jedna B 952, ale pravděpodobnost malá. Jinak bude vše Citelis. Bude se garantovat.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 18:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čekáme 12 Citelisů a 3 24Tr do konce půlroku. A na podzim asi jednu 24Tr - (pozn. jestli to bude už nová výzbroj, tak 26Tr Citelis).
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 21:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugene to označení je už jisté? Spíš bych čekal něco jako 24TrM, ale holt nová doba a to samé co bylo s 9 Tr-9 TrHT
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 21:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, díky za info.
Trolejbus, můj druhý domov.
PŘES 200 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

»Profil«
ICQ: 176653451
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. ledna 2006 - 11:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9Tr: No myslím že je. Psal o tom Karel Š. v plzeňský diskuzi a jemu bych i věřil, když je přímo u zdroje.
Jinak jsem včera viděl přez plot stát ve škodovce jeden náš budoucí trolejbus-zatím vypadal spíš jako autobus asi nedávno dorazil z Karosy. Barevný schéma je stejný jako u 62 akorát zadní světlomety nejsou v černý liště, ale v krémový. Ostatní dva jsou asi už na halách.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 2-2004
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 16:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč se teda u 62 nepoužívá poptávkový otvírání dveří??? To nechápu a je to docela blbý.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 467
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 16. ledna 2006 - 10:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj, Karosa je trochu rychlejší, než se čekalo.
To záleží na řidiči, co použije, mě to zatím docela vyhovuje, aspoň se po mě nic nežádá.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 11:56:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

62: Je fakt jeden řidič to používá a druhej ne. Ono je ve vnitř beztak pěknej zmatek-jsou tam dva čudly-každej jinak vypadá, ale oba asi dělaj totéž. Jinak ten zadní strojek mohli rovnou dat až ke stropu, byla by ještě větší sranda.

Ps: Nedorazily už nějaký ty citelisy? Já teď nejsu v Jihlavě, tak sem mimo mísu..
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 18:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Eugen: Já jsem to teda ještě neviděl nikdy, že by byla poptávka zaplá, a to jezdim MHD denně. Citelisy ještě ee, ale už by mohly:-)
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 09:14:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na ně je ještě trochu brzo. Takže v klidu. ;-)
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 22:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brzo??? MAj na to 12 dní, se mi nezdá jako dlouhá doba! Mno uvidíme, jestli opravdu ty 4 do konce ledna přijedou.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 13:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To v Ústí poptávku v 15 TrM a 22 Tr vnitřní čudlíky přepojily taky na znamení, takže teď máme ve vozech dva čudlíky na znamení pod sebou. A vždycky když přijede nějaký cestující z města, kde je poptávka běžná a snaží si otevřít dveře tak řidič vždycky nadává kdo mu to furt zvoní jak o závod.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

Jak se cestující chová k řidiči, tak se řidič chová k němu.
Jak se řidič chová k cestujícímu, chová se cestující k němu. Jednoduchá rovnice! ;)
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 18:12:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: Jiný kraj, jiný mrav.

No měli by ty citelisy už dorazit, když už jsou v Plzni..
budoucí jihlavská 24Tr

Jinak #40 dostala "bílou nemoc" bych na ní dal teď reklamu na Lanzu - aby bílá bílá byla.
20.1.2006 Dopr. podnik
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1753
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 21:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kupte raději Solarisy Urbino ...
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 18.ledna 2006, ICQ #277-439-754
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 23:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: A copa že to je?

PS:Všimli jste si, že 33 musela mít na sobě na straně dveří slušnej sprejerskej klikyhák?!?! Na gumách jsou zbytky.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 19:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bart: Tak, tak, tady v Dresden si teda Urbina nemohu vynachválit.
Quis non amat Laminateas, non amat homines                          Profil
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 480
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 09:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle info by měla první dodávka doraziti segodňja, t.j. dnes.
Sice jsem proti Citelisům a podobným blbostem, ale čím dál je mám radši, čím víc někdo rve Turbíno. Nechme se překvapit, zatím jsem teda neslyšel moc chváli na Urbína, to už na tom byl lépe City bus a na Citelis teď jenom chválu. Kloubák, co mají v ČB tak hodnocení atím bezvadné, nic se neklepe, zato u Urbína snad už druhý den lítaly plasty..... ´Toť můj názor
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 613
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 17:27:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9 Tr: Když ono je to tak, že v ČB je vše obráceně, většinou ve zbytku světa se děje pravý opak. :-)
No, taky vám přeju vydařenou dodávku, ale nevím, jestli si to u Citelisů jde vůbec přát.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
_________________________________________________________________

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.

Jak se cestující chová k řidiči, tak se řidič chová k němu.
Jak se řidič chová k cestujícímu, chová se cestující k němu. Jednoduchá rovnice! ;)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1705
Registrován: 5-2003
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 18:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: Je to tak, v ČB Citelisy, snad zatím kromě drobných šrámů, jezdí v pohodě. Sice delší dobu nebyly všechny v provozu, chybí ten první, ale jinak OK.
Ale je to tak, jak říká Pes. Takže aby se to nazakřiklo....
Takže vám přeju, aby taky pěkně jezdily. Ale při takovém množství snad jo...
Btw. v tom krémovo-červeném nátěru vypadá fakt zajímavě.. Jako starý atmosférák.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 663
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 18:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem neodolal a odbočil na D1 na Jihlavu:-). A na nám. Svobody zmrzl kříž ve výhybce. To byla (škodolibá) podívaná... a zajímavých foteček...

Jinak bych se chtěl (berte mě že o Jihlavě téměř nic nevím) zeptat na busy. První tuším 211 - to je atmos překopl. na turbo, či co?
A další dotaz se týká autobus(ů) jezdících MHD pod zlínskými SPZ ZLL xx-xx. To mají proč?

(Příspěvek editován uživatelem Zlin__24tr leden 23, 2006)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 18:48:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak kolem 17hod. Citelisy buď ješte nedorazily, bo je maj už schovaný, což ale nepředpokládám. ¨
Ad Zlin_24tr: 101 tu neni, jedine 301, coz asi myslis. A ten s SPZ Zlína je jeden, 291, a ten to má asi z GO, páč se asi koupil rovnou od tamtud. A fotečky ke shlídnutí by nějaký nebyly?
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 664
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 20:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím jenom pár na webu (odk níže). Jsem tam dal jenom ex Zlínské 14Tr a 62ku.
Zbytek + dvě videjka (něco na způsob 14TrAb) dám až během zítřka... Dneska sem už celkem utahaný (hold 800km za volantem dělá své).

PS: Byla to 211 - ten raboidni vuz - sem si to pak opravil, jak sem se dival na fotky
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se stalo 54(myslím ,že to je ona jinak reklama na TESLU)???je nějaká pomačkaná zepředu a z boku
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:36:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Jak si přišel na to, že je pomačkaná??? Jinak je to ev.č.56.
Zlin_24tr: Byla to nejspíš ev.č.291, pač 211 tady nejni
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 01:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se ji koukni na předek a na přední dveře!!uvidíš ,že je máčklá.viděl sem ji v neděli u hlaváku,tak sem na to koukal
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 08:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, 56 je trochu pomačkaná, ale to už je hooodně dlouho. Btw, on i druhý roh dostal ranu, ale takovou, že byl znova lakován, ale ještě červeně.
211 to nebyla, jak bylo řečeno, nic takového samozřejmě ani nebylo. 301 taky NE, ale byla to 311 na lince 12. původně B731.04 překopaná dosazením turba na ATMOS motor a mech přev. na B 732.20
291 je pův Liberec, pak Zliner, proto ta SPZ ZLL
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 14:32:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: Se omlouvám za mystifikaci v tom ev. čísle. Když jsem ho viděl, zapomněl jsem i fotit...A pak už to nebylo pořádně vidět.

Jinak - jakmile za chvílu přijdu domů dám na web nějaké další fotečky a video z jihlavy - hlavně ta výhybka
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 482
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 15:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Zlin: není se za co omoluvat, nejsi zdejší, tak se může stát, že.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 17:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se zeptám ještě jednou - dřív jste mi tady psali, že Citelisy dorází na konci února, ale teď se taky někdo ptal a je uvedeno, že do půlroku. Tak jak to tedy je?
MHD aktuálně - vše o hromadné dopravě - http://www.mhdaktualne.net
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 10:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dle agentury JŘP mělo 5 dojít v pondělí. V neděli/pondělí dám více info
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 19:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosák: Citelisů bude 12 a dorazí po etapách do konce května (i dřív). První várka snad do konce ledna (3-5ks.) Další únor,březen,duben.. Ale tipoval bych, že do půlky března jsou tu všici-osobní názor. Když on každej zdroj říká něco jinýho, tak je v tom borčus.

Včera chcípla 61 u Kopečku a hezky páchla-řekl bych něco ze zadníma brzdnýma destičkama.
Psych. léèebna 24.1.2006 okolo 13hod
Holt jak řekl jeden řidič na náměstí: "Proč tyhle vraky furt jezdí a nic jim nejni(ukazujíc na 40) a tyhle nový se furt serou!(ukazujíc na 52)"
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 12:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo se to dneska kolem poledne proháněl 45 na lince B v kabině řidiče??? (2 kluci) Přiznejte se
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 485
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 07:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor, to nemusel být nikdo odsud. Záleží kdo jel a taky jestli to nebyli rodiní příslušníci.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 14:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nene, byli to dva "podezřelí" kluci, který jsem pak viděl v dalších vozech, takže to nějací fanoušci byli.
Co je s těma Citelisama???
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 14:42:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, tak to už asi vím, kdo to mohl být, ale to jsou nepřispívající a příliš mnoho se nezajímají.
Malé problémy, snad příští týden.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 19:17:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak malé jsou ty velké problémy? Dorazí po svejch nebo vlakem?
Jinak asi nejezdí 62, pač řidič co s ní jezdí měl 38-se měl. Druhá varianta je, že měla trhačku-nepravděpodobné. Odstavená je též z NP 48,53,55..
Jinak asi v pátek jezdila po delší době 43.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 19:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kua když se nezajímaj proč jezdí s řidičema? Já se zajímám a tu možnost nemám, neni fér.

Autobusy vlakem? Nebo by je ještě mohli přivýzt na tahači, ne?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 19:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 43 už je hotová jo? No toto. Jo ta 62 má trošku problém, vypadá to na to, že Karosa udělala výrobní chybu u brzd a díky bordelu ze silnice se destičky sjely místo 50 000 km už za 14 000 a v kotoučích jsou rýhy. Na jejich fci to NEMÁ vůbec vliv, ale na cenu n.d. to má fatální vliv.
Časem se přijde na to, že odporová regulace je lepší než tyristorová
Segodnja, zavtra, Škoda
Víme i to, co není pravda. Váš TASS.
Budováním trolejbusů spějeme k lepším zítřkům
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 22:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to je s tou 62 dobrý to zase Karosa se vytáhla.. Ale je to snad v ňáký záruce, tak ať se na to Vysokomejťáci juknou! A daj dohromady..
Ta 43 snad to byla ona - viděno zdálky - lak trochu sedřenej..holt sundaná reklama.

Zachy: Proč by nemohly busy přijet vlakem? Když jich bue víc, kdo se s tím má vozit. A navíc aspoň jim to cestou nekiksne.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace