K-report
 

Archive through 15.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Connex » Archive through 15.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 11:59:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Státu by mělo být jedno, čím dopravce uskutečňuje výkony.

Statu to taky jedno je - pokud si onen dopravce plati vsechno sam. Pokud ovsem chce od statu/ kraje/ magistratu dotaci, pak musi prijmout statem stanovena pravidla pro hospodareni se statnimi penezmi.
Plati to nejen v Cesku, ale vsude - viz U.S. federalni zakon o tom, ze za statni penize lze nakoupit vyrobky, ktere byly z +50 % vyrobeny v U.S.

Pricemz v Evrope se sice toto zvyhodnovani domacich vyrobcu delat nema, ale presto to vetsine zemi nejak umi vyresit. Protoze vyrobce S*****su na cesky fond pro nezamestnane neprispiva ani korunou.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 742
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 13:35:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: Tak tohle jsem čekal.

Ale vždyť v těch podmínkách pro udělení dotace na nový vůz není nic o tom, že to má být Karosa nebo SOR, nebo snad ano?

Dotace dostává jak ten, kdo nakupuje S*****sy, tak i např. modrobílá skupina (Ich komme), která dováží vozy z mimoEU.

Koupíš vůz, který splňuje podmínky typu místo na kočárek, obsaditelnost ta a ta, budeš s ním dělat 80% výkonů na tomhle? Ano? Na, tady máš 30% jeho ceny, maximálně ale 900,600,... tisíc.

Proč tedy VŘ? A pokud se nepletu, tak dopravce, který patří do takové skupiny, která musí vypisovat VŘ, tak do toho řízení musí zahrnout i vůz, na který dotaci nedostane, dokonce i takový, který vůbec nebude jezdit v rámci obslužnosti, ale třeba výhradně zájezdovku.

Pokud se někde pletu, tak mne prosím opravte, budu rád, když si to ujasním.
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 12-2003
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 13:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Je to presne tak, ale ty verejne penize tu hraji velkou roli. Treba na Slovensku se na obnovu od statu moc nedostava a proto tam take vyberova rizeni vypadaji jinak. (napr. Nakup 5ti autobusu Karosa C 954 apod)
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 14:06:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Evropska pravidla stanovi jen zakladni principy, konkretni podminky jsou narodni zalezitosti. Vim treba, ze v Belgii si oficialni vyber delaji jen statni DP. Jejich soukromi dodavatele vykonu (coz je kolem 1/3 linek i vozokm) vyberove rizeni delat nemusi - protoze jsou placeni za "package", na ktery se ovsem VR dela (statni DP vyhlasi VR na skupinu linek, na ktere se ujede tolik vozokm a tolik spoju, z nich tolik klobasovych) a soukromnici mu daji svoji nabidku, ze to odjezdi za tolik franku/euro za rok.

Vyber si ovsem, na druhou stranu, delaji i mnozi soukromnici - viz treba nedavne tendry obou nejvetsich lacinych leteckych spolecnosti v radu 150 strednich letadel pro kazdou (cili zakazky po 7-8 miliardach US$). Obe erolinky jsou temer rodinne, takze by zadny verejny vyber delat nemuseli, ale kvuli tem par verejnym akciim musi mit nezavisle audity atd, a tam by se asi blbe zduvodnovalo, proc si koupily zrovna toto aero a jestli vlastne nespeji k velkemu tunelu.

modrobílá skupina (Ich komme)

A to auto se kupuje z kandidatske zeme EU nebo pres ucetnictvi jedne ze zakladajicich unijnich zemi?
Ale v Evrope je to jedno, tady +50 % podil domaci produkce neplati; spis jde o to, ze se to obvykle zaridi tak, ze domaci vyhraje.

musí vypisovat VŘ, tak do toho řízení musí zahrnout i vůz, na který dotaci nedostane

Prave o tom je pozadavek na jasne financni oddeleni draznich koleji, osobni dopravy a nakladni dopravy - aby se do nabidek na nejakou sluzbu nezapocitavala dotace na jinou sluzbu.

Koneckoncu dotaz - kdyz jdu do banky se zadosti o velkou pujcku, pta se mne banka na nejake reference na dodavatele a proc jsem uzavrel smlouvu zrovna s nim nebo mi penize priklepne jen na zaklade toho, ze mam cim rucit???
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 14:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj: Já většinu těch argumentů chápu. Jen na té naší české úrovni je to zase jedno z těch opatření, která vlastně nemají smysl a dělají se jen proto, že se to vyžaduje. Stejně se ví dopředu, kdo co nakoupí...

A k tomu tématu, kde se zrovna nacházíme. Je nějak v BE znát změna Connexu na Veolia Transport?
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 14:35:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je nějak v BE znát změna Connexu na Veolia Transport?

Nevim. Pokud je mi znamo, Connex jezdi ve Flandrech akorat v okoli Antverp. V miste meho bydliste jezdi jeden "maly" soukromnik (asi 70 busu) a pak udajne nejvetsi belgicka nestatni dopravni firma (nekolik stovek HGK), ktery jezdi pro DeLijn, Sabenu a jine firmy na letisti i snad skolni spoje vlastnim jmenem.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4223
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 15:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové z Connexu Crudim vyrazili na nákup do libchav a tohle přivezli: Jezdí to linku 620820 Chrudim - Pardubice v dvoudenním turnusu, na přání dodám.


A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 4-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 16:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no SOR se umí přizpůsobit přání zákazníka už jsem jen zvědavej na jejich koloubový vozy..
Vezmeme to zkratkou-je to sice dál ale horší cesta.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 745
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 16:32:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: tuhle linku jsem čekal. Jsem zvědav kam přijdou zbývající dva. Celkem mají být letos u CVČ tři.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 17:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím,že je to celkem nesmysl nasadit ten sor na linku PCE-Chrudim místo karosy c744,sem zvědavej jak se do toho vejdou lidi,když i c744 jezdila dost narvaná.Jinak je to druhý nízkopodlažní autobus v meziměstské dopravě v pardubickém kraji.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4225
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 17:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: No, na téhle lince jezdí tři C744 - jedna každý den ráno (odpoledne je jinde), druhá a třetí mají turnus na dva dny, jeden den ráno i odpoledne, druhý den jen odpoledne (ráno je jinde) - v jednu chvíli jsou tedy vždy na lince PA-CR dvě a třetí jezdí někde na Chrudimsku. Takže já se nebojím, že by Connex nevěděl, kam s nimi.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 874
Registrován: 8-2004
Odesláno Středa, 01. března 2006 - 17:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Švarc: Jenže vysvětlujte to dopravci. On má svůj autobus plný a to je to hlavní. Že někdo zůstane stát na zastávce je mu jedno. Však oni ti lidi příště pojedou autem.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20058
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 02:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
Pokud se to stane v ZDO, tak by to dopravci (a zejména KÚ) moc jedno být nemělo - neexistuje náhodou povinnost vypravit v takovém případě posilový spoj?
Pokud je to v dopravě nedotované, pak ať si dělá dopravce, co chce a uzná za vhodné.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 881
Registrován: 8-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. března 2006 - 20:29:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud je to v dopravě nedotované, pak ať si dělá dopravce, co chce a uzná za vhodné.
Tohle mě opravdu pomůže až se zase nedostanu do narvaného SORu. Ten taxík mě asi dopravce nezaplatí.
Lepší jeden Citelis, než čtyři SORy BN12.
Říkejte si co chcete, ale SOR likviduje konkurenceschopnost autobusové dopravy na Hodonínsku (a zřejmě i v celém Česku).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20100
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 03:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten taxík mě asi dopravce nezaplatí.

A proč by měl? Zaplatí snad SA někomu taxík když se nevejde do jejich spoje?
Dopravce (s malým d :-)) chce využít své kapacity a těžko ho nutit v nedotované dopravě provozované za účelem zisku k něčenmu jinému.
Tohle je (měla by být) starost například kraje, aby zajistil důstojnou přepravu svých občanů.

Stále sem ale nikdo nenapsal, zda linka v ZDO je, či není. Pokud je (a bus nestačí, jak je vedle uvedeno), pak by bylo vhodné situaci řešit.
(Nechť sem prosím některý ze zástupců dopravců napíše, zda povinnost zajištění posilového spoje je obecná, nebo jen někde; já tohle jistě nevím.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4238
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 06:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se tak včera vrátil spolubydlící, vyprávěl, že jel tím novým SORem v 14:45 z Pardubic do Chrudimi, nastupoval na Zborovském náměstí a lidi už se tam nějak nemohli vejít, stáli až vepředu u řidiče, ten jim nadával, že mají postoupit, že je jich tam jen 40 a má se jich tam vejít 60, oni nadávali, že chtějí zpět kloubák.....

"U Connexu si myslí, že lidé jezdí moc a proto nasadí menší autobus, aby tolik nejezdili."

P.K.

A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 08:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový SOR: Tak nevím, očekával jsem, že spíš po vzoru Connexu M. na Olomoucku udělají speciální linku s provozem NP vozidel. Třeba je to současné nasazení jen dočasné.
Nevím jak CVČ, ale řekl bych, že CMorava si dost všímá obsazeností a přizpůsobuje tomu pak posilové vozy. Na Šumpersku, když se vyřazovaly Ikarusy, tak na těch spojích, kde to bylo potřeba byly okamžitě nasazeny scepky. Samozřejmě ne celý denní oběh jezdily dva vozy, pouze vybrané spoje.

V té relaci CR-PU by měli lidi jezdit vlakem
Kdysi se něco povídalo o úpravách, které by umožnily vynechat Rosice. Děje se něco v tom směru?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3089
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 12:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connex Morava obdrží Cenu hejtmana Olomouckého kraje za zřízení bezbariérové meziměstské linky 920030 Přerov - Olomouc - Prostějov. Čeká se jen na schválení návrhu Rady Olomouckého kraje zastupitelstvem
ICQ: 321725091
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4240
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 19:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten autobus jezdí snad teprve od středy, takže bych nedělal závěry a počkal, co bude dál.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 374
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 20:23:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connex Morava ... Copak sem to dneska ulovil na Mírovém náměstí ve Vítkovicích ?

Zdjenca :

Linka :

SPZ :

Sice sem k němu nečichal, ale asi smrdí novotou ... eče nemá ani ten odporný modrý klikihák naboku ...
© fma_0526

ppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.100.25
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 10:04:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je z centralni adresy vybrana letosni obnova Connexu.(podle mne) Nekde jsem totiz slysel, ze letos misto C954 budou C12.
Connex Morava:
4xAres15
6xBN12
1xB952
14xC12
1xB10,5
21xC10,5
2xlux - mozna Volvo 9900

Bus Slezsko:
2xB952
4xC10,5

Connex Praha:
2xBN12
4xC12
5xC10,5
1xlux - mozna Volvo 9900

Connex Pribram:
1xBN12
2xC12
2xC9,5

Connex VC
3xCN12
1xBN12
5xC12
1xlux
5xC10,5
4xC9,5

MAD Kolín:
1xBN12
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 10:14:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ppp: tohle už se taky probíralo. ppp už zná výsledky???

Já vím, že píše "(podle mne)", ale takový příspěvek je zavádějící. Počkal bych do vyhlášení výsledku, případně spatření některých vozů v kategoriích, kde není zcela jasno.
ppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.104.1
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 18:26:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:
Vychazim z minulych let, ale mozne muze byt vsechno
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 19:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Connex Východní ČECHY má zatím letos dodány 1xC10,5-středisko HK,a 1xCN12-chrudim
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1784
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 19:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ppp, Mirek a spol: Takže to vypadá, že Connex letos opustí strategii nákupu od dvou výrobců (Karosa C954E, Sor), nebo to ještě není jisté?
Každopádně by mě mrzelo, kdyby se v posledním roce výroby Karos 900 žádné nekoupily...

švarc: Nemáš prosím fotku, případně SPZ tý nový 10,5 v Hradci? Díky.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil:Fotku bohužel nemám,spz je 2E3 8220.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1785
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

švarc: I tak díky. Tohle pro představu stačí. Holt si na něj budu někdy muset počíhat....
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 12-2003
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:27:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyz jste u toho Connex Vych. Cechy, tak SORek rady 9,5 ma spoustu.
C 10,5 zacali kupovat minuly rok, pokud se nemylim.
Ja znam tyto:
2E2 3512 - fotil jsem ho 6/05 na Hradec Kralove-Novy Bydzov
2E2 3513 - 11/05 Praha-Chotebor
jeste je 2E2 3514
2E3 1929 - 2/06 Chrudim - Pardubice
a take je 2E3 2166
a ted
2E3 8220 - to je teda stredisko Hradec
Nevite neco o tech zbyvajicich dvou?
Jinak krome toho B10,5
1E3 5434 - MHD Chrudim
1E4 5404 - MHD Kutna Hora
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1909
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 20:39:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže Connex Morava nebude kupovat žádné Karosy C95x? Je to překvapení ...
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 1.března 2006, ICQ #277-439-754
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 12-2003
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 21:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ppp, Jpribil, Bart: Ono to treba bude mit i souvislost s tim, ze Karosa bude od poloviny roku nabihat s radou Arway a nemohla by vykryvat dodavky behem celeho roku. Potom bych to bral jako logicky tah, pokud Connex nema zajem o Arway.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4281
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 21:27:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2E3 1929

Tenhle autobus bydlí společně s řidičem v Živanicích (mezi Bohdančí a Přeloučí) a jezdí hlavně linky 650200 a 210, to, že se objevuje kolem sedmé na nějakém školním spoji a pak dopoledne na spoji do Chrudimi, je jen výjimka.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 21:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_p: Tak v mých záznamech jsou jen vozy 2E23512-3514 a 2E3 1929... Pak ještě obě béčka v MHD.
Ohledně nákupu jsem stejného názoru. Podle mě Connex o Arwaye mít zájem nebude a pro nové vozy bude jezdit do Libchav. Snad jen 15m verze, které postupně nahradí C744. Ale asi jen u Connexu Morava, u CVČ je většina C744 (cca 7 z 8) po GO, takže neočekávám jejich brzké vyřazení.

Martin_j: Tak v téhle obci stával vloni jiný novější Sor, nevzpomenu si ale který. Byl to jeden z těch loňských C9,5.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4283
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 07. března 2006 - 22:57:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2750, ne?

Eee, počkej, já jsem to zvoral a smíchal jsem ty turnusy dohromady! Takže odvolávám, co jsem odvolal, ten autobus je přeloučskej:

650290 3 Přelouč 4:50 Sovolusky 5:05
650720 6 Sovolusky 5:05 Pardubice 6:15
650830 1 Pardubice 6:15 Choltice 6:50
650120 4 Choltice 6:55 Přelouč 7:10
650150 3 Přelouč 7:10 Morašice 7:25
650150 6 Morašice 7:25 Přelouč 8:00
650200 15 Přelouč 12:15 L. Bohdaneč 12:37
650210 15 L. Bohdaneč 12:45 Přelovice 12:55
650210 12 Přelovice 0:00 L. Bohdaneč 13:05
650200 14 L. Bohdaneč 13:20 Přelouč 13:45
650200 45 Přelouč 14:20 Pardubice 15:00
650300 31 Pardubice 16:15 Přelouč 16:50



650200 43 Přelouč 5:00 L. Bohdaneč 5:20
650620 6 L. Bohdaneč 5:20 Pardubice 5:45
650530 3 Pardubice 5:50 Sezemice 6:05
650530 6 Sezemice 6:15 Pardubice 6:30
650660 1 Pardubice 6:50 Úhř. Lhota 7:15
650660 8 Úhř. Lhota 7:15 Pardubice 7:35
620820 22 Pardubice 8:35 Chrudim 9:00
620820 13 Chrudim 10:35 Pardubice 11:00
650200 18 Pardubice 14:15 Přelouč 15:05
650200 23 Přelouč 15:05 L. Bohdaneč 15:25
650200 22 L. Bohdaneč 15:50 Přelouč 16:15
650200 17 Přelouč 16:30 Lohenice 16:35
650200 26 Lohenice 16:35 Přelouč 16:40



Jezdily tam PUA 40 94 a PUA 48 69, teď je místo jednoho z nich ten SOR.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 07:36:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, trochu víc pozorněji čtěme.

ppp psal: "letosni obnova Connexu.(podle mne)" V reakci na můj dotaz, zda už on zná výsledky, které na centralniadrese ještě nejsou, napsal, že nezná.
Takže buď "musí" lhát a říkat, že je nezná, nebo je to opravdu jen jeho představa. V té kategorii 12M nám asi bylo už při vypsání VŘ jasné, že to bude buď C954E, Arway, nebo C12.
Pokud se podíváme na parametry VŘ
"Dodávka x ks meziměstských autobusů (min. výkon 220 kW, obsaditelnost 85 - 100 míst)", tak podle dřívějších výrobků lze usuzovat na Karosu, právě kvůli min.220kW.
Plnění u většiny Connexích poboček má být do 30.09., u CM do 31.10.2006, pokud jsou pravdivé informace, že řada 950 se bude vyrábět do podzimu, tak to na Arwaye moc nevypadá.

Tedy do spatření prvního letošního 12M vozu u některého z Connexů, případně do vyhlášení výsledků VŘ neberme jako danou věc, že C954 nebudou.
A vůbec, třeba budeme překvapeni a bude Volvo...
ppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.104.1
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 08:38:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: To je taky mozne, ze to bude Volvo. To, ze to budou C12 jsem nekde zaslechl, ale nevim, co je na tom pravdy. Vysledky samozrejme neznam, ale zajimaji mne.
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 12-2003
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 09:03:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: A kde jezdi (nebo se vyskytuje) 2E2 3514, abych ji dyztak casem mohl nekde vyfotit.

K veci 12m a jinych autobusu u Connexu: Pokud se nemylim, tak otvirani obalek (za ucasti vyrobcu zrejme kvuli tomu aby mohli naplanovat vyrobu na rok 2006) bylo nekdy v prosinci 05, akorad ze to jeste nedali na internet. V necem ma ppp pravdu. Ja vim akorat to, ze z Connexu jediny Connex VC bude mit jako lux SOR LH12.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 09:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem taky zvědav. Na jednu stranu C12 by znamenalo větší sjednocení ve vozovém parku, na stranu druhou, dokud jsou C954E, tak proč je nebrat, když je brali několik let. Navíc budou asi i B952E.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2087
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 09:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle této stránky :
http://www.compet.cz/ISU/2006/VZ/VZ_2006_all_2.html
to všechno vyhrál SOR, paxe odvolal KAR (dealer Karosy), ale stáhl to a zakázka zůstala SORu.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 10:12:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: Díky, konečně důkaz místo slibů :-)

Teď by mě ovšem zajímalo, co bude v těch SOR C12 za motor? Podle www.sor.cz by neměli splnit ten požadavek. I když je pravda, že stránky SORu i Karosy jsou vždy "aktuální" - alespoň jednou za rok.
ppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.104.1
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 12:28:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sor C 12 ma 194 kW. To co jsem prave slysel je to, ze sor uspel u Connexu s argumentaci, ze pokud je mensi pohot. hmotnost, muze mit i mensi vykon. Pritom je zachovano specificke zatizeni jako u C954 v kW/t
ppp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.104.1
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 12:30:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jeste specificke zatizeni je merny vykon
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 13:53:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_p:ten 2E2 3514 jezdí ve středisku Čáslav,loni sem ho viděl na linkách do prahy(620080,620960)
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 13:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Němel by někdo vozový park Connexu VČ,střediska Chotěboř a Čáslav.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1793
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 14:05:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_p: Já jsem 2E2 3514 viděl na AN v Čáslavi.

švarc: Mám k dispozici seznam vozů střediska Chotěboř (+Ledeč nad Sázavou), Čáslav (+Kutná Hora) mám jen vysledovanou z provozu...
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 15:02:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil:Mohl by si mi je poslat na mail.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 15:09:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Můžu se přidat a taky poprosit o ten seznam? Díky.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1761
Registrován: 6-2002
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 15:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek, ppp: Ještě by tam mohli dát MAN D08 s výkonem 206 kW, který montují do LH 12. Nebo ten potřebuje vysokou podlahu, aby se vlezl?

S nižší hmotností mě to taky napadlo. Karosa má max. 18 tun, SOR jenom 16,5 t, tedy 92%. Tomu odpovídá 202 kW.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 08. března 2006 - 16:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zmíňka o Volvu je zde na místě, neboť Connex(jako nadnárodní celek) a Volvo jsou víc než jen velcí kamarádi
Connexák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 08:03:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connex (jako nadnárodní celek) a Volvo jsou sice víc než jen velcí kamarádi, ale konkrétně společnost Connex Praha a Volvo zrovna asi kamarádi nejsou.

To předváděcí Volvo co u nich jezdilo to projelo na plné čáře. Průměrná spotřeba nafty na lince byla 32 litrů, oproti 28 litrům u SORu, který zde zkoušeli začátkem minulého roku (před nákupem 1360). Po porovnání nákupní cen těchto autobusů a jejich náhradních dílů (Volvo je údajně o cca 200 000 levnější - zdroj JPP) je celkem jasný výsledek z předváděcího provozu Volva B7RLE - budou se nadále kupovat ve velkém SORky. Už se k tomu přizpůsobuje i část dílenských kapacit, kde bude vyčleněn zvláštní kanál pro tento typ.
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 12-2003
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 11:48:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motor MAN podle me neni o podlaze, ale o vykonu. 194kW Tector by asi LH 12 neuvezl.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 757
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 14:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím ale říct, že by mě fakt zajímalo, zda vedení Connexu chtělo ty SOR C12, nebo to tak spíš jen dopadlo. Protože, připomeňme si, KAR-mobil bývávala hodně spřátelená firma, o čemž svědčí i její sídlo a Connex byl i přes pokles od roku 2000 asi dost významný klient.

Connexák: Ono nejde jen o to slovenské Volvo. Už se koupil jeden lux a jde spíš asi o to, do jaké míry budou nadále volné pravomoce jednotlivých Connexů v různých zemích. U nás je to ještě docela sjednoceno, ale třeba vedle v Polsku jedni kupují Volva, druzí Karosy, další Solbusy, Conecta,...

A jedna provokativní myšlenka na závěr: už dlouho Connex nikoho nekoupil. Já o ničem nevím, ale věřím, že jednají neustále. Mám třeba některé adepty, ale zatím nic. Koho dalšího sežere?
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1135
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. března 2006 - 16:37:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Connex: Zatím je ticho po pěšině. Už by mohl trošku dělat problém antimonopolní úřad.
Dopravce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 06:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek:Též jsem o něčem již slyšel
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3168
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 20:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=1778&PHPSESSID=b2fd2fa681f1017939f3ace1290c19c4

Tak minimálně CVČ se zatím chová přesně dle ppp-ho předpovědí, 19 SORek
ICQ: 321725091
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1797
Registrován: 5-2003
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 20:51:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic proti Sorům, ale nějakou tu C954 by tam ještě přihodit mohli...
No co, VŘ je VŘ.
Zajímavé je, že pro MHD Chrudim je pořízen již nový BN12, další má být pro Kolín apod. Zajímavě se to rozjíždí.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Petrumr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 10:59:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mirku-Kroměřížšký mhd tam na seznamu není,na pokladnách čipovek už mají nějakej nápis co je společnýho s Connexem-Vítá vás dopravce Bus Sleszko.O Kolínu se taky říkalo,proč by to prodávali a bylo to prodaný v tichosti.A ještě mají stejný loga na volvách,jak mají všechny autobusy v FM,že by se to připravovalo nějak dohromady?
zákaz práce v jedné osobě
http://petrumr.rajce.net
Honza_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 12-2003
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 13:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil:
Tak dneska jsem byl fotit v nekolika vychodoceskych mestech a toto jsou nove vozy 12m rady:
CN12: 2E3 7922 byl v Chrudimi v garazich
2E3 7009 v Koline na nadrazi
jeste jeden stal v arealu Connexu v Caslavi
BN12: v Chrudimi v garazich RZ jsem nevidel
5S5 6007 MAD Kolin (cervenobila kombinace)
C12: 2E3 8066 v Chrudimi na lince do Pardubic
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1803
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 17:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_p: Díky za informace. O BN12 v Chrudimi a Kolíně jsem věděl, ale bez SPZ.
No v blízké době se do této oblasti chystám, tak jsem zvědav.

A ještě mám jeden dotaz. V Kolíně jsem od změny dopravce nebyl. Jak je to s tamním Connexem? Patří to formálně pod CVČ, nebo je to samostatná pobočka Connex Kolín? Díky za odpověď...
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 17:20:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Kolín se jmenuje pořád "Městská autobusová doprava Kolín , s.r.o." a patří z pěti procent městu a 95% CVČ. CVČ zase patří ze sta procent pod "Connex Czech Holding a.s.", který zase ze sta procent patří "Connex Central Europe GmbH", a pak přišli Arabové,......
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1805
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Aha, díky. Jen mi nebylo jasné, jak to tam je. Takže na venek praktick žádné změny...
A dokonce koukám, že i ten nový Sor je přihlášen v Kolíně a né v Chrudimi, kde je sídlo CVČ. To je dobře.
Jen skladba nového vozového parku je asi jasná.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace