K-report
 

Archive through 04.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Hradci Králové » Staré archivy » Archive through 04.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1945
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 19:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mi karta zase začala trucovat a pro jistotu nefunguje vůbec. Tak s ní jdu zítra na předprodej a jsem zvědav, jestli je tentokráte chyba na straně karty a já se konečně dočkám funkční, nebo jestli zase budu muset řidičům vysvětlovat, že s kartou už jsem byl, ale prý je v pořádku... Kocourkov hadr... Ale je to moje blbost, neměl jsem si tu kartu kupovat hned na začátku. Nejvtipnější je, že jedné osobě, kterou znám, včera karta taky nefungovala, ale dnes už ano. A včera ještě nefungovala jedné rodině. Zkrátka- čtečka z té karty nic nevyčte. Tak si půjdu optat.

Ad Robin: Asi nám je jasné, co to bylo za spoj a proč jel zpožděn:-). V poslední době ale dost častý jev.
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 2-2004
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 20:24:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr_nosek: Dnes se řidiči bavili, že nefungovali zase 10ti měsíční a 3 měsíční zlevněné, takže opravdu bordel.
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 20:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na 1 jezdila trejsina
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železnici v Královéhradeckém, Libereckém a Pardubickém kraji


ICQ - 205-355-261
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 21:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby se koupily strojky jako jsou v Praze, nebyl by problém. Přestupní systém by fungoval taky.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1946
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 29. ledna 2006 - 21:44:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tommy82: Tak to jsem rád, že není chyba ve mně:-). Já jsem se o tom de facto bavil s jednou řidičkou a několika řidiči a ti o tom pro změnu nevěděli- ale to bylo už včera, dnes to nikdo neřešil:-). A sestra má čtvrtletní zlevněnou a karta jí fungovala... Opravdu Kocourkov:-). Já to zítra zase zkusím:-).
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 08:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zase "kvalitní" doprava. Linka č. 15, odjezd v 7:29, opět v 7:35 nikde.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1947
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 08:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kartu mi v Dp nabili a zase snad bude nějakou dobu fungovat- aspoň doufám. Jen mám takový pocit, že pan revizor trochu švindluje, když dělá, že jsou karty v pořádku a přitom nemá nahraný software...(ani pro jednotlivé jízdné)
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1948
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 09:01:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jedna poznámka- černí pasažéři, kteří pojedou na městskou kartu bez označení s nadějí, že si stihnou označit, až nastoupí revizor a bude je chtít náhodou zkontrolovat, mají smůlu:-). Při vstupu do vozidla revizorská karta zablokuje čtečky až doby zkontrolování cestujících. Zajímalo by mě však, jak potom stihne zkontrolovat všechny cestující do 1 zastávky nebo jak si má cestující označit výstup...
Aussig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 7-2004
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 09:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P_N: takto to funguje i u klasických "tiskových" strojků. Při vstupu revizora strojky prostě zhasnou a stíhá se to nějak také. Chce to prostě cvik :-)
České Nezávislé Dopravní Sdružení
Ústecké tramvaje - historie ústecké kolejové dopravy
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 958
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 10:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: V předchozích dvou příspěvcích si trochu protiřečíš - jestli revizor nemá ve své čtečce nahraný software a dělá, že jsou karty v pořádku, případný černý pasažér s neoznačenou Městskou kartou díky zablokování čteček ještě ušetří - nekoupí si jízdenku, kterou by si jinak koupil v domnění, že revizor je schopen ho odhalit.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1949
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 10:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jenda z HK: To je sice pravda, ale když černý pasažér vidí revizora, pak si většinou raději koupí z peněženky ještě před zablokováním, když zjistí, že se blokuje čtečka. Ono jsou 2 pohledy:
1) černý pasažér uvidí revizora nastupovat, označí si a pak s úlevou zjišťuje, že mu vše prošlo- navíc čtečky jsou zablokované, takže si myslí, že ušetřil. Jestliže si zakoupí jízdenku jednou a při tom zjistí, že se čtečy blokují, raději bude vždy ve střehu.
2) druhá možnost je, že černý pasažér bude natolik otrlý, že i přes nástup revizora mu ukáže čipovou kartu a revizor nezjistí, že jede načerno (ale jen do nějaké doby)- tento cestující pak není "motivován" k placení jízdného do doby, dokud revizor neodhalí jeho černou jízdu.
Asi proto se ti (Jendo) může zdát, že jsou příspěvky v rozporu- ony ani nejsou, nebo ano?
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 12:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: Mně šlo spíše o to, že v prvním z těch příspěvků píšeš, že revizor nemá ve čtečce nahraný software, a tudíž není schopen odhalit pasažéra s neplatnou MK, zatímco ve druhém příspěvku uvádíš, že takový černý pasažér "má smůlu", protože během kontroly si kartu nemůže označit. Je otázka, jak velká smůla je pro něj to, že nemá možnost zaplatit 10 Kč za jízdenku, když u revizora přesto projde.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 992
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 17:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě je jedna varianta: svézti se zadarmo na nárazníku. Kdysi dávno (12 let?) jsem něco podobného viděl, někdo tak zkoušel jet zadarmo Ikarusem.

Ty prodavači novin Metro jsou dosti drzí. Ráno přijel autobus a on vlezl na první schod a začal to rozdávat po autobuse! Pak zase ovšem vystoupil. Toto už překračuje všechny meze.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1950
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 18:39:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 21272: Ale dosti řidičů chce Metro, ale nechce vylézat. A když už tam ten výdejce je, tak to dá i dalším. Je ale fakt, že to zdržuje.
Kdybych viděl jet někoho na nárazníku, tak bych se asi nepoznal a byl hodně agresivní.

Ad Jenda z HK: Však se snad brzy dočkáme, že budou mít nahraný celý software- ona je dost velká část nahrána, ale "něco" chybí. A nebudu zde vynášet informace, co- jednak bych to ulehčoval černým pasažérům, což nechci a je smutné, že vím i o takových "zájemcích o MHD", kteří načerno jezdí a jednak by z toho mohl být průser, což taky nechci.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 19:41:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr_nosek: Tohle bylo u druhých dveří zezadu, to má k řidiči tak 15 metrů.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 30. ledna 2006 - 20:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr: Třeba bude "výstupní mód" i při uzamknutí nadále funkční.
V každým případě tu jsou štípače a klasické lístky...

ad 21272: Metro se neprodává, ale rozdává :-) Což je přece fajn, vystoupíte z busu a hned máte souhrn toho nejdůležitějšího v ruce, tím líp když vám to doručí až k sedadlu.
Faktem je, že dost řidičů Metro má, takže předpokládám, že na nádraží je taky kamelot a v řidičích může mít slušnou "klientelu" :-)
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Pajavlk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.15
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 14:58:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: mě karta taky dělá bordel dneska mě ji vrátili že je ok ale nefunguje u čteček v busech ani v dobíjecích automatech ale na předprodejích nabíjet de .. ten systém mě už sere podruhý mě vy*rcal revizor že mi furt nejde karta.....
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 997
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 15:24:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To mě to zase dnes "sežralo" i skrz tlustou rukavici...
Ad Nesa: No tak jsem se spletl, no.
Na výpomocném spoji linky 3 dnes ev.č. 147 (pokud jsem se spletl, omlouvám se)
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1951
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 19:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo tam spíše 146?, když už je o tom řeč?:-)

Co se týče hlášení, mám novinku, o které hradečáci možná už vědí. DP chce udělat anketu, ve které se cestující mají vyslovit k tomu, zda se má pouze přemluvit hlášení zastávek mužským hlasem (přehlásit zastávky Labská kotlina, obří akvárium, Pyrám, Alessandria a Carrefour na základě četných stížností) nebo zda nechat znovu namluvit hlásicí zařízení ženským hlasem- stejným, jako dříve. Já jsem jednoznačně pro ženský hlas!!!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1952
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 19:53:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V současné době má hlásit 80 vozů ze 133, postupně by mělo být hlásicí zařízení instalováno i do dalších vozů. (dle citace M. Kulicha v Radnici)
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 20:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo prosím co je toto za polotovar hradeckého autobusu? foto
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1001
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 20:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr_nosek: Je to docela možné, jsem ho chtěl vyfotit, ale než jsem připojil foťák, tak byl fuč.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1953
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 20:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 21272: Vzhledem k datu focení se dá odhadnout, že to je ev.č.270-272. Na to bychom ale přišli asi všichni. Podle mě je to 271, ale těžko říct. Teď vypadají všechny trochu jinak, než jak je na té fotce- klimatizace, nátěr tyčí. Zkrátka je to něco z vozů 270-272.
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 20:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před polednem dojela 86 kousek za Garni a dojela. Nevíte jestli jezdila odpoledne? V lepším případě se jenom vyměnilo kolo, v horším, něco horšího.

Naopak já bych právě ty Pyrááám a Alessssandria nechal od chlápka.

ad 21272: To je bus z 2.várky Iris18...
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1004
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 31. ledna 2006 - 21:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě pak došlo jak se tam vzal. Táhli ho z Francie, ale já myslel, že 10/04 už jezdil.

ad Nesa: mno viděl jsem cosi s kolem u Conecta a nic příjemného. Ale bylo to takové divné. Hever měli na opačné straně než byl autobus nakloněný - na té straně podlahy blíže k zemi. Jak se mění u kloubáku nevím. Ráno ještě jezdila. Jel jsem s ní. Zdá se mi že jsem ji odpoledne viděl (anebo to byla 85?).

(Příspěvek editován uživatelem 21272 leden 31, 2006)
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 14:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera navečer v 75(2) nefungovala čtečka u druhejch dveří. Taky měl řidič u kabiny štos asi pěti vydábí deníku metro (aktuálních) a seč byla Gočárovka úplně prázdná plížil se po ní krokem. Později jsem ho viděl u Centrálu při zátahu do vozovny (cca 20.22) a to jel jak když ten trolejbus ukrad...
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1005
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 16:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to?? Kam zmizel můj příspěvek?

No tak tedy znovu: Dnes u 81 nesvítí zadní levé obrysové světlo a možná má vadnou elektroinstalaci, protože minulou středu nesvítilo levé přední světlo.

Dnes jsem viděl dalšího experta přes digitální transparenty. Linka č. 24 směr Pod Strání, na transparentu Hlavní nádraží. Ev.č. 272.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 18:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes stažen Citybus ev.č. 114 , který před 16:00 kiksl u Pyrámu (zjevně vytekl olej)

A musím pochválit (zřejmě nového) řidiče ev.č. 53
,za používání kneelingu,po dlouhé době jsem zažil 2 kočárky najednou v 1 trolejbuse
Podporujte MHD,slouží i vám!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1954
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Robin: To by mě zajímalo, kdo to byl:-). Já se bohužel setkávám s tím, že noví řidiči nejsou instruováni o kneelingu a jeho používánní a tak např. předevčírem do šejdrové sedmičky jsme museli cestujícího doslova natlačit. Jsem rád, že aspoň někdo kneeling používá. Jen tak dál.

Ad 21272: s prominutím bych chtěl vidět tebe. Ono chvíli trvá, než se to člověk naučí. Já než přišel na to, kde v tramvaji najdu čudl na dveře, tak bzučák minutu zvonil- a taky si nemyslím, že bych byl nějaký "expert". Ono až si to někdy zkusíš, tak zjistíš, že není vše tak jednoduché, jak vypadá.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 19:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr_nosek: a mohu si to vyzkoušet? A pak jsem myslel že to ovládá systém GPS, nebo 3-místný číselný kód. Ale jako kdo nezná HK, tak pak pojede kam nemá. Mít prohozené konečné...
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1955
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 20:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 21272: V HK asi těžko. Každopádně- řidič nevidí, co se mu na transparentu objeví. Sice se mu zobrazí uvnitř vozu něco, ale venku to tak být nemusí. Trošku složitě řečeno, ale někteří řidiči ven nelezou a nekoukají, co na dispeyi je. Třeba se zkus někdy podívat u nádraží- přijede linka 6, spadne displey, objeví se směr cihelna, systém spadne, objeví se směr hlavní nádraží a jede se směr cihelna. Co za to může?...
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 21:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může za to systém i řidič, ale ještě lepší je jízda s úplně vypnutými transparenty.

(Příspěvek editován uživatelem 21272 únor 01, 2006)
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1956
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 01. února 2006 - 21:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale s trochou nadsázky můžu prohlásit, že pro mě by byly cedule nejjednodušší:-), kdybych byl řidič:-). Ale zase- kdo se s nimi má tahat... Navíc, DP dost cedulí zlikvidoval, takže např. na lince 3 se toho najde hodně málo. Kde jsou ty doby, kdy měly tůrákové a šejdrové jedničky různé druhy cedulí stejně jako šestky (pak se nerozlišovalo, čemu co a dávalo se všechno všude a tak to ztratilo svoje kouzlo). Šejdrové kloubové jedničky dostávaly přednostně ceduli se slabší jedničkou vzadu:-)- aspoň většinou:-). Kde jsou ty časy různorodých cedulí... Kdyby teď aspoň dispeye fungovaly tak, jak mají.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1957
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 09:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jste sem psali o chybných cílech na transparentech- dnes v 7.34 však jela linka 5, která končí na cihelně, s cílovou orientací Slatina. Tam už je chyba na straně řidiče zřejmá.
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 12:24:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na lince č.23 Citelis ev.č.273
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1958
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 13:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A zacvičují se noví řidiči:-). Dnes jeden v trejsině a jeden (staronový) v ev.č.82(2).:-) O dalších zatím nevím:-).
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 17:16:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Hradeckých novinách vyšlo pár článků týkající se MHD, zejména hlášení. Konečně si někdo všiml, že hlášení je leckde hodně potichu. Byla zde i ta anketa. Byl jsem zvědavej, jak to chtěli udělat, osobně si myslim, že to trochu odflákli, protože jediný způsob jak vyjádřit názor je zavolat na zelenou dp linku. Je to sice zdarma, ale mohla být aspoň anketa na webu, nebo mejlem.

To že jízdní řády budou platit i nadále potvrdil fakt, že se přelepují jízdní řády, kde jsou napsány prázdniny a to i Vánoční, takže novej nejdřív za rok.

Krom toho od včera je docela velká změna v provozu Téčka. Teď by se mohlo jmenovat TH, protože 9spojů zajíždí až k Hornbachu. (Ještě by to mohlo jezdit ke Carrefouru a bylo by to THC ). Je tam stojan "dočasňák" pěkně před vchodem, bus se tam musí slušně vymotávat, cestu po Hradubický (mimo Hradec) si pěkně užije :-).

Takový bleskový pokus bez frontpage o jř THáčka :-)
http://www.spshk.cz/eriksonak/T.htm
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Kříž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 17:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se doslechl, že v okolí Blažíčkova nám. se začlo planýrovat - kácet stromy (jel jsem okolo, a nevšiml jsem si toho - bylo to tam dost namačkané a já měl zrovna něco jiného na práci).
Ale dokud se fakt nezačne budovat tak raději nebudu křičet. Asi jen někdo potřeboval dříví do kamen.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 18:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu teda říct, že Téčko jelo docela plné, ale nechtěl bych ho řídit při takovém jízdním řádu. To se přece nedá stíhat a ani bezpečnostní přestávky pravděpodobně nebudou dodržovány- přece jen cesta od Tesca na nádraží trvá někdy více než 10 minut, navíc už od nádraží nabírá spoj zpoždění.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1960
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 18:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádraží musí být vystavěno letos, jinak HK přijde o peníze z EU- a že 62 milionů je na takovou akci dost...
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1961
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 18:14:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Nesa: nemělo by tam náhodou u spojů v 11.00,12.00 a 13.00 být také písmenko T? Já jen, že zpět by podle tebe nejela, navíc během 10 minut by nestihla dojet k Hornbachu a prázdná se vrátit k Tescu- to by musel mít ten spoj za sebou vrtuli:-). Jízdní řád jsem ještě neviděl, to se přiznávám- zítra to musím napravit:-).
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1962
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 20:07:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V HK v poslední době potkávám denně alespoň 2 nízkopodlažní linkové SORy- jeden jezdí v relaci HK-Pec pod Sněžkou a druhý s označením HK-Trutnov. Jezdí ještě na jiných linkách, přejíždí někam?
Je jen dobře, že se nízkopodlažní autobusy začínají objevovat i na meziměstských linkách. Na vesnicích také bydlí plno seniorů a maminek s malými dětmi, kteří se potřebují dostat do města.
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 21:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr: Nó jasňé :-), už je to opraveno. Ale jak jsem psal je to jízda v pohodičce předjíždět naplno jedoucí city-šnekobus :-). No ono to není moc očividně ta změna, já si jí všimnul fakt náhodou, takže T přijelo k Tescu a lidi s taškama už nachystaný, jak vlítnou do busu a zaberou sedačky, jenže T nezastavilo a lidi koukali a nechápali :-).

Jeden řidič z kloubáku určitě nemá rád Zdeňka Srstku a jeho pejsky :-), páč vyrazil cestující s takovým tím malým smetákem, yorkšírem :-) Pes menší než kabelka (možná velkej jak pěněženka a půl) a řidičovi se nelíbilo, že nemá náhubek.
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1963
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 02. února 2006 - 22:02:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se řešilo už v pražské diskuzi. V případě, že řidič takového psa vezme a něco se stane- např. mu tam vlítne kolař apod., pes se vyděsí a někoho rafne, tak je vina na řidiči. Že psa řidič nevzal je z lidského hlediska možná na pováženou, ale z hlediska předpisů je to zcela v pořádku:-).
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 15:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes místo trejsiny ev.č. 207. Viděl jsem další případ,kdy pánovi čtečka hlásala neplatnou kartu.

Mimochodem,ta reklamní držátka se nám nějak rozmnožují
Podporujte MHD,slouží i vám!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 17:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já chci originál Téčka, kde ho seženu?
Mimochodem, začínají se nám čistit autobusy... 123, 210, 274,...
A zase jeden "pěkný" DT: 24 POD Í NÁDRAŽÍ.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1011
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 17:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1965
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 17:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ev.č.46 staženo, nahrazeno ev.č.37(7)
Ev.č.50 staženo, nahrazeno ev.č.207(24+1NV)- viz. výše
Ev.č.85 staženo, nahrazeno ev.č.80(1)
Na náhradní dopravě na lince 1 před 9.hodinou B731 ev.č.210
Jako náhradní vozy na linkách dnes kromě výše psaných jezdí také: 214(16) od 7.40, 196(12+17+12NV).

A v ev.č.111 je pro zajímavost bzučák ála 215:-)- tzn. pískající:-).
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 18:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U ev.č. 44 jdou ztuha zavírat zadní dveře.
Ev.č. 210 bylo na lince 10.
ad Petr_nosek: Proč bylo na spoji 24R v 15:03 pověšeno "výpomocný spoj", když je to normální spoj linky 24R?
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 18:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale před tou 207 jezdila místo Trejsiny 131.
A buď se rozbil nějaký bus na 25, nebo jel extra brzo, takže i jeden řidič jedoucí nejspíš do práce měl smůlu. :-)

Po městě jezdila upoutávka na THáčko. :-)


ad 21272: Originál nenabídnu, ale udělal jsem si do "knížky" toho THáčko.
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1966
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 18:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela by mě zajímala obsazenost Téčka v úseku Tesco Březhrad- Hornbach. Takový kacířský nápad- dojde-li k propojení Tesca a Makra novou komunikací vedoucí podél Hradubické (něco takového už jsem slyšel i viděl na papíře), tak bych to viděl na možnost vedení spojů do Březhradu v pravidelné trase Tesco Březhrad- Hornbach Březhrad (zastavuje hodinu před otevírací dobou až hodinu po zavření)- Makro Březhrad- (Quelle Březhrad)- Březhrad. Do Březhradu bych dopravu mírně posílil, spoje nyní končící na Tescu Březhrad bych mezi 6.50-7.40 ukončil na konečné Jungmannova.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1967
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 18:12:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 21272: Ev.č.210 jezdilo jak na šejdru 10+15+12+5+23, tak v sedle na náhradní dopravě:-).
Ev.č.212 mělo ceduli "výpomocný spoj" proto, že to řidič po příjezdu z linky 3 ve 14.23 zapomněl sundat.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 19:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr_nosek: Mno včéra se vezlo k Horbachu lidí dost. Mám i fotku, ale z ní to nejde moc poznat.

Na spoje k Hornbachu bych nasadil 201, k Tescu 294. A mohlo by se zavést I (kam jinam než k Intersparu) a na ní 128 (nebo ta co má reklamu na I-S).
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 20:39:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JPP,že na zastávce Hotel Garni směrem na NHK kolem 17 hodiny vyměňovali technici pravé přední kolo u ev.č. 80
Podporujte MHD,slouží i vám!
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 9-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 14:46:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu DP se konečně objevily vysvětlené dohady ohledně MK, které měly být takhle oznámeny hned ze začátku.
Jedna "vývěska" se týká cest přes hranici pásma, asi jim systém ukázal, že lidi (né vlastní vinou) nějak neplatěj ten doplatek... :-)
A druhá se týká přestupů a kombinací slev.
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Kuba_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 15:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes před hodinou a půl na nádraží:

je to Mercedes-Benz RZ:HKB 09-69 ev.č.299.
http://simtr.unas.cz - Stránky o hře SimTr
http://mhdhk.xf.cz- stránky o MHD v Hradci Králové
ICQ:259-106-915
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 17:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a mimochodem: mě to žádnou volbu doplatku nenabízí. Jenom ukáže zakoupeno: 10-ti měsíční a volby pro spolujezdce.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
methius
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.15
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 19:13:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a když mám studentskou měsíční a dám volbu info a přiložím co to má ukázat ? mě to nic neukazuje ať tam plácám kartou jak chci .. jo a ještě sem nenastupoval večer předem to normálně tuhle kartu taky jen přiložím nebo jen úkažu řidiči a du ?
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1023
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 19:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad methius: Po stisknutí info se musí karta přiložit a držet u čtečky. Při nástupu předem se přiloží ke čtečce (nic se nemačká) a pokračuje v nástupu do vozidla. V režimu info se zobrazí druh jízdného, číslo karty, stav el. peněženky a další údaje.
WWW: Moje WWW stránky
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
1 Citelis = 31,2 osobních automobilů. Co je ekologičtější?
Podporujte městskou hromadnou dopravu!
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 9-2003
Odesláno Sobota, 04. února 2006 - 19:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 21272: Sice řikáš, že často jezdíš 15kou, ale přikládáš to v "dvoupásmových" linkách? (protože si myslim, že to funguje jen u nich) A máš tam krédo?

ad methius: Když máš lítačku, tak stejně tak by se to mělo zobrazit i bez zmáčknutí Info.

btw. Já bych tak jako tiše navrhoval :-), aby jako aspoň roční studenstké lítačky měly linku 0 zdarma :-)
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace