K-report
 

Archive through 20.březen 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Hradci Králové » Staré archivy » Archive through 20.březen 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 15:04:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Techniše dotaz. Nevíte jestli když vozidla s "pasivním" (zářivkama podsvíceným) transparentem mají rozsvícena světla, jestli jim automaticky svítí i displej?
Ono od 1.7. budou všichni svítit, tak jestli i transparenty...

ad 21272: Bodejť by tam byla, když půl 1 už 75 jezdila :-). Ale nikde po žádným ťuknutí ani památka, takže to třeba byl jinej tr.

ad Petr: No a to nestačí? :-) Taky se musí vzít v úvahu, že jsem pořádně tamější vozy půl roku už neviděl.

Jo a na T dneska 202.

http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 16:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: A hlavně co by tam dělala tak dlouho?!
Po 15 hodině na transparentu odjezdů na nádraží byly údaje s odjezdy 11:..
Podporujte MHD,slouží i vám!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 17:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi čekala na mně až pojedu kolem a vyfotím si ji, ne?? Jenom než přijedou policajti tak to trvá někdy 2 hodiny...
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 17:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesa: A to je focený u Akvárka co?? Je zajmavej transparent...
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 20:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se opět trochu povozil hradeckou MHD a mám několik postřehů:

- v trolejbusu 41 se při jízdě po nerovnostech ozývají docela silné rány od přední nápravy
- na lince 1 jsem viděl trolejbus s nefunkčními světly. Místo nich byly zapnuté jen výstražné blinkry. Docela síla, vzhledem k tomu, ze už byla tma. Byla to nějaká generálkovaná 15Tr.
- 202 na Tesco lince jezdí obousměrně s nápisem Tesco Březhrad na transparentech. Ani se nedivím cestujícímu, který si u Tesca stěžoval řidiči, že není poznat, kam jede. Jel totiž k nádraží, zatímco transparenty ukazovaly Tesco a na plastové ceduli za sklem bylo napsáno Tesco a Hornbach.
- přišel jsem na jeden nedostatek u přestupní slevy. Jel jsem linkou 3 v 17.05 od Hypernovy k Centrálu, kde jsem si musel něco zařídit, a pak linkou 12 v 17.39 do Farářství. Správně bych se tedy měl vejít do časového limitu pro zvýhodněný přestup. Jenže trojka od Hypernovy jela s dvouminutovým předstihem a dvanáctka měla naopak minutu zpoždění, takže jsem o slevu přišel. Chtělo by to, aby se limit pro přestup odpočítával nejdříve od pravidelného času odjezdu prvního použitého spoje z nástupní zastávky (pro případ, že spoj jede s předstihem, nebo cestující nastupuje ve výchozí zastávce spoje, kde vůz stojí delší dobu) a u druhého použitého spoje se naopak v případě jeho zpoždění uznala přestupní sleva, pokud by se do limitu vešel alespoň pravidelný čas odjezdu z dané zastávky.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 10. března 2006 - 21:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PikoHK: Zajímavej, ale blbej. Má tam mít Hlavní nádraží.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 16:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No proto je zajmavej ne??
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4294
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 16:22:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Techniše dotaz. Nevíte jestli když vozidla s "pasivním" (zářivkama podsvíceným) transparentem mají rozsvícena světla, jestli jim automaticky svítí i displej?

Já si zářivky osvětlující displej nebo žárovky osvětlující cedulky rozsvěcím jen u 14Tr(M) a u cedulkových Karos 700, v jiných vozech se o to nemusím starat vůbec. U některých cedulkových karos pak platí, že rozsvícení světel = rozsvícení žárovek osvětlujících cedulku, soukromě bych odhadnul, že to vzniklo kdysi dávno na přání posádky toho daného vozu.


Teda co se to děje s našimi autobusy??? Zase nesvítící světlo u 150. Snad už je spravené.

Přijde mi docela divné, že tu tohle vůbec řešíte. Že praskne žárovka, to se občas stane, to je naprosto běžná věc. Někdy si toho řidič všimne hned, někdy až poté, co ho na to upozorní kolega z protijedoucího vozu. No a pak má dvě možnosti, buď to dojezdí a nebo si objedná dílnu, ať mu to opraví někde na konečné.

No a krom toho, u vás máte ve vozovně moc pěknou věc. V budově, kde se provádí čístění vozu a tankování, jsou na vratech zrcadla. Řidič tak může zkontrolovat funkčnost světel a nemusí ani z vozu.


na lince 1 jsem viděl trolejbus s nefunkčními světly. Místo nich byly zapnuté jen výstražné blinkry. Docela síla, vzhledem k tomu, ze už byla tma. Byla to nějaká generálkovaná 15Tr.

Co třeba prasklá pojistka?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 16:23:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na lince T "zájezďák" ev.č.288
Podporujte MHD,slouží i vám!
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1032
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 17:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j : Nevím, proč mu nešly světla a ani jsem to nezkoumal, ale nejdříve jsem ho viděl asi v 17.40. To stál nedaleko Tesca, za ním čekaly dva další trolejbusy, a když jsem jel okolo, zrovna se rozjížděl (takže se předtím řidič patrně pokoušel o opravu). No a v 18.30 stále jezdil ve stejném stavu. Kdyby to byly jen pojistky, asi by to řidič mezitím dokázal nějak spravit, ne? Ale stejně mě překvapuje, že nebyl nahrazen nebo mu dispečer alespoň neposlal servisní vozidlo.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2029
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 20:13:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se spíš obávám, že někdo nerozezná parkovací světla...
Téčko nemohlo mít napsán Hornbach, protože není v databázi. Já bych tam dal T a cíl bych tam snad ani nedával...
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 22:10:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když svítí parkovací, tak svítí jen jedno ze tří a když parkovací + potkávací, tak svítí dvě ze tří. A když u levého svítí dvě a u pravého jen jedno, tak to je asi prasklou žárovkou.

(Příspěvek editován uživatelem 21272 březen 11, 2006)
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 11. března 2006 - 23:54:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: Tím chceš říct, že nerozeznám parkovací světla od blinkrů? Tomu trolejbusu nesvítila světla vpředu ani vzadu, nefungovalo ani osvětlení BUSE panelů !!! A k tomu Hornbachu - příště lépe čti - psal jsem, že Hornbach byl uveden na plastové ceduli, nikoliv na digitálním transparentu. Ale když už jsme u toho, myslím, že 196 ve čtvrtek na transparentech opravdu měla nápis " T HM TESCO, Hornbach ". Může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit?
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 9-2003
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 00:00:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pikohk: Jasně je to u Labské obřího akvária :-)

Parkovačky, nebo též obrysovky, svítí dost slabě a prakticky neosvítí nic před sebou, maj vlastní 1 žárovku (tušim že 10W) a svítí palubka (jestli je to jako u auta). Potkávačky jsou o dost silnější a jsou hned znatelný, měly by bejt ve druhý žárovce, dvouvláknový. To má namysli 21272, tím 2 ze tří. Takže poznat rozdíl by nebyl problém.
Kdyby to byla pojistka, tak se snad vozí náhrádní ne? V autě je to povinná výbava a v úplně nejhorším se dá "šlohnout" z nějaký míň potřebný větve.

Světla svítí, stěrače stírají, klakson troubí..

Když teda na T jezdí 288, na Foxconnce jezdí 295??
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1034
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 00:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr Nosek: ... aha, to s tím světlem asi nebylo mířeno na mě, takže se omlouvám za přemrštěnou reakci.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4301
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 02:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby to byla pojistka, tak se snad vozí náhrádní ne?

U nás třeba ne (pominu-li soukromou iniciativu některých řidičů), v Plzni jsem dokonce viděl + ofotil v nějakém voze papír, na kterém bylo pro potřeby kontrolních orgánů vedoucím představitelem DP potvrzeno, že vozidlo si s sebou nevozí náhradní díly, protože má vysílačku a tou si je objedná.

v úplně nejhorším se dá "šlohnout" z nějaký míň potřebný větve

Mám takový pocit, že v trolejbuse mám coby řidič úředně zakázáno do pojistkové skříně sahat, krom toho se v ní stejně nevyznám. V autobuse to zakázáno nemám, ale stejně - než jí otevřu, zorientuju se v tom schématu zapojení (pokud tam vůbec ještě je) a vymyslím, kterou pojistku si mám vzít.... Nebude přece jen jednodušší zavolat tu dílnu?

A krom toho, před 14 dny jsem byl v garážích Hostivař svědkem toho, jak jeden elektrikář někde nadával, že "Voni si ty řidiči myslí, kdovíjak jsou šikovný, když si ty pojistky takhle opraví sami, nám pak dalo dvě hodiny práce, než jsme po nich dali tu elektriku v citybusu do pořádku."

===

Ještě bych dodal, že někteří řidiči skutečně mají ve voze nějakou tu zásobu náhradních dílů a žárovky nebo pojistky si mění sami, ale těch je jen minimum. Většina z nich je pohodlná a radši si to nechá opravit povolanou osobou.

Jsou ovšem firmy, kde je na řidiče kladena větší odpovědnost, pokud jde o údržbu vozidel, takže tam si řidiči takovéhle maličkosti povinně opravují sami.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 14:24:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak teď sem se dočetl že se cca. v dubnu objeví v Pardubicích tři trolejbusy 24 Tr. Mno je škoda že my je tu mít nebudeme. Ale třeba až se dostaví terminál tak by mohli nějaké přibýt a nebo by se mohli koupit taky 25 Tr místo nejstarších 15 Tr
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železnici v Královéhradeckém, Libereckém a Pardubickém kraji


ICQ - 205-355-261
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1218
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 16:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

854.215-1: stejně není o co stát
Jenda_z_hk: Já to můžu vyvrátit. Já jsem ho ve čtvrtek viděl (nebo ve středu, teď nevim) a měl tam jenom T TESCO Březhrad (ale jel k Hornbachu).
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 16:53:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: a najednou, kdopak říká že se mu 24Tr líběj a že by bylo dobrý kdyby v HK byli, co ?

ad Nesa: koukám že ti soudruzi z webzdarma zmršili web. Doufám že máš zálohu
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železnici v Královéhradeckém, Libereckém a Pardubickém kraji


ICQ - 205-355-261
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 19:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

854.215-1: Vždyť je to jen Citelis s klackama. Taky se v Electricu mohli lépe předvést a vymyslet něco nového a ne jenom elektrovýzbroj. Zdálky nepoznáš jestli jede 16 nebo 3.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 9-2003
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 19:36:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 854215: Já si myslim, že 2008 bude, pro oba typy, rok zaslíbený. Je to dlouho, ještě že jsou Pce za rohem. :-)
Njn, něco se jim rozbilo.

ad 21272: Že by se tu někdo naučil počítat kontrolní číslici?
Jakkoli měnit karoserii by bylo neekonomický, i když věřim, že by šlo snížit "zadek", aby bylo vidět ven dozadu z vozu.
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 20:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale divim se 21272 že se mu ten trolejbus nelíbí... Když jseš takovej milovník citelisu....
Proto je tu jednoduchá věc jak rozlišit jestli jede 16 nebo 3: Koupit Solaris...
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 12. března 2006 - 20:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno jo, koupit ale to není jen tak,nejdříve se musí vypsat VŘ a to bohužel v ČR i SR zatím ve většině případů vyhrává Škodovka
Podporujte MHD,slouží i vám!
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 07:36:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes ráno máme opět kamion v podjezdu v Kuklenách
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2030
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 07:54:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden inteligent s tím opravdu zamíchal:
na lince 3 jezdí citybusy ev.č.101,105,115, Irisbus ev.č.142 a Karosy ev.č.198,207 a 208.
Protože vozů není dostatek, tak byly na ranní kurz linky 24 a na šejdr linky 25 (pravděpodobně jen ranní část) vypraveny kloubové vozy.
A ještě se ven konečně dostala Karosa ev.č.201, která jede letos tuším poprvé.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1224
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 08:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno a taky 128.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1225
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 08:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Nesa: nenaučil, ale jemu se to tak líbí víc .

ad Pikohk: Mno jo, ale tohle je trolejbus a to už není ono. A Solaris? To asi . Toho se nedočkáme.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 18:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta 25 byla i na odpoledním šejdru

Což bylo fajn, zavzpomínat, jak se tam jede ze sedla kloubáku :-).
Kdybyste někdo měl taky momentku, hoďte ji sem...
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1238
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 13. března 2006 - 19:08:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepovedená a trochu ořízlá .
25
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Tomáš_hradecký
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 17:24:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OREDO - organizátor regionální dopravy Královéhradeckého kraje - pořádá:

2. setkání přátel veřejné dopravy - diskuse k přípravě nového železničního jízdního řádu 2006/2007

Setkání proběhne ve čtvrtek 23.března 2006 od 15:30 v Hradci Králové v sále zastupitelstva Královéhradeckého kraje (Wonkova ulice 1142, 2.poschodí, mapa zde).

Na programu bude:
1) Prezentace činnosti OREDO (jízdní řády, optimalizace dopravy, integrované dopravní systémy)
2) Představení některých záměrů a projektů OREDA a diskuse o nich.
3) Diskuse nad železničním jízdním řádem 2006-2007
Z OREDA rozhodně nebude chybět Pavel Matouš, zváni jsou i zástupci dopravců, budou-li mít zájem.

Po skončení oficiální části se půjde posedět a neformálně diskutovat do hospody.

Potvrzení účasti není nutné, přijít může kdokoliv, ale pro odhad počtu návštěvníků potvrzení přesto uvítám na mailu: hradecky(zavinac)oredo.cz, kam je možné pokládat také další dotazy ohledně setkání. Pokud nestihnete přijít na začátek, nevadí, při pozdním příchodu se omluvenka nevyžaduje :-)
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1245
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 17:56:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OREDO
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2031
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 19:13:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ač datum a čas pro mě trochu komplikující, tak se snad dostavím:-).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 20457
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. března 2006 - 20:51:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na kdy je zhruba tak plánován konec?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 08:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska zase jela 18/121 o 2,5 minuty dříve .

V ev.č. 80 na zadní čtečce Welcome a modrý vodorovný pruh. Za chvíli logo DP a potom zase modrý pruh, ale bez nápisu Welcome. A vlevo dole všudypřítomný Linuxový? tučňák.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1256
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 08:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jen tak mimochodem: SOR CN12 právě teď stojí na odstavném parkovišti před Úřadem práce.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2032
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 12:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 21272: 121 je na lince 9!
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 14:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Sor CN 12:No já jsem ho jednou viděl v Lipkách-pokud patří Connexu VČ. Jel na linec Hk-Perníkof.

Dneska ráno mě pobavila jedna elegantní dáma ve čtrnáctce: Nastoupila s pohledem že všema ostatníma pohrdá, vytáhla z módní kabelky městkou kartu, ladným obloukem jí protáhla kolem čtečky (to by se muselo vidět). Čtečka na ní dlouze pípla a napsala "přiložte kartu ještě jednou" ženská na to vytřeštila oči a kartu nepřiložila. Udělala to asi až po půl miuntě...

A taky mě překvapilo ranní sólo na 23 (cca. 6:59 od Grandu, jela 151)
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1258
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 15:49:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon, 131. Já to moc podle reklamy nepoznám. Bylo to Auto Hradubická.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 16:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já zase dnes po dlouhé době zažil alespoň na půl minuty 2 trolejbusy linky 7 na točně v Malšovicích stát za sebou

A včera mě při stání na semaforu na kruháči u Garni docela překvapilo,že nejmenovaný řidič nejmenovaného vozu na požádání otevřel přední dveře asi desetiletému klukovi , a zrovna v tak nebezpečném místě
Podporujte MHD,slouží i vám!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2033
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 15. března 2006 - 18:06:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pikohk: To je spoj jedoucí v relaci Alessandria- Pod Strání, najíždějící na 23Š. Na lince 23 jezdí ráno ještě spojz Pod Strání na Slezské předměstí z linky 11,17, na lince 27 zase po ránu jezdí vůz z linky 5. Večer to znáte...

Ad Robin: To bych tady raději neříkal...
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 14:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr: Díky za objasnění. Dobře využitej vůz co mi přišel zrovna vhod

Dneska mám daší zajímavej zážitek s MK. U nemocnice nastoupila do devítky paní, která měla asi 5 nebo víc dioptrií a chtěla si cvknout lístek ve čtečce...
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1262
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 14:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 13:58 se rozbila na nádraží 288. A 208 na neidentifikovatelné lince (vzadu nic neměla) odjela v 14:00, že by náhrada za TescoBus? K 288 přijel autobusoodtah, ale pak to nějak opravili a rychle zmizela prázdná po vlastní ose někam kolem Tesca, nejspíš do vozovny.

U Adalbertina už od pátku (já na to zapomněl) nefunguje tablo odjezdů směr centrum, Zimní stadion, Hl. nádr, Pod Strání (prostě na opačné straně než je automat na MK).

A také u Adalbertina nefunguje automat na městské karty. Měl jsem asi deset mincí, a chtěl jsem si dobít elektronickou peněženku a všech deset mi propadalo zpátky .
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum (zatím) o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Web
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 17:47:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se v tom automatu vrtali, mimo provoz už na něm běhalo tak tři dny a tuším že v pondělí (?) jsem tam viděl kluka co mu to nebralo bankovky, takže od pondělí...
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 18:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krom Adalu nejdou řády ani na Ulricháči.

Já na Téčku viděl právě 208, jenom s cedulí. Myslím, že největší radost z toho, že 294 je mimo, mají "Foxcoňáci", protože dneska jim tam jede 292 a v tom je určitě lepší s(v)ezení než v 288 :-)

btw. Nemotal se tady někdo odsud kolem odstavené 201 na Hl.n.? :-)
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1270
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 19:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Motal jsem se jenom kolem jedoucí 201.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum (zatím) o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2038
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 16. března 2006 - 20:36:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdyby měla CK DP na lepší vozy, tak by Foxconn třeba zaplesal ještě víc. Tohle taky není nějaké terno, i když mnohem lepší nežli městký vůz.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 18:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Obchodní dům TESCO . Doufám, že všichni víte, oč jde.

Taky by chtělo "malinko" opravit reklamní část zastávky Hotel Garni ve směru Nový Hradec.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum (zatím) o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2041
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 18:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V pátek 24 Sever střed.

Nemůžu si pomoct, ale od té doby, co je zde nové hlášení, tak to jde od deseti k pěti.
A dnes jeli policajti na červenou- úplně v klidu, ale ta červená tam už tak čtvrt minuty byla...
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 9-2003
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 20:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska byl MDV :-). Mezinárodní den vody :-). U této příležitosti byly otevřeny "dveře" v čističce a vodojemu na NHK. Takže jsem tam byl a vzpomněl si na tu linku na hvězdárnu, dneska by se hodila. :-) Vzhledem k tomu, že to byla celkem malá a neznámá akce, min. 80 lidí se tam však během 3 turnusů vystřídalo, takže 3 spoje linky 16, nebo 18 by si zasloužily k zajetí k vodojemu. :-) No třeba někdy příště.

ad Petr: Foxconnu to bude asi těžce fuk, hlavně že mu tam přijedou lidi. Hmm, kolik by asi DP platil, kdyby se bus cestou rozbil a směna začla pozdě?

Zjišťoval někdo jestli neumožnění spolucestujícímu jet na 2 zastávky je chyba, nebo úmysl?
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 21:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Nesa: Já to nezjišťoval, ale taky mi to nešlo.

Nejlepší je si tisknout lístek na 0,- Kč .
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum (zatím) o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
854215
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 22:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes večer vozu 52 na lince 6 nesvítil zadní transparent s číslem 6 a na předním nesvítilo číslo ale jen knečná zastávka ( Hlavní nádraží). Když sem tento vůz potkal na Ulrychově náměstí ve směru od nádraží tak mu tam svítilo jen "HLAVNÍ NÁDRAŽÍ" i když mu tam mělo svítit SLEZSKÉ PŘEDMĚSTÍ. Je to fakt bordel
http://zeleznicehk.czweb.org - Nové stránky o železnici v Královéhradeckém, Libereckém a Pardubickém kraji


ICQ - 205-355-261
Nesa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 9-2003
Odesláno Sobota, 18. března 2006 - 23:50:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a s tou vodou jsem zapomněl na to nejdůležitější. :-)
V HK je celkem solidní "metro" . Sice nevozí lidi, ale tak to je detajl. Hlavní splašková roura z města do čističky má v průměru skoro 3m. :-) Takže žádný, že by to nešlo kvůli pískům...
http://fotogalmhdhk.unas.cz - fotogalerie všech -1 vozů v Hradci Kr.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1284
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 08:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesa: Kvůli pískům to ne, ale kvůli penězům...
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum (zatím) o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 13:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To měla 142 nehodu nebo proč má barvený nárazník?
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum (zatím) o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 11-2004
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 16:17:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a co se týče tý kanalizace, tak to prej byla dobrá podívaná, když se to razilo. Prej tam byl štít naváděnej laserem...povidla jeden známej kterej tam byl, když se to razilo.

No a San Francisco je taky na pískách a metro tam je....
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2043
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 19. března 2006 - 18:10:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

140 a 142 mají vpředu stejnou barvu na stejném místě. Jestli někdo parkoval stylem čumák na čumák však netuším:-).

Ad Nesa: To je bohužel v pořádku, protože slevy se nekumulují, tzn. pouze 1 osoba na jednu kartu může mít maximálně jednu slevu.

Výtisk jízdenky za 0Kč jsem dnes taky absolvoval, když chci věět pro zajímavost s kým jedu:-). A taky abych měl potvrzení, že jsem nemohl být v ten čas jinde:-), protože člověk nikdy neví, co se může stát. V Praze dostávali pokutu i několik let mrtví údajní černí pasažéři, tak se jistím:-).
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2044
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 08:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se to zase hemží Karosami- na lince 12 mj. 198,199,213. Ale místo trejsiny jezdí citybus ev.č.106.
Po městě se prohání trolejškola ev.č.08 s pár adepty.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1307
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 14:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď ve městě nejezdí trolejbusy (2 a 3). Na lince 3 ev.č. 151 a na 2 CityBus. Linka č. 1 jezdí.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum (zatím) o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Pikohk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 17:36:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.spvd.cz/?p=cz/ceskalipa/zajimavosti.html&m=cz/ceskalipa/menu_ceskalipa.html To si přečtěte...btw věděl to někdo??
Když si myslíš, tak si myslíš!
A když blázinec, tak pořádnej!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1310
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 20. března 2006 - 18:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je možný všechno. A co by ne, když byl i v Pardubicích. Letos tam pojede (myslím si) něco od 273 do 275.
WWW: Moje WWW stránky - více než 520 fotografií.
Diskuzní fórum (zatím) o MHD

MSN: 2739195010 nebo Citelis@post.cz
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace